מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכולם תראו אני איש של AMD יש לי כבר מעבד 5 או 6 של החברה. אבל אני לא יודע די נמאס לי מהם ואני חושב לעבור ל-INTEL לא מזמן שידרגתי את המעבד שוב למעבד AMD וגם לוח וזיכרון... איזה מעבד אתם ממליצים לי שיהיה מבוסס אינטל כי אני רוצה לנסות אוברקלוק ואני מבין שאם אינטל אתה יכול להומיא יותר מהירות וכוח זה לפחות מה שאני חושב! תראו לי חשובה המהירות אני אוהב מהירות. אני אוהב מספרים גדולים! ומספרים גדולים אבל להוציא רק ממערכת מבוססת אינטל נגיד הצקתיב או בערך 4000 אני מדבר רק אל מעבד,לוח וזיכרון ואולי גם מארז כי המחשב הנוכחי לא נמצא במארז והוא סתם שוכב ליד המסך ;D
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני צריך שמשהו שיודע יגיד לי משהו על הזכרונות של החברות האלא ואיזה כדי יותר לקנות למחשב למשחקים Elixir, PQI ו- Infineon . וגם מה פירוש ה- CL2 שיש לפעמים ליד השם של הזכרון . ???
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
האם ידוע לכם על בעיה מסוימת?
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם Asus P4SC מעבד Celeron 1.7 לצערי יש לי זכרון 128 דפוק אז יש לי בעצם רק 96 RAM. אני מחפש המלצה לזכרון של 256-512 (עדיפות 512) עם דגש על מחיר זול, אין אוברקלוקינג אין ביצועים העיקר שיהיה זול ואמין שלא יהרס או ישרף אחרי חודשיים. מחכה לשמוע תגובותיכם. תודה רבה, אורן.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני זקוק לעזרה כי ממש בילבלו אותי יש לי לוח אם חדש P4P800 שרכשתי לא מזמן בגלל שהלוח הקודם פשוט מת המעבד הוא P4 1.6 אני מעוניין להגדיל את כמות הזיכרון ואם אפשר לנצל את הDUAL DDR שהלוח תומך בו בחוברת של הלו מצוין שבגלל שבFSB של המעבד שלי הוא 400 אני יכול להשתמש רק בזיכרונות במהירות 266MHZ מה יקרה אם אני ישים זיכרונות מהירים יותר? האם המשפט הקודם מתייחס רק לאפשרות של הDUAL DDR? אילו זיכרונות מומלצים (אני מעוניין לקנות 512MB)? נ.ב הזיכרונות הנוכחיים הולכים לטובת מחשב אחר בתודה מראש יוסי
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהוא יכול לחשב 32 bit אבל מה אם אפלוקציות של 16 bit כמו משחקים ישנים או תוכנות שעבודות ב dos?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה BIOS AGENT ושם נאמר לי שסוג הביוס שלי הוא Award Modular BIOS v6.0 כיצד אני מעדכן אותו?
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לערוך בדיקות לזיכרון יש לי 512 3200 DDr ואני רוצה לדעת איזה ניקוד אמור לצאת לי... בתוכנה... Pcmark2002 תודה רבה שמעתי רבות עליכם...
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס (P4B533) ועליו 256mb זיכרון מסוג ddr 2100 יש לי רק עוד סלוט אחד פנוי ואני רוצה להוסיף עוד 256.. השאלה אם יש לי שניים של 128 זה לא בעיה להוסיף עוד אחד של 256?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם לAMD ברטון 2500. חשוב שיהיה עלוי את מירב הפיצ'רים ושיהיה עם אפשרות לOC. מחיר עד 1000 ש"ח. תודה. ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
כפי שיכלתי ללמוד משמועה שהגיעה אל אוזני אך לא ממש התייחסתי, אכן יש בעיה ללוח ASUS בצפיית קבצי וידאו מסוג video clip. אני לא יודע מה שמו היותר ספציפי של הקבצים הבעייתים האלה. ( סוג של DIVX ) . בכל הרצה של קבצים אלה עולה מסך עם רעש לבן בנגן הוידאו ( ניסיתי גם ב WMP וגם ב WINAMP ) . הבאורד שלי יש הוא p4p800 אבל הבנתי שלכל הבוארדים של ASUS זה קורה... יש למישהו ניסיון עם הבעיה הזו ופתרון? (זה לא נראה בעיה של קודק) אני מתחיל להילחץ....
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. האם העין האנושית במחינה בהבדל בין 32 ל64 ביט? במה זה מתבטא? 2.בכמה מיקרון יוצר הATHLON64 ? 3.ידוע לי שלמעבד יש בקרי זיכרון ולכן בלוחות התומכים בו לא יהיה גשר צפוני. אז מי יגשר בין הזיכרונות (הפיזיים) למעבד ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ok, אז ככה: יש לי 256 ddr 266hz אתמול קניתי עוד 256 ddr 266hz (שני הכרטיסים של מיקרון) חיברתי אותו, המחשב מגיע למסך הראשון של הווינדוס (WELCOME) מופיעה הודעת error והמחשב עושה restart ניסיתי אחר כך להפעיל ת'מחשב עם כרטיס זיכרון אחד בלבד (החדש), המחשב נדלק והמסך בכלל לא מגיב למחשב ונשאר כאילו המחשב מכובה. מה נסגר עם העסק??
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש. אני מתכנן לעשות אוברקלוק למעבד (P4 2.4 800) לכרטיס מסך (GIGACUBE R9800) וגם לזכרונות. הבעייה שאני לא מבין כלום בזכרונות... איזה זכרון הכי מומלץ שיהיה יציב גם באוברקלוק (אני לא מתכנן אוברקלוק מטורף, בלי שום קירור מים וכל החרטה הזה) ?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין NF7 לNF7-S חוץ מהתוספת של הSATA והאם התוספת הזאת שווה השקעה של 150 שח? אותו כ. קול OB? מה הDDR המקסימלי שלהם? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה בולבלתי קצת ואבדתי את ההשוואה בסוגיי זיכרונות DDR כלומר אני יודע ש266,333 ו400 אומר בדיוק אותו דבר כמו 2700 ו3200. רק מה זה מה?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת השאלה שלי היא למעבד: אם אני קונה מעבד של אינטל 2400 או 2600 ht (כרגע יש לי 2000 מגה הרץ) מה צריך לעשות כדי להכניס תמעבד החדש להוציא תישן מהסוקט להרים למעלה לשמור ואז תשני פשוט להכניס תרגליים שלו ואז לסגור עם הסוקט ? עריכה: הייתי בחנות מחשבים והבחור שם אמר לי שהלוח אם שלי לא יתאים giga bite titan 4 533 האם יש שחר ואמת במשפט זה ?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי מעבד SOCKET 423 אני מחפש לו לוח אם או מחשב בסגנון SHUTTLEX הקטנים הוא מיועד ללכת לחוות שרתים תודה מראש :\ נ.ב המעבד הוא P4 1.7
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי, יש במחשב שלי 256mb 333mhz ואני רוצה לשדרג אותו ב: 512mb 400mhz כדאי לי? ואם כן לשים את ה256 כslave או את ה512? כרטיס מסך: האם כדאי לי geforce fx 5200 או Raideon 9200 ???
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
256mb זה פשוט לא מספיק... אני קונה בקרוב עוד זיכרון אבל איזה עדיף? 512 או 256 (נותר לי רק מקום אחד להוספת זיכרון :-\) המחשב מיועד למשחקים כבדים. (אל תשאלו איך רפאבליק פועל אצלי,מחוסר ברירה העברתי ל 800 על 600 וזה עדין פועל "חרה")
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי ל P2.4 800MHZ דואל עם בוארד של ASUS P4P800 . הזיכרון שיש לי הוא של מיקרון 256 400MHZ האם הזיכרון של מיקרון מספיק טוב? למישהו ידוע על איזושהי בעיה על לוח האם של ASUS ? מישהו (רשע) אמר שיש לו בעיה בהרצת סרטים מסוג מסויים.
-
- 8 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי תקציב חביב של 2600 ש"ח איתם אני מתכוון לשדרג את המחשב (למען האמת זה כמו לקנות מחשב חדש). יש תקציב נפרד למארז וספק, שעליהם אני כבר סגור. עכשיו, אני בהתחבטויות קשות בקשר לשילוש שאני רוצה לקנות. ההתלבטות הראשונית בין amd לintel עברה מהר והחלטתי ללכת על AMD(למישהו יש דעה אחרת?) עכשיו, המחשב משמש כמחשב ראשי בבית, ולמעשה כשרת, כי אליו מחוברת הרשת והאינטרנט מחובר אליו גם. כמו כן, משמש למשחקים כבדים, ולכל שימוש ביתי אחר. כרגע הוא עובד על 256 RDRAM (טעות לכשעצמה) והוא זולל את הswap file, חשבתי אולי במקום הקניה הצפויה של 512MB Ddr 400 איכותי (256*2), לקנות 1024 (512*2) מסוג פחות טוב? (תקציב לזכרונות בערך 1000 ש"ח-) לגבי מעבד, חשבתי ללכת על ה2600+ שיוצא משהו כמו 650…
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
במחשב עים מערכת מילניום התחילו בעיות,windows עולה ונותן הודעת שגיאת qm וכשפותחים את explorer הוא נותן שגיאה ומציע לעשות restart. מהי השגיאה qm ומה לעשות כדי לטפל בבעיה.? ב-save mode אין הודעת שגיאה וגם explorer ניפתח ללא הודעת שגיאה.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-