מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
(דרך אגב למי שהולך להגיד לי תסתכל בגוגל אני עשיתי פשוט אני מעוניין במידע קצת יותר עדכני) השאלה בכותרת איזה לוח עם pci-e ו agp8x כדי שאני יוכל לשדרג בעתיד הוא טוב בשביל סוקט 775 של אינטל? אני מתכוון איזה מהם הכי משתלם והוא תמורה למחיר ביצועים וכו' חשבתי על מעבד 930 של אינטל כפול ליבה עכשיו שאני רואה שהמחירים יורדים האם כדאי לחכות לקונרו במקום? כי אני חושב שהמחירים שלהם הדגמים הכי נמוכים אפילו יהיו גבוהים אז אני לא בטוח
-
- 6 תגובות
- 508 צפיות
-
-
האם 53 מעלות זה גבוה? ומה הטמפ' המומלצת ללוח אם msi k8n neo4 platinium nf4ultra
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
יש לי כיום לוח אם של אינטל. ואני מעוניין להחליף לוח אם בעיקר לאוברקלוק. האם לוח אם חדש יתאים לסוקט 478 שיש לי כיום? פנטיום 4 ו3 ג'יגה הרץ. 2 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך FX 5200 ועוד.... במידה ואחליף לוח אם,האם צריך לשנות זכרונות? אולי הכניסה שונה? וולטים שונים אולי? האם אוכל להתקדם לכרטיס מסךטוב יותר בעתיד? או שבכלל עדיף לחכות למעבדים החדשים של אינטל לפי מה שהבנתי צריכים להיכנס בינואר שנה הבאה (2006),ולשדרג כבר את הלוח אם יחד עם המעבד? אם צריך פרטים נוספים אתן. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שבנקודת הזמן הזאת אין שום טעם להשקיע בלוח אם יקר ל-conroe ( כ-1000 שח רק על הלוח) שמחייב קניית זיכרון ddr2 יקר, או על כרטיס מסך יקר לאור יציאתם של כרטיסי directx10 לשוק בעוד כחודש,שלבטח יהיו בתקופה הקרובה יקרים ולא משתלמים לגיימר שיש לו מעט שכל בקודקודו(ולעניות דעתי מניסיון מוקדם עם מערכות ההפעלה של מיקרוסופט,שומר נפשו עדיף שיתרחק מ-vista לפחות עד שיצא sp2 בעוד כשנה+). משחק ה-directx10 שיצא בתחילת ינואר-- crysis,טוב ככול שיהיה לא מצדיק את ההשקעה הכספית הגדולה הנידרשת ממי שמעונין לשדרג את המערכת שלו כך שתתאים ל-dx10 במלואו משום שבחצי השנה הקרובה, ככול שידוע לי לא צפוי לצאת שום משחק נוסף שינצל את ה-dx10 ,כך שעד שזה יקרה יחלוף פרק זמן של יותר מחצי שנה שבמהלכה צפ…
-
- 5 תגובות
- 508 צפיות
-
-
האם AMD או אינטל נא לפרט מלבד להגיד את איזה מעבד כדאי בתודה מראש ארז
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון ראם DDR256mb 333mhz , בדקתי היום בחנויות וראיתי גם בפורום שהמחירים של הזיכרונות עלו, עכשיו השאלה שלי האם כדאי ללכת על זיכרון במחיר 330 שקל או לחקות עד שהמחירים שוב ירדו?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני קונה את המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤622 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ALBATRON K8NF4-AM2 מחיר: ¤365 אחריות: שלוש שנים. מסך: LG LCD 17" L1752TQ 4ms DVI מחיר: ¤1060 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1800GTO 256MB DDR3 DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤756 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤219 אחריות: שנתיים. זיכרון: SAMSUNG 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 מחיר: ¤696 אחריות: שלוש שנים. כונני דיסקטים: SONY 3.5 F…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
באתר הרשמי של גיגאבאית רשום המשפט הזה : *Note: If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer "CPU Support List" for more information. המעבד +AMD 6000 הוא עם תוספת "+" אז לא הבנתי, האם לוח אם זאת תתמוך ב HT3 or HT1 והאם ההבדל זניח ביניהם או לא ? ???
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני קונה מחשב.. ואני רוצה לדעת איך הלוח: Gigabyte ps3 עם ציפסט: intel 965 מה אתם אומרים?? והוא תומך OC?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
טובים?? ומה יותר כדאי משניהם.?
-
- 6 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
שלום , האם הלוח הזה Gigabyte M57SLI-S4 AM2 קנייה טובה ? זאת אומרת האם יש לוח אם באותו טווח מחירים (600-700) עם אותו צ'יפסט ואמין שיותר טוב ? .. + אני לא עושה שטות שאני הולך על AMD נכון ? אני קונה ת'4600 X2 .. פשוט המחירים כ"כ זולים. המחשב בעיקר לאינטרנט/סרטים/מוזיקה וכאלה .. אבל גם למשחקים .. + G.Skill DDR2 1024MB (512MB x 2) 667Mhz CL4 שווה , או בשביל הצרכים שלי אפשר ללכת על ה CL5 בראש שקט ?.. תודה מראש !! :>
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
???
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש משהו שמעניין אותי שלא כך הבנתי מקריאה מכתבות וסיקורים לגבי ריבוי הליבות. במעבדים של היום כידוע יש יותר מליבה אחת בוא נדבר על מרוטבעי ליבה ה Q או הפינום יש לכל מעבד 4 ליבות בואו נגיד שכל ליבה פועלת ב 2.0GHZ אם נקח תוכנה שלא מבינה בכלל מה זה ריבוי ליבות , ונותנים לה TASK מסויים האם העיבוד יתבצע כאילו על מעבד חד ליבתי 2.0GHZ ואותה תוכנה משתילים לה קוד שתבין לעבוד במקביל ב 4 ליבות , האם עכשיו התוכנה תבע את ה עיבוד במהירות כפול 4 משעשתה קודם , הרי שעכשיו 4 מעבדים 2.0GHZ מבצעים את העיבוד ביחד !! ולבסוף האם ה VISTA תומכת ביותר מ4 ליבות !?? והאקס פי SP2 ??
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
OCZ CL5 900MHz Special Edition 2048MB DDR2 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3040 OCZ CL4 800MHz CrossFire Dual 2048MB DDR2 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3041 G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 ללוח gigabyte ds3 965 מעבד e4300 ?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_8S661FXMP-RZ.htm זה הקישור.. בביוס יש אפשרות להפעיל ולבטל את הHT...גם כשאני מפעיל וגם כשאני מבטל..זה נישאר באותו מצב..בלי HT... המעבד הוא פרסקוט 3.0 גיגה הרץ. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב חדש לשימוש מסיבי ב-MATLAB (חישובים כבדים הן מבחינת כמות ה-DATA והן מבחינת כמות איטרציות) בעבודה אני משתמשת בפנטיום 4 3.6GHz ו-2GB זכרון, ואני מעוניינת לקנות מחשב נוסף הביתה שיהיה טוב יותר בביצועים הבעיה היא ש-MATLAB הוא ישום single thread ולכן יודע לנצל ליבה אחת בלבד. השאלה - האם כדאי לקנות פנטיום 3.4GHz D שכל ליבה שלו היא במהירות 3.4GHz או שגם במקרה הזה ה-Core 2 Dou E6300 יהיה יותר טוב? תודה רבה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
האם החברה הזאת טובה !? כדי לקנות ! אני יודע שיש את קורסייר ואת קינגסטון אבל הם יקרים חבל"ז מה אתם אומרים עליה !?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב בשבוע הקרוב ואני צריך בבקשה המלצה לבסיס של המחשב שזה כמובן המעבד הלוח והזכרון. אני בחודשים האחרונים קורא פה דיי הרבה והתחלתי להבין מה קורה בשוק, אבל עדיין אני רוצה וצריך את ההמלצה של אנשים שמבינים יותר ממני. התקציב שלי לבניית המחשב לא קבוע ונע בין 6000 ל- 8000 ללא מסך, המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולעבודה מרובה במשך כל שעות היום באינטרנט ותוכנות בסיסיות. דברים בסיסיים שאני יודע שאני רוצה: מעבד - AMD לא יודע איזה מהירות משתלם לי לקחת, וגם קראתי פה שעכשיו יוצאים מעבדים חדשים האם שווה לחכות? לוח - נפורס 4 כמובן, לא יודע איזה צ'יפסט לקחת או של איזו חברה לקנות את הלוח. זכרון - 1 ג'יגה, פה יש את כל הקטע של התזמונים ואני צריך את העזרה שלכם …
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם זאת אמנם הודעה 1 שלי בפורום השנה אבל הייתי פה הרבה מאוד זמן התגייסתי וכבר שכחתי את האתר אך לא מזמן אירעה לי בעיה ונזכרתי בתת מודע שלי שאני חייב למצאו אחרי חיפושים רבים נמצא האתר הדגול ! אז רק רציתי להגיד שלום לכולם שוב ואני שמח לחזור ולעזור !!. ככה : לפני כשנה הצטיידתי בלוח אם מסוג ABIT NF7 v2.0 ולא מזמן גם מחקתי לו את הביוס עכשיו אין כבר הרבה מה לעשות או לקנות שבב חדש או ל"העתיק" שבב ממישהו עם אותו לוח ... אבל עזבו את הבעיה הזו כבר סקרתי את כל ההיבטים ! הקטע הוא שהלוח עובד ... עבד... על ערכת שבבים מסוג nForce 2 כמו כן פינקתי אותו ב 256 DDR300 נחמד ויפה המערכת עצמה פשוט עבדה באופן כבד ביותר ! כלומר תחת Windows XP אחרי פורמט ,לפני פורמט ,עם SP1 ...2 קי…
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
יש לי מישהו שיכול להביא לי מארה"ב שבוע הבא רכיבים למחשב החדש כאשר את שאר הרכיבים אני קונה בארץ. אני מתכוון להזמין מחו"ל: - A64 +3200 Socket 939 - OCZ PC3200 Platinum Rev. 2 512 X 4 כמו כן יש לי שאלה לגבי כרטיס מסך, האם לקנות PCI-Express ולחכות שבועיים בערך עד שגיעו לארץ לוחות nForce 4 או להזמין כרטיס AGP ולקנות בארץ לוח עם nForce 3 מדובר במחשב תותח שאני רוצה לעשות לו OC נורמלי (לא קיצוני) ושיחזיק הרבה זמן. השאלה שלי היא האם לחכות ל - nForce 4 כאשר מתשובות קודמות הבנתי שהשיפור היחיד מבחינת ביצועים יהיה PCI-Express או שמדובר בזמן רב עד שיצא ופשוט להזמין AGP וללכת על nForce 3 תודה
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אפשרויות זיכרון: 1. 4 גיגה קינגסטון DDR2 800 או GEIL KIT 2*1024MB ?2GB? DDR2 800 MHZ דיסק קשיח: 500 WD - כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS או SEAGATE 500 GB SATA2 7200 RPM 16 MB תודה, יורם
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
ליבת נורטווד. אני באוברקלוק ל3.0, ויחס 1:1. קירור סטוק של אינטל. במנוחה המעבד 33, שאני מריץ משחק איזה שעה הטמפ' 44 בערך, עכשיו אני מריץ פריים 95, כבר איזה שעה, והטמפ' כבר מלא זמן 60 מעלות, והיא לא תעלה, הטמפ' יציבה על 60 כבר הרבה זמן. זה בסדר 60 מעלות למעבד 2.4B [בהרצת פריים 95]? תודה
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי קיט של 2 ג'יגה של חברת g.skill g.skill 6400 2x1gb PK התזמונים אמורים להיות 4-4-4-12 ה-cpu-z מראה cl5, צירפתי תמונה. איך אני הופך את ה-cl ל-4? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-