מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
התיקון העיקרי (והיחיד שמופיע באתר) הוא שיפור עם הכרטיס V9520 של אסוס, לי אין את הכרטיס הזה (אפילו לא קרוב אליו) והתקנתי את הביוס בכל מקרה. יש שיפור כללי בביצועים, במיוחד של הזכרון. המערכת עכשיו יותר יציבה כאשר אני מגדיר את הזיכרון לעבוד על 400MHZ (לפני כן הייתה למחשב נטיה לקרוס מידי פעם, אז עשיתי OC לFSB...) חוץ מזה, לא שמתי לב לשום דבר מיוחד. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-8SQ800.htm
-
הבנתי שבסידרה של B היה STEPPING C1 שהיה טוב מאוד ל OC ואילו עכשיו זה D1. השאלה שלי האם ניתן להשיג בארץ STEPPING זה ?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כאמור הם צריכים להיות בעלי תזמוני רצח (אגרסיביים) ושיעמדו בבאס של 250 (כי אני רוצה 1GHZ ב FSB ) עם התזמוני הכי נמוכים וכמובן וולטאז' נמוך ככול האפשר!! עד מחיר של 1400 שקל ל זוג סטיקים (בשביל הדואל ) זה בלוח של ASUS P4C800 דלוקס ואני ממש מבקש אל תנסו בכלל להוריד אותי מהלוח עם בנצמארקים וחיות אחרות!!!!!
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום שמי זאב, אני ממש צריך את עזרתכם בקשר לבחירה אז בבקשה תרשמו לי בכנות תודה רציתי לדעת איזה לוח אם, הוא הכי מומלץ - אבל בעיקרון שיהיה לו: AGP 8X, FSB 800Mhz, שיתאים למעבדי Intel בלבד (לא משנה איזה מהירות מעבד), *ואם אין לוח אם בלי Sound, LAN זה לא חובה ממש. המחיר ממש לא משנה לי (אני מסודר ) והלוח אם מיועד למשחקים ולגלישה ברשת. אז בבקשה תרשמו לי את סוג הדגם, החברה שמייצרת, ואם אפשר גם מחיר, ואם יש לכם איזה המלצות בבקשה. תודה תודה תודה רבה זאביק 8)
-
- 14 תגובות
- 915 צפיות
-
-
בבקשה לא מהאתר extremeoverclocking
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
באיזה טמפרטורה הוא יכול להשרף ואם אני צריך לקנות עוד מאוררים נ.ב : הייתי בממדיון היום והמחשב כל הזמן היה פתוח עם הורדה ומירק...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הבנתי שבלוחות האם של NVIDIA יש כרטיס קול מובנה, עם טכנולוגיה מיוחדת אשר מאפשרת צליל הקיפי אמיתי עם אוזניות. השאלה היא: האים זה נכון? האים אני אקבל את זה עם כל לוח אם שבא עם CHIPSET של NVIDIA או שאני צריך את הNFORCE עצמו? באיזה לוחות מדובר? ואם למישהוא יש ניסיון עם זה, כמה זה שווה באמת... תודה רבה!!, יאיר.
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להוסיף עוד 256MB (זה סה"כ 512) ........... כמה לדעתכם זה יעלה את השיפורים במשחקים? (P3 1000MHz,GeForce 2 MX 440 64MB) עם מערכת הפעלה:WIN 98 למה אני נותן את כל הפרטים? לא יודע אולי תבקשו תודה מראש ;D
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ואחרי שנייה כולו נכבה אחרי שהלוח עושה צפצוף של סירנה.. אמבולנס כזה עולה יורד יש לציין שכמה פעמים המחשב עלה ועשה post אבל אז אני מכבה, מדליק ושוב אמבולנס.. מה זה?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים הזמנתי את הלוח הזה בגלל שהלוח אם הישן שלי נדפק.. =\ (EPOX-8RDA+) אני לקחתי את הלוח הזה עם גירסאת rev 2.0. מישהו יכול להגיד לי איפה אני בודק אם זה באמת ה- rev 2.0 ולא יותר ישן? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מה יותר טוב?? Winbond DDR 512 3200 או Twinmos DDR 512 3200 [נערך ע"י amiram - בשביל מה כל סימני השאלה והקריאה האלו בכותרת?]
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם עכבר מיקוסופט USB כאשר אני מחבר אותו לUSB הוא נרדם לאחר זמן מה ולא מתאושש רק אם מוציאים ומחברים מחדש אם למישהו היה הבעיה ונפתרה אשמח לעזרה דרך אגב ניסיתי עדכון דריוורים של כל הנוגעים בדבר אולי רק אצלי הבעיה אשמח לתגובה !!!!
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
? נ.ב - כמה קאש יש יש למעבד אינטל הזה ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה ליפני למעלה משבועיים הזמנתי 2 זיכרונות של קורסייר ddr corsair cmx512-3500c2 512mb 434mhz pc3500 כול זיכרון כזה עולה 850 ש"ח (בלמיר.. www.lamir.co.il) אבל כול יום תרוץ אחר היום זה מגיע מחר זה באוניה מחרתיים זה במכס.. תבוא לקחת אופס קיבלנו רק אחד בטעות... בקיצור הבנתם את הפואנטה!! אז אחרי שהשקעתי כבר 18300 ש"ח על המחשב המזורגג הזה אני לא יכול להפעיל אותו בלי הזיכרונות ולא אני לא מוכן להתפשר!! אין על מה לדבר על התפשרות בכלל !!! כבר למעלה מחודשיים אני מרכיב את המחשב הנ"ל ורק הזיכרונות הארורים הנ"ל הם שחסרים לי!!! התקשרתי לכול העולם אבל לאף אחד אין...ובצר לי אני עדיין תקוע עם הלמיר המסריחים האילה!! מישהו מכיר מקום שיש לו במלאי את מבוקשי לבוא לקחת מזומן עכשיו ??!! אם כן …
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בזכרון גולדן דרגון קיבלתי איתו 2 מדבקות של דרקון זהב זה הולך על המודול עצמו או על המארז? אם זה הולך על המודול- זה על האחורה של הזכרון או על הכיסוי פלסטיק לצ'יפים
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח הנ"ל עם המעבד AMD AXP 2500+Barton... כנסו לקישור ותראו...... האם זה אומר שהלוח הזה לא תומך ב AMD AXP 2500+ (כי הוא לא מופיע ברשימה) וגם עם תיכנסו לקישור הזה: ותראו................... האם הלוח הזה לא תומך גם בזיכרונות (של TWINMOS (DDR 400\3200 כי כתוב שם רק WINBOND... מה זה אומר? הקישור למעבד: http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/NF7/01.jsp הקישור לזיכרון: http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/NF7/02.jsp כנסו לשניהם בקשה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Corsair CMX512-3500C2PT 512MB DDR433 PC3500 XMS Memory או Corsair CMX512-3200LLPT 512MB DDR400 XMS3200 Low Latency SPD Memory
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=1166
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אל תכעסו עלי בבקשה כי אני יודע שכבר דיברו על זה הרבה בעבר אבל עדיין הייתי רוצה שמישהו יסביר לי מה זה ההפרש מחירים הענקי הזה בין מעבדי INTEL למעבדי AMD. כאילו ב 698 ש"ח אפשר לקנות AMD AUTHLON 2500+ BARTON כאשר בכמעט אותו מחיר (699) אתה בקושי משיג INTEL PENTIUM 4 1.7 GHZ. למה זה?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המתחרים - Mushkin DDR-RAM 512MB 3500 Memory - 821 DDR CORSAIR CMX512-3500C2 512MB 434MHZ PC3500 - 850 GeIL DDR-RAM 512MB 3500 Ultra Platinum Memory - 816 DDR GEIL 433Mhz 512Mb GOLDEN DRAGON - 915 המטרה היא בסופו של דבר אוברקלוק עצבני עוד משהו- יש משמעות לעובדה שהקורסאיר לא מצויין ב www.pch.co.il כ- XMS ? -עריכה- אוקי עזבו, מסתבר שבלמיר יש את ה XMS ואפילו במעט יותר זול דבר שני, הוספתי את הגולדן דראגון, אבל לצורך העיניין פיצלתי את הקיט לשניים (ז"א המחיר המקורי הוא 1830 בשביל שני סטיקים של 512)
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הם הזכרונות הכי יקרים בשוק! ונראה לי שsamsung אפילו יותר טובים מהם... מה זה ?!?! 600 שקל ל256 מגה פשוטים גועל נפש
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את הלוח הנ"ל. באתר של ABIT כתוב במספר מקומות שהיציאה היא אופציונאלית כגון 1394 אופציונאלי וכן יציאות אופטיות לסאונד גם כן אופציונאלי. האם צריך להזמין בנפרד ? האם יש מספר דגמים (כאלו עם כל היציאות ?) או שאקבל את כל החיבורים בהם תומך הלוח.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני אומר בדחיפות כי מחרתיים דוד שלי צריך לבוא אלי ואני צריך להרכיב לו מחשב (שידרוג +שילוש קדוש) יש לי הגבלה ל 2000 ש"ח + - רוצה AMD כי הם לא יקרים, רק מה XP1600 זה מתחיל להיות יקר המחשב הוא להכול(מחשב ביתי) איזה מפרט הכי טוב אתם יכולים לתת לי במחיר הנל? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
כן ח'ברה, קרב הענקים. Gigabyte 7N400L עולה 510 שקל, ו-MSI K7N2 Delta-L עולה 520 שקל. אני לא מתכנן אוברקלוק גבוה. שניהם באים עם LAN ותומכים ב 400MHZ באס מעבד. למה לא ABIT ? כי זה יקר יותר, אין לי מספיק כסף בשביל זה. מה לדעתכם יותר כדאי ? אגב, יתרון לג'יגבייט זה שיש 4 DIMM, לעומת MSI שיש 3. אגב2, אני כנראה הולך לעבוד ב KSP :-)
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי לוח אם BLUE MOUANTAIN של אינטל לפי מה שהבנתי יש לו כמה אפשרויות שאין בלוחות אם אחרות ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות איתם. מישה ומכיר את הלוח???
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-