מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה ..או יותר נכון אין לי ברירה עד היום עבדתי עם מחשב כזה intel 2.53@3.06 - 512 533 abit a17 guru - נשרף , שאגב קניתי לפני זמן ארוך - קצר זכרונות 512 512 400 - 1 gb 80 gb 7200 כרטיס מסך ראידון 9700 פרו וכן .. נשרף לי מקצר ...הלוח - אם , אני מעוניין לקנות לוח - אם ומעבד...64 bit אולי זו הזדמנות לשדרג .. ואני זקוק לשני חלקים לוח אם כמובן ...חח , ומעבד.. ופה אני זקוק לכם אני עובד וממן את זה לעצמי ולכן אני מהאנשים שמעריכים כסף אבל משקיעים .. אז תתחשבו בי? תודה יום הזיכרון בעוד כמה שעות .. יום דיי לא יודע אך להגדיר אותו ... אז יכנס בסיומו כמו רובם .
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי יש לי מחשב עם לוח אם Asus p5g41t mlx שמאפשר מקסימום של 8gb זיכרון. יש בו 2 סלוטים של זיכרון שכרגע רק אחד מנוצל, 2gb DDR3. אוכל להוסיף זיכרון, עד 8gb, למרות שהמעבד הוא 2 core? כי הבנתי ממוכר באייבורי שבשביל שדרוג הזכרון, אני חייב מעבד extreme ולא כמו שכרגע יש. קישור ללוח אם ולמפרט: http://www.asus.com/il/Motherboards/P5G41TM_LX/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד כמה ה6400 יותר חזק מהamd 64 3000 מבחינת ביצועים במשחקים? האם המושג "6400" הוא אינדיקטור להשוואת מהירויות, כמו "3000"? אם כן, אפשר להסיק שהוא פי שניים יותר חזק?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם כדי לחכות למעבדי אינטל 64BIT ואם יש כבר לוחות אם שתומכים בהם
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב ב 5000 שקל ונכון להיום יש לי עסק, מה שאומר שאני יכול לקבל חזרה את המע"מ 16.5% שזה קרוב ל 1000 שקל. עקב שאני סוגר את העסק עוד חודש, אם אני אקנה את הקונרו זה יהיה כולל מע"מ השאלה העיקרית היא האם כידי להסתפק ב AM2 או שכידי לחקות לקונרו ולהפסיד איזה 800 שקל ?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש מצב שהזכרונות שלי עובדים ב1.5-2-2-5? מהם התזמונים שיתנו את הביצועים הטובים ביותר? ואיזה מהתזמונים מומלץ שיהיה הנמוך ביותר (עבור ביצועים)?
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מקווה שלא יהיו ריבים אבל השאלה כדלקמן: אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (לוח אם, מעבד, זכרונות). הבחירה הטבעית הייתה כמובן Core i5 750 של אינטל אבל בדקתי קצת benchmarks וראיתי את ה Phenom II 6-Core 1055T של AMD - שאני יכול להביא באותו מחיר כמו של האינטל השאלה היא - על מה ללכת? אשמח אם תספקו גם הסברים ולא רק תשובות יבשות ;D תודה מראש ושיהיה לכם אחלה שבוע! sUP.
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
עיקרי המאמר: א. ב 2005 AMD לא תאמץ את ה DDR2 (עד לשקע M2 עם 1207 פינים). ב. משער שעם כפולי הליבות AMD תנסה לעבור ל PC4000 כלומר DDR500. ג. משער/מנחש ש AMD תדלג מעל ה DDR2 אל ה DDR3. מקור: http://www.penstarsys.com/#amd_ddr מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=23945 הערה: מנכל AMD התחייב בעבר הלא רחוק לא לעשות שימוש בזכרון שלא סיים הליך תקינה ב JEDEC.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
חשבתי שעשיתי טעות שקניתי מחשב מבוסס ארכטיקטורה ישנה, E8400 , האם זה נכון? מה ההבדל בין שני המעבדים? (920 ו 8400) והשאלה השנייה היא , יש לי 4 גיגה זיכרון , אם אני אגדיל אותו ל8 גיגה, האם אני ארגיש שינויים משמעותיים ? (אני על OS 64 ביט)
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן אני כרגע עם CPU: CORE i5 750 @ + Noctua U12P SE2 MotherBoard: Gigabyte GA-P55A-UD3 Memory: G.SKILL 8GB DDR3 1600Mhz CL9 Ares Graphics: Sapphire HD7970 3GB Case: NZXT Zero2 PSU: ENERMAX Mudo82+ 625W אני רוצה לקנות את ה3750K ולוח אם שתמליצו לי Z77 בעדיפות לASUS יש לי סיוטים מGIGABYTE באיזור עד 800 בוא נגיד אני מתכוון לעשות OC. שאלה חשובה יש למישהו מושג עם הקירור שיש לי יתאים? הוא עלה לי 315 שקל בזמנו חבל עליו אני עומד להחליף גם את המארז לHAF X ולקנות SSD של 120 של אינטל
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם עד היום היה לי מחשב p4 (שמופיע עדיין בחתימה למטה ,שתתעדכן בקרוב) היום רכשתי בסוף לוח של asus a8n-sli לא היה dfi במלאי ב י.א.ד (נסעתי עד לשם..:\ ולא יכולתי לחכות בלי מחשב יותר ) זכרונות 2X512 של a-data 400mhz ומאוורר של זלמן 7700cu (לא כל כך קשור אבל גם את זה רכשתי היום) מעבד 3200+ ווינצסטר כ.מסך זמני של גיגה בייט 6600 רגיל הדברים שנשארו לי לקנות הם מארז צ'יינברו... וספק tagan 420 אני רוצה להגיד שזאת הפעם השניה בחיי שיש לי amd הפעם הראשונה הייתה לפניי כ 7 שנים ולא הייתי כל כך מרוצה היום אני יכול להגיד בלב שלם שאני ממש מרוצה מהקניה ואין כמעט מה להשוות ממש טוב לחזור ל amd הפעם..:] מרוצה ממש
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לקחת.... אף אחד לא יודע כלום על הFX של AMD ואני רוצה לדעת אם הוא שווה את ה1200 שקל שהוא עולה. האם הוא ישתבח עם הזמן (ומערכת ההפעלה) או שאני אשקיע עוד כ1000 שקל ואקח מערכת עם הIVY BRIDGE??? מעולם לא היה לי AMD אז לכל מי שהיה את הPHENOM2 בבקשה להגיב. בשני המקרים אני לוקח את הSABERTOOTH רק שלאינטל הוא עולה 1200 לעומת 800 לAMD. בכל מקרה המחשב הולך להיות עם DDR3 1600 8GB 1STICK לצערי אין לי כסף לכרטיס מסך חדש אז אני נשאר עם ה4870 שלי מארז V9 של THERMALTAKE וספק כוח 600 GS של CORSAIR ואני משחק ברזולוציה FULL HD מחשב בעיקר למשחקים ופה ושם עריכת וידאו ופוטושופ. כמו כן יהיה לי גם SSD 128GB של CRUCIAL בבקשה תעזרו לי להחליט. וכן תקציב דיי חשוב לי אבל לא יותר ממחשב ט…
-
- 64 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
המערכת מבוססת מעבד פנטיום C, 800FSB GT והכי חשוב, DUAL DDR. השאלה נוגעת לזכרונות מקבוצת 400MHZ, שני סטיקים של 256MB. אני מתלבט אם לבחור בזכרונות רגילים כגון שני סטיקים של סדרת הVALUE של GEIL או אולי שני מקלות של סמסונג או משהו קצת יותר "נחשב" כמו טווינמוס או קינגסטון. אני מניח שלזכרונות ה"נחשבים" יותר שהזכרתי תזמונים טובים יותר. אני לא מתכוון לשנות את התזמונים של הזכרונות אלא להשתמש בהם בתצורת הסטוק שלהם. ולכן, אני תוהה האם כדאי להשקע עוד שמונים-מאה ש"ח בזכרונות האלה או אולי לעבוד עם הזכרונות ה"ממוצעים" שהזכרתי? אגב, אולי כדי לי לשקול יותר את זכרונות בעלי מוניטין לכאורה טוב כמו קינגסטון משום שאין להם בעיות תאימות רציניות כמו שראינו אצל ווינבונד למשל? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם זה ראלי לחכות לקונרו..?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקלקלו כמה מחשבים של מכרים שלי וככל הנראה הלכו בהם הלוחות אם. בשני המקרים מדובר בלוחות אם ישנים בסוקטים 478 ו939. לצערי, אני לא מצליח חמצוא חנויות שיספקו לוחות ישנים אלו במגוון ובמחיר סביר. בלוחות היד שניה תמיד יש בעיה של מחסור, בעיקר בלוחות 939, ובגורמים של מרחק מהמוכר ומחיר. רציתי לדעת אם מישהו כאן מכיר מקומות בהם אוכל להשיג לוחות מהסוקטים הנ"ל במכירים סבירים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יעבדו עם i5-750, 4GB-1600, 240GT. לא עושה OC ולא מתכנן שידרוג. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1591 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1507 בנתיים בחרתי בראשון (היקר יותר). האם שווה לי להחליף?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. פעם ראשונה שלי כאן בפורום, אני מקווה שאני במקום הנכון. יש לי לוח ג'יגהבייט GA-73PVM-S2H (rev. 1.0. ורכשתי מעבד E7400. המעבד לא מופיע ברשימת המעבדים הנתמכים ע"י הלוח. האם יש סכנה לנסות להפעיל את הלוח עם המעבד? מה קובע אם המעבד יעבוד? הסטפינג? הביוס? תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
החברה האמריקאית ממשיכה לשעוט קדימה, ומתקרבת ל-60 אחוזים מכלל הכנסות שוק המודולים של זכרונות ה-DRAM. מי משתרכים מאחוריה ברשימה? לכתבה: http://hwzone.co.il/קינגסטון-ממשיכה-להשתלט-על-שוק-מותגי-זכ/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל מה יותר טוב למה לאיזה שימושים ומה עדיף?בקיצור כל השטיות האלה...
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ידוע לי שב axp ישנו SSE שאין ב TB. האם יש עוד הבדלים הגורמים לתוספת ביצועים אצל ה axp? עריכה: TB = Thunder Bird... המהיר בסידרה היה 1.4Ghz ואז עברו ל AthlonXP החל מ1466mhz
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח GA-7N400PRO שלי בא עם ביוס F6 באתר של גיגה ביט http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-7N400%20Pro.htm מופיע רק הביוס F9.... והוא גירסה Mass Production Release מוזר..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני כתבתי לחבר שלי הסבר על תפקיד של ה-cache במעבד, וכיצד הוא עובד (הוספתי גם מידע טכני לגבי ה-cache אבל ממש על קצה המזלג). אז רציתי לדעת אם זה נכון, למקרה שהטעיתי אותו או משהוא (ההסבר כתוב כלפיו, ולא לא היה לי כוח לשנות את זה, אז תתיסו לזה כאילו זה מיועד לכם מבחינת השפה). אז אתה רוצה לדעת מה זה cache במעבדים אז ככה: המטרה העיקרית של ה-cache במעבדים היא לקצר את זמן הגישה לקבצים, אשר המישתמש משתמש בהם באופן תדיר מה זה אומר אתה שואל ואיך זה בלא לידי ביטוי. אני אתן לך דוגמה: כשאתה מקליד הודעה בפורום ולוחץ על "שלח", מה שקורה זה שהמידע לביצוע פעולה זאת (כידוע המעבד זקוק למשאבים, שהם זיכרון, ע"מ לבצע פעולות) מופק לשפה הבינארית (השפה הבינארית זאת שפת המחשב. זאת שפה שמורכבת…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-