מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת אני מעוניין לקנות מעבד ורציתי לדעת למה צריך מעבד למשל 2.4 מה זה עושה !!!! יותר מהר א המחשב!! מה??
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P4-S533-X עם מעבד סלרון 2.4 הייתי רוצה לדעת למה זה טוב לעדכן את הביוס למה זה יכול לגרום והאם אפשרי להחזיר את זה למצב הקודם בקלות אני יודע שבא עם הלוח כל מיני כלים לשיחזור (בקאפ) של הביוס וגם תוכנת עידכון קלה אבל בתחלס למה צריך לעשות את זה? אני עובד עם מעבדים עוד מתקופת הסלרון 333 (לפני 4 שנים) ולא החלפתי להם תביוס ולא כלום..
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
מחפש לוח אם אינטל טוב הכולל כרטיס מסך OB טוב ( כמו NFORCE2 ) 865PE כולל הכל: DUALDDR, RAID, SATA, X8, 5.1, G-LAN, FIREWIRE, PAT
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מפרט המחשב הוא: לוח אם: Tyan Trinity 400 המבוסס על chipst via apolo 133A מעבד פנטיום 3 1000 MHZ זיכרון: 384 MB זיכרון במהירות 100 MHZ מתוצרת micron כרטיס מסך GeForce 2 MX400 64 MB דיסק קשיח western digital 40 GB 7200 סל"ד המערכת עובדת בסדר ה- BUS של המערכת עובד ב 100 והמעבד ב 133 השאלה היא האם כדאי להתאמץ ולהחליף את זכרונות ה 100 בזכרונות 133? והאם אני אראה שיפור משמעותי בביצועים.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
הבנתי שיש כל מיני דגמים.. Tualatin \ Northwood וכאלה.......
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע באיזה כרטיס קול הוא מצוייד? אל תגידו לי AC97 כי זה משהו כללי מדיי. אני צריך את הדגם המדוייק של הכרטיס קול.. לא, אני לא צריך דרייברים לזה (כי דיי ברור שאמצא אותם בחבילת nforce של nvidia), אלא אני צריך לדעת את הדגם למשהו אחר האם זה ALC650? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אהלן, היום הגיע אליי הלוח EPoX 8RDA3+ REV2, הוא לוח מיוחד, הלוח 8RDA3+ עצמו לא מיוחד, אלה גרסה2 שלו. המשלוח של הגרסה2 היה אמור להגיע לארץ לא מזמן, אבל הוא בוטל, ואלכס מ-PCHARDWARE הצליח להביא לי (ooo i feel so special ) אחד. ההבדלים בין הגרסאות: **ב- 2 יש כרטיס קול הרבה יותר טוב, אני חושב שאין אותו בראשון, אבל גם אם יש, הוא לא כמו ה-nFORCE2 הרגילים, הוא יותר טוב. REV1: REV2: אני חושב שכרגע אני היחיד מכאן שיש לו את הגרסה2. מכיוון שקיבלתי אותו הערב, וביום שלישי בבוקר אני נוסע לטיול שנתי (אילת, 3 ימים ) אז אני לא יספיק להתקין אותו., ולעשות עליו ביקורת. על הלוח נמצא ה-AXP2500 החדש שקניתי, שאני מתכנן לעשות עליו OC. אבל זה סיפור אחר... וכבר כולם מכירים אותו. מה ש…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה שלי.. לאיזה מעבד פנטיום 4 אינטל משתווה המעבד הזה: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU תודה לעוזר
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פנטיום 4 1.8 2.4oc 256 ddr 333 טרה בייט עוד 256 ddr 333 geil ממש קיבוץ גלויות geforce 4 mx 64 sdrm אין כסף למשהו יותר טוב asus p4533-e אבא ניסה לחסוך
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מה אומר הC ליד ה 2.4
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה? אז שמעו אני לא יודע מה לבחור את הלוח Chaintech 9CJS או את אביט IC7 MAX 3 אני כבר כול פעם מזמן ומבטל מזמין ומבטל כול פעם לוקח לוח אחר.... דיי! נמאס! תומרו לי מה לקחת... המהירות במקום השני שלי... במקום הראשון אצלי זה האיכות! והדברים שיש בלוח... אומרים לי פעם זה ופעם זה... אני רוצה אבל גם שבכל זאת הלוח יהיה מהיר... לא איטי ררצח... שיהיה בערך בעוצמה של האביט [במקרה שאני לא לוקח את האביט ולא באובר קלוק... שיהיה מהיר מאוד גם ללא אובר קלוק משהום שרק עוד שנתיים אני אעשה אובר קלוק... וגם בעוד שנתיים אני אחליף מחשב...] בבקשה אני כבר כול יום משנה את דעתי חנויות לא רוצות למכור לייייי תבינו ח-נ-ו-י-ו-ת ל-א רוצות ל-מ-כ-ו-ר לי בגלל שאני כול יום משנה את דעתי אני לא יכול יותר! …
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת על איזה לוח אם של אפוקס אתם ממליצים לי p4 2.4 ht 800 שיתאים גם לזכרונות ddr 512 3700 או 4000
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לוח שיכלול בתוכו כ.קול, כ.מסך נורמלי( שיראו בו סרטים כמו שצריך) וכמובן כ. רשת. לוח שלא יהיה יקר וטוב. המלצות גם ל AMD וגם ל INTEL בבקשה... ורצוי כמובן היכן אני מוצא אותו...
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת איך הוא בהשוואה ל 8rda+ Rev 2.1 מכל הבחינות. אם יש למישהו לינק לביקורת בכל שפה שהיא אשמח לקבל
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מחפש את הלוח הכי טוב! [אל תתיחסו למחיר ואל תומרו לי להשקיע את הכסף על משהו אחר!] כשאני אומר הלוח הכי טוב וחזר אני מתכוון לא הכי חזק המבחינת אובר קלוק! ושיהיו בו הרבה פיצ'רים כרטיס קול טוב וכו'.... ואם אתם מביאים את הלוח תביאו גם סקר\השואה שיוכיח את תענתכם! נ.ב. אל תתיחסו למחיר של הלוח! תודה וביי :
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
:מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 565.41 ש"ח :זכרון Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory 537.63 ש"ח :קירור למעבד Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD Features Copper base, Temperature control & Auto restart. Noise level 27.5~36.0 dBA, Air flow 21.70 CFM at 3,500 RPM, 27.19 CFM at 4,200 RPM 51 שקל :הכל 1155 יש לי שאלות: 1.אני צריך את הקרור למעבד? 2. זה הכי טוב שאני יכול להוציא ב1200 שקל?? 3. אם יש לכם חלק שאתם חושבים שאתם יכולים להביא ביותר זול או חלק אחר באותו מחיר יותר טוב תגידו לי.. זהו.. זה 99% מה שאני יקנה מי שיש לו מה לאמר על זה שיגיד עכשיו או שישתוק לתמיד :]
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או ליתר דיוק: 256MB Kingston CL2 ללא הפתרון לפתוח את המחשב ... האם יש תוכנה לבדיקה ? חוץ מהתוכנה שיש כאן באתר ?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_892&products_id=2635 אז הנה הסתובבתי בקכתי מחירים ופתאום ראיתי מעבד 2600 בארטון ממתי יש כאלו??? האם הוא כדאי??
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולקנות מעבד, לוחאם, זיכרון, ואם ישאר כסף אז מארז ומאווררים. כרגע יש לי p4 1500mhz ולוח אם ישן... משהו גאריבאלדי של אינטל..... ו256RDRAM. אני רוצה להחליף את זה (אחרי חשיבה ארווווככככההה בין amd ל-pentium) החלטתי לקחת פנטיום 4 3.2ghz ואני לא יודע איזה לוח אם לקחת, אני מחפש משהו מהיר שיעבוד טוב וישאר לאורך זמן. חשבתי על ה-ABIT IC7 Intel 875P Motherboard, אם למישהוא יש דעה או משהו אחר אני ישמח לשמוע. אני גם כנראה יאלץ להחליף את הזיכרון שלי כי כיום לא תומכים כבר ב-RDRAM אז חשבתי על CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 Low Latency Memory Kit השאלה הנוספת: אמרו לי שבפנטיום עדיף לעשות כאילו 2 צ'יפים של זיכרון במקום אחד גדול כי זה עובד יותר …
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי את העידכון הביוס האחרון לפי האתר של אסוס הלוח תומך עד DURON 1300 מה יקרה אם ארכיב את המעבד XP-1700 הוא יעבוד בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי slot זכרון אחד של 64MB וכאשר אני מוסיף slot נוסף (שאמור להיות 64MB) המחשב מזהה רק 96MB. האם ייתכן שבהוספה של slot נוסף של זכרון ללוח אם המחשב יזהה רק חלק מהזכרון( 32MB במקום 64MB)? תודה מרשא
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
can a computer make restart because the memory cards arent the same ? i have a gigabyte 7vrxp and 512 mb 333 mhz generic 256 333mhz 2-2-2 crosair 256 333 mhz generic the computer restarts almost every 10 minutes when 2 of the cards are connected but when i work with one card only the computer works fine/ whats the solution ? thanx demulti
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
או קיי היום בדקתי בaida טמפ' הטמפ' של המעבד והm0b0 בסדר הm0b0 ] 37 המעבד - 44 אבל מה זה aux ולמה הטמפ' שלו 125?! מישהו יודע איך להוריד טמפ' של הaux?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, אפשר גם יד שנייה וגם חדש, רק תגידו איפה לקנות.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-