עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rafi_d,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש לשימושים כלליים (לא משחקים) + הקרנת סרטים. הבסיס DUO - 6300. לוח אם מבוסס 945 או 965 . ניסיתי להוזיל עלויות: 1. ע"י חיפוש לוח בעל יציאת TV-out . לא מצאתי. יש חיה כזאת ? (החלופה - כמובן -השלמה ע"י כ. מסך). 2. בדקתי עלויות בחו"ל והופתעתי לראות כרטיסים מבוססי 965 בסביבות ~100$ (בארץ 800+) . דוגמאות: http://www0.shopping.com/xPO-Foxconn-Foxconn-Core-2-Duo-P965-DDR2-PCIe-SATA2-Audio-LAN-ATX-P9657AA-8KS2H http://www0.shopping.com/xPO-Intel-DP965LT http://www0.shopping.com/xPO-Gigabyte_Gigabyte_GA_965P_S3_P965_Express_Core_2_Extreme_Core_2_Duo_1066FSB_LGA775_DDR2_ATX_Motherboard_w_Aud יש טעם להזמין מחו"ל ? מסדרים אותנו כאן ?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  2. שלום לכולם... יש לי לוח אם שתומך ב- DDR 400 . אני מחפש כרטיס זיכרון איכותי במחיר של 550 ש"ח. תנו לי סוג של חברה איכותית שנותנת אחריות כמו שצריך. תודה זאביק.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  3. שלום. אם אני קונה זכרונות 1066MHZ CL5 האם אני יכול לכוון אותם כך שיעבדו ב800MHZ CL4/677MHZ CL3?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by אוריפ,

שלום! רציתי לדעת למה אומרים שלא מומלץ להשתמש בחצאי מכפלות בAMD (או בכלל)?

5. מעבד אט'לון בארטון 2500+ 333MHZ זכרון ווינבונד 512MB 3200PC (אלא אם אנשים יצליחו לשכנע אותי שלא, ואני הולך הולך ומשתכנע, אגב. אם לא אז זה יהיה טווינמוס תואם במהירות ובנפח). WD 60GB 7200 8MB. המערכת בעיקר למשחקים. כל השאר די לא חשוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  6. קניתי מחשב, ושמו לי את הזיכרון הזה OCZ DDR2 PC2-6400 / 800MHz / Vista Upgrade Edition קראתי באתר של OCZ ורשום שהזיכרונות תוכננו ל Windows Vist, ואני מתכוון להתקין XP. מה אתם מציעים - להשאיר את הזיכרונות או לבקש אחרים? אגב, קניתי את המחשב ב KSP, ואין שם מבחר גדול של זכרונות.. התקציב הוא עד 250 ש"ח... זה דחוף כי אני צריך להחליט מה לעשות.. עוד לא קיבלתי את המחשב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by gania23,

שלום לכולם אני על סף קניית כרטיס מסך radeon hd4850 אבל אני חושש שהמעבד שלי (e6300) יגביל אותו בצורה רצינית והשאלה היא האם באמת יהיה לי צוואר בקבוק רציני ואני לא יוכל לנצל את הכח של הכרטיס ?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  8. אז ככה... 1. יש היום הרבה מעבדים ולוחות אם. שלכל אחד מתאים משו אחר... אז למשתמש ממוצע שרוצה את המחשב בעיקר לשימוש ביתי+ (זתומרת אינטרנט ומשחקים מדי פעם והורדת סדרות וסרטים וכאלה אבל לא ברמה הכי גבוהה) מה עדיף? אינטל? AMD? ולהמשך האשכול... באות שאר השאלות מה זה DUAL CORE ומה זה SATA1 או SATA2 וכל מיני תמיכות ודברים כאלה שיש לרכיבים השונים. ומה זה קונרו? ואיזה לוח תומך ואיזה לא? ומה עדיף בשביל שתהיה אפשרות בשנה שנתיים הקרובות גם לשדרג את המחשב ולא להתקע עם טכנולוגיה שנהיה מחוייבים להחליף את כל המחשב בשביל לשדרג אותו. תודה.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  9. הגעתי למסקנה שבנקודת הזמן הזאת אין שום טעם להשקיע בלוח אם יקר ל-conroe ( כ-1000 שח רק על הלוח) שמחייב קניית זיכרון ddr2 יקר, או על כרטיס מסך יקר לאור יציאתם של כרטיסי directx10 לשוק בעוד כחודש,שלבטח יהיו בתקופה הקרובה יקרים ולא משתלמים לגיימר שיש לו מעט שכל בקודקודו(ולעניות דעתי מניסיון מוקדם עם מערכות ההפעלה של מיקרוסופט,שומר נפשו עדיף שיתרחק מ-vista לפחות עד שיצא sp2 בעוד כשנה+). משחק ה-directx10 שיצא בתחילת ינואר-- crysis,טוב ככול שיהיה לא מצדיק את ההשקעה הכספית הגדולה הנידרשת ממי שמעונין לשדרג את המערכת שלו כך שתתאים ל-dx10 במלואו משום שבחצי השנה הקרובה, ככול שידוע לי לא צפוי לצאת שום משחק נוסף שינצל את ה-dx10 ,כך שעד שזה יקרה יחלוף פרק זמן של יותר מחצי שנה שבמהלכה צפ…

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  10. אילו חברות של זיכרונות יש באיכות טובה ולא יותר מידיי יקרים? כאלה זכרונות של 512 מגה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by artur2,

התלבטתי בקשר לקניית זכרונות חדשים. מה עדיף: A-DATA 512x4 (כן כן x4) ;D או CORSAIR 512x2 CL2 תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  12. איזה מבין החלקים הבאים עדיף ? (אני לא רוצה OC) לוח אם MSI 965 NeoF או GIGABYTE GA-945P-S3-RH ? זכרונות 800MHZ או 667 MHZ ? לא מרגישים הבדל ? האם עדיף DUAL CHANNEL (למשל 1GB*2) או צ'יפ אחד של 2GB ? מעבד E6300 או E6400 ? לא מרגישים הבדל ? תודה לכולם, תשובות מהר בבקשה.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  13. Started by niva401,

האם למישהו יש נסיון עם לוח אם INTEL G31 pearl creek 1333mhz fsb? האם הוא עדיף על לוח של ASUS מקביל?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by benma,

האם ידוע מתי יגיעו לארץ מערכות מחשב מוכללות (EMBEDDED) עם מעבדי GEODE של AMD?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by ZiroCool,

היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  16. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

אני מחפש כרטיס נורמלי לא "מייד אין אינדונזיה", במחירים סבירים, בארץ של איזה 128 או 256 ואפילו 512.. שאני אדע את המחירים ומאיפה קונים תודה (:

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by dannydr,

שלום יש לי מחשב עם לוח אמ של ASUS p4p800 se. ויש לי 4 SLOT של DDR. הכנסתי לשנייהם 256 מ"ב DDR 440 וכשהמחשב עולה זה מראה מהירות שעון של 266 MHZ. מצורף קובץ שגם בתוכנה EVEREST זה מראה אותם נתונים. שאלתי היא האם לא אמור להיות לי מהירות של 400 אם בשני הזכרונות המהירות היא 200 MHZ וזה חריצי DUAL DDR? בתודה מראש דני [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  18. Started by paz1996,

ו

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  19. Started by Pitzinyelo,

http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS.htm# אני שוקל לרכוש את הלוח הזה, מכיוון שהוא עומד בשני קריטריונים: NFORCE3 ומחיר סביר איכשהו. בסך הכל אני מעוניין בביצועים נורמליים ושלא תהיה התחממות יתרה. אני לא אעשה אוברקלוק לזכרונות.

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by tehnodrom,

שלום יש לי שתי שאלות אני קונה מספר חלקים וצריך ייעוץ 1) האם משתלם לי לקנות זיכרון 500 MHZ של a - data 512 MB או 1GB של 400MHZ A - Data 2) האם עדיף לקנות את הלוח של MSI neo2 Platinum על ה Abit Av8 (לא ה 3rd Eye ) השאלה היא מה ההבדלים בין הלוחות האלה? ואם יש הבדלים משמעותיים במהירויות ואוברקלוקינג ?

21. Started by Kenny,

היי אנשים.. יש לי כרגע את המחשב הזה : AMD 64bit 3500 MSI K8Neo Platinium Gskill 512X2 ATi X850 עכשיו אני רוצה להתקין vista פעם אחרונה שניסיתי , הבנתי שמשחקים על ויסטה צריכים יותר מגיגה זכרון. בכל מקרה , הבעיה שלי שאין לי מושג (לא זוכר) איזה זכרונות יש לי במחשב.. אם הם 533hz יותר או פחות... חשבתי אולי תדעו לפי המעבד\לוח אם איזה זכרונות יש לי או איזה זכרונות אני יכול לקנות כדי לקבל 2 גיגה 512 כפול 4. ואם בכלל הלוח תומך בזה. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי , למרות שכסף זאת לא בעיה.. אז תמליצו... תודה! נ.ב - התקנתי sandra והיא לא זיהתה את הזכרונות .. פירקתי את המחשב ולא ראיתי את הדגם שלהם...

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by LOOSE,

מחפש לוח אם AMD 939 PCI-E בתקציב של עד 400 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by aad11,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבחירה בין 2 לוחות: Asus m2a-vm או Asus M2npv-vm שניהם עם כ"מ מובנה, כמובן - מהם ההבדלים ביניהם, ואיזה מהם יותר מומלץ לתמיכה במעבד AMD 4800, למשימות של מולטי-טאסק, צפייה בסרטים ועריכת סרטים קלה (וירטואל-דאב, בעיקר). תודה מראש לכל המשיבים! אבירם

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  24. Started by davis5,

OCZ CL5 900MHz Special Edition 2048MB DDR2 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3040 OCZ CL4 800MHz CrossFire Dual 2048MB DDR2 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3041 G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 ללוח gigabyte ds3 965 מעבד e4300 ?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  25. עשיתי כבר חיפוש בפורום ולא מצאתי איפה אפשר לקנות לוח ITX זול

• 2 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים