עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NI4NI,

היי יש לי במחשב סטיק זכרון corsair xms pc3200 512mb. את הזיכרון הזה קניתי בזמנו בחו"ל ולצערי אני לא זוכר בדיוק מה הם התיזמונים שלו. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 512mb אבל בגלל המחיר הגבוה (וגם בגלל שקשה להשיג את הדגם הזה בארץ) אני לא חושב שאני אקנה עוד קורסאייר אלא משהו זול יותר כמו ADATA. מן הסתם הזכרון החדש לא יהיה ממש זהה וגם התזמונים שלו יהיו שונים (הוא יהיה כמובן PC3200 אבל CAS שונה וכ"ו). האם צריכה להיות בעיה להריץ את המערכת עם שני סטיקים שונים כאלה ? האם למישהו יש מערכת עם סידור כזה של זכרון ?

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  2. Started by ZiroCool,

היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  3. Started by ReL,

אני החלפתי לוח אם וקניתי P4S800 , ועכשיו המחשב נהיה הרבה יותר גרוע , חבר שלי יש לו אותו לוח אם והמחשב שלי אמור לאכול את שלו, אבל אצלו פועלים משחקים בהרבה יותר טוב , אז הגעתי למסקנה שהבעיה היא בהגדרות , כי התקנתי את כל הדרייברים שיש , ומה לא עשיתי ... המפרט של המחשב שלי : P4 2400 MHZ 533 FBS 256 DDR SDRAM Geforce FX 5200 128 MB קיצר אני צריך את העזרה שלכם בהגדרות בביוס, אני לא מבין בזה אז רציתי לדעת אם אני צריך לשנות משהו , אם ההגדרות האלו נכונות : CPU speed [Manual] CPU External Frequency MHZ [133/33] Memory Frequency MHZ [Auto] DDR Voltag Adjustment [Auto] CPU Level 2 Cache [Enabled] Chipset Clock Mode [synchronoy או משהו כזה ] SDRAM Configuration [by SPD ] SDRAM Co…

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  4. Started by sella,

יש לי במחשב זיכרון של micron ואני רוצה לקנות עוד אחד של SimpleTech זה יעבוד לי שתיהם ביחד??

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  5. Started by tom123,

האם ה- OCZ 512MB DDR-RAM 3500 EL Platinium Edition Memory יתאים ויעבוד טוב עם IC7MAX3???

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  6. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי כרטיס זכרון 512 מגה והשאלה שלי היא האם יש הבדל מבחינת ביצועים אם הזיכרון יושב בסלוט מס' 1 בלוח או בשני או בשלישי???? יש לי אתלון 2600 ולוח של אסוס , כרגע כרטיס הזיכרון בסלוט השלישי DIMM3 תודה....

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  7. Started by or_cool,

היציאה כבר משווקת ונכון שהיא יותר מהירה מAGP מישהו יכול לרשום לי מה המהירות שלPCI-Express של AGP וגם של PCI רגיל תודה מראש

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  8. Started by Shadowman,

אני רוצה להוסיף זיכרון ראם DDR256mb 333mhz , בדקתי היום בחנויות וראיתי גם בפורום שהמחירים של הזיכרונות עלו, עכשיו השאלה שלי האם כדאי ללכת על זיכרון במחיר 330 שקל או לחקות עד שהמחירים שוב ירדו?

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  9. זכרונות קיימים, infineon ddr333 כנראה ימכרו למשפחה חמה ואוהבת המחיר עדיין לא סגור לגמרי אז לא רוצה לזרוק הצהרות לאוויר, בנוסף לזה יש לי בצד 400 שקל ככה שסביבת המחירים אני משער שתיהיה 700-800 שקל מה אתם מציעים לי לקנות, לא חייבים לכסח את כל ה800 שקל חשבתי על ה a-data 512mb ddr400 שעולה בסביבות ה600 שקל ואמור להספיק לי אני בfsb 200, השאלה שלי היא כזאת.. אם אני יעבוד בfsb200 ויקנה זכרונות ddr400 אני יעבוד ב יחס 1:1 אם אני יקנה זכרונות 500 אני יעלה את היחסים, מה יתן לי תוצאות טובות יותר והאם זה יהיה הפרש משמעותי כי הבנתי שברגע שמשנים את היחסים משתנים מספר הפעולות במחזור (לא כל כך הבנתי את הקטע) בקיצור מה יהיה יותר טוב והאם זה קריטי תודה (:

10. למיקרופון? לא כתוב במפרט... לפי התמונה אי אפשר כל כך לדעת... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294_839&products_id=3833

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  11. Started by DrStyle,

היחס שלי זה 5:6 הזכרונות 800MHZ אז מישהו יכול להסביר לי במה יחס של 1:1 יותר טוב מכל השאר ואיך אני משנה ולמה אני משנה את זה לא מצאתי FSB:DRAM בביוס ומה הסיכון לעלות את זה? *עריכה: רק שמתי לב שפרסמתי את זה פה אם זה קשור לאוברקלוקינג אז סליחה ולהעביר

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  12. אז ככה. ברור לי שהמחשב שלי כבר לא יעמוד בעומסים שאני מציב לו. אני משתמש בו לעריכת סרטים בתוכנות פרמייר ואפטק-אפקטס ועכשיו גם מנסה להפעיל את avid media composer. סה"כ תוכנות מאוד כבדות בנוסף אני רוצה להפעיל משחקים כמו Last Remnant וEmpire עריכת סרטים היא בעדיפות עליונה מבחינתי. האם כדאי לי לשדרג את מהירות הזיכרון והעיף את הסטיק הזה של ה1GB או שכדאי לי פשוט להרחיב את הזיכרון ולהישאר אם אותו מהירות. מאוחר יותר אני רוצה לשדרג כ. מסך. חשבתי כל הGforce 9600 512MB, ראיתי מלא ביקורות שאומרות שהוא שווה את המחיר. התקציב הוא בערך 500 ש"ח. חשבתי על לשדרג ל4GB ואז כבר לשדרג את מערכת ההפעלה.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  13. Started by sokran,

קניתי לוח אם ומעבד חדשים, צריך פשוט לחבר תמעבד, תזיכרון וכל השאר ללוח ?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  14. אז ככה, יש לי מעבד E6320, הבאתי אותו ל 2.66GHZ עם זכרונות 667MHZ. עכשיו, אני יודע שאני מגיע איתו ל 3GHZ בקלות אם היה לי זכרונות בתדר 800. אז חשבתי לקנות זוג של ג'יגה כל אחד, עכשיו הקטע הוא מה יקרה אם יהיה לי שתי צ'יפים של 667 ועוד שתי צ'יפים של 800? איך הזכרונות יעבדו ביחד? בטח בתדר 667 (גם אלו שעובדים בתדר 800), נכון? ובלי שום קשר, אני יוכל לעלות את ה FSB מעבר ל 400 ? איך זה ישפיע על הזוג זכרונות שעובדים בתדר 667? כרגע הזכרונות שלי עובדים במהירות 780MHZ, יעני הורדתי את המהירות ל 533, והעלתי את ה FSB ל 380. זה טוב להם? חח שאלה מטופשת, יעני זה פוגע בהם? מקצר חיים או מה? יש לי לוח אם P5B. אשמח לקבל קצת עזרה בקשר לזכרונות, נא לא להעביר לפורום אוברקלוקינג כי הנושא הוא הזכרונו…

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  15. עד סוף החופש הגדול החלטתי שאני משדרג את המחשב חזק כלומר זה נהיה די מחשב חדש... אני מעוניין לקנות לוח אם תותחן לOC כמובן יחסית לתקציב (שלא תגידו לי איך אתה רוצה בתקציב שלך לוח אם טוב! ???) ומעבד חדש+קירור מעולה+ספק אני יודע שהקירור והספק לא קשורים לנושא אבל למה להתחיל ללכת מפה לשם לשאול ביחידות בואו נרכז את זה לנושא אחד שיהיה לי יותר פשוט להבין אתכם... (אם אפשר כמובן אני לא רוצה להתחיל לקבוע פה למנהלים את החוקים) עכשיו האפשרויות ששקלתי עד עכשיו: E2160+AC Freezer 7+Asus P5B כאשר הלוח אם תומך בזכרונות 800 ו-Quad Core כך שהוא עונה על שידרוג עתיד-עתיד... השאלה איך הוא ב-OC מישהו יודע? או שלהישאר עם המעבד שלי אבל נראה לי הוא חרא מידי לא יהיה טוב ל-OC חם כמו תנור (הוא 90NM זבל ח…

16. Started by drorr,

אם אני רוכש מעבד AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX איזה לוח אם עדיף? ASUS M2N-E או GIGABYTE הבנתי שב- ASUS אין F.W תודה

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  17. Started by naba,

אני מתכוון לקנות מעבד ואני מתלבט בין E2140 לE4400, אני מתכוון להמהיר את שניהם לאיזור ה3GHZ אני ארגיש בהבדל בין שני המעבדים? אני בקושי משחק אבל אני ארצה לשחק בקריסיס ובGTA 4 כשייצאו . אשמח לראות באנצ' שמשווה בינהם כששניהם על 3GHZ. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  18. Started by bodomist,

שלום, בפורום למפרטי מחשב נתנו לי הצעות לגבי מעבדים... האחד של אינטל: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B והאחר של AMD: Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB רציתי לשאול עד כמה ההפרש בביצועים ביניהם הוא גבוה... והאם הוא שווה את הכסף (הכל בהנחה לזה שהמחשב המתוכנן נועד למשחקים)... אם תוכלו קצת לפרט לגבי הביצועים, החסרונות, הייתרונות והכדאיות שלהם אני אודה לכם מאוד... תודה מראש...

19. Started by amit71,

מה זה HDMI header בלוח אם ? האם זה מחבר HDMI או שצריך חלק נוסף אם מהו וכמה עולה אני מעוניין בלוח אם עם HDMI תודה

20. המפרט נשלח לפני חצי שעה בערך לבנאדם שאני ממנו מזמין את המפרט ואני יכול להזמין ממנו כל חלק שאני רוצה אבל יכול להיות שהוא יעשה בעיות עם הלוח אם, אם הוא לא של אינטל. אז אני צריך לוח אם שיהיה בערך כמו : GIGABYTE GA-P35-DS3 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כמובן עדיף שיהיה יותר טוב ואין בעיה שיחרוג טיפה מהמחיר של הלוח אם הזה למרות שעדיף שלא. כל המפרט כולל הלוח אם : אדי : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤644 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤591 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MB…

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  21. **לכל התותחים והמבינים צריך קצת עזרה, אם מתאפשר תנו תשובות מפורטות בבקשה. אני מעוניין בלוח אם שיכול להעביר DTS-HD למגבר ק"ב והבנתי שזה ניתן רק על ידי חיבור HDMI קראתי שיש מס' כרטיסים עם HDMI header 1.איך אני מחבר את זה למגבר 2.האם ניתן לשלב בין כרטיס מסך (8600GT ) לכרטיס קול און בורד עם יכולת (ALC-889A)DTS-HD ואם לא איך כן 3.האם צריך לקנות חלק נוסף על מנת לנצל את האפשרות של HDMI header 4.גם בלוחות ללא HDMI header כמו ‏P35C-DS3R יש על פי הפרסום ALC-889A עם יכולת DTS HD .מה היתרון של הלוח אם לא ניתן לנצל את העברת האודיו ללא HDMI

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  22. Started by roybj,

הי, אני עומד לקנות מחשב חדש וזקוק לעזרה בבחירת motherboard. החלקים (הרלוונטים) שאני מתכנן לקנות הם: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHZ PC2-8500 PLATINUM 5-5-5-18 OCZ2P10664GK Leadtek GeForce 9600GT Extreme 512MB PCIe חשבתי על לוח סביב ה-500 ש"ח פחות או יותר. אם יש לכם כמה אופציות, אשמח. תודה.

• 6 תגובות
    • 492 צפיות
  23. האם יש עדיפות ל - 2*2G על 4*1G? אם יש עדיפות, מה עדיף, שני סטיקים עם CL5 או 4 סטיקים ב CL4 (בהנחה שהמחיר זהה)?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  24. האם כדאי לחכות למחשב חדש במקום במעבד 6600 ?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  25. זה המפרט: מעבד: Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM מחיר: ¤1425 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מחיר: ¤554 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 מחיר: ¤230 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS מחיר: ¤443 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Retail מחיר: ¤1379 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black מחיר: ¤179 אני לא מתכנן OC ובא עם המעמד מן מאוורר כזה והמוכר אמר לי שאני לא צריך אבל רציתי לשאול כדי להיות בטוח .. ואם אני צריך מה הכי זול והכי שקט שיש ?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים