עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BloodyW,

בינתיים יש לי שני סטיקים של 1GB כל אחד ואני רוצה להוסיף סטיק נוסף של 2GB עד 300 ש"ח, מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by Moty_p,

מה חדש במעבד של אינטל (אינטל פנטוים D) למה הם קוראים לו D ולא 4 רגיל? ואיזה סוגים יש למעבד הזה?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  3. Started by MasterGal,

אתמול הצבתי בפורום מפרטים - מפרט הכולל מעבד AMD64 והיום שקראתי קצת לעומק הבנתי שלוח האם שמתאים ביותר למעבד זה הוא של סוקט מסוג חדש (979 או משהו כזה) השאלה עם הלוח האם שהזמנתי מספיק טוב או שכדי לחכות לוח האם הוא : EPOX 8HDA5J AMD64 תודה.... :-\

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  4. Started by charm,

רציתי לדעת האם למעבד הזה שהוא כפול ליבה דרוש מאוורר חזק במיוחד או המאווררשמגיע איתו מספיק בהנחה שלא עושים OC בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  5. Started by morangal555,

מוזמן להצעותשיפור\המלצות וכו...... מעבדי ‏AMD‏ כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 470 470 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 1 475 475 זכרונות‏ DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Kingston 1 285 285 סה"כ 1230 הערה בכוונה שמתי זיכרון בסטיק אחד בכוונה להוסיף אחד נוסף בעתיד מה דעתכם על הלוח אם ?? האם יש הבדלים מהותיים בינו לבין הNFORCE מהדור ה5XX? תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  6. אז ככהה יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 וזיכרון פנימי 256m 800 של kingston והשאלה שלי היא איך יעבוד הכרטיס ati 9800 pro 128 m עם הזיכרון שיש לי כי תאמת כרגע היו מצבים שהוא אמר שיש לי לא מספיק זיכרון פנימי.... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by ExploiT,

שלום כולם אני מחפש לוח חדש לs939 שהיה טוב עדין עוד ככה 6 שנים לשדרוג למעבדים כופלי הליבות שהיו פה רציתי לדעת אם שווה להשקיע בשביל הלוחות של dfi למרות שלא מתוכנן אובר קלוק או שזה סתם ביזבוז כסף תודה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  8. Started by turtleman,

הבנתי שמבחינת OC הK8T800 גרוע. אבל אם אני לא רוצה לעשות OC איזה צ'יפסט עדיף?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  9. Started by t_elad,

טוב אני לא מבין גדול וניסיתי להבין אבל אני מעדיף שתגידו לי כי לא הצלחתי כל-כך יש לי במחשב עכשיו 256 זיכרון הוספתי תמונות כדי להראות איזה מחשב יש לי: אני רוצה להעלות את הזיכרון ל ג'יגה אבל אני רוצה לקנות מחשב בעוד כמה חודשים. ואני רוצה לדעת איזה זיכרון אני יכול לקנות שיהיה מתאים גם למחשב החדש אם או כשאקנה. או שאתם לא מציעים לקנות ג'יגה אלא 2 של 512 מגה . והאם אני יוכל להוסיף את ה-256 שיש לי לג'יגה שאקנה? והאם המחשב שלי יוכל לשרוד עוד הרבה זמן אם אוסיף לו את הזיכרון והרד-דיסק נוסף (עכשיו רק 40) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  10. היי הבנתי שחודש הבא צפוי ירידה משמעותי במחירי החומרה ובמיוחד בזכרונות ומעבדים האם זה נכון או שזו סתם שמועה?? ואים כן אז ידועה לכם במה ובכמה??

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  11. Started by freerider,

שלום אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב, המפרט הוא: לוח ECS P4VMM2 זיכרון סטיק אחד של 256Mb - PC2100 המעבד הוא (P4 - 2.4Gh (133x18 האם אני יכול להיכנס לחנות הקרובה ולקנות 256Mb PC3200 לתקוע בסלוט הפנוי בלוח אם וגמרנו ? תודה

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  12. לפי התוכנה cpuz זה מראה לי שיש לי 267mhz סוג הזכרונות שלי הם 1 ג'יגה של Kingston ועוד אחד אותו דבר זה הגיוני והאם זה טוב? תמונות של התוכנה: http://i9.tinypic.com/2m6ai9v.jpg http://i10.tinypic.com/43w5bgx.jpg

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  13. יש לחבר שלי את הלוח אם Asrock ConRoeXFire-eSATA2 (מפרט טכני:http://tinyurl.com/42y42j) המבוסס על ערכת השבבים 945 של אינטל, והוא רוצה להוסיף זיכרון, מכיוון שכרגע יש לו 2 סטיקים של 512 MB. אם אני אוסיף לו עוד סטיק של ג'יג'ה זה אמור לעבוד בטוח? (אני מודע לכך שהוא יאבד את ה-DC).

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  14. מישהו יוכל להגיד לי?? מה הם הכי טובות ומהם הכי גרועות בתחום? תודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  15. יכול להיות שיהיה כזה דבר? וגם שהתמיכה ב AGP תיהיה סבירה? והכי חשוב שיוכלו לחבר 2 כרטיסי מסך ביחד?

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  16. אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש אני מתלבט בין מעבדים של אינטל (אני לא מתכוון לקנות מעבדים של AMD בגלל ה 3 שנים אחריות בלבד)(אינטל לכל החיים-אני מעדיף את זה) בקיצור זה יהיה הפרטים חשבתי על זה 1.p4 3.4GHZ LGA775PIN 800FSB 2MB 64BIT 2.Pentium 4 3.0 GHz FSB 800MHz 2MB Cache LGA775 Dual Core + Box/Fan 3.Intel® Pentium® D Processor 840(אני לא יודע מה השם המלא של המעבד..הייתי שמח אם מישהו יוכל לומר לי-לא מצאתי ב ZAP) http://www.intel.com/products/processor_number/index_view_pd.htm הכרטיס מסך יהיה של Nvidia 6800GT SLI 256MB ואולי כפול 2 עכשיו...אני רוצה לוח אם בעיקר של אסוס (אני מוכן לחשוב גם על ג'יגהבייט) אשמח אם תאמרו לי את דגם הלוח אם...(אם אפשר כמה אני ישמח...) הלוח אם חייב ל…

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  17. שלום וערב טוב-אבקש את דעתכם בעניין: זמנית מחוסר תקציב,אני צריך לוח עם כרטיס מסך מובנה למערכת ה"נל: מעבד 6550 זכרון ddr800 האם ברמה העקרונית יש הבדל משמעותי בשביל מחשב שלא מתוכנן oc האם 2 הציפסטים פחות או יותר זהים? תודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by giloman,

NFORCE 2 של EPOX הכי טוב עד 600 ש''ח (חייב תמיכה בSATA כי הדיסק שלי הוא SATA )

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by DrStyle,

היחס שלי זה 5:6 הזכרונות 800MHZ אז מישהו יכול להסביר לי במה יחס של 1:1 יותר טוב מכל השאר ואיך אני משנה ולמה אני משנה את זה לא מצאתי FSB:DRAM בביוס ומה הסיכון לעלות את זה? *עריכה: רק שמתי לב שפרסמתי את זה פה אם זה קשור לאוברקלוקינג אז סליחה ולהעביר

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by lharpaz,

שלום, פרסמתם פה בעבר בפורום שמעבדי core 2 duo יגיעו לניידים במהלך אוגוסט. רציתי לדעת האם יש כבר פרטים נוספים לגבי הגעתם הצפויה של המעבדים, ומתי אפשר לצפות למצוא אותם בארץ (דחיתי קניית נייד בכמה חודשים כי חכיתי למעבדים האלה...). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  21. כותרת..

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  22. Started by idle`,

מה יקרה אם אני יקח שני כרטיסי מסך 7600GT למשל ויחבר אותם ללוח שיש לו תמיכה בCF??

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  23. Started by HeroesCut,

יש לי הזמנה של Core i5 עם זכרון של 6GB/DDR3/1333MHZ/KINGSTONE זה שלוש יחידות של 2GB. 7-7-7-24 CL 2GBX3, ראיתי בכמה מקומות שI5 לא תומך בטירפל צ'אנל זה אומר שאני אצטרך לוותר על 2GB??

24. Started by IdoK21,

אז ככה המפרט מופיע בצד,חוץ מהכרטיס מסך החדש שהוספתי שהוא Ati HD4850 מחפש לוח אם אפשרות להתקדמות לעתיד אין בעיה גדולה של תקציב. תודה לעוזרים.

25. Started by Cilay,

ראיתי את ה ASUS P5E ב899 שקל ב FOXPC , עכשיו הולך להיות מערך CF של שני HD4870 ... איך הלוח בכללי ? והוא ייתן לי CF מלא נכון ? כלומר שני אפיקי PCI-E X16 ... ?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים