עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Dalmedigos,

אני קונה מחשב.. ואני רוצה לדעת איך הלוח: Gigabyte ps3 עם ציפסט: intel 965 מה אתם אומרים?? והוא תומך OC?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  2. לפי מה שהבנתי יש שני בקרים לכונני SATA בלוח, הראשון: ICH8 Southbridge והשני: Gigabyte SATA2 chip לפי המפרט של הלוח, הבקר השני תומך ב-Raid בעוד הראשון לא, האם יש עוד הבדלים בין "איכות" הבקרים? במילים אחרות לאיזה מהשניים עדיף לחבר את הכוננים.. שאלה נוספת - הבנתי שההתקנה של ווינדואס לא מזהה את הכוננים שמוגדרים כ-Raid וצריך לספק אותם דרך הפלופי בלבד - האם זה נכון? אי אפשר להשתמש בסי די רום?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  3. טובים?? ומה יותר כדאי משניהם.?

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by paz1996,

ו

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by 54321,

חבר שלי בקרוב קונה מחשב וביקש ממני לשאול שאלה. אם למשל הוא לא מתכנן OC לזיכרונות אז יהיה הבדל אם הוא יקח CL2.5 אוCL3 ?

6. בהנחה שאני קונה E6300 עם לוח Asus P5B Delus איזה מהירות של זכרונות אני צריך ? 533 או 667 ? מה המשמעות של המהירות הזו? בכלל עד עכשיו הייתי רגיל לקנות 800... מישהו מוכן לעשות לי סדר בבאלגן . תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. Started by DardaDai,

ראיתי שקיימות 4 רויזיות שונות של הלוח אם הזה (1.0, 1.1, 2.0, 2.1) מבירור קצר שעשיתי רוב החנויות מחזיקות את rev 1.0 או rev 1.1. ולא מצאתי השוואה באינטרנט בין הרויזיות ללוח אם הזה - מישהו יודע מה ההבדל, והאם ההבדל הוא מינורי או משמעותי? תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  8. Started by Swimmer,

מעוניין לקנות זכרונות חדשים, שעושים 300mhz על DFI LANPARTY בתחום האחריות(אפשר לוותר על זה) כאשר המחיר לא מהווה אופציה.... וכן, עשיתי חיפוש...

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  9. שמצדיק הפרש של 500 שקל? לא מתכנן OC

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  10. לי יש מחשב פנטיום 3 עם כל החלקים החיצוניים (דיסק קשיח ,זכרונות וכו) אני מעונין לקנות מעבד ולוח אם חדשים. אבל אני רוצה להמשיך להשתמש ברכיבים מן המחשב הישן. לכן אני זקוק ללוח אם התומך בשני יציאות תקשורת (שני מחברים על הלוח אם) לדיסק קשיח וCDROM (קבל 24 פינים אם אני לא טועה) מחבר נוסף לדיסקטים בנוסף מחבר לכרטיס מסך מסוג AGP והאם ניתן להשיג כרטיסי מסך טובים בעלי חיבור כזה. יותר מ3 מחברים לבנים על הלוח אם (כאלה שמחברים אליהם כרטיסי הרחבה) יותר משני מחברי זכרונות (RAM) ואם אפשר תמיכה בזכרונות מסוג SDRAM (כי זה מה שיש לי מהמחשב הישן) ובנוסף מעבד טוב שיוכל לעקל את דרישות לוח האם וכל זאת במחיר שלא ירושש אותי (חייל אשר חוסך משכורות) כל דגם של לוח אם / מעבד אשר יענה על הדרישות או י…

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  11. Started by liors,

I need to buy new M.B I need it to have LGA775 socket P4 3Ghz 64 bit 1M Also I need to have support DDR 1 And AGPx8 Also I need to know if this M.B have unlock cpu multiplier Reg.

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by itaiedri24,

http://www.skypc.co.il/pl_product~INT-MB-BLKDP965LTCK~10~0.htm איך זה בשביל המעבד הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~IE6600~3~0.htm

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  13. כמובן שאני מדבר על זיכרונות זהים מבחינת מהירות ותיזמונים. הערה :הזיכרונות מיועדים עבור מערכת מבוססת קונרו האם בכלל כדאי להעדיף חברה מסויימת על האחרת (מבין השלוש ) ולהוסיף כסף בהתאם ? התקציב +- 1200 שח המטרה -הרצת משחקים בעיקר. בשאיפה לבצע overclock ברמה שלא תסכן את החומרה ותקצר את חייה ,כלומר גג 20-25 אחוז המהרה. כמות הזיכרון הנידרשת היא 2gb משני סטיקים של 1gb מסוג ddr2 במהירות של 667 mhz (מוכן להוסיף עוד 200 שח לזיכרון 800 mhz ,אם תגידו לי שזה תנאי קריטי ל- overclock ובאמת יביא להבדל שמורגש בביצועים .)

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by tront,

מה ההבדל בין P35 לבין G33? יתרונות וחסרונות...

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. Started by miki03,

שלום רציתי לדעת את MUSHKIN בזיכרונות ? כי ראיתי שסטיק 512M שלהם בסביבות 1200 שקל !! רציתי לדעת מה הסיבה למחיר היקר מאוד שלהם ? ואיפה הם מדורגים ביחסית לשאר החברות המובילות ? מה נחשב טוב יותר MUSHKIN או GEIL ? סתם דוגמה ?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  16. אני קונה עוד שבוע מחשב חדש יחד עם ויסטה 32bit, לא מתחשק לי להתקע עם בעיות תאימות ב-64bit... (אם למישהו יש דעה אחרת, אני אשמח) הבנתי שהמקסימום שהמערכת מנצלת גג 3GB. תמיד קונים 2GB, אבל אפשר להוסיף עוד 200 שקל (ולנצל את השפל במחירים), ולקבל 3GB שיחסכו את הצורך בשדרוג. עכשיו נשאלת השאלה אם סטיק שלישי בלוח P965 יפגע בדואל צ'אנל של השניים הראשונים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  17. אני רוצה לשדרג את המחשב , והשאלה היא אם אני צריך לשדרג את הלוח אם . כרגע יש לי לוח של אינטל D915PCY עם מעבד פנטיום 4 540 (סוקט 775) . האם המעבדים החדשים יתאימו (E8400 \ E8500) או שצריך לוח חדש ?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  18. Started by Xstyle,

קנתי שתי יזכורנות 512 cl 2.5 supertalent ddr400 עכשיו הם באים אם גוף קירור עכשיו דבר ראשון תסבירו לי מזה T1 ומזה T2 ומה שלי ואיך אני עושה ש הזיכרון שלי יעבוד יותר מהר

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  19. אני עומד לפני קניית מחשב חדש ליישומי אינטרנט קצת סרטים מוזיקה ואופיס,לא למשחקים. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט עם דגש על הלוח אם,או שבכלל עדיף את ה- GIGABYTE GA-M6IVME-S2 הוא יותר זול ולפי מה שהבנתי כאן בפורום יש לו כרטיס קול OB שהוא בכלל לא רע. האם כדאי להשקיע עוד כ-200 ש"ח וללכת על מעבד ה-4600 של AMD. תודה מראש לכולם !! מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤469 לוח אם: ASUS M2A-VM מחיר: ¤493 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ מחיר: ¤314 צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤174 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 מחיר: ¤386 מאר…

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by sahargt,

אני צריך להוסיף זכרון כי יש לי רק 512 הבעייה שלי שאת החברה שיש לי לא מוכרים יותר את הדגם יותר נכון ADATA 256=500 2 סטקים

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  21. שלום, ברשותי שרת ישן במארז ענק בעל לוח MS6163, לאחר מספר בדיקות, מסתבר שהלוח החזיר את נשמתו לבורא. בהדלקת המחשב, אין צפצופים, הספק, המאוורים והכוננים מתחילים לעבוד אך נשמע כאילו אין להם כח ולאחר 20 שניות לערך המחשב נכבה. אין תצוגה ואין שום תגובה, ניתקתי את כל הכרטיסים, זכרון (אפילו את המעבד) ואין הבדל, לאחר כל נסיון כזה המחשב לא מוכן להדלק אלה אם כן אני מנתק את הספק מהמתח. גם בדקתי עם ספק אחר, בכדי לוודא שאין בעיה בספק, וקיבלתי את אותן תוצאות. אני מעוניין לשמור ולהמשיך להתשמש במארז הקיים. אפשר לקבל המלצה על לוח אם+מעבד+זכרון שיתאים? אני אשמח להשתמש בכל הכרטיסים שהיו מחוברים עד כה, כך שאני צריך 5 PCI וחיבור AGP, ואם זה לא מוגזם לבקש גם חיבור EISA אחד ATX כמובן .…

22. Started by barakv,

בהתחלה חשבתי ללכת על 945p-s3 של ג'יגהבייט אבל אז ראיתי פה בפורום שאביט הם חברה טובה ללוחות אם אז החלטתי להסתכל גם על לוחות שלהם... ואני שמח שעשיתי את זה! קודם כל הם נותנים ביצועים גבוהים במחירים מעולים! אז ככה... יש 3 ששמתי עליהם כרגע עין: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IB9&fMTYPE=LGA775 או זה: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW8D&fMTYPE=LGA775 או זה: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775 מפרט המחשב שלי: פנטיום D (רוצה שהלוח יתמוך עד C2D לשדרוג עתידי) זיכרון סטיק אחד של ג'יגה בייט במהירות 667 (לפי מה שאני רו…

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  23. יש לי בבית מחשב שאבא שלי משתמש בו לשם עריכת ווידאו, זה לא היה היעוד המקורי של המחשב והוא טיפה מיושן לכן הוא ביקש ממני לברר מה הכי יעזור לשם שיפור הביצועים של המחשב מעבד פנטיום 4 2GHZ (נורטווד, באס 400) לוח אם של אביט מבוסס צ'יפסט 848P 512MB זכרון 400MHZ הארדיסק 60GB של מקסטור כרטיס מסך GF4MX הקלט הוא מכרטיס טלויזיה או DV בגלל שאני כבר מעל שנה בצבא התנתקתי לגמרי ממה שקרה מהתקופה שה64BIT הפך לסטנדרט, והזכרונות גם עלו במספרים ובסוגים שלהם. אנחנו מחפשים שיפור מסויים של המחשב, עדיין לא סגור באיזה תקציב, ולכן בינתיים אני שואל אם יש לי עוד אופציה למשל להחליף רק חלק מה3 הקדוש בעזרת דברים שנמצאים היום בשוק? יש תמיכה עוד במעבדים כאלו ו\זכרונות? כמו כן יש לי בבית מערכת של AMD 2600+ …

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  24. דגם הזיכרון: VS2GBKIT667D2 האם יתאימו זה לזה? באתר של CORSAIR ראיתי את ההערה הבאה: NOTE: Must use F4 BIOS or newer for optimal RAM compatability מה הכוונה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים