מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לדעת איך החברה של הזכרונות הללוInfineo :n טובים לא טובים? תודה
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש בלוח הזה חיבור רגיל להרדיסק ide או רק סטה? כי לא נראה לי שיהיה לי מספיק כסף גם להרדיסק חדש....
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לנו בורד 8i945g-Pro של ג'יגה-בייט. על מערכת מותקנת ופועלת - האם החלפת P4 630 ב-P D 930 תדרוש התקנה מחדש של המחשב (WIN XP Pro)? שום רכיב חומרה אחר אינו משתנה בשלב זה.
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.4 גיגה של אינטל והלוח שלי נידפק. המעבד שלי עובד בתדר של 533 מגה ומצאתי לוח שהוא תומך ב- 400 מגה. אני יכול להשתמש בו? במה זה יפגע לי , ואם במהירות אז איזה מהירות המעבד שלי יהפוך להיות?
-
- 5 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ורציתי שתעזרו לי בבחירת לוח אם למעבד אינטל 64 bit שמיועד למשחקים סרטים וכל זה וגם מוזיקה אממ אני לא ממש מבין בזה אז תסבירו לי מה אתם מציעים ולמה ? ועוד משהו מה זה צ'יפסט?? ואיזה הכי טוב לקנות??? תודה
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
Gigabyte GA-P35 DS3P אוP35C DS3R S775 1333MHZ Intel P35 DDr2,DDR3,PCI
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בהודעה הקודמת שפתחתי, כל הנושא היה מבולבל טיפה, אז חשבתי לנסח כמו שצריך מחדש. יש לי זיכרון של סמסונג DDR2 533MHz CL3 1GB. אני רוצה להוסיף עליו זיכרון של PQI, נפח 1GB גם, DDR2 667MHz CL4. בגלל שוני מהירויות התדר וה-CL, ה-DC יעבוד או לא?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
הי, אני קונה מחשב חדש ב 4000 שקל. לא מעניין אותי OC. מעוניין למשחקים וצפייה בסרטים. ושיהיה הכי אמין שאפשר (רוצה לרוץ איתו שנים בלי שידרוגים) זה הבסיס שהרכבתי עד כה: מעבד E6750 (אגב מוזר אבל אני לא מוצא אותו בזאפ...) לוח אינטל D35DPM 2 דימים של Kingston 1GB 667Mhz השילוש הזה יעלה לי באזור ה 2500 ויחד עם רכיבי הבסיס אני מגיע ל4000. מה אתם אומרים ? תודה ג'ו
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
??? אהלן חברה יש לי את הלוח 945GNT : http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d945gnt/index.htm עם מעבד 820 רוצה להחליף ל 960 או למשהו עם INTEL VT ! חובה http://www.intel.com/products/processor_number/chart/pentium_d.htm האם משתלם ? מישהו יודע מחירים ? גם אי אפשר לעבור ל D2C : http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d945gnt/sb/CS-026630.htm עזרה בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
או בגרסא לא מקוצרת ... לפני כמה שנים קניתי מחשב ששמש אותי בצורה נפלאה, המעבד AMD XP 3200 ולוח אם של DFI - LANPARTY UT nF4 Ultra-D. לאחרונה קניתי מחשב חדש (בעזרת הפורומים כאן אפילו) וראיתי שהSocket 939 עוד לא מת, ובכ500-600 שקל אני יכול לקנות מעבד חדש.. השאלה שלי היא האם הלוח אם שלי תומך בסדרת הFX החדשה ועל איזה מעבד אתם ממליצים לHTPC (כל פי האתר של DFI לא אמורה להיות שום בעיה, אבל זכור לי במעורפל שכשקניתי ואתו היתה מגבלה של XP 3800 או משהו כזה, מה שהיה הכי חדש אז בשוק) תודה!
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות לוח אם טוב שיתאים למעבד של- Core 2 Duo ווינדוס ויסטא 64 BIT. אני הכי מעדיף של Asus ושיתאים למשחקים. התקציב- 1000 בערך, אפשר גם יותר. אני לא ממש מבין בלוחות, לכן אני מעדיף לוח אם טוב שלא חייב להיות כ.מסך מובנה אבל שיהיה עם כ.קול, כמו בלוחות החדשים- P35 או משהו, אז תמליצו לי.ואני רוצה לקנות רק מחנות- Sky PC ולגבי הזכרונות-אני רוצה 4GB. איך הלאה של Corsair ? http://skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-6400~15~0.htm ומה הבדל בין אלה שלמעלה לבין אלה ? http://skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-6400C4~15~0.htm ומישהו שמבין מה זה CL 4 ו CL 5 שיסביר לי בבקשה. ועוד משהו: האם כדי לקנות זכרונות במהירות של 1000 מגהרטס או ש- 800 זה בסדר, כי אני רוצה לדעת האם זה שווה בה…
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש (את המפרט אפשר לראות בצד). השאלה שלי כפי שמצוין בכותרת היא האם כשאני יוסיף זכרונות למחשב, מ-2 ג'יגה ל-4 ג'יגה, הביצועים יהיו באמת מהירים וטובים יותר? בתוכנות, משחקים, גרפיקה. חשוב לי בעיקר למשחקים וגרפיקה. אם נגיד אני ישחק CRYSIS עם 4 ג'גה ולא אם 2 ג'יגה אז המשחק ירוץ חלק יותר (FPS גבוהה יותר) או שנתון זה מושפע אך ורק מהכרטיס בגרפי. ישנה אשליה ידוע שעם יותר זכרון פנימי המחשב יעבוד יותר מהר, אני פשוט מעוניין לדעת אם זה נכון. (אני כמובן קונה בדיוק את אותם זכרונות, אני מודע למגבלות של זכרונות שאינם מאותו סוג) תודה רבה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
יש לי שאלה האם מעבד E1240 יעבוד על לוח של MSI דגם 7222 או PM8M-V(זה אותו לוח רק הבאתי את השם המדיוק) בדחיפות!!!זיכרון DDRII 533[br]פורסם בתאריך: 10.12.2007 בשעה 13:07:52 דחוף!!!!
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום רב. הלוח שלי כנראה פגום (קריסות בלתי מוסברות, ניסיתי להחליף כבר את שאר החלקים), מחפש לוח חלופי בתקציב שצוין. אפשר להשיג במחיר כזה לוח סביר עם תמיכה ב-RAID? המחשב משמש בעיקר לפיתוח ודורש חומרה איכותית. אודה על המלצות.
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
קיבלתי שתי הצעות מחיר, אחת עם הASUS ואחת עם הEPOX מישהו מכיר במקרה את שני הדגמים ויודע איזה מהם עדיף? תודה!
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
המערכת שלי תהיה בנויה על intel e6750
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
ראיתי שכמה אנשים עשו זאת, השאירו תזמונים של מהירויות נמוכות והמהירות הייתה גבוהה... יש לי E6600 ללא OC, וזכרונות 800 שפועלים על 5-5-5-18, האם אני יכול להוריד אותם לתזמונים של 3-3-3-9 כמו שהם יהיו במהירות 200MHZ ולהפעיל אותם במהירות 266? לוח אם: gigabyte 965g תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני ממש דנדש בעסק הזה והחלטתי להרכיב HTPC. אני לא יודע האם אני צריך להוסיף כרטיס מסך וקול חיצוניים בשביל איכותיות בשידור ובשמע, לכן אשמח לשמוע את דעתכם והצעותיכם בנושא. עם זכרון , HD וDVD אני אסתדר אני מניח לוח והמלצה למעבד יעזרו לי מאד. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ששימושו העיקרי הוא משחקים חלק מהמפרט שהוצע לי היה E6400 ,מה ההבדל בביצועים בינו ולבין E6600 ולבין E4300 ומה עדיף בשבילי מבחינת ביצועים בשביל משחקי מחשב ואם שווה לקנות אותו במקום מה שהוצע לי,ושאלה נוספת מה המקביל של המעבד המועדף אצל AMD מבחינת ביצועים ואם שווה דווקא אותו לקנות.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בין ABIT IP35-E ל GIGABYTE GA 965P DS3 המעבד המתוכנן הוא E4300/E4400 הלוח יהיה לOC התקציב הוא 600-650 תודה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT AA8 (dual channel( 4 SOCKETS של זכרונות פנימיים. 3 מהם תפוסים: 256MB DDR2 533 SPECTEK*3 אני רוצה להוסיף עוד 1 GB של Kingston. הדבר עלול ליצור בעיות? http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Memory&model_id=375821 קישור: יש לי ספק ג'נרי 520w תודה לעוזר\ים.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
איזה לוח אם הכי מומלץ למעבד AMD Athlon 64 AM2 איך לוח הזה GA-MA790X-DS4
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום. אני מבקש המלצה ללוח אם בתקציב של עד 550 ש"ח, הלוח צריך להתאים למעבדי אינטל (c2d - תושבת 775), הוא חייב להיות עם כרטיס מסך מובנה ואם אפשר אז שתהיה לו יציאת DVI או כרטיס DVI שמגיע עם הלוח . בעבר השתמשתי בלוח של ASROCK והייתי מרוצה, אבל ראיתי שיש עכשיו את ה- G31/33 וחשבתי ללכת עליהם. המלצות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בלוחות אסוס למשל הסידרה P5K וכן הלאה יש P5KR ו-P5KC מה הפרוש ואיפה ניתן לקרוא מה הפרוש של כל האותיות. דבר נוסף איך אני יודע אם ללוח יש על הבורד חיבור לפייר ווייר ויו אס בי כדי לחבר לפנל הקדמי .
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום. כיום יש לי 2GB זכרון והם לא מספיקים לי בשיט, אני עובד הרבה עם גרפיקה ופוטושופ ולאחרונה גם על רזולוציות גבוהות מאוד (5KX5K) ויותר. לאור המחירים הזנותים של הזכרונות אני מתכוון להביא לאחותי את ה2 GB ולקנות 8 GB של 800MHZ. עכשיו קראתי שהלוח תומך עד 800MHZ שזה סבבה אבל מה זה SLI READY? מה זה עושה והאם כדי להשקיע בזכרונות שהם SLI READY? תודה
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-