מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
מעבדים חדשים של AMD מתווספים לרשימה הגדלה של דור Zen 4 עבור תושבת AM5. בביקורת זאת אנו מכסים את ה-Ryzen 7 וה-Ryzen 9 החדשים בעלי 8 ו-12 ליבות, בהתאמה, עם מעטפת הספק נמוכה במיוחדלכתבה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
- 2 followers
-
-
ליבת נורטווד. אני באוברקלוק ל3.0, ויחס 1:1. קירור סטוק של אינטל. במנוחה המעבד 33, שאני מריץ משחק איזה שעה הטמפ' 44 בערך, עכשיו אני מריץ פריים 95, כבר איזה שעה, והטמפ' כבר מלא זמן 60 מעלות, והיא לא תעלה, הטמפ' יציבה על 60 כבר הרבה זמן. זה בסדר 60 מעלות למעבד 2.4B [בהרצת פריים 95]? תודה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מנסה לגרום למחשב הזקן שלי לזוז קצת יותר מהר ,המחשב בעל זכרון DDR של 256M בלבד-בקונים מוכרים ראיתי זכרונות למכירה השאלה הפשוטה האם הלוח הנ"ל http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=506&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=# תומך בDUAL CH תודה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ראיתי שקיימות 4 רויזיות שונות של הלוח אם הזה (1.0, 1.1, 2.0, 2.1) מבירור קצר שעשיתי רוב החנויות מחזיקות את rev 1.0 או rev 1.1. ולא מצאתי השוואה באינטרנט בין הרויזיות ללוח אם הזה - מישהו יודע מה ההבדל, והאם ההבדל הוא מינורי או משמעותי? תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
פורסמה לא מזמן כתבה בוואלה שבא רשום שאיזה צעיר מהעולם הצליח בצורה מסויימת להריץ את המעבד שלו למהירות 7000 GHZ נראה לכם רציני?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. יש לי מפרט למחשב (corsair value 512X2 667 mhz, Asus m2n-e, ונתתי אותה לחבר שלי והוא חושב שכמות הזכרון מתנגשת עם ה-UHS וזה יכול לגרום לקריסת Jasde.... כולל עומס יתר על ה-MY5... חבר שלי הציע לי להחליף ת'Catrieg לנפח יותר גדול ואז הבעיה תפתר עם קצת מודינג פנימי בלוח אם..." עכשיו,לי אין מושג על מה הוא מדבר,אבל אני אשמח לחוות הדעת שלכם.ובמילים עדינות בבקשה לא תיקנו את הבעיה הזאת בלוחות האם החדשים?האם שווה לרדת ל512 (זה למשחקים בעיקר אז 512 יהיה ממש לא משתלם משום שזה כבר דרישות המינימום כרגע)?והאם בכלל כמות הזכרון תתנגש? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי לכולם חיפשתי בדחיפות את המעבד AMD ATHLON 3500 BOX אבל הוא יגיע לחנויות רק בשבוע הבא. בינתיים קבלתי הצעה לקחת את אותו מעבד אבל TRAY,כאשר אני אקבל גוף קירור יותר טוב מה-BOX. המוכר הראה לי את הגוף קירור של ה-BOX ,ואת הגוף קירור שהוא יביא לי.הגוף קירור שהוא יביא לי יהיה גדול ומאסיבי,וגם יותר טוב.<ראיתי את זה במו עיניי>. מה אתם אומרים לקחת את ה-TRAY עם הגוף קירור היותר טוב? ה-TRAY פחות אמין,או משהו? בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
שמעתי יש תוכנה לבדיקת התקינות של הזיכרון או משו כזה... יש כזה דבר? איך אני בודק איזה זיכרון יש לי? כמה עולה זיכרון טוב? נגיד 512 DDR? תודה!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
זו שאלה שהרבה זמן רציתי לשאול ולא ידעתי איך לשאול אותה .. בקיצור ניגש לעניין . שאלות : א. אם הכוח של כל ליבה הוא 2.4 ויש 4 ליבות יש שיטה לדעת מהו הכוח הכללי של כל הליבות ? ב. אם אני מפעיל לדוגמא משחק כמו בישוק או קריסיס באיזה מהמעבדים הוא יעבוד טוב יותר E6850 או Q6600 ? ג. האם זה משתלם לקנות כבר מהיום מעבד כזה בכלל כי אחרי הכל עדיין אין משחקים שצורכים 4 ליבות ? ד. למה המעבד של ה4 ליבות חם יום ממעבד שדומה לו[E6600] שהוא עם 2 ליבות ?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
החזרתי לו את 820 ולקחתי 930 בתוספת של 80 ש"ח וזה ממש שווה בלוח היה צרך של 200 ש"ח נוספים עכשיו לגבי הכ.מסך יש לי עדיין את 6600 GT לדעתכם מה אני צריך לקחת במקומו הפרש אפשרי 200 ש"ח גג 7600 אין להם במלאי חשבתי לקחת X900 האם זה טוב
-
- 8 תגובות
- 542 צפיות
-
-
בס"ד חברה אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין ה אתלון FX ל 64 ? תודה רבה רבה . ד.א עשיתי חיפוש בפורום .
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הלוח אם הזה מספיק טוב? Product Name: ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 CHIPSET ULTRA ATA150 ATX FORM FACTOR 1xAGP(8X)/5xPCI/3xDDR W/SATA RAIDLAN(Gb)1394USB 2.0 & AUDIO והוא יותר טוב מהלוח המפורסם של אלברטון??
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי שני סלוטים על לוח-האם, כשאחד מהם תפוס ע"י סטיק של 256MB שפועל במהירות של 266MHz. לאחרונה קניתי מ-PCH סטיק של 256MB תוצרת סאמסונג (400MHz max), אבל כשהתקנתי אותו הוצג על המסך "NO SIGNAL". חבר שלי ברר לגבי זה, והוא אמר לי שהבעיה היא בזכרון. בדקתי את הסלוט השני עם הסטיק המקורי, ואין שום בעיה בסלוט. מסתבר שהזכרון שקניתי הוא single side chip, ושלוח-האם שלי תומך רק בזכרונות dual side chip. החלטתי בסוף לקנות סטיק של 512MB, כנראה תוצרת טווינמוס, 400MHz max. אני מתכוון לקנות מ-PCH (יש לי זיכוי על הזכרון שהחזרתי), ואני אשמח אם תגידו לי אם הזכרון שאני מתכוון לקנות הוא dual side chip ושהוא יעבוד לי על לוח-האם, כי אין לי מה לעשות בחנות שלהם עם זיכוי של 500~ ש"ח. בתודה, אסף, a.k.…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
והאם זה יצור בעיות?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש בירשותי מארז של ריידמקס מוסטנג שיש לו חיבורי מיקרופון ואוזניות מקדימה ולוח אם של ABIT NF7-M.. לפי מה שהבננתי אז בלוח אם החיבורי פאנל למיקרופון ול אוזניות הם ממש בסוף הלוח ככה שאני לא מגיע עם החוטים איך אני אמור להתגבר על הבעיה ? ולמה לעזאזל החיבור הוא בסוף הלוח אם הוא מיועד לפאנל הקידמי של המארז?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט שלי Mainboard : MSI RC410M-L (MS-7173) Chipset : ATI Radeon Xpress 200 Processor : Intel Core 2 Duo E4300 @ 1800 MHz Physical Memory : 1024 MB (1 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : Nvidia Corp GeForce 7600 GT Hard Disk : Hitachi (165 GB) הזיכרון שקיים אצלי הוא של חברת ceon קניתי עוד זיכרון מאחר ויש לי עוד סלוט פנוי אך הפעם קניתי של kingston וקניתי בידיוק את אותו הדגם - 677n5 1g ddr2 sdram חיברתי את הזיכרון וכשנכנסתי למשחב שמתי לב שהמחשב לא מזהה את הכרטיס החדש ועדיין כתוב לי 1GB. אני לא יודע מה הבעיה ולכן גם אין לי דרך לתקן אותה. יכול להיות שזה הבעיה בלוח אם? אין לי מושג, בגלל זה פניתי אליכם שתעזרו לי להבין מה הבעיה וכיצד לפתור אותה. בתודה, עומר [=
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כרגע מחשב עם מעבד 3800+ S939 ולוח שלא קורא מעבר זיכרון סטנדרטי (400) כרטיס מסך 7600GS קניתי 42' של טושיבה ואני רוצה להשתמש בה במחשב וכמובן לשחק משחקים חדשים ברזולוציות גבוהות כדי להנות ממנה, אני מתכנן (כנראה, אני לא בקיא במחירים) גם לקנות כבל HDMI. אני לא רוצה להשקיע עכשיו כסף מיותר על המחשב, אמרתי לעצמי אני אקנה כרטיס מסך באיזה 800 שקל ועוד איזה סטיק של ג'יגה(400) בהנחה שהוא יריץ לי משחקים כמו שצריך כי בסך הכל המעבד בסדר גמור, הבעיה היא רק הזיכרון והכרטיס מסך (לדעתי, תקנו אותי אם אני טועה) יש לי קונה למחשב שלי פלוס 15' LCD ב1100 שקל, מצד אחד אני אומר - נמכור, גם ככה אני צריך מסך חדש וכרטיס מסך. זה נושא שלא מתאים לשום פורום, זה גם כרטיס מסך גם מעבד גם זיכרו…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם יכולות להיווצר בעיות משילוב Q9450 עם GA-P35-DS3L? אני מתכוון לקנות מפרט שמכיל את שניהם בימים הקרובים, ורוצה לברר האם המעבד היקר יחסית יעבוד עם לוח-אם הזול יחסית. האם כדאי לי להשקיע בלוח-אם טוב יותר? *לא מתכנן OC
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
את המחשב שלי קניתי מזמן ככה שאני לא זוכר בדיוק איזה לוח אם זה (חוץ מזה שהוא של אסוס) אני רוצה להוסיף עוד כרטיס זיכרון השאלה שלי היא - איך אני בודק: 1. איזה לוח אם יש לי 2. עד כמה זכרון הוא תומך 3. כמה זיכרון יש לי ושל איזה חברה עדיף להביא עוד ממורי סטיק של אותה חברה נכון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אז המעבד הוא SEMPRON 3000 בסוקט 939 והלוח אם GA-K8NF-9 הבעיה היא שהוא מזהה את המעבד כ200 מגהרץ....משמע...בלי המכפלה שלו... מה קרה?...איך מסדרים את זה?...CRL COMS לא עבד... ובאותה נשימה....המחשב לא מזהה את הHDD של WD 40BB... שהוא עובד לי במחשב השני...
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
באיזה עיפרון משתמשים ומאיפה קונים אותו? http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=83365&page=3
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום רב לכולם , יש לי לוח 8k3a ישן לפני שנתיים של אפוקס, והוא התחיל לעשות לי בעיות כי הוא נזל ככה שאני מחפש לקנות לוח חדש למעבד xp 1800 שיש לי מה אתם ממליצים לי לקנות שיחזיק לי עוד לפחות שנה וחצי שנתיים יהיה טוב , ולא חובה שיכלול כרטיסים אונבורד ולחלופין, אולי שווה לשדרג ל64 ? אם כן אז בבקשה תפרטו לי את המפרט המומלץ והאם אני יצתרך להחליף עוד חלקים במחשב בעקבות השדרוג תודה! נ.ב. המליצו לי בנועה לקנות לוח של אלבטרון , יש להם לוחות טובים ?
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מדובר על לוח שיתאים למעבד אינטל P4 או P D.
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום 4 478 עם שני סטיקים של זכרונות ,512MB-400MHZ הסתכלתי על הקופסא של הלוח אם שלי וקלטתי שהוא תומך בדיואל צ'אנל, שמתי את הזכרון בדיואל צ'אנל והכל עובד בסדר... רק ששמתי לב שמאז שעשיתי את זה הווינדווס עובד קצת יותר לאט יש מצב שהדיואל צ'אנל מוריד מהמהירות של המחשב? ומה עדיף, דיואל צ'אנל או רגיל בשביל המפרט שכתבתי ^^ תודה!
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-