מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני לפני כמעט חצי שנה קניתי מחשב עם הלוח ASUS A7N8X-DELUXE (ultra 400). ורציתי להוריד לו את הדרייברים הכי חדשים מכיוון שעבר זמן.. אבל אני לא יודע בדיוק מה אני מחפש ומה אני צריך להוריד עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי משהו =\ אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד ומתלבט איזה מעבד לקחת ... השאלה אם AMD טובים בניידים..
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משדרג ואני פשוט לא יודע למה.... יש עד 1500 שקל רק ללוחאז יש לי הרבה דלתות פתוחות ניראה לי כולם אפלו בכל מקרה אני רציתי ביציועים מעולים בלי כרטיס גראפי מובנה ויציב לOC... אני רוצה לעשות 2500+ ל 4000+ שמעתי שיש לוחות אם שיש בהם שתי מקומות למעבדים ואני לא שומע על הרבה אנשים שמשתמשים בזה אז רציתי לישאול אם כדאי לי תודה ???
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני לא מבין.. יש לי אפשרות לעשות את זה by spd... ויש לי nf7-sl וזכרונות של samsung pc 3200 עכשיו מה זה נותן לי שאני משנה.. מה יותר טוב ככל שזה יותר נמוך? גבוה? אפשר בבקשה שיסבירו לי על הנושא הזה? כל הקטע הזה של latency ו timing תודה! :D
-
- 12 תגובות
- 724 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 1099.98 ¤ VS Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1063.89 ¤ שמתי לב שה-AMD עובר את האינטל בביצועים והמחירים +- זהים מה דעתכם עדיף? כי שמתי לב שהרוב פה שמים INTEL במפרטים.. ???
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי Athlon TB 1.4 256 Crucial/micron RAM 2.5 CAS hercules Kyro2 prophet 4500 Gigabyte 7DXR עכשיו אני יודע שהכרטיס מסך הוא Bottle neck רציני, אז רציתי לדעת האם החלפה שלו עכשיו, וחיבורו למערכת שיש לי כרגע, תספיק לפחות לעוד שנתיים... כרגע בעבודה נורמלית ללא משחקים זה בהחלט מספיק... בתודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר של אחי הביא לי שני מעבדי סלוט 1 (אלה שמגיעים במחסנית ביחד עם הקאש, כמו הP2 והסלרונים של פעם) מעבד P2-350, ןמעבד P3-550. עכשיו הוא אמר לי שהוא לא יודע אם המעבדים עובדים. הרכבתי את הP2 על הלוח של המחשב של אחותי (lucky-star 6abx2v) והוא עבד חלק ואפילו הגיע לOC שהמעבד שלה עובד בו (3.5X133=466). יש למעבד הזה גוף קירור מפלצתי לעומת הP2 שלי. עכשיו הרכבתי את הP3 והמחשב לא נדלק. שלוש אפשרויות: א. המעבד לסל וחסל ב. המעבד לא מותאם ללוח (חיפשתי בגוגל, ובחלק מהסקירות על הלוח כן כתוב שהוא תומך בP3) ג. צריך לשנות משהו בהגדרות של גמפרים, כי P3 עובדים ב1.65 וולט וP2 במשהו כמו 2V עכשיו פה יש לי בעיה. כי על הלוח כתוב שהוא ללא גמפרים, ושיש לו אוטודידקט לוולטז' של המעבד, מהירות סיבובים …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד לשימוש בתור שרת אינטרנט, בכל אופן, שיעבוד רצוף במשך חודשים שלמים, (לא חייב בעוצמה מירבית). כי פתאום אני חושב אולי אני צריך בכלל אינטל ולא AMD? ???
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
באיה מהלוחות כדאי לי לבחור, אני רוצה לעשות אוברקלוק אז להתחשב בבקשה. 1. ABIT IS7-E http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E&fMTYPE=Socket+478 2. Chaintech 9PJL1 865PE http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=171 מבחינת מחיר הם אותו הדבר +-20ש"ח שמעתי שיש בעיה בסאונד בלוחות של ABIT זה נכון לגבי הלוחות על בסיס Nforce2 או גם בצ'יפסטים של אינטל?
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חייב הצעה ללוח אם טוב לOC ושיהיה טוב למיחשקים והביצועים שלו גם אין לי הגבלה כספית... עם מעבד 2500+
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם למעבד אינטל פנטיום 4 2.6 800באס.... לא ל OC אלא למשחקים....תקציב של עד 600 שקל... אז מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ישן ( מאוד ;; ) , וההורים שלי החליטו לשדרג אותו . כמובן שפנטיום 2 אי אפשר לשדרג בלי להחליף לו את כל הרכיבים , חוץ מאת ה HD שאני אקח ( שהוא רק בן חצי שנה , WD 40GB 7200RPM ) , ואולי גם את הפלופי והסידי . בכל מקרה , אני מתלבט בלוח האם ובזכרונות , מאחר ואני כבר יודע שאני אקח AthlonXP 2500+Barton . בזכרונות , אני מתלבט בין - Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 PRO CAS2 Memory [ ¤ 950.14 ] 1 לבין - Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit [ ¤ 782.43 ] 1 השאלה היא לא שאלה של מחיר , אלא שאלה של ביצועים . אני מתכוון לעשות OC רציני , ואני רוצה מקסימום ביצועים . בלוח אם , בעיקרון התכוונתי לקחת את ה Ab…
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
האם אופציית הדואל די די ראם תעבוד ?{כאילו ששתי הסטיקים של ה-256 יהיו כמו 512 ואז ביחד עם הסטיק של ה-512 }או שאני חייב 2 סטיקים בעלי אותה כמות זיכון?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הי חברה, אני רוצה לעשות UPGRADE ל"עגלה" שלי, ולקנות MB ומעבד חדשים. אבל יש לי 1G של זיכרות SDRAM ישן שחבל לי לזרוק. יש לי הזדמנות להביא MB ומעבד מארה"ב בזול אבל אני צריך המלצה ל-BOARD שתומך SDRAM ישן (לא DDR). כמובן שתוספות כמו USB2.0 או ATA133, כרטיס קול ורשת וכ"ו, יתקבלו בברכה. אני לא גיימר ולא אוברקלוקר... אז לא חשובות לי יכולות ההמהרה והיציבות במתחים גבוהים. יש המלצות? תודה, ניר.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת על הלוחות באתר של תום, הינה קישור: http://www.tomshardware.com/motherboard/20030214/nforce2-11.html ואני לא מבין איך לפעמים דווקא בהשוואה עם DDR333 התוצאות טובות יותר מDDR400? לדוגמה (תמונה) ביישומי אינטרנט: מישהו מבין את זה?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
החדשה על המחיר של פנטיום 4 EE הזכירה לי משום מה תקופה נשכחת: המעבד הראשון שעבר את ה GHZ היה AMD ואז אינטל היו כל כך בפאניקה לשמור על תואר מלך הביצועים שהם הוציאו לשוק מעבד לא עובד (פנטיום 3 1.13 GHZ) לינק http://www6.tomshardware.com/cpu/200008282/index.html עכשיו לעומת זאת בגלל אותה סיבה בעצם (את'לון 64) הם מוציאים מעבד במחיר עצום שאף-אחד לא יכול לחשוב עליו בתור מעבד ביתי רק בשביל לשמור על התואר נשמע דומה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ההבדל הוא רק בגודל ה-MB, או גם בביצועים, מהירות וכ"ו? ראיתי שישנו CHIPSET שונה (למשל VIA KT266A, מול VIA KM266 לגירסת המיקרו). כמו כן, המיקרו כולל on-board VGA (שגוזל מזיכרון המערכת, נכון....). יש סיבה להימנע מ-MB מיקרו? תודה, ניר.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מעוניין לעדכן ביוס.. אם אפשר מדריך בעיברית כלשהו... וגם איזה גירסה הכי כדאי לעדכן? הכי חדש שיש זה ה21 איזה כדאי? ואני רוצה לעדכן כי יכול להיות והחיישן של הטמפ' מזייף!
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני לא מבין הAMD יותר זול משמעותית למה??? אני מיתכון להריץ על המחדש רק מישחקים כבדים אינטרנט וכמה שטויות כמו סרטים ותוכנות בנצמרק היתי רוצה לדעת איזה לוח אם יתאים לדרישות שלי ויתן ביצועים הכי טובים(אני לא מבין בהם הרבה) אני שומע מאנשים שה P4 יותר חזק לעיבוד גרפי וכמה דברים שאני לא ממש צריך וגם אומרים שממש קל להגיע ל3.0 בלי יותר מידי עבודה וסיכון אני לא רוצה להשקיע 2500 שקל ולגלות שנידפקתי ואני סתם תקוע עם גרוטאה... ולכן באתי לפורום אמרו שאתם ממש טובים בלהסביר ואני רוצה להבין בתודה THE GYVER
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. הסבירו לי בפורומים כאן שלצרכים שלי (ישומיים משרדיים ואינטרנט) עדיף לי לקנות לוח אם משולב כרטיס מסך, אבל אין לי מושג במה לבחור וכל מה שראיתי זה שהלוח המשולב של אסוס וגם אם אינני טועה של אפוקס הם משום מה בגודל מיקרוATX וזה לא נראה לי כדאי. מישהו מכיר ויכול להמליץ על משהו טוב? עוד שאלה, האם הכרטיס המשולב מכיל מעבד גרפי? כי אם לא אז כל העיבוד נופל על המעבד הראשי וזה בטח עומס רב מאוד. טוב, מקווה שיש לכם המלצות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט בין 2 זכרונות (המעבד הוא P4C 2.8, והלוח אם הוא Asus p4p800)- שניהים יהיו צריכים להיות 400Mhz וומעלה, רוחב פס של PC3500 לפחות. עכשיו, אני צריך את ה-מ-ק-ס-י-מ-ו-ם ביצועים שאפשר לקבל. קראתי שהג'ייל מעולים, והם גם הרבה יותר זולים. הדגמים- Geil Golden Dragon/Corsair Twinx שניהם יונצלו ע''י Dual DDR, כל אחד בסטיק של 512MB. מה לבחור? אסור שנובים (או כאלה שלא בטוחים או מבינים בעניין) יענו, כי מדובר פה בהרבה כסף... ושאלה קטנה- איך אני מודד תזמונים? לפי מה יותר טוב? מה פחות? במספרים. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי Abit nf7 גרסא 2.0 ואמרו לי פעם שחיישן הטמפרטורות של המעבד מזייף ומעלה את הטמפרטורה ב10 מעלות ורציתי לדעת אם זה נכון. יש לי עכשיו את הקירור הרגיל של המעבד (AMD 2500 BARTON) עם דלת פתוחה והוא כותב שהוא על 48 מעלות זה הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אם כן אז איפה? תראו מה עשו לו זה קטלךני ביותר http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030930171549.html
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות: AMD 2600+ MSI K7N2 Delta-L Nforce 2 Maxtor 40GB 7200rpm KingMax SuperRam 256MB DDR 400 PC3200 וכרטיס מסך משומש ב100 שקל. חשוב לציין שאני לא צריך את זה למשחקים אלא רק לאינטרנט ואופיס. שאלות: 1. שמעתי פה שאתם אומרים שמעבד 2500 טוב יותר מ2600? באמת? איך זה ייתכן? 2. מה דעתכם על הלוח זה רק 500 שקל ונראה לי פצצה אבל אולי אתם מכירים את החברה או יודעים עליו משהו? 3. מה עם הזיכרונות של KingMax? הם ממש זולים ונראית חברה טובה (גם MSI ממליצים עליה). 4.שמעתי שMaxtor יותר אמין מ WD זה נכון? וגם שעדיף בלי הזיכרון ram בהרדיסק כדי שלא לאבד נתונים בהפסקת חשמל? טוב, אודה לכם מאוד על תשובות כי אני ממש הולך לקנות בקרוב, (כבר הזמנתי אני רק צריך לאשר ולתת כרטיס אשראי). תוד…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-