עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איזה זכרון 512M/667Mhz עדיף: 1. MUSHKIN עם 4-4-4-10 ב 850ש"ח 2. OCZ עם 5-5-5-15 ב 730ש"ח 3. GSKILL עם 4-4-4-12 ב 730ש"ח

• 7 תגובות
    • 493 צפיות
  2. Started by gtlv79,

שלום אני מבקש עזרה בבחירת לוח אם לדיורון. אני לא מחפש לוח עם ביצועי על אני מסתפק בלוח עם הכול על הלוח כ.מסך כ.קול כ.רשת ורצוי עם sata .

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  3. שלום האם צריך להתקין וינדוז חדש בעת החלפת מעבד ?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  4. שלום , הלך לעולמו לוח ה-Epox 8RGA+ שלי (מבוסס NFORCE2) , ואני רוצה לקנות לוח חדש תוך חשיבה על "אי-צורך בפרמוט" , כידוע אחרי החלפת לוח צריך להתקין ווינדוס מחדש, אבל חשבתי על זה...לא התקנתי דרייברים ללוח עצמו , אלא דרייברים של Nforce2 שאמורים להתאים לכל הלוחות , לכן הייתי רוצה לשאול (במיוחד אם מישהו ניסה את זה - מעשית) אם אני יקנה לוח אחר מבוסס NFORCE2 האם הצורך בפרמוט יכול להימנע ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  5. Started by Adirz,

יש לי אפשרות לקחת את אפוקס EP-8KDA3J ואפשרות לקחת את ALBATRON K8X800 PRO-II , על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  6. Started by hagay21,

יש לי בעייה קטנה כשאני פותח מס חלונות שכמה תוכנות רצות ברקע אז המחשב נהיה קצת איטי יש לי מחשב יחסית טוב ורציתי לדעת בהנחה שיש לי 512 3200 של וינבונד מה עדיף לקנות עוד 512 של סמסונג למכור אותם ולקנות rdram 800hz או להשקיע 700-1000 ולקנות 512 איכותי או שבכלל עדיף להשקיע בהארד דיסק raptor 10000 37 giga ? המעבד אגב הוא 2.8 על לוח של אביט is7-e

7. שלום לצוות הפורום ברצוני לדעת מהו טווח הטמפרטורה הרצויה במעבד שיש לי 3500 של amd. נכון להיום כאשר המחשב במצב idle הטמפרטורה 43c ובעבודה (משחקים,וכדומה) 47c. האם הטמפרטורה נורמאלית ? במיוחד שקניתי מאוורר מסוג SlientTower- heatpine Cooling מערכת קירור יקרה למדיי ... הרי האתר של המערכת - http://www.thermaltake.com/coolers/menu.htm ובכן, אלו הנתונים, מחשב לא זול במיוחד ... האם הטמפ' תקינה ?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  8. שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המערכת שהומלצה בכתבה הזו: http://hwzone.co.il/articles/specs_feb08/ רציתי לשאול בקשר לגוף הקירור למעבד: Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO האם צריך אותו רק אם מתכננים לעשות אוברקלוקינג, או שהוא מועיל בכל מקרה? האם הוא שקט יותר מהמאורר המקורי של AMD? תודה, קובי

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  9. שלום לכולם. רציתי לדעת אם ללוח הזה יש תאימות עם זכרונות חדשים כמו לדוגמה: APACER Desktop Memory - DDR2 DIMM PC6400 @ 800MHz, 2GB רציתי לשדרג את הRAM וניסיתי למצוא את דגמי ה- PC3200 אבל כנראה שכבר אין כאלה וחוץ מזה המחירים כיום דיי ראליים וחשבתי לקנות משהו נורמאלי, כמו הדגם הנ"ל שנתתי הלוח - Gigabyte GA-K8NS סוקט 754 תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  10. יש לי קומבו LG אחרי שהרצתי עליו כמה סרטים בDVD שלפעמים נתקעו , הוא לא רוצה לזהות שום דיסק CD מקורי צרוב מוזיקה שום דבר. כאשר אני רוצה להיכנס לכונן , הור מוציא לי לשונית DRIVE NOT ACCSESIBLE כאילו הוא לא נמצא שמה ?איך אפשר לתקן האם הכונן מקולקל ? עזרה בבקשה יוני

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  11. צריך פרטים כמה עולה כל מעבד חדש של CORE 2 בבקשה

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  12. שלום רב! זהו המחשב שקניתי: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe לוח אם v2MSI intel 945gcm5-f 7.1 ספק כוח LED 12CMF500W REAL EZCOOL דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 Westren Digital WD2500KS זיכרון 1.00GB RAM 667Mhz איזה לוח אם מומלץ למחשב הנ"ל בהנחה ואני גיימר? שלא יהיה יקר מדיי, רק שיהיה משתלם וכדאי לרמת מחשב הזאת. מוכן להשקיע עד 700 ש"ח ועדיף הרבה פחות אם ההבדל לא מהותי... בתודה מראש אופיר

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  13. האם הלוח הנ"ל תומך בזכרון הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128059 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231145 ? ושאלה נוספת ....האם לקחת את ה8400 או כבר את ה 8500 ....מתוכנן אוברקלוק ... הבעיה היא הפרשי המחירים האסטרונומים . ? חייב תשובה מיידית מתכנן את הקניה מחר בערב מחו"ל ניויורק .

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  14. אני מתלבט בין שלושת אלה 1. ‏ASUS M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E‎ 2. ‏ASUS M2A-VM HDMI AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E‎ 3. ABIT NF-M2 nView NF430 6150 שלושתם +- באותו מחיר ,הABIT יקר יותר קצת בדקתי באתר http://www.motherboards.org/ranking/motherboards/amdam22006/0_8_2_100/ תוכלו להיכנס לראות את הפירוטים לציון לפי קטגוריות ונתנו לראשון ציון 81 לשני ציון 68 (?!) ולשלישי ציון 82 פה בפורום הכי המליצו לי על השני, ואחרי שראיתי הביקורת אני מהסס במקצת עליי לציין, איני מתכנן לעשות המהרה בשום אופן! כך שפונקציות כאלה לא מעניינות אותי כמו כן,אני לא קונה כרטיס מסך,כך שחשוב לי הכרטיס מסך שיש על הלוח והשימוש העיקרי במחשב זה הוא פוטושופ, לא למשחקים כלל! המחשב יהיה עם מעבד …

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  15. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יודעים למה אני מתכוון? אז חבר שלי קנה מחשב חדש, ופתחנו לראות שהכל מחובר כמו שצריך ושהוא באמת קיבל את המעבד שהוא שילם עליו. העריסה שמחזקת את ההיטסינק למעבד נראית קצת שונה ואני לא בטוח שהיא תקינה כמו שצריך (למרות שהיא מחזיקה את העסק יפה) אצלי היא מחוברת ב4 נקודות בסוקט כאשר כל זוג מחובר במקביל לזוג האחר עם הפלסטיק (שאי אפשר להוציא אותו) אצל חבר שלי זה פשוט בנפרד, זאת אומרת שכל זוג מחובר בנקודות המתאימות (ושוב, מחזיק יפה) אבל נראה לי כאילו שזה שבור (כאילו הורידו את הפלסטיק שמחבר את הזוגות) מה דעתכם? זה בסדר ויש כמה גרסאות או שבשביל לא להוציא אחד חדש כזה פשוט לקחו אחד שבור, שברו עוד יותר את החיבור בין הזוגות בשביל שלא יראו וחיברו? יודעים למה אני מתכוון? קצת קשה לי להסביר…

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  16. זיכרונות C2.5 . ראיתי בפורום שישנם לא מעט לוחות שלא תומכים בכל דגם של זיכרונות.

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  17. Started by mosmos,

אני מתלבט בין 3 לוחות, איזה כדאי לקנות? Gigabyte 8i945pg או Asus p5ld2 או Msi 945p platinum ?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  18. הנה הפרטים אליו: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=111&MODEL=MS-6154VA האם אפשר לשים בו כרטיסי מסך חדשים? כמו GEFORCE FX 5200 או RADEON 9200? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  19. Started by ELDAN RENT A CAR,

זה ישמע מצחיק אבל PQI , ADATA הם זכרונות מצויינים שאף פעם לא עשו בעיות אבל !!!!! KINGSTON , OCZ , SAMSUNG מניסיון שלי לא משהו הרבה בעיות . קצת אכזבה מהקינגסטון ה PQI הרבה יותר טוב ממנו . OCZ הסידרה של GOLD מזעזע !!!

20. Started by iem,

איפה אני משיג את הכרטיס הזה בארץ ?? (מצ"ב קבצים...) תודה ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  21. Started by babu,

CHIPSET 750 ASUS P5ND . EVGA nForce 750i SLI FTW איזה מהלוחות יותר יציב יותר חזק לOC גם ? ללא קשר למחיר וגם זה יעוזר מאוד אם תגידו לי איזה מהם 750 CHIPSET הוא הלוח ההכי טוב זה למערך מאוד כבד וחזק

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  22. Started by shimon956,

שלום לכולם חזרתי היום מתאילנד וקניתי שם את הזיכרון של CORSAIR 1024 דגם CMX-3200 XMS3200V5.1 עכשיו לא מצאתי מקום שמוכרים אותו בארץ אז רציתי לדעת אולי יש אותו למישהו כמה הוא עולה פה ועם הוא שוהה 540 שקל?

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  23. Started by Hitman_47,

יש לי את הלוח Asus A7N266-VM עם מישהו מכיר אותו איך אני בוחר בביוס לעשות אוברקלוק למה אני מחפס ומחפס לכרטיס מסך מצאתי למעבד לא מצאתי עם למישהו יש את הלוח הזה או מכיר איפה אפשר לעשות את זה ??? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  24. Started by Gliding,

היי. שאלתי את השאלה בפורום אוברקלוק ולא ממש זכיתי לתשובה..כנראה כי היא רלוונטית יותר לפורום הזה אלו הזכרונות המדוברים F1-3200PHU2-2GBZX..אני מניח ש הF1 מציין 1T..שאותו אני רוצה לשנות ל-2 בגלל הבעיה שמיד תפורט לא הצלחתי למצוא בביוס איך לשנות, את שאר התזמונים כן, וזה לא מופיע...אז אולי הוא מופיע בשם אחר.. הסיבה שאני רוצה להשנות היא כי מדובר בשני סטיקים של 1GB כל אחד והלוח לא מוכן בשום צורה לצאת מיחס של 2/1.66..וגם כשאני מנסה לעשות OC (אפילו רק להביא אותם למהירות הנורמלית שלהם והלויד את המכפלה של המעבד כדי לשמור על אותה מהירות..כך שזה אפילו לא באמת OC) עם היחס הזה הוא לא ממש עולה..קראתי איפשהו שזה קשור לזה שהלוח לא תומך בשני סטיקים DOUBLE SIDED, אלא רק בחיבור מסוים (יעני חרי…

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  25. Started by or2077,

טעות, למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.