עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי אופציה לבחור בין - P35 Dragontail Peak של אינטל או אינטל DG33BU ל- GIGABYTE P35-DS3L מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  2. Started by delphis,

הייתי רוצה לדעת אם יש לוח אם לאינטל סוקט 775 - תומך במעבדי 45NM) שתומך (ושנבדק ) ב 8GB של DDRII - ארבעה מודולים של 2GB - שני זוגות של 2X2GB אני לאמעוניין בלוח אם של סרבר אלא של מחשב "רגיל" ראיתי מספר רב של לוחות שתומכים ב 8GB לפי המפרט אבל הבנתי שבפועל ממש מעט ממש יכולים להפעיל 8GB באופן תקין אם מישהו ניסה לוח אם מסויים אשמח לדעת כי אני מעוניין לקנות אחד

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  3. שלום האם צריך להתקין וינדוז חדש בעת החלפת מעבד ?

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  4. Started by ofer40,

היי ראיתי ב IQPC שני דגמים של לוחות אם http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3044 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2883 חוץ מהצ'יפסט האם יש הבדל ביניהם חוץ מזה שאחד זה דגם ישן ואחד חדש? תודה

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  5. Started by alex125,

שלום לכולם אני רוצה לקנות למשחב זיכרון עכשיו יש לי כמה שאלות חשובות לי 1. אני חייב שגדול של זיכרון יהיה דומה למה שיש לי כבר לדוגמה יש לי 256 ואני רוצה 512 או יותר? 2. אני חייב שחברות של זיכרונות יהיה דומים לדוגמה אני רוצה לקנות KINGSTON ויש לי חברה שאני לא זוכר את שם שלה? יש לי כנסה DDR רגיל 400 למי שמכיר מישהו שמכור זיכרון טוב שיגיד לי תודה על עזרה שלכם!!!!

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  6. אהלן, אני רוצה לקנות זיכרון ואני רוצה לדעת איזה מהבאים בעלי צ'יפ D9GMH בוודאות או אם יש זיכרונות אחרים שיש להם את הצ'יפים בוודאות, אלא בנתיים האופציות שלי : 1. OCZ SLI Certified 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM 800MHz (PC2 6400) OCZ2N800SR2GK 4-4-4-15 2. Crosair DDR2 2GB PC2-6400 (800MHz) Dual Channel (2x1gb) 5-5-5-12 Corsair TWIN2X2048-6400 3. Patriot Extreme Performance 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 PC2 6400 P/N: PDC22G6400ELK והאם כול הזיכרונות שהם DDR2 1066 בעלי הצ'יפ D9GMH או שיש צ'יפים אחרים? יש צ'יפים עדיפים על אלו ? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  7. Started by HydroIT,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם, סוקט 423. אני מודע לכך שאין הרבה, אבל אודה לכם על כל פיסת מידע. תודה.

8. אני צריך מידע איך פועל מהבעד Intel Core 2 Extreme QX6850 Quad Core 3.0Ghz 8MB Cache 1333mhz FSB ממה הוא מורכב והאם הוא יותר טוב מהמעבד הכי טוב של amd ולמה הוא יותר טוב ממנו בבקשה הסבירו לי ותביאו לי קצת מידע בתודה מראש לירון

9. שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המערכת שהומלצה בכתבה הזו: http://hwzone.co.il/articles/specs_feb08/ רציתי לשאול בקשר לגוף הקירור למעבד: Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO האם צריך אותו רק אם מתכננים לעשות אוברקלוקינג, או שהוא מועיל בכל מקרה? האם הוא שקט יותר מהמאורר המקורי של AMD? תודה, קובי

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  10. Started by iem,

איפה אני משיג את הכרטיס הזה בארץ ?? (מצ"ב קבצים...) תודה ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  11. Started by fastidious,

אהלן כולם, יש למישהו המלצה ללוח אם (תואם אינטל) בעל כרטיס מסך מובנה? איך ה-GA-G33-S2? (ראיתי איזה שירשור של מישהו לא מרוצה פה...) מבחינת השימוש - אני מחפש ל-HTPC (סרטים) וגלישה באינטרנט, לא פלטפורמת גיימניג או משהו...

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  12. Started by Bushi,

שלום לכולם, קניתי לוח אם Gigabyte GA-965P-S3. יש לי מארז Compucase 6R21B בעל האוורר קדמי ואחורי. מהמאוורר האחורי יש כבל (שחור/אדום/לבן) עם קונקטור 3 פינים + כבל עם סנסור טרמי. מהספק ENERMAX 425W יוצא כבל בעל שני גידים (שחור/לבן) עם קונטקור של 3 רגליים. על הלוח יש 4 חיבורים למאווררים: CPU_FAN, SYS_FAN, PWR_FAN, NB_FAN רציתי לדעת למה מיועד כל אחד (ברור לי למה ה- CPU_FAN :). מה מחברים לכל אחד מהם (מאוורר קידמי/אחורי, מאוורר ספק)? וגם מה עושים עם הסנסור הטרמי?!? הוא לא ישבש את השליטה של לוח האם על מהירות המאוורר?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  13. היי יש לי בעיות עם ה-DG965WH שלי. גם אין דרייברים לקול ולכן לא יכול לחבר מקרופון וגם מקפיץ מחשב פעם בשלושה שבועות לעיריך. 1) לאיזה לוח אם כדאי להחליף (ASUS או GYGABYTE) 2) האם זה אומר שאאלץ להתקין את חלונות וכל התוכנות מחדש? (נראה לי שלא - אז איך מבצעים זאת) תודה יהודה

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  14. Started by zolder,

ומה ההבדל בדיוק בין ה-0.13 מיקרון ל-0.18 מיקרון ומה זה נותן?

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  15. Started by dj shay 30010,

טוב יש לי מחשב CPU 900MHZ AMD לוח Gigabyte GA-7ZX החום של המעבד 43-45 ושל הלוח 26 זה תקין או שזה יותר מידי חם ? ? ? ? ? ? דבר שני אוברקלוקינג יהרוס לי את המחשב ???? יש בזה סיכון מעם איזה תוכנה עושים את זה בתודה 8)

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  16. Started by squeezo,

אז ככה הרי לכרטיס יש יציאות ל 6 רמקולים. חיברתי יציאה אחת למערכתוחיברתי יציאה אחרת לאוזניות... אפילו כשהגדרתי שזה מיועד ל5.1 רמקולים הוא לא מוציא לי מהיציאה סאונד לאוזניות.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  17. Started by sha-256,

או ש- 300W מספיק? תודה! ???

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  18. Started by nsof,

אני מעונין בלוח אם שיתמוך ב: 1) זיכרון dual channel (אם יש כזה דבר ל -AMD) 2) SATA (ענין ה -RAID לא חשוב) 3) 1Gb lan (לא ממש קריטי לבית) 4) (FireWire (IEEE-1394 האם בכלל חשוב? 5) Sound blaster רצוי עם יציאה של אופטי יש לי פלוס מינוס 700 שח לענין המחשב עצמו מיועד למישחקים, תיכנות ואופיס בנוסף , האם ניתן לעשות OC ללוח ואם כן אז מה דרישות האיורור וספק הכוח תודה מראש אין סוף

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  19. אני מתכנן לקנות לוח אם+זיכרון... התקציב שלי הוא עד 1000+מישלוח...אז החלטתי לקנות מ-KSP לוח אם ABIT IS7-E זכרונות A-DATA 400MHZ 256MB*2...הפשוטים (אלה שעולים 250 שקל ל-256MB) ויש לי עכשיו מעבד P4 2.4GHZ 533 א. שווה ליקנות מ-KSP??? (יש לזיכרונות וללוח אם אחריות לשנה) ב. האם יש לכם הצעות אחרות לגבי החלקים שאני קונה? ג. האם זה טוב ל-OC אבל לא רצחני...OC די קטן. ויש לי ספק ג'נרי(אם אני לא טועה זה ספק רקוב) 300W...כתוב שהחברה שלו זה Mono Mode תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  20. יש ברשותי DUAL CHANNEL 2*256 PC3200 400 MHZ DDR וזאת הבעיה 3-3-3-3-8 :-[ :-[ :-[ יש לי מחשב מצוין רק הבעיה היא הזיכרונות... מה אתם ממליצים לי לקנות? בגבול ה 1000 שקל כי אני עושה TRADE IN ויכול לקבל כ 350 שקל על הזיכרונות שלי דרך הטכנאי שלי....

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  21. Started by shlomik_i,

יש לי מחשב P3 450 והלך לו הארד דיסק עכשיו אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש והכל הדגמים זה ATA 100 ואני לא בטוח שהלוח אם תומך בזה עכשיו יש מדבקה על הציפסט שרשום UltraDMA 66 אז נראה לי שהלוח תומך רק עד ATA 66 או שאולי אני טועה השאלה זה אם הארד דיסק של ATA 100 יעבוד גם על ATA66

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  22. Started by Dan1989,

איך אני מוצא את השם של לוח האם שלי? נכנסתי ל"מנהל ההתקנים" אבל אני לא מבין משם, מה זה הלוח אם שלי. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  23. אני רוצה בבקשה דעות ותגובות על הזכרונות האלו זכרון מבית TWINMOS בגודל 512MB DDR 400MHZ כי באתר (Com4u) לא ראיתי שום מידע נוסף =( תודה מראש

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  24. Started by asafgolan,

רציתי לקנות מKSP זכרון של A-DATA, אבל מכיוון שאין להם אותו במלאי הם מציעים לי זכרון של LD באותו מחיר. כדאי לי לקחת את הLD או לחכות עד שיהיה להם במלאי את הA-DATA?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  25. יש לי בעיה אם הכבלים שלא מגיעים לסוף הלוח אם(NF7-M) מארז ריידמקס מוסטנג

• 4 תגובות
    • 483 צפיות

דיונים חדשים בפורומים