מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לוח למעבד athlon רגיל שאתמוך עד 4ghz או לפחות3.2 ghz האם זה אפשרי וכמה זה עולה ואיזה לוח לא חשוב מעבד?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי RAM כל מה שאני יודע עליהם זה שהם 128 מ"ב כל אחד אני רוצה להכפיל את כמות ה RAM שלי ל 512 יש לי לוח אם HP Vectra VL 420 קניתי אותו לפני יותר משנה , כך שאני מניח שזה מקסימום 266 ו DDR נניח אני מוסיף256 של 333 , זה משנה?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
איך אני בודק איזה סוג זיכרון פנימי יש לי מבלי לפתוח את המחשב.........(תוכנה או משהו?!) אני שואל כי קיבלתי השבוע מחשב חדש ;D
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
I recently bought a new computer for myself, and now I decided to set up my old AMD 900 for my mom... the computer consists of: Asus K7M, AMD Athlon 900 and a 128MB SDRAM stick (along with the other sound card, VGA card and so on) My problem is as such: I conected everything, and installed windows, but only after i finished the installation, i realized windows is workiong really slow (winXP) so i checked the bios and i found out that the 128MB stick is recognized as 64MB.. what can I do ? i tried replacing it with another stick, no good.. I tried putting it in the other slot.. and still no good.. help me out here :\
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
למה בסרט של AMD "prossesor installion" האיש שמתקין את המעבד אומר שחייבים לשים צמיד אנטי סינטטי!? למה?! מי צריך את זה? מה זה בידיוק עושה? אפשר גם בלי ? אני התקנתי בלי והכל עובד טוב...
-
- 13 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד מה זה אומר לוח אם עם שני מעבדים. אני תמיד חשבתי שאם אני יקנה לוח אם עם שני מעבדים נגיד 2500+ אז הם לא יעבדו במקביל אלא מתי שאחד יקרוס אז השני יתחיל לעבוד. ואז חבר שלי בא ואמר לי שאפשר ששני המעבדים יעבדו בו זמנית יעני 1.8GHZ+1.8GHZ = 3.6GHZ אז אני כבר לא מבין! אני אשמח לקבל תשובה ברורה לגבי זה תודה. 8)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש שילוב של לוח ומעבד שיתן לי את ביצועי הo\c הגבוהים ביותר , כמובן שהמערכת מבוססת AMD , המחיר לא מהווה הגבלה.. -אם יש סטפינג ממולץ גם בשביל הלוח והמעבד אשמח אם תציינו אותו
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בסוף, לאחר הרבה התלבטויות (וצרות בדרך) אבא שלי הזמין לי לוח אם של Giga-Byte, Dual DDR ושיכול להכיל 4 זכרונות. השאלות שלי הן: 1. מה אתם אומרים בכללי על הלוח אם הזה? בין אם מניסיון ובין אם מידע. 2. קניתי שני זיכרונות של 256 מגה (החברה לא משנה כרגע) במקום 512 זיכרון והשאלה היא: האם זה עדיף מאשר לקנות זיכרון אחד של 512 זיכרון? 3. מאיזה דגמים, אתם ממליצים על Giga-Byte? הכוונה היא לרוחב בס וכל מה שעושה את זה יותר מהר או ענארף. תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
למחשב INTEL 2.8-3.0 החדש אני צריך להחליט על זיכרונות. חיפשתי בפורום והבנתי שיש עשרות סוגים. הבנתי שאני צריך זוג מהירות 400 ולא יותר ועל עוד שני מספרים שלא הבנתי נה נותנים 3200 ועוד מספר שמבלבל אותי 2.0 CL בקיצור : 1. מה לקנות כדי שיהיה זיכרון תותח - איזה דגם ? 2. איזה פירמה (OCZ - GEIL - CORSAIR - KINGSTON .עם קירור או בלי ...) 3. הלוח יהיה דואל ASUS - אם היום אני קונה 2X256 ובעוד שנה רוצה לצרף עוד 2X256 חייב להיות אותה פירמה ? 4. האם 4X256 נותנים אותה תוצאה בדיוק כמו 2X512 ?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הבנתי שאביט מחליפה את סדרת הIS7 בלוח 865PE חדש. באמת? ומתי זה יקרה? טנקס...
-
- 9 תגובות
- 620 צפיות
-
-
והאם כדאי לקנות ללוח כזה זכרון בשני DIMMs או באחד?
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קניתי מחשב עם הלוח אם 865PE של MSI . ומעבד 2.66GHZ . יש חיישן חום על הלוח אם (אפילו לא ידעתי שהזמנתי את זה) התוכנה מראה לי שהמעבד על טמפרטורה 44C זה הרבה? מה הטמפרטורה המומלצת? מה הטמפרטורה המקסימלית שהמעבד יכול לעבוד בה?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
ברור שהבארטון יותר מהיר, השאלה אם שווה לשלם עוד 200 ש"ח בשביל הבדל במהירות שאני לא בטוח שאפשר להרגיש בלי בנצ'מארקים.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי מחשב P3 עם מערכת הפעלה WIN ME ש"תוקעת את המחשב",וכן SDRAM 133 )128MB)לא מזהה את היצרן. חשבתי על השדרוג הכי מינימלי אנא עזרו לי עם ההתלבטויות. 1-מערכת הפעלה (המחשב נועד למשחקים ו לשאר היישומים האחרים) האם ? WIN XP PRO (אמרו לי שהיא תוקעת את המחשב די הרבה ולא יציבה) או WIN 2000 שטוענים כי היא יותר יציבה בהרבה אך תומכת פחות במשחקים. על איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? 2-הוספת זיכרון חשבתי על הוספת סלוט נוסף של 256MB כלומר ביחד יהיה 384MB אמרו לי שאני חייב להוסיף את אותו יצרן של זיכרון שנמצא כבר במחשב בגלל תאימות ,וכן שאם אני רוצה סלוט של 256 הוא חייב להיות דבל צי'פ האם זה נככון? ו…
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
טוב , הלכתי אתמול לקנות לוח+זיכרון+מארז+מעבד מKSP ולקחתי לוח 8rda3 ועכשיו שאני מסתכל על הקופסא וגם בדגם הוא רושם של שהדגם של הלוח הוא EPoX 8rda3I ההבדלים היחידים ששמתי לב אליהם זה שללוח הזה יש DUAL DDR וNFORCE 2 ULTRA 400 ולא SPP מה יותר טוב בלוח הזה חוץ מהCHIPSET ? הוא עלה לי 470שקל
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני יודע כי הועלתה כאן בעיית הרעש בלוחות הנ"ל בעבר ורציתי לדעת האם יש איזשהוא פיתרון לבעיית רעש הרקע המחריד הזה?
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי שאלה אם אני שם מעבד של מהירות בסיס 800 על לוח התומך רק ב533 ולהיפך מה קורה ???
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שאחרי שהתקנתי את כל הדברים של הלוח ה דריברים הכול ניכנסתי לפומקציות של ה כרטיס קול וגיליתי שאין שם משהו מיוחד אפילו לא לעלות את הבאס למה ? מה לא עשיתי טוב ?למה אני לא יכול לשחק אם הבאס ושאר הדברים של הכרטיס קול שלי ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הלוח המוכר של gigabyte 7VRXP,ונראה לי שעם כל הלוחות החדשים והמדהימים שיש עכשיו אולי כדאי להחליף כבר לוח אם חדש... יש לי r9700 pro והוא על 4x עכשיו אז אולי כדאי לעבור ל-8x ועוד כמה דברים אחרים כמו בעיה מעצבת של סאונד וכו'... שתהיה ערכת שבבים טובה nforce 2 או 3 אפילו... או אם יש משהו יותר טוב... יש לי 500 שקל,על מה אתם ממליצים שיהווה שיפור מהלוח הנוכחי, ואם אתם חושבים שכדאי לשפר משהו אחר אז גם תגידו!!! תודה!!!! ;D נ.ב יש לי amd 2000 אם זה משנה.. ואמרו לי שזה לוח טוב MSI K7N2 Delta-L nforce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR 400, AGP8X, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0 וגם מתאים בול לתקציב... מה עם זה Chaintech 7NIF2 nForce 2 Motherboard (Dual DDR400, AGP8X, VGA + TVOut, LAN, …
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
להלן הקישורים לאתר היצרן: P4P800 Deluxe עולה כ-800 ש"ח http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p800-d/overview.htm P4C800 Deluxe עולה כ-1150 ש"ח http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4c800-d/overview.htm השאלות היא : האם תוספת של בערך 350 ש"ח מצדיק את קנית הלוח היקר. מה בעצם אני מקבל בנוסף ...
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 865PERL של אינטל. עד אתמול היו לי שני רכיבי זכרון (קינגסטון) של 256MB / 400MHZ / CL3 כל אחד - הלוח זיהה ו'דיבר' איתם ב-400MHZ. הוספתי שני רכיבי זכרון חדשים (CORSAIR) גם הם 256MB/400MHZ אבל CL2.5, ואז הלוח התחיל 'לדבר' איתם ב- 320MHZ. ב-BIOS הוא מזהה את כל 4 הרכיבים כ-400MHZ, אבל בזמן העלייה מציין גישה ב-320MHZ. ניסיתי מספר קומבינציות חיבור, מסתבר שכאשר זוג עם אותו CL נמצא יחד אז הבורד עולה ל-400MHZ וכאשר יש ערבוב איזשהו יורד ל-320MHZ. האם אכן קיים עניין שכזה שלא מערבבים זכרונות עם CL שונה? האם מישהו נתקל ? האם יש דרך פתרון או שרק החלפת הזכרונות החדשים ל- CL3. תודה.......
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שמעו יש לי פנטיום 3.... ואני רוצה ליקנות אליו זיכרון, לפי מה שהבנתי לפנטיום 3 DDR לא מתאים האם ההבדלים בין DDR ל SDRAM גדולים? ובמה? ואיזה זיכרון (256) אתם ממליצים לי ליקנות?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום! קניתי לוח אם של GIGABYTE ב K.S.P ןהם אמרושהלוח מקולקל ויקח עד 3 חודשים להביא כזה כי זה לא לוח חדש ויש לשלחו לחברה. רציתי לדעת אם משהו מכיר יבואן של GIGABYTE כך שאולי אוכל דרכו לעשות זאת מהר יותר.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-