עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by free fraek,

קניתי זכרונות של קינגסטון 2 גיגה 667 מגהרץ.. וכשבדקתי עם CPU-Z הוא הראה לי שהם פועלים רק 335 מגהרץ.. למה זה? ואיך אני יכול לסדר את זה? הם פועלים בדואל אם זה משנה.. והלוח הוא M2N SLI DELUXE של אסוס..

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  2. Started by TaMiRn2,

פשוט השאלה למעלה(אי אפשר לעשות הודעה ללא תוכן...)

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  3. Started by moris,

1) היי! מעבד Athlon 64 3500+ Socket 939 AMD ליבה בודדת ,לאיזה מעבד הוא מקביל באינטל? 2) למה אני לא מוצא בזאפ מעבד כזה עם ליבה כפולה? תודה!

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  4. Started by kobi122,

אני רוצה המלצה לזכרונות 2GB הזכרונות של קינגסטון נראה לי שהם טובים

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  5. Started by gogober,

האם יש חשיבות לחיבור קווי הבס של הפלופי ללוח האם,בכלל אפשר לחבר אותום הפוך?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם של ASUS שמכיל את כל מה שציינתי בכותרת. אני אישית לא הצלחתי למצוא. אם מישהו יודע שקיים כזה (ושהוא נמכר בארץ) או שעומד לצאת לוח כזה, אני אשמח אם תגידו.

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  7. רציתי לדעת אם יש בלוח הזה חיבור רגיל להרדיסק ide או רק סטה? כי לא נראה לי שיהיה לי מספיק כסף גם להרדיסק חדש....

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  8. אז ככה. ברור לי שהמחשב שלי כבר לא יעמוד בעומסים שאני מציב לו. אני משתמש בו לעריכת סרטים בתוכנות פרמייר ואפטק-אפקטס ועכשיו גם מנסה להפעיל את avid media composer. סה"כ תוכנות מאוד כבדות בנוסף אני רוצה להפעיל משחקים כמו Last Remnant וEmpire עריכת סרטים היא בעדיפות עליונה מבחינתי. האם כדאי לי לשדרג את מהירות הזיכרון והעיף את הסטיק הזה של ה1GB או שכדאי לי פשוט להרחיב את הזיכרון ולהישאר אם אותו מהירות. מאוחר יותר אני רוצה לשדרג כ. מסך. חשבתי כל הGforce 9600 512MB, ראיתי מלא ביקורות שאומרות שהוא שווה את המחיר. התקציב הוא בערך 500 ש"ח. חשבתי על לשדרג ל4GB ואז כבר לשדרג את מערכת ההפעלה.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  9. מישהו מכיר את הלוח הזה: ASUS p5ad2-e premium דוד שלי רוצה לקנות אותו ממישהו (יד שניה) ב400 ש"ח...כדאי? איך הלוח בכללי לא מצאתי אותו בזאפ ממש ואני רוצה לדעת אם יש לו כרטיס מסך מובנה ואיך הוא בכללי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  10. Started by jbbb,

צריך זיכרון של אני צריך לדעת עם זה מתאים לוח אם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2416&products_id=16976 ולוח אם זה Gigabyte GA-8SQ800 בבקשה מהר

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  11. Started by Danny_Malis,

Registered ו-Unbuffered ולמה יש הבדל כל כך במחירים ? ועל הדרך מה זה ECC ?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  12. יש לי מעבד 2.4 גיגה של אינטל והלוח שלי נידפק. המעבד שלי עובד בתדר של 533 מגה ומצאתי לוח שהוא תומך ב- 400 מגה. אני יכול להשתמש בו? במה זה יפגע לי , ואם במהירות אז איזה מהירות המעבד שלי יהפוך להיות?

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  13. כל חיי הלכתי על INTEL וכרגע אני מנסה את SIS אני לא יודע מה לבחור בין שניהם, הבנתי שלאינטל יש בעיית התחממות וקיפאון בצ'יפסט הזה האם זה נכון, או שכדאי כבר להחליף ללוח של אינטל עם 865 ?

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  14. אני רוצה להפוך מארז דק של DVD (גובה 5 ס"מ) למחשב MP3. אני זקוק ללוח הדורש קירור מינימלי או בעל קירור פסיבי. כמו כן המלצה לספק המסוגל להיכנס לעובי כזה. רצוי שללוח תהיה יציאה קוקסאלית עבור חיבור למגבר. כמו כן אשמח לקבל קישור למודינג דומה. לא מצאתי בגלריה פיתרון.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  15. Started by LazyBurger,

ראיתי שכמה אנשים עשו זאת, השאירו תזמונים של מהירויות נמוכות והמהירות הייתה גבוהה... יש לי E6600 ללא OC, וזכרונות 800 שפועלים על 5-5-5-18, האם אני יכול להוריד אותם לתזמונים של 3-3-3-9 כמו שהם יהיו במהירות 200MHZ ולהפעיל אותם במהירות 266? לוח אם: gigabyte 965g תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  16. Started by Domovoi,

AMD 3800X2 תומך ב-Hyper-Threading?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  17. שלום, רציתי לדעת האם החברה "Transcend" מוכרת ואמינה בתחום הזכרונות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  18. רק הקירור לצ'יפסט? או שיש עוד משהו?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  19. Started by big_vulva,

שלום (בקרוב ...) לאחר שעברתי על רוב ההצעות של המדור רציתי לשאול האים יש סיבה כלשהיא שרוב ההצעות המפרטים הן עים מעבדי AMD ?! יש ל-AMD יתרון כלשהוא במחיר \ ביצועים \ זמן-חיים וכו' מול מעבדי INTEL מקבילים (תכונות ומחיר ) , או שבכל זאת יש כאן חוסר תום-לב בהמלצוות הקבועות הללו (למרות שזה אסור לפי חוקי הפורום ) למערכות AMD כל הזמן

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  20. מעבד של INTEL לוח אם של ASUS זכרונות של OCZ מארז של ANTEC

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  21. Started by d1v,

מה ההבדל בין הזכרונות הבאים ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=31 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15 המוכר אמר שהם אותו דבר..לא יודע מה לקנות..

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  22. שלום חברים יש לי בקשה קטנה, אני צריך שתעזרו לי לבחור מעבד, לוח וזיכרון בסכום של 1500 שקל בערך (יש מצב לחרוג ב- 100-200 שקל אם זה באמת יהיה שווה את זה). אני צריך ששלושת אלו יתיאמו לי לכרטיס מסך 8800GT 512MB של ג'יגהבייט מבחינת יכולת ניצול כמה שיותר גבוהה של הכרטיס. ממה שהספקתי לראות בפורום כדי לי ללכת על: Intel E4500 (בערך 650 ש"ח) Gigabyte P35-DS3L (בערך 550 ש"ח) לגבי הזיכרון אין לי שמץ של מושג במה לבחור... לגבי המעבד, אני בונה על לקנות לו קירור טרמלייק V1 (או שיש משהו יותר טוב באותו המחיר?) ולעשות לו OC ולכן הבנתי שלא צריך מעבד יותר מידי חזק וזה גם למה בחרתי ב- E4500. לא צריך לדאוג לגבי ספק כי יש לי כרגע ספק חדש של HEC 400W. קיצר מה אתם אומרים על זה? שווה להחליף את המפרט…

• 6 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by za-david,

עד היום הייתי קונה רק אינטל במחשב החדש שאני מתכוון לקנות אני רוצה לנסות את AMD איזה סדרה של מעבדים יותר חזקים ב AMD, מעבדי Athlon או Opteron? אם יש לכם המלצות מעבר לזה יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  24. Started by אוריפ,

שלום! רציתי לדעת למה אומרים שלא מומלץ להשתמש בחצאי מכפלות בAMD (או בכלל)?

25. Started by aviad_18,

האחד: GSKILL PC3200 400 MHZ 2.5-3-3-6 עם מפזר חום אלומיניום: מחיר - 640 ש"ח בנועה לינק: http://www.gskill.com/en/f1-3200phu2-zx.html השני: GSKILL PC3200 400 MHZ 2.5-3-3-6 ללא מפזר חום מאלומיניום מחיר: 560 ש"ח בנועה לינק: http://www.gskill.com/en/f1-3200phu2-ns.html השלישי: PQI PC3200 400 MHZ עם מפזר חום מאלומיניום מחיר: 610 ש"ח בנועה לינק:http://www.pqimemory.com/spec.asp?link=/dc/PQI3200-1024DBH.htm והשאלות: איזה מהם עדיף לי? ומה בנוגע ליכולות OC? חיפשתי סקירות אבל רובן בנוגע לקיטים של 2GB ואני מעוניין בקיט של 1GB. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.