עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתכוון ללוחות n-force 4 ultra. נכון לעכשיו אני יודע שיש רק שניים - של ג'יגהבייט K8N-9 ULTRA ושל Abit AN8 Ultra. אני צריך לבחור מבין השניים, אז איזה מביניהם עדיף??

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by HaSY,

אני מחפש לוח אם של ASUS למחשב מבוסס AMD (מעבד 4600+, 2GB זיכרו 667, כרטיס מסך 8600GT, דיסק קשיח 2*256GB במערך RAID 0) לא נידרש OC, ולא ניראה לי גם שSLI (למרות שזה יכול להיות בונוס נחמד אם הוא לא מייקר משמעותית) קיבלתי המלצה על M2NE אחר כך ניתקלתי ב M2NPV-VM שלכאורה נותן מפרט דומה (כולל כרטיס מסך און-בורד שמיותר מבחינתי) במחיר נמוך יותר (100 שקל אצל הספק ממנו אני קונה) אין לי בעיה להוצי את הסכום היותר גבוה, השאלה אם יש הצדקה לעלות הגבוהה יותר, ומה היתרונות (אם בכלל) של הM2NE ? ואם יש לוח אם אחר במחיר דומה שלדעתכם עדיף אני אשמח לשמוע. תודה מראש HaSY

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  3. תראו אנשים אני מרכיב לי מחשב חדש וקניתי כבר את כול החלקים חוץ ממעבד לוח אם וזכרונות למי שרוצה לדעת מה החלקים שלי אז הנה הרשימה : מארז tt lan fire ספק כוח tt buterflay כונן דיוידי lite on dvd דיסק קשיח wd 80 gb ide 8 b כרטיס מסך redaon 9800 pro 128 mb כונן דיסקטים nec flopy כרטיס קול creative soundblaster 5.1 כבלי ide מעוגלים של tt קתודה של סאבמן ועכשין עוד לא החלטתי איזה מעבד לקנות ובגלל זה עוד לא קניתי לוח אם וזכרונות אז לשאלה !!! יש לי תקציב של 3000 שקל למעבד ולוח וזכרונות אני מתלבט בין פנטיום 4 במהירות 3.0 לבין אטלון 64 +3400 שהוא במהירות 2.2 מה כדאי לי לקחת כי הפנטיום יותר מהיר מהאלטון אבל מצד שני לאטלון יצא ציון יותר טוב בבנצמריקם וגם אני רוצה שהמחשב הזה יחזיק י…

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  4. Started by tomer_et,

יש לוח ABIT IT7 MAX. מאז שקניתי אותו לא ביצעתי שום עדכון לביוס - ואני משתמש בביוס הראשון ש"סידרו" לי בחנות. רציתי לשאול שאלה פשוטה - האם עדכון של ה-BIOS לגרסה יותר עדכנית תיתן לי משהו או תשפר את ביצועי המחשב. אני רוצה לציין שאני לא מתכננן OC עם המחשב. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  5. התרגלו לשמוע את השם Intel N Series ו-Intel Processor, אשר הופכים מחליפים רשמיים עבור המותגים הוותיקים של היצרנית בקצה הנמוך של השוקלכתבה

6. הגעתי למסקנה שבנקודת הזמן הזאת אין שום טעם להשקיע בלוח אם יקר ל-conroe ( כ-1000 שח רק על הלוח) שמחייב קניית זיכרון ddr2 יקר, או על כרטיס מסך יקר לאור יציאתם של כרטיסי directx10 לשוק בעוד כחודש,שלבטח יהיו בתקופה הקרובה יקרים ולא משתלמים לגיימר שיש לו מעט שכל בקודקודו(ולעניות דעתי מניסיון מוקדם עם מערכות ההפעלה של מיקרוסופט,שומר נפשו עדיף שיתרחק מ-vista לפחות עד שיצא sp2 בעוד כשנה+). משחק ה-directx10 שיצא בתחילת ינואר-- crysis,טוב ככול שיהיה לא מצדיק את ההשקעה הכספית הגדולה הנידרשת ממי שמעונין לשדרג את המערכת שלו כך שתתאים ל-dx10 במלואו משום שבחצי השנה הקרובה, ככול שידוע לי לא צפוי לצאת שום משחק נוסף שינצל את ה-dx10 ,כך שעד שזה יקרה יחלוף פרק זמן של יותר מחצי שנה שבמהלכה צפ…

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  7. יש לי כרגע מחשב פנטיום 3 עם 256MB ונדמה לי שהם -SDRAM לא בטוח אגב איפה אני בודק את זה ? המהירות של הזיכרונות הם 133mhz עכשיו השאלה שלי היא אם הזיכרונות האלו יעבדו כרגיל עם מעבד ולוח אם של פנטיום 4 ?? או שאני אצטרך לקנות זיכרונות חדשים ? ואם הם יעבדו עד כמה הם יגבילו אותי באובר קלוק (אני משער שדי הרבה לא..)..

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by niva401,

האם למישהו יש נסיון עם לוח אם INTEL G31 pearl creek 1333mhz fsb? האם הוא עדיף על לוח של ASUS מקביל?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  9. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

אני מחפש כרטיס נורמלי לא "מייד אין אינדונזיה", במחירים סבירים, בארץ של איזה 128 או 256 ואפילו 512.. שאני אדע את המחירים ומאיפה קונים תודה (:

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  10. אז אני מניח שחלק מכם יודעים שאני בקרוב ( עוד חודש שאבא יהיה בחול בNewEgg ) מקבל תמחשב החדש,הזכרונות והמעבד יקנו בחול ואומנם הלוח יקנה בKSP מכיוון שאמרו לי שיש עליו מכס גבוה וקל לתפוס אותו עדיין לא ביררתי רצינית תנושא ככה שאם מישהו פה פעם הביא לוח אני אשמח לדעת אם תפסו אותו .. אז בקשר ללוח אני מתלבט אנלא עושה OC .. המפרט אמור ליהיות כך - A64 3000+ Abit KV8-Max3 Mushkin 512 3200 R9600XT - מה לעשות את הכרטיס הנוכחי כבר רכשתי לא מזמן .. והוא לא יקנה בכלל פשוט רציתי לציין אותו . הזיכרונות זה הפשוטים של מושקין הם זולים והם די טובים עד כמה שאני מבין אז בקשר ללוח אם לא יהיה מכס אז מה כדאי לקנות בטווח המחירים של האביט למרות שאני מאמין שהוא די טוב . וגם בארץ אני עדיין …

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by BoJlk,

יש לי זכרון DDR2 של 667MHZ שבתוכנה EVEREST מזוהה כ PC2 4300 533MHZ אם אני לא טועה. גם הBIOS מציג את זה כ 4300 האם זה בא מהגדרות של ה BIOS או הזכרותו באמת 533?

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  12. לקוראים שלום : עמלתי קשות על תקציב ומעט ידע, וברצוני להרכיב [ בנתיים ] מפרט חלקי של מחשב. הבעייה שלי כעת היא בחירת לוח אם יעיל שנותן תמורה טובה לאגרה. [סטודנטית תפרנית] לכן ההתלבטות מאד משמעותית וקשה להחליט בתוך ים של מוצרים. המחשב ישמש לצפיית סרטים, משחקים [ לא קרייסיס ] אבל רוצה גרפיקה טובה. המפרט החלקי שלי הוא : 1. מעבד AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box / AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 BOX אגב, פער המחיר בין 2 סוגי המעבדים הוא 80 ש"ח. האם שווה את זה? 2. לוח אם : GA-MA78GM-S2H של גיגהבייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 האם הלוח הזה מתאים לחומרה, כגון המעבד, הזכרונות, וכ. המסך שבמפרט? ה…

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by Ninja,

אני יודע שטכנית שניהם מתאימים...אבל נראה לי שצריכים לעדכן ביוס ללוח. אז ככה זה המעבד : AMD Sempron 2800 Socket 754 Box Palermo וזה הלוח : Gigabyte GA-K8NS nVIDIA nForce3 250 Socket 754 מה אתם אומרים? כי הרכבתי הכל וזה לא עובד...אין לי שמץ למה הכל מחובר כמו שצריך

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by guy113,

יש לי כרגע בתוך המחשב ארבעה כרטיסי זיכרון של 64 MB שזה יוצא ביחד 256 MB עכשיו הייתי רוצה לישאול עם אני יכול להוציא 64 אחד ולהכניס בימקומו 256 MB כאילו שהיה לי 3 64 ואחד 256 עכשיו השאלה היא עם אפשר ועם זה יהיה יותר טוב מ 4 64 MB מקווה שהבנתם תמונות של המחשב כרגע http://img113.imageshack.us/img113/237/sdfa2kk.jpg http://img113.imageshack.us/img113/6659/sdfsf0cw.jpg והזיכרון של 256 שאני רוצה להכניס זה 133MHZ משהו כזה

• 7 תגובות
    • 523 צפיות
  15. אני מעוניינת לקנות מחשב חדש לשימוש מסיבי ב-MATLAB (חישובים כבדים הן מבחינת כמות ה-DATA והן מבחינת כמות איטרציות) בעבודה אני משתמשת בפנטיום 4 3.6GHz ו-2GB זכרון, ואני מעוניינת לקנות מחשב נוסף הביתה שיהיה טוב יותר בביצועים הבעיה היא ש-MATLAB הוא ישום single thread ולכן יודע לנצל ליבה אחת בלבד. השאלה - האם כדאי לקנות פנטיום 3.4GHz D שכל ליבה שלו היא במהירות 3.4GHz או שגם במקרה הזה ה-Core 2 Dou E6300 יהיה יותר טוב? תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  16. קודם כל שלום לכולם זאת אמנם הודעה 1 שלי בפורום השנה אבל הייתי פה הרבה מאוד זמן התגייסתי וכבר שכחתי את האתר אך לא מזמן אירעה לי בעיה ונזכרתי בתת מודע שלי שאני חייב למצאו אחרי חיפושים רבים נמצא האתר הדגול ! אז רק רציתי להגיד שלום לכולם שוב ואני שמח לחזור ולעזור !!. ככה : לפני כשנה הצטיידתי בלוח אם מסוג ABIT NF7 v2.0 ולא מזמן גם מחקתי לו את הביוס עכשיו אין כבר הרבה מה לעשות או לקנות שבב חדש או ל"העתיק" שבב ממישהו עם אותו לוח ... אבל עזבו את הבעיה הזו כבר סקרתי את כל ההיבטים ! הקטע הוא שהלוח עובד ... עבד... על ערכת שבבים מסוג nForce 2 כמו כן פינקתי אותו ב 256 DDR300 נחמד ויפה המערכת עצמה פשוט עבדה באופן כבד ביותר ! כלומר תחת Windows XP אחרי פורמט ,לפני פורמט ,עם SP1 ...2 קי…

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  17. Started by tascam,

קיבלתי זכרונות קינגסטון עים ציפים תוצרת qimonde האים הם נחשבים לטובים ? האים הם עושים OC ? דגם המודל של קינגסטון KTH-D530/512 http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?root=&LinkBack=&ktcpartno=KTH-D530/512 DAN

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  18. שלום אנשים ! יש ברשותי זכרון ישן של 128 מגה ,שנקנה לפני מעל 5 שנים , במהירות 66MHZ . ומחשב עם לוח אם מסוג K7SEM שהוא יותר חדש (הכל יחסי אתם יודעים) . האם יש סיכוי שהוא לא יפעל , יקצר את הלוח אם או יהפוך את המחשב לפצצת זמן מתקתקת ? אם זה עוזר , תוספת הזיכרון היא בשביל להתקין חלונות XP , שלא מסתדר 128 מגה (וזה מה שיש במחשב לצערי).. תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  19. Started by keypod,

יש לי מישהו שיכול להביא לי מארה"ב שבוע הבא רכיבים למחשב החדש כאשר את שאר הרכיבים אני קונה בארץ. אני מתכוון להזמין מחו"ל: - A64 +3200 Socket 939 - OCZ PC3200 Platinum Rev. 2 512 X 4 כמו כן יש לי שאלה לגבי כרטיס מסך, האם לקנות PCI-Express ולחכות שבועיים בערך עד שגיעו לארץ לוחות nForce 4 או להזמין כרטיס AGP ולקנות בארץ לוח עם nForce 3 מדובר במחשב תותח שאני רוצה לעשות לו OC נורמלי (לא קיצוני) ושיחזיק הרבה זמן. השאלה שלי היא האם לחכות ל - nForce 4 כאשר מתשובות קודמות הבנתי שהשיפור היחיד מבחינת ביצועים יהיה PCI-Express או שמדובר בזמן רב עד שיצא ופשוט להזמין AGP וללכת על nForce 3 תודה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by Maiasony,

מהו ? ואיפה אפשר לקנות אותו ?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  21. שלום אני מתכנן בניית מחשב HTPC חדש. מעבד E6420 לוח ASUS P5D DLX וזכרון 2GB אני מתכוון להריץ את המעבד על 8X333=2666 ביחס FSB לזכרון של 1:1 זה אומר FSB1333 בזכרון עדיפות ל OCZ או CORSAIR הכוללים צלעות קירור מובנות. אשמח לקבל המלצה על דגם זכרון שנמכר כזוג של 1GB מתואם. שאלנ נוספת האם במעבד E6420 הכופל ניתן לשינוי בלוח P5D או שהוא נעול ויש צורך במעבד מיוחד ? הייתי רוצה להריץ ב 9X333=3GHZ תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  22. Started by lital_shoham,

היי האחד הוא single side 256 MB והשני הוא 128 dual side שניהם 133 MHZ הבעיה היא כשאני מכניסה את ה- 133 המחשב עולה אך ה-XP עושה בעיות. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by shay360,

לפי כמה ימים נעזרתי בפורום מפרטי מחשב בהרכבת מחשב אך עדיין לא הזמנתי אותו. המעבד במפרט כלל את המעבד AMD 64Bit AM2 4000 DualCore . היום באתי להזמין את המחשב אני רואה פתאום שהמעבד לא קיים באתר IQPC. שאלתי אותם למה הוא לא נמצא (אתמול הוא כן היה) וקיבלתי תשובה ש AMD כבר לא מייצרים את המעבד הזה. השאלה שלי היא למה? יש בו בעיות? עדיף לקנות את ה 4200 ?

24. Started by Skippy,

יש לי קיט של 2 ג'יגה של חברת g.skill g.skill 6400 2x1gb PK התזמונים אמורים להיות 4-4-4-12 ה-cpu-z מראה cl5, צירפתי תמונה. איך אני הופך את ה-cl ל-4? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  25. הלוח אם שאני קונה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1323&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 המעבדעם האופציה לקירור) http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1405{11}42&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 יש בלוח אם כרטיס רשת בכלל? אם לא שווה לי להוסיף או לקנות אחר?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים