מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני לא רוצה לטעות בקנייה שלי
-
תראו את זה, זה לא נורמאלי.... אין לי מושג מה לעשות. זה מעבד AMD-K6-2 450MHZ ללוח (החרא עם ערכת שבבים SIS 530), יש חיישן שמראה בביוס בין 55 בIDLE ל65 בLOAD וזה נראה לי גבוהה מידי, אבל למה כאן זה מראה ככה: המאוררים מסתובבים כמובן, הם לא ב0RPM מן הסתם. ומה אתם אומרים על המתחים?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
יש אופציה לכרטיס תוספת ללוחות אפוקס שמוסיף יציאה אופטית ללוח http://web.epox.com/html/motherboard.asp?product=EP-SPDIF〈=1 אני מעוניין לרכוש את זה, יש למישהו מושג איפה ניתן?
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
במחשב מותקן WIN98, ב- Device Manager מופיע שחסרים הרכיבים הבאים- PCI Communiaction Device PCI Ethernet Controller PCI Multimedia Adio Device ברור לי שאלו נתונים כללים אני מצרפת את הפרטים שהצלחתי לדלות מהכרטיסים שבמחשב- כל הכרטיסים הם יחידה אחת על לוח האם, ואין כרטיס בודד לכל רכיב במחשב. PC NET PC 133 GFXcel SIS 950 McG26cx5 AMS 34063p :'(
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון ראם 256mb ככרטיס אחד (לא 2*128) 266mhz פירמטי את המחשב (כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר), ופתאום אני מגלה שכתוב לי גם בווינדוס וגם בבקרת לוח-אם(Bios אני חושב) שהוא עובד לי על 128... בבקשה תעזרו לי, אני יודע שיש איזה משהו שצריך לכבות/להפעיל כדי שיגלה לי עוד 128mb! תודה מראש, eXaLT
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי ספק 235W שכתוב עליו sunshine והוא כרגע עובד עם p3 550mhz slot 1 512cache , MSI based 440bx intel chipset , gf2mx400 64 , 256sdram , lan card , live 5.1 creative , LG DVD 16x40 , WD 200EB 5400 20GB האם הוא יספיק לאותו מפרט רק שילוש קדוש אחר ? שילוש קדוש : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 607.98 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 487.89 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 277.88 ] 1 האם הוא יספיק לזה + הדברים שלמעלה? והאם יהיה מספיק יציב?
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בנוגע למתח 5V השלילי. משום מה המתח הנמדד הוא מינוס 5.5 וולט. ולעיתים המתח אפילו עובר את הערך הזה לכמה שניות. השאלה שלי היא : האם זאת בעיית ספק, או שזאת יכולה גם להיות בעיה בחומרה שמסביב? בעקרון המחשב עובד ללא בעיות ספציפיות, אפילו די חלק...חוץ מבעיות שכל אחד מאיתנו חווה. בקיצור, מה הייתם עושים במקומי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שזה יהיה המעבד Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם מצוין - עדיף ASUS כי אחרי מה שרשמו כאן על ABIT זכרון DDR 400 מגההרץ ומארז את שאר החלקים יש לי תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי theinquirer, http://www.theinquirer.net/?article=11785 המעבד יצא שנה הבאה עם 64 ביט ובמהירות 5 ל 7 גיגה הרץ ( :). וכאמור חיבור אחר: LGA 775 pin socket יש התרשמות?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב מאוד, ויש לי התלבטויות שעושות לי כאב ראש לא קטן. ההתלבטות לגבי המעבד נפתרה, לאחר שראיתי שאינטל גורמים לחריגה משמעותית מהתקציב, אז הלכתי על AMD. הדבר שגורם לי לכאב ראש הכי גדול הוא הלוח אם. שלושה אופציות עומדות על הפרק- הAbit Nf7-sl (שמרבים להמליץ עליו פה), ה Epox 8RDA3+ וה Gigabyte GA-7n400 pro2. חשוב לי לציין שאני לא מתכנן אוברקלוקינג כרגע, אז הפונקציה הזו פחות חשובה. הבנתי שהAbit הוא המוביל בOC, האם זה היתרון היחיד שלו על האחרים או שיש הבדל גם בביצועים? כי שמתי לב שאין לו שום דבר מיוחד להציע, לEpox יש Dual lan, לGigabyte יש גי'גה lan ולAbit אין שום פיצ'ר מיוחד (או שמא מישהו יכול לפקוח את עיני). ולשאלה העיקרית- א…
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי הציעו לי לקנות לוח חדש של ELite משולב כולל כ.קול,כ.מסך וכ.רשת (וכמובן כולל מעבד) של amd2000 הלוח הוא k7sem של Elite במחיר ממש מציאה . האם הלוח הזה טוב? האם הלוח הזה עדיף על לוח משולב של 1.4MHZ אבל עם AGP?? ולמה בביצועים תמיד יש פחות ממה שמראה הלוח??
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לפני ששואלים שאלות כלליות על המעבדים, מומלץ לבדוק בלינקים הבאים : AMD AMD DURON(פורמט PDF) AMD ATHLON XP :cwm15: INTEL INTEL PENTIUM 3 INTEL PENTIUM 4 :cwm15: *למנהלי הפורום: אפשר לשים את הת'רד הזה כסטיקי?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מדובר במחשב למשרד עורכי דין שלא דורש חומרה מיוחדת או תוכנות מיוחדות למעט פדאור, עודכנית ודומות להן
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם! איזה לוח אם הכי יתאים למעבד amd 2800+ ולכרטיס מסך Radeon 9600pro? EPOX 8RDA3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=270_290_372&products_id=3781&advertisor=zap או ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=270_315_537&products_id=3507&advertisor=zap תודה מראש eXaLT
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני עומד לשדרג את המעבד במחשב שלי ל athlon xp 2600+, אני הולך לייעד את המחשב למשחקים. לשם כך אני צריך לקנות לוח עם חדש (מפני שעכשיו יש לי לוח אם למעבדי אינטל). אני מעונין לקנות לוח אם מסוג ASUS או Gigabyte. יש בידי בסביביות 500 ש"ח לקניה זו. אני לא יודע מה לבחור משום שאיני יודע מהם התכונות שיש לשים אליהם לב כשקונים לוח אם ומהי משמעותם. עיזרו לי בבקשה לבחור את הלוח אם המתאים למחשב משחקים במחיר 500 שקל.
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
רק לוח, מעבד, וזכרון. (עדיף 512MB) אני יודע שבבאנדל מבוסס אינטל המחירים גבוהים בהרבה, בעיקר אם נכנסים לתחום מעבדי הHT וDUAL DDR. השאלה אם זה כדאי, ומה ההתרשמויות מביצועי מעבדי HT? תודה!
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד amd 2800+ וכרטיס מסך ATI Radeon 9600pro! איזה לוח אם הכי מתאים? תודה מראש, eXaLT
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הגיע לי המחשב הזכרונות עוד לא הגיעו, אבל זו לא הנקודה. קיבלתי את המחשב והכל רק המדבקה המקורית של המעבד לא הגיעה איתו זאת שכתוב עליה:"INTEL INSIDE". זה אמור להדליק לי נורה אדומה?.
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת , בלי להתחשב במחיר , איזה לוח יותר טוב ? ועוד שאלה קטנה - מזה תזמונים של זכרונות ?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מחפש לוח אם שעובד הכי טוב עם כרטיס מסך של איי טי איי רדון 9600
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מרגע שראיתי את הלוח אם הזה הרגשתי בחילה :poke: .... למה? למה לזהם את הסדנדרטים המצויינים שיש לנו היום עם איזה שיט 12X12 ללא אפשריות בכלל לשדרוג ומפרט נוראי. ואפילו AGP אין!!! למה? למה?! למה?!?!?! הרי אם רוצים מחשב קטן יש את הלפטופים, למה זה לא מספיק טוב?! ואיפה לעזאזל תוקעים זכרון ראם(**אני יודע שזה prototype**)?!?!? חוץ מזה, מי צריך כזה דבר פיצפון?!? מחשב דלעת ?
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
זהו לוח nForce3 150 למעבדי את'לון 64 (לא FX) סוקט 754: לינק למידע באתר ג'יגהבייט: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Pro.htm ביקורות אמורות לצוץ בקרוב...
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לאחר סיבוכים רבים והרבה חלקים שנשרפו (הארד דיסק לעזאזל!!! חומר של 8 חודש!, כרטיס מסך אני עכשיו עם אחד עלוב וצורב) הגיעו לי כל החלקים החיונים להפעלת המחשב (חוץ מהכרטיס מסך אז לא נשחק חודש ביג דיל) הגיע לי גם שתי סטיקים של הזיכרון שהזמנתי אבל אני לא בטוח שה-dual ddr פועל איך אני יכול להיות בטח???
-
- 14 תגובות
- 910 צפיות
-
-
פירקתי את המעבד כדי להרכיב לו קירור חדש... וגיליתי שעל המעבד יש מדבקה של האחריות (מעבד אינטל) שטח המדבקה תפס משהו כמו 25 אחוז מהשטח של המעבד, הסרתי את המדבקה כי לדעתי הפלסטיק שהיא עשויה ממנו יפריע להעברת החום להיטסינק, ויש לי כמה שאלות... גם לכם יש את מדבקת האחריות על המעבד? השארתם אותה שם? היא מפריעה להולכת החום? ומה יהיה עכשיו עם האחריות שלי? (אמורה להיות לכל החיים אז למה צריך את המדבקה?) תודה