מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
המחשב לא מיועד לאוברקלוק אני רוצה את השילוש הכי טוב עד 1600 ש"ח ושיהיה בו 512 מגה זכרון תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה שבכותרת. בתודה מראש, יאיר
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני די חדש בפורום אבל ראיתי שאתם אנשים רציניים ועיניינים שיש על מה לדבר איתם והחלטתי ליפנות אליכם בדילמה שלי שהיא: יש לי : P3-800 256 SDR G4 4200 128 DDR ASUS-CUV4X אני הייתי רוצה לשדרג את המעבד,הלוח והזיכרון כמה שיותר,אני מיתכוון להישתמש במחשב בעיקר למישחקים כבדים ואני לא מתכנן על OC בשנה הקרובה. הייתי מעדיף מערכת AMD ואם תוכלו תסבירו מה כל כך טוב בNFORCE2 שכולם ממליצים עליו? בבקשה גם שתסבירו לי למה חברים שלי אומרים לי שאני לא ממש צריך 2400 ואני יכול להיסתפק ב2000 ? ואני גר באזור הצפון (ליד חיפה) אז עם אפשר לציין שמות של חנויות זולות באזור למי שמכיר בתודה THE GYVER
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-
-
במקרה עכשיו נתקלתי בזה: http://www.bit-tech.net/feature/80
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש אותו בזיגזג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3107
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי חיפשתי לקנות זכרון ומצאתי את המכירה באה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=350031524436&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=022 המחיר די אטרקטיבי לכמות כזאת של זכרון אבל קצת מוזר לי שהמוכר מציין שזה זכרון ללוחות AM2 בלבד. האם מישהו מכיר את הזכרון הזה או יכול להבהיר את הנושא?
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני מרכיב מערכת HTPC אם הלוח של SAPPHIR דגם AM2RS690MHD קישור לאתר יצרן http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=178&grp=6 עכשיו הכול עובד סבבה חוץ מבעיה שהביוס השתגע כלומר הטמפרטורה קפוא על 30 מעלות וכול מיני דברים כאלה אני מקבל את הודע הבאה שהמחשב עולה VERIFYING DMI POOL DATA K8 NPT DATA CHANGE... UPDATE NEW DATA TO DMI עכשיו המחשב נכנס לווינדוס והכול עובד בסדר אין בעיות אבל ההודע הזאות משגעת אותי ואני לא מצליח למצאו עידכון לביוס שיכול להיות פתרון לבעיה השמח לשמוע אם למשהיו יש ראיון לפתרון או מושג מהיכן אני יכול לעדכן את הביוס של הלוח תודה מראש לכול העוזרים
-
- 9 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום כאשר אני מדליק את המחשב או עושה ריסטרט מופיע לי תפריט של ה Express Gate השעלה שלי היא עם מישהוא יודע מה כל אופציה שיש לי שם אומרת ומה אפשר לעשות דרך שם בתודה מראש לכל המשיבים
-
- 13 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שני מעבדי המערכת שרואים בתמונה הם תוצרת NVIDIA כאשר בגשר הצפוני יש אפיק תקשורת מול המעבד ברשיון מטעם אינטל ואפיק התקשורת שמחבר בין מעבדי המערכת הוא הייפר טרנספורט (שמפתחת מובילה שלו הייתה AMD). מקור: http://www.sudhian.com/showdocs.cfm?aid=663
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה שקורה הוא כזה יש לי לוח P965-S3 של גיגהבייט אבל REV 1 וזיכרונות 667 גנריים לא משהו מיוחד השאלה היא בעקבות הביקורות על E4300 האם כדאי לי לקנות אותו או מעבד E6420-E6320? מבחינת קירור אני מניח שאני אשים קירור סטנדרטי ולא משהו מיוחד אבל הבנתי שאפשר להגיע למהירות טובה גם ככה עם ה E4300 ושאלה נוספת שאומרים שהעלו E4300 ל 3Ghz זה אומר שכל Core הוא על 3 גיגה? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להריץ כמה בדיקות פשוטות בחנות לפני שאני לוקח את המחשב הביתה ומתקין את windows. אני רוצה לוודא שהזכרונות, לוח האם, המעבד והדיסקים הקשיחים תקינים. האם יש תוכנות שבודקות זאת ללא צורך במערכת הפעלה מותקנת? האם יש אפשרות לבדיקה מהירה בחנות?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הזיכרונות שלי הם במהירות 667 CL4 - לינק מצורף. http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel הגדרתי בביוס את התזמונים שלהם בדיוק כמו שרשום על הזכרונות, וגם נתתי להם מתח בדיוק כמו שמומלץ באתר. הCPU-Z מציג אותם כ300, הם לא אמורים להיות מוצגים כ333? ואם כן, איך משנים את זה? מצרף תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם אינטל 3.0 נגיד זה כמו AMD 3000? או איך זה הולך בכלל ?AMD3200 זה כמו אינטל 3.2 ?????תסבירו בקשה !!!??? :screwy:
-
- 13 תגובות
- 797 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם בלוח אם הספציפי הזה של חברת GIGABYTE ובכלל בלוחות אם שבהם יש יציאות מובנות בכרטיס המסך של VGA, DVI. HDMI ניתן לבצע Extend כלומר הרחבה ל 2 מסכים או יותר, או שניתן להציג בו זמנית רק על מסך אחד? אני יודע בוודאות שעל כרטיסים חיצוניים מתקינים את הדרייבר של החברה ומשם ניתן לבצע הרחבה ל 2 תצוגות, השאלה היא האם בכרטיס המובנה בלוח הזה האופציה קיימת? ואם לא אז במה זה תלוי? אני מתכוון לקנות לקרוב משפחה מחשב כזה והוא רוצה לחבר 2 מסכים אחד למחשב ואחד לטלוויזיה ב HDMI אני רוצה לדעת מראש. תודה.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. אני מבקש המלצה ללוח אם בתקציב של עד 550 ש"ח, הלוח צריך להתאים למעבדי אינטל (c2d - תושבת 775), הוא חייב להיות עם כרטיס מסך מובנה ואם אפשר אז שתהיה לו יציאת DVI או כרטיס DVI שמגיע עם הלוח . בעבר השתמשתי בלוח של ASROCK והייתי מרוצה, אבל ראיתי שיש עכשיו את ה- G31/33 וחשבתי ללכת עליהם. המלצות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי, אפשר לראות את מפרט המחשב שלי בפרופיל, חלק הרלוונטי לנושא (לדעתי) הוא לוח האם והמעבד שלי: GIGABYTE GA-965P-DS4 INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB מאז שקניתי את המחשב יש לי בעיות מתח ביציאות הUSB, מחוברים ליציאות (דרך מפצלים) כ 15 התקנים שונים אבל כל המפצלים שלי מחוברים במתח נפרד כך שאני לא בטוח למה יש לי בעיות בכלל. אני חושד שזה הלוח אם. אם כבר אני צריך להחליף אותו חשבתי לשדרג גם את המעבד, ניראה לי שכל שאר החלקים שלי יתאימו ללוח אם ומעבד חדש. אשמח לקבל דעה לגבי בעיות החשמל (מתבטא בעיקר בכך שלפעמים התקנים שונים לא מזוהים) והצעות ללוח אם ומעבד חדש בעד 3000 ש"ח (שנייהם ביחד). תודה, עמרי
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://hexus.net/tech/news/cpu/86585-legendary-cpu-architect-jim-keller-leaves-amd/
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי פה שכרטיס שעובד על PCI-E 2.0 יעבוד גם על PCI-E רגיל, פשוט בלי החידושים שיש בגרסא 2... אז בעצם איזה הבדל יש בין 2 הגרסאות, והאם אלה שינויים פיסיים בחיבור של הכרטיס או שינויים תוכנתיים או משהו שאפשר יהיה לעשות עדכון BIOS ולהתאים את הלוח אם לכרטיסי PCI-E 2.0 ???? ולשאלה השניה, יש לי 4 חיבורים למודולי זיכרון על הלוח שאפשר לחבר 2 מודולים בסלוטים 1 ו3, או 2 בסלוטים 2 ו4 בתנאי שהם זהים, אז אפשר לחבר בסלוטים 1 ו3 זיכרון מסוג מסוים וב2 ו4 זיכרון מסוג אחר ובמהירות שונה? תודה לעזורים...
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 סטיקים של 512mb ddr2 של חברה משהו a data בקיצור בלוח אם שלי יש אפשרות לשים 2 של ddr2 ועוד 2 של ddr אז השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 ואם יהיה שיפור ואם כן אז אם הוא יהיה משמעותי ? ויש לי עוד שאלה יש לי זיכרון של kingston kvr533d2n4 אז אולי כדאי להחליף עם אחד מ 512 של a data או שאם יהיו 2 זיכרונות לא מאותה חברה זה רק יפגע בביצועים ?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
ביצעתי לזכרונות שלי (ניתן לראות את הדגם במפרט) אוברקלוק. הם היו על תיזמונים של 4-4-3-5 ב 800MHZ. שיניתי את התיזמונים ל 4-4-4-12 ב 960MHZ(כי כמובן זה לא עבד עם התזמונים בברירת מחדל וכמובן ששיניתי את המתח) האם זה באמת עדיף (בגלל שאומנם העלתי את התדר אך שחררתי קצת את התיזמונים). וכמה שיפור לטובה אמור להיות?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום רב, לפני שבוע שאלתי שאלה בנוגע לזכרון במחשבי. תשובות משתתפי הפורום היו מצויינות ומהירות וענו לי על כל הבעיות ופתרו אותם. מצד שני פניתי ליצרן לוח האם שלי ותשובתו היתה ללא ספק פחות מקצועית. פחות טובה ופחות אמינה. הרי היא פרוסה לפניכם להתרשמות. Dear Sir, Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. As to the problem you mentioned, because there are too many kinds of memory modules available in the retail market, it is very difficult to test all of the modules with our MB products especially the quality various. If possible, we also recommend you choosing the modules with famous brand and test the modules with your system before you …
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
חברה תסבירו לי מה זה מעבד retail ובמה הוא שונה מי הרגיל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ראיתי באתר אחד q6700 עם זיכרון של 8mb מישהו יודע או יש לו אותו..? האם הוא יותר טוב מהe8400 או q6600? השימושים שלי הם משחקים והמחשב הוא: p43 hd4850 2g 800hz אני רק צריך מעבד תודה רבה חברה
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
קניתי לפני איזה חודש ומשהו מעבד AMD 64 3000+ WINCHESTER עם לוח של GIGABYTE NFORNCE3 לפני כמה ימים שמת לב שמאוורר של המעבד (סטוק) לא עובד הפעלתי את התוכנה של ניטור הטמפ' שהגיעה לי עם הלוח ולפי התוכנה כל פעם שהמעבד מגיע ל 45 הוא נדלק-מקרר את המעבד עד ל 37 ונכבה ואז עוד פעם נדלק ב 45 ונכבה ב 37 מה זה יכול להיות?? יש לי חבר שקנה את אותו מחבש כמו שלי (בדיוק אותם חלקים!!) ו גם לו זה קרה!! זה קורה לי ברגעים אלו ממש מה אני יכול לעשות מה יכולה להיות הבעיה בתודה טל
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=108083 מהירות סטוק- 2.4GHZ 266X9 המעבד הינו E6600 מסורס ל-2 מגה קאש, ראינו כבר שההפרשים בין סוגי הקאשים לא מתפרסים על שטח גדול מאוד ותג מחירו של מעבד זה צפוי להיות נמוך יותר מה-E6600, (מן הסתם...) אני בהחלט מריח פה מעבד מצוין ומשתלם
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-