מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
היי. אחרי שהובהר סופית שלוח האם מת נתבקשתי למסור לטכנאי שלי איזה לוח אם יש לי. פתחתי וניסיתי לקרוא ולא מצאתי אלא את זה: זהו פנטיום 3 600 MHZ על הצ'יפסט כתוב : via vt82c694x 0016CE 14E4N0651 ישנה על המארז מדבקה שכתוב עליה MSI וזהו ! האם יש דרך לדעת איזה לוח זה ? (לפחות איזה סוקט?) אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לוח אם עם תושבת am2 שתומך ב ddr וגם ב ddr2 ? תודה למוצאים
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
השימוש הוא לא ל OC פשוט זיכיתי באליפות ישראל במשחקי מחשב ב core i7 920 ואני צריך לוח מתאים מחנות בארה"ב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
בלוח אם שהזמנתי של DFI יש לי רק 2 רגילים+PCI E. לא יודע למה, זה נשמע לי פתאום מעט מידי....
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
איך אני מחבר 2 סטיקים של זכרון בלוח שתומך ב-DUAL ויש לו 4 סלוטים. האם צריך להגדיר בביוס משהו? יש תוכנה שבודקת האם כרטיסי הזכרון עובדים בדואל? תודה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. הנ"ל ברצוני לשדרג ל2 גיגה למחשבי ויש לי 2 גיגה במהירות 800 MHZ והאם הזכורונות האלה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2595 טובים מבחינת מהירות תיזמונים של 1066 MHZ ?? או שעדיף כבר לקנות כזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1159 מבחינת מהירות 800MHZ כמו אצלי אבל בדגם אחר האם התזמונים של זה טובים ומהירים? בתודה לעזרה ... הקציב עד 350 שח
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
יש לי אופציה לבחור בין - P35 Dragontail Peak של אינטל או אינטל DG33BU ל- GIGABYTE P35-DS3L מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי לוח p5b deluxe האם ניתן לשים עליו במקרה זכונות ddr1?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו אני רואה שכולם אומרים פה קח 667 mhz ולא 800mhz אם לא מתוכנן אוברקלוק עכשיו אני שואל למה אם יהיה לי את ה800mhz לא יהיה לי יותר מהירות? ואני לא מתכנן oc
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
טוב דבר ראשון אני רוצה לציין שאני יודע שיש לי כבר הודעה בעמוד הזה אבל היא עוסקת בנושא אחר לגמרי(בערך..הכל פה קשור למחשבים אתם יודעים) אז אם זה בעייתי בבקשה תעירו לי על כך ותנעלו את ההודעה.מצטער מראש אם זה בעייתי עכשיו כמה שאלות: 1.כמה זיכרון מטמון(CACHE) יש לAMD 5000+?הסתכלתי בכל מיני מקומות ולא הצלחתי להבין אם יש לו 1MB CACHE או שניים 2.כמה הזיכרון cache משמעותי במשחקים?(אני לא עובד עם תוכנות עריכה וכאלה דברים).מצד אחד אני קורא בכל מיני מקומות שזה לא כזה משמעותי,מצד שני בהשוואה שנערכה פה(אמנם ישן קצת אבל רלוונטי):http://xtreview.com/review204.htm אפשר לראות שבמשחקים הAMD 3800+ לוקח את הE2160במשחקים בגלל הcache הכפול שלו.(אני חייב לציין אמנם שהE2160 בOC ל3.4 אוכל שם הAMD …
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להבין כיצד אני מתכנן את קניית הזיכרון לפי המעבד ולוח האם אותו אני הולך לרכוש מכל המאמרים שקראתי הבנתי שמאחר והמעבד הוא quad pump והזיכרון הוא double rate אז את מהירות הFSB אני מחלק ב 4 ואת מהירות הזיכרון ב2 ככה שלדוגמא core 2 duo עם FSB של 1066 הוא 1066/4=266 וזיכרון של 667/2=333 כלומר אם אני עובד עם 2 מודלים של זיכרון בdoual channel של 667 אז אני מספק 4*333 למעבד שבעצם בתצורה בסיסית מבקש 4*266 ככה שגם עם OC אני עדיין יכול להעלות את מהירות המכפלה ל333 ולספק למעבד את מה שנחוץ לו ומכאן זיכרון של 800 ומעלה נחוץ רק אם אני מתכנן OC של מעל ל333 האם הבנתי נכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זיכרונות DDR II פועלים על מחשבים שמבוססים AMD (מעבד AMD) כי אני זוכר שפעם לא היה אפשר DDR II היה אפשר רק DDR הראשון ונסכנסתי למפרטים המומלצים ושם משלבים AMD בDDR I ולא בDDRII . לכן אני שואל אותכם האם אפשר להפעיל זיכרונות DDR II על משחב עם מעבד AMD שיש לך לוח אם שתומך בDDR II במחשב ?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות לגבי הלוח הזה. הוא עולה בין 377-452 ש"ח והוא ניראה דיי טוב עכשיו השאלות: 1.מה ההבדל בין NVIDIA nForce4 4X ל-NVIDIA nForce4??? 2.האם כדאי בכלל ליקנות את הלוח הזה??? זה הלוח: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=K8NF4X&affiliate=zap תודה רבה רבה רבה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
????
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני עומד לקנות לוח חדש כנראה epox 8rda+ ומישהו אמר כאן שיש היו לו בעיות תאימות עם הלוח הזה... אני גם יודע מחברים שלי שקנו לוחות אחרים שיש בעיקר בעיות התאמה עם הזיכרון DDR. איך אני אוכל לדעת אם לא תהיה לי בעיה כזאת??? זה חשוב מאוד! תודה!
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי זכרון 1000MHZ אבל הלוח אם שלי תומך מקס' 800MHZ אך אני בודק שהוא באמת משתמש ב800MHZ האלו ולא פחות?!
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
היי... אני עומד לקנות מחשב חדש E6550 GF 8800GT 512mb (כנראה) 2G DDR2 667MHz כרגע יש לי XP לפי מה ששהבנתי אין הבדל בביצועים בין שני סוגי המהירויות אלא אם אני הולך לעשות OC, מה שאני לא העשה כנראה... השאלה שלי היא האם בעתיד כלשהו כאשר ארצה לעבור לויסטה, האם כדאי יהיה לי לקנות עכשיו את ה 800Mhz או ש 667Mhz מספיק בלי קשר ואין שום השפעה!
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם,עשיתי פירמוט למחשב עם המפרט הבא : Asus P5LD2 6600gt 1gb ram p4 2.4 הגירסא של החלונות היא xp sp3 pro. לאחר שנעשה הפירמוט,לא נמצאה הקופסא של שלוח אם והכ.מסך אשר מכילים את כל הדרייברים הנחוצים. אם מישהו יכול להביא לי להורדה,ואז לצריבה את הדיסק של הלוח ASUS P5LD2 ,תודה רבה וזה ממש דחוף עקב פעילות בבורסה.. אם לא ניתן להביא את הדיסק,אז גם דרייבר לכ.רשת ,קול ,צ'יפסט וכל מה שנחוץ גם יהיה מצויין,שוב תודה רבה וזה ממש דחוף
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
ב-458 שקל מה דעתכם על הזיכרון? טוב לא טוב? המפרט שאני קונה : e6750 geforce 8800 gts sparkle 320mb Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L לא צפוי אוברקלוק בזמן הקרוב
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אחרי שהדכנתי את הביוס לגירסה 24 ABITEQ מופיע לי הודעת שגיעה, והתוכנה נסגרת. מישהו נתקל בבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני יודע שזה בזכרון מטמון אבל מה זה נותן לי בשטח? בטעות פירסמתי את זה פה ואני לא יודע איך למחוק אז בבקשה להעביר למעבדים לוחות אם וזכרונות!
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
התקנתי אתמול לוח אם של GIGABYTE: GAK8NS-939 עם מעבד AMD 64 3000+ ו-2 זכרונות של GIEL 2X512MB. שום דבר לא השתנה, שום דבר לא נפל... כאשר חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב, הBIOS לוקח מלא זמן, אומר שהDDR DUAL תקין, הוא מזהה את ההארד דיסק שלי בצורה תקינה ואז הוא עובר ל-VERiFYING DMI POOL - עוברות 15 שניות ואז הוא רושם BOOT DISK FAILURE... שום דבר לא השתנה בהארד דיסק, למה הוא לא מאתחל את חלונות?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום אני הולך לרכוש את המעבד intel core 2 duo e6300. ראיתי מכמה מקומות שמוכרים אותו כIntel E6300 CORE 2 DUO E6300T TRAY וחלק כ Intel E6300 CORE 2 DUO E6300 Box. מה ההבדל? מה שכדאי לרכוש? תודה רבה למגיבים מחכה לתשובה בהקדם
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי. שאלתי את השאלה בפורום אוברקלוק ולא ממש זכיתי לתשובה..כנראה כי היא רלוונטית יותר לפורום הזה אלו הזכרונות המדוברים F1-3200PHU2-2GBZX..אני מניח ש הF1 מציין 1T..שאותו אני רוצה לשנות ל-2 בגלל הבעיה שמיד תפורט לא הצלחתי למצוא בביוס איך לשנות, את שאר התזמונים כן, וזה לא מופיע...אז אולי הוא מופיע בשם אחר.. הסיבה שאני רוצה להשנות היא כי מדובר בשני סטיקים של 1GB כל אחד והלוח לא מוכן בשום צורה לצאת מיחס של 2/1.66..וגם כשאני מנסה לעשות OC (אפילו רק להביא אותם למהירות הנורמלית שלהם והלויד את המכפלה של המעבד כדי לשמור על אותה מהירות..כך שזה אפילו לא באמת OC) עם היחס הזה הוא לא ממש עולה..קראתי איפשהו שזה קשור לזה שהלוח לא תומך בשני סטיקים DOUBLE SIDED, אלא רק בחיבור מסוים (יעני חרי…
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים! יש לי שאלה לגבי זכרונות של Kingston: מה ההבדל בין Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory לבין Kingston 512MB DDR 3200 HyperX CAS2 Memory ? כמות הזכרון והמהירות זהים, אך המחיר של ה - HyperX הוא פי שניים, כשהראשון עולה 499 ש"ח, והשני עולה 929 ש"ח! ההאם ההבדל מורגש במשחקים? אודה לכם מאד אם תענו, ואודה לכם עוד יותר אם גם תפרטו לי! תודה רבה! 8)
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-