עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, רציתי לדעת איזה זיכרון עדיף (סטיק אחד) של איזה חברה עדיף יותר... Mushkin 2GB DDR2 800Mhz CL5 (כולל גוף קירור) או GeiL BlackDragon 2GB DDR2 800Mhz CL4 (ללא גוף קירור) אני שואל כי קניתי מחשב חדש, והיו אמורים להביא לי זיכרון של Mushkin 2GB DDR2 800Mhz CL4 כולל גוף קירור.. והביאו לי זיכרון עם CL5 במקום (יש כאלה הבדלים?) בקיצור, המוכר הציע להחליף לי את הזיכרון לזיכרון של GeiL BlackDragon 2GB DDR2 800Mhz CL4 (ללא גוף קירור) מה כדאי לעשות? לקחת או לא...? תודה לעוזרים =)

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  2. האם הלוח אם שלי יוכל יהיה לעבוד עם K8L=אלטייר ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E? יהיה צריך עידכון בביוס או לקנות לוח אם חדש לגמרי ? ומישהו יודע כמה זה בערך יעלה ?? תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  3. Started by emedic,

במה הוא פחות טוב מהם אם בכלל תודה

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by esaly,

מישהו יכול לתת חוות דעת על הזכרונות האלה? משום מה הם יותר זולים מKINGSTONE... http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  5. אני על אולפן ויש לי מחשב עם לוח Z77UD3 מעבד I7 6 גיגה רם ואני מתלבט עם לאחליף את הלוח שלי ל ג'יגה בייט שוב מדגם ga-z77x-ud5h אני מדגיש למחב אודיו לאולפן. חשוב לי לדעת עם אני עושה צעד נכון המחשב משמש לאודיו ווידאו. כרטיס מסך רדיון HD6960 זה ממש דחוף לי . תודה

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  6. האתר techspot בסקירה מעניינת והשוואה בין 4770k ובין 8700k לגיימינג. ברור שה-8700k עדיף אבל השאלה האם ההפרש מצדיק שידרוג? תשובתם בבירור לא. מוטב להישאר עם הקיים כי הפער לא מצדיק את ההשקעה. ראו כאן: https://www.techspot.com/review/1526-intel-4th-gen-core-i7-vs-8th-gen/

7. Started by gania23,

http://www.hardcoreware.net/reviews/review-341-1.htm והיא אומרת שהלוח דווקא מצוין ל oc פרטים בפנים..

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by Inzagi,

1. בתוכנה CPU-Z הוא מופיע כפועל על 2,000MHz ובעל מכפלה (multiplier) של 6. אני יודע על הפונקציה של להוריד מהירות כדי לחסוך בחשמל, אבל גם בעת מאמץ המהירות לא עולה. יש דרך לסדר את זה מלבד דרך הביוס? 2. משום מה המעבד לא מנצל את כל הכוח שלו וכל הליבות שלו. למשל בחילוץ קבצים בWINRAR המעבד מגיע ל20% מקסימום, לפי הTASK MANAGER, ופעילות הליבות נמוכה מאוד. לא בדקתי אותו עדיין במשחקים, אבל האם זה בסדר? 3. מה הטמפרטורה המומלצת, ומתי זה מתחיל להיות מסוכן בשבילו? בנוסף אני צריך תוכנה אמינה למדידת הטמפרטורה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by BD1,

שלום.. אני כנראה בחודשים הקרובים ייקנה מחשב ומעוניין להבין טיפה דברים לפני שאני קונה לגבי מעבדים.. אם אפשר אני רוצה הסבר על כל סוג מעבד.. Core 2 Duo Pentium E C2D Tech Dual Core מה ההבדל בין זה לבין הזה שלמעלה? Pentium D Dual Core במה שונה המעבד הזה מהמעבד שלמעלה.. הפנטיום אי? Core 2 Quad זה מעבד מרובע ליבה לפי מה שהבנתי.. ועוד שאלה האחרונה במידה ואני קונה מחשב איך המעבד הזה? Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM הוא יחזיק לי את ה-3 שנים למשחקים וכאלה או שצריך משהו יותר רציני.. אל תפחדו להגיד את האמת לא אכפת לי אני צריך לדעת. תודה מראש לכולם! ;D

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  10. האם להשתמש בכרטיס רשת On board 10/100Mb LAN שמובנה בלוח ABIT IS7-E או בכרטיס רשת PCI מחברה לא ידועה אבל ידוע שהוא מבוסס על Realtek RTL8139? בקשר לכרטיס המובנה בלוח של ABIT, לא מצויינת חברה אבל לקובץ ההורדה באתר שלהם לדרייבר של הכרטיס קוראים 3com_0042.exe אז סביר להניח שזה של 3COM. השאלה מה יצרוך פחות משאבים מהמעבד.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by compman112,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=11429 זה לוח שתומך crossfire?

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by dramatic,

האם יש הבדל בין הP35 לבין הP43 ? מה יותר טוב DS3 או DS3L ? לקחתי גם זכרונות של G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI ומעבד E8500. האם ישנו הבדל גם בין ה8500 ל8400 ? תודהה לכם !

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by Hydra,

אוף, יש לי את הלוח אם K8NF-9 ואת הזכרונות VALUE של Kingston ועד שגיליתי איפה לשים אותם בגלל שהם DS, שנים. החוברת של הלוח אם כזו דפוקה. הינה מה שהיא מציגה: DDR1 DDR2 DDR3 DDR4 2 Memories | DS/SS | DS/SS | X | X | X | X | DS/SS | DS/SS ----------------------------------------------------------------------------------------------- 4 Memories | DS/SS | DS/SS | DS/SS | DS/SS וכמובן שבשום מקום לא מוסבר איזה מהם הוא סלוט DDR אחד ואיזה הוא DDR2..... אהה וזה קנייה טובה ? (ה Kingston CL3).

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. http://www.tomshardware.com/news/Intel-Core-i-74960X,23270.html מסתבר שהולכה תרמית זה תכונה ל-enthusiasts בלבד. ככה זה כשאין באמת תחרות.

15. Started by swisaavi,

זה מה שיש לי: ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? של Asrock כל פעם אומרים לי "חבל שקנית את הלוח אם הזה", מה בדיוק לא טוב בו? ובאיזה מהירות ה pci-e שלו?

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , שאלה קטנה ופשוטה לגבי 2 סוגי זיכרונות של OCZ 2x1GB רציתי להזמין את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7040 זה 5-5-5-15 אבל לא היה במלאי אז נתנו לי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7026 זה 5-5-5-12 ההבדל שראיתי זה ה-CAS שלהם: 5-5-5-12 אבל מה שמוזר שהזיכרון השני , יותר זול , עולה 495 ש"ח עם 5-5-5-12 והיותר יקר עולה 520 עם 5-5-5-15 ... אני מפספס פה משהו ???? מה עדיף מביניהם? תודה !!!

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  17. Started by n14charlie,

עשיתי חיפוש בפורום וקראתי שהQ9550 אמור להחליף את ה Q9450 במחיר בתחילת ספטמבר - מישהו יכול להעריך מתי השינוי מחירים האלה ישתקף בחנויות בארץ לפי מקרים בעבר?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by nevodavid,

האם מערכת 64BIT מנצלת כמויות זיכרון יחסית גדולות כמו 12/16GB ? DDR3 כמובן. אני עובד כאנימטור ויש לי צורך לעבור בין Photoshop לAfter Effects לPremiere ובכלליות, התוכנות הללו לוקחות משאבים רבים... בתודה, נבו.

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  19. Started by ZoBy,

עד לא מזמן היה לי מחשב שנגרר אחרי הטכנלוגיה החדשה, שהצלחתי להריץ את המחשב איתו בקושי ודברים התחילו להיות חדשים מדי בשבילו. דבר ראשון שרציתי לקנות היה כרטיס מסך חדש, וקניתי אחד לא כל כך משוכלל בגלל המחיר. יחד איתו הזמנתי זיכרון 512MB DDR PC3200 שלא עולה על הלוח אם שלי. לפי המלצות מחברי הפורום הנחמדים החלטתי לקנות לוח אם חדש ואם כבר שידרגתי את רוב המחשב, החלטתי לשדרג את הכל ולקנות גם מעבד. המליצו לי על הלוח אם ABIT NF7, ויחד איתו אני רוצה להזמין גם מעבד. כרגע יש לי AMD ATHLON 1200MHZ ואני רוצה לקנות משהו בסביבות ה2400MHZ, אז על מה אתם ממליצים? יש לי גם כמה אתרים שאני יכול לקנות מהם, אבל אתם יכולים לתת לי את האתר שאתם ממליצים עליו אישית ועושים קניות דרכו? תודה לכל מי שעוזר.

• 15 תגובות
    • 997 צפיות
  20. יש לי מעבד CELERON 2600 ו 512 זיכרון ו40 GIGA ו FX5200 לוח אם MSI 66 IFM ( תומך AGP ) עכשיו אני צריך עזרה האם לקנות מחשב חדש או לקנות כ.מסך חדש ?? ואני מכור ל קונטר סטריק והיא מקרטעת אצלי ועכיש ש HL2 LOST COAST התעדכנה אצלי נכנסתי לשחק המשחק על הרוזלציה הכי נמוכה וכל ההגדרות נמוכות המשחק מקרטיע .. אז אני צריך עזרה במה לעשות עם המחשב הזה

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by idodos,

יש לי לוח gigabye ga-k8nf-9 socket 939 amd משום מה באופציות של הלוח לא מופיע לי load fail-safe settings הביוס הוא award bios סתם בלי קשר אולי באמת לא מופיעים בלוחות שלי האפשרות הזאת אבל עם הלוח הגיע דיסק שיש בוא תוכנה שמעדכנת אוטומטי את הביוס ... כרגע לא שמתי לב לשום בעיה שיש ... אז האם כדי לעדכן את הביוס דרך התוכנה או שאם הכל עובד טוב להשאיר ככה ?

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  22. קיצר ככה : התקנתי לוח אחר למחשב שלי ,בהתחלה בכלל לא היה עובד (בעיית זיכרון)אחרי זה התחיל לעלות ולפני שהוא מעלה את ה XP מםיעה מסך כחול שנאמר בו ,או שיש לך בעיה בהר דיסק \וירוס \בד סקטורים ןכו . השאלה שלי היא כזו צריל לעשות פורמט לדיסק הקשיח בהתקנת לוח חדש למחשב ??? (לדעתי לו ). יש עוד עצות ,אני כרגע עם הלוח הישן שלי והכל עובד כמו שצריך .

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by ShayGTi,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי שכרגע יש בו 2X512 של TWINMOS. מאחר ויש לי רק שני סלוטים פנויים, אני מתלבט אם כבר לקנות שניים של 1G במקום עוד שניים של 512. השאלה שלי היא: האם יהיה הבדל כזה מהותי בין 2G בסה"כ לבין 3G? יש משחקים/תוכנות/משהו שיצטרך כל כך הרבה זיכרון בשנה/שנה וחצי הקרובה? ועוד שאלה, הזכרונות שלי הם CL2.5, אם אני אוסיף למשל 1GX2 בCL3, זה יפריע/ישנה/יגרע מהביצועים? אגב, CL יותר נמוך=יותר טוב? יש לי 2X512 שעובדים בדואל צ'אנל, אם אני מוסיף 1GX2 אז גם הם יעבדו בדואל צ'אנל נכון? אני אשמח לתשובות מהירות, מחר אני רוצה כבר לקנות

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by arik_bulldog,

הוצאתי את המעבד מהלוח בטעות, עכשיו אני לא בטוח איך להחזיר אותו. המחשב בן 3 שנים, הבנתי שצריך לשים כל כמה זמן משחה טרמית, ואין לי מושג בנושא. אפשר לחבר את המעבד בלי לשים משחה? יש מדריך עם תמונות באיטרנט המראה איך מתקינים את המעבד? עם או בלי המשחה) במידה וצריך פרטים נוספים על המעבד או לוח אז אני אכתוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by TripMan,

הרכבתי מפרט בינוני שיחליף את המחשב הנוכחי שלי , הצורך שלי הוא - שימוש "משרדי - ביתי" , צפייה בסרטונים מדי פעם, אנטרנט בעיקר , הפעלת מכונות (לרוב תהיה אחת בלבד) וירטואליות ! התקציב שלי עד 2000 ש"ח - זה המפרט בינתיים : ( בנוסף סטיק 4GB של G.SKILL ומארז של קולר מאסטר.... מהמערכת הנוכחית אני אעביר את הכרטיס מסך X1950 PRO) [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]18984[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]ספק כח SeaSonic 430W S12II-430 Retail[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, align: center]260[/TD] [TD=class…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים