מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
קניתי אותו לפני חודשים הוא ,חזק יש לו גם צלעות קירור על הדפנות הוא עלה לי 600 שקל.! רציתי לשאול עים הזז=כרונות שלהם נחשבים לטובים ועים זה הרבה כסף לכרטיס זיכרון??
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם שתומך ב200 ומשהו מגה הרץ לזכרון ויש לי כרטיס זכרון תואם מתאים של 256 מגה בייט אני יכול להוסיף לו כרטיס נוסף גם של מ256 מגה בייט אבל שתומך ב-400 מגה הרץ? עוד שאלה באותו נושא: אני יכול להכניס לאותה הסיטואציה כרטיס זיכרון שתומך ב200 ומשהו מגה הרץ אבל שהוא 512 מגה בייט?(זאת אומרת שונה מ256 מגה בייט) אני מקווה שלא בילבלתי אותכם תודה : )
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית בעקרון - כמה שאלות לגבי הצעה שקיבלתי: מעבד: בין AMD2500 לבין AMD 2600 המליצו לי ללכת על 2500 מהיר יותר? לוח אם למעבד AMD - המליצו לי ללכת על GIGABYTE בטענה שהם הכי טובים ל- AMD - דגם GA7N400L - דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
http://he.wikipedia.org/wiki/QuickPath אין מספיק אינפורמציה שם. ואנגלית זה לא הצד החזק שלי. משהו יכול להסביר לי מה יהיו הבדלי הביצועים? ומה הכוונה בויקיפדיה "מה שבעצם בפועל 24.0GB/s עד 32.0GB/s תעבורה לכל קישור.", מה זאת אומרת לכל קישור? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מי יודע מתי אמורים המעבדים החשדים של אינטל לנחות בחנויות ? האם מדובר בענין של ימים שבועות או חודשים ? מה אמורים להיות המחירים שלהם ? האם זכרונות DDR2 שכ"כ תולים בהם עיניים זמינים בכלל , וכמה הם אמורים לעלות ? מתי אנו צפויים לראות מבחני ביצועים שלהם ?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מעבד E6320, הבאתי אותו ל 2.66GHZ עם זכרונות 667MHZ. עכשיו, אני יודע שאני מגיע איתו ל 3GHZ בקלות אם היה לי זכרונות בתדר 800. אז חשבתי לקנות זוג של ג'יגה כל אחד, עכשיו הקטע הוא מה יקרה אם יהיה לי שתי צ'יפים של 667 ועוד שתי צ'יפים של 800? איך הזכרונות יעבדו ביחד? בטח בתדר 667 (גם אלו שעובדים בתדר 800), נכון? ובלי שום קשר, אני יוכל לעלות את ה FSB מעבר ל 400 ? איך זה ישפיע על הזוג זכרונות שעובדים בתדר 667? כרגע הזכרונות שלי עובדים במהירות 780MHZ, יעני הורדתי את המהירות ל 533, והעלתי את ה FSB ל 380. זה טוב להם? חח שאלה מטופשת, יעני זה פוגע בהם? מקצר חיים או מה? יש לי לוח אם P5B. אשמח לקבל קצת עזרה בקשר לזכרונות, נא לא להעביר לפורום אוברקלוקינג כי הנושא הוא הזכרונו…
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמעבד הזה או תמעבד 3400 של אינטל השאלה שלי מה כדי לי ללכת אמרו לי בחנות שאינטל הרבה יותר טוב לAND יש תקלות וכל זה שאוברקלוניג יהיה קטו לעומת אינטל בקיצור זבלו לי תמחו יש לטענות אלו בסיס ואם AMD יותר חזק
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם צריך להתקין את הגירסאות הקודמות של הביוס לפני שמתקינים את הכי חדשה? כאילו.. אני צריך לעדכן את הביוס בשביל ה1950 שלי P5B Deluxe Release BIOS version 0804 1. Support conroe L processor 2. Update JMicron option rom 1.06.22 3. Modify CPU fan low limit speed from 800 RPM to 600 RPM 4. Implement ASUS CGI performance with ATI 1950 graphic cards אז קודם להתקין את 0711 או ישר את זאת?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
האם צריך לעשות לו oc במשחקים כמו grid bioshock וכו או שאפשר לשחק בלי oc והם יפעלו חלק.. עם כרטיס מסך 4850hd ו2 ג'יגה זיכרון ודרך אגב איך בכלל עושים oc?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
המפרט שלי כולל: מעבד Q6600 לוח P35 כרטיס מסך 2600XT דיסק קשיח 500 ג'יגה מארז לקסה ספק קורסייר 450 הייעוד: צפייה בסרטי HD ועבודה בפוטושופ.מערכת הפעלה ויסטה. אני מעוניין ב4 ג'יגה,ויש מספר סוגים שאני מתלבט ביניהם-(הקישור הוא ל2 ג'יגה,אך הכוונה היא 4 סטיקים של 1 ג'יגה).: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=58 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=62 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=838 האם יש עדיפות לאחד מהם,או שהזול ביותר גם מתאים לצרכים שלי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי כרגע 256 DDR שעובדים בתדר של 266MHz.. מה עדיף להוסיף עוד 256 שיהיה שיעבדו ביחד או לקנות 512 ולהוסיף על ה-256 שנמצא בלוח. מה יתן יותר ביצועים/מהירות? תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת לאיזה לוחות אם אני יכול להתאים את סוג הזכרונות 600DDR תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
כרגע יש לי XP2100 T-Bred, עם סטפינג טוב, אבל הלוח שלי ענתיקה (KT266) והזכרונות גם. קניתי לא מזמן R9600XT, והמערכת הנוכחית שלי לא עומדת בקצב של הכרטיס. השימוש של המחשב הוא בעיקר משחקים ו-OC, שכמובן מוגבל כרגע... : השאלה היא האם יש טעם להחליף מעבד או שההחלפת לוח וזכרונות לבד גם יעשו עבודה מספקת? אם כן, הייתי רוצה המלצה ללוח + זכרונות טובים בסביבות ה-1500 ש"ח (200 ש"ח לכאן או לכאן). אם עדיף להחליף מעבד גם (חשבתי על XP MOBILE), אז התקציב הוא בסביבות 2500 ש"ח, למרות שלדעתי אפשר להשאיר את המעבד הקיים כרגע. תודה!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קישורים וטבלאות השוואה יתקבלו בברכה שמעתי פעם את השם Cyrix , יש משהו כזה ?
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מה זה גורם? זה נחשב OC? תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
חברים אני רוצה להחליף את הזכרונות שיש לי בלוח אם מסוג אסוס NFFORCE2 לוח האם עובד עם הזכרונות ב DUAL . האם יש משמעות לסוג הזכרון הנדרש ==> אבקש המלצה אני רוצה לשים סמסונג 256*2 PC3200 או זהה של חברת GEIL אודה להתייחסותכם במיוחד לנושא העבודה של הDUAL בלוח ברכת חג שמח :neutral:
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
1. ראיתי את המאוור הבא TMG A2 CPU Heatpipe Cooler For AMD AM2/K8 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4039 האם זה מאוור טוב ל AMD 4200+? האם אתם יכולים להמליץ על משהו אחר אולי גם יותר זול בין 100-150 ש"ח. 2.רציתי לדעת האם המעבד הנ"ל (4200+) הרבה יותר מהיר אם אני משווה אותו לפנטיום 4 2.8 ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני חייב לדעת סוףסוף: 1.מה ההבדלים בין המעבדים של אינטל AMD 2.האם כדאי לקנות דואל קור ובמה הוא שונה מהרגיל. 3.למה amd נחשבים ליור טובים בדואל אם יש להם 512x2 ולאינטל יש 1x2 אז זה כאילו כפול.. 4. מה ההבדל שהופך את amd ליותר טובים במשחקים? תעזרו לי אני חייב לדעתזאת לפני קניה.. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם הזה שנתיים+ וראיתי פה שירשור שאומר שזה לוח לא טוב ושהוא מחזיק 3 שנים בערך.. האמת זה קצת הלחיץ אותי....שאלתי האם יש ביסוסים לטענה זו?או אולי זה רק מקריות?יש כתבות מאתרים בחול וביקורות שאומרות שהוא לא לוח טוב ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לבנות מערכת HTPC שתהיה כמה שיותר קטנה בתקציב כמה שיותר זול (עם גמישות כמובן). המעבד כנראה יהיה סמפרון, אז ככה: 1) אני צריך לוח טוב עם עדיפות לכרטיס קול מובנה "כמה שיותר טוב" ושתהיה לו יציאה דיגיטלית (אופטית או קואקסלית). מבחינת ביצועים אני רגיל ל NFORCE2 ומרוצה מהציפסט , האלטרנטיבה שאני רואה בשוק היא KM400A של VIA , אני לא בטוח לגבי עד כמה הביצועים שלה פחותים - אשמח לתשובה. במחירים נורמלים מצאתי רק את הEPOX 8RGM3I+ שמבוסס על ה NF2 , אבל אין לו יציאה דיגיטלית וכנראה גם אין אפשרות להעלות מתח ואין הרבה משחקים עם הבאס, זה ביררתי לגבי הגירסה בלי ה+ , אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט מידע לגבי הגירסה עם ה+. אני מאמין שהסמפרון בקלות ישב על באס 400 במהירות 1800 בלי …
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 9700 PRO אני מעוניין לקנות לוח אם חדש ציפסט VIA KT800 תומך במעבד 64 ביט בכל לוח היה מצויין שחריץ AGP הינו 1.5V שאלתי הינה איך אני יכול להיות בטוח שכרטיס המסך הינו מתאים ותומך ב 1.5V
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יציאת מעבדי penryn נדחתה לפבואר-מרץ http://www.digitimes.com/mobos/a20071218PD212.html לכל מי שחיכה (כמוני :s05:) למעבדים החדשים , כדאי לרוץ ולקנות את ה Q6600 ה"ישן" והטוב .
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
נאמר לי שהמעבד Q6600 לא כדאי, מפני שהוא צורך חשמל ומתחמם מאד. הומלץ לי על E6750 איזה לוח אם הטוב ביותר למעבד הנ"ל? רצוי מחברות אסוס ואו ג'יגהבייט. המעבד עובד במהירות 1333 ומן הסתם רצוי שגם הלוח יתמוך במהירות 1333 האם זה ישנה אם הזיכרונות יהיו 667 או 800? (כרגע אין יותר מהירים) מה אתם אומרים על הלוחות האלה, GA-G33M-S2 : GA-G33-DS3R (שניהם בבאס 1333) מה עדיף? ומה ההבדל ביניהם? אגב, לוח שיהיה עם כרטיס מסך מובנה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-