מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בכל הפורום, בגוגל, איפה שלא תרצו ולא הצלחתי למצוא בנצ'ים לE2180 (אני מתלבט אם לקנות אותו) אשמח אם מישהו יוכל להביא לי קישור לבנץ' תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
האם המאוורר הקיים אינו מספיק? כמו כן - האם יש טעם להשקיע בלוח אם שמאפשר שדרוג ל-DDR3? במידה שכן - יש לוחות מומלצים של GB (בסביבות ה-500 עד 600 ש"ח)?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
תותחים יקרים!! אני צריך את עזרתכם בעיניין הזכרונות, אמרו לי שבישביל A64יותר טוב שתיים אותו דבר(256*2) מאשר אחד גדול(512). אז אנה מכם עיזרו לי בסוגייה זו. בתודה נתי!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שרת ישן במארז ענק בעל לוח MS6163, לאחר מספר בדיקות, מסתבר שהלוח החזיר את נשמתו לבורא. בהדלקת המחשב, אין צפצופים, הספק, המאוורים והכוננים מתחילים לעבוד אך נשמע כאילו אין להם כח ולאחר 20 שניות לערך המחשב נכבה. אין תצוגה ואין שום תגובה, ניתקתי את כל הכרטיסים, זכרון (אפילו את המעבד) ואין הבדל, לאחר כל נסיון כזה המחשב לא מוכן להדלק אלה אם כן אני מנתק את הספק מהמתח. גם בדקתי עם ספק אחר, בכדי לוודא שאין בעיה בספק, וקיבלתי את אותן תוצאות. אני מעוניין לשמור ולהמשיך להתשמש במארז הקיים. אפשר לקבל המלצה על לוח אם+מעבד+זכרון שיתאים? אני אשמח להשתמש בכל הכרטיסים שהיו מחוברים עד כה, כך שאני צריך 5 PCI וחיבור AGP, ואם זה לא מוגזם לבקש גם חיבור EISA אחד ATX כמובן .…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2006/07/18/core_2_duo_memory_timings/1.html אחלה כתבה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום למומחים, משום מה, כשאני מחבר את המאוורר הסטנדרטי של המעבד ללוח - נדרש כח רב ובסוף המאוורר אף גורם לעיוות הלוח. אני מניח שאם אחבר את הלוח למארז אזי יקטן העיוות (או ישבר הלוח) 1. האם למישהו יש מושג מה לעשות? 2. קניתי מאוורר (נוסף) zalman cnps9500, האם מישהו יודע האם הוא מתאים ל- Quad? אודה לכל עזרה, מני.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מצאתי את התמונה הזאת http://www.morextech.com/newsite/Produits/Fiches%20Produit/cartes%20mere/images%20gigabyte/K8nxp-sli/k8nxp-sli-sata.jpg עכשיו אני רוצה לדעת מזה היציאות הכתומות הלאה האדומות האלה הלבנות האלה המרובעים הקטנים ומזה הברזל הגדול הכתום הזה באמצע ? מה אלה?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אולי ע"י עדכון ביוס או איזה טריק שאתם מכירים ?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
את המחשב שלי קניתי מזמן ככה שאני לא זוכר בדיוק איזה לוח אם זה (חוץ מזה שהוא של אסוס) אני רוצה להוסיף עוד כרטיס זיכרון השאלה שלי היא - איך אני בודק: 1. איזה לוח אם יש לי 2. עד כמה זכרון הוא תומך 3. כמה זיכרון יש לי ושל איזה חברה עדיף להביא עוד ממורי סטיק של אותה חברה נכון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לי 1 GB זכרון של GEIL תזמונים 2.5-8-4-4 שאלתי איזה התזמונים האלה והאם הזכרונות שיש לי לא יוצרים לי מגבלה במפרט הבא מעבד AMD 64 939 לוח אם DFI 939 NF4 ULTRA INFINIT כרטיס מסך ATI X1800 GTO את המעבד כבר יש לי מהמחשב הקודם אני צריך לרכוש את הלוח ואת כרטיס המסך
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח אם טוב במחיר בין 650 ל 700 ש"ח שאר פרטי המערכת הם: מעבד אינטל E6700 2.66 GHZ 2 GB זכרון של KINGSTON כרטיס מסך GIGABYTE 8800 GTS עם 320 MB זכרון הרד דיסק Samsung 320 gb kj + WD 160 GB שני צורבי DVD של LITE ON ו - NEC הלוח אם שחשבתי לקנות הוא של Gigabyte GA 965G-DS3 REV 3.3 מה דעתכם? והאם יש לוחות יותר טובים בתווך מחירים שרשמתי תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
האם יש דרך לנטר את פעולת המאווררים על ידי תוכנה ולקבל התראה באם אחד המאווררים הפסיק לפעול . התקנתי את fanspeed והוא מנטר טמפרטורות שזה מצוין אבל הוא לא נותן ניטור של פעולת המאוורר עצמו משום מה למרות שיש שם דף ספציפי לכך עם גרף אבל אין קריאות בכלל וגם אם היו אין אפשרות שייתריע אם תפסיק הפעולה שלו. נראה לי שזה די קריטי לנייד. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
הגיע בשעה טובה המחשב החדש עם הלוח Gigabyte P35-DS3 קניתי אותו בנעה מחשבים ונתתי להם להרכיב אותו יש לי רק דילמה אחת לגבי ההתקלה שלהם, לאיזה בקר SATA עדיף לחבר את ההרדיסק והצורב? על הלוח יש 4 פורטים שנשלטים ע"י ה-ICH9 ועוד 2 פורטים שנשלטים ע"י ציפ של Gigabyte.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מה עם פיתוח של מעבדי AMD ,סדרת הFX הדו ליבתיים ומה בקשר לחד ליבתיים במהלך הפיתוחים? למה לצפות
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
עקב בעיה באתר של GIGABYTE אני לא יכול להכנס לדאונלואד סנטר... מישהו יכול להביא לי את היוטיליטי של בדיקת הטמפרטורה של הלוח GA K8NF-9 nforce4 אשמח מאוד.. (לא מוצא אותה בדיסק של הלוח וגם מעדיף מעודכנת) תודה מראש.....
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע נשרף לי הלוח אם שהיה ברשותי מדגם GA-8IK1100 של ג'גה בייט כמובן (צ'יפסט 875p).כיוון שהוא אזל מהמלאי סופק לי ע"י החברה לוח אם מדגם GA-8IG1000 שכולל את האינטל אקסטרים און בורד. הספק ציין כי לוח זה הינו חזק בהרבה יותר מלוח שהיה ברשותי לפני כן. חשוב לציין כי הלוח החדש שקיבלתי תומך בcia ו mib מה שללוח הקודם לא הייתה תמיכה לזה. אך בנוסף בלוח החדש שקיבלתי יש כרטיס און בורד שנקרא intel extreme graphic 2 חוץ מהagp x8 . אך למרות כל אלה , אינני בטוח כלל שהלוח החדש טוב יותר מהלוח שהיה ברשותי קודם לכן אם לא פחות טוב ממנו. את עזרתכם הדחופה! תודה
-
- 7 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מתלבט בין שני הלוחות הבאים : FOXCONN 945G7MA-8EKRS2 לבין Asus P5VD2-MX
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אני ממש נואש כספית והמחשב שלי הלך קפוט משו עם הלוח אם נישרף לפי מה שהבנתי... אני צריך ליקנות שילוש חדש ובקושי יש לי 1500 שח עכשיו יש לי את כל החלקים מהמחשב הקודם ואני לא ממש צריך כלום כרגע אני אומנם רוצה להחליף ה.דיסק אבל עם הזמן... אני אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין הציפסטים השונים כי אין לי מושג... בעיקרון אני רוצה NFORCE שיתמוך ב SATA ו AGP (שמעתי שהכ.קול שם די טוב וביכלל הכל עובד חלק בלי בעיות כל שהן) זיכרון רצוי חברה מוכרת כמו קינגסטון או טווינמוס 512 זול ופשוט בעיקרון המחשב ייועד לצפיה בסרטים סדרות אינטרנט מוזיקה עריכה גרפית קלה(אני מצייר ומלטש פה ושם ב PS) ולכן כל מעבד יספק אותי לדעתי... אשמח אם תיעצו אולי יש מה להחליף וגם תסבירו למה כי לדעת זה טוב לא?! תודה A…
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האם לוחות שתומכים בSLI תומכים בהכרח גם בCROSSFIRE? לוחות עם צ'יפסט של נווידיה בעלי PCIE X 2 יכולים לעבוד גם בCROSSFIRE? נ.ב סתם שאלה שמעניינת אותי... למה ללוחות של AMD-ATI יש צ'יפסטים של NVIDIA,הן לא מתחרות?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם למפרט הבא Albatron GeForce 6800 256-bit 128M ומעבד AMD ATHLON 64 3000+ BOX כל השאר 1024 מגה בייט 200 GB ארד דיסק סיראל אטה 8 MB וכל התחרוייד הנלווה האם כדאי ועדיף לי מבחינת מחיר (כי המחיר רק 655 שקל) על EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin זה דחוף לי תודה רבה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
פשוט השאלה למעלה(אי אפשר לעשות הודעה ללא תוכן...)
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
האם אפשר להרכיב זכרון DDR2 533 MHZ בלוח שתומך DDR 400 MHZ ? האם ב- DDR2 מספר פינים שונה מה-1 השאלה נובעת משיקול מחיר שה- DDR2 יותר זול? בקיצור האם זה יעבוד ויהיה אולי ניצול עתידי ליחדת הזכרון ללוח אחר (הלוח כרגע בתושבת 478 עד 400 MHZ )
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
איזה לוח אם הכי מומלץ למעבד AMD Athlon 64 AM2 איך לוח הזה GA-MA790X-DS4
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-