מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לוח של Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard עד איזה מהירות מעבד הוא תומך? תודה....
-
אוקיי אז יש לי: AMD Athlon TB 1.4 Gigayte 7DXR 256 DDR mb הלוח הזה תומך בעקרון עד במעבד עד 2600 אבל רק עם FSB של 266. האם מעבד חדש יותר בכלל יבוא לידי ביטוי בפוטנציאל מלא במערכת הנוכחית?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 - 1.6 והטמפ' שלו נעה בין 26-30 מעלות (וזה צלזיוס) כדאי לעשות אוברקלוק או לא ? ???
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני לא מצליח לבטל את הSATA הוא כל הזמן מנסה לחפש כוננים כאלה של רייד בהתחלה ואני לא יודע איפה לבטל את זה בלוח... בכלל לא מוזכר Sata בביוס.... הלוח הוא גרסה 1.06
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין הזכרונות: OCZ Dual Channel kit 512x2 Platinum edition לבין הזכרונות הרגילים של סמסונג Samsung 3200 512x2 ההבדל במחיר הוא בערך 500 שקל, זה שווה את זה? אני לא מתכוון לעשות OC , רק משהו קטן-בינוני עוד שנה בערך, שווה להשקיע בזכרונות האלה?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
חשבתי על זה: epox 8rda3+ אני יודע שהוא טוב בביועים יותר מה 8rda+ אבל איך הוא מבחינת ביצועים??? אם יש לוח אחר שטוב גם לאוברקלוק וגם בביצועים תגידו לי בבקשה.תודה לעוזרים!!!!
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בתשובה לשאלה האם לוח האם שלי 8rda3+ Rev. 1.x תומך בזכרונות OCZ והאם OC שמבוצע לזיכרונות האלה לא גורם לקריסות במערכת, שימו לב לתשובה של Michael מהנציגות האירופית של החברה: "OCZ is nice memory but not so well for overclocking and using on nForce boards" "OCZ is not working so well on nForce chipsets; we had already instability issues with OCZ when we did over clock 5 Mhz" תשובה נוספת שלו בקשר לזכרונות TwinMos: "the same can be said for TwinMos, unless you have twin mos memory with Winbond chips" אני רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. ובקשר לזכרונות Twinmos עם צ'יפים של Winbond שהוא דיבר עליהם, האם אלה אותם זכרונות שנמכרים בPCH?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה זיכרון יותר טוב שניהם של 512 מגה: DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 519.85 או זה של ocz: OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory [ ¤ 566.06 ] ההפרש במחירים לא גדול אבל איזה מהם יותר טוב?? תודה לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן קניתי מחשב חדש-מעבד AMD 2500 BARTON על לוח ABIT NF7-S עכשיו המעלות שאני מקבל הממעבד הם בערך 25-35 במנוחה ו40-50 בעבודה , האם הקריאות האלה אמיתיות או שצריך לבצע עדכון לביוס (שמעתי על הבעיה הזו) תודה GUYS.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
למה נועד פורט האינפרא אדום שיש על הלוח אם?? ואיך מחברים לשם נורה?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום התקשרו אלי מPCH בקשר להזמנה שלי ואמרו לי שהלוח הנ"ל יגיע אליהם רק בסוף החודש ולכן ההזמנה תתעקב. הם הציעו לי שאם ארצה להחליף את הלוח לABIT אבל סירבתי ואמרתי להם שאני אחכה. עכשיו יש לי שאלה: יש מצב שאני אקבל REV 2.1 או משהו? תודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגרסה הראשונה היא F7 שנותנת תמיכה רשמית במעבדי הפרסקוט והאקסטרים. הגרסה השניה, F8 מתקנת מספר בעיות שהיו בPAT. התקנתי, יש שיפור בביצועים הכלליים. גרסאות הביוס החדשות יצאו גם ל8knxp אולטרה ולגרסאות השניות של הלוחות.
-
המעבד שקניתי זה XP 2400 אז למה כתוב ברטון האם יש כמה סוגים של XP 2400 חוץ מזה אני לא יודע למה אתם כל כך אוהבים את הברטון ה XP 2400 הרבה יותר מהיר מה 2500 אם תרצו אני אצרף טבלת בדיקות
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, בהגדות הביוס תחת Suspend Mode יש אפשרות לבחור: א. S1 & S3 Suspend to Ram ב. S1 POS only מה המשמעות ובאילו מהשתים כדאי לבחור? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי שגלשתי באתר של www.pch.co.il היו 2 סוגים לאותו מעבד שניהם 2500 אחד זה AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU NIS 583.81 השני: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU AMD recommended fan included NIS 635.37 מה ההבדל? *הבנתי שבשני הוא בא עם מאוורר... שאלה אם שווה?
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שימו לב: WWW.FUTUREMARK.COM הספירה לאחור התחילה!! 3DMARK2004!! יאיר.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה כי אני לא כל כך מתמצא בנושא זה... חבר שלי קונה למחשב שלו 512 זיכרון פנימי לאחר שסבל הרבה מאוד זמן עם 128. הוא מתכוון לשים את ה 516 ולהעיף את ה 128, ורציתי לדעת אם אני יכול לקחת ממנו את ה128 ולהוסיף פשוט ל256 שיש לי במחשב? זה דבר שאפשרי לעשות? אני צריך לבדוק קודם משהו?
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לדעת מי משתי הלוחות יותר טוב 1 ABIT IC7-MAX3 875 2 GIGABYTE -GA8KNXP 875 מי יותר טוב ל OC למי יש בצועים יותר טובים אני צריך תשובה מהר http://www.hardocp.com/article.html?art=NTA5 http://www.hardocp.com/article.html?art=NDg2
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כמו שהמעבד הוא לא HT יש רק מעבד אחד ממנהל התקנים ורק חלון אחד של תהליך במנהל משימות המעבד עובד בבאס 800 כך לפחות כתוב בביוס הלוח הוא ABIT IS7 והמעבד הוא 2.6@800 או כך אמור להיות זה של חבר שלי ולמרות הניסיונות שלי לשכנע אותו הוא קנה בKSP התקשרנו אליהם משהו כמו 5 דק' לפני הסגירה והם אמרו שאם מורידים את הסינק האחריות על המעבד תיהיה שנה במקום 3 אין לא עדיין אינטרנט אז זאת קצת בעיה להעלות סקרין שוט של CPU`z אם יש למישוה את המעבד הזה תעלה בבקשה תמונה מCPU`z ומה יכולות להיות הסיבות מעבד HT יראה כמו מעבד רגיל חוץ ממעבד מזוייף מערכת ההפעלה היא WIN XP pro SP1 תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הוא כולל בתוכו(על הלוח), והאם הוא משתלם?
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
לשילוש AMD 2500+ ול- OCZ 512MB 3200 Premier Series
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה AIDA32 ואמור להופיע לי שם האחד הקטגוריות את הטמפ' של הלוח אם והמעבד.. משום מה אני לא מוצא אותו ?! מישהו אולי יכול להנחות אותי למקום שבו הם מופיעים ? יכול אולי להיות שאין ללוח שלי חיישן או משהו שיכול לספר על הטמפ' ? זה המחשב הישן והוא פנטיום 3 עם לוח אינטל..
-
- 11 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לי יש לוח asus p4b266-c קניתי kingston ddr 256mb 333 בתקווה שהוא יתאים את מהירותו ל 266.... בכל מקרה בהתחלה עשה לי בעיות בהרצה של וינדואז ואז ריסט כל שניה לא נתן למחשב לעלות אפילו.. אחרי כמה משחקים בביוס וכמה ריסטים הצלחתי לעלות את הוינדואז עם הזיכרון, שיחקתי קצת במשחק, ראיתי עובד סבבה ולא קופא המשחק, אחרי כמה דקות של משחק אני מקבל את המסך הכחול הזה בשם הידוע לשמצע "blue screen of death" שעושה לי dumpcache בכל מקרה כנראה שהזיכרון לא יציב..... יש אפשרות לסדר זו שהוא יעבוד יציב במהירות המתאימה ? חשבתי שהזכרונות מתאימים את עצמם.. ככה הרבה מאוד אנשים אמרו, עזרו לזבוב ישיש וחלוש שכמותי :-*
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-