מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
המאוורר של המעבד לא טוב עושה רעשים חזקים (ניסיתי ניקוי יסודי והכל) וגם המחשב זז לאט. שמעתי יש ירידת מחירים ואני רוצה להחליף את הפנטיום 4 שלי לפנטיום D, החיבור ללוח אם זהה בשניהם? מה עדיף לקחת 4 או D מחיר עד 450 ככה הכי משתלם וטוב?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה היא האם כדאי לי לשדרג עכשיו כש 3800+ X2 עולה כ 900 ש"ח מה- 3000+ שלי. מדובר בסוקט 939, המפרט מעודכן. זה אמנם מדגדג באצבעות לבצע שדרוג והשיפור על הנייר ברור. השאלה היא האם באמת בעבודה מול המחשב השיפור יורגש ושווה את ההוצאה? האם מישהו כאן עשה את זה כבר ויכול לשתף בידע שלו?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! יש לי בביוס כמה אופציות לשינוי C1 C3... STATES. שיחקתי עם זה וזה לא נותן כלום לא לרעה ולא לטובה. יש למישהו מושג מה זה ובישביל מה זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה לזכרון של 8 ג'יגה - בקיט של 2 כדי שישאיר מקום לשדרוג בעתיד. לוח האם הוא DP67BG, אני מתכנם לעשות OC למעבד 2600K ולהגיע סביב ה- 4.5~4.7. 1. חנות מאיזור המרכז. 2. אין חשיבות לחנות. 3. עדיף כמה שיותר זול. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שניהם 16GB (שני 8GB) ושניהם 1600MHz האם יש הבדל משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מרכיב את המחשב שלי, ולכבל שיוצא מהפאנל הקדמי יש 2 מחברים בסופו - AC97 ו-Intel HD Audio. זה הלוח שברשותי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3156#sp עריכה: מתוך ה-UM: You can connect either the AC’97 or the HDA connector, depending on your motherboard. Locate the internal audio connectors from your motherboard or sound card and connect the corresponding audio cable. Consult your motherboard or sound card manual for the pin-out positions. ועדיין אני לא יודע, איזה מהמחברים לחבר? יש מחבר אחד שהוא יותר טוב מהשני?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה למי שנכנס לנסות לעזור!! יש לי לוח אם MSI H87M-G43 ומעבד CORE I5 HASWELL 4430 3.0GHz בכל מקום שאני מסתכל על המעבד כתוב שבטורבו הוא יכול לעבוד ב 3.2GHz.. מישהן יודע איך אני יכול לגרום לו באמת להיות על הטורבו ולעלות תדר? הוא אינו מעבד המהמרה כמובן אז לא הבנתי איך אני מכניס את הטורבו למצב פעיל או שמא הוא פעיל רק במצב שהוא צריך להיות פעיל כמו משחקים כבדים וכו'
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה אני חייב עזרה בבחירת לוח אם , אני מתלבט קשות בין 4 לוחות אם המחשב מיועד למשחקים כבדים ועבודה ב-autocad. המפרט של המחשב הוא : מעבד :intel E6600 זכרון :2x1GB G.SKILL 2GBHK (4,4,3,5 כ.מסך: geforce 8800gts הלוחות שאני מתלבט בינהיים : ASUS P5W DH DELUXE ASUS P5B DELUXE ASUS COMMANDO P965 ASUS P5N32-E SLI NVIDIA nForce® 680i SLI אני מתכנן OC אבל לא קיצוני תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
א. סינכרון ב. יחסים בזכרונות (דוגמא - 2:2) תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום חבריוס! אני רוצה לשים מחשב קטן שיהיה בסלון שיריץ סרטים. החלטתי ללכת על MINI-ATX, יש לי כבר הארדיסק 40 ג'יגה, זכרון 256 סמסונג-DDR, ג'יפורס 2-למרות שאני חושב שאצטרף משהו יותר איכותי ליציאת וידאו, וסידירום לא בעיה להשיג השאלה האם כל החלקים האלה ה"רגילים" מתאימים ללוח אם MIN ATX?? על איזה לוח אתם הייתם ממליצים לי? אני חשבתי על זה http://global.shuttle.com/Product/MotherBoard/mbd_Spec.asp?M_id=62 הוא עולה 180 ש"ח. נראה לי לא רע בכלל..ויש בו אפילו כרטיס מסך מובנה עם שתי יציאות למסכים, השאלה שעלתה בראשי האם יש ללוח גם יציאת וידאו לטלויזיה??? אם כן אז ממש טוב, אם לא האם כרטיס מסך רגיל יתאים? או שיש גם כרטיסי מסך שהם מיני או משהו כזה? ד"א יש איזשהו אתר שמוכר לוחות/מארזים MIN…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בבעלותי נמצא לוח האם asus p8p67m-pro ומחובר עליו בחריץ הpcie express 2.0 כרטיס מסך hd 7950. אני מתכוון לקנות כרטיס הקלטה ולחבר אותו בחיבור pci בלוח אם. הבעיה היא שהכרטיס מסך מכסה את חיבור הpci ולכן אני צריך להזיז אותו לחריץ הpcie express 2.0 שנמצא באמצא שרץ על x8 ולא על x16 כמו הראשון. השאלה שלי היא כמה אחוזים מהביצועים אני אאבד? אני לא בטוח,אם אני מחבר רק לחריץ pcie express 2.0 אחד אז אני אקבל תמיכה של x16 ואם לשני חריצים אז אני אקבל תמיכה של x16 וx8?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני קונה קירור חדש למחשב ו אני צריך עזרה בעניין של הדבק הטרמי א.האם זה משנה איזה חברה או איזה סוג קונים? ב. ראיתי שצריך לקנות את המעבד מדבק טרמי אם יש למישהו מדריך טוב לאיך לעשות זאת אני אשמח תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
או שאינטל תמשיך לשלוט בשוק ובביצועים ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהרבה מקומות קראתי שהצ'יפ הזה לא תומך בזכרונות DDR333... האם זה נכון?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה sandra, ולפי הניתוח שהיא עשתה למערכת שלי אז החום של הלוח אם שלי הוא 216 מעלות, נראה לי לא הגיוני. מישהו יכול להסביר?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ישנו כאן קונצנזוס (שאני מקווה שהוא אכן מבוסס) שלצורך גיימינג שני המעבדים מספקים ביצועים זהים. מבחינת OC ה-I7 920 נותן ביצועים של 30 אחוז יותר מ- I5 750 , אולם עד כמה שהבנתי מדובר בשיפור במבחנים סינתטיים שהקשר שלהם לשיפור ב-"עולם האמיתי" לוטה בערפל. הדעה הרווחת שלצרכי עריכת וידיאו ה-920 נותן שיפור משמעותי למדי. אבל מה קורה כאשר מדובר בעריכת וידיאו בינונית, האם ה-920 יקצר משמעותית את הזמן הנחוץ להשלמת התהליך ? הכוונה ל-TRANSCODING שבה ממירים וידיאו בפורמט מסוים לפורמט אחר (לדוגמא מ-BR או מ-DVD ל- DIVX ) וגם הסרת קטעי וידיאו מיותרים או חיבור בין קטעי וידיאו. כמובן שישנם שיקולים נוספים לכאן או לכאן. בנהיים : 1.תקציבית מערכת ל-750 זולה יותר ב-500 שקל. זה לא סכום גדול אבל גם ל…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
החברה הטאיוואנית הביאה איתה ארסנל שלם של לוחות אם עבור הדורות החדשים של אינטל ושם AMD לתערוכת האלקטרוניקה הגדולה בעולם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן היום קיבלתי תמחשב עם ה-E6600 כשבדקתי עם ה-CPUZ את התדר הוא עמד על 1.6 עם מכפלה 6 משום מה ובביוס זה על 9 וגם כשהרצתי SUPER PI קיבלתי 21 שניות והבנתי שזה בסדר... אבל בכל זאת איך אני עושה שזה יראה לי 2.4? (גם ב-EVEREST זה 1.6)
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי מחשב עם לוח מסוג asus p5k3 deluxe עם 4GB זיכרון מהסוג שבתמונה הצורפת למטה (X2 כמובן), ברצוני להרחיב את הזכרון ל 8GB כמה שאלות: 1. איזה סוג זיכרון לחפש? האם מספיק DDR3 1333MHZ 1.5V או שצריך לשים לב לעוד פרטים? 2. האם אפשר לקנות סטייק 1 של 4GB או בגלל שמה שיש לי מחולק ל 2 אני צריך לקנות עוד 2 של 2GB? 3. אופן ההתקנה הוא פשוט להרכיב את זה על הלוח? או שיש עוד פעולות שנדרשות לעשות ב BIOS? ואם יש לכם המלצות ספציפיות לזכרון אשמח לשמוע.. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בביקורת זו נבדוק את אחד מלוחות האם המתקדמים ביותר של MSI בתושבת LGA1150, ה-Mpower Max AC. האם מצליח לוח האם לעמוד בהבטחות? לכתבה: http://hwzone.co.il/z97-mpower-max-ac-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%a2%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa/
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו ראה היום המכרז הלוהט? מכרו שם מחשב עם המפרט הבא: מעבד: 1GIGA PRO ( מעבד של VIA מובנה בלוח בלי אפשרויות הרחבה כמו AGP) זיכרון: 128 SDRAM כרטיס מסך: 3D-Force 64 MB וזה באמת מה שחשוב.. הם ניסו לתרץ את המחיר ב"רמקולים מעולים" (יהה רייט -200 ואט) ו"מסך מעולה" (EXTREME 17) - נראה לי גם רוחב הנקודה EXTREME ונחשו מה היה מחיר השוק? 8900 שקל. אתם קולטים? ואז אפשר להציע הצעות מ-890 שקל. לא הייתי משקיע במחשיב כזה 30 שקל. בושה :AR15:
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לוח אם חדש למפרט שבצד ואני יכול לקחת אחד משני אלה: P35-DS3L P45-DS3L שניהם של GB כמובן. הלוח יהיה גם לאוברקלוקינג. תשובה כמה שיותר מהירה בבקשה(אני צריך להזמין את הלוח עוד כמה שעות) בתודה מראש, עומרי
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אחותי רכשה מחשב לפני כשנה מספק מסויים שהיה קיים במשך הרבה שנים, אולם בחודשים האחרונים סגר את הפעילות שלו. לעיניינו - המעבד של המחשב שבק חיים - המעבד הוא מעבד אינטל Q9500 - Core 2 Quad 2.83GHZ/6M/1333/85A השאלה היא - האם יש טעם לנסות להשיג מאינטל החלפת מעבד? הלכתי לKSP ושאלתי אם יש להם כזה - וענו שהוא ישן והחלפת מעבד דורשת גם החלפת זיכרון, לוח אם - טענה די מוזרה לדעתי.. האם אין מעבדים שיוכלו להתאים?? אודה לעזרה בנושא, תודה רבה על הסבלנות בקריאת פוסט זה. תוספת ששכחתי להוסיף - בדקתי את המחשב בעבודה שלי - יש לנו טכנאי מחשבים - הוא בדק את המחשב ועלה על המעבד - ניסינו לשים מעבד אחר ואזי המחשב הצליח לעלות. כאשר פתחנו את המחשב התברר שאיזה חוט מחשב נתקע במאוורר של המעבד …
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-