עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Yaron-Cohen,

אז המעבד הוא SEMPRON 3000 בסוקט 939 והלוח אם GA-K8NF-9 הבעיה היא שהוא מזהה את המעבד כ200 מגהרץ....משמע...בלי המכפלה שלו... מה קרה?...איך מסדרים את זה?...CRL COMS לא עבד... ובאותה נשימה....המחשב לא מזהה את הHDD של WD 40BB... שהוא עובד לי במחשב השני...

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by משתמש כבד,

באיזה עיפרון משתמשים ומאיפה קונים אותו? http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=83365&page=3

3. Started by mystikal,

שלום רב לכולם , יש לי לוח 8k3a ישן לפני שנתיים של אפוקס, והוא התחיל לעשות לי בעיות כי הוא נזל ככה שאני מחפש לקנות לוח חדש למעבד xp 1800 שיש לי מה אתם ממליצים לי לקנות שיחזיק לי עוד לפחות שנה וחצי שנתיים יהיה טוב , ולא חובה שיכלול כרטיסים אונבורד ולחלופין, אולי שווה לשדרג ל64 ? אם כן אז בבקשה תפרטו לי את המפרט המומלץ והאם אני יצתרך להחליף עוד חלקים במחשב בעקבות השדרוג תודה! נ.ב. המליצו לי בנועה לקנות לוח של אלבטרון , יש להם לוחות טובים ?

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by mikale,

מדובר על לוח שיתאים למעבד אינטל P4 או P D.

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by Skippy,

שלום, יש לי פנטיום 4 478 עם שני סטיקים של זכרונות ,512MB-400MHZ הסתכלתי על הקופסא של הלוח אם שלי וקלטתי שהוא תומך בדיואל צ'אנל, שמתי את הזכרון בדיואל צ'אנל והכל עובד בסדר... רק ששמתי לב שמאז שעשיתי את זה הווינדווס עובד קצת יותר לאט יש מצב שהדיואל צ'אנל מוריד מהמהירות של המחשב? ומה עדיף, דיואל צ'אנל או רגיל בשביל המפרט שכתבתי ^^ תודה!

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  6. AMD 65mn באותו רמה של CORE 2 E6400 יהיה מלחמה ? יכול להיות ירידת מחירים?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  7. שלום אני צריך חוות דעת על הלוח הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4Core1333-Esata2 יש לי 8800GT 2 GIGA של 800 DDR2 מעבד קונרו 6300 האם הלוח מומלץ למחירו ולחומרה (מחר אני קונה אותו ב 400ש"ח) תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by zam,

רק עכשיו גיליתי (טעות שלי לא קראתי את החוברת) שהוא עבד על 266 כל הזמן וזה במקרה כי הפעלתי את CPU-Z אז שמתי לב שהוא על 1066Mhz ולא על 1333Mhz. שיניתי את ההגדרה ב- BIOS והכל עובד טוב. אבל יש לי שאלה מישהו נתקל בעוד הגדרות ידניות כאלו?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by roei88,

יש ההבדל בין Athlon 64 3000+ (S-754) ל- Athlon 64 3000+ (S-939 חוץ מזה שזה סוקט אחר? ומה עדיף? איך הלוח אם הזה?הוא תומך ברשת אלחוטית? K8NS (s754) Nforce3 250 http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS.htm

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  10. Started by Vaknir,

יש לי 512*2 ( גי'גה ) זיכרון של OCZ ddr2 800 dual רציתי לדעת אם אני יכול להשים חברה אחרת וכל השאר אותו דבר וזה יעבוד כמו שצריך, או שעדיף מאותה חברה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  11. Started by שלמה הדג,

ל AMD Athlon 64 3000 (939 pin) BOX ABIT AV8 או MSI K8N Neo2 Platinum ה MSI יקר בכמעט 400 ש"ח מה ABIT, האם הביצועים שווים את המחיר?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  12. Started by idb1,

שלום לכולם. השבוע נשרף לי הלוח אם שהיה ברשותי מדגם GA-8IK1100 של ג'גה בייט כמובן (צ'יפסט 875p).כיוון שהוא אזל מהמלאי סופק לי ע"י החברה לוח אם מדגם GA-8IG1000 שכולל את האינטל אקסטרים און בורד. הספק ציין כי לוח זה הינו חזק בהרבה יותר מלוח שהיה ברשותי לפני כן. חשוב לציין כי הלוח החדש שקיבלתי תומך בcia ו mib מה שללוח הקודם לא הייתה תמיכה לזה. אך בנוסף בלוח החדש שקיבלתי יש כרטיס און בורד שנקרא intel extreme graphic 2 חוץ מהagp x8 . אך למרות כל אלה , אינני בטוח כלל שהלוח החדש טוב יותר מהלוח שהיה ברשותי קודם לכן אם לא פחות טוב ממנו. את עזרתכם הדחופה! תודה

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by neogod,

יש לי את הלוח 945P S3 של ג'יגה בייט ומארז hec 6a19 , המארז יש פאנל קדמי עם 2 חיבורי USB וחיבורי אודיו!!! בפאנדה הרכיבו ליא ת המחשב \ וחיברו רק את הUSB מקדימה ואת חיבורי האודיו לא, מצאתי בחוברת את החיבור שאליואני אמור לחבר את הכבל של האודיו!!! אבל אין שום סאונד בפאנל הקדמי, האם למישהו יש את הלוח הזה והוא יודע מה עוד צריך לעשות על מנת להפעיל את חיבורי האודיו הקדמיים????

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by zahi,

יש לי לוח dfi party lan ultra -d ואני רציתי לדעת האם הזכרונות Crucial Ballistix 512MB DDR 400 הם טובים והאם הם תאימים ללוח שלי ??

• 8 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by Kenny,

ראיתי באתר בית של איפוקס שיצא הביוס החדש... 0204 אם אני לא טועה.. רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה אותו? אם כדאי לעשות פלאש.. ומה בעצם הוא מסדר. (ראיתי שכתוב שם משהו על בקר סקאזי.. אין לי) תודה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by NIRHABER,

מה ההבדל בין מעבדי centrino למעבדי דותן ? ובנוסף אם אשפר לקבל פירוט או השוואה מדוייקת בינייהם. תודה.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by neogod,

למה הזכרונות של קינגסטון זולים משמעותית משאר בזכרונות אפילו שהם גם זכרונות value ?? ועוד שאלה, יש לי זכרון של NCP 512X2 ואני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה , לא תיהיה שום בעיה להוסיף עוד 512X2 שך חברה אחרת מבלי לפגוע בדואל? (הלוח אם שלי זה gigabyte 945P s3 )

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  18. קראתי באתר של אינטל, על איזה טכנולוגית high defenition sound או משהו כזה, ובגלל זה רציתי לדעת, האם הלוחות אם של אינטל עדיפים מהלוחות אם למעבדי AMD מבחינת איכות יכולת עיבוד הקול בכרטיס הקול המובנה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  19. Started by Polonian,

אהלן חברה כרגע יש לי kingmax pc3200 שהם דיי גרועים ל-oc ולא מסוגלים להגיע לתדרים גבוהים. המוכר בחנות נתן לי אפשרות לקחת זכרונות של חברה אחרת אם אוסיף עוד קצת כסף. אני מחפש זכרונות pc3200 (במילים אחרות ddr 400) שיש להם יכולות OC מצויינות, במחיר שפוי. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  20. ב ZAP לא ראיתי.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  21. שלום לכולם... אני מעוניין לשדרג את הלוח + מעבד +כרטיס מסך בתקציב של 2700 שקל מקסימום. אולי אם ישאר עודף אני אשדרג גם את המארז כרגע יש לי רדאון 9600 פרו + AMD 2400 + ABIT NF7-S. מ KSP או כל מקום אחר שיש לו אחריות טובה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  22. את זה קיבלתי http://www.spirecoolers.com/images/products/SP708B2.jpg הנה עוד מידע http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=107

23. Started by manticore,

מה הטמפרטורה המומלצת לעבודה ומנוחה ל AMD 4200+? תודה. מצטער! לנעול...

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  24. השאלה בכותרת איזו חברת לוחות אם עדיפה למעבדי אינטל : גי'גה בייט או אינטל ? נתקלתי במוכר ממורמר שטוען כי הלוחות של ג'יגה בייט למעבדי אינטל ובכלל "על הפנים" ושהלוחות של אינטל יותר טובים למעבדי אינטל מאשר גי'גה בייט... אומנם יש פה "פשר" קליל לטענה שלו... בכל זאת לוחות אינטל.. ומעבדים של אינטל.. אבל גי'גה בייט חברה מוכרות ולא מדובר בלוחות גרועים.. לי אפילו נדמה שהפיצ'ירים והמבנה של הלוחות של ג'יגה בייט טובים יותר משל אינטל אבל... לא יודע מה אתם אומרים ? מה עדיף למעבדי INTEL ?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  25. שלום, קניתי KINGSTONE 512MB ובהגדרות כתוב שיש לי רק 448.... אז זה אומר שאחת מהיחידות של הזכרון נדפקו לא? תודה מראש, ניר

• 4 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים