עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Bushi,

שלום לכולם, קניתי לוח אם Gigabyte GA-965P-S3. יש לי מארז Compucase 6R21B בעל האוורר קדמי ואחורי. מהמאוורר האחורי יש כבל (שחור/אדום/לבן) עם קונקטור 3 פינים + כבל עם סנסור טרמי. מהספק ENERMAX 425W יוצא כבל בעל שני גידים (שחור/לבן) עם קונטקור של 3 רגליים. על הלוח יש 4 חיבורים למאווררים: CPU_FAN, SYS_FAN, PWR_FAN, NB_FAN רציתי לדעת למה מיועד כל אחד (ברור לי למה ה- CPU_FAN :). מה מחברים לכל אחד מהם (מאוורר קידמי/אחורי, מאוורר ספק)? וגם מה עושים עם הסנסור הטרמי?!? הוא לא ישבש את השליטה של לוח האם על מהירות המאוורר?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  2. אני רוצה בבקשה דעות ותגובות על הזכרונות האלו זכרון מבית TWINMOS בגודל 512MB DDR 400MHZ כי באתר (Com4u) לא ראיתי שום מידע נוסף =( תודה מראש

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  3. דור המעבדים שיחליף את Skylake לא יהפוך עולמות, אבל בכל זאת אמור לספק כמה שידרוגים חשובים לצרכנ לכתבה: http://hwzone.co.il/14-ננומטר-למתקדמים-פרטים-טכניים-חדשים-א/

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  4. שלום לכולם ! יש לי מעבד intel E6600 אני צריך לוח אם וזכרון (2GB) חשבתי על asus p5b deluxe וזכרון G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK אבל הבנתי שאין את הזכרון כרגע במלאי יש למישהו רעיון לזכרון אחר באותה רמה . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  5. Started by BEST_VOL,

שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב. אז ככה,אני חשבתי על שני הלוחות האלו: ASUS P5K DELUX וה-ASUS P5K PREMIUM ששניהם כוללים WI-FI התקציב שלי ללוח אם הוא *1400* ש"ח לכל היותר. רציתי לדעת האם הם שווים את המחיר(?) האם יש לוח אם במחיר שלהם שיותר כדאיי(?) ד.א. אם אתם מציעים פה לוחות אז אני צריך שיהיה בו WI-FI אני גיימר אני צריך לוח אם תומך במעבדי CORE2DOU ו-QUAD,שיתמוך בכל המעבדים החדשים שהולכים להגיע. ועדיף שתביאו לוחות מפוקס פי סי אבל זה לא ממש משנה... תודה מראש ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 493 צפיות
  6. Started by Storm Bringer,

אני מתלבט על עם ללכת על שני זיכרונות 256 מגה של חברה טובה כמו קינגסטון או קרוסייר או ללכת על שני זיכרונות 512 מגה של גייל. אני שואל מבחינת כמה זמן הזיכרונות של ה 256 יחזיקו מעמד עד שאני יצתרך לשדרג את המערכת ל 1024 בסה"כ?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  7. Started by tal_m9,

מישהו מכיר לוח אם כזה?

• 6 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by nahonh,

שלום אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שני הלוחות הנ"ל בגרסאות הפשוטות שלהם: 1. msi 865pe neo2-s 2. msi 865g-neo2 מה ההבדל בינהם ואיזה צ'יפ יותר טוב?(pe או g?) שניהם ללא כ.מסך מובנה וללא כ.רשת

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  9. הזכרון המדובר - TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3365 הוא באמת מצדיק את המחיר שלו ?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  10. ניסתי לעדכן את הביוס שלי דרך התוכנה של אסוס ללא הצלחה הוא אומר לי שהוא לא מוצא את לוח אם וזהו וניסתי גם ידנית להתקין אבל ללא הצלחה לא הבנתי את הקטע של יצירת BOT דיסק מישהו יכול להסביר לי איך לעשכן את הביוס לבד אבל בשפה פשוטה תודה והמשך יום נעים!... ???

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  11. Started by erlich9,

אני חייב לדעת סוףסוף: 1.מה ההבדלים בין המעבדים של אינטל AMD 2.האם כדאי לקנות דואל קור ובמה הוא שונה מהרגיל. 3.למה amd נחשבים ליור טובים בדואל אם יש להם 512x2 ולאינטל יש 1x2 אז זה כאילו כפול.. 4. מה ההבדל שהופך את amd ליותר טובים במשחקים? תעזרו לי אני חייב לדעתזאת לפני קניה.. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by dragon772,

twinmos או Kingston מה יותר עדיף לאוברקלוק אני מדבר על הגירסא הרגילה לא משהו מיוחד סטיק של 512

• 7 תגובות
    • 492 צפיות
  13. Started by nim901,

שלום, מדי פעם אני סתם מסתכל על מעבדים בכל מני חנויות באינטרנט. שמתי לב שהמעבדים של AMD הם יותר איטים זאת אומרת אני רואה אינטל P 4 3.X גיגה הרץ וamd לא ראיתי יותר מ 2 ומשהו. זה יותר איטי או שזה פשוט חישוב אחר ?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  14. Started by ori24,

אני מתלבט לקחת זיכרון פנימי של 1GB ב2 סטיקים של 512MB של חברת KINGSTON או של חברת סמסונג. איזו חברה עדיפה?

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  15. Started by pain_killer12,

חבר שלי קונה מחשב חדש ובתכנון- AMD 3800X2 ו 8800GTS. האם המעבד יהווה צוואר בקבוק? כדאי לקחת E2160 במקומו? לא מתוכנן OC לשום דבר, המפרט הוא למשחקים לא הכי כבדים-קומפני אוף הירוס, קרייסיס ואלה.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  16. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

הכי זול אבל שגם יתמוך בדיואל.... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  17. Started by HydroIT,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם, סוקט 423. אני מודע לכך שאין הרבה, אבל אודה לכם על כל פיסת מידע. תודה.

18. Started by dmanbuhnik,

האם זה נכון הטמפרטורה שהלוח אם נותן דרך החישן המובנה לא נכונה? אם זה ככה ידוע למישהו כמה השינוי זה ללוח שלי?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  19. Started by tk4,

יש לי שתיים מהסוג הזה Corsair CMX512-3200C2 עכשיו בEVEREST וCPUZ כתוב לי 200 MHZ למרות שזה אמור להיות 400 לא? ועוד שאלה... האם כדאי לעשות לזכרונות OC או שלא כדאי עם אלה...

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  20. יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 Socket: AM2 וכרטיס מסך ATI Radeon HD 3850 אני מחפש לוח אם טוב בסביבות ה 500 ש"ח המחשב צריך להריץ תוכנות כבדות (גרפיות וחשוביות וגם משחקים כמובן) אשמח לקבל רעיונות תודה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  21. שלום, אני חייב את העזרה שלכם בבחירת חברה של זיכרונות mushkin ddr2 4096mb (2048mbx2) 800mhz cl-5 או g.skill ddr2 4096mb (2048mbx2) 800mhz cl-5

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  22. יש לבן דוד שלי מחשב מהמחשבים המעפנים האלה שקונים בקומפלט בעיתונים.. בכל מקרה, אני רוצה לשים לו שם איזה GF4 ולהוסיף לו סטיק של 512 בנוסף ל-256 המעפנים שיש לו שם (אין לו 256 אפילו, רשום 218). עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר לשים איזה זיכרון שאני רוצה בתוך המחשב? (DDR1) אה וגם אם אני אוסיף עוד 512 זכרון ואת הכרטיס מסך אתם חושבים שיהיה שינוי ממש משמעותי בביצועים? למה המחשב שלו לא זז.. שעה לפתוח חלון כלשהו. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  23. שלום אני מעוניין לדעת עם למישחקים כדי ללכת על קניה של מעבד כפול ליבה טוב כמו E8500 או E8600 שיצא או שעדיף מעבד עם ליבה מרובעת כמו Q9450 תודה רבה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  24. מצאתי לוחות אם תומכים בDUAL OPTERON ומתאימים אך תומכים אך ורק בDDR ולא DDR2... לדוגמה כל הלוחות המתאימים של TYAN: http://www.tyan.com/products/html/opteron.html איפה אני יוכל למצוא לוח אם מתאים לשרת DUAL OPTERON ותומך בDDR2? תודה

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  25. Started by I.Robot,

שלום. יש לי לוח אם עם שתי יציאות PCI (מיני ATX) ואני רוצה להוסיף עוד כמה יציאות, זה אפשרי? יש לי מקום במארז מתחת ללוח אם אם זה משנה.

• 4 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.