מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את הלו"ח הנ"ל על פי ביקורות שונות שקראתי ברשת הן שיבחו את כ. הקול שיש על הלוח, אך הוא פשוט גרוע... הצליל לא טבעי ומאולץ כזה, מדי פעם הוא משמיע מין חריקות מתכתיות כאלה ובכלל לא משתווה למשל ל s.b. live 5.1 של creative. האם למישהו יש את הלוח הזה וחווה את אותן התופעות, האם ישנה תקלה בלוח או שזוהי האיכות של הכרטיס וכיצד ניתן לבדוק זאת? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות הבא ייתן לי את הביצועים הכי גבוהים במעבד 2.4 800 באס כשאני לא רוצה אוברקלוק אני רוצה רק מהירות ואמינות כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים ? ABIT IS7-E Intel 865PE MSI 865PE Neo2-LS האם הFSB של MSI הוא 800 ? או כל לוח אחר שתמליצו לי עליו יתקבל בברכה אין הגבלה בתקציב רק אין צורך במשהוא אקסטרווגנטי אלא בלוח טוב אמין ומהיר שיעשה את העבודה על כרטיס קול ורשת מובנים אך לא חובה ניתן לקנותם בנפרד ועוד שאלה האם יהיה הבדל משמעותי בין 400 ל800 FSB ? ואיזו מהירות של זכרון לקנות ? שימוש ביתי משחקים אינטרנט מוזיקה ? 2700 או לנצל את מהירות הלוח ולקנות 3200 ? תודה מראש DEMULTI
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
רכשתי מחשב, כאשר ביקשתי אם לוח האם : NVIDIA nFource Leadtek K7NCR18D, היה דין ודברים, ובסוף אמרו לי שצ'יפרו אותי, ואני מקבל את הלוח NVIDIA nFource Leadtek K7NCR18G Pro. כאשר אני מסתכל בתוכנה HWInfo, אני רואה שלוח האם הוא K7NCR18D, כאשר אני מסתכל על לוח האם, אני רואה מדבקה K7NCR18G Pro אז מה יש לי ? יש לי D, וסתם הדביקו לי מדבקה של G Pro ?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד AMD 1900XP אני מחפס לוח שתומך ב DUAL ושנימכר בארץ המחיר הוא עד 2000 ש"ח אני לא צריך שום דבר OB אבל הלוח חייב לתמוך ב SATA AGPX8 ועם 4 חריצי זיכרון ותמיכה במעבדים החדשים של AMD (64 BIT) בקיצור קימת חיה כזאת ? נדב
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש זיכרון 256MB 400 MHZ איכותי ככל שניתן (תקציב יש). חשבתי על גולדן דרגון או על הקורסייר כמובן וגם שמעתי משהו על המושקין. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום... לפני איזה חודש ישנתי אצל אח שלי ובבוקר הוא מצא מארז כזה מעפן עם מעבד של פנטיום 3 866 נראה לי או 766 ולוח אם של אסוס עכשיו בעיקרון אני רוצה לנסות לחבר אותו יש לנו 5 מחשבים בבית ורק 1 יעני מעפן פנטים 3 450.... ואני רוצה לנסות לחבר את זה ואני רוצה לשאול אם למשל הלוח לא טוב או יש בו בעיה זה יכול להרוס תספק....? אני יחבר לו ספק שלי בעיקרון לבדוק... תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מלבד זה שהוא מהיר יותר (?) ושהלוח צריך לתמוך בו, מה הדרישות של הזיכרון עצמו ע"מ לעבוד עם היכולות של Dual Channel ואיך הוא עובד? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח אם של GIGA GA-7N400 שווה? כאילו אני לא מתכוון לעשות OC אני רק צריך ביצועים ואמינות... וגם זה לא יותר מדי.... כאילו הביצועים הם למשחקים אבל לא צריך להגזים... תודה לכל העונה!
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לביצועים בסטיק אחד, לאוברקלוקינג.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הזמן בפורום אני רואה שרושמים את הP4 2.4 ןמוסיפים לו A ו-B...מה זה אומר?
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מעבד פנטים 3 ישן (עוד מהגרסאות של אלה שעומדים על הצד כמו הP2) שכנראה הוא שרוף מה אומר האחריות של אינטל הלכל החיים, הבנתי שזה לכל אורך החיים של המעבד זה נכון? למי אפשר לתת את המעבד כדי לתקן אותו/להחליף אותו? מה צריך בשביל זה? (קבלה, חשבונית?) תודה למי שיודע
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
טוב, אני קונה מחשב חדש AMD 2500 EPOX 8RDA+ וכל השטויות הוא ישמש בעיקר לשחקים הורדות וכל מיני שטויות אני רוצה לעשות לו אובר קלוק, איזה ראם אתם ממליצים לי לקנות שיהיה גם שווה מבחינה כספית? אני משקיע משהו כמו עד 800 שקל בשביל שני סטיקים של 256 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את הפנטיום 3 450 הכי ישן שיש... עכשיו אני רוצה לשדרג לAMD 2500... השאלה היא אם המארז שלי יתאים... איך אני יכול לדעת?? בעקרון אני רוצה לקנות מעבד זיכרון ולוח אם... השאר דיי חדש... אמממ... אם אין מצב שהמארז מתאים אז אתם מכירים מארז במחיר זול מאוד? תודה לכל העוזר! D:
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם מכוון שאני כבר יודע אבל אני רוצה לראות הערכות וביקורות שלכם.... בכמה אחוז משוק המעבדים מחזיקה AMD לדעתכם ? ובכמה אינטל?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם ההבדל הוא משמעותי בין שתי כרטיסי הזיכרון הללו? 512mb PC3200 - Samsung Original 333mhz DDR 512mb PC2700 - Samsung Original 333mhz DDR
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שבת שלום לכל עם ישראל! אני זקוק לעזרת העם בהתאמת לוח האם!! בעקרון לא צריך שיהיה כרטיס מסך משולב ואני לא צריך כרטיס קול משולב... למרות שאם יהיה כרטיס קול בלוח שתציעו אז סבבה! אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג או משהו כזה... אני רק צריך לוח אם אמין וטוב ושיתמוך לי בזיכרונות DDR-RAM 512MB 3200 Samsung כמובן שרצוי שיהיה במחיר נמוך ככל האפשר(לא יותר מ600 ש"ח)!! טוב זהו נראה לי שאלה כל הפרטים שאני יכול לתת! תודה לכל העונה
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
במידה ותיהיה לי אפשרות, זה משתלם ושווה ? אני מקבל רק 5300 עם הזכרון הזה על באס 200 . זה ציון של ג'נרי
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לפי התוכנה AIDA32 (הגירסה האחרונה ) התוכנה כותבת לי רוחב פס של 64 BIT בלוח P4C800 האם זה נורמלי ? זה לא אמור היות 128 BIT?? נ.ב יש לי 2 סטיקים האם יש דרך נוספת לבדוק את העניין?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה שאלות לגבי המעבד החדש של INTEL: 1. מה תהיה המהירות שלו? 2. האם הוא יתמוך ב-HT? 3. מתי הוא ישוחרר? 4. כמה הוא יעלה בערך? תודה!
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מי יודע איזה לוח אם עדיף ABIT is7 או MSI neo-2 משהו יודע ויכול להביא הוכחות??? אה ולא אל תתיחסו לאוברקלוק רק ביצועים נטו... איזה יתן ביצועים במחשקים וכאלו יותר טוב...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכל עם ישראל! יש לי שאלה לעם... איזה לוח אם הכי כדאי לי לקנות בשביל AMD 2500 שהמחיר שלו לא מופרז (מקסימום 600 שקל)? אני לא רוצה כרטיס מסך משולב... רק כרטיס רשת וUSB כמובן! בעקרון לא משנה לי אם יש או אין כרטיס קול משולב... זה ממש לא משמעותי לי. אני גם לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג או משהו כזה... אני פשוט צריך לוח אם עמיד וטוב! תודה לכל העונה!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה של לוח אם שנקרא Asus P4C800 Deluxe (כחלק ממחשב) ב-900 ש"ח, שווה לי לקנות אותו או שאני אקח את היותר פשוט(P4P800 Deluxe) ב-800 , יש הבדל בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא: Pentium 4 2.4 GHz ASUS P4S533 768 MB מסוג PC 2100 Hercules 3D Prophet 9800 Pro MAXTOR 80 GB 7200 RPM DVD LG X16 CD Writer Artech 48X24X48 DVD+R/RW של NEC Creative Sound Blaster Live! 5.1 Digital רציתי לדעת אם סוג הזיכרון (לא הכמות) מספיקה למחשב כזה (מעבד די חזק וכרטיס מסך חזק מאוד...), אני גם מתעסק קצת בעריכה של DVD... PC 2100 זה מספיק מהיר? יש לכם המלצות לסוג אחר במחיר סביר (עד 400 ש"ח)? תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קשה לי להבין את הכתבה הבאה, לפי הכתוב מערכת AMD הם אסון ואני מאמין שלא, אנא תקנו אותי עם אני טועה!! http://www.netsupport.co.il/page.asp?storyid=1395
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם בחיפוש אחר לאפטופ. יש אפשרות לפנטיום 1.8 או לסלרון 2.2 מה עדיף במחינת ביצועים?? תודה מראש לעונים