מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
AMD Athlon XP 2600+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU לבין Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX חוץ מהעיניין הכספי. תודה רבה .
-
האם כדאי לקנות עכשיו מעבד Q6600 אחרי שיצא המעבד החדש וכנראה שתהיה ירידת מחירים השאלה שלי עם כדאי לרכוש עכשיו או לחכות לרכישה או מעבד יותר טוב או שאת ה- Q6600 בפחות עלות מהי כדאיות של רכישה כרגע ועם יש מעבד יותר טוב אשמח לדעת את עלותו ואיזה סוג!!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE X38-DQ6 ועשיתי לו לפני כמה חודשים עדכון גרסא לביוס ולאחר שעשיתי את זה כול פעם שאני משנה דברים בביוס ויוצא מהביוס אז הוא מכבה לבד ומדליק את המחשב, האם מישהו נתקל פעם בבעיה הזואת או שזה דבר נורמלי שאלה נוספת יש לי זכרון של OCZ 800MHZ 2GB CL4 DUAL CHANNEL ושאני בודק מה המהירות שלו אז הוא מראה לי שהוא על 400 MHZ ולא 800 למישהו יש מושג מה הבעיה פה ? תודה מראש יואב
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
שלום לכולם כרגע אני במצב DUAL DDR עם שני זכרונות זהים לחלוטין של PQI אני רוצה להחליף אותם בשני זכרונות של 512 מגה אך מיצרנים שונים - שניהם זכרונות ג'נריים מיצרנים ג'נריים עוד יותר אך אני מניח כי התזמונים שלהם שווים, האם תהיה לי בעיה להפעיל אותם ב DUAL DDR או שהם יעבדו ועלולים לבוא מסכים כחולים או שהלוח יכול לסרב להפעיל אותם ב DUAL בגלל שהם שונים. אני מדבר על הלוח המופיע בחתימה.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב. הלוח שלי כנראה פגום (קריסות בלתי מוסברות, ניסיתי להחליף כבר את שאר החלקים), מחפש לוח חלופי בתקציב שצוין. אפשר להשיג במחיר כזה לוח סביר עם תמיכה ב-RAID? המחשב משמש בעיקר לפיתוח ודורש חומרה איכותית. אודה על המלצות.
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי... אני רוצה לשדרג את המחשב הפדלאה שלי.... יש לי עכשיו זיכרון SDRAM DDR2 512MB 533MHZ ואני רוצה להוסיף ג'יגה.. עכשיוט אין לי בעיה אם זה יהיה דואל ג'אנל כי יש לי 4 מקומות לזיכרנות בלוח אם.. אבל השאלה היא אם אני אקנה זיכרונות DDR2 זה יפעל בתיאןם עם מה שיש לי עכשיו הנה מה שאני כנראה אקנה OCZ 1024MB DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7006 PQI DDR2 1024MB 800MHZ CL5 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6267 TWINMOS TwiSTER 1GB PC2-6400 800MHZ CL5 WITCH COOLING http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2430&category_id=511cbf669f757026b24f699affdf&PHPSESSID=53fd39cd245…
-
- 7 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת טפשית, איך נראה המעבד והיכן הוא נמצא בכל המארז? זאת אומרת כאילו על הלוח אמ, ליד הזיכרונות וכ"ו. תמונה של מעבד תוכל לעזור.
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אסוס סטרייקר אקסטרים (כמה אפשר לקבל עליו?) כי אני לא ממש משתמש באופציות של ה SLI וגם לא עושה בכלל אוברקלוק לשום חלק במחשב.. השאלה זה גם כמה יעלה לי לוח אם שבא עם כרטיס קול סביר וחייב שעל הלוח יהיה יציאה של אודיו קוקסיאל ולפחות 4 חיבורי SATA... * אני שואל את זה כי אני מתלבט אם זה בכלל שווה לי לעשות את כל המהלך הזה והאם בכלל אני יצא פה מרווח מבחינת כסף
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אם אפשר גם לagp וגם pci ex לא שיבוא ביחד אלה לוחות בנפרד כי אני עדין לא יודע אם כדי לי לקנות כרטיס חדש
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב, לפני שבוע שאלתי שאלה בנוגע לזכרון במחשבי. תשובות משתתפי הפורום היו מצויינות ומהירות וענו לי על כל הבעיות ופתרו אותם. מצד שני פניתי ליצרן לוח האם שלי ותשובתו היתה ללא ספק פחות מקצועית. פחות טובה ופחות אמינה. הרי היא פרוסה לפניכם להתרשמות. Dear Sir, Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. As to the problem you mentioned, because there are too many kinds of memory modules available in the retail market, it is very difficult to test all of the modules with our MB products especially the quality various. If possible, we also recommend you choosing the modules with famous brand and test the modules with your system before you …
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אז ככה את המפרט אפשר לראות.... מה שאני חשבתי זה Intel Core Duo 2 E6320 1.86GHZ 4MB Cache Abit Fatal1ty F-I90HD Kreton 1X2GB DDR2 PC5300 667MHZ CL-5 מה שחשוב זה שהמערכת הולכת להיות HTPC וצריך לחבר אותה לLCD 32... אז הלוח חייב להיות uATX...ובנוסף על הלוח הספציפי הזה יש HDMI זה יתרון גדול וגם כניסות SPDIF קיצור מה אתם אומרים?... יש מצב שהמעבד יהיה 6420...כי בשביל 100 שקל שווה להשקיע...
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום... קודם כל אני די חדש בעסק אז להתייחס בהתאם..... השאלה שלי....היא קניתי מעבד AMD 2800+ XP Athlon 2.08 GHz עכשיו איך אני יודע איזה סוג זה... (רק עכשיו גילית שיש סוגים) AMD Athlon XP Palomino AMD Athlon XP Toroughbred AMD Athlon XP Barton איך אני ידע????
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כי ראיתי שבחנויות יש רק וינצסט'ר תודה
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
1) אני בודק 2 סטיקים של זיכרון 256X2 לאחר 13 שעות בדיקה, לא נתגלו שגיאות, אבל התיאשתי ועשיתי BOOT. האם אני יכול לקבל אינדיקציה לגבי הזיכרונות? 2) הרצתי דרך דיסקט. עכשיו אני רוצה לאחל את הדיסק אבל ה-XP אומר שאי אפשר לאתחל את הדיסק (אני צריך אותו לשם דיסקט הצלה!!) הדיסקט לא חסום בפני מחיקות 3) מהי הגירסה הכי עדכנית של MEMTEST עבור דיסקט? (מצאתי רק עבור CD גירסה 3.0)
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
היי, אני עצרתי את הקנייה של המחשב החדש בגלל התושבת החדשה של המעבדים של AMD את יכולים לספר לי קצת יותר מה ההבדל בין התושבת הזאת לקודמת לה? מה המחירים ומתי זה מגיע לארץ בתודה גל....
-
- 8 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום מתכנן אוטוטו לקנות את המפרט הבא טופס הצעת מחיר / הזמנה פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 1,490 ש"ח 1 Gigabyte GA-N650SLI-DS4 650i SLI LGA 775 754 ש"ח 1 OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Rev 2 CL 4-4-4-15 OCZ2P800R21GK 295 ש"ח סה"כ עכשיו רציתי לדעת עם השילוב של הלוח אם עם המעבד טוב וגם השילוב עם הזיכרונות וגם לשאול את חוות דעתכם על הלוח הנ"ל אני לא צריך את כל המפרט לכן לקחתי רק מעבד לוח וזיכרון כרטיס מסך יש לי 7600GT ומארז יש לי שארק של טרמטליק וספק יש לי טרמטטיק 420 עכשיו יש גם קירור ברשותי של ZALMAN FATATY רציתי לדעת האם אפשרי להשים אוטו על הלוח הצפוף הזה כי לדעתי יהיה קצת קשה להשים את הקירור הע…
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard ואיך אני גם יודע אם יש אופציה לשדרוג? זתומרת 2 כרטיסי מסך
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי אנשים האם יהיו לוחות ל core2 גם בצ'יפים של ATI ו nvidia ? או רק אינטל? בדרך כלל הצ'יפים של NV הרבה יותר טובים ל OC ... ומשום מה כמעט ואין לוחות עם צ'יפים של NV שלא נדבר ATI שעל הנייר הצ'יפ שלהם הכי טוב.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוח הזה: Gigabyte MA69GM-S2 GMA69GMS2 ללוח הזה: Gigabyte M61P-S3 AM2 GM61PS3 ואיזה מהם עדיף? רק אציין ששניהם באותו מחיר
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני יודע שבימיינו יש מעבדים של דואל קור ואפילו הרבה יותר יאנו ליבה כפולה אבל רציתי לשאול על מעבד כפול, האם המעבדים של פנטיום 4 באים ככפולים כלומר דואל CPU ?? כי שמתי לב שהמחשב שלי מראה כאילו יש לי מעבד כפול אז השאלה האם זה נורמלי ?? הנה תמונה להמחשה מדיירקט איקס שכולל גם את המפרט שלי: תודה לעונים על השאלה ואני מתנצל במקרה שזאת שאלה טיפשית והתשובה עלייה ברורה וידועה לכולם כבר כי לי היא לא מובנת בכלל.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
זהו המפרט שלי: AMD 2500 ABIT NF-7 TWINMOS 512MB 3200PC WD 120GB RADEON 9700 nec 350W - לא זוכר את הדגם חבר שלי נוסע ללוס אנג'לס ואני רוצה שהוא יביא לי זכרונות של 1GB ולשלב עם הזכרון שיש לי כרגע, ואני רוצה לדעת לפי המפרט שלי מה כדאי לקנות. התקציב הוא בערך 100 דולר פלוס מינוס. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב AMD 64 ואני לא בטוח האם לקנות אותו אם לוח אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E שהכרטיס מסך הוא מובנה או למצוא משהו בערך באותו מחיר אבל כרטיס מסך ולוח אם נפרדים??????? תודה!
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם נמכר כזה דבר? (ולא כמה סינקים של זיכרונות ביחד)
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-