עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני נמצא כרגע בכנס IDF של אינטל במלון דיויד אינטרקונטיננטל בתל-אביב, והקשבתי להרצאה של נשיא INTEL ישראל (שנמצאת בעיצומה) ורציתי לומר את הרשמים הראשונים שלי (לפני שאני אשכח) אז ככה: קודם כל חובה לומר שINTEL השקיעו בכנס (התרוכה משעממת אבל ההרצאות מאד מעניינות) ועכשיו למה שאמר נשיא אינטל: *דבר ראשון עשו הדגמה וקרב ראש בראש בין מחשבי סנטריו בעלי מעבד אחד למחשבי סנטריו בדור העתיד עם שני מעבדים. הם הריצו את המשחק F.E.A.R ונכר שינוי משמעותי, גם בגראפיקה וגם במהירות הרצת המשחק (ברמת גראפיקה הכי גבוהה הדור הישן ב-6-7FPS והדור החדש ב-70-80 שזה שינוי ממש מדהים.) הם גם הריצו את התוכנה cinebanch03 כאשר על המעבד כפול הליבה רצו גם פאוור פוינט, המשחק, ואווטלוק ועדיין נראה נצחון גדול …

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי 1200 שקל אני רוצה גיגה זיכרון !! 2 של 512 תנו לי מה אתם ממליצים לי לקנות אני מוכן להוסיף עוד מאה מתיים שקל אבל עם זה ישתלם .. ורציתי לדעת עם 512 זיכרון לעומת גיגה זיכרון אני יראה את השיפור בעניים ? ממש ממש הכול יהיה לי יותר מהיר ? או שזה לא ממש ממש ישנה את המהירות

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  3. Started by spooky,

חבר שלי קנה לוח אם מעבד זכרון ודיסק קשיח כשהתקנו הכל(את כל הרכיבים ואת הווינדוס) בדקתי מה מהירות המעבד שלו וזה עמד על 1100MHZ במקום על 2800MHZ מישהו יודע מה בדיוק הבעיה? צריך אולי להגדיר משהו בביוס?

• 12 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by theduck,

מה ההבדל בין שתי הטכנולוגיות (למעט העובדה שה- HyperThread קדמה ל-Dual Core) ומי מהשתיים תומכת ביותר אפליקציות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש הבדל מורגש בין CL5 ל CL4 במהירות 667 1ג'יגה ??

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  6. מקור:http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3648&p=3

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by SSLSNOB,

http://www.vr-zone.com/articles/AMD_Phenom_X4_Tested_On_RD790_Board/5201.html זה מלפני חודש כנראה דגם GP-7100 נראה אמין

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by eyahalom,

היי לכולם, רכשתי מחשב עם לוח של EPOX ובחנות ממנה רכשתי יש בעיה של מחסור. מסתבר שגם ליבואן יש בעיה, והאספקה תידחה - לא ידוע למתי. השאלה שלי היא כזאת: האם כדאי להחליף את הלוח לAbit NF7-SL, בהנחה שאני לא מתכוון לבצע OC כלל, בטח שבשלב הראשון? האם הלוח הנ"ל מומלץ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  9. שלום אנשים. עד לפני יום היה לי ויסטה עם דיסק קשיח במחשב יחסית חזק וכמובן שגם הווינדוס וגם הדיסק קשיח היו מפוצצים בזבל...החלפתי אחרי דילאי מטורף לווינדוס 7 (משחק פה ושם במשחקים אז מעדיף להישאר "בונקר" בינתיים עם 7 ). די מרוצה ממנו חוץ מהזיוני שכל שלהעדכונים שתוקעים לי את כל המחשב... עכשיו במקרה יצא לי לבדוק מהירות זיכרון בתוכנה CPU Z. יש לציין שבגלל שהחלפתי כל ה4 מנוצלים מכיוון שעברתי ל64 ביט מ32 ביט. היום גם קניתי זיכרון חדש, עכשיו יש לי 6 על ווינדוס 7 64 ביט. תכננתי לקנות עוד סטיק של 2 כדי שיהיה לי 8 בסך הכל אבל היה יקר מדי ולא היה במלאי. עכשיו לבעיה אחרי שהגברבר חפר לכם... כשאני נכנס לתוכנה של CPU Z אני רואה שהמהירות של זיכרון היא 667! מיותר לציין שיש לי DDR 3 עם מהירות…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  10. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת עד איזה מתח אפשר להביא למעבד AMD ATHLON XP בלי קשר לטמפרטורה... מה המתח שלא גורם לו נזק ??

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Xardas,

יש לי מעבד Intel E6400 . עכשיו.. לפני התמונה הוא עובד ב1600MHZ האם זה בסדר? (כי כתוב Original:2133mhz) או שאוורסט מזייף או משו? ואממ.. הוא לפעמים קופץ כזה לשנייה ל2133.. מזה?! תודה!!

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by gimdy,

איזה זכרון יותר מתאים למפרט שלי mushkin 2X1024 ddr2 800mhz cl 5-5-5-18 es או mushkin 2X1024 ddr2 800mhz cl 4-4-4-12 es אשמח להסבר קצר על ההבדלים בינהם. זה המפרט שלי : מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB זיכרון כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD3650 Silent 512MB DDR2 PCIe צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מארז ללא ספק NZXT Alpha ספק כח FSP BlueStorm II 400W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro קרור למארז arcting coolong 120mm

13. קניתי תמעבד הזה AMD Athlon II X4 645 3.10 GHz ורציתי לדעת למי הוא משתווה אצל החברה המיתחרה אינטל. שמעתי שהמעבד חלש וכבר קניתי

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by kentaro,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_269_76_2376 תתקנו אותי אם אני טועה אבל ההבדל היחיד פה זה הMHZ נכון? או שמא אני מפסיד פה איזה פרט?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  15. טוב אז ככה אני לפני קניית כרטיס מסך נורמלי (כרגע voodoo 6 mb) וזה הכרחי לשדרג גם את הזיכרון ובימים הקרובים אני נוסע ל KSP(במידה ואני אחליט שאני קונה אצלהם) למרות שהם נותנים אחריות רק שנה על כ.מסך וזיכרונות. יש לי P4P800E Deluxe מעבד P4 E 2.8@3.0 קירור סטוק זיכרון Micron 256 mb pc3200 2.5-3-3-6 בעיקרון אחרי שאתקין על המחשב הזה כ.מסך נורמלי וזיכרון אין צורך ב OC (למרות שאני עובד בבאס 215 סתם כי בא לי) אני רוצה לקבל ייעוץ על הזיכרון שעליי לרכוש. אני כבר יודע מראש שתמליצו לי על AData 500(כדי שאפשרויות ה OC בעתיד יהיו טובות) אבל הבעיה שכבר יש לי סטיק אחד של 400.....רציתי לדעת אם ה AData 400 היא אופציה טובה בשבילי ? (גם מהסיבה שהמחיר שלה ירד מ490 ל 450 -הכוונה לסטי…

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  16. נהרס לי הלוח שלי ג'יגה ביתud3‎ ‎שנשברו לו הפינים של המעבד ואני עובד עם המחשב ואני צריך היום דחוף לקנות לוח אם חדש עם ביצועים טובים,אני לא מתכנן אוברקלוק ואני רוצה לוח שיתמוך בחומרה עתידית, חשוב לי לציין שאני צריך ממש עכשיו לקנות ולכן אם אפשר להציע לי את הלוח מאייבורי או לפחות מskypc ‎‏ בכל זאת אני מעיף מאייבורי שהרבה יותר קרוב אלי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Speed Demon,

היי אנשים. קניתי אתמול מחשב,הרכבתי אותו והכל הלך טוב ויפה. הגעתי לנקודה שאני צריך לחבר את ה-Firewire שעל המארז סופראנו שלי ללוח האם,וכתוב בהוראות שאני צריך למצוא משהו כמו IEEE1394 בלוח האם שלי ואין לי מושג מה זה ובמה מדובר בכלל? האם קיימת האפשרות שזאת רק אופציה ושלא לכל לוח אם יש את זה? הלוח אם הוא Gigabyte GA-965P-S3 rev. 3.3. ועוד שאלה קטנה,שמתי לב שצריך לחבר בין כונן הדיסקים ללוח האם כבל סאונד כלשהו,ואין לי אותו בקומפלקט,חבר אמר שזה מיותר ושאצלו אין אותו ואין שום הבדל והכל עובד. תסבירו לי בבקשה מהו צפקידו של הכבל הזה והאם הוא הכרחי או משנה משהו אם מחברים אותו?(במחשב שאני כותב ממנו כרגע יש את הקבל הזה ב-2 הכוננים).

18. Started by KrustyTheKlown,

היי יש לי בעיה עם חיבורי USB\PS2 של הלוח אם ולכן אני רוצה להחליף אותו התקציב הוא 300 שח אבל אני מוכן להסתפק במשהו זול יותר אם אין הבדלים קריטיים בכלליות, יש לוחות מומצלים יותר או לוחות שכדאי להימנע מהם ? (מפרט נוכחי בפרופיל) תודה נתי

19. Started by or,

איזה זיכרון מתאים ללוח החדש לא אביט (ההוא עם ה3pci וכל היציאות) ואיזה לוח (הכי טוב) מתאים לזיכרון החדש של ocz 3200

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני צריך לדעת אם ההגדרות BIOS שלי בסדר... אני צריך לדעת מה הערך באפשרויות הבאות: תפריטADVANCED בביוס: CPU Vcore PS/2 Mouse function control USB Legacncy support: תפריט CHIP CONFIGURATION באדבנסד: SDRAM CAS Latency SDRAM RAS Precharge Time SDRAM RAS to CAS Delay SDRAM Active to Precharge Time DRAM Read Latch Delay I/O Configuration: Parallel port Mode המון המון המון תודה למי שיעזור!!!!!!

• 11 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by urizi,

שלום בן דוד שלי הולך לשדרג את המחשב שלו ורציתי לדעת איזה חלקים כדאי לקנות ל.ו יש לו תקציב של 2,500 ש"ח והוא רוצה מערכת מבוססת אינטל , לא מתכוון לעשות OC . לוח אם (חברה,צ'יפסט)? איזה מהירות של מעבד? זיכרון? מארז לא ממש משנה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by sroolik,

שלום! אני בונה מחשב שעיקר שימושיו הם לאינטרנט, משחקים מדי פעם, עבודה עם תוכנות קלות-בינוניות וכו'. אני רוצה לדעת אם יש הבדל מורגש בעבודות שציינתי בין DDR2 533 לבין DDR2 667 ? אני רוצה גם שתמליצו לי על לוח טוב במחיר לא מופרז המחשב לא יעבור אוברקלוק, ולא יהיה בו משחקים עם הביוס תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by arikm,

יש לי לוח אם ASRock Z68 Pro3 עם intel IGP. קניתי מתאם VGA ל-RCA ו-S-Video. בחיבור ל-RCA לא רואים דבר ובחיבור ל-S-Video התמונה לא תקינה, כהה ובשחור לבן. 1. אפשר להשמיש את זה? 2. יש עוד כרטיסי מסך עם יציאה אנאלוגית?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by Hatzi6,

היי, זה המחשב מדובר במחשב שמקסימום שלו זה 16GB (שתי סלוטים), DDR3L, 1600mhz SO-DIMM https://www.ebay.com/itm/223188255606?ul_noapp=true&autorefresh=true נניח. כרגע יש לי בנייד את הכרטיסים הבאים: Handle 0x0029, DMI type 17, 34 bytes Memory Device Array Handle: 0x0028 Error Information Handle: 0x002B Total Width: 64 bits Data Width: 64 bits Size: 4096 MB Form Factor: SODIMM Set: None Locator: DIMM0 Bank Locator: BANK 0 Type: DDR3 Type Detail: Synchronous Speed: 1333 MT/s Manufacturer: Unknown Serial Number: 2E70CC6A …

25. Started by ag80,

שלום לכולם ברשותי המערכת הבאה: לוח אם :GA-M59SLI-S4 זכרון : geil 2gb DDR2 cl4 ULTRA 800MHZ מעבד:4200 AMD Athlon X2 Dual-Core 512 CACHE כרטיס מסך:HD4850 OVERCLOCKING EDITION 3DCLUB מסך:LCD 32" PILOT אני חושד שבגלל המעבד שלי- יש לי את בעיית צוואר הבקבוק,במידה ואכן זה כך:איזה מעבד עלי לרכוש שינוצל הכי טוב עם המערכת תקציב עד 500 שח,במידה ויש משהו אחר ארצה את עצתכם,תודה מראש לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.