מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. לאחר הרבה עיונים בפורומים פה הזמנתי לי מפרט עם הזכרונות: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP קירור מעבד של CM Cooler Master Hyper TX2 ומעבד Q6600 - החנות תבצע OC. על לוח ג'יגהבייט X48 DS5 אני רשמתי את המפרט המלא שלי בפורום מפרטים, ואמרו לי שם שזכרונות מושקין לא טובים משהיו פעם, הקירור למעבד לא טוב כמו AC 7 PRO, והמעבד כדאי לשנות. אז לשנות? אני כבר שילמתי היום, להתקשר מחר ולהחליף את הקירור והמעבד והזכרון? לקחת Q9300? רציתי האמת את ה-Q9450 אבל החנות טוענת שאין אצל היבואן ויהיה בעוד כ-30 יום +- בנוגע לזכרונות, בחרתי בהם בעצמי עי קראתי שזאת חברה טובה, והקירור קראתי לגביו הוא גם טוב, המעבד אולי אני באמת החליף ל-Q9300 אשמח להכוונה לפני שאני אבצע שינ…
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
תראו אני יודע שהCF הזה הוא לא הכי טוב בעולם אבל זה גם משהו......האם הוא פועל עם HD3850 או רק כרטיסים מסדרה 3400 ו-2600??
-
- 5 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם החברה "Transcend" מוכרת ואמינה בתחום הזכרונות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום! יש לי עכשיו 4GB בשני סלוטים כל אחד 2GB והם במהירות 800Mhz עכשיו אם אני יקנה עוד 4GB בשני סלוטים במהירות 1066Mhz זה יתפוס? אם מערכת הפעלה Win7 62bit ...
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
כנראה שנשרף לי הלוח אם הישן MSI Patinum x48c ולכן אני זקוק ללוח אם חדש.. המפרט שלי הוא: מעבד: Q9300 ספק: 570W (לא גנרי) כרטיס מסך: HD4870 אבל מתכנן לקנות גם חדש בעתיד... זיכרונות: DRR2 עם אופציה ל-DDR3 בעיקרון רק את המעבד והספק אני לא מתכנן להחליף השאלה שלי אם הלוחות אם החדשים תומכים במעבד שלי או שאני צריך לחפש לוחות אם ישנים? התקציב בסביבות ה-400 500 ככה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
הלוח הנ"ל אינו תומך בדואל צ'אנל ... האם זה מיותר לרכוש זכרונות 2X2048 שבאים בקיט 1 ואפשר להסתפק ב 2 שבאים בנפרד? זה יוצא יותר זול...
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
רצאתי לדעת אם הדגם GA-EP43-DS3L תומך בזיכרו ןDDR2 1066 Mhz?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
חג שמח חברים! אני חייב כמה שיותר וכמה שיותר מהר השוואות של שני המעבדים האלה במשחקים שונים. תודה רבה . עריכה: בנוסף, אשמח למאמר המפרט את ההבדלים בין DUAL CORE לבין CORE 2 DUO
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אם לא מתוכנן אוברקלוק למערכת, האם זכרונות 800mhz אינם משתלמים? האם עדיף לקנות זכרונות 667mhz? ובנוסף, אם לא מתוכנן אוברקלוק האם יש הבדל משמעותי בין הלוחות 965p-ds3 ו 945p-s3?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
יש לי שאלה האם לוחות של MSI הם טובים ומומלצים? כאילו למשחקים ולמעבד קונרו ואם כן אז תמליצו לי על לוח MSI טוב וזול תודה!
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני שנה קנתי מחשב עם 2 זיכרונות DDR 256M 400MHz של Kingston היום קניתי עוד 2 זיכרונות זהים DDR 256M 400MHz של Kingston סה"כ קודם היה לי 512 מגה זיכרון ועכשיו יש לי ג'יגה.. בכל מקרה.. מיד אחרי שחיברתי את הזיכרונות נכנסתי לתוכנת האוורסט כדי לבדוק שהכל תקין.. כמובן שבשתי הזיכרונות הישנים מצויין שהחברה היא Kingston אבל בשני הזיכרונות החדשים רשום שהחברה היא Mosel Vitelic !!! הזיכרונות ניקלטו במחשב ועובדים ואכן יש לי עכשיו 1 ג'יגה, אבל קניתי זיכרונות של Kingston, עם אריזה של Kingston ויש אפילו מדבקת אחריות של Kingston על הזיכרונות.. אז למה האוורסט מזהה זיכרונות של Mosel Vitelic ??? מי אלה בכלל Mosel Vitelic ?? ייתכן שעבדו עליי והכניסו זיכרונות אחרים לקופסה עם מדבק…
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אז ככה,אחותי קנתה מחשב(אין לה מושג איזה אבל זה היה במבצע,ועוד מתי שאני לא היתי בבית)אוקוצור התקנתי לה היום XP,נכנסתי למפאיינים במחשב והוא רושם לי : Pro 3600+ 1.7Ghz 512MB 80G וכרטיס מסך(מובנה!) SiS Mirage Graphics השאלה שלי מה זה לעזעזל Pro 3600+?איזה מעבד זה?לדעתי זה P4(כי היה רשום גם על האריזה P4) ושאלה שניה בקשר לכרטיס מסך,אני כמעט בטוח שזה חרא של כרטיס,נכון?או שאפר להשתמש בו? כי אני רוצה להביא לה במקומו אחד של חבר,RADEON 9550 ב100.מה אתם אומרים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
מישהו שם לב לעדכוני החומרה/קושחה שאינטל פרסמו שלשום ללוחות שלהם (למשל DP965LT, DG965RY) ויכול להסביר את המשמעות ? http://www.intel.com/design/motherbd/lt/lt_documentation.htm ftp://download.intel.com/design/motherbd/lt/D6333603US.pdf edit: וואו, כל חודש יוצא שם עדכון .... http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2377&OSFullName=OS+Independent〈=eng&strOSs=38&submit=Go%21 http://downloadmirror.intel.com/df-support/12065/ENG/MQ_1545_ReleaseNotes.pdf
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT PCI-E ועם סטיק אחד של גיגה עכשיו הוא לא עובד לי הכי מהר ואם אני יוסיף עוד גיגה זה ישנה? כנל למשחקים אחרים
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות היום מחשב עם core 2 duo. מכיוון שיצא מעבד 2X2 ועוד פחות משנה ייצא מעבד ארבע ליבתי הייתי רוצה לדעת אם כל לוח אם שתומך ב-core 2 duo יתמוך גם בQuad Core? אם לא, מדוע? אילו לוחות כן תומכים? תודה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני מתכוון לחיבור שנמצא מצד שמאל של המעבד למעלה. האם הלוח יכול לעבוד בלעדיו ?
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום..... אני כבר כמה ימים מעיין שואל קורא ומגיב בפורם ועדיין לא הגעתי לידי החלט האני מתכוון לקנות מחשב שמסגרת התקציב היא עד 8000 ש"ח ללא מסך החלטתי בוודאות על שתי פריטים שאני שלם לגביהם והם: - המעבד: E6600 - וכרטיס המסך: ASUS - GeForce 8800 GTS ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי לוח האם חשבתי ללכת על ה :ASUS - P5B Deluxe אך הרבה אנשים אמרו לי לא ללכת כליו מישום שאינני!! מתכנן OC רציתי כבר להגיע בעזרתכם לידי החלטה לגבי הלוח מכיוון שאיני יודע במה להחליט, אין לי בעיה תקציבית לגבי הלוח כך שהשיקול איננו כלכלי. השיקול העיקרי הוא יחס התאימות והביצועים לכן אבקש מאוד את עזרתכם בבחירת הלוח האם ללכת על הדגם הזה של ASUS או על כל דגם אחר שאתם מוצאים לנכון שיניב ביצועים גבוהים או שיתאים ל…
-
- 5 תגובות
- 493 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על 945p-s3 של ג'יגהבייט אבל אז ראיתי פה בפורום שאביט הם חברה טובה ללוחות אם אז החלטתי להסתכל גם על לוחות שלהם... ואני שמח שעשיתי את זה! קודם כל הם נותנים ביצועים גבוהים במחירים מעולים! אז ככה... יש 3 ששמתי עליהם כרגע עין: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IB9&fMTYPE=LGA775 או זה: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW8D&fMTYPE=LGA775 או זה: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775 מפרט המחשב שלי: פנטיום D (רוצה שהלוח יתמוך עד C2D לשדרוג עתידי) זיכרון סטיק אחד של ג'יגה בייט במהירות 667 (לפי מה שאני רו…
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אפשר לשים במחשב בו מותקן סטיק זיכרון 667 mhz להתקין זיכרון נוסף מסוג 400 mhz וזה יפעל בצורה סבירה?
-
- 5 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב, המפרט הוא: לוח ECS P4VMM2 זיכרון סטיק אחד של 256Mb - PC2100 המעבד הוא (P4 - 2.4Gh (133x18 האם אני יכול להיכנס לחנות הקרובה ולקנות 256Mb PC3200 לתקוע בסלוט הפנוי בלוח אם וגמרנו ? תודה
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב את המערך הבא: 2 זכרונות של 256MB שפועלים בדואל.. יש לי כאן לידי סטיק 512MB 400MHZ, האם אפשר לצרף אותו לדואל איכשהו? ואם לא, האם כדאי לצרף אותו על חשבון הדואל? תודה
-
- 5 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שאלה פשוטה מישהו מכיר לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שיש לו TV-Out ?? חיפשתי , ולא מצאת אחד כזה. קיימת חיה כזאת? ??? :-X תודה!
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מוזמן להצעותשיפור\המלצות וכו...... מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 470 470 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE כמות מחיר סה"כ M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 1 475 475 זכרונות DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Kingston 1 285 285 סה"כ 1230 הערה בכוונה שמתי זיכרון בסטיק אחד בכוונה להוסיף אחד נוסף בעתיד מה דעתכם על הלוח אם ?? האם יש הבדלים מהותיים בינו לבין הNFORCE מהדור ה5XX? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
רק הקירור לצ'יפסט? או שיש עוד משהו?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב, ובתוכנה הוא מראה לי כזה דבר בתמונה,(אני קניתי 2 גיגה במהירות של 667 MHz של Kingston), אז מה זה רשום בתמונה ב-Memory speed , DDR2 667 , ובסוגריים 333 MHz האם זה בסדר? או שעבדו עלי? תודה על תשובה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-