מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
כמה ביטים יש בכרטיס קול בלוחות אם אשר מצויידים בסאונדטורם כגון NF7-SL וכמו כן האפוקס המהולל בעל ה-NFORCE 250. האם הם יותר איכותיים מקריאיטיב לייב? לא ידעתי אם לכתוב את זה פה או באודיו וקולנוע ביתי אז תרגישו חופשי להעביר.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות מחשב אני די סגור על החלקים ורציתי רק עוד חוות דעת כדי לדעת בוודעות שאני יהיה מרוצה המעבד שאני מתכנן לקנות זה מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 השאלות שלי הן: המעבד הוא יחסית מתקדם מאד ורציתי לדעת אם גירסאות קצת יותר זולות של Q עדיין ירוצו לי לעוד כמה שנים המחשב שאני מתכנן בעיקר למשחקים כבדים מאד אז רציתי לדעת אם שווה להשקיע במעבד כזה ולהנות ממנו כמה שנים ארוכות ( מקווה ) או לקנות מעבד קצת פחות ממנו לדוגמא Q8200 ... בקשר ללוח אמ ... האם הוא אמין ויספק אותי בשנים האלו ? ובקשר לזיכרון אני צריך הסבר קטן מזה CL5 - 4 ובמה שווה להשקיע פחות או יותר זה המחיר שאני רוצה השא…
-
- 13 תגובות
- 819 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה משנה הסדר שבו אני מתקין את הדרייברים? נגיד יש לי דרייבר של כרטיס קול , כרטיס מסך , לוח אם זה משנה מה אני מתקין קודם? אם כן באיזה סדר אני אמור להתקין? ועוד שאלה את הדריאקרט איקס , להתקין לפני או אחרי התקנת כל הדרייברים או שזה לא משנה?
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
עדיף 6600gt pcie מאשר AGP? עזרו לי כאן
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה מעבדי AMD מגיעים גם בצבע ירוק וגם חום, מה ההבדל?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחשב שלי למפלצת! אבל באמת מפלצת! לכן חשבתי לקנות לוח אם שתומך ב2 מעבדים ! ולקנות פשוט עד מעבד כמו שיש לי 2.4 ואז זאת תיהיה מפלצת! מה דעתכם? יתרונות חסרונות?
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
מה המצב אנשים חכמים? אז ככה,אני צריך לוחות של 940. וגם אני צריך מידע על ה - AMD Opteron Model 242 2-Way (940-pin) Box. תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
למי שרוצה להיות מעודכן לפני שבאתר (כאן) יביאו את הדברים ... https://www.youtube.com/watch?v=OGEdN2ahmBQ יש כמובן גרסאות מקוצרות . לידיעתכם !
-
- 0 תגובות
- 304 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם האם המעבדים הללו נמכרים בארץ למחשבים ביתיים - למשל ה 240e, 235e, 405e, 400e ? האם לא הגיעו, לא יגיעו או שנמכרים תחת שם אחר ? למישהו יש ניסיון איתם ?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז ככה , מעבד E8400 , יחזיק לוח אם עם CF של שני כרטיסי מסך Hd4830 ?? ואיזה לוח אם יש עם הכנה ל CF ?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לקחנו את ה-MAG Z890 Tomahawk WiFi של MSI לסקירה ומצאנו את מה שנראה כמו התמורה הטובה ביותר בלוחות אם מתקדמים כיום. ביצועי מעבדי Core Ultra 200S הם כנראה מה שימנע ממנו להפוך לרב מכר כיוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 166 צפיות
- 1 follower
-
-
-
כותרת. המחיר הוא בעיקרון אותו דבר, אני רוצה לדעת מה ההבדלים... למעבד בעיקרון E8400 או Q9550 (רק אם יש ירידה משמעותית שלו בחודש הקרוב...)
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
does my mobo supports ata100/133 cables? http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/se440bx2/se2_con.htm#4
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב E8500 ASUSP5QL-E גרפי CUBE3D-ATI R HD4870 512M OC EDITION הזכרון שרציתי MUSHKIN 4G 800MHZ לא במלאי שעון 444-12 לקחתי במקום 555-15PQ עם 1000MHZ GSKILL אני עושה OC 30-40% רציתי לדעת מה המשמעות? האם ה 1000MHZ עדיף על 800MHZ או שעדיף להשאיר 800MHZ ולהעדיף את ה CL 44412 של חברה אחרת בהנחה שהמחיר דומה השימושים שלי משחקים בעיקר-GTA החדש לדוגמה. אולי קצת גרפיקה ADOBE PREMIERE תודה תודה.
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שברתי את הלוח שלי בטעות!!! :-[ :-[ :-[ :'( :'( רציתי להוציא אותו,הוא לא יצא. אז משכתי חזק ובוםםםםםםםםםםםםםם!! הוא נשבר אם אני אדביק אותו בנייר דבק זה יעבוד? (רציני) אני מדבר כרגע מהנייד של חבר שלי אז תמארו לעזור!!!!!! אני צריך עוד מאט ללכת
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם למישהוא יש משוג אם קיים בלוח אם ASUS P5P800S אינפרה אדום? או שאני צריך לקנות? תדוה מראש
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום ראשון אני מזמין מחשב מFOXPC. הזכרונות שבניתי עליהם הם אלה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1386. אני חושד בהם בגלל מחירם הזול (רק 130 שח). מספיק להשוות את מחירו לזכרונות אחרים באתר כדי לראות שמחירו זול פי 2 ממחיר זכרון 2 גיגה טיפה טוב. האם מישהו התעסק עם הזכרון ויכול להגיד שהוא טוב ולא איזה דרעק? שאלה שנייה. נכנסתי לאתר הרישמי של הזכרון הנ"ל והלוח אם שלי לא מופיע ברשימת הלוח אם הנתמכים רישמית (P5QL PRO). האםזה אומר שהוא לא מתאים או רק "לא מתאים רישמית". דרך אגב המעבד הוא Q6600 שיומהר ל3 GHZ. הזכרונות לא יעצרו אותי נכון? לא הצלחתי לתת קישור לאתר הרישמי אבל בדף של פוקס פיסי יש קישור.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
1.א. יש הבדל מורגש בין זיכרונות עם CAS 4-4-4-12 לבין זיכרונות CAS 5-5-5-15 ?? ב. יש הבדל גדול ביניהם? 2. כמה CAS יש ל GEIL DDR2 2048MB (2GB) 667 MHZ ?? ^^^ 3. הזכרון הזה טוב? ^^^ 4. יש זיכרון יותר טוב ממנו עם 2GB 667MHZ DDR2 ? 5. מה זה CL ? 6. GEIL נחשבת לחברה טובה של זיכרונות? 7. DDR2 הוא ה DDR הכי טוב?
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD AMD ATHLON 3000 VENICE 512 KILOBITE CHACHE המעבד הזה טוב למשחקים....? פשוט מוזר לי שיש לן רק 1.8 גיגה הרץ וכתוב לי 3000 בבקשה עזרה אני צריך שיסבירו לי
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
היי! לאחרונה חשבתי על פתיחת עסק קטן מהצד לייבוא חלקי מחשב איכותיים לארץ ומכירתם. מדובר על כמות קטנה (כ-5 עד 10 לוחות אם, 5-10 סטיקים של זכרונות, 5-10 מעבדים). לדוגמא, DFI NF4, G.Skill, AMD 64. אני משוכנע שזה יכול ללכת לא רע. מדובר בהתחלה בהשקעה לא גדולה. חשבתי לקנות מאתר בחו"ל (ארה"ב, לדוגמא) ולמכור בארץ במחיר נמוך מחנויות. חשוב שיהיה רווח (אם כי אני לא מצפה לרווח גדול בהתחלה) ואולי בהמשך להתפתח לעסק גדול יותר כדוגמת נועה או הדובים (שזה החלום שלי). רציתי לקבל הצעות במה זה כרוך (ממי שיש לו נסיון בעבר), לדוגמא, עלויות שילוח, שחרור מהמכס, מע"מ. אשמח לשמוע גם משותפים פוטנציאליים. ביי, Zulu
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע המעבדים מבוססים אל אותה ליבה כמן מעבדי AXP החדשיפ TBRED-B כן? והמעבדים יהיו בבאס של 400MHZ. לשאלתי שהיא יש לכם מושג איזה לוחות יתאימו למעבדים הנ"ל ואיזה ערכות שבבים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אותו עם כל הכבלים וכדומה. הוא פשוט לא עובד כמו שצריך עם כרטיס הקול שלי (VORTEX2), אבל הוא תקין. (זו בעיה מוכרת עם הלוח הזה) אז אני מחפש לוח עם תאימות לדורון 1200, וזכרונות PC133. עם עדיפות לECS, או SOLTEK. תודה!
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכם יש לחבר שלי הלוח האם הזה eMachines LV7MM2 ,מובנה עליו כרטיס קול ומסך.. והוא איבד הדייסק.. תעזרו לי למצוא הדרייברים של כרטיס הקול והמסך המובנים עליו ותודה רבה לכל העוזרים . מידע נוסף : http://parts.emachines.com/emachines/Moreinfo.asp?Product_Id=68981
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אתמול ראיתי תוכנית בערוץ ההיסטוריה איך התחילו המחשבים הראשונים היה ממש COOL . זיכרון 1MB היה פעם עולה 5000$ ידעתם ? דיברו על IBM על APPLE ( היה פעם יותר מוצלח מ IBM ) אטארי גם להיט עם מעבד MHZ 1 ... שווה לצפות בזה שוב יש שידורים חוזרים של זה .
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-