מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
באחד מהת'רדים האחרים נאמר לי שעדיף לי לא לקנות את ה-2600 אלא את ה2500 בגלל ביצועים יותר מהירים. קודם כל אם אפשר בבקשה הסבר יותר מעמיק, וב' -איך דבר כזה קורה שחברה משחררת מוצר יותר מתקדם, יותר יקר והוא פחות טוב מבחינת ביצוע? ??? ארז
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לוח אם ומעבד והתקציב שלו זה 1800... מיועד לOC ומשחקים.... תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי יש לחבר שלי פנטיום 3 (אינטל) עם 128 מגה זכרון לוח אם asus - 440bk/flagship הוא רוצה לחבר לו 120GB יש למישהו מושג איפה אני משיג את העדכון?
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מיתלבט אם לקחת את mushkin 256mb pc2700 333mhz בלי צלעות קירור לבין geil 256mb pc2700 333mhz שבא אם צלעות ושניהם אותו מחיר!!! אין לי מושג אם הצלעות משפיעות או לא
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני עושה כרגע כמה סקירות כדי להגיע להחלטה בנוגע ללוח אם הלוח מיועד למעבד אינטל רוב הסיכויים שזה יהיה 2.4c חשוב מאוד שיהיה גם כרטיס רשת און בורד אני מתלבט בין abit{דרך אגב מה בנוגע לבעייה הזו עם הכרטיס קול האם היא נפתרה כבר}יש כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם. לבין Epox EP-4PCA3I לבין Asus{דרך אגב מה אומרת האופציה של ה- vga בלוח p4p800VM}...התקציב הוא בסביבות ה800-900 ש"ח...ואני כן מעוניין ב-oc..כלומר אני לא בטוח שאני אכן יעשה את זה אבל כן הייתי רוצה שהאופציה הזו תהייה אפשרית וברמה בינונית פלוס אשמח אם תוכלו לעזור תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני עכשיו קונה מעבד 2600 של AMD, אני מחפש תאימות מקסימלית בין כל הרכיבים. אני הולך ב-99% לקנות 9800 ATI ואני לא יודע איזה מהם לבחור (אז תעזרו לי גם בזה). אני גם צריך DUAL DDR בלוח ושיהיה לו מן הסתם AGP8X. אני בנתיים התעניינתי ב-Epox 8RDA3 Ver2.1 יש לו מלא דברים בבנדל אבל נראה לי שאפוקס נופלים כמעה בבנצ'מארקינג. עוד לוח שהתעניינתי בו GB 7N400L1 אז תנו גם חוו"ד עליו. יש המלצות ללוחות ASUS? במחשב הנוכחי יש לי את ה CUSL2 ואני הכי שמייח בעולם (טוב לא הכי מסופק אבל זה עניין של אמורטיזציה כבר.) בקיצור, אני חייב לסגור פינות כי אני אוטוטו עושה את הקנייה. Time is of essence. תודה.
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אוקיי אז אני מתכנן ליבנות לאחי מחשב (שחוזר לארץ מאוסטרלי האיפה שאני גר) ועד היום היתעסקתי בעיקר עם לוחות של AMD מבוסיי NFORCE2 וכו' עכשיו הוא רוצה אינטל(לא לOC) אז החלטתי לחפש לוח אם אז נגיד שאני הולך על הליגה של ASUS או משהו אחר שתמליצו לי (עם הרבה פ'יצרים), אז אני רוצה לדעת קודם כל מה ההבדלים בין ה865 ל875 וב848 (שאני יודע שיהיה לט תמיכה בפרסכות). בתודה דניאל נורמן
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום! איך אני מאמת שה- NF7-SL החדש שלי הוא באמת REV 2.0 כמו שהזמנתי???? תודה וחג שמח!
-
-
ניתן למצוא את הלוח הנ"ל בחנויות בארץ? אם כן, איפה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הזכרונות הם 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B) עם הלוח 8KNXP של ג'יגה בייט, האם ידועה בעיית תאימות ביניהם? יש סיבה ש6 סטיקים (כן, 6 סטיקים של 512 מגה) לא יעבדו?
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב חדש עם לוח של gigabyte שתומך ב dual ddr יש לי שתי זכרונות של 256mb כל אחד (512 ביחד) כשאני מפעיל את המחשב לאחר שהוא סופר את הזיכרון הוא כותב: memory rans at single chanel השאלה שלי היא למה זה לא עובד ב dual chanel והאם אפשר לעשות משהו כדי שזה יעבוד ככה
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני יכול להשיג מעבד כזה, אני יודע שהוא DLT3C כל ה DLT טובים? יש שבועות פחות טובים ויותר טובים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי משחב פצצה באמת השקעתי בו המון אבל משהו לא עובד בסדר, כודם כל המיפרט : p4-2.4c ht radeon 9800pro 256mg mb:asus p4p800 1024 ddr memory (dual channel) s wd- 80gb 7200 rpm עכשיו הכלל פועל פצצה, אבל אני מרגיש שבמחשב לא מנצל את כל היכולת שלו, ויש לו יכולת.... הפעלתי 3dmark 2003 והסרטים פועלים פצצה, אבל שהגעתי לCPU test-2 משהו לא היה בסדר זה היה על 1-0 אפ פי אס, אז התקשרתי לחבר שלי ורציתי שהוא יפעיל גם את אותו טסט אני סיימתי ב-249 פריימים והוא ב350- שלו יש p4 -1.7 בדקתי הכל, ספק כח אולי זההכרטיס מסך החלפתי מעבד הכל!!, אבל שום דבר , לבסוף נשאר הלוח אם(אולי הוא פגום), מה שאני מבקש אם אתם יכולים להביא לי שמות של דגמים טובים של מדרבורדים asus or gigabyte וזה חייב להיות דואלי …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדוע בכל הפורום הזה ישנה התעלמות מוחלטת מהזכרונות המהירים ביותר RD-RAM שעובדים במהירות פי שתיים ויותר מה- DDR400?? ומדוע לא משלבים אותם במפרטים שבפורום ?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עד 850 ש"ח. הכי יציב הכי טוב. לא חובה ל OC. תודה.
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חברה , מעבד AMD 2400 הוא עם ליבה BARTON או לא. אם הוא לא אז איזה מעבדים הם כן עם ליבה הזו. תודה
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
האם אחריות על זכרון.. נאמר לכל החיים מכסה בעיית אי תאימות שמזוהה חודשיים לאחר הקנייה? יש לציין שהזכרון בקופסא כמו חדש עם הכתב אחריות. וברצוני להחליף לזכרון אחד באותו מחיר . בבקשה רק מי שיודע.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לוח אם ל AMD BARTON 2500. מכיוון שאני קצר בכסף מצד אחד אבל רוצה הרבה פיצ'רים הציעו לי את LEADTECH K7NCR18G PRO-II. מה דעתכם? יש למישהו הצעות נוספות. תודה חבר'ה.
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הכל התחיל ביום שבת בערב, נדמה לי ששיחקתי באינטרנט ופתאום הופיע לשניה מסך צבעוני מוזר וכל האייקונים על השולחן עבודה נראו מוזר אחרי כמה דקות כל המסך הפך להיות פסים דקים ורוד לבן והעכבר גוש לבן מוזר וכל דבר שלחצתי עשה ציפצופים מוזרים עשיתי ריסט והמשכתי לעבוד במשך 10 דקות בערך, שוב אותו מקרה, עשיתי ריסט ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב ממש ממש על ההתחלה, איפה שאמור להיות המסך הזה שכתוב עליו ASUS MY PIC משהו כזה... קיצר בהתחלה זה היה צבעים כל פעם שאני מנסה להדליק את המחשב זה משהו אחר עכשיו זה לבן לגמרי לא רואים כלום המסך בסדר גמור עובדה שאני כרגע עובד איתו דרך המחשב השני... מה לדעתכם הבעיה ? ניסיתי להחליף זיכרון, הבעיה עדיין נמשכת יש לי לוח של אסוס, מעבד סלרון, כרטיס מסך ג'יפור…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות מזיגזג: P4P800 2.4C הבעיה שלי מתחילה בזה שאני קונה מזיגזג ולא ראיתי אצלם זכרונות יותר טובים מבינוניים לאוברקלוק חוץ מהקורסייר ש- א) עולים הרבה ב) לפי מה שידוע לי קשה מאוד להשיג אותם בארץ ואין את זה לזיגזג במלאי. אני מחפש זכרונות במחיר נורמלי לאוברקלוק מקסימלי. לא איכפת לי לבזבז עד 1000 שקל. אישית הייתי מאוד רוצה לקנות משהו כמו הגייל גולדן דרגון 3200 כי גם לא קשה להשיגם וגם הם עולים 750~ בפעם האחרונה שבדקתי 0_o אבל זיגזג בכלל לא מציעים אותם למכירה. מה אתם מציעים לי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המעבד amd athlon xp 2500 העם הוא המעבד האידאלי בתקציב של 550 שקל למשחקים
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש בעייה חמורה בכל סדרת הלוחות של ABIT! החל מIS7 ועד IC7 וכל מה שביניהם (כלומר גם IS7-G וIS7-E וכו'). אני חושב שגם ללוחות לAMD כמו ה NF7 יש את הבעייה הזאת. (לא בטוח) ABIT לא מגיבה בכלל לבקשות הרבות והנשנות של אנשים מרחברי העולם. הבעיות: רעשים סטטים באודיו ובעיקר במיקרופון, כשמגביהים את הכניסה של המיקרופון שומעים רעשים סטטיים חזקים! החלפת כרטיס קול אינה פותרת את הבעייה ואפילו על כרטיס קול אחר ימשכו הרעשיים הסטטים על הכרטיס האחר, והכרטיס קול שאתה שם בלוח עלול להידפק!! אני קניתי לוח *חדש* של ABIT, ראיתי את הבעייה ופניתי לחנות ואמרתי להם שיחליפו לי את הלוח בגלל שיש בעייה בלוח הם החליפו לי את הלוח לאחד חדש לחלוטין ועדיין יש את אותה הבעייה בדיוק! תקראו את התראד הזה: http://foru…
-
- 38 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי זיכרון 256 dde 333 של terabyte אבל אני רוצה להוסיף עוד 256 ואני לא מוצא את הזכרון הזה בשום חנות עם אני מביא אותו סוג זכרון רק חברה אחרת זה יעבוד ??
-
- 1 תגובה
- 403 צפיות
-
-
תראו יש לי לוח של AOPEN .. AX4C Max הכי טוב מהסדרה .. (חוץ מה REV 2 של אותו הלוח) ואני לא הכי מרוצה ממנו ... ההרדיסק שלי איטי מאוד .. שהוא אמור לטוס (רפטור של ווסטרן דיגי) וגם היה לי רייד על הבקר המובנה בלוח והרייד נפל (הופ הלכו להם 80 גיגה ... שירים משחקים סרטים וגם קצת אויויוי .. ) עכשיו נמאס מהלוח הזה .. אני מעוניין לקנות IS7-E ולמכור את ה AOPEN מישהו ממליץ על הלוח הזה ??? או בכלל על סדרת ה IS7 ? שמעתי עליהם דברים טובים ורעים ... אגב - הביוס החדש של אביט עם ה F1 - TURBO - SPEEDRACER עוזר ובאמת משפר את הביצועים ? תודה רבה לכל העוזרים כאן !!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-