מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
בלי כרטיס מסך בלי כרטיס קול בלי ציוד היקפי בלי מארז בלי כרטיס טלוויזיה בלי צורב בלי כוננים בלי הארד דיסק או בקיצור רק שילוש....זכרונות (רצוי512), לוח אם, ומעבד. תודה לעוזרים ושוב...רצוי תקציב כמה שיותר נמוך.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 754 HAMMER (אם אני זוכר נכון) ולוח אם ASUS K8N שהוא ל AMD Athlon 64 Sempron האם זה פוגע לי בביצועים או בכלל פוגע, או שזה ממש לא משנה? ה Sempron פחות טוב לא? תודה
-
- 6 תגובות
- 529 צפיות
-
-
לפני שעתיים קיבלתי את המחשב מחדש עם ווינדוס חדש מותקן, אמנם צריך עכשיו לשים הרבה תוכנות מחדש[ממה שאני זוכר כרגע, 3 תוכנות צריבה, 3 נגני מדיה, עוד דפדפן, נטלימיטר, הפוך על הפוך, תוכנה של אולימפוס] קיצר, הרבה בלאגן. אבל המחשב רץ נהדר, לא ראיתי כזאת מהירות אי פעם. מסתבר שהטכנאי שלי דווקא יצא גדול הפעם והביא לי את הלוח אם הטוב יותר, GA-G33M-S2H http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2600 יש לו אפילו יציאות ל7.1, ואני בכלל לא משתמש ברמקולים! יש לו כ.מסך מובנה לא אדיר, אבל מריץ את AUDIOSURF וזה ישעשע אותי עוד הרבה זמן.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי לוח P4SGX-MX העליו יש סלוטים גם לDDR וגם לSDRAM. השאלה שלי היא האם אפשר לשים זכרונות DDR וSDRAM ולהשתמש בשתי הסוגים בו זמנית. (נראה לי לא הגיוני אבל לא יזיק לשאול ) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
-
יש לחבר שלי לוח אם שרשום P4V845 SERIES V845ED2+ עכשיו פירמטתי ואני לא יודע מה צריך להתקין איזה כרטיס קול וכל זה תעזרו לי למצוא פרטים עליו ודרייברים..
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
תכלס, יש באמת הבדל גדול? אני מדבר על מערכת מבוססת אינטל. 2.8Ghz 800fsb prescott 2x256mb ddr 400mhz Asus p4p800s se - not supported dual!! baHhhhh Radeon 9100 128mb Wd 40Gb 2mb buffer האם שווה להחליף לוחבשביל זה.. כמובן שאני מדבר על trade-in ולא קנייה מחדש... הבדל מקסימום 200 שקל. ללוח טוב של abit (IS7-e2) i למשל..
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין P5Q-E וP5Q-PRO? אני הצלחתי למצוא הבדל של PCI-E אחד נוסף לPRO. ומי ביניהם יותר יקר?
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מKSP עכשיו יש לי רק 5000 שקל ואני רוצה להשקיע בהכל! אני לא מתכנן אוברקלוק (OC) ולא שום דבר כזה אני לא מתכנן אפילו שידרוג מעבד או משהו אחר בעתיד - אולי רק זיכרון להוסיף איזה 1G בעתיד - המחשב להכל למשחקים ותוכנות איטרנט סרטים מדיה וכו... יש את זה לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP ויש את זה לוחות אם למעבדי אינטל INTEL DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E עולה יותר ב 300 שקל. ההבדל ביניהם יוצא 300 שקל וזה המון בשבילי - את ה300 שקל האלה אני יכול להשקיע בדברים אחרים ולהנות יותר אבל... חשוב לי שיהיה במחשב זיכרון שיעבוד ב Dual Channel אני קונה זיכרון 1G 667 חשוב לי שיהיה מינימום 6 USB ושהם יהיו 2.0 ולא …
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט שלי Mainboard : MSI RC410M-L (MS-7173) Chipset : ATI Radeon Xpress 200 Processor : Intel Core 2 Duo E4300 @ 1800 MHz Physical Memory : 1024 MB (1 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : Nvidia Corp GeForce 7600 GT Hard Disk : Hitachi (165 GB) הזיכרון שקיים אצלי הוא של חברת ceon קניתי עוד זיכרון מאחר ויש לי עוד סלוט פנוי אך הפעם קניתי של kingston וקניתי בידיוק את אותו הדגם - 677n5 1g ddr2 sdram חיברתי את הזיכרון וכשנכנסתי למשחב שמתי לב שהמחשב לא מזהה את הכרטיס החדש ועדיין כתוב לי 1GB. אני לא יודע מה הבעיה ולכן גם אין לי דרך לתקן אותה. יכול להיות שזה הבעיה בלוח אם? אין לי מושג, בגלל זה פניתי אליכם שתעזרו לי להבין מה הבעיה וכיצד לפתור אותה. בתודה, עומר [=
-
- 6 תגובות
- 529 צפיות
-
-
זה ככה משהכותרת אומרת לחכות לזה? כי יצאו כבר כמה בנצים שמראים שזה סתם גימיק שממש לא עוזר... ועם יש משהו נוסף שאמור לצאת בקרוב חוץ מ ה pci-e שווה לחכות לו ובגלל זה לא לקנות עכשיו מחשב ?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין זכרונות DDR2 800 ואני מעוניין לדעת מה התזמונים הכי טובים שיש עבור זכרונות אלו ? תודה. הזכרונות שכרגע אני חושב עליהם זה CORSAIR
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
אני החלפתי לוח אם וקניתי P4S800 , ועכשיו המחשב נהיה הרבה יותר גרוע , חבר שלי יש לו אותו לוח אם והמחשב שלי אמור לאכול את שלו, אבל אצלו פועלים משחקים בהרבה יותר טוב , אז הגעתי למסקנה שהבעיה היא בהגדרות , כי התקנתי את כל הדרייברים שיש , ומה לא עשיתי ... המפרט של המחשב שלי : P4 2400 MHZ 533 FBS 256 DDR SDRAM Geforce FX 5200 128 MB קיצר אני צריך את העזרה שלכם בהגדרות בביוס, אני לא מבין בזה אז רציתי לדעת אם אני צריך לשנות משהו , אם ההגדרות האלו נכונות : CPU speed [Manual] CPU External Frequency MHZ [133/33] Memory Frequency MHZ [Auto] DDR Voltag Adjustment [Auto] CPU Level 2 Cache [Enabled] Chipset Clock Mode [synchronoy או משהו כזה ] SDRAM Configuration [by SPD ] SDRAM Co…
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התלבתות קטנה האם כדי לי לקנות את המעבד AMD Athlon XP 2600 Mobile 47W Barton CPU OEM האם יש בימו לבין ה 2500 הבדל כי בכסף יש הבדל רק של 30 או 40 שקל
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח P-3 עם 3 חריצי זיכרון sd ram האם אפשר להרכיב 3 כרטיסים של 128 MB כל אחד וזה יעבוד טוב... מישהו אמר לי שיכול להיות בעייה של לסגור בנק מפני שזה עובד ב 32 BIT אז שאלתי אותו איך זה שיש שלושה הוא אמר שהוא לא זוכר האם זה באמת משנה או שאפשרי לשים 3 כרטיסים בלי בעייה ?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי לוח אם די ישן Msi KT3 Ultra2 VIA Chipset KT333 עכשיו השאלה שלי היא מה המעבד המקסימלי שיכול להתאים לו מחברת AMD
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי, אני מריץ את התוכנה OCCT כדי למתוח את הזכרונות לגבול שלהם, ולבדוק את הניצול שלהם, ואני רואה שהניצול המירבי עומד על 1.73GB. אני לא קורא את הנתונים טוב, או שפשוט זה המצב? זכרונות: G.Skill 4GB
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
ראיתי באתר בית של איפוקס שיצא הביוס החדש... 0204 אם אני לא טועה.. רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה אותו? אם כדאי לעשות פלאש.. ומה בעצם הוא מסדר. (ראיתי שכתוב שם משהו על בקר סקאזי.. אין לי) תודה.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום אני קונה בכמה ימים הקרובים את הQ6600 ו DDR2 4GB 1000MHZ אני רוצה בעצם לקנות לוח יציב לאוברקלוק בסביבות המחירים של 400-550 (חריגה אפשרית 50+) ואם אפשרי שיהיה בעל חיבור E-SATA...תודה
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
השימוש- מחשב בייתי , המעבד AMD 4200. לוח האם M2N-E של ASUS עולה כ-530 ש"ח. האם יש לוח איכותי יותר ממנו בטווח המחירים של עד 700 ש"ח.הכוונה לאמינות ואיכות הציפסט. בנודע לזכרונות ,בכוונתי לרכוש 2X 1 GB. האם למשתמש הביתי (לא גיימר , סרטים ותמונות כן) זה הכרחי? האם ידוע ללכם מה טיבה של החברה ושל הזכרונות KRETON 1GB 667MHZ DDR II CL5 ?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לאחר חיפוש מייגע אחר כרטיס זיכרון נוסף מסוג : kingston 1024 mb 266 mhz DDR cl 2.5 מצאתי אצל היבואן הרשמי (ארו ישראל) אך לא חזרו אליי עד לרגע זה בבקשה להצעת מחיר. והשני אצל חברת dmii שמציעה את הכרטיס למכירה באתר האינטרנט שלהם e-memory אך יש לי חששות מלבצע את הקניה אצלהם מהסיבות הבאות ואשמח אם מישהו יוכל לומר לי את חוות דעתו בעניין א. החברה מציגה עצמה כיבואן של קינגסטון והיבואן הרשמי הוא ארו ישראל וכך גם לפי האתר הרשמי של kingston ניסיתי לוודא עם ארו שאולי ו dmii הם בכלל מפיצים של ארו אך גם שם אין מענה. ב. Dmii לא עונים לטלפונים ובנוסף הם מציגים אפשרות לאסוף את המוצר באופן עצמאי אך בכרטיס הביקור של החברה באתר לא מצויין בכלל היכן הם יושבים או כתובת עסק כלשהיא ונזכיר…
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אהממ לאחי נשרף הלוח(כנראה) זה הלוח והמעבד שלא התחבר רגיל אלא אל תוך הסלוט המזור שלידו עכישו לי שי ת'לוח הזה ורציתי לשאול אם יש איזושהי דרך לחבר את המעבד שלו לללוח שלי Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 51-2300-000000-00101111-030199-$MV850_ Motherboard Name Intel Maryville D850MV
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לפי המיפרט כן אבל לפי הצילום של היציאות לא. יש כרטיס ניפרד שבו יש את היציאה אבל לא הבנתי האם הכרטיס הנוסף שמכיל את היציאה מסופק אוטומטית עם לוח האם http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&model=1585&modelmenu=1 תודה[br]פורסם בתאריך: 22.05.2007 בשעה 06:57:03 עוד שאלה - האם הוא Supports Windows Vista Premium
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סטיק זיכרון של 512MB 3200 400MHZ בתקציב של 650 ש"ח פחות או יותר. זיכרון של איזה חברה הוא המומלץ ביותר בסכום כזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-