עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by skuki1,

שלום! לאחרונה חבר מתכנן לקנות מחשב (אולי מישהו באמת ראה) ורציתי לוודאות שבאמת הוא לוקח לוח אמ טוב (ולא יידפק כמוני) אז איך הלוח הזה למעבד amd dual core X2 (AM2): http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8926 DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard האם לקחת לוח אם אחר או זה טוב מספיק?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  2. Started by eido,

יש לכם מושג אם יש עליו כרטיס מסך מובנה? כי אני רוצה לקנות בנוב את ה GEFORCE 9800 GTS אז אין טעם שאני עכשיו אקנה כרטיס חדש

• 7 תגובות
    • 511 צפיות
  3. איך אדע בדיוק?? תוכנה משהו? ואיזה סוג הוא הכי טוב והכי "קר" ?! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  4. חבר שלי רוצה להוסיף למערכת שלו זיכרון בנפח 512MB. הוא עובד על OC למעבד AMD 2500 ל-3200. יש לו זיכרון ג'נרי אגב! A-DATA 512MB DDR PC3200/400 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=2161 512MB Samsung DDR PC3200/400 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=1528 512MB TwinMos DDR PC3200/400 C2.5 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1037 עריכה: הוא מעוניין לקנות רק מזיגזג, ועכשיו שמתי לב שיש להם במלאי רק את הזיכרון של SAMSUNG. אז תתנו לי עליו דעה כללית בכל מקרה . הוא עובד בייחס של 1:1, לא עשה OC לזיכרון או מה שזה לא יהיה.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by SloOmPer,

אני מתכוון לקנות זכרונות מסוג GEIL DDR2 2GB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit PC2-6400 - צלעות קירור אלומיניום פרטים על הזכרונות: - Hand-picked BGA 64Mx8 Chips - 240pin, Non-ECC, Un-buffered DIMM - Racing-Orange Aluminum Heat Spreader - Retail Package - Lifetime Warranty - Working Voltage: 1.8v ~ 2.3v עכשיו כמה שאלות: 1. צלעות קירור אלומיניום כתום זה טוב? מקרר? 2. הזכרונות האלה דורשים מתח גדול יותר מהספק/מעבד? 3. מה זה ה "ULTRA" הזה? 4. זכרונות מתדר גבוה מעמיסים על המעבד יותר? למשל: זכרונות 800MHZ מעמיסים יותר על המעבד מאשר זכרונות 667MHZ? 5. הזכרונות יתאימו ללוח אם MSI RC410M ? 6. יש לכם הערות כלשהם על הזכרונות? יתרונות וחסרונות בולטים? תודה!!

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  6. יכול להיות שאני מקבל את אחד משני הלוחות הבאים: Abit IC7 Max3 או Asus P4C800-E Deluxe איזה מהם מציג ביצועים יותר טובים? ואיזה מגיע יותר רחוק באוברקלוק? ואם אפשר, איזה מגיע יותר רחוק אחרי מודים של מתח למעבד, זכרונות ואחרי Droop mod תודה

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  7. שלום עקב המאמר של מריחה נכונה של גריז תרמי על המעבד והצלעות קירור. ניקיתי את המעבד עם צמר גפן ואלכוהול 95%. הכל הולך תקין, אבל אני נתקל בבעיה שמה שנראה כמין מדבקה שחורה על חלק מסוים במעבד - מצרף תמונה המסבירה את המצב. השאלה אם זאת אכן מדבקה (ניתן להרגיש הבדלי מדרגה/גובה בין החלק השחור שנראה כמדבקה לבין שאר המעבד בצבע כסוף) ואם כן האם צריך להוריד את זה או שצריך להשאיר את זה. אשמח על כל עזרה הכי מהירה על מנת שאוכל להמשיך בתהליך. תודה רבה לכל העוזר הישר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  8. Started by GiZmo,

זאת השאלה...

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  9. Started by asafgolan,

רציתי לקנות מKSP זכרון של A-DATA, אבל מכיוון שאין להם אותו במלאי הם מציעים לי זכרון של LD באותו מחיר. כדאי לי לקחת את הLD או לחכות עד שיהיה להם במלאי את הA-DATA?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  10. Started by badtoyboy,

אני שואל את השאלה כדי לדעת אם כדאי לי לקנות עכשיו מחשב....כי נאי לא רוצה יום אחרי שקניצתי לראות שיצאו לוחות חדשים זכרנות חדשים ואז אני אצטרך להחליף מחשב שוב... אז כדאי לחכות או לא?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by X-Style,

למה בכל החנויות הE2180 מופיע בתור פנטיום? האם מדובר ב2 ליבות של פנטיום? או שסתם תקעו את השם כזה כדי שאנשים יעדיפו לקנות מעבדים יקרים יותר?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  12. לוח של MSI לסוקט 939 NEO PLATINUM 2 מה זה בדיוק נותן?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  13. Started by shirNoshe,

יש תוכנה שמסרבת להיות מותקנת עם ההודעה הזאת:This driver does not work with a PC which has multiple processors. איזה מעבד יש ללא מכפלה?? ???

• 7 תגובות
    • 511 צפיות
  14. http://www.pch.co.il/docs/pd183013832.htm הבנצ' הזה מראה שOCZ עוברים את הקורסאייר! יש מצב?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by dtechno,

שלום לכולם כפי שאתם רואים אני חדש ויש לי שאלה. כגרע יש לי את 128mb rdram ורציתי לשפר ל512mb ddr אז השאלה אם הלוח אם שלי יקבל את הזכרון החדש זה הלוח אם שיש לי:

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  16. Started by dj shay 30010,

טוב יש לי מחשב CPU 900MHZ AMD לוח Gigabyte GA-7ZX החום של המעבד 43-45 ושל הלוח 26 זה תקין או שזה יותר מידי חם ? ? ? ? ? ? דבר שני אוברקלוקינג יהרוס לי את המחשב ???? יש בזה סיכון מעם איזה תוכנה עושים את זה בתודה 8)

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  17. שלום האם צריך להתקין וינדוז חדש בעת החלפת מעבד ?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  18. Started by kobipk,

שלום רציתי לדעת מה מיוחד כל כך בלוח האם asus striker extrem קניתי את הלוח הזה יותר נכון קנו לי אותו ורציתי לדעת למה הוא הכי יקר מבין כל לוחות האם ומה מיוחד בו שמצדיק תמחיר שלו שלא יורד

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  19. אף פעם לא הבנתי את זה למה??? הביוס החדש יותר טוב ???במה ????

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  20. Started by hagay21,

יש לי בעייה קטנה כשאני פותח מס חלונות שכמה תוכנות רצות ברקע אז המחשב נהיה קצת איטי יש לי מחשב יחסית טוב ורציתי לדעת בהנחה שיש לי 512 3200 של וינבונד מה עדיף לקנות עוד 512 של סמסונג למכור אותם ולקנות rdram 800hz או להשקיע 700-1000 ולקנות 512 איכותי או שבכלל עדיף להשקיע בהארד דיסק raptor 10000 37 giga ? המעבד אגב הוא 2.8 על לוח של אביט is7-e

21. שלום לכולם. יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4PE . עכשיו ה"בעיה" שלו היא שהתזמונים הכי גבוהים שהוא מאשר הם 3-3-3-8 ואני רוצה לעלות עוד את התזמונים בכדי לנסות להגיע ליותר מגה הרצים למעבד. התזמונים הכי נמוכים בהם הלוח יכול לעבוד הם : 1.5 2 2 5 יש פתרון ל"בעיה" הזאת? אולי ביוס פרוץ או משו ?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  22. Started by idani1983,

האם מישהו שמע על הזכרונות של Centon האם הם טובים ? תודה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by esarel,

קיימים שני דיסקים במחשב: WD160GB , WD 300G , בביוס הדיסקים מזוהים בגודל הנכון. עם התחלת ההתקנה של WIN XP ה- WINDOWS מזהה את שני הדיסקים כ- 131GB בלבד. מצב ה- RAID בביוס הוא DISABLE , האם מישהו מכיר את הבעייה ויודע את הפתרון? תודה.

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  24. Started by Sake,

ממש מסקרן אותי...מה ההבדל ביניהם..מה יותר טוב...עם יש בכלל יותר טוב בניהם....נגיד 512 ddr ו512 sdram מה ההבדלים?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  25. שלום יש לי לוח אם שתומך עד 333Ghz אני אוכל להשתמש במעבד או בזכרונות הרצים על 800Ghz

• 0 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים