מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מערכת חדשה שתכלול מעבד QUAD 6600, כרטיס מסך 8800GTS G92 ו 4 ג'יגה זכרון DDR2 800mhz. מחפש לוח אם חזק עם כרטיס קול איכותי ביותר ביחס לכרטיסים מובנים על הלוח שיכלול יצאה אופטית וקוקסאלית באיכות גבוהה. שתומך במערך RAID ובזכרון DDR3, עם המון יציאות USB2 והמון חיבורי SATA2. מתוכנן OC בעתיד. רק ASUS או ג'יגבייט באים בחשבון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אז ישנם הפרמטרים במוכרים - HZ למהירות זיכרון, DD2 - לסיווג שלו ומסתבר שישנו גם הפרמטר של CL - מה הוא אומר ? אם לחדד אז ראיתי שהכוונה היא לתיזמון זיכרון ? השאלה היא לאיזה תיזמון כוונת המשורר ? ועוד שאלה קצת יותר כללית: יצא לי לראות בכמה וכמה הודאות שעדיף ולא לקנות לרשות כמו אייבורי וכו, למה זה ? אם קניתי את המחשב מהם ורוצה לשדרג למה צריך לשים לב ואיפה כדאי לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, למחשב על בסיס Q6600 שיעסוק בעיקר בקידודי וידאו ורינדורים דרושים לוח אם וזיכרון. הדרישות מלוח האם: * צריך להתאים למטלות הנ"ל. * לא יהיה OC. * חייב להיות FireWire. * צריכה להיות אופציית RAID. * אשמח אם תהיה יציאת eSATA (אבל בואו נגיד שזה יתרון, לא חובה). (* אני משער שהזיכרון יהיה DDR2, האם כדאי שהלוח גם יתאים ל-DDR3 עתידי ?) לגבי הזיכרון, אני לא מבין בזה הרבה, בהתאם למטלות שתיארתי מה אתם חושבים שאני צריך ? התקציב כמו שציינתי עד 1.5K, אין שום אפשרות לחריגות, עדיף אפילו לא להגיע לזה...
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אוקיי.. הרכבתי כבר מפרט והשאלות פה הם כמה vs ברכיבים שציינתי... אז נתחיל מעבד: intel core 2dou e720 box vs intel conroue p4 e830 ספק כוח: delta 400w vs ezcool 500/zomax 500 זיכרון: mushkin ddr2 2048mb (2x1024) 800mhz cl-5-5-15 sp vs pc800 kingstone 2x1gb כרטיס תצוגה: palit nvidia geforce 9600gso sonic 384mb pci vs geforce 960gt 512mb ddr3 באדום אלו השידרוגים שאני רוצה לעשות...אנ ימקווה שרשמתי את השמות נכון... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אני משנה תזמונים בביוס שלי הלוח זה DQ6 של ג'יגה בייט ולא מצאתי איפה משנים תזמונים של זכרונות תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה למכור את הזיכרון שלי של GEIL PC4400 550MHZ הזיכרון בין חודש בערך ולא עבר שום OC ( הלוח הגביל אותי ב 480MHZ... ) שאלתי בפנדה ואמרו לי שהמחיר שלהם הוא 2600 שקל השאלה כמה כדאי לי לבקש אליהם ??? לזיכרון יש אחריות לכל החיים ואני יכול להחליף אותם לחדשים בלי בעיה במידה וזה עוזר במשהו...
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אז ככה אני מתכנן לקנות AMD Barton 2500+ Abit AN7 ויש לי די הרבה אפשרויות לזכרונות...תגידו מה נראה לכם... חשבתי לקנות 2X OCZ 256MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory 400Mhz, 2.5-3-3-7 האם יש הבדל בין זה לבין OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit ? או שזה סתם עולה יותר? האם זה מתאים ללוח ולמעבד שאני מתכנן לקנות? אני לא צריך להוסיף על זה עוד קירור נכון(זה כולל צלעות אלומיניום)? ושאלה קצת יותר כללית: מה אומר ה PC3200 ?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא: INTEL D915PCY אז ככה הכרטיס מסך שלי הוא X1950GT אמרו לי שלוח אם שלי הוא AGP אז בדקתי ולא יש לו PCI אז תגידו רגע יש מצב ל DUAL CORE ?? יש מצב שהלוח יתמוך?
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מתי יצא ? כמה יציאות SATA ? כרטיס מסך מובנה איזה ?ואכותו ? http://www.geekextreme.com/content/view/12613/7/ מה ההבדל בין RD890 לבין RS 880 ?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 יש לי AMD m2n-e asus
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הייתי אצל חבר שלי והורדתי לו cpu-z...בתוכנה היה כתוב שיש לו את סט הפקודות sse3... יש לו מעבד אינטל 2.8 פרסקוט... האם זה הגיוני שיש בפרסקוט sse3? אם כן אז למה לa64 עדיין אין ויגיע רק בvenice??? מה זה נותן?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
-
שלום הרכבתי מחשב אם לוח אם D965P-Q6 וזכרונות של GEIL דגם GD22G667P זה הדגם של CL4 אבל בכול הבג'מרקים אני מקבל CL5 הבנתי שצריל לשנות משהיו בביוס אבל אני לא מצליח לאתר איפו לשנות השמח לקבל עזרה. תודה לכול העוזרים
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
גלשתי לי באתר של ג'יגה בייט וראיתי חיבור חדש (בשבילי) שהוא קטן יותר מPCI! בקובץ המצורף הוא מסומן במלבן אדום. אני רוצה לדעת הכל על החיבור הזה: אלו כרטיסים קיימים בשבילו היום, מתי צפוי להחליף את הPCI (אם בכלל), איך נקרא וכל מידע אחר. תודה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שיוכל לסייע! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולקנות לוח אם, מעבד וכרטיס זכרון של ג'יגה. אני מתלבט איזה מוצרים לקנות... בין מעבד ASUS מדגם P5LD2 SE במהירות 1066 MHZ... בתוספת המעבד החדש של א. פנטיום 930 3.0 GH זכרון מטמון 2x2 , או אולי מעבד דואל קור של AMD עם לוח של GIGABYTE או אולי של אינטל, לא יודע... אני כבר מתחרפן.... ההוא אומר לי ככה ... זה אומר לי ככה.... לא קיבלתי תשובה ברורה מאף אחד! אני צריך מחשב למשימות כבדות... של כמה אפליקציות בו זמנית... כגון תוכנה שיתופית ברקע ותוכנה גראפית כבדה ברקע וגם נגיד אולי דפדפן וכו'.... אני יודע שלצרכים האלו לשם עבודה שותפת אני זקוק אולי לנתונים יותר גבוהים, אבל הנתונים נבחרו פחות או יותר לפי התקציב... אני באו…
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין בטכנולוגיית ה-wide dynamic execution המיושמת כעת במעבדי ה-core 2 duo. חיפשתי על זה חומר באתר ולא מצאתי, חיפשתי גם קצת בפורום וגם לא מצאתי. אז החלטתי לגשת לאתרים אחרים שינסו להסביר לי קצת על זה, ואחרי קצת זמן אני חושב שהבנתי מה זאת הטכנלוגייה הזו ולמה היא עוזרת למעבדי ה-core 2 duo להיות כל כך טובים. אך בכל זאת עדיין יש לי כמה שאלות שקשורות לנושא ולא קיבלתי עליהם מענה. אשמח אם תענו לי על השאלות שלי, ותתקנו את הידע שלי (אם יש צורך) לגבי הטכנולוגייה הזו. ש:מה זאת טכנולוגיית ה-wide dynamic execution?. ת:wide dynamic execution, או בתרגום חופשי-ביצוע דינאמי רחב, היא רק דרך "מנופחת" של חברת INTEL להגיד שהיא הרחיבה את שבילי הביצוע של ליבת המעבד. כך שבמקום שלליבת…
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יכול להיות שיהיה כזה דבר? וגם שהתמיכה ב AGP תיהיה סבירה? והכי חשוב שיוכלו לחבר 2 כרטיסי מסך ביחד?
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
רצוי הכי טוב שאפשר במגבלת תקציב של עד 550 ש"ח.תומך SATA
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי שאלה, עד היום הייתי עושה באנצ'מארקים למעבדים בעזרת בלנדר והכל היה טוב ויפה לאחרונה בלנדר עידכנו את גירסאת הבאנצ'מארק שלהם ל-3.1 ששינתה לגמרי את הבאנצ'מארק המוכר (אין יותר זמן רינדור או אפשרות לבחור סצינות) ניסיתי למצוא תשובה באינטרנט אבל לא מצאתי, האם יש אפשרות לשנמך/להתקין את גירסא 2.92 של הבאנצ'מארק? אשמח מאוד לתשובות!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
ראשית רציתי לומר שאם זה לא המקום המתאים לפרסם את האשכול הזה אנא מהמנהלים העבירו אותו למקום הנכון. יש לי מעבד E8500 3.16GHz עכשיו בדיוק אתמול פירמטתי את המחשב, Windows 7 64 bit. עכשיו ראיתי שכתוב לי בComputer ב Properties שהוא 3.16GHz ורשום ליד 2.83 הינה תמונה: אוקי השאלה שלי היא, האם זה כך כי משהו במעבד לא בסדר (כמו משהו בביוס שהשתנה) או שאולי פשוט זה ככה בווינדוס 7 והוא רושם כמה הוא מנצל באותו הרגע וברגע שהוא נכנס למאמץ רב יותר כמו משחקים הוא מעלה את הקלוקים ל3.16GHz באופן אוטומטי?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת לאיזה סוקט יתיאמו ועם יתאמו גם ללוחות של היום ...ואני רוצה שנדבר פה ונשער מה המחיר שלהם ועם הם יתאימו לסוקט שונה משל היום אז למה אף חברה של לוחות לא מוציאה לוחות חדשים??
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי זכרון 1000MHZ אבל הלוח אם שלי תומך מקס' 800MHZ אך אני בודק שהוא באמת משתמש ב800MHZ האלו ולא פחות?!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9048#detailed מדובר פה בקיט של שני סטיקים של 1 ג'יגה או סטיק אחד של 2 ג'יגה? לא ממש הבנתי.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מעוניין לקנות לוח אם , מעבד AMD וזכרון 512. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס, ומשחקים. חשבתי לעשות לו אובר קלוק קל אחרי שהוא ייתישן. את המחשב שיש לי אפשר לראות במפרט מחשב, את שאר החלקים אני משאיר חוץ מכרטיס קול כנראה כי בטח בלוח אם שתמליצו לי יהיה כרטיס קול יותר טוב ממה שיש לי עכשיו, וכרטיס רשת תרשמו אם יש ONBOARD. וגם חשבתי ללכת על המארז 6919 עם הספק 300 ואט של HEC. אני גם רוצה גוף קירור שקט ויעיל שיקרר לי את המעבד, האובר קלוק יהיה אובר קלוק קל אם בכלל כי אני לא בטוח שהולך להיות אובר קלוק. התקציב שלי 2300 ש"ח, אני רוצה את ההכי טוב, התקציה גמיש, אם אפשר לקנות משהו טוב ואיכותי במחיר פחות מזה אז סבבה, ואם צריך יותר אפשר אבל לא הרבה מעל התקציב. תודה! מקווה שתעזרו לי בבחירת החלקים…
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
התפכחתי מהחלום לבנות מחשב מפלצתי אחרי שקלטתי כמה זה הולך לעלות לי בשורה התחתונה (מארז ,קירור ,לוח אם...) ,עלויות שלא הבאתי בחשבון לפני שהתחלתי במסע הקניות בארה"ב. בכל אופן ,הנה המפרט של כל מה שקניתי עד כה: שני מעבדי AMD Opteron Quad-core 2344 HE ,socket F(1207) ,1.7 GHZ,2MB L3 cahce,55W,AMD-V (מחיר 248$ ליחידה). שמונה כרטיסי זיכרון Kingston 1GB ECC REG PC2-5300 ,667Mhz מדגם KVR667D2D8P5/1GB (מחיר 50$ ליחידה) . הזיכרון נקנה בהתאם להמלצת חברת לוחות האם TYAN ,אך לבסוף התברר שהלוח אם המיועד שלהם ל-Quad-core לא זמין עדיין. בכל אופן (ובמאמץ נואש אחרון לפני שאני מוכר הכל לחנויות פה בארץ),אני זקוק להמלצה על דגם של לוח אם זול ואמין שיתאים לחומרה הנ"ל (עד 1200 ש"ח ) אשר עשוי …
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-