מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום כרגע יש לי במחשב שני זכרונות של 256mb כל אחד, ביחד 512 mb כל אחד מהזכרונות הוא 200MHZ עם CL 2.5 DDR בנוסף הלוח אם שלי תומך בDual Channel ויש מקום ל4 סטיקים. וגם תומך במהירות של זכרון עד 400mhz. אני רוצה לשדרג ולקנות שני זכרונות של 512mb כל אחד עם מהירות של 400mhz וCL2.5 אם אני אשים את כל הארבעה זכרונות (כולל אלה שיש לי והחדשים), האם זה יהיה אפקטיבי? זה יעבוד במהירות טובה? או שעדיף לוותר על שני הזכרונות של ה256 mb ולשים רק את שני הזכרונות של ה512 ? מה אתם אומרים? תודה רבה! כנרת (אני בת)
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מעבד intel E6600 אני צריך לוח אם וזכרון (2GB) חשבתי על asus p5b deluxe וזכרון G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK אבל הבנתי שאין את הזכרון כרגע במלאי יש למישהו רעיון לזכרון אחר באותה רמה . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
ניתן לראות את הלוח באתר של MSI כאן: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=537 הוא תומך במעבדים בסוקט 478 של אינטל. קישור לדף הבית של הערכה באתר של ATI: http://www.ati.com/products/radeon9100igp/index.html
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מחשב HTPC לצפייה בסרטים, הקלטה של תוכניות מטלוויזיה, מוזיקה וכו'. האם לוח אם עם הצי'פסט החדש של אינטל G45 יתאים לזה? ראיתי באתר שלהם שיש להם תמיכה ב720p וב1080p, האם אפשר להסתפק בזה ולחסוך את הכסף של כרטיס מסך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרגע לוח של Asus מדגם A7v333 עם Xp1800 עכשיו אני רוצה לשדרג, הבעיה היא שאני די מצומצם בתקציב... עכשיו ראיתי שאביט נותן יחס די טוב של עלות וביצוע... מה יותר טוב, Nf7-s או An7 ? ומה ההבדלים ביניהם כי לא ממש הבנתי... כמו כן אם יש הצעות ללוח אחר יתקבל בברכה... נ.ב. חשבתי שהגיגה בייט טוב אבל ראיתי שהוא לא הצליח כמו בסדרות האחרונות של גיגה בייט.., נו מיילא... :-\
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מפרט הלוח אם שלי לגבי זכרונות מופיע בקובץ המצורף. Main Memory Supports 4 unbuffered DIMM of 1.8 Volt DDR2 SDRAM Supports up to 2GB memory size (maximum support is 512MB for each module) Support Dual Channel DDR2 533/400MHz and up(*DDR2 Memory Modules are not the same as DDR Memory Module, please check your memory vendor for more information) Supports up to 4 memory banks (2 double sided or 4 single sided memory modules) 1. האם אני יכול לקנות 1 GB DDR2 והוא יתאים ללוח האם? גם אם ינוצל רק 512MB 2. בבקשה תתרגמו לי את המפרט לשפה פשוטה. מה אני יכול לעשות בתכלס כדי לשפר את המחשב מבחינת זיכרון תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הי שמתם לב שבשבועיים האחרונים חלה נסיקה מדאיגה במחירי הזכרונות גם בחול יש הסבר?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הלוח 965p s-3 של גיגה בייט במשהו שווה לו הוא מעליו מה ממליצים תקציב עד 600 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היתה לי בעיה במחשב (שלא נדבר עליה עכשיו) שבעקבות בעיה זו היתי צריך להחליף את הלוח אם שיש לי (FATAL1TY AA8XE) בלוח אם חדש. המעבדה המליצה לי על דגם מסוג AW8D. א) בהשוואה ללוח אם שיש לי האם משתלם לי להחליף בין הכרטיסים ? ב) איזה לוחות יותר טובים יש באותו טווח מחיר? ג) מה היתרונות והחסרונות שלו ? ד) האם שווה לי להשקיע בוא לטווח ארוך (בהתחשב בזה שאני מחשיב את עצמי גיימר רציני ששוקל לשדרג את המחשב שלי בשנים הקרובות בכדי שיתאים לשוק המשחקים העתידיים) ? תודה רבה רבה לכל מי שיעזור (זה מאוד חשוב לי !).
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יציאת מעבדי penryn נדחתה לפבואר-מרץ http://www.digitimes.com/mobos/a20071218PD212.html לכל מי שחיכה (כמוני :s05:) למעבדים החדשים , כדאי לרוץ ולקנות את ה Q6600 ה"ישן" והטוב .
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אם אני קונה מעבד Q9450 איזה לוח אם מתאים לו ? מעונינת בלוח או של גיגה בייט או אסוס עד סכום של 550 שח. האם אני צריכה להתקין מערכת הפעלה 64 ביט ? האם מערכת הפעלה XP תאפשר ביצועים מרביים עם המעבד Q9540 ? האם תהיה הורדת מחירים של מעבדים בחודש זה ? נדהמתי לראות באתר גיבור מחשבים שהמעבד Q9450 עלה מחירו מ-1550 ל-1900 שח השבוע ,מוזר?? האם קיים כרטיס מסך השווה בביצועיו לGT 8600 ובמחיר דומה של חברת ATI ? מומלץ בכלל הדבר ? pCI לא AGP
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
twinmos או Kingston מה יותר עדיף לאוברקלוק אני מדבר על הגירסא הרגילה לא משהו מיוחד סטיק של 512
-
- 7 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום רב ... זה הזיכרון הנוכחי שיש לי .... 2 כאלה בעצם. 1 ג'יגה בסה"כ. http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=85023 זוהי ההרחבה שאני רוצה לקנות - http://kst.co.il/Product.asp?productid=121#detailed מומלץ? יעבוד כמו שצריך? או שצריך לקנות עוד 2 סלוטים של 512? תודה
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מאיפה אני יכול לעדכן ביוס ללוח שלי הדגם של הלוח הוא: P4S5MG/GL+ של חברת ECS תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום... אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים המפרט להלן: - E6600 - ASUS - P5B Deluxe - ASUS - GeForce 8800 GTS כעת נשאר לי לבחור זיכרון למערכת אני זקוק לעזרתם כדי להגיע להחלטה לגבי איזה זיכרון יתאים לי למערכת כמו כן היתה המלצה באתר של ASUS שהם ממליצים לשלב עם הלוח הספציפי הזה את הזיכרון הזה: Kingston - 1GB HyperX PC2-8500 (1066-MHz) האם הוא יתאים לי ומה זה בדיוק HyperX הינה פירוט ההמלצה שלהם: Memory Features Dual-Channel DDR2 800 DDR2 is the next generation memory technology to replace the current DDR. With the highest speed up to 800MHz, DDR2 memory provides great performance for 3D graphics and other memory demanding applications. Kingston® HyperX® PC2-8500 Ready (d…
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
רציתי רק לדעת אם מעבד AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE מספיק טוב בשביל להריץ סרטים בHD 720P חלק ללא הפרעות לוח האם יהיה כמובן האסוס M2A-VM ואני לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק אציין שהמחשב לא נועד להקלטה של שידורים אלא רק לניגון תכנים שונים, בעיקר HD האמת שהייתי אפילו מסתפק במעבד חלש יותר הדבר היחידי שמעניין אותי במחשב הזה הוא שינגן 720P בלי הפרעות
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לעשות HOT FLASH עם הABIT (שנדפק לו הביוס) לבין לוח ASUS עם צ'פסט של VIA וזה לא הסכים לצרוב את הFLASH - הוא אמר שהחומרה לא מתאימה. האם אני יוכל לעשות את זה מול הEPOX ? (נראה לי ששניהם Nforce 2) תודה
-
- 8 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הלוח הוא PCPartner Via P4M800PRO תומך?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אחרי הירידה המטורפת של המעבדים.יש צפי גם לירידה של לוחות/זכרונות/HD ??
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי כרגע שני זכרונות 2*512 שעובדים במצב של DUAL האם אני יכול להוסיף עוד שניים של 512 או שניים של 1G והמערכת תמשיך לעבוד בDUAL האם זה נכון שאני חייב להוסיף בדיוק את אותם זכרונות ושאלה אחרונה: מצאתי שני זכרונות של PC4000 האם אני יכול לקנות אותם והם יעבדו ביחד עם השאר באותה תצורה של הPC3200 תודה מפרט: AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Tray San Diego gigabyte - GA-K8NXP-9 2*512 Crucial - Ballistix dualDDR400 PC3200 NVidia Quad - FX540 pci-ex WD sata2 - 160 (system WD sata2 - 320
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום, בביוס של BAD AXE 2 במעבד ללא אובר קלוק (לא רוצה אוברקלוק) אבל המליצו לי להפעיל enhanced ל POWER של המעבד מה שבעצם מספק CURRENT יותר יציב למעבד. האם מצב זה הינו מומלץ? כמו כן זכרון 800 של GSKILL שני סטיקים של 2 גיגה. היה מקודם על 1.84V שניתי את זה ל 1.88 ואני מרגיש לאחר שני שנויים אלו VISTA עובד יותר חלק. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם epox 8rda3+ שנקנה ממש לא מזמן... הבעיה היא שאין לו תמיכה ב PCIE... האם שווה לשדרג בשביל ללוח שכן תומך\יתמוך בעתיד..? או להשאר עם זה עד שיצא מתאם ל PCIE או שהכרטיסים יצאו ב AGP..? :-\
-
- 8 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות זכרונות מסוג GEIL DDR2 2GB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit PC2-6400 - צלעות קירור אלומיניום פרטים על הזכרונות: - Hand-picked BGA 64Mx8 Chips - 240pin, Non-ECC, Un-buffered DIMM - Racing-Orange Aluminum Heat Spreader - Retail Package - Lifetime Warranty - Working Voltage: 1.8v ~ 2.3v עכשיו כמה שאלות: 1. צלעות קירור אלומיניום כתום זה טוב? מקרר? 2. הזכרונות האלה דורשים מתח גדול יותר מהספק/מעבד? 3. מה זה ה "ULTRA" הזה? 4. זכרונות מתדר גבוה מעמיסים על המעבד יותר? למשל: זכרונות 800MHZ מעמיסים יותר על המעבד מאשר זכרונות 667MHZ? 5. הזכרונות יתאימו ללוח אם MSI RC410M ? 6. יש לכם הערות כלשהם על הזכרונות? יתרונות וחסרונות בולטים? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני שואל את השאלה כדי לדעת אם כדאי לי לקנות עכשיו מחשב....כי נאי לא רוצה יום אחרי שקניצתי לראות שיצאו לוחות חדשים זכרנות חדשים ואז אני אצטרך להחליף מחשב שוב... אז כדאי לחכות או לא?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
איך אני מחבר 2 סטיקים של זכרון בלוח שתומך ב-DUAL ויש לו 4 סלוטים. האם צריך להגדיר בביוס משהו? יש תוכנה שבודקת האם כרטיסי הזכרון עובדים בדואל? תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-