מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מישהו אולי יודע באיזה כרטיס קול הוא מצוייד? אל תגידו לי AC97 כי זה משהו כללי מדיי. אני צריך את הדגם המדוייק של הכרטיס קול.. לא, אני לא צריך דרייברים לזה (כי דיי ברור שאמצא אותם בחבילת nforce של nvidia), אלא אני צריך לדעת את הדגם למשהו אחר האם זה ALC650? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
הבנתי שיש כל מיני דגמים.. Tualatin \ Northwood וכאלה.......
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
טוב, זה הסיפור: התקלקל לי הלוח אם (gigabyte 7vtxh) ואני צריך להחליף אותו. היה עליו מעבד AMD athlon 1.4 (לא XP עם השיטת דירוג, TBird), וזכרון DDR 266 MHZ, 256 MB. אני לא רוצה להחליף מעבד וזכרון, רק לוח אם. אני גם לא מתכוון לעשות OC. יש איזה המלצה למשהו טוב? עריכה: עשיתי קצת מחקר ומצאתי שלושה מועמדים: ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) Rev 2.0 - ATX Gigabyte GA-7VT600 1394 ( KT600 ) - ATX יש משהו מועדף מביניהם (או אולי משהו אחר)?
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת על איזה לוח אם של אפוקס אתם ממליצים לי p4 2.4 ht 800 שיתאים גם לזכרונות ddr 512 3700 או 4000
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי slot זכרון אחד של 64MB וכאשר אני מוסיף slot נוסף (שאמור להיות 64MB) המחשב מזהה רק 96MB. האם ייתכן שבהוספה של slot נוסף של זכרון ללוח אם המחשב יזהה רק חלק מהזכרון( 32MB במקום 64MB)? תודה מרשא
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
כול מה שאני צריך זה זכרונות טובים ל OC מטורף כי אני מעוניין להחליף את שלי פשוט תזרקו את מה שיש לכם עד תקציב של 1600 שחוחים חדשושים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש את הלוח הכי טוב! [אל תתיחסו למחיר ואל תומרו לי להשקיע את הכסף על משהו אחר!] כשאני אומר הלוח הכי טוב וחזר אני מתכוון לא הכי חזק המבחינת אובר קלוק! ושיהיו בו הרבה פיצ'רים כרטיס קול טוב וכו'.... ואם אתם מביאים את הלוח תביאו גם סקר\השואה שיוכיח את תענתכם! נ.ב. אל תתיחסו למחיר של הלוח! תודה וביי :
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה קורה? אז שמעו אני לא יודע מה לבחור את הלוח Chaintech 9CJS או את אביט IC7 MAX 3 אני כבר כול פעם מזמן ומבטל מזמין ומבטל כול פעם לוקח לוח אחר.... דיי! נמאס! תומרו לי מה לקחת... המהירות במקום השני שלי... במקום הראשון אצלי זה האיכות! והדברים שיש בלוח... אומרים לי פעם זה ופעם זה... אני רוצה אבל גם שבכל זאת הלוח יהיה מהיר... לא איטי ררצח... שיהיה בערך בעוצמה של האביט [במקרה שאני לא לוקח את האביט ולא באובר קלוק... שיהיה מהיר מאוד גם ללא אובר קלוק משהום שרק עוד שנתיים אני אעשה אובר קלוק... וגם בעוד שנתיים אני אחליף מחשב...] בבקשה אני כבר כול יום משנה את דעתי חנויות לא רוצות למכור לייייי תבינו ח-נ-ו-י-ו-ת ל-א רוצות ל-מ-כ-ו-ר לי בגלל שאני כול יום משנה את דעתי אני לא יכול יותר! …
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פנטיום 4 1.8 2.4oc 256 ddr 333 טרה בייט עוד 256 ddr 333 geil ממש קיבוץ גלויות geforce 4 mx 64 sdrm אין כסף למשהו יותר טוב asus p4533-e אבא ניסה לחסוך
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_892&products_id=2635 אז הנה הסתובבתי בקכתי מחירים ופתאום ראיתי מעבד 2600 בארטון ממתי יש כאלו??? האם הוא כדאי??
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
לוח שיכלול בתוכו כ.קול, כ.מסך נורמלי( שיראו בו סרטים כמו שצריך) וכמובן כ. רשת. לוח שלא יהיה יקר וטוב. המלצות גם ל AMD וגם ל INTEL בבקשה... ורצוי כמובן היכן אני מוצא אותו...
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
מעניין אותי לדעת איך הוא בהשוואה ל 8rda+ Rev 2.1 מכל הבחינות. אם יש למישהו לינק לביקורת בכל שפה שהיא אשמח לקבל
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
או ליתר דיוק: 256MB Kingston CL2 ללא הפתרון לפתוח את המחשב ... האם יש תוכנה לבדיקה ? חוץ מהתוכנה שיש כאן באתר ?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שמעו, גוגל עשה לי כאב ראש ואני מוצא רק אתרים ברוסית לא ידוע למה! הכל ברוסית! אשמח אם תתנו לי מספר ביקורות באנגלית עליו, השוואות גם טוב Thanks ד"א Stick to the question
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולקנות מעבד, לוחאם, זיכרון, ואם ישאר כסף אז מארז ומאווררים. כרגע יש לי p4 1500mhz ולוח אם ישן... משהו גאריבאלדי של אינטל..... ו256RDRAM. אני רוצה להחליף את זה (אחרי חשיבה ארווווככככההה בין amd ל-pentium) החלטתי לקחת פנטיום 4 3.2ghz ואני לא יודע איזה לוח אם לקחת, אני מחפש משהו מהיר שיעבוד טוב וישאר לאורך זמן. חשבתי על ה-ABIT IC7 Intel 875P Motherboard, אם למישהוא יש דעה או משהו אחר אני ישמח לשמוע. אני גם כנראה יאלץ להחליף את הזיכרון שלי כי כיום לא תומכים כבר ב-RDRAM אז חשבתי על CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 Low Latency Memory Kit השאלה הנוספת: אמרו לי שבפנטיום עדיף לעשות כאילו 2 צ'יפים של זיכרון במקום אחד גדול כי זה עובד יותר …
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי את העידכון הביוס האחרון לפי האתר של אסוס הלוח תומך עד DURON 1300 מה יקרה אם ארכיב את המעבד XP-1700 הוא יעבוד בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
can a computer make restart because the memory cards arent the same ? i have a gigabyte 7vrxp and 512 mb 333 mhz generic 256 333mhz 2-2-2 crosair 256 333 mhz generic the computer restarts almost every 10 minutes when 2 of the cards are connected but when i work with one card only the computer works fine/ whats the solution ? thanx demulti
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
או קיי היום בדקתי בaida טמפ' הטמפ' של המעבד והm0b0 בסדר הm0b0 ] 37 המעבד - 44 אבל מה זה aux ולמה הטמפ' שלו 125?! מישהו יודע איך להוריד טמפ' של הaux?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת איזה לוחות אם כיום הם טובים למעבדי אטלון איזה מהלוחות הם המובילים כיום מבחינת ביצועים ואם אפשר גם סיקורים עליהם בבקשה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני מדבר על אלה בתמונה, 4 הספוגים השחורים העגולים האלו 2 מהם ברחו, כנראה מהסינק מה עושים? זה נורא?
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
ברשותי לוח GA-7VRXP VER 2.0 שתומך עד XP 2600 FSB 266 יש לי מעבד DURON 1000 שעובד יפה מאד ללא שום בעיות רק שאני הופך סרט מ DVD ל VCD אני מרגיש שהמעבד חלש אני הופך לסרט מ DVD ל VCD פעם בחודש 1. האם כדי לשדרג ל XP 2400 בכ 500 ש"ח או למכור ולקנות כבר מחשב חזק יותר ? 2. יש לי ברגע זה חבר בהונג קונג שיכול להביא לי מעבד XP-2400 ב 400 ש"ח באריזת BOX אבל זה יהיה ללא אחריות האם כדי ?
-
- 12 תגובות
- 779 צפיות
-