עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by חן וייסמן,

קיים כזה?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  2. Started by wowohw,

הכ.ק שבלוח אם שלי תומך בסראונד של 5.1? הנה אשכול שלי כנסו ותקראו אם יש לכם זמן ותגיבו לי בבקשה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337437.0 פתחתי תאשכול בשביל לדעת אם צריך לקנות כ.ק חדש או ששלי מספיק טוב לעשות סראונד...

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  3. Started by Holography,

איזה סטפינג טוב לOC במעבדי AXP2500? ואיך אפשר לבדוק מה הסטפינג לפני שהתקנתי את המעבד (אני צריך לבחור בחנות) ... אני זוכר שפעם משהו הביא אתר שאם כותביםם את הקוד שעל המעבד נותן את הנתונים עליו. אם מישהו יודע איך בשיטה הזאת או אחרות אני אוד?ה לו מאוד. ועוד שאלה,מה יותר כדאי Sempron 2400 או AXP2500?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by Da-Funk,

Geil 512MB DDR333Mhz - 184pin, Non-ECC, Un-buffered, Industry Standard DDR memory modules - GeIL 6ns 32x8 Density DDR Chip - 6 Layers Low Noises Shielded PCB - CAS 2.5 6-3-3-2T @ DDR333MHz PC2700 - 2.55v-2.85V - Lifetime return to manufacturer warranty הוא מיועד למחשב AMD 2500+ לא נעול... אני חושב על אוברקלוקינג בעתיד.. לכן אני רוצה לדעת אם משתלם לקנות אותו או שעדיף לי להשקיע עוד 190 ולקחת A-DATA חדש יד ראשונה... (אני קצת לחוץ בתקציב)

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  5. היי אני מחפש MOBILE XP 2500 או 2600. האם יש איזו חנות (חוץ מ excaliberpc) בארץ או בחו"ל שמוכנה לגלות מה הסטפינג שהיא מוכרת ? האם מישהו קנה כזה מעבד בארץ ? אם כן באיזו חנות ומה קיבלת ? תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  6. Started by whitiger,

מה זה APCI ו APM מה הם עושים? ןמה ההבדל בין APCI 1,2,3 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  7. חברים שלום, קודם כל אני חדש בפורום אז מה המצב חבר'ה הסתובבתי פה קצת ודי התרשמתי מהידע והרצון לעזור... במידה והשאלה לא קשורה לפורום הזה אז בבקשה מהמנהלים להעביר וסליחה מראש.. קצת פרטים על המחשב: ברשותי מחשב ישן פנטיום 2 300 לוח די בסיסי לדעתי, תוכנת CPU-Z לא מצאה אותו (נרשם sensor - ffffffffff ) מאיץ גרפי nvidia geforce 2 mx 400 זיכרון 128 מ"ב. המחשב משמש לגלישה באינטרנט, הורדות באימיול, משחקים ישנים, צריבה רגילה, ותוכנות כמו photoshop, acdsee גרסאות ישנות כמובן... ועכשיו לשאלה: האם אפשר ומומלץ להוסיף זכרון (אני לא מעוניין להחליף את המחשב אין לי צורך בזה) אני מעוניין שהוא ירוץ קצת יותר מהר ..במידה ואפשר להחליף אז איזה מומלץ 256 אולי אפילו 512 ואיזה סוג יתאים למ…

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  8. אני יודע איפה בביוס מורידים תזמונים, אבל איך אני בודק שהכול עובד כמו שצריך?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  9. אהלן חבר'ה קניתי מחשב לפני מספר חודשים: E6400 Core 2 Duo Gigabyte -DS3 965P ATI x1950 PRO PSU: enermax liberty 400w 2x512 twinmos twister 800 mhz CL5 שעובד ב DUAL לפעמים אני עושה OC שמעלה את הליבות של המעבד ל 2400 כל אחת במקום 2130 MHZ ול 870 במקום 800MHZ בזכרונות.. ה 1 GB שיש לי לא מספיק לי למשחקים כמו שצריך, אז רציתי להוסיף זכרון/ות... מה אתם ממליצים לי? CL5? CL4? איזה חברה של זיכרון? התקציב הוא עד 650 שח תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  10. פעם הייתי פריק בפורום ובחומרה והיום אני חייל ואני בקושי עוקב אחרי מה שיוצא, אבל עם מחירים כמו של היום שווה לשדרג את המחשב. אני רוצה לקנות את המעבד 3500 AM2 ויחד איתו אחד מהלוחות הבאים : 1. ABIT KN9-S 2. DFI INFINITY ULTRA-II AM2 כמו כן , איזה זיכרון לקחת ? אני רוצה ללכת על TWINMOS כי זה זול השאלה איזה מהירות 533 \ 667 ? האם יש הבדל גדול בביצועים? ושאלה לכרטיסי מסך: האם ה7300GT שאני רואה בכל מקום בסביבות ה550-600 שקל עולה ברמה שלו על 6600GT ?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by amit71,

מה זה HDMI header בלוח אם ? האם זה מחבר HDMI או שצריך חלק נוסף אם מהו וכמה עולה אני מעוניין בלוח אם עם HDMI תודה

12. וגם כמובן שהם יתמכו בסדרה החדשה של המעבדים... האם לא קיים? או שבקרוב ייצא? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by tryf,

אני מנסה להבין מה שונה בין כל הצ'יפסטים האלה. אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות סדר ולהסביר מי יותר טוב ממי ולמה. מי מהם יותר טוב למשחקים ולמה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by ^Z^,

המחיר - 662 ש"ח http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4750 איך הלוח? בOC? בכלל? האם העובדה שהוא mATX פוגעת בביצועיו?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  15. אלה הזכרונות שאני חושב עליהם חזק: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=F2-8500CL5D-2GBHK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# המפרט שלי בצד(כולל הזכרונות הקיימים כרגע)כמו כן, נתוני הOC הנוכחים שלי.. אני על מחלק של 1:1(533) עם הזכרונות הנוכחיים שעובדים כרגע בתדר 835Mhz. נניח ואני מחליף אותם כעת לאלה שלמעלה..והלוח שלי בלימיט שלו מבחינת הFSB עם הקירור אויר הנוכחי שלי...מה אני יוכל לעשות איתם(עם הזכרונות)נכון לעכשיו? עוד שבוע אני אמור לקבל את הקירור מים של Swiftech.יש טעם בכלל לשדרג הזכרונות? אני הרי לא יכול לשנות את המחלק ל667...המעבד גם פחות או יותר בלימיט שלו עם הקירור הנוכחי.. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. היי חבר'ה.. הנ"ל ברצוני לשדרג ל2 גיגה למחשבי ויש לי 2 גיגה במהירות 800 MHZ והאם הזכורונות האלה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2595 טובים מבחינת מהירות תיזמונים של 1066 MHZ ?? או שעדיף כבר לקנות כזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1159 מבחינת מהירות 800MHZ כמו אצלי אבל בדגם אחר האם התזמונים של זה טובים ומהירים? בתודה לעזרה ... הקציב עד 350 שח

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  17. Started by shirNoshe,

יש תוכנה שמסרבת להיות מותקנת עם ההודעה הזאת:This driver does not work with a PC which has multiple processors. איזה מעבד יש ללא מכפלה?? ???

• 7 תגובות
    • 527 צפיות
  18. http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1955&ModelName=GA-G1975X http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2234&ModelName=GA-G1975X-C מה ההבדל שלהם? האם רק בקירור או שיש עוד משהו?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  19. Started by ClleG,

אם ברצוני להוסיף או להחליף זכרונות קיימים במחשב שכבר עובד, האם יהיה צורך לפרמט אותו? אני ממש לא חושב שכן, אבן לא יזיק לשאול כדי להיות בטוחים. ועוד עניים חשוב ביותר: אילו הגדרות יש לעשות בעת ההחלפה או שהביוס אמור לזהות את הזכרונות החדשים בעצמו? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  20. יש לי אופציה לבחור בין - P35 Dragontail Peak של אינטל או אינטל DG33BU ל- GIGABYTE P35-DS3L מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  21. שלום האם צריך להתקין וינדוז חדש בעת החלפת מעבד ?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by מר מקלדת,

האם הלוחות האם שקיימים היום בשוק ל-C2D יתמכו בו או שצריך לוח חדש ויקר? הוא אמור לצאת בינואר לשוק הביתי?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  23. Started by idanshir,

שלום לחברי הפורום איזה זיכרון עדיף ללוח אם gigabyte 81945p-g ומעבד p4 2.8 dual-core ה- ?512MB Supertalent? במהירות 667 - X2 או ?512MB Kingston?? במהירות 533 - X2 ה- Kingston עולים 50 ש"ח יותר תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by jorgito,

שלום! מחר אני הולך לקנות עוד זכרון 2X1GB - כרגע יש לי 2X512MB CL5 של TWINMOS, אני קונה מ KSP ואין להם יותר זכרונות 667 אלא רק 800 ומה שהם מציעים זה KINGSTON עם CL6 - השאלה שלי היא האם אפשר לשלב את הזכרונות האלה ששני הזוגות יעבדו בדואל צ'אנל בלי בעיות או זה שיש הבדל בתזמונים זה משנה?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by carmel134,

האם הלוח אם הזה הוא עם כרטיס קול מובנה? ?K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים