עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by UncleRico,

ברשותי לוח אם ABIT- IS7-E זיכרון OCZ בעל תזמונים 2.5-3-3-7 (2*256) DDR 400 מעבד (P4 2.8 (478 אני מעוניין להחזיק עוד שנה-שנתיים את המחשב רכשתי כרטיס מסך חדש 7600GT והשאלה היא מבחינת הזיכרון, איזה זיכרון הכי משתלם לי להוסיף למערכת כזו ? ממה שהבנתי, רצוי לי לקנות זיכרון בעל CAS של 2.5 האם זה מדויק ? איך תוספת זיכרון בעל תזמונים שונים/חברה שונה ישפיע על היציבות ? (שזה הכי קריטי בשבילי) חשבתי על לקנות KINGSTON DDR 400 בעל CAS של 2.5 האם זו תהיה קניה נכונה לדעתכם ? מה עדיף ? לקנות עוד שני סטיקים של 512 ? או להיות לקנות 4X512 ולהחליף את הOCZ הקיימים ? (האם זה יהיה בזבוז כסף מיותר, או שזה יועיל בצורה נכרת ליציבות ולמהירות ? ) תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  2. Started by pergola,

כמה יעלה בארץ המעבד E6600??

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  3. תקנו אותי אם אני טועה אבל הרעיון של הקונור זה כפול ליבה שבעצם משתמש במלוא הליבה השניה למשל הדול קור ישתמש רק ב40 אחוז ושיפר רק ב40 אחוז מליבה אחת והקונרו משפר ב100 אחוז כי הוא משתמש במלוא הליבה השניה.. ולכן 1.86GHZ של קונרו שווה בעצם לGHZ3.72 של מעבד רגיל(לא כפול ליבה) ולכן גם בOC אם אני מעלה את המהירות של הקונרו ל2.5 זה בעצם 5 במעבד רגיל.. האם אני צודק?? או שאני ממש מבולבול ולא מבין מה הרעיון של הקונרו.. אם אני טועה אשמח אם תעזרו לי להגיע לרעיון האמיתי שלו..

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  4. התקנתי אתמול לוח אם של GIGABYTE: GAK8NS-939 עם מעבד AMD 64 3000+ ו-2 זכרונות של GIEL 2X512MB. שום דבר לא השתנה, שום דבר לא נפל... כאשר חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב, הBIOS לוקח מלא זמן, אומר שהDDR DUAL תקין, הוא מזהה את ההארד דיסק שלי בצורה תקינה ואז הוא עובר ל-VERiFYING DMI POOL - עוברות 15 שניות ואז הוא רושם BOOT DISK FAILURE... שום דבר לא השתנה בהארד דיסק, למה הוא לא מאתחל את חלונות?

5. Started by buuhaa,

היי. אחרי שהובהר סופית שלוח האם מת נתבקשתי למסור לטכנאי שלי איזה לוח אם יש לי. פתחתי וניסיתי לקרוא ולא מצאתי אלא את זה: זהו פנטיום 3 600 MHZ על הצ'יפסט כתוב : via vt82c694x 0016CE 14E4N0651 ישנה על המארז מדבקה שכתוב עליה MSI וזהו ! האם יש דרך לדעת איזה לוח זה ? (לפחות איזה סוקט?) אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  6. Started by shimon956,

שלום לכולם חזרתי היום מתאילנד וקניתי שם את הזיכרון של CORSAIR 1024 דגם CMX-3200 XMS3200V5.1 עכשיו לא מצאתי מקום שמוכרים אותו בארץ אז רציתי לדעת אולי יש אותו למישהו כמה הוא עולה פה ועם הוא שוהה 540 שקל?

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  7. Started by erlich9,

אני חייב לדעת סוףסוף: 1.מה ההבדלים בין המעבדים של אינטל AMD 2.האם כדאי לקנות דואל קור ובמה הוא שונה מהרגיל. 3.למה amd נחשבים ליור טובים בדואל אם יש להם 512x2 ולאינטל יש 1x2 אז זה כאילו כפול.. 4. מה ההבדל שהופך את amd ליותר טובים במשחקים? תעזרו לי אני חייב לדעתזאת לפני קניה.. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  8. Started by tryf,

אני מנסה להבין מה שונה בין כל הצ'יפסטים האלה. אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות סדר ולהסביר מי יותר טוב ממי ולמה. מי מהם יותר טוב למשחקים ולמה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  9. יש לי קומבו LG אחרי שהרצתי עליו כמה סרטים בDVD שלפעמים נתקעו , הוא לא רוצה לזהות שום דיסק CD מקורי צרוב מוזיקה שום דבר. כאשר אני רוצה להיכנס לכונן , הור מוציא לי לשונית DRIVE NOT ACCSESIBLE כאילו הוא לא נמצא שמה ?איך אפשר לתקן האם הכונן מקולקל ? עזרה בבקשה יוני

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  10. Started by kobi_af,

http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1099855144,9849, לאיזה מעבד הוא מתאים??תגידו תשם הספציפי

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  11. טוב, גם לפני כמה ימים אמרתי שאני מתכנן.. אבל ההודעה ירדה כמה עמודים. אז שוב, למישהו יש המלצות? אני מעונין לקנות 1GB זיכרון בכרטיס אחד... תקציב 1300 עדיף פחות, וזה בכרטיס אחד כי יש לי רק עוד יציאה אחת, השניה בשימוש עם 256 של DDRAM, תודה.

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  12. לוח של MSI לסוקט 939 NEO PLATINUM 2 מה זה בדיוק נותן?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  13. Started by POD,

שלום, בלוח הנ"ל יש שני סלוטים לזיכרון שעובדים ב-400MHz. רציתי לדעת אם המהירות תרד מ-400 ל-333 במקרה שאכניס שם שני כרטיסי זיכרון של 400MHz DDR? כמו במקרה של 3 כרטיסים ב-3 סלוטים בלוחות אחרים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  14. אני לא בטוח שזה יעזור , אם זה יהיה ברמה של מערכת ההפעלה זה צריך להיות יותר בישום הספציפי לא ? בקיצור מה ינתב או יחלק את הישום לשני חלקים המעבד ?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  15. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

הכי זול אבל שגם יתמוך בדיואל.... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  16. טוב...יש לי לוח אם תוצרת גיגהבייט , תואם מעבד אטלון 64 המחשב שיש לי אמור להריץ ישומי גרפיקה כבדים כגון maya ו- 3D studio max. כמות הזיכרון לא חשובה, אבל אם אפשר להמליץ לי על חברה כי אני לא יודע מי נחשב הכי חזק בתחום הזה השאלה החשובה באמת היא אם עדיף DDR או DDR2 (הבנתי ש-2 זה לא שווה) איך אני יודע איזה תדר לקנות והאם יש לי הגבלה ע"י הלוח אם. כעיקרון, הסטנדרט שאני מכיר הוא 400 הרץ, אבל אני לא יודע אם להשקיע ביותר - 433....533... כל מי שיוכל לתת לי תשובות....תודה מראש

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  17. שלום! לא ממזמן רכשתי לוח DFI NF3 754 וזיכרונות Adata Vitesta ddr500 את רוב הפיצורים בביוס של הלוח אני מבין אבל במקצה נרחב כל כך של תזמוני זכרון מעולם לא נפגשתי תהייתי אם תוכלו לעזור לי לעשות סדר בבלגאן ולהסביר לי מה זה כל דבר (אני רגיל ללוחות הפשוטים שנותנים לך את כל ארבעת התיזמונים בטור עם ערכים לשנות וזהו, כאן יש בערך 10!) הנה לכם רשימת המשתנים שיש : dram frequency set (mhz) Command Per clock(cpc) cas latency contral (tcl) ras# to cas# delay (trcd) min ras# active time(tras) row precharge time(trp) row cycle time (trc) row refresh cyc time (trfc) row to row delay (trrd) write recovery time(twr) read to write delay (trwt) refresh period (tref) write cas…

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  18. Started by QQQ,

מהו בעצם ההבדל אם אני משתמש בזכרון 512MB DDR 400MHZ DUAL CHANNEL(1GB) לבין אם אני משתמש ב 512MB DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL(1GB) מה מהירויות גבוהות יותר וDDR 2 נותן לי? שווה לי להשקיע עוד 200 ש"ח בשביל זה? אגב, הסתכלתי בנעוץ איפה שיש "הכל על DDR2,DDR,SDRAM" או משו כזה ובפנים היה לינק לאתר באנגלית ואני לא מבין אנגלית כל כך טוב אז...

19. Started by kamikazie,

כפי שכבר כתבתי, בימים הקרובים אני קונה מחשב חדש, ובפורום מפרטים קיבלתי המלצה להסתפק בQ9300. הטענה הייתה כי כפי שבזמנו לא הייתה סיבה להעדיף Q6700 על פני Q6600 כך גם הפעם. משום שההבדל במחירים בין השניים לא עולה על 250-300 שקל , וQ9450 חזק יותר, קשה לי להבין למה להעדיף את האחד על פני השני. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  20. Started by NTT,

מה ההבדל בין לסדרה של DS3 וDS4? ועדיין יש לג'יגהבייט בעיות עם ה4GB זיכרון,800MHZ וCL4?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  21. שלום לכולם,עשיתי פירמוט למחשב עם המפרט הבא : Asus P5LD2 6600gt 1gb ram p4 2.4 הגירסא של החלונות היא xp sp3 pro. לאחר שנעשה הפירמוט,לא נמצאה הקופסא של שלוח אם והכ.מסך אשר מכילים את כל הדרייברים הנחוצים. אם מישהו יכול להביא לי להורדה,ואז לצריבה את הדיסק של הלוח ASUS P5LD2 ,תודה רבה וזה ממש דחוף עקב פעילות בבורסה.. אם לא ניתן להביא את הדיסק,אז גם דרייבר לכ.רשת ,קול ,צ'יפסט וכל מה שנחוץ גם יהיה מצויין,שוב תודה רבה וזה ממש דחוף

• 5 תגובות
    • 483 צפיות
  22. ב-458 שקל מה דעתכם על הזיכרון? טוב לא טוב? המפרט שאני קונה : e6750 geforce 8800 gts sparkle 320mb Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L לא צפוי אוברקלוק בזמן הקרוב

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  23. Started by jonathan_l,

שלום, יש לי לוח שתומך במעבדי C2D אבל רק עד גרסת E4500. עד עכשיו השתמשתי במעבד E2140 אבל לפני מס' ימים הוא התקלקל. כעת אני מעוניין לקנות מעבד חדש אבל חשוב לי מאוד שיהיה כמה שיותר חזק. מה אליי לעשות (אני גם ככה מתכוון להחליף לוח אם תוך חצי שנה-שנה)? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  24. אני קונה Q6600, והמליצו לי על לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L. הסתכלתי ב-SKYPC (משם אני קונה) ויש עוד הרבה לוחות שתומכים ב-Q6600... אז מה ההבדל בין כולם ? חשבתי שאולי הQ6600 תומך ב-P35 אבל ראיתי לוחות אחרים ל-Q6600 שיש להם P31. אז מה ההבדל תכלס ? ואיזה לוח אם מומלץ ל-Q6600 ?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  25. Started by cohena11,

איך הלוח הבא(ללא התייחסות למחיר) ? http://www.intel.com/products/motherboard/D975XBX2/index.htm אם לא מהו הלוח הכי עדיף של אינטל לגיימרים(ואני יודע שאינטל וגיימרים לא מסתדר הכי טוב, אבל אין תחרות לאמינות)?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות

דיונים חדשים בפורומים