עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חיפשתי ברשת אתרים שיש בהם השוואה של חלקים. בלינק הבא יש מבחן השוואתי ענק בין לוחות עם צ'יפסט של nvidia http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1420&page=1 ברוב המבחנים כל הלוחות משיגים תוצאות באותו סדר גודל. במבחנים שבעמודים 16 ו 18 חצי מהלוחות נותנים תוצאות עלובות. הסיבה לא ממש מוסברת שם.. כאן בפורומים ישנן המון המלצות טובות על לוחות abit. הדגם שמשתתף שם בשוואה הוא מאלה המשיגים תוצאות גרועות במבחנים הנל. מכיוון שאני עומד לקנות השבוע לוח אם וכבר די נסגרתי על abit nf7-s התוצאות העלובות של abit nf7-m די מדאיגות אותי. יש למשיהו מושג ממה בדיוק הן נובעות??

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  2. מה היא חברת לוחות האם הטובה ביותר?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לדום 3 מומלץ בין 786-1024 RAM אז זה לא נכון!!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. טוב אז זה הסיפור שלי, לפני כמה ימים שדרגתי את המחשב שלי הנה המפרט: AMD Athlon XP2500 Leadtek WinFast K7NCR18G Pro II (Nforce2) Winbond 256 DDR PC2700 X2 448MB Compucase CI-6A19 300W Geforce 4 MX440 64MB (Onboard) NVIDIA® nForce Audio אז מה שקרה שהמחשב עשה בעיות, וזה בגלל שהזכרון הזה לא מתאים ללוח. מה שאני רוצה שתעזרו לי לבחור בזכרון באותו טווח מכיר של הזכרון שרכשתי ואני לא רוצה שהזכרון יהיה יותר מדי גרוע . אני חשבתי בינתיים על Geil מה אתם אומרים? את ה- Winbond רכשתי במחיר של 263 ש"ח לסטיק, ד"א הזכרון לא מיועד לאוברקלוק. תודה, לכם אור - בן צבי

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  5. הלך לי הלוח אם והמחשב מתחיל לקרטע וזה סופו. אני מעוניין בלוח אם, זכרונות ומעבד (AMD הכי מומלץ, לא?) התקציב שלי בגדר הסביר עד 1750 שקל, אך המחיר גמיש אם יש צורך. עכשיו ראיתי שאתם בטח רוצים לדעת אם אני הולך לעשות אובר קלוק אבל אין לי תשובה, אף פעם לא עשיתי אובר קלוק, אין לי ניסיון אך אני מבין טוב במחשבים אך השאלה שלי היא אם אתם חושבים שכדאי לי ללמוד ולעשות אובר קלוק? ואם כן האם זה מסובך או שזה לא צורך ידע קודם? אם אני אוכל ללמוד לעשות אובר קלוק והכל אז סבבה אני יעשה רק אחרי שהמעבד ייתישן קצת. נ.ב, לוח אם אני רוצה לקחת את הלוח אם בין המתקדמים שיש היום, אני מוכן להתפשר על המעבד, וזכרונות אני רוצה DDR 512.

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  6. תעזרו לי!!! אני חייב לדעת בהקדם האפשרי לאיזה לוח אם ישנם ביצועים טובים יותר..... A7V8X או P4533-MX ? על שניהם אני רוצה לשים אותם מעבדים .. כלומר AMD 2.4 וP4 2.4 : כרטיס מסך geforce 5200 fx וזיכרון 512MB ... על הAMD יש 400 DDR ועל הP4 יש 333 DDR בבקשה תגיבו רק על הלוחות האלה ואל תציאו לוחות כמו ABIT אני חייב לדעת בהקדם האפשרי איזה מבין ההרכבים יותר מוצלח עם "אותה" החומרה... תודה! ;D

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by zeevlevi,

עד היום היה לי מעבד XP 2400 AMD ולוח אם של חברת GIGABTE GA-7VAXP עכשיו מכיוון שהמחשב כרגע מושבת והלוח אם נשרף בפעם השנייה אני רוצה להחליף לאינטל למעבד 2.4 עם ה-800 ואני רוצה את הלוח אם הבא : GA-8KNXP שגם הוא של GIGABYTE . כמה כסף אתם חושבים שכדאי לי להשקיע בשני הרכיבים האלה... חוץ מזה שריפת הלוח אם בפעם השנייה נעשתה ע"י המקום שבו קניתי את המחשב !! כמובן שמדובר בטרייד אין ...!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. האם ללוח ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 יש יציאה דיגיטלית בכרטיס הקול שמגיע איתו ONBOURD

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by michaelsko,

שלום, אני רוצה לעשות משהו עם הלוח אם הישן שלי (AOPEN AK33) ולכן אני מחפש מעבד מסוג Athlon ThunderBird במהירות כלשהי, עדיף בסביבות 1.4G או קצת פחות. ראיתי שניתן לקנות DURON 1.3G אך אני רוצה שזאת תהיה האופציה האחרונה שלי. אם מישהו מכיר חנות שמוכרת T-BIRD או מישהו רוצה למכור לי אחד כזה, תכתבו לי למייל : michaelsko@bezeqint.net או תענו לי בפורום זה. תודה מראש, מיכאל.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  10. הייתה לי בעיה במחשב, כשהוצאתי תמעבד גיליתי שבשורה של פינים שם יש רטיבות סימטרית, שורה שלמה, איך לעזאזל יש שם מים או מה שזה לא יהיה??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by snofcin,

אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין 2.4 AMD ל P4 2.4 עזרו לי בבקשה... התלבטות נוספת היא איזה לוח אם לקנות... הסתכלתי בפורום קצת ושמתי לב שאף אחד לא ממליץ על לוחות אם של אסוס... במקום זה כולם מעדיפים ABIT... בבקשההההה תסבירו למה?! ואיזה לוח הכי כדאי לקנות התחשב במחיר וביצועים! : בבקשה תעזרו מהר ככל האפשר ;D

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

האם הלוח האם הזה: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-5AX(Rev%205.2).htm יעבוד עם הכרטיס מסך הזה: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-AP128DG-H.htm ? מה דעתכם? יעבוד? עכשיו יש על אותו מחשב Riva TNT 2 מודל 64 עם 32 מגה זיכרון (זה לפחות מה שפי סי אקספרס מראה לי)

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by snofcin,

P4S533-MX VS. P4BGL-MX/533 איזה כרטיס עדיף בהתחשב במחיר.... ולמה? בבקשה תמליצו גם על לוחות אחרים בהתחשב במחירים וביצועים... תודה

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  14. Started by NISAN,

אני הולך לרכוש מחשב ולהפוך אותו לשרת לינוקס. מה עדיף לי לקנות: Dual cpu-pentiume 2 או amd athlon 1700 palmino.?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by darkflames,

מישהו יודעה מה מחיר של לוח אם asus tusi-m אני צריך לדעת מחיר

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  16. Started by kikkler,

טוב, מובן שהשאלה לא עד כדי כל מציאותית למשתמש הישראלי נכון להיום, אבל בכל זאת, על מה הייתם הולכים ? ה-OCZ שכבר הוכיח את עצמו כאחד הזכרונות הכי טובים שקיימים כיום, או על הקינגסטון המאוד מאוד טרי ? (שניתן אגב להשגה עכשיו בלמיר - www.lamir.co.il) מובן שכשמדברים על זכרונות בסדרי גודל כאלה הכוונה היא אוברקלוק עצבני

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by seffi,

השבוע אני הולך לקנות מחשב חדש, די דחוף לי העניין למען האמת, והייתי מאד רוצה לשמוע חוות דעת בקשר ללוח שעלי לקנות. קראתי את סקירת הלוחות שנעשתה לאחרונה, אך המידע שם רחוק מלעזור לי להגיע להחלטה. קודם כל, המעבד יהיה Athlon 2500+ . המחשב אמור לשרת מגוון מטרות : 1. עריכת ווידיאו ( ברמה של עבודה עם PREMIERE למשל ) 2. עבודה עם תוכנות תלת מימד (lightwave, maya) 3. קצת משחקים FIFA וכאלה.. 4. בשלב מאוחר יותר אולי אני גם אוסיף כרטיס קול מקצועי לעבודה רצינית עם אודיו. אני מוכן לשים על הלוח כ 750 שח, למרות שאם זה יהיה הכרחי אני אוסיף עוד חוץ מזה הייתי מעוניין גם בחוות דעת גם לגבי איזה כרטיס מסך לקנות בהתחשב באופי העבודה שציינתי קודם אבל במקרה הזה התקציב קצת יותר מצומצם... תודה מראש! ס…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by AsComp,

השתמשתי במדריך לאלתור מאווררים הוצאתי את המאוורר שיש על הספר אבל בחיבורים של הכונן דיסקטים היו 4 חוטים 2 שחורים אחד אדום ואחד צהוב ובמאוורר יש רק 2 חוטים אדום ושחור אז קרעתי את הצהוב ושחור אחד וחיברתי אותם לחוטים של המאוורר חיברתי למעבד והמאוורר לא פעל לי! יכול להיות שפעלתי לא נכון- אם כך איפה הטעות והאם אפשר לתקן אותה? ויכול להיות שלא חיברתי נכון את המאוורר ללוח-אם- אם כל לאן מחברים? Help ???

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by lior99,

איזה זיכרונות יותר טובים לאוברקלוק שני golden dragon 256 mb 3500 או שני CORSAIR 256MB 3200 CAS2

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by nesber,

שמעתי שלעומת אינטל יש למעבד הזה בעיות קירור. האם זה תקף גם להיום? ואני לא מתכוון לעשות OVERCLOCKING. בתוך כך: לאיזה מעבד יש ביצועים טובים יותר במשחקים?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by dr_hofman,

אוף. אחרי כל הזמן הזה שעשיתי סקר שוק התסובבתי באתרים וקראתי חומרים על לוחות אם וכל מיני דברים עכשיו אינטל אומרת שהלוחות הנוכחיים לא יתמכו במעבד Prescott !!! מה לעשות?!?! איזה לוח לקנות? לחכות? תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by MoonMage,

דבר ראשון מה ההבדל הגדול בין שני הצ'יפסטים(כמה אמרו לי שההבדל הוא pat אבל ראיתי בביקורות שונות של865 יש את זה גם רק במילים שונות כמו למשל אצל אסוס) האם הם יתמכו במעבדים שמבוססים על דור העתיד של אינטל?(Prescott )(כלומר האם נגיד גרסה חדשה של לוח מסוים שמבוסס על ה865 או ה875 תתמוך במעבדים החדשים) למה כולם ממליצים על הIS-7 של Abit שבביקורות הMSI neo 2 מנצח אותו בא עם יותר דברים טובים(פיצ'רים שונים תוכנות וכבל ide מעוגל) וגם עולה פחות ? ??? (640 בksp) ויש לי עוד כמה אבל אני לא רוצה להעמיס שטויות בפורום ;D תודה לכל המגיבים\קוראים 8) עריכה:וסליחה עם כבר שאלו את השאלות האלו לא ראיתי אותן בשום מקום : נראה לי שבחרתי שעה קצת מוקדמת\מאוחרת

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  23. Started by idanm19,

שלום לכולם ! אני רוצה לשדרג את השילוש שלי.. למטרות משחקים ועבודה משרדית, חשבתי על: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 593.96 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 552.43 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 281.61 ] 2 CPU Cooling : CoolerMaster Aero 7+ CPU Cooler for AMD [ ¤ 199.94 ] 1 יש לי כמה שאלות לגבי זה: 1. האם אוברקלוק למערכת משתלם מבחינה ככלית, כלומר כדי לעשות אוברקלוק אני צריך מאוורר יקר יותר וזכרונות יקרים יותר (כמו הארו7 לדוגמה), לא שווה לי יותר לקנות מעבד מהיר יותר, זכרונות VALUE ומאוורר פשוט ושקט ? 2. אם שאני לא רוצה לעשות אוברקלוק, הא…

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by NuXeR,

שלום !!!!!!!! הנה אני שובב....אני קונה מארז + ספק חדשים...אז אממ אני מתכנן לבנות לאחותי (בת 6) מחשב נחמד שיספיק לה , כרגע יש לי - ספק 300W ג'נרי מארז ג'נרי מסך 15" נחמד 256MB DDR266 MICRON אזז....בעקרון עכשיו אני צריך לוח אם , מעבד וכרטיס מסך נכון ? (לוח אם כולל כרטיס קול - כמובן). היא לא הולכת לשחק משחקים ממש (כבדים, חדשים) , אז נוכל להסתפק בכרטיס OB או באיזה כרטיס GF2... חשבתי ללכת על איזה AMD 1200 או משהו כזה (בערך 200 ש"ח) , לוח זול KT266 גם כמה שיעלה 200 שקל בערך (לא ?) להרכיב את הכל ושהיא תהנה רמקולים מקלדת ועכבר נקנה לה כל הסיפור יעלה 100 שקל... ;D אני אשמח לשמוע המלצות\רעיונית\שיפורים....או כל דבר אחר , תודה !!!

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by King Of Action,

שמתי לב שכולם ממליצים פה (ובמיוחד נייק ונוקס) על זכרונות טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד (BH - 5 , BH - 6 , CH - 5 , CH - 6) בשביל OC בינוני . כלומר הזכרונות הללו זולים יחסית וגם טובים ל-OC די חזק . אבל מה ? אי אפשר למצוא אותם בארץ . האופציה אחרי זה היא טוינמוס עם צ'יפ TMD -50D של טוינמוס . אולם ראיתי ב-PCH שהם מוכרים זכרונות של וינבונד עם צ'יפ של וינבונד שהוא BH -5 ! וגם במחיר מאוד זול - 500 ש"ח ! DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory BH-5 Memory Chips !!! NIS 503.62 אז למה לעזאזל כל הזמן ממליצים פה על זכרונות של טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד ולא על זכרונות של וינבונד עם הצ'יפ BH-5 של וינבונד ?

• 6 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים