מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה לגבי הלוח בעקבות כך שראיתי אותו במפרט מסוים שמציעים למכירה. האם הלוח תומך DDR2 ? בהמשך צפו לשאלות נוספות.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
רציתי לשמוע פה כמה דעות של אנשים... יש לי את הכסף , ואני מתכנן לקנות מחשב חדש... אני מתכנן ללכת על מובייל 2600 +לוח אם NF7-SL עכשיו הסדרה שהולכת להחליף אותם תיהיה לסוקט 754 , אז אני יצטרך לוח אם אחר ... וגם אני לא בטוח מה יהיה המחירים של המעבדים החדשים , למישהו יש מושג? אז על מה ללכת? להשיג עכשיו אט'לון לפני שנגמר או לחכות לחדשים?
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שתי סטיקים שעובדים בdc 512 ועוד 512 (ביחד 1024) המהירות שלהם 533 אכשיו אני רוצה ליקנות עוד שתיםם או אחד כדי שיהיה לי 2 גיגה אז מה אני צריך ליקנות שזה יהיה באותו מהירות 533 ובאותה תזימונים?כדי שיעבוד בdc
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי לוח אם NFORCE 3 של EPOX כרגע יש לי את הדרייברים הרשמים של נבידיה5.10 רציתי המלצות על דרייברים יותר חדשים(בטא) תודמ מראש.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אז ככה.. אני מאוד מאוד רוצה למצוא לוח אם איכותי שיתמוך בHDMI , כיוון שיש לי אלסידי 32 אינץ', ואני ארצה במחשב החדש לראות סרטים באלסידי באיכות HD. עכשיו מצאתי רק לוח אם אחד.. שהוא VM HDMI .. משהו כזה. והוא יחסית... לא משהו. יש לי תקציב עד ל1000 שקל. דרך אגב למבינים, יש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לראות קבצים של HD ואני אוכל להפעיל דרך המחשב? בתודה, בן !
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מעבד e6400 כרטיס מסך 7600GT לוח אם gigabyte ds-3 965P רכיבים דרושים : זיכרון 2*1028 ,ספק,קירור מעבד ,מארז מה אתה אומר על מה שחשבתי ? (חלק מאנשים פה המליצו על החלקים עלו ) מה הבדל בין הזיכרונות? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=680 6 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=584 9 ומארז : COMPUCASE CI-6919 BLACK http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=797 וספק FSP 400W 24pin SATA 12cm PN http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=648 9 גוף קירור למעבד TUNIQ TOWER 120MM קישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=613 8 מה כדי לשנות או לחליף
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם.. האם ניתן להשיג איכשהו עדיין זיכרונות במהירות 133? אם כן, איפה? שאלות מוזרות יש לבחור הזה תאמינו לי... יום טוב לכולם
-
- 6 תגובות
- 508 צפיות
-
-
טוב...יש לי לוח אם תוצרת גיגהבייט , תואם מעבד אטלון 64 המחשב שיש לי אמור להריץ ישומי גרפיקה כבדים כגון maya ו- 3D studio max. כמות הזיכרון לא חשובה, אבל אם אפשר להמליץ לי על חברה כי אני לא יודע מי נחשב הכי חזק בתחום הזה השאלה החשובה באמת היא אם עדיף DDR או DDR2 (הבנתי ש-2 זה לא שווה) איך אני יודע איזה תדר לקנות והאם יש לי הגבלה ע"י הלוח אם. כעיקרון, הסטנדרט שאני מכיר הוא 400 הרץ, אבל אני לא יודע אם להשקיע ביותר - 433....533... כל מי שיוכל לתת לי תשובות....תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת אלה 1. ASUS M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 2. ASUS M2A-VM HDMI AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E 3. ABIT NF-M2 nView NF430 6150 שלושתם +- באותו מחיר ,הABIT יקר יותר קצת בדקתי באתר http://www.motherboards.org/ranking/motherboards/amdam22006/0_8_2_100/ תוכלו להיכנס לראות את הפירוטים לציון לפי קטגוריות ונתנו לראשון ציון 81 לשני ציון 68 (?!) ולשלישי ציון 82 פה בפורום הכי המליצו לי על השני, ואחרי שראיתי הביקורת אני מהסס במקצת עליי לציין, איני מתכנן לעשות המהרה בשום אופן! כך שפונקציות כאלה לא מעניינות אותי כמו כן,אני לא קונה כרטיס מסך,כך שחשוב לי הכרטיס מסך שיש על הלוח והשימוש העיקרי במחשב זה הוא פוטושופ, לא למשחקים כלל! המחשב יהיה עם מעבד …
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כרגע על המחשב שלי מותקן 506. האם יש מעבדים שחוצים את ה3 ג'יגה בבאס 533? כמובן שלא עשו OC. יש לי לוח אם אינטל הכי פשוט שיש לסוקט 775 והוא תומך רק 533 ואני חייב לשדרג למעבד יותר רציני אז מה הן האפשרויות שלי?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
יודעים למה אני מתכוון? אז חבר שלי קנה מחשב חדש, ופתחנו לראות שהכל מחובר כמו שצריך ושהוא באמת קיבל את המעבד שהוא שילם עליו. העריסה שמחזקת את ההיטסינק למעבד נראית קצת שונה ואני לא בטוח שהיא תקינה כמו שצריך (למרות שהיא מחזיקה את העסק יפה) אצלי היא מחוברת ב4 נקודות בסוקט כאשר כל זוג מחובר במקביל לזוג האחר עם הפלסטיק (שאי אפשר להוציא אותו) אצל חבר שלי זה פשוט בנפרד, זאת אומרת שכל זוג מחובר בנקודות המתאימות (ושוב, מחזיק יפה) אבל נראה לי כאילו שזה שבור (כאילו הורידו את הפלסטיק שמחבר את הזוגות) מה דעתכם? זה בסדר ויש כמה גרסאות או שבשביל לא להוציא אחד חדש כזה פשוט לקחו אחד שבור, שברו עוד יותר את החיבור בין הזוגות בשביל שלא יראו וחיברו? יודעים למה אני מתכוון? קצת קשה לי להסביר…
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
זיכרונות C2.5 . ראיתי בפורום שישנם לא מעט לוחות שלא תומכים בכל דגם של זיכרונות.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
זה ישמע מצחיק אבל PQI , ADATA הם זכרונות מצויינים שאף פעם לא עשו בעיות אבל !!!!! KINGSTON , OCZ , SAMSUNG מניסיון שלי לא משהו הרבה בעיות . קצת אכזבה מהקינגסטון ה PQI הרבה יותר טוב ממנו . OCZ הסידרה של GOLD מזעזע !!!
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום אז אני מתכוון לקנות במחשבי החדש מעבד AMD 3000 סוקט 754 ווהלוח החדש נ-פורס 4 שיותאם לסוקט שלי... עכשיו השאלה שלי היא: א. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך 6600gt והוא צריך חיבור PCI-E לכן אני לוקח את הכרטיס הנ"ל, אני הבנתי שיש אפשרות לSLI אם תוכלו להסביר לי מה זה והאם כדאי ומשתלם לי לקחת לוח שהוא Nforc4-SLI... ב. האם כדאי לי לעבור לסוקט 939? האם זה משפר המון בביצועים? ואם לא אז אני יישאר עם הסוקט הרגיל שלי.. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם חזרתי היום מתאילנד וקניתי שם את הזיכרון של CORSAIR 1024 דגם CMX-3200 XMS3200V5.1 עכשיו לא מצאתי מקום שמוכרים אותו בארץ אז רציתי לדעת אולי יש אותו למישהו כמה הוא עולה פה ועם הוא שוהה 540 שקל?
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום איזה זיכרון עדיף? למחשב בעיקר לצורך תוכנות כבדות יחסית... A-DATA DDR 512Mb PC-4000 (32*8 או GeIL Value series PC3200 DDR400 או אולי משהוא אחר לפי דעתכם תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב ושהוא עולה(לפני העלליה של הוינדוס,הוא מבקש את הדיסק של הWIDNWOS בשביל הBOOT העניין הוא שאחר כך הוא לא משתמש בו,וכשניסיתי להקין ויסטה הוא אחרי ההתקנה עשה לי ריסטרט וניסה(הויסטה ניסתה) לבטל את זה שיהיה צריך דיסק אבל לא הלך לה אז אני חושב שהבעיה בביוס,שווה לעדכן ולבדוק או שהבעיה לא מהלוח אם אלה ממשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה ללוח אם המתאים למעבד E6400 הלוח אמור להתאים בעיקר למשחקים כבדים. התקציב הוא עד כ- 700 ש"ח בתודה יריב
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
-
רציתי בהתחלה לקנות את IC7 אבל חבר שלי אמר לי שהוא לא כל כך טוב יש הגבלה במתחים לזכרונות והוא לא מראה טמפרטורות מדוייקות אני צריך אותו לOC חשבתי אולי על Asus P4P800 Deluxe (צ'יפסט 865) כדאי??
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הלו בובות. אני מחפש דרייברים ללוח אם של חברת קבר בשם PCChips (שעליו מותקן Celeron 667MHz), שהדגם שלו הוא M754LMR+ . צ'יפסט: ALI M1631 Aladdin TNT2 ניסיתי לחפש, אבל הלוח הזה קצת בעייתי. אז מי שיש לו דרייברים לזה או יכול לעזור לי למצוא אותם יתקבל בברכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
-
אני מרכיז מערכת חדשה ומתלבט בין הפרסקוט ל512 , לא יודע מה לעשות? שמעתי שפרסקוט מתחממים כל החנויות ממליצות עליהם ,ואנשים בפורומים לא ממליצים! המחירים שלהם מישום מה יותר זולים ברב המקומות? מזכיר קצת סלרון ? אז מה יותר כדאי למערכת משחקים -אינטרנט ועריכת ווידיאו?? ומה זה בכלל ה LGA775?? תודה לכולם רונן
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני ללכת לקנות מחר מעבד למטרת משחקים בתקציב של 1100 שקל חשבתי ללכת על הליבה מרובעת 9550 וכרטיס מסך NVIDIA 250 GTX או ZOTAC 9600 רציתי את עזרתכם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-