עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by idb1,

שלום לכולם. השבוע נשרף לי הלוח אם שהיה ברשותי מדגם GA-8IK1100 של ג'גה בייט כמובן (צ'יפסט 875p).כיוון שהוא אזל מהמלאי סופק לי ע"י החברה לוח אם מדגם GA-8IG1000 שכולל את האינטל אקסטרים און בורד. הספק ציין כי לוח זה הינו חזק בהרבה יותר מלוח שהיה ברשותי לפני כן. חשוב לציין כי הלוח החדש שקיבלתי תומך בcia ו mib מה שללוח הקודם לא הייתה תמיכה לזה. אך בנוסף בלוח החדש שקיבלתי יש כרטיס און בורד שנקרא intel extreme graphic 2 חוץ מהagp x8 . אך למרות כל אלה , אינני בטוח כלל שהלוח החדש טוב יותר מהלוח שהיה ברשותי קודם לכן אם לא פחות טוב ממנו. את עזרתכם הדחופה! תודה

• 7 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by tkhvbcht,

לוח אם דגם: ASUS P5RD2-VM סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 200 מהירות FSB: 800 MHz כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 64Bit דגם מעבד: 531 מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 1 MB אחריות: 3 שנים אמרו לי פה שזה גרוע...אז רציתי לשאול בפורום הזה...זה כבר נחשב לדור הישן? זה לא יפעיל לי טוב משחקים? ושאר דברים? תודה

• 6 תגובות
    • 507 צפיות
  3. Started by oded900,

האם לוחות שתומכים בSLI תומכים בהכרח גם בCROSSFIRE? לוחות עם צ'יפסט של נווידיה בעלי PCIE X 2 יכולים לעבוד גם בCROSSFIRE? נ.ב סתם שאלה שמעניינת אותי... למה ללוחות של AMD-ATI יש צ'יפסטים של NVIDIA,הן לא מתחרות?

4. Started by NIRHABER,

מה ההבדל בין מעבדי centrino למעבדי דותן ? ובנוסף אם אשפר לקבל פירוט או השוואה מדוייקת בינייהם. תודה.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by MarkK2003,

אם למשל יש לי לוח אם שתומך DDR400, ואני שם לו שני סטיקים של DDR500, אז הזכרונות יעבדו ב-500 מגהרץ?

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  6. Started by SixKiller,

שלום יש לחבר שלי תלוח הזה.... ואנילא יודע איזה לוח זה כל מה שאני יודע שבסנדרה הוא מביא את הסיס 645... ואני צריך ממש דחוף את הדרייברים... כי אין קול וזה... אז בבקשה תעשו מאמץ... תודה

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  7. Started by yav92,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT PCI-E ועם סטיק אחד של גיגה עכשיו הוא לא עובד לי הכי מהר ואם אני יוסיף עוד גיגה זה ישנה? כנל למשחקים אחרים

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  8. Started by davis5,

זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 או זכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5 ? למחשב: זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 - מחיר לפריט - 1,253.00 ¤ מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,008.00 ¤ כרטיס מסך ASUS EN7300GT SILENT 256MB מחיר לפריט - 525.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3מחיר לפריט - 838.00 ¤ מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tow Black/silv ספק כח Enermax Liberty 400W מחיר לפריט - 465.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר לפריט - 407.00 ¤ תודה

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  9. Started by RaZ^MaN,

אם יש לי לוח עם מעבד OPTERON 2.4 אני יכול להוסיף מעבד OPTERON 2.6 ? או שהמעבדים צריכים להיות זהים?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  10. Started by AcidBurn10,

שאלה פשוטה מישהו מכיר לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שיש לו TV-Out ?? חיפשתי , ולא מצאת אחד כזה. קיימת חיה כזאת? ??? :-X תודה!

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  11. אם אפשר המלצה אחת על לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה והמלצה שנייה עם כרטיס מסך מובנה . הלוחות חייבים להיות של אינטל. תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  12. מה ההבדל בין DFI NF4 INFINITY לבין DFI NF4 ULTRA INFINITY ? כי אני מבלבט איזה מהם לקחת

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  13. זכרונות קיימים, infineon ddr333 כנראה ימכרו למשפחה חמה ואוהבת המחיר עדיין לא סגור לגמרי אז לא רוצה לזרוק הצהרות לאוויר, בנוסף לזה יש לי בצד 400 שקל ככה שסביבת המחירים אני משער שתיהיה 700-800 שקל מה אתם מציעים לי לקנות, לא חייבים לכסח את כל ה800 שקל חשבתי על ה a-data 512mb ddr400 שעולה בסביבות ה600 שקל ואמור להספיק לי אני בfsb 200, השאלה שלי היא כזאת.. אם אני יעבוד בfsb200 ויקנה זכרונות ddr400 אני יעבוד ב יחס 1:1 אם אני יקנה זכרונות 500 אני יעלה את היחסים, מה יתן לי תוצאות טובות יותר והאם זה יהיה הפרש משמעותי כי הבנתי שברגע שמשנים את היחסים משתנים מספר הפעולות במחזור (לא כל כך הבנתי את הקטע) בקיצור מה יהיה יותר טוב והאם זה קריטי תודה (:

14. Started by liiight,

מדובר בלוח: GA-965P-DS3 זה של חבר שלי והיה לו בעיות תאימות עם זכרונות. הוא מעוניין בג'יגה. אשמח לקבל המלצות.

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  15. Started by or_cool,

היציאה כבר משווקת ונכון שהיא יותר מהירה מAGP מישהו יכול לרשום לי מה המהירות שלPCI-Express של AGP וגם של PCI רגיל תודה מראש

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין 3 לוחות האם הבאים מה יש באחד שאין אולי באחר או מה פשוט יותר טוב ? ASUS M2A-VM HDMI ASUS M2N ASUS M2N-E תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  17. אורח corrupt
    Started by אורח corrupt,

אז ככה... פעם הייתי מתעסק בחומרה יומם וליל, וכיוון שכבר שנתיים שאני מחוץ לעסק אני מוצא עצמי מסתבך בענייני תאימות... ולא משיג תשובות מאנשים ברי דעת. אלו השידרוגים של השלב הראשוני שאני אבצע: *מעבד (כרגע Celeron 700) ל- AMD כלשהו, תלוי בתקציב. *לוח האם (כרגע Via693A) לאחד מהלוחות התואמים למעבד הרצוי. *זיכרון (כרגע SDRAM 64MB), ל- DDR 256MB. אלו השאלות (ממוספר לנוחיותכם): 1. על מה הייתם ממליצים, Athlon או Duron (אני עושה שימוש משרדי ואינטרנט במחשב שלי)? 2. איזה לוח אם מועדף על ההמלצה שלכם למעבד? 3. האם מכשירי USB 1, פועלים עם תקן USB 2? 4. האם יש הבדל קריטי בין חריצי ה- AGP שבלוח שלי ללוחות האלו (לאו דווקא מהירות X8 או X4, אלא עניין הוולטג' או גרסה- 1.5 או משהו כז…

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  18. Started by Goldlm,

הנה מספר אופציות שחשבתי עליהן: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=508 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=503 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=31 וגם : ‏2x1GB OCZ Reaper HPC Edition‎ (OCZ2RPR8002GK) ‏2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5‎ ‏2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC‎ בעיקרון אני רוצה זכרונות אמינים טובים ושלא יגבילו אותי ב OC עתידי עד באס 450 לפחות.. אני מעדיף חנות שיש לה סניף באיזור הצפון זאת אומרת FOXPC אפשר גם KSP או אייבורי,נועה, פנדה וכל השאר שיש להם סניפים באיזור עפולה-חיפה. אשמח לעוד הצעות

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by אביתר,

תראו אני יודע שהCF הזה הוא לא הכי טוב בעולם אבל זה גם משהו......האם הוא פועל עם HD3850 או רק כרטיסים מסדרה 3400 ו-2600??

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by tomer_et,

יש לוח ABIT IT7 MAX. מאז שקניתי אותו לא ביצעתי שום עדכון לביוס - ואני משתמש בביוס הראשון ש"סידרו" לי בחנות. רציתי לשאול שאלה פשוטה - האם עדכון של ה-BIOS לגרסה יותר עדכנית תיתן לי משהו או תשפר את ביצועי המחשב. אני רוצה לציין שאני לא מתכננן OC עם המחשב. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  21. Started by gggil,

הנה קישור: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US נשמע סבבה לא? הוא יציב למישהו יש נסיון? ומישהו יודע מה זה החיבור 48 פינים שיש ללוח אם? זה לא אמור להיות חיבור 4 פינים? תודה מראש, גיל

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  22. קניתי מחשב, ושמו לי את הזיכרון הזה OCZ DDR2 PC2-6400 / 800MHz / Vista Upgrade Edition קראתי באתר של OCZ ורשום שהזיכרונות תוכננו ל Windows Vist, ואני מתכוון להתקין XP. מה אתם מציעים - להשאיר את הזיכרונות או לבקש אחרים? אגב, קניתי את המחשב ב KSP, ואין שם מבחר גדול של זכרונות.. התקציב הוא עד 250 ש"ח... זה דחוף כי אני צריך להחליט מה לעשות.. עוד לא קיבלתי את המחשב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  23. יש לי כרגע מחשב פנטיום 3 עם 256MB ונדמה לי שהם -SDRAM לא בטוח אגב איפה אני בודק את זה ? המהירות של הזיכרונות הם 133mhz עכשיו השאלה שלי היא אם הזיכרונות האלו יעבדו כרגיל עם מעבד ולוח אם של פנטיום 4 ?? או שאני אצטרך לקנות זיכרונות חדשים ? ואם הם יעבדו עד כמה הם יגבילו אותי באובר קלוק (אני משער שדי הרבה לא..)..

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  24. Started by ZiroCool,

היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!

• 1 תגובה
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.