עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by War-Hammer,

יש לי מעבד פנטיום 4 1.4GHZ סוקט 428 ואני מחפש לו לוח אם מיני כדי שאני אבנה את ה HTPC שלי. עכשיו, הוא יכול להיות מתאים לכל סוגי הזכרונות SD/DD/RD כי פשוט יש לי מכל הסוגים. אני רוצה שיהיו עליו כמה שיותר דברים און בורד כלומר כרטיס קול כרטיס מסך כרטיס רשת וכו' אבל אפשר גם בלי, העיקר שיהיה לי לוח מתאים. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  2. איזה לוח אם מבין הארבע האופציונאליים מוצלח דיו לעריכת וידאו,משחקים,קולנוע ביתי ואולי בעתיד הקרוב OC -עם מעבד מסוג CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ¤ 1063.89 ] 1 CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ¤ 1327.91 ] 1 להלן הלוחות האופציונאליים: Motherboards for Intel : ]Epox EP-4PCA3I Intel 875P Motherboard ] (HT, FSB 800, S-ATA, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) ¤ 773.82 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) ¤ Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  3. מה ההבדל בלוח אם של ג'יגהבייט דגם GA-7N400 Pro לעומת ה PRO 2? ההבדל היחיד שאני רואה הוא ה MCP לעומת MCP-T ב לא פרו. מה ההבדל בין השניים? רק קידוד 5.1 בחומרה? והאם ישנם עוד הבדלים שלא קלטתי? אחרי הכל בשביל דבר שכזה לא מוציאים דגם חדש... אנא, רק תשובות מדויקות ומבוססות.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by Wolf99,

שלום לכולם. יש לי שאלה ואשמח להעזר בכם לתת לי תשובה. מה ההבדל בין זכרונות SDRAM בעלי 16 צ'יפים לבין 8 צ'יפים, באילו לוחות (chipsets) ניתן להשתמש באיזה סוג ובמה אי אפשר להשתמש בלוחות מסויימים... דחוף,תודה.

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  5. Started by stingeR-,

שלום , לפני 3 ימים נשרף לי לוח האם של המחשב הישן וגם הספק כוח. הלוח אם היה MSI MS 6156 שהוא מבוסס I440BX ומיועד למעבדי CELERON , P3 , P2 = SLOT 1 מיועד למעבדי SLOT 1 בקיצור , ואני צריך לוח אחר שגם מיועד לSLOT 1 עד 400שח למישהו יש רעיון מאיפה לקנות ואם בכלל שווה להשקיע...? זה לאחי הקטן בן ה9 שבעיקר בICQ וכמה משחקים לא כבדים במיוחד... על הלוח יעבוד מעבד P3 550MHZ 512CACHE ו256MB PC133 של SPECTEK , זהו. עזרו לי בבקשה עם זה , כבר שאלתי בכל חנות אפשרית ואני מסכים גם ללוחות משומשים. עד 400שקל, רצוי פחות.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  6. Started by ndori,

שלום, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מה עדיף לי לקחת: מעבד: 2.6Ghz pentium 4 prossecor with HT technology and 800Mhz FSB (northwood) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 400Mhz או: מעבד: 3.06Ghz pentium 4 prossecor with 512 cache (northwood צודק התבלבלתי) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 333Mhz כמובן שהלוח אם של הראשון הוא חדיש יותר.... אם לא הבנתם אז המעבד של הראשון הוא מהסוג החדש יותר ולכן גם תומך בזיכרון מהיר יותר אבל לשני מהירות המעבד גבוהה יותר שניהם עולים לי בערך אותו הדבר אז מה עדיף? בנוסף רציתי לדעת בקשר לכוננים קשיחים....אני יכול לקחת כונן קשיח 120 גיגה עם 8 מגה בית בפר אבל יש שני סוגים אחד IDE והשני serial ATA ואני לא יודע מה ההבדל ....הם עולים אותו הדב…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by gforce,

הכי חשוב לי זה יכולות שדרוג בעוד שנתיים שלוש וממה שאני מבין הלוח אם מבוסס אינטל יותר טוב בנקודה הזאת 1) CPU : Intel Celeron 2000 MHz Socket 478 128K CPU BOX [ ¤ 411.21 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8S648FX-L SIS 648FX Motherboard (FSB800, HT, AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) [ ¤ 439.76 ] 1 2) CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU [ ¤ 334.88 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 אנא, תגידו לי מה דעתכם אבל תנמקו אותה אני לא מבין אנשין שרושמים AMD ולא רושמים למה תודה

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by waizman,

חשבתי על בנייה של מערכת קולנוע מבוססת מחשב, ואני צריך לוח קטן שיהיה עליו גם TvOut שכן המערכת תהייה במארז דק ואין מקום לכרטיסים. הלוח צריך להיות קטן כמו שאמרתי, עם סאונד, רשת, ויציאת הטלויזיה. עדיף AMD, רצוי כמה שיותר זול - אין צורך בביצועים גבוהים אלא רק שיריץ סרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת אני מעוניין לקנות מעבד ורציתי לדעת למה צריך מעבד למשל 2.4 מה זה עושה !!!! יותר מהר א המחשב!! מה??

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

יש לי לוח ASUS P4-S533-X עם מעבד סלרון 2.4 הייתי רוצה לדעת למה זה טוב לעדכן את הביוס למה זה יכול לגרום והאם אפשרי להחזיר את זה למצב הקודם בקלות אני יודע שבא עם הלוח כל מיני כלים לשיחזור (בקאפ) של הביוס וגם תוכנת עידכון קלה אבל בתחלס למה צריך לעשות את זה? אני עובד עם מעבדים עוד מתקופת הסלרון 333 (לפני 4 שנים) ולא החלפתי להם תביוס ולא כלום..

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  11. Started by nanu,

מחפש לוח אם אינטל טוב הכולל כרטיס מסך OB טוב ( כמו NFORCE2 ) 865PE כולל הכל: DUALDDR, RAID, SATA, X8, 5.1, G-LAN, FIREWIRE, PAT

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  12. מפרט המחשב הוא: לוח אם: Tyan Trinity 400 המבוסס על chipst via apolo 133A מעבד פנטיום 3 1000 MHZ זיכרון: 384 MB זיכרון במהירות 100 MHZ מתוצרת micron כרטיס מסך GeForce 2 MX400 64 MB דיסק קשיח western digital 40 GB 7200 סל"ד המערכת עובדת בסדר ה- BUS של המערכת עובד ב 100 והמעבד ב 133 השאלה היא האם כדאי להתאמץ ולהחליף את זכרונות ה 100 בזכרונות 133? והאם אני אראה שיפור משמעותי בביצועים.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  13. הבנתי שיש כל מיני דגמים.. Tualatin \ Northwood וכאלה.......

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by Athlon-WINGS,

מישהו אולי יודע באיזה כרטיס קול הוא מצוייד? אל תגידו לי AC97 כי זה משהו כללי מדיי. אני צריך את הדגם המדוייק של הכרטיס קול.. לא, אני לא צריך דרייברים לזה (כי דיי ברור שאמצא אותם בחבילת nforce של nvidia), אלא אני צריך לדעת את הדגם למשהו אחר האם זה ALC650? תודה לעונים

15. Started by TipX-Bomb,

אהלן, היום הגיע אליי הלוח EPoX 8RDA3+ REV2, הוא לוח מיוחד, הלוח 8RDA3+ עצמו לא מיוחד, אלה גרסה2 שלו. המשלוח של הגרסה2 היה אמור להגיע לארץ לא מזמן, אבל הוא בוטל, ואלכס מ-PCHARDWARE הצליח להביא לי (ooo i feel so special ) אחד. ההבדלים בין הגרסאות: **ב- 2 יש כרטיס קול הרבה יותר טוב, אני חושב שאין אותו בראשון, אבל גם אם יש, הוא לא כמו ה-nFORCE2 הרגילים, הוא יותר טוב. REV1: REV2: אני חושב שכרגע אני היחיד מכאן שיש לו את הגרסה2. מכיוון שקיבלתי אותו הערב, וביום שלישי בבוקר אני נוסע לטיול שנתי (אילת, 3 ימים ) אז אני לא יספיק להתקין אותו., ולעשות עליו ביקורת. על הלוח נמצא ה-AXP2500 החדש שקניתי, שאני מתכנן לעשות עליו OC. אבל זה סיפור אחר... וכבר כולם מכירים אותו. מה ש…

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by EviL.Dexter,

השאלה שלי.. לאיזה מעבד פנטיום 4 אינטל משתווה המעבד הזה: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU תודה לעוזר

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by amit22,

פנטיום 4 1.8 2.4oc 256 ddr 333 טרה בייט עוד 256 ddr 333 geil ממש קיבוץ גלויות geforce 4 mx 64 sdrm אין כסף למשהו יותר טוב asus p4533-e אבא ניסה לחסוך

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by cousinIT,

מה אומר הC ליד ה 2.4

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מה קורה? אז שמעו אני לא יודע מה לבחור את הלוח Chaintech 9CJS או את אביט IC7 MAX 3 אני כבר כול פעם מזמן ומבטל מזמין ומבטל כול פעם לוקח לוח אחר.... דיי! נמאס! תומרו לי מה לקחת... המהירות במקום השני שלי... במקום הראשון אצלי זה האיכות! והדברים שיש בלוח... אומרים לי פעם זה ופעם זה... אני רוצה אבל גם שבכל זאת הלוח יהיה מהיר... לא איטי ררצח... שיהיה בערך בעוצמה של האביט [במקרה שאני לא לוקח את האביט ולא באובר קלוק... שיהיה מהיר מאוד גם ללא אובר קלוק משהום שרק עוד שנתיים אני אעשה אובר קלוק... וגם בעוד שנתיים אני אחליף מחשב...] בבקשה אני כבר כול יום משנה את דעתי חנויות לא רוצות למכור לייייי תבינו ח-נ-ו-י-ו-ת ל-א רוצות ל-מ-כ-ו-ר לי בגלל שאני כול יום משנה את דעתי אני לא יכול יותר! …

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by EagleX2,

היי רציתי לדעת על איזה לוח אם של אפוקס אתם ממליצים לי p4 2.4 ht 800 שיתאים גם לזכרונות ddr 512 3700 או 4000

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by goory,

לוח שיכלול בתוכו כ.קול, כ.מסך נורמלי( שיראו בו סרטים כמו שצריך) וכמובן כ. רשת. לוח שלא יהיה יקר וטוב. המלצות גם ל AMD וגם ל INTEL בבקשה... ורצוי כמובן היכן אני מוצא אותו...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  22. מעניין אותי לדעת איך הוא בהשוואה ל 8rda+ Rev 2.1 מכל הבחינות. אם יש למישהו לינק לביקורת בכל שפה שהיא אשמח לקבל

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. אני מחפש את הלוח הכי טוב! [אל תתיחסו למחיר ואל תומרו לי להשקיע את הכסף על משהו אחר!] כשאני אומר הלוח הכי טוב וחזר אני מתכוון לא הכי חזק המבחינת אובר קלוק! ושיהיו בו הרבה פיצ'רים כרטיס קול טוב וכו'.... ואם אתם מביאים את הלוח תביאו גם סקר\השואה שיוכיח את תענתכם! נ.ב. אל תתיחסו למחיר של הלוח! תודה וביי :

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  24. :מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 565.41 ש"ח :זכרון Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory 537.63 ש"ח :קירור למעבד Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD Features Copper base, Temperature control & Auto restart. Noise level 27.5~36.0 dBA, Air flow 21.70 CFM at 3,500 RPM, 27.19 CFM at 4,200 RPM 51 שקל :הכל 1155 יש לי שאלות: 1.אני צריך את הקרור למעבד? 2. זה הכי טוב שאני יכול להוציא ב1200 שקל?? 3. אם יש לכם חלק שאתם חושבים שאתם יכולים להביא ביותר זול או חלק אחר באותו מחיר יותר טוב תגידו לי.. זהו.. זה 99% מה שאני יקנה מי שיש לו מה לאמר על זה שיגיד עכשיו או שישתוק לתמיד :]

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by shlomy,

או ליתר דיוק: 256MB Kingston CL2 ללא הפתרון לפתוח את המחשב ... האם יש תוכנה לבדיקה ? חוץ מהתוכנה שיש כאן באתר ?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.