מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מה קורה חברה? מה עדיף בין השניים? Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore או Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915) ובמידה שהATHLON עדיף, עד כמה תוספת מחיר הוא שווה? (באופן כללי, לא לפי מחירי השוק) תודה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
איזה זכרון יותר טוב? OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 3200 EL Optiomized Dual Channel Kit או Mushkin 1GB Dual Pack (2x512MB) PC3200 222 Special? תודה, vegeto 8)
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע נשרף לי הלוח אם שהיה ברשותי מדגם GA-8IK1100 של ג'גה בייט כמובן (צ'יפסט 875p).כיוון שהוא אזל מהמלאי סופק לי ע"י החברה לוח אם מדגם GA-8IG1000 שכולל את האינטל אקסטרים און בורד. הספק ציין כי לוח זה הינו חזק בהרבה יותר מלוח שהיה ברשותי לפני כן. חשוב לציין כי הלוח החדש שקיבלתי תומך בcia ו mib מה שללוח הקודם לא הייתה תמיכה לזה. אך בנוסף בלוח החדש שקיבלתי יש כרטיס און בורד שנקרא intel extreme graphic 2 חוץ מהagp x8 . אך למרות כל אלה , אינני בטוח כלל שהלוח החדש טוב יותר מהלוח שהיה ברשותי קודם לכן אם לא פחות טוב ממנו. את עזרתכם הדחופה! תודה
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני בקרוב מאוד קונה זיכרונות חדשים אני מוכן להשקיע עד 650 שקל )ממש לא יודע ) אני הייתי רוצה לדעת מה כדי (האם כדי לקחת dual? ביינתיים אין לי לוח dual) המטרה שלי זה OC למעבד xp2500 נעול (OC כמה שיותר גדול, מאלו זיכרונות אפשר לסחוט הכי הרבה?) תראו מה אני ראיתי בתקציב שלי OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Revision 2 Performance Serie OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series Corsair 512MB PC 3200 C3 Value GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series (אלו חורגים מהתקציב אבל אולי איך שהוא אני יוכל להסתדר) 512MB TwinMos TwiSTER DDR PC3200/400 (CL2) - original או האם כדי לי בכלל ללכת על זיכרון אחד כזה CORSAIR CMX256A-…
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבדי centrino למעבדי דותן ? ובנוסף אם אשפר לקבל פירוט או השוואה מדוייקת בינייהם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס זכרון 512 מגה והשאלה שלי היא האם יש הבדל מבחינת ביצועים אם הזיכרון יושב בסלוט מס' 1 בלוח או בשני או בשלישי???? יש לי אתלון 2600 ולוח של אסוס , כרגע כרטיס הזיכרון בסלוט השלישי DIMM3 תודה....
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לזכרונות 2GB הזכרונות של קינגסטון נראה לי שהם טובים
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
צריך לבחור בשעות הקרובות לוח אם שתומך ביציאת COAX מחשב למשחקים כבדים, מעבד Q6600 וכל השאר גם סבבה צריך המלצה
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם של ASUS שמכיל את כל מה שציינתי בכותרת. אני אישית לא הצלחתי למצוא. אם מישהו יודע שקיים כזה (ושהוא נמכר בארץ) או שעומד לצאת לוח כזה, אני אשמח אם תגידו.
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
חברה לא אמורה להיות בימים הקרובים הורדת מחירים של מעבדי אינטל!!!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש בלוח הזה חיבור רגיל להרדיסק ide או רק סטה? כי לא נראה לי שיהיה לי מספיק כסף גם להרדיסק חדש....
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
דוד שלי רוצה הוסיף זכרונות למחשב שלו מעבד AMD 3200 לוח גיגביט לא זוכר דגם זכרונת ADATA 512 אני קונה מהחנות הבא תמלצו לי משהו מהחנות http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=33
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני יודע שהצ'יפסטים של Intel תומכים (אומנם לא רשמית) במערכי crossfire ואילו הצ'טפסטים של Nvidia תומכים כמובן במערכי SLI. השאלה שלי אם בכל זאת אני אבחר לקנות לוח אם עם צ'יפסט של Intel P35 נניח ASUS P5K האם אוכל כן לבצע מערך SLI?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט לידידה צלמת שעובדת הרבה מאוד עם פוטושופ (קיום עם עגלת בעלת פנטיום 4 478). רציתי לשאול אם מעבדים כפולים ליבה כמו E8400 או E8500 יעשו את העבודה מעל ומעבר או כדאי לפזול לQ8200? האם העובדה שמדובר ב4 ליבות עם מהירות שעון נמוכה משני כפולי הליבה שציינתי עדיין תעשה עבודה טובה יותר מהם, או ההיפך? מה גם שבQ8200 יש רק 4 מגה זיכרון מטמון לעומת 6 בכפולי ליבה... אשמח לדעת מה עדיף לצרכים האילו של צילום ופוטושופ. אציין גם שזה ככל הנראה יהיה מחשב לטווח ארוך של 3-4 שנים.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שאלה פשוטה מישהו מכיר לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שיש לו TV-Out ?? חיפשתי , ולא מצאת אחד כזה. קיימת חיה כזאת? ??? :-X תודה!
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות למחשב שלי עוד זיכרון, להוסיף 256 ל256 שכבר יש לי ולקבל 512, הבעיה שאנשים אמרו לי שבגלל שזה זיכרון sdram לא שווה אפילו לשפר את זה כי זה עובד בכפולות נמוכות או משהו בסגנון ואני לא ירגיש בהבדל... הזיכרון הוא למטרת משחקים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
דבר ראשון, אחלה פורום. רואים שמדובר באנשים רציניים שמבינים עניין. אז ככה, יש לי MB ישן עם ציפסט GB450 של אינטל. מעבד 1.3G וזכרון 256 RDRAM. על פי האתר של אינטל, לוח האם תואם למקסימום מעבד 2.0 עם 256KBIT. השאלה היא איפה אפשר להשיג מעבד כזה? בטח אי אפשר, אז השאלה היא על איזה שילוב MB -מעבד-מארז (1200~ ש"ח) אתם ממליצים ככה שאני אוכל להעביר את שאר החומרה (כולל הזכרון RDRAM אם אפשרי)? תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי 2 זכרונות שרצים ב 400 מגה הרץ (זכרונות של 512 כל אחד) ויש לי עוד 512 אבל של 333.. שווה לי להוסיף אותו? או שזה יאט לי את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
למה שאני עושה RESTART למחשב רשום לי שמהירות המעבד היא 2.4GHZ ושאני בודק בתוכנה CPU-Z או EVEREST הוא רושם לי 1.8GHZ לאן נעלמו 0.6GHZ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום קיים ברשותי הזיכון הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv הייתי מעוניין לשדרג ל4 GB האם הדבר נכון כי אני אקנה את אותו הזיכרון והרכיבו וכך יהיה לי 4 GB? בנוסף אמרו לי כי זה לא משנה אם אני אקנה את אותו הזיכרון העיקר שהמהירות והDDR יהיה שווים, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
הנושא בערך מסכם את זה. אני שואל בשביל חבר שלי.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי כולם אני מתלבט בין 2 סוגי זכרונות: שניהם מסוג DDR2, שניהם 2 סטיקים של 2 ג'יגה האחד הוא CL4 800MHZ השני הוא CL5 1066MHZ ההפרש בין המחירים לא משמעותי במיוחד (סביבות ה100) איזה מבין השניים יותר מהיר? מה עושה את הזיכרון למהיר יותר, התדר או הCL?
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
או בגרסא לא מקוצרת ... לפני כמה שנים קניתי מחשב ששמש אותי בצורה נפלאה, המעבד AMD XP 3200 ולוח אם של DFI - LANPARTY UT nF4 Ultra-D. לאחרונה קניתי מחשב חדש (בעזרת הפורומים כאן אפילו) וראיתי שהSocket 939 עוד לא מת, ובכ500-600 שקל אני יכול לקנות מעבד חדש.. השאלה שלי היא האם הלוח אם שלי תומך בסדרת הFX החדשה ועל איזה מעבד אתם ממליצים לHTPC (כל פי האתר של DFI לא אמורה להיות שום בעיה, אבל זכור לי במעורפל שכשקניתי ואתו היתה מגבלה של XP 3800 או משהו כזה, מה שהיה הכי חדש אז בשוק) תודה!
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
עד היום הייתי קונה רק אינטל במחשב החדש שאני מתכוון לקנות אני רוצה לנסות את AMD איזה סדרה של מעבדים יותר חזקים ב AMD, מעבדי Athlon או Opteron? אם יש לכם המלצות מעבר לזה יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-