עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי 2 כרטיסים של 1024 Mb שמתאימים לדואל צ'אנל במהירות 800, הלוח עקרונית תומך ב 667, האם יש אופציה לקנפג אותו כך שיקבל את הזיכרון החדש? כרגע המחשב עובד על סינגל של 512 Mb במהירות 667. תודה.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  2. קודם כל, מצטער שזה הת'רד השני שלי פה בזמן כל כך קצר- צצה התלבטות חדשה ובאמת שאחרי הרבה הסתכלות במבחני ביצועים, מחירים והתלבטויות אישיות אני צריך יעוץ מקצועי טיפה יותר. אני מתלבט על איזה מעבד ללכת. בעיקרון בהתחלה התכוונתי ללכת על AMD Phenom 2 X4 965 אבל אז הבנתי ש-core i5 750 עולה פחות, נותן ביצועים אמנם רק טיפה יותר גבוהים במשחקים, אבל בפוטושופ ושאר השימושים נותן הרבה יותר- ובצריכת ספק נמוכה יותר. אבל אז ראיתי במבחני ביצועים אחרים ש core i7 860 נותן ביצועים הרבה יותר טובים ועולה קצת יותר מה-AMD Phenom 2 שהתכוונתי ללכת עליו. לעומת זאת מבחנים מראים שלפעמים ה core i7 920 שבמחיר טיפה יותר נמוך ממנו נותן הרבה הרבה יותר ביצועים, וש core i5 משתווה אליו. זה נורא מבלבל, אני לא יו…

• 42 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. אשמח לדעת אם ישנה בעיה של הפעלת תוכנות מסוימות או שהתוכנה לא מנצלת את יכולות החומרה כגון מעבד 4 או 2 ליבות או 4 ג'יגה זיכרון, אני מתכוון לתוכנות גרפיקה כגון פוטושופ וכו וגם בכלל האם יש תוכנות שלא מסתדרות עם החומרה הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  4. https://www.amd.com/en/corporate/innovations#event-worlds-first-x86-based-64-bit-processor https://www.pcgamer.com/amd-reflects-on-50-years-of-cpu-design-as-it-readies-new-ryzen-processors/

5. Started by zone glide,

הבנתי שתוכנות אדובי אוהבים מעבדים של אינטל.. אך מה קורה במידה ואני מציע מפרט עם מעבד רייזן שהם על פניו משתלמים מאוד, יחד עם זיכרון מהיר וכונן NVME? עדיין התוכנות יתפקדו מהר וכמו שצריך או שיש יתרון גדול לאינטלים? זה משהו שהוא דיל ברייקר? לצורך העניין יהיה במפרט R7 2700.

6. Started by Meidan2005,

אני רוצה להזמין היום גיגה זכרון והשאלות הן כאלה : 1:כדאי לקנות דואל צ'אנל או סטיק אחד ? 2:מה הזכרונות הכי טובים בסכום הזה ? אני לא אוברקלוקר או משהו אבל אני אוהב לשחק משחקים ואניל א רוצה לקנות זבל ב 400 שקל

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  7. שלום הרוב מחכים למעבדי AMD החדשים שיגיעו, אבל למרות זאת אני מבקש לשאול בקשר למעבדי אינטל המשך סדרת Coffee lake מתי אמורים להגיע 9900 ו- 9900T ועוד ? תודה

8. Started by falul,

היי יש לי כרגע מחשב פשוט. Dual-Core E5300 עם SSD, הוא עושה הכל אבל מרגיש כבר איטי ומעצבן הייתי רוצה לשדרג. יש משהו שאני יכול לחסוך כאן או שאני פשוט צריך לקנות מחשב חדש לגמרי ? . מה התקציב המקסימאלי?1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפוטושופ,עבודה משרדית, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1920x1080 …

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  9. יש לי 512 מגה ווינדוס אקס פי האם כדאי לי לבטל תזיכרון הוירטואלי? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  10. ברשותי מחשב נייד ואני רוצה להוסיף לו סלוט זיכרון אבל אני לא יודע מה התדר של הזיכרון ואשמח להברה (800/667) ע"פ הנתונים הנ"ל תודה

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by MENASHEHE,

בוקר טוב, קניתי לפני שבועיים מעבד כזה ואני יודע שיש שני גירסאות למעבד הזה שהגירסה השניה מתחממת פחות איך אני יודע איזה גירסה שלי?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by shloosh,

די נמאס אני רוצה לשפר תמחשב שלי . ברשותי AMD Barton 2600+ epox 8rda+ R9700 PRO maxtor 40gb 7200 rpm 512 ddr 2700 סאמסונג מארז ריידמקס 868 שחור מקורי. tsunami 350w . טוב בקיצור אני רוצה לשפר תמחשב אז תציעו לי הצעות. בעיקרון אני חייב דחוף לקנות זיכרונות חדשים. אני רוצה לשפר כמה שיותר בשביל משחקים, OC אפשרי. אז ככה יש לי תקציב של 2000 שקל לפחות,ואם אני מוכר את החלקים שאני מחליף כאן אז יהיה לי יותר כמובן..

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by michael1987,

אהלן אנשים.... אני רוצה לקנות עוד זיכרון למחשב שלי וביררתי מחירים והבנתי שיש איזה מאה שקל הבדל בין - Samsung 512MB DDR 400MHz לבין Elixir 512MB DDR 400MHz הייתי רוצה לדעת אם באמת כדאי לשלם מאה שקל יותר בשביל שזה יהיה Samsung ולא Elixir ????? תודה לכולם...

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  14. הזכרון המדובר - TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3365 הוא באמת מצדיק את המחיר שלו ?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  15. אשמח לקבל הודעות בפרטי או כאן תודה רבה ארז

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  16. אני מתלבט נורא אם לקנות מחשב נייד או מחשב רגיל אני נורא רוצה נייד ואני רוצה המלצה על מפרט הכי פ33תי שיש למחשב נייד , המחיר לא משנה , אני רק רוצה שיפעל פ33ה ויפעיל כול משחק חדש ובבקשה תכתבו לי כאן מפרט מדוייק לחלקים הכי טובים בעולם כיום , כי עם זה אני הולך למוכר בארץ , או שבוע הבא בארה"ב ואני רוצה לדעת איזה חלקים שהיו במחשב, אהה ועוד משהו קטן , אחרי שתכתבו לי את המפרט תכתבו שם גם את סוג המעבד וכרטיס מסך קול...... ויש לי שאלה גם לגבי חברות , איזה חברה הכי מובילה במחשבים ניידים : המון אומרים : DELL ויש אומרים IBM וגם THOSHIBA אני לא יודע כבר מה לקנות *ותגידו בי קשר למה שכתבתי לכם עכשיו , מה אתם מציעים יותר מחשב נייד או מחשב רגיל??

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by shloosh,

למעבד pentium 3???

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by blade2,

יש לי לוח אם של ג'יגהבייט, K8NS pro, ולפי האתר אמור להיות לו Game port (אם אני לא טועה בשם, אני מתכוון לחיבור של ג'ויסטיקים ישנים, לפני עידן ה usb, כזה שישב בד"כ בכרטיסי קול) אבל בלוח שלי לא מצאתי game port, 1) האם טעיתי? האם לא נתנו לי פאנל מסוים? מה עלי לעשות? 2) כמו כן, דרכים חלופיות לחיבור הג'ויסטיק תתקבלנה בברכה. תודה!

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by assaf12,

יש לי סטיק אחד של סמסונג 512 האם הוא יעבוד עם סטיק נוסף 512 של קינגסטון בלי לעשות בעיות? יש לי AMD ולוח של גיגהבייט (מעדיף קינגסטון מעצלנות כי KSP מטר מהעבודה)

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  20. שלום רב לחברי הפורום הנכבדים, נתקלתי בבעיה הנ"ל זמן מה לאחר התקנת ה3950x שלי, לפני זה לא זכור לי שהיה משהו כזה, אז הגיוני שהגורם נעוץ במעבד או בגרסה החדשה של הBIOS שהייתי חייב להתקין ע"מ לתמוך בו. (חלונות 10 פרו) תיאור התקלה: בחיבור התקן mass storage, לא משנה אם זה דיסק און קיי, או דיסק נייד 2.5, או דיסק חיצוני בעל ספק כח נפרד, לחלק מחיבורי הUSB, תחילה נראה שההתקן עובד בסדר, אבל ברגע שמתחילים להעתיק קובץ כבד, לאחר כמה מאות MB מהירות ההעברה תרד ל0, ולא יהיה ניתן להעביר יותר נתונים. לפעמים הכונן יתנתק, לפעמים יחזור להופיע אך לא יאפשר להעביר קבצים, לפעמים תופיע ההודעה הידועה בסגנון "ההתקן שחיברת כשל ולא ניתן לעבוד אתו". התקלה לא קיימת בחיבורי הUSB שמסומנים בח…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  21. מישהו מכיר חנויות שמוכרות?

• 13 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by ilay22,

יש הבדל משמעותי בשביל מחשקים כבדים? (DDR400) שווה לחסוך בהנחה שעוד שהשדרוג הכי קרוב יהיה עוד איזה חצי שנה?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by FriXus,

האם יש ל- RDRAM חסרונות מול ה DDR ולמה לקנות DDR עם יש זיכרון הרבה יותר מהיר (RDRAM) ?? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by 2011,

רציתי לדעת איזה לוח אם יותר טוב מבין השתיים Gigabyte GA-H67MA-UD2H-B3 או Intel BLKDH67BL-B3 תודה

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by lampit,

אני רוצה לקנות לוח אם שיאפשר לי שידרוג עתידי של רכיבים. מתלבט בין: MSI K9NSGM בחבילה הזולה ביותר של איבורי (מודה באשמה, אני חובבן.. ) MSI K9N NEO V3 בחבילה פחות זולה, ללא תוספת מחיר MSI K9NULTRA-F תוספת של 90 ש"ח MSI K9NSLI PLT תוספת של 295 מעבד: AM2 4600 X2 DUAL CORE 64BIT שווה לי לשדרג ל 5200 או 6000? דיסק קשיח: 320GB SATA 1&2 7200 RPM 16MB HITACHI כמה אמינים המוצרים של hitachi? שווה לי להשקיע ב wd למשל? תודה רבה לכל העונים!!!

• 0 תגובות
    • 434 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.