עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MoRtZkInG,

בזכרונות DDR, מה מסמל CL2?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. איזה מעבדים אינטל תוציא בזמן הקרוב גראנטסדייל או פרסקוט או שניהם? שניהם לשוק הביתי? ואיזה AMD רק את הAMD64? אני מתעניין בזה כי אני רוצה לדעת מתי לקנות שילוש קדוש חדש (כרגע יש לי P4 2000MHZ ו256 RAM). בנוסף, גם ראיתי בנצ'ים בבאתר הבא שאני כבר לא יודע אם שווה לקנות בכלל AMD למטרת משחקים: http://www6.tomshardware.com/cpu/20030623/p4_3200-07.html http://www6.tomshardware.com/cpu/20030623/p4_3200-08.html

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מחפש כבר הרבה זמן מישהו שמוכר זכרון כזה שמותאם לP3 ורציתי לדעת עם מישהו פה מוכר כזה זכרון... בחנות הוא עולה 384ש"ח וברצוני לקנות כזה זכרון במחיר סמלי של 150 עד 200 ש"ח. תודה,

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  4. Started by JaguArrrr,

היי, יש לי 256MB SDRAM. לאחרונה התקנתי הארד דיסק חדש ופתאום מופיע לי רק 128MB. בדקתי ושני הסטיקים במקום. מישהו יודע למה?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  5. Started by eliXir,

לחבר שלי יש: Intel 1.6GHZ 256RDRAM Radeon9600PRO עם מערכת הפעלה של ווינדוס 2000, ואין לו 100FPS במשחק קאונטר סטרייק, מה שלא אמור להיות. לפי דעתי, זה בגלל הלוח אם: intel D850MV. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  6. הרבה זמן שקלתי לקנות זיכרון , עכשיו שהמחשב לעיתים קרובות מעיר לי על virtual memory low , ואפילו שכל פעם הוא מעלה אותו ( זה עומד על ג'יגה עכשיו ) זה די מטריד ומרגישים שהמחשב נהיה יותר איטי . אני משתמש בהרבה תוכנות שזוללות זיכרון , emule , bittornet לרוב אני גולש עם מספר אקספלוררים . יש לי 256 מגה pc 3000 של קרוסייאר , ולוח epox 4g4a+ , רציתי את עזרככם בבחירת כמות הזיכרון ( אני רוצה לדעת אם כדאי לוותר על הvirual ) וסוגו ( אני קונה ksp ) . תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  7. על איזו חברה הייתם הולכים? Twinmos - Micron - Infineon תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by fitch,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD 2500+ Barton ואני מתלבט איזה לוח עדיף מבין אלה שבכותרת... אנא עיזרו לי להחליט, ותנו תשובות טובות ולא ב2 מילים. תודה רבה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם , רציתי שתעשו לי סדר קצת בבלאגן שיש לי בראש כרגע... יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 , הבנתי מקריאה בפורומים שיש כמה דורות למעבדים האלה ( A , B , C ) לפי מה שאני הבנתי ( תקנו אותי אם אני טועה..) A הוא באס 400 B הוא 533 ו C האחרון שיצא לא מזמן עובד על 800 . אני קניתי ת'מעבד לפני חצי שנה בערך ועד לפני כמה ימים לא היה לי מושג איזה דור המעבד שלי אז העליתי את התוכנה AIDA32 והיא הראתה לי שהמעבד שלי 2.4 A ... אבל אני יודע וגם בטוח לפי הצצה בביוס שאני עובד על מהירות 533 והכל על דיפולט אצלי בביוס... כרגע אני מתעניין בלוח אם חדש כי אני רוצה להיכנס לעניין האוברקלוק ( אני חדש בתחום ) ולפי ניסיונות שעשיתי במערכת שלי עם מומחים בנושא לא הצלחנו להפעיל את המערכת במצב יציב אפילו באובר…

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  10. הציטוט מובא מחדשה באתר זה. עכשיו, מה בדיוק זה אומר?? שהמעבדים בקרוב יגיעו לשיא עוצמתם?? או שאולי זה אומר שנעבור לטכנולוגיה אחרת יותר מתקדמת?? ??? ???

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by tovtov,

שלום, ברשותי לוח אם ישן של ASUS מסוג: P2B-F אני עובד תחת WINXP איך אני מעדכן את ה BIOS של לוח האם? הורדתי מהאתר של ASUS קובץ עידכון aflash.a איך מפעילים אותו?? תודה, יוסי

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by Lucifer,

היי, אני מתכנן לקנות תוספת זיכרון למחשב ויש לי מספר שאלות... ??? 1- האם כדאי לי לקנות עוד 256 RAM של זיכרון למחשב, יש לי כרגע 256 RAM של סמסונג במהירות של 333MHz, האם השיפור בביצועים יהיה משמעותי? (כרגע יש לי מערכת מחשב סבירה ביותר ואני מתכנן להריץ משחקים חזקים בעתיד). 2- האם יש בעיה בהפעלת שני סטיקים של זיכרונות במהיריות שונות? 3- מה משמעות הסימונים PC2100 או PC3200 ? (אני יודע שלוח האם שלי תומך בזכרונות עד 2700 והזיכרון שלי כרגע הוא 2100). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by SuB,

האם DualDDR במערכת של P4C 2400 באמת משפר בהרבה את הביצועים? אני מדבר על שתי סטיקים של 256 של twinmos קראתי בעבר שהוא משפר עד 4 אחוז את הביצועים סה"כ, ושהוא מפריע ב-OC. חוץ מזה שהוא יקר במעט ותופס שתי סטיקים במקום אחד...

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  14. קניתי מחשב חדש ובו לוח אם Abit NF7-SL . משום מה התוכנה Aida32 לא מזהה את הלוח... ליד Motherboard name כתוב Unknown . האם יכול להיות שעבדו עליי וזה לא הלוח?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by xb,

מה עדיף: 512 DDR או 512 RDRAM נמקו תשובתכם. ;D

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shimon956,

כמו שרשמתי בכותרת אם יש למישהו אותו או סקירה טובה איך הוא בתור לוח אם הוא יציב

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Darkone,

בעוד שבוע אני קונה מחשב אני מלבט בין 533 או 800MBS בגלל העלות, אני גיימר ורציתי לדעת על מה בדיוק ישפיע כל אחד מהם?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by tinkerball,

יש לי את הלוח אם של אסוס A7N8X דלוקס. 1 האם זה עם דואל 2 מה זה דואל ומה זה נותן בביצועים(ללא OC) 3 כמה סטיקים של זיכרון אני יכול לשים בלוח הזה? 4 האם יש דואל ב-AND

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by eliXir,

ABIT: בקשר לכרטיס של ה-ABIT , יש לי אפשרות לבחור בין ה - ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX שעולה כ-551.80 ש"ח ולבין ה - ABIT NF7-M (nforce2) - ATX שעולה 667.50 ש"ח ולבין ה - ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX שעולה כ-658.60 ש"ח. ההפרשים במחירים לא רלוונטים, מהו הלוח שיתן לי את הביצועים הכי טובים מהלוחות הנ"ל? PowerSupply : מהו ההבדל בין ה - HEC-300AR-T ATX 12V - 300W - PSU ל - HEC-300ER ATX 12V - 300W - PSU ? Cooler: .Thermaltake Highest Performance SILENT VOLCANO 9 "CoolMod .Thermaltake VOLCANO 11 + - Xaser Edition Highest Performance .Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Thermalright SK-7 Thermalright SLK-600 THERMALTAKE VOLCANO 7 PL…

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by roei88,

במעבדים של AMD יש פחות mhz יחסית למעבדים של אינטל, אז איך הם נותנים ביצועים כמו של אינטל? ואיך משוים אותם לאינטל? נגיד amd 1700+ xp שווה ל-1.7, amd 2500 barton שווה ל-p4 2.5.....? ונגיד אני קונה amd 1700+ xp ואני עושה לו oc ומגדיל את הmhz שלו ל-2000 או יותר, אז הביצועים שלו יהיו כמו של amd 2500 barton? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by youee,

האיש שאני קונה ממנו לוח אם של ABIT אמר לי שבכל הקשור לאביט לא כדי לקנות מהם כיוון שהיבואנים שלהם כל הזמן בורחים ומתחלפים כך שזה לא בטוח לקנות מהם כי נניח ואני אצטרך להחליף את הלוח מסיבות שונות אז יכול מאוד להיות שלא יהיה לי למי לפנות אז אם יש פה מישהו שיש לו לוח אם של אביט תגיבו ותביעו מה אתם חושבים על התמיכה שלהם, או אם פעם הייתה לכם בעיה אז מה עשיתם כי פשוט אני רואה כאן שבכל מפרט מציעים לקחת אביט בתודה אודי :-*

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by lipa,

האם שני זכרונות אותו סוג ,אבל הגודל שונה (למשל 128+256 MB),יעבדו בדואל ?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  23. Started by Atlon-Xp,

אני כבר הרבה זמן מחפש זיכרון כזה ואני מבין שכבר קשה להשיגו העם מישהו מכיר מקום שניתן להשיג אותו? או מוכר? בזול יותר? אפילו 128 SDRAM יספיקו... יש לי פנטיום 3 600... תודה,

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by nadav1379,

מה יותר כדי AMD או Intel ולמה?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  25. Started by moskitos,

הזמנתי לוח אם אסוס A7N8X דלוקס. 1 האם הוא תומך בבארטונים 2 הגוף קירור שאני רוצה להזמין הוא Thermalright SLK-600 Cooler for AMD או Thermalright SK-7,האם תהיה בעיה לחבר אותו ללוח או שזה מותאם ללוח ?

• 10 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים