מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
האם לוחות שתומכים בSLI תומכים בהכרח גם בCROSSFIRE? לוחות עם צ'יפסט של נווידיה בעלי PCIE X 2 יכולים לעבוד גם בCROSSFIRE? נ.ב סתם שאלה שמעניינת אותי... למה ללוחות של AMD-ATI יש צ'יפסטים של NVIDIA,הן לא מתחרות?
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
ללוח הזה יש שני סלוטים של PCI-E רציתי לדעת אם יש דרייברים פרוצים שיאפשרו SLI והאם אני צריך SLI BRIDGE כדי לאפשר SLI אני חיפשתי קצת בפורומים אחרים אמרו שיש דבר כזה למרות שאף אחד עוד לא בדק בעצמו .... עריכה: מצאתי את הדרייברים הנחוצים , וזה ממש הופך אותו ללוח של SLI , אפשר לחשוב שהחריץ השני עם X4 מגביל אבל בהשוואה עם מערכת דומה ולוח SLI "תקני" אין הרבה הבדל , כמובן שצריך SLI BRIDGE כמו בכל SLI כדי לקבל את המקסימום וזה אפשר להשיג בקלות מ EBAY ...
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת. האם אני יוכל לשים בנתיים את המעבד הישן עד שאקנה חדש?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם למפרט הבא Albatron GeForce 6800 256-bit 128M ומעבד AMD ATHLON 64 3000+ BOX כל השאר 1024 מגה בייט 200 GB ארד דיסק סיראל אטה 8 MB וכל התחרוייד הנלווה האם כדאי ועדיף לי מבחינת מחיר (כי המחיר רק 655 שקל) על EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin זה דחוף לי תודה רבה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי תלוח הזה.... ואנילא יודע איזה לוח זה כל מה שאני יודע שבסנדרה הוא מביא את הסיס 645... ואני צריך ממש דחוף את הדרייברים... כי אין קול וזה... אז בבקשה תעשו מאמץ... תודה
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שוב אני שואלת את אותה שאלה כי בינתיים לא קבלתי שום תשובה פרקטית.<ממליצים לקנות מעבד יותר חזק וכו' אבל אני עם תקציב ממש מצומצם אז אנא> אז כפי שאמרתי הרכיבו לי מחשב מבוסס על מעבד AMD 2500 + זכרון 512 400MHZ עכשיו לגבי הלוח אם יש דעות חלוקות: 1-אחד המליץ לי על לוח אם ABIT NF7 SL .<הבעיה היא שבKSP אין את הלוח הזה אלא גרסאות אחרות.האם לקחת רק את זה?> 2-אחר המליץ לי על EPOX 8RDA . אז אנא אודה לכם אם אוכל לקבל תשובה .כפי שציינתי המחשב מיועד לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים.משחקים ממש לא בתחום.
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אהממ לאחי נשרף הלוח(כנראה) זה הלוח והמעבד שלא התחבר רגיל אלא אל תוך הסלוט המזור שלידו עכישו לי שי ת'לוח הזה ורציתי לשאול אם יש איזושהי דרך לחבר את המעבד שלו לללוח שלי Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 51-2300-000000-00101111-030199-$MV850_ Motherboard Name Intel Maryville D850MV
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
המערכת שלי תהיה בנויה על intel e6750
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DFI NF4 INFINITY לבין DFI NF4 ULTRA INFINITY ? כי אני מבלבט איזה מהם לקחת
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הרכבתי כמה שדרוגים למחשב , תגידו לי מה הכי משתלם . 1 2 3 4 5 6 תודה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
מדובר בלוח: GA-965P-DS3 זה של חבר שלי והיה לו בעיות תאימות עם זכרונות. הוא מעוניין בג'יגה. אשמח לקבל המלצות.
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי.. יש ברשותי ג'יגה זכרון SAMSUNG (שני סטיקים של 512).. אני רוצה למכור למישהו שאאאני מכיר אבל לא יודע כמה זה שווה.. בסביבות ה300 ש"ח זה מחיר הוגן ? (הזכרונות תקינים לחלוטין - DDR PC3200 400MHZ ) . תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי שני מודולים זהים של GSKILL כ"א 512 מ"ב ,אני רוצה להוסיף עוד ג'יגה ומצאתי מישהו שמוכר( 2 מודולים של 512)זכרונות זהים לשלי (DDR400 2-2-2-5) . האם 4 מודולים של 512 יתפקדו לאט יותר משניים של ג'יגה (בצורה משמעותית)???? תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, האם יש הבדלים בין זכרונות שונים כאשר לא עושים עליהם אוברקלוק? זאת אומרת, האם יהיה הבדל בין (רק דוגמא) זכרונות PC3200 DDR 400 של GeIL לעומת אלה של A-DATA - PC3200 DDR 400? או לעומת כל זכרון אחר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אז ככה... פעם הייתי מתעסק בחומרה יומם וליל, וכיוון שכבר שנתיים שאני מחוץ לעסק אני מוצא עצמי מסתבך בענייני תאימות... ולא משיג תשובות מאנשים ברי דעת. אלו השידרוגים של השלב הראשוני שאני אבצע: *מעבד (כרגע Celeron 700) ל- AMD כלשהו, תלוי בתקציב. *לוח האם (כרגע Via693A) לאחד מהלוחות התואמים למעבד הרצוי. *זיכרון (כרגע SDRAM 64MB), ל- DDR 256MB. אלו השאלות (ממוספר לנוחיותכם): 1. על מה הייתם ממליצים, Athlon או Duron (אני עושה שימוש משרדי ואינטרנט במחשב שלי)? 2. איזה לוח אם מועדף על ההמלצה שלכם למעבד? 3. האם מכשירי USB 1, פועלים עם תקן USB 2? 4. האם יש הבדל קריטי בין חריצי ה- AGP שבלוח שלי ללוחות האלו (לאו דווקא מהירות X8 או X4, אלא עניין הוולטג' או גרסה- 1.5 או משהו כז…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם חדש שיתאים לאובר קלוקינג טוב עים amd 2500 barton ושיהיה עילו כמה שיותר תוספות חובה שיהיה -(raid , usb 2 , lan) כאדי שיהיה - fire wire,כרטיס סאונד אני לא צריך כרטיס גרפי על הלוח אם יש לי כרטיס טוב וחשוב מאוד שהוא יהיה מתאים לאובר קלוקינג תודה רבה !!!! ;D ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
בסביבות ה600 700 שקל עדיף כמה שיותר נמוך יש כזה דבר בכזה מחיר?!?! מעבד Conroe 1066MHz זיכרון DDR2 667MHZ עם 4 סלוטים כרטיס מסך סלוט PCI EXPRESSX16 כונן קשיח SATA 2
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את הזכרון שהיה לי- 256 מ"ב ובמקומו שמתי זכרון של 1 גיגה. ה BIOS זיהה 1 גיגה אבל כשהמחשב עלה ל WINDOWS XP הוא זיהה רק 256 מ"ב!? מה יכול להיות הבעיה? -אני רוצה לציין שבחנות נתנו לי זכרון 1 GIGA DDR 400 MHZ למרות שהלוח שלי ASUS P4S533 אינו תומך בזאת, ואמרו שלא תהיה בעיה אבל יש בעיה. עוד אני מציין שגם כמה תוכנות בדיקת חומרה וזכרון גם מזהות רק - 256 מ"ב. כל תשובה עיניינית תתקבל בברכה -תודה מראש. TANGUSH
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש כבר שבועיים שלמים מעבד בשם athlon 3800 dual core 939S בכל החנויות ששאלתי אומרות שאין את זה אפילו ליבואן רציתי לדעת אם המעבדים הזה עוד יגיע ואם כן אז מתי.. אם מישהו מכיר חנות שמוכרים את זה (וזה במלאי) אז אני אשמח ללינק..
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
איך הAbit IP35? נשרף לי ASUS P5W DELUXE וחשבתי לקחת אותו, יש דעות בעד? נגד? יתרונות? חסרונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special או שעדיף קורסייר בסטיק אחד של 512M 3500 433MHZ?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב מבוסס A64 בקרוב ויש לי כמה שאלות... מתי Socket 939 אמור לצאת? מתי יצאו מעבדים שתואמים לו? האם יצאו גם מעבדים במהירויות יחסית נמוכות כגון A64 3000 שתואמים לו, ולא רק 3400+? ואם יש למישהו מידע מבוסס האם מחירי הלוחות/מעבדים מבוססים Socket 939 יעלו/ירדו?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם אני על סף קניית כרטיס מסך radeon hd4850 אבל אני חושש שהמעבד שלי (e6300) יגביל אותו בצורה רצינית והשאלה היא האם באמת יהיה לי צוואר בקבוק רציני ואני לא יוכל לנצל את הכח של הכרטיס ?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מבקש לדעת מה יתאים למעבד פנטיום 4 3.20 מגהצ פרסקוט אני מבקש לוח אם טוב שיתאים למעבד תודה
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-