עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם להשתמש בכרטיס רשת On board 10/100Mb LAN שמובנה בלוח ABIT IS7-E או בכרטיס רשת PCI מחברה לא ידועה אבל ידוע שהוא מבוסס על Realtek RTL8139? בקשר לכרטיס המובנה בלוח של ABIT, לא מצויינת חברה אבל לקובץ ההורדה באתר שלהם לדרייבר של הכרטיס קוראים 3com_0042.exe אז סביר להניח שזה של 3COM. השאלה מה יצרוך פחות משאבים מהמעבד.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by compman112,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=11429 זה לוח שתומך crossfire?

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by dramatic,

האם יש הבדל בין הP35 לבין הP43 ? מה יותר טוב DS3 או DS3L ? לקחתי גם זכרונות של G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI ומעבד E8500. האם ישנו הבדל גם בין ה8500 ל8400 ? תודהה לכם !

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by Hydra,

אוף, יש לי את הלוח אם K8NF-9 ואת הזכרונות VALUE של Kingston ועד שגיליתי איפה לשים אותם בגלל שהם DS, שנים. החוברת של הלוח אם כזו דפוקה. הינה מה שהיא מציגה: DDR1 DDR2 DDR3 DDR4 2 Memories | DS/SS | DS/SS | X | X | X | X | DS/SS | DS/SS ----------------------------------------------------------------------------------------------- 4 Memories | DS/SS | DS/SS | DS/SS | DS/SS וכמובן שבשום מקום לא מוסבר איזה מהם הוא סלוט DDR אחד ואיזה הוא DDR2..... אהה וזה קנייה טובה ? (ה Kingston CL3).

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. http://www.tomshardware.com/news/Intel-Core-i-74960X,23270.html מסתבר שהולכה תרמית זה תכונה ל-enthusiasts בלבד. ככה זה כשאין באמת תחרות.

6. Started by swisaavi,

זה מה שיש לי: ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? של Asrock כל פעם אומרים לי "חבל שקנית את הלוח אם הזה", מה בדיוק לא טוב בו? ובאיזה מהירות ה pci-e שלו?

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , שאלה קטנה ופשוטה לגבי 2 סוגי זיכרונות של OCZ 2x1GB רציתי להזמין את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7040 זה 5-5-5-15 אבל לא היה במלאי אז נתנו לי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7026 זה 5-5-5-12 ההבדל שראיתי זה ה-CAS שלהם: 5-5-5-12 אבל מה שמוזר שהזיכרון השני , יותר זול , עולה 495 ש"ח עם 5-5-5-12 והיותר יקר עולה 520 עם 5-5-5-15 ... אני מפספס פה משהו ???? מה עדיף מביניהם? תודה !!!

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  8. Started by n14charlie,

עשיתי חיפוש בפורום וקראתי שהQ9550 אמור להחליף את ה Q9450 במחיר בתחילת ספטמבר - מישהו יכול להעריך מתי השינוי מחירים האלה ישתקף בחנויות בארץ לפי מקרים בעבר?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by nevodavid,

האם מערכת 64BIT מנצלת כמויות זיכרון יחסית גדולות כמו 12/16GB ? DDR3 כמובן. אני עובד כאנימטור ויש לי צורך לעבור בין Photoshop לAfter Effects לPremiere ובכלליות, התוכנות הללו לוקחות משאבים רבים... בתודה, נבו.

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  10. Started by ZoBy,

עד לא מזמן היה לי מחשב שנגרר אחרי הטכנלוגיה החדשה, שהצלחתי להריץ את המחשב איתו בקושי ודברים התחילו להיות חדשים מדי בשבילו. דבר ראשון שרציתי לקנות היה כרטיס מסך חדש, וקניתי אחד לא כל כך משוכלל בגלל המחיר. יחד איתו הזמנתי זיכרון 512MB DDR PC3200 שלא עולה על הלוח אם שלי. לפי המלצות מחברי הפורום הנחמדים החלטתי לקנות לוח אם חדש ואם כבר שידרגתי את רוב המחשב, החלטתי לשדרג את הכל ולקנות גם מעבד. המליצו לי על הלוח אם ABIT NF7, ויחד איתו אני רוצה להזמין גם מעבד. כרגע יש לי AMD ATHLON 1200MHZ ואני רוצה לקנות משהו בסביבות ה2400MHZ, אז על מה אתם ממליצים? יש לי גם כמה אתרים שאני יכול לקנות מהם, אבל אתם יכולים לתת לי את האתר שאתם ממליצים עליו אישית ועושים קניות דרכו? תודה לכל מי שעוזר.

• 15 תגובות
    • 969 צפיות
  11. יש לי מעבד CELERON 2600 ו 512 זיכרון ו40 GIGA ו FX5200 לוח אם MSI 66 IFM ( תומך AGP ) עכשיו אני צריך עזרה האם לקנות מחשב חדש או לקנות כ.מסך חדש ?? ואני מכור ל קונטר סטריק והיא מקרטעת אצלי ועכיש ש HL2 LOST COAST התעדכנה אצלי נכנסתי לשחק המשחק על הרוזלציה הכי נמוכה וכל ההגדרות נמוכות המשחק מקרטיע .. אז אני צריך עזרה במה לעשות עם המחשב הזה

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by idodos,

יש לי לוח gigabye ga-k8nf-9 socket 939 amd משום מה באופציות של הלוח לא מופיע לי load fail-safe settings הביוס הוא award bios סתם בלי קשר אולי באמת לא מופיעים בלוחות שלי האפשרות הזאת אבל עם הלוח הגיע דיסק שיש בוא תוכנה שמעדכנת אוטומטי את הביוס ... כרגע לא שמתי לב לשום בעיה שיש ... אז האם כדי לעדכן את הביוס דרך התוכנה או שאם הכל עובד טוב להשאיר ככה ?

• 6 תגובות
    • 539 צפיות
  13. קיצר ככה : התקנתי לוח אחר למחשב שלי ,בהתחלה בכלל לא היה עובד (בעיית זיכרון)אחרי זה התחיל לעלות ולפני שהוא מעלה את ה XP מםיעה מסך כחול שנאמר בו ,או שיש לך בעיה בהר דיסק \וירוס \בד סקטורים ןכו . השאלה שלי היא כזו צריל לעשות פורמט לדיסק הקשיח בהתקנת לוח חדש למחשב ??? (לדעתי לו ). יש עוד עצות ,אני כרגע עם הלוח הישן שלי והכל עובד כמו שצריך .

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by ShayGTi,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי שכרגע יש בו 2X512 של TWINMOS. מאחר ויש לי רק שני סלוטים פנויים, אני מתלבט אם כבר לקנות שניים של 1G במקום עוד שניים של 512. השאלה שלי היא: האם יהיה הבדל כזה מהותי בין 2G בסה"כ לבין 3G? יש משחקים/תוכנות/משהו שיצטרך כל כך הרבה זיכרון בשנה/שנה וחצי הקרובה? ועוד שאלה, הזכרונות שלי הם CL2.5, אם אני אוסיף למשל 1GX2 בCL3, זה יפריע/ישנה/יגרע מהביצועים? אגב, CL יותר נמוך=יותר טוב? יש לי 2X512 שעובדים בדואל צ'אנל, אם אני מוסיף 1GX2 אז גם הם יעבדו בדואל צ'אנל נכון? אני אשמח לתשובות מהירות, מחר אני רוצה כבר לקנות

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by arik_bulldog,

הוצאתי את המעבד מהלוח בטעות, עכשיו אני לא בטוח איך להחזיר אותו. המחשב בן 3 שנים, הבנתי שצריך לשים כל כמה זמן משחה טרמית, ואין לי מושג בנושא. אפשר לחבר את המעבד בלי לשים משחה? יש מדריך עם תמונות באיטרנט המראה איך מתקינים את המעבד? עם או בלי המשחה) במידה וצריך פרטים נוספים על המעבד או לוח אז אני אכתוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by TripMan,

הרכבתי מפרט בינוני שיחליף את המחשב הנוכחי שלי , הצורך שלי הוא - שימוש "משרדי - ביתי" , צפייה בסרטונים מדי פעם, אנטרנט בעיקר , הפעלת מכונות (לרוב תהיה אחת בלבד) וירטואליות ! התקציב שלי עד 2000 ש"ח - זה המפרט בינתיים : ( בנוסף סטיק 4GB של G.SKILL ומארז של קולר מאסטר.... מהמערכת הנוכחית אני אעביר את הכרטיס מסך X1950 PRO) [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]18984[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]ספק כח SeaSonic 430W S12II-430 Retail[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, align: center]260[/TD] [TD=class…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by LielZ,

אני מזמין מחשב עם מעבד i5 עכשיו אני מתלבט בין שתי לוחות אם האחד asus p7p55d asus p7p55d deluxe מה ההבדל בין הdeluxe לשני?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  18. נגיד ויש לי לוח אם של ג'יגה בייט SLI שיש עליו 2 מושבים של PCIE לכרטיסי מסך . השאלות שלי הם כאלו : א. אם נגיד יש לי 2 כרטיסים של 8600GT על הלוח אז הם יתנו לי פי 2 ביצועים ? ב. בהנחה שסעיף א' נכון , אם אני שם כרטיס אחד 8600GT ועוד כרטיס אחר 1950PRO ואני מפעיל משחק שצריך בו DX10 האם שתי הכרטיסים ינוצלו או רק התומך בDX10 ? תודה .

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by moshe212,

בהתחלה חשבתי על P5E Deluxe 775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E ואז אמרו שכדאי שאקנה לוח שתומך בddr3 בכדי שעוד שנה שנתיים שהמחיר של ddr3 יהיה סבירר אוכל להשתמש בו וזה ייתן מהירות יותר גדולה של הזיכרון, ראשית אשמח לדעת אם אתם חושבים שאכן החשיבה הזו נכונה ועדיף ללכת על לוח שאולי פחות טוב (או לא, אני ממש לא יודע) אבל תומך בddr3 שנית אשמח לדעת, אם החלטנו שהולכים על תומך ב ddr3 אז איזה מבין שני הלוחות הבאים: של ג'יגהבייט- EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E של אסוס- P5QC s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2, 2xDDR3, PCI-E 2.0

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by avivlevy,

מה אתם אומרים על הזכרון הזה ? PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4348 תזמונים טובים,DUAL CHANNEL , גוף קרור אז מה אתם אומרים על הזכרון הזה ? יש ייותר טוב (ב1500 שקל)?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Yarin Yentel,

למישהו יש כרטיס קול טוב להציע לי אני לא יודע בידיוק איך זה עובד אשמח לעזרה תודה מראש😁

22. Started by dlogan,

לוח אם עם CrossFire יכול לעבוד עם Geforce? Asus P5B DLX יכול לעבוד עם Geforce 7300GS של Gainwood? אני מצטער אם יש שאלה כזאת בנעוץ

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  23. Started by idan100,

האם המעבד בקישור הזה: http://skypc.co.il/sg_product~INT-CP-E6750~3~0.htm הוא 64 ביט או 32? ומה ההבדל בין ה-2 בכלל?

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by 6kwar,

שלום קניתי לוח אם GA 7VRXP ושמעתי שיש לו בעיות אם הRADEON 8500 אבל אם עושים שידרוג לביוס הכל מסתדר! עכשיו השאלה שלי פה זה העידכון של הביוס ורציתי לדעת ב100% שאני עושה את זה כמו שצריך! מה שצריך לעשות זה: 1.להוריד את 7vrxp_f6e.zip 2.לפתוח אותו על ההרד דיסק(זה משנה אם אני מפעיל את העידכון מהH.D או מהתקליטון?). 3.לגשת לDOS (דרך תקליטון איתחול 98) 4.להפעיל את הקובץ EXE 5.המחשב יכבה את עצמו לבד ולהפעיל מחדש ככה עושים? תודה (קניתי מחשב חדש ואני מפחד לדפוק את הלוח).

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by BornToBWild,

חלק אומרים שכן, חלק אומרים שלא. בכל מקרה, באתר של A-DATA http://www.adata.com.tw/adata_en/index.php אין שום איזכור למילה AMERICAN, ויותר מזה...מדובר בכלל בחברה טיוואנית... אחרי כל זה, האם מישהו יכול להגיד לי בוודאות שזיכרון שראיתי של חברת AMERICAN DATA הוא אכן מבית A-DATA ואיכותי כמוהו?

• 4 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.