מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אסוס אמרה לאחרונה שיש מספר לוחות אם ישנים שלה שתומכים בלוחות החדשים. אני מעוניין לרכוש את ה E6750 ונניח את ה P5B שאסוס אומרת שהוא תואם. האם המעבד באמת יפעל על ההתחלה או שאני אצטרך להשתמש במעבד אחר בשביל להתקין את גרסת הביוס שאסוס אומרת שצריך (בשביל שהמעבדים יפעלו על 1333 FSB) ?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש amd 64 3200 וקניתי איתו קירור למעבד של זלמן http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4297 הטמפרטורה של המארז היא 28 והטמפרטורה במעבד היא 73 ואתמול בלילה הייתה לי הזעקה וזה ביקש ממני לכבות את המחשב. כרגע אני עם המחשב הישן שלי. בבקשה מישהו יודע מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
זה הלוח שלי: JETWAY P4XFM/P4MFM M/B for socket 478 pentium 4 processor זה מה שרשום לי בתחילת החוברת של הלוח אם. לא מצאתי גם בחוברת וגם באתר אם הלוח אם שלי תומך בזכרון 400 MHZ. אז תעזרו לי לדעת אם הלוח שלי תומך או לא,תודה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב פנטיום 3 עם 256MB ונדמה לי שהם -SDRAM לא בטוח אגב איפה אני בודק את זה ? המהירות של הזיכרונות הם 133mhz עכשיו השאלה שלי היא אם הזיכרונות האלו יעבדו כרגיל עם מעבד ולוח אם של פנטיום 4 ?? או שאני אצטרך לקנות זיכרונות חדשים ? ואם הם יעבדו עד כמה הם יגבילו אותי באובר קלוק (אני משער שדי הרבה לא..)..
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון ראם DDR256mb 333mhz , בדקתי היום בחנויות וראיתי גם בפורום שהמחירים של הזיכרונות עלו, עכשיו השאלה שלי האם כדאי ללכת על זיכרון במחיר 330 שקל או לחקות עד שהמחירים שוב ירדו?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה לוחות: Abit KV8 Pro Chaintech SK8T800 Gigabyte K8NS מה שחשוב לי בעיקר זה ביצועים ואמינות, אבל יהיה נחמד אם הלוח יהיה טוב ל- OC. כרגע אני נוטה לכיוון האביט, מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
יש לי זכרון DDR2 של 667MHZ שבתוכנה EVEREST מזוהה כ PC2 4300 533MHZ אם אני לא טועה. גם הBIOS מציג את זה כ 4300 האם זה בא מהגדרות של ה BIOS או הזכרותו באמת 533?
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי אנשים.. יש לי כרגע את המחשב הזה : AMD 64bit 3500 MSI K8Neo Platinium Gskill 512X2 ATi X850 עכשיו אני רוצה להתקין vista פעם אחרונה שניסיתי , הבנתי שמשחקים על ויסטה צריכים יותר מגיגה זכרון. בכל מקרה , הבעיה שלי שאין לי מושג (לא זוכר) איזה זכרונות יש לי במחשב.. אם הם 533hz יותר או פחות... חשבתי אולי תדעו לפי המעבד\לוח אם איזה זכרונות יש לי או איזה זכרונות אני יכול לקנות כדי לקבל 2 גיגה 512 כפול 4. ואם בכלל הלוח תומך בזה. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי , למרות שכסף זאת לא בעיה.. אז תמליצו... תודה! נ.ב - התקנתי sandra והיא לא זיהתה את הזכרונות .. פירקתי את המחשב ולא ראיתי את הדגם שלהם...
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2*512 ואני הולך להוסיף לו עוד 2*1024 כדי שויסטה ירוץ מהר וגם כן משחקים וראיתי בנועה שיש את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 שזה נראה כמו גנרי וחברה זולה ולעומת זאת יש את זה של ocz בעוד 50 ש"ח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7746 ואת זה שהוא אותו מחיר כמו הteam http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5730 וגם אם צריך לדעת אני לא מתכנן oc
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_8S661FXMP-RZ.htm זה הקישור.. בביוס יש אפשרות להפעיל ולבטל את הHT...גם כשאני מפעיל וגם כשאני מבטל..זה נישאר באותו מצב..בלי HT... המעבד הוא פרסקוט 3.0 גיגה הרץ. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח אם הזה ASUS Striker Extreme nForce® 680i SLI אני צריך מידע והמלצות... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אפשר לינק על באנצ' של מעבדי 64BIT של AMD תודה מראש /הכותרת נערכה, אתה לא כל כך חדש פה ואני מניח שאתה כבר יודע את החוקים/
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
האם יש עדיפות ל - 2*2G על 4*1G? אם יש עדיפות, מה עדיף, שני סטיקים עם CL5 או 4 סטיקים ב CL4 (בהנחה שהמחיר זהה)?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי כרגע בתוך המחשב ארבעה כרטיסי זיכרון של 64 MB שזה יוצא ביחד 256 MB עכשיו הייתי רוצה לישאול עם אני יכול להוציא 64 אחד ולהכניס בימקומו 256 MB כאילו שהיה לי 3 64 ואחד 256 עכשיו השאלה היא עם אפשר ועם זה יהיה יותר טוב מ 4 64 MB מקווה שהבנתם תמונות של המחשב כרגע http://img113.imageshack.us/img113/237/sdfa2kk.jpg http://img113.imageshack.us/img113/6659/sdfsf0cw.jpg והזיכרון של 256 שאני רוצה להכניס זה 133MHZ משהו כזה
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD קצת ישן יש לו זכרון של 64M SDRAM האים זכרון של 256SDRAM יתאים למחשב .. אני לא יודע בדיוק את הסוג מעבד או לוח .. אבל אם תוכלו לעזור לי בתשובה אודה לכם ...
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
איך הלוח GIGABYTE GA-IPE1000-G ? לידע כללי... (ל-2.8c אם זה משנה) ועוד שאלה קטנה, מה ההבדל בין AXP barton 2500 לבין AXP barton 2800? (חוץ מ-MHz)
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
יש לי המון בעיות עם המחשב, זה מתחיל מזה שלפעמים המסך לא מקבל שום מידע מהכרטיס מסך, כלומר הכרטיס מסך לא פועל וצריך להפעיל את המחשב כמה פעמים מחדש עד שהוא מתחיל את הכרטיס כמו שצריך. לפעמים גם המחשב בכלל לא עולה, כלומר הכפתור של ההפעלה פועל כמו אוטו שלא מתניע, האורות נדלקים לחצי שנייה ואז הוא חוזר להיות מכובה. בנוסף גם שום כונן דיסקטים לא עובד, גם כאלו שעובדים במחשבים אחרים. החלפתי ספק, ככה שזאת לא הבעיה. לדעתי הבעיה היא בלוח אם, אם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע. עכשיו אם אני רוצה להחליף את הלוח אם, אני מחפש לוח אם חדש מתאים. יש לי מעבד PENTIUM 2.8PRESSCOT (1024 CACHE) מארז thermaltake armor full tower מערכת קירור thermaltake bigwater 12cm liquid cooling system 4X512MB Ki…
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן בניית מחשב HTPC חדש. מעבד E6420 לוח ASUS P5D DLX וזכרון 2GB אני מתכוון להריץ את המעבד על 8X333=2666 ביחס FSB לזכרון של 1:1 זה אומר FSB1333 בזכרון עדיפות ל OCZ או CORSAIR הכוללים צלעות קירור מובנות. אשמח לקבל המלצה על דגם זכרון שנמכר כזוג של 1GB מתואם. שאלנ נוספת האם במעבד E6420 הכופל ניתן לשינוי בלוח P5D או שהוא נעול ויש צורך במעבד מיוחד ? הייתי רוצה להריץ ב 9X333=3GHZ תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ורציתי שתעזרו לי בבחירת לוח אם למעבד אינטל 64 bit שמיועד למשחקים סרטים וכל זה וגם מוזיקה אממ אני לא ממש מבין בזה אז תסבירו לי מה אתם מציעים ולמה ? ועוד משהו מה זה צ'יפסט?? ואיזה הכי טוב לקנות??? תודה
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין 2 סטיקים של 1GB זיכרון לבית 4 סטיקים של 512 של זיכרון ?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש לעבודה גראפית ואני רוצה מקסימום זיכרון אך הבנתי שXP תומך רק ב-2 GB ןאים אני רוצה יותר אני צריך לשדרג לויסטה? זה נכון כי לא ממש בא לי לעבור לויסטה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני קונה מחשב וחלטתי על מארז ,ספק כח 500 וואט REAL והר דיסק סי גייט 500 גיגה על לוח אם של גיגה בייט GAP35DS3L מעבד Q6700 מה שנותר לי להחליט זה על כרטיס מסך וזיכרונות . 1. האם יש טעם אם בכלל לקנות את הכרטיס מסך של גי פורס 8600 GT עם 512 מגה זיכרון DDR3 או להסתפק ב256 בלבד כי ממילא לא אראה ביצועים טובים יותר ? אני מוכנה להשקיע עד 550 ש"ח בלבד בכרטיס מסך במידה ויש כרטיס אחר בסדר גודל זה אנא יעצו לי. 2. אני מתקינה את מערכת ההפעלה ווינדוס XP מאחר והיא לא מזהה 4 גיגה זיכרון כדאי לי בכל זאת להתקין 4 גיגה זיכרון ? או להסתפק ב 2 גיגה זיכרון בלבד 3 איזה סוג זיכרון כדאי לי לקנות ? 4 האם וונדוס XP מזהה 500 גיגה על ההר דיסק ? אודה לכם מאד אם תעזרו לי בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
הסיבה שאני שואל היא שקיבלתי לאחרונה תגובות קוטלות עליו. שהצי'פסט שלו גרוע ושבכלל הוא ממש לא מצדיק את המחיר שלו. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-