עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by esharone,

שלום! יש לי מחשב חדש עם לוח של gigabyte שתומך ב dual ddr יש לי שתי זכרונות של 256mb כל אחד (512 ביחד) כשאני מפעיל את המחשב לאחר שהוא סופר את הזיכרון הוא כותב: memory rans at single chanel השאלה שלי היא למה זה לא עובד ב dual chanel והאם אפשר לעשות משהו כדי שזה יעבוד ככה

• 11 תגובות
    • 728 צפיות
  2. אני מתכנן בקרוב לקנות מזיגזג: P4P800 2.4C הבעיה שלי מתחילה בזה שאני קונה מזיגזג ולא ראיתי אצלם זכרונות יותר טובים מבינוניים לאוברקלוק חוץ מהקורסייר ש- א) עולים הרבה ב) לפי מה שידוע לי קשה מאוד להשיג אותם בארץ ואין את זה לזיגזג במלאי. אני מחפש זכרונות במחיר נורמלי לאוברקלוק מקסימלי. לא איכפת לי לבזבז עד 1000 שקל. אישית הייתי מאוד רוצה לקנות משהו כמו הגייל גולדן דרגון 3200 כי גם לא קשה להשיגם וגם הם עולים 750~ בפעם האחרונה שבדקתי 0_o אבל זיגזג בכלל לא מציעים אותם למכירה. מה אתם מציעים לי לקנות?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by amit22,

יש לי זיכרון 256 dde 333 של terabyte אבל אני רוצה להוסיף עוד 256 ואני לא מוצא את הזכרון הזה בשום חנות עם אני מביא אותו סוג זכרון רק חברה אחרת זה יעבוד ??

4. תראו יש לי לוח של AOPEN .. AX4C Max הכי טוב מהסדרה .. (חוץ מה REV 2 של אותו הלוח) ואני לא הכי מרוצה ממנו ... ההרדיסק שלי איטי מאוד .. שהוא אמור לטוס (רפטור של ווסטרן דיגי) וגם היה לי רייד על הבקר המובנה בלוח והרייד נפל (הופ הלכו להם 80 גיגה ... שירים משחקים סרטים וגם קצת אויויוי .. ) עכשיו נמאס מהלוח הזה .. אני מעוניין לקנות IS7-E ולמכור את ה AOPEN מישהו ממליץ על הלוח הזה ??? או בכלל על סדרת ה IS7 ? שמעתי עליהם דברים טובים ורעים ... אגב - הביוס החדש של אביט עם ה F1 - TURBO - SPEEDRACER עוזר ובאמת משפר את הביצועים ? תודה רבה לכל העוזרים כאן !!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  5. הכל התחיל ביום שבת בערב, נדמה לי ששיחקתי באינטרנט ופתאום הופיע לשניה מסך צבעוני מוזר וכל האייקונים על השולחן עבודה נראו מוזר אחרי כמה דקות כל המסך הפך להיות פסים דקים ורוד לבן והעכבר גוש לבן מוזר וכל דבר שלחצתי עשה ציפצופים מוזרים עשיתי ריסט והמשכתי לעבוד במשך 10 דקות בערך, שוב אותו מקרה, עשיתי ריסט ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב ממש ממש על ההתחלה, איפה שאמור להיות המסך הזה שכתוב עליו ASUS MY PIC משהו כזה... קיצר בהתחלה זה היה צבעים כל פעם שאני מנסה להדליק את המחשב זה משהו אחר עכשיו זה לבן לגמרי לא רואים כלום המסך בסדר גמור עובדה שאני כרגע עובד איתו דרך המחשב השני... מה לדעתכם הבעיה ? ניסיתי להחליף זיכרון, הבעיה עדיין נמשכת יש לי לוח של אסוס, מעבד סלרון, כרטיס מסך ג'יפור…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. האם אחריות על זכרון.. נאמר לכל החיים מכסה בעיית אי תאימות שמזוהה חודשיים לאחר הקנייה? יש לציין שהזכרון בקופסא כמו חדש עם הכתב אחריות. וברצוני להחליף לזכרון אחד באותו מחיר . בבקשה רק מי שיודע.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by YakiTraki,

ניתן למצוא את הלוח הנ"ל בחנויות בארץ? אם כן, איפה? תודה.

8. Started by amit22,

מה אתם חושבים על המעבד amd athlon xp 2500 העם הוא המעבד האידאלי בתקציב של 550 שקל למשחקים

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by Falcon007,

Socket 478 for Intel Pentium 4 On-die 512/256KB L2 Cache with full speed Chipset Intel 82845E MCH Intel 82801 DB ICH4 Front Side Bus 533 / 400 MHz Memory 2 x 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC2100 / PC1600 ECC / non-ECC DDR SDRAM memory 1) מה זה 2100 ומה זה 1600? 2)איזה זכרון מתאים? 3)האם הוא תומך ב DualDDR?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  10. Started by Sake,

היי,יש לי לוח אם אסוס p4p800 וכשאני מכניס את הדיסק של הלוח הזה כדי להתקין דרייברים אז אחד הדברים שם לא פועל...הנה תמונה אז מה אני עושה? האם אני צריך להתקין את זה בכלל?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by Internal,

חשבתי ללכת על Kingston אבל יש שתי שאלות מה ההבדל בין 256MB Kingston 256MB Kingston CL2 ומה כדי לקחת 2x256 or 1x512 אם יש חברה טובה יותר אשמח לשמוע אבל לא משהו יקר.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  12. אני צריך עצה לגבי כרטיס זכרון עבור לוח אם של: Abit - NF7-S v2.0 nForce2. עד כמה שידוע לי הלוח תומך ב DUAL CHANNEL ולכן השאלה שלי האם כרטיס הזכרון צריך להיות DUAL או שזה לא ממש משמעותי. אני אשמח לקבל הצעות לגבי סוגי הזכרונות והיתרונות שלהם. נ.ב - לא בטוח שהמידע רלוונטי אבל השימוש של המחשב הוא בעיקר למשחקים....

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by iakovl,

מישהו יודע אם מוכרים בארץ mini-itx?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  14. מעוניין לקנות מעבד 2.4с .אבל לא מצאתי לוח אם מתאים עם DUAL DDR . גם זיכרון שירוץ על הלוח בלי המהרה. בקיצור שילוב 2.4C ---> לוח אם ? ---> זיכרון ?=== 2500ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by elladb,

שלום לכולם. אני מחפש לוח אם ל AMD BARTON 2500. מכיוון שאני קצר בכסף מצד אחד אבל רוצה הרבה פיצ'רים הציעו לי את LEADTECH K7NCR18G PRO-II. מה דעתכם? יש למישהו הצעות נוספות. תודה חבר'ה.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by MoRtZkInG,

חבר של אחי הביא לי שני מעבדי סלוט 1 (אלה שמגיעים במחסנית ביחד עם הקאש, כמו הP2 והסלרונים של פעם) מעבד P2-350, ןמעבד P3-550. עכשיו הוא אמר לי שהוא לא יודע אם המעבדים עובדים. הרכבתי את הP2 על הלוח של המחשב של אחותי (lucky-star 6abx2v) והוא עבד חלק ואפילו הגיע לOC שהמעבד שלה עובד בו (3.5X133=466). יש למעבד הזה גוף קירור מפלצתי לעומת הP2 שלי. עכשיו הרכבתי את הP3 והמחשב לא נדלק. שלוש אפשרויות: א. המעבד לסל וחסל ב. המעבד לא מותאם ללוח (חיפשתי בגוגל, ובחלק מהסקירות על הלוח כן כתוב שהוא תומך בP3) ג. צריך לשנות משהו בהגדרות של גמפרים, כי P3 עובדים ב1.65 וולט וP2 במשהו כמו 2V עכשיו פה יש לי בעיה. כי על הלוח כתוב שהוא ללא גמפרים, ושיש לו אוטודידקט לוולטז' של המעבד, מהירות סיבובים …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by אוריפ,

יש לי כרגע 2 סטיקים של זכרונות 2100 (512+256=768), יחד עם מעבד פנטיום 4 2.4A ולוח אם ASUS P4S533-MX. רציתי לשאול, האם קנייה של זכרונות 3200 יראו ביצועים ששווים את הכסף? הבדלים גדולים? המפרט שלי תומך? כמה יעלה לי לקנות חדשים (512 יספיקו לי... ) תודה!

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  18. אני מוענין לדעת איזה מעבד עדיף p-4 2.8 800 mhz ht או amd 3.0 ועל איזה לוח את ממליצים בשביל משחקים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מי שיודע שיענה.

20. Started by HeaT-SinK,

בהתחלת הפוסט של המחשב אחרי שהוא מזהה את כונני ה IDE ואת הזיכרון הוא עובר למסךף הבא בו הוא מחכה ומחפש כונני רייד רק אחרי כמה שניותשהוא לא מוצא הוא אומר NOT FOUNT וממשיך (זו לא בעיה) חיפשתי בביוס אך לא מצאתי. איך אני מסיר את המסך הזה ?!

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by magus972,

שלום אנשים יקרים לא מזמן פירקו חוות שרתים ישנה לידי ומכיון שאסור היה להם למכור את הציוד הם פשוט זרקו אותו הצלתי משם 3 שרתים מבוססים על 486 DX2 66MHZ 8 MB RAM מה ל#$%#$% אתם חושבים שאפשר לעשות עם כזה דבר ? מישהו מכיר אולי תוכנה שתאפשר לי לנצל את הכוח של שלושתם ? או אולי לוח אם לארבע מעבדים פחות או יותר זהים (חוץ מסדרת יצור כולם זהים ואני יכול להשיג מעבד רביעי) רעיונות ? משהו ? זה מעלה WIN3.1 וגם WIN3.11 בקלות

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by nottheguy,

דבר ראשון, אחלה פורום. רואים שמדובר באנשים רציניים שמבינים עניין. אז ככה, יש לי MB ישן עם ציפסט GB450 של אינטל. מעבד 1.3G וזכרון 256 RDRAM. על פי האתר של אינטל, לוח האם תואם למקסימום מעבד 2.0 עם 256KBIT. השאלה היא איפה אפשר להשיג מעבד כזה? בטח אי אפשר, אז השאלה היא על איזה שילוב MB -מעבד-מארז (1200~ ש"ח) אתם ממליצים ככה שאני אוכל להעביר את שאר החומרה (כולל הזכרון RDRAM אם אפשרי)? תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  23. Started by Internal,

חבר'ה תעזרו ישבתי כמה שעות חיפשתי ביצועים ו לא מבין כל פעם אחרת באתר אחד זה מנצח בשני אחר אז מי באמת יותר חזק?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by pringles,

2.5-3-3-7cl 2cmd איך התיזמונים האלה ומה הם אומרים

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  25. Started by pringles,

אני רוצה להוסיף זיכרון לא לצורך אוברקלוק ואני מתלבט בין GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHZ Micron 256MB DDR 333 PC2700 Samsung 256MB DDR 333 Original יש לי עכשיו mushkin 256mb ddr 333 pc 2700 amd2000 gigabyte ga-7vrxp rev 2.0

• 6 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים