עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by siin,

נאמר לי שהמעבד Q6600 לא כדאי, מפני שהוא צורך חשמל ומתחמם מאד. הומלץ לי על E6750 איזה לוח אם הטוב ביותר למעבד הנ"ל? רצוי מחברות אסוס ואו ג'יגהבייט. המעבד עובד במהירות 1333 ומן הסתם רצוי שגם הלוח יתמוך במהירות 1333 האם זה ישנה אם הזיכרונות יהיו 667 או 800? (כרגע אין יותר מהירים) מה אתם אומרים על הלוחות האלה, GA-G33M-S2 : GA-G33-DS3R (שניהם בבאס 1333) מה עדיף? ומה ההבדל ביניהם? אגב, לוח שיהיה עם כרטיס מסך מובנה. תודה.

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  2. Started by biggie,

אז ככה אני מעונין להוסיף עוד 512MB ככה שיהיה לי 1024MB. אני לא יודע מה להוסיף ואם תוכלו לעזור לי מאוד אשמח. הלוח אם שלי הוא Abit AN7 GURU והזיכרון שיש לי כרגע הוא DDR 400 256MB KINGSTON CL3 X2. איזה זיכרון אני צריך לקנות? הבנתי שזכרונות לא עולים הרבה משו סביבות 300 שקל.. תודה לעוזרים אגב קניתי את המחשב שלי מKSP שפיים ואני מעונין לקנות מהם שוב אני חושב.

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  3. מה ההבדל בין הלוח הזה: Gigabyte MA69GM-S2 GMA69GMS2 ללוח הזה: Gigabyte M61P-S3 AM2 GM61PS3 ואיזה מהם עדיף? רק אציין ששניהם באותו מחיר

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  4. Started by avidan28,

שלום. לקראת רכישה של המעבד החדש הורדתי ביוס עדכני אבל....שם ראיתי שיש רשימה של מעבדים נתמכים. ראיתי את המעבד שקניתי בשתי גרסאות.. 4400 89W ביוס 1015 4400 110W ביוס 1016 שזה מה שעדכנתי. מישהו מוכן לתת לי הבהרה בנושא. ההספק מבטא את פליטת החום של המעבד.אני אובד עיצות. תודה רבה. Athlon 64 X2 Dual-Core 4400+ revE6(110W Socket939) ALL 1010 Athlon 64 X2 Dual-Core 4400+ revE6(89W Socket939) ALL 1015 העתקתי את השורות האלה מהאתר של אסוס מרשימת מעבדים נתמכים.

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  5. אני צריך המלצה ללוח במקום ה - לוח אם Gigabyte GA965PDS3 עד 650 ש"ח וזה בגלל שראיתי שמישהו כתב שהלוח הזה בשביל שיעבוד כמו שצריך יש לעדכן ביוס ודריברים עדכניים אחרת הוא נתקע לפעמים... ואני צריך את זה למקום שאין אינטרנט והוא גם לא ידע איך לעדכן. סיבה 2 זה שהוא תומך רק ב- Intel Core 2 Duo ואם ירצו לשדרג פעם מעבד יהיו בבעיה את כל זה לקחתי מ - זאפ - השוואה בין דגמים והתגובה שיש שם על הלוח אז איזה לוח (ואולי של אינטל) עדיף על הלוח הזה?

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  6. Started by Evil Inside,

מה ההבדלים ביניהם? איזה יותר מומלץ ולמה?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  7. אז ככה המעבד שלי barton 2500xp+ mobile הלוח epox 8rda3+ וכרגע אני עם 512mb ddr400 של geil אני רוצה להחליף למשהו טוב יותר השאלה היא אם כדאי להוסיף 512mb או למכור ולקנות זכרון אחר מומלץ יותר ? ואם כן איזה זיכרון אתם ממליצים..

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  8. אחרי הירידה המטורפת של המעבדים.יש צפי גם לירידה של לוחות/זכרונות/HD ??

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  9. Started by gambit_elaad,

אני מעוניין לשדרג את הביוס של הלוח אם שלי בצורה אוטומטית ואני לא יודע בדיוק איך לעשות זאת מישהו יכול לעזור לי! להוריד קובץ לשידרוג או להדריך אותי! (כבר ראיתי את המדריך לשידרוג ביוס לא עזר). תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  10. Started by risbo,

יש לי לוח אם עם 5 PCI ו AGP השאלה שלי אני יודע שיש כרטיסי מסך החדשים מתחברים ל- PCI E אז הם כאילו יכולים להתחבר ל- PCI הרגיל? הלוח אם שלי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  11. תראו כל מה שקורה עכשיו השתגעתי לגמרי קונרו עוד מעט יוצא amd מאתגרת ואומרת משהו על כרטיסי הרחבה. עכשיו יש לי שאלה אם אני קונה עכשיו לוח שתומך am2 ושם עליו איזה מעבד רגיל וכל שאר המערכת אני משקיע בצורה מטורפת האם שייצא הדבר הלוח שאני יקנה יתמוך? והאם כרטיסי ההרחבה יהיו על המעבד לפי מה שנראה לי זה על הלוח אז לא צריך כבר לוח חדש כאילו בשביל זה? אז כאילו מה נסגר עם הדבר הזה? איפה יהיו כרטיסי ההרחבה? מי ייצר את הכרטיסים האלה? והאם החברות הגדולות כמו creativ nvidia ati? בקיצר כדאי לקנות והכי חשוב מתי זה יוצא?

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by kamikazie,

כפי שכבר כתבתי, בימים הקרובים אני קונה מחשב חדש, ובפורום מפרטים קיבלתי המלצה להסתפק בQ9300. הטענה הייתה כי כפי שבזמנו לא הייתה סיבה להעדיף Q6700 על פני Q6600 כך גם הפעם. משום שההבדל במחירים בין השניים לא עולה על 250-300 שקל , וQ9450 חזק יותר, קשה לי להבין למה להעדיף את האחד על פני השני. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  13. Started by asilic,

היי ברשותי זכרון DDR 400 שפועל כרגע במהירות 333. יש לי לוח של ABIT רציתי לדעת איפה משנים את ההגדרות בביוס לשינוי מהירות הזכרון ל400. תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  14. Started by SweeT_EviL,

בעיקרון אין לי ממש מחשבה להחליף לC2D אבל לכו תדעו הבנתי שהS3 תומך והP5LD2 מגרסה 2.0.. בכל אופן אני ממש ממש מקווה להגיע עם לוח חדש ל350 באס אז אני צריך לוח טוב עם אפשרויות רבות בביוס בקשר לזכרונות אני מחליף את מה שיש לי, לצערי הרבה לא יצא לי לנסות אותם =\ אני מחליף לSUPER TALENT 2X1G 667 בקשר לתזמונים, נראה לי שהם 5-5-5-15 לא בטוח, ולא ממש משנה לי כי אין משהו שזול כמוהם (1100 שקל) כל השאר אותו מערכת. בעצם עכשיו שאני חושב על זה גם כרטיס אני יצתרך להחליף, אבל אני מניח שמתי שאני יחליף אני כבר יחליף תכרטיס מסך ואני לא צריך את כל הלוחות שמגיעים למהירויות באס בטורפות של 500.. אז מה שיש עכשיו בשוק מספיק לי בכל אופן תמליצו לי על לוח גם אחרים שהיו טובים זה יהיה טוב בתקציב כמו הלוחו…

15. Started by bd,

הלוח Gigabyte GA-8I945P-G תומך ב E6300 ועד איזה מהירות הלוח תומכך בזיכרונות DDR 2?.. 800 ..? אני רוצה להרכיב תמפרט הבא... Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box Gigabyte GA-8I945P-G PQI DDR2 512MB 667MHZ CL5

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  16. שלום! לא ממזמן רכשתי לוח DFI NF3 754 וזיכרונות Adata Vitesta ddr500 את רוב הפיצורים בביוס של הלוח אני מבין אבל במקצה נרחב כל כך של תזמוני זכרון מעולם לא נפגשתי תהייתי אם תוכלו לעזור לי לעשות סדר בבלגאן ולהסביר לי מה זה כל דבר (אני רגיל ללוחות הפשוטים שנותנים לך את כל ארבעת התיזמונים בטור עם ערכים לשנות וזהו, כאן יש בערך 10!) הנה לכם רשימת המשתנים שיש : dram frequency set (mhz) Command Per clock(cpc) cas latency contral (tcl) ras# to cas# delay (trcd) min ras# active time(tras) row precharge time(trp) row cycle time (trc) row refresh cyc time (trfc) row to row delay (trrd) write recovery time(twr) read to write delay (trwt) refresh period (tref) write cas…

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  17. Started by bd,

או לחכות לאינטל שיגיע לארץ ה 64 שראיתי בכתבה... שזה גם 3.2GHZ וגם 64BIT ועם עוד תוספות חדשות.במחיר של ה AMD..?.. :-[ קניתי כבר לוח ל AMD אבל אני יכול להחליף :

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  18. Started by iyehuda,

אם אפשר קישור לתמונות יש לי לוח DFI ואני מאמין שזה לא כל כך משנה איזה לוח [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  19. שלום עקב המאמר של מריחה נכונה של גריז תרמי על המעבד והצלעות קירור. ניקיתי את המעבד עם צמר גפן ואלכוהול 95%. הכל הולך תקין, אבל אני נתקל בבעיה שמה שנראה כמין מדבקה שחורה על חלק מסוים במעבד - מצרף תמונה המסבירה את המצב. השאלה אם זאת אכן מדבקה (ניתן להרגיש הבדלי מדרגה/גובה בין החלק השחור שנראה כמדבקה לבין שאר המעבד בצבע כסוף) ואם כן האם צריך להוריד את זה או שצריך להשאיר את זה. אשמח על כל עזרה הכי מהירה על מנת שאוכל להמשיך בתהליך. תודה רבה לכל העוזר הישר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  20. Started by bogdant,

לפי הכתבה שקראתי באתר מצוין שהDS3 וDS4 וכול הסידרה עבר שידרוג וגם הצדידו בכרטיס מסך מובנה אז ככה עם זה נכון? מתי אפשר להשיג אותם בארץ והעם המחירים יעלו בעקבות זה? וגם העם בשביל Silent-Pipe שווה יותר להשקיעה ב DS4 מאשר DS3?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  21. Started by Halif,

יש לי מחשב דואל e8400 עכשיו יש לי 4 מקום לכרטיסי זיכרון 2סיטיקים צהובים 2 סטיקים אדומים יש לי 2 כרטיסים ddr2 800hz שמחוברים לצהוב כאשר אני מחבר את ה2 האחרים לאדום אותו סוג כרטיס אז מפעיל תמחשב אבל לא תמסך הוא אומר יעני שהוא בanalog mode חיברתי גם רק את הזיכרון לאדום והוא לא הראה תצוגה שהמחשב עולה.. שמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  22. וגם כמובן שהם יתמכו בסדרה החדשה של המעבדים... האם לא קיים? או שבקרוב ייצא? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  23. Started by anri,

איך הלוח אם הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_195&products_id=5177 האם הוא יותר טוב מ - Albatron K8X800 ProII

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  24. Started by klips,

אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך ב DDR2 ו DDR3 עד 1333 MHZ .....

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  25. Started by DAn0sH,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע איזה חיבבור אני צריך שיהיה לכרטיס מסף psi-e or agf ניראה לי קוראים ל זה ככה, קיצר אני לא יודע איזה חיבור אני צריך לוח אמ: gigabyte GA-8I945GZME-RH בבקשה תעזרו לי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.