עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Clint Eastwood,

אוקיי יש לי את הפנטיום 3 450 הכי ישן שיש... עכשיו אני רוצה לשדרג לAMD 2500... השאלה היא אם המארז שלי יתאים... איך אני יכול לדעת?? בעקרון אני רוצה לקנות מעבד זיכרון ולוח אם... השאר דיי חדש... אמממ... אם אין מצב שהמארז מתאים אז אתם מכירים מארז במחיר זול מאוד? תודה לכל העוזר! D:

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by בזיק,

האם כפולי הליבות של AMD יוכלו לשבת על לוח עם nforce3 ultra 939 או אולי רק על nforce4 ultra ? או אולי בכלל על צ'יפ -סט אחר?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by e-d-a,

אין לי מחשב זמנית אז אני על של העסק אז אני לא יוכל להגיב אז תדונו בינכם. אני מחליף את הזכרון לשתי פלטות של geil ואני לא יודע איזה לקחת אני צריך במהירות של 333 לא לאוברקלוק ולא צריך פלטות קירור, אני מוכן בערך 300 שקל לפלטה, ורוצה שיהיה מקסימום ביצועים בלי אוברקלוק, ואם אתם יכולים אז תשימו קישור למוצר ב-pch שאני ריאה במה מדובר... יום ראשון רק אני יחזור... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  4. מה ההבדל בין חיבור 24PIN ל20 ללוח אם? האם יש הבדלים בינהם יתרונות\חסרונות ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by Idan-h,

בעבר שאלתי על הנושא ואמרו לי לשלוח מייל ליצרנית הלוח שלי MSI, לצערי הם לא ענו וגם ניסיתי בפורומים שלהם וגם לא קיבלתי תשובה. ובעיה: המפרט של המחשב בחתימה. כמו שאתם רואים יש לי זכרון DDR333, שבסטוק הוא על תזמונים 2.5-3-3-7. בביוס אני יכול לקבוע ידנית את התזמונים ואני יכול לבחור בין CL2 לCL2.5 בלבד. הזכרון מצליח לעשות 370-375 יציב על מתח סטוק, ואני בטוח שבCL3 ואולי תוספת מתח קטנה הוא יעשה 200MHZ בלי שום בעיה. הבעיה היא שאין לי שום אפשרות בביוס לקבוע שהCL יהיה 3. אני שואל כי הצלחתי להגיע ל3400MHZ על סטוק [לא כ"כ יציב] ואני חושב שאם אני אוסיף קירור טוב בעתיד אני אוכל לעשות 3600 [מה שיחייב את הזכרון לעבוד על 200MHZ]. הבעיה היא הCL3, אני כבר לא יודע מה לעשות, אין איזה דרך לפתור …

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  6. שלום =] אז ככה, אני רוצה לשדרג את המערכת בעוד שני סטיקים של 1GB כל אחד בתדר 667.. לשני ה512 שיש לי במחשב שכבר עכשיו עובדים בדואל נשארו לי שני סלוטים לשדרוג (זה התכנון שלי) עכשיו בעבר, היה לי 2GB 512X4 והאמת שני ג'יגה לא היה לי מורגש בכלל.. אם אני אקנה עוד 2GB זה יהיה מורגש?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אז ככה, אני כנראה הולך להביא את הE6600 מארה"ב בבערך 190$ ומחפש לו לוח אם תואם. הבנתי שלא רק לוחות האם על בסיס 975X מתאימים לו, אבל אני רוצה לוודא שאני קונה לוח אם שלא סתם תוקע אותו - לכן חשובות לי ההתאמות כמו למשל תמיכה של הלוח בזיכרון הכי מתאים למעבד (1066, לא?) בקיצור, האם כדאי לחסוך בלוח ועל איזה לוחות אתם ממליצים? צאו מנקודת ההנחה הבאה: 1) אני מתכנן על הרבה גיימינג ותלת מימד 2) אני מתכנן על ניצול גבוה של המעבד (אפליקציות גרפיות כבדות וכן תכנות בDIRECTX) 3) אני לא מתכנן לקנות שני כרטיסי מסך ככה שאני לא צריך crossfire/sli 4) אני לא מתכנן לעשות שום אוברקלוקינג, אפילו לא הרץ אחד קטן למהירות השעון 5) כרטיס קול וכרטיס מסך נפרדים כמובן - ככה שאני לא צריך אף אחד מהם על הלוח 6…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. האם דגם הזיכרון הזה: KINGSTON DDR 512MB 333MHZ CL2.5 יתאים ללוח האם מהדגם הזה: http://www.baber.com/baber/411/asus_p4s533-mx.htm בתודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  9. Started by jeger01,

בנתיים רוב הלוחות האם שתומכים בקונרו הם 1000+. מתי יצאו לוחות ב 700,800,600? האם הם יבואו במלאי הראשון של קונרו?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  10. אוקיי הדגם שאני מעוניין לקנות הוא : Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 למי שלא מכיר ורוצה לקרוא את המאפיינים שלו הנה הקישור לאתר החברה (הקישור הוא מיידית לדגם שעליו אני מדבר) פשוט תעשו פאסט באקספלורר ותיכנסו (לאלה שנתקלים..) http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400%20Pro.htm תנו תגובות וכו' .....

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב זול המבוסס על לוח 780G ומעבד 4800+. הבעיה היא שאם אני מבין נכון למעבדי 4800+ יש כחמש גירסאות שונות (brisbane, windsore...) מי מהן עדיפה וכיצד אני יכול לבקש אותה אם בכל האתרים מופיע רק השם הכללי ללא פירוט. שאלה נוספת, האם כדאי לקנות מעבד מהסדרה BE במקום 4800+ ? האם מוכרים בארץ את המעבד 4850e?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by צח1,

בוקר טוב לכולם אני עומד לרכוש מחשב חדש והבנתי פחות או יותר מה זה ליבות (ישמח להסבר נוסף ???) חשוב לציין אני לא שחקן ולא משחק זה רק לעבודה. להלן המפרט של לוח האם והמעבד. Intel® Core™ i3-530 Processor (4M Cache, 2.93 GHz) -- זה המעבד intel hunter cove ATX\DDR3 I5 -- וזה הלוח אם שאלתי 1. האם המעבד שלי הוא 4 ליבות ? (לא הצלחתי להבין שום דבר מהאתר של אינטל)? 2. האם הלוח אם מספיק חזק לתמוך במעבד הזה? אהה כן אני מתכוון לשים את W7 על המחשב ,תודה וחג שמח צחי

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by orninyo,

איזה יותר מומלץ: KINGSTON או CEON ?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  14. איזה מעבד נותן את הביצועים הכי טובים בייחס למחיר שלו?? 1-AMD Athlon II X3 445 Box בעלות של 388 ש"ח 2-AMD Athlon II X4 640 Box בעלות של 505 ש"ח 3-AMD Phenom II X2 555 Black Edition Box בעלות של 470 ש"ח והאם הביצועים של "AMD Phenom II X2 555" טובים בצורה מעוד משמעותית(פי 2 ומעלה..) מ"AMD Athlon II X3 445"??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. המפרט: asus P5vdc-mx asus x850xt vivo 2GB ram 667 kingston המעבד הנוכחי מריץ בכיף720(P4 3 GHz 775) תהיתי אם אני אשדרג את זה לכפול ליבה חזק יותר הוא יצליח להריץ סרטים ב Full HD והאם יש טעם לשדרג? תודה רבה בכל אופן, מקווה שאני שואל בפורום המתאים.

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  16. דבר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3566 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4744

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  17. Started by qt1h00,

שלום, מחפש לוח אם לפנטיום 4 2.8C במחיר של עד 700 שקל. ללוח צריך להיות כרטיס רשת, כרטיס קול מובנים, DUAL DDR PC3200 ועדיף מאוד שיהיה בעל חיישני טמפרטורה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by avi2014,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3740&catcode= מחיר מפלצטי של 7000 שקל המעבדים האלה שווים משהו?

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by The_magament,

אני מתלבט בין G33 לבין ה-965, עכשיו מה יותר טוב? ז"א כרטיס קול, טכנולוגיות חדשות, מה יותר טוב ל-OC וכ"ו (בכל ה-G33 יש כ.מסך מובנה??).

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  20. טוב, קצר וקולע. חבר שלי קונה מחשב חדש, השימוש העיקרי הוא פוטוקאד והוא אמר לי שזאת תוכנה כבדה (אף פעם לא התעסקתי איתה). חשבתי על סמפרון 2800 754 האם זה יספיק?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by Stick2it,

אני יודע ששני הזכרונות הם בערך בעלי אותם הביצועים, השאלה שלי היא האם יש זיכרון שהוא יותר טוב מהשני? Corsair 2GB KIT XMS2 6400 C4 4-4-4-12 או הזיכרונות המקבילים של geil הultra c4 800MHZ 4-4-4-12 מבחינת המחיר אין ממש הבדל גדול, על מי אתם הייתם הולכים ולמה? תודה...

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  22. Started by ksn1981,

שלום לכולם, * כמובן שאפשר לענות על שאלה אחת או על מספר שאלות * מעבד ולוח 1- מעבד i3-5XX/i5-6XX עם לוח P55 (וכרטיס מסך נפרד כמובן) ? אפשרי ? 2- מעבד i3-5XX/i5-6XX עם לוח H55 וגם כרטיס מסך נפרד ? הגרפיקה המשולבת מתבטלת ? 3- מעבד i5-7XX עם לוח H55 (וכרטיס מסך נפרד כמובן) ? מה ההפסד ? זיכרון 4- אם באפשרותי לשלם את ההפרש (פי 1.5), והלוח תומך בכך ללא צורך באוברקלוק, האם ההבדל ניכר בין 1333MHz-CL9 לבין 1600MHz-CL6 .י.? 5- יצרני הלוחות מציינים תמיכה בתדר זיכרון מסוים ללא צורך באוברלוק אך עם מתח של 1.5V , מצד שני יצרני הזיכרונות מציינים תדר ותזמונים של זיכרון, אך עם מתח של 1.65V. אם אני לא מתכוון לעשות שום אוברקלוק, איזה תדר/תזמונים/מתח אקבל אז (ישר מהקופסה) ? 6- שתי ערכות של 2X2G…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אהלן לכולם. האם עדיין מייצרים לוחות אם עם חיבור 34-פין לכונן פלופי (דיסקטים)??? יש לי חיבה מטורפת לכונני פלופי. כרגע יש לי מחשב נייח מחברה עם כונן דיסקטים פעיל ואני הייתי רוצה שגם במחש הבא יהיה לי כונן כזה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by amitaihasnes7,

שלום. יש לי שאלה שהרבה זמן מטרידה אותי ואני לא מצליח למצוא לה תשובה. השאלה שלי היא מהו תפקידו של המעבד במשחקים. תודה לעוזרים (דרך אגב חיפשתי את השאלה הזאת בפורום אבל כל פעם מישהוא אומר משהוא אחר, אז אני רוצה תשובה חד וחלק).

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by gwaylan,

שלום לכולם, יש לי צורך עז להחליף את לוח ה-MSI Neo4 Platinum edition + מעבד AMD 4600 Dual core בלוח + מעבד חדש. יש לי כבר כרטיס מסך + זכרונות DDR3 (נפח 4 GB) לצרכי Gaming תקציב - כ-2000 - 2500 ש"ח תודה.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.