מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם GIGABYTE P35-DS3L והחום של הלוח אם(chipset ) מגיע ל 55C בעבודה זה לא קצת חם בשביל לוח אם?? אצל חברים שלי החום בלוח אם לא עובר את ה 30C (לא אותו לוח אם) השאלה שלי היא האם חום זה נורמלי ללוח אם ?והאם זה משפיע על הביצועים של המערכת ?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת לוח-אם כי אני קונה מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 3500 S939 Venice ואני מתלבט לגביי הלוח-אם. מה ההבדלים בין NF4 לNF4 U מבחינת: 1) ביצועים/ניצול יכולת המעבד 2) יכולת שדרוג בעתיד לרכיב חדש, כלומר האם בNF4 U ניתן להתקין רכיבים שאי-אפשר להתקין בNF4 ? 3) אם יש עוד- תכתבו אשמח אם תעזרו לי!
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
1- מה זה תזמונים בזכרונות אף פעם לא הבנתי מה זה.... 2-יש לי את המפרט הבא: core2dou e6600 P5W DH Deluxe CONNECT3D Radeon® X1950 XTX 512MB GDDR4 DVI-I + DVI-I + Arctic-Cooling Accelero X2 G.Skill DDR II PC8000 1000MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-5 כרטיס קול של קריאייטיב x-fi. חרא של מפרט מבזבז הרבה כסף אבל זה מה שקנו לי.... קיצר שכחו ספק ויש לי בבית את הליברטי 500WATT האם הוא יחזיק את המערכת ביציבות גבוהה מאוד? וגם אם אני ייוסיף עוד כרטיס לcf? אם לא איזה ספק יהיה יותר טוב [עד 1000 שקל...]ושיהיה שקט מאוד.דרך אגב הליברטי שקט? [אף פעם לא הפעלתי אותו... הוא תקוע במחסן...] 3-איזה סדרה יותר חזקה Noisetaker או ליברטי? ומה שמוזר זה שנוייזטייקר עם הספק גבוהה משל הליברטי עולה 200 ש…
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~31104~10~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm תודה
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שנה חדשה, מעבד אקסטרים מפלצתי חדש מבית אינטל. הכירו את Core i9 7900X, מעבד בעל עשר ליבות בארכיטקטורת Skylake-X שבא להשאיר את אינטל בראש טבלאות הביצועים. הביקורת המלאה לכתבה
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי מחשב עם המפרט הזה: מעבד: AMD athlon 64 3800 x2 לוח אם: ASUS M2NPV-VM היו לי זכרונות של חברת :TWINMOS 1GB 667 MHZ DDR2 X2 .כרגע הזכרונות לא עובדים. השאלה היא אני יכול לשדרג לזכרונות מסוג DDR3?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קניתי סטיק של 512mb geil 400mhz ddr+cooling http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=19 ואם תשימו לב לתזמונים שלו כמו שאני שמתי לב בקנייה, ואחרי שהרצתי את aida גיליתי שהתזמונים שלו במחשב שונים ממה שהחברה אומרת שהם, אצלי הם גבוהים יותר (רע יותר) מה שנראה לי יוצר צוואר בקבוק ומשפיע על כל המערכת בכלליות, זה מה ש-aida הוציאה לי Chipset Properties Motherboard ChipsetnVIDIA nForce2 Ultra 400 CAS Latency2.5T RAS To CAS Delay4T RAS Precharge4T RAS Active Time8T Memory Slots DRAM Slot #1512 MB (PC3200 DDR SDRAM) AGP Properties AGP Version3.00 AGP StatusEnabled AGP Aperture Size64 MB Supported AGP Speeds1x, 2x, 4x, 8x Current AGP Speed8x Fast-WriteSupported, Enabled Side…
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האומנם מכפלת המעבד סגורה, אבל השאלה שלי אם אני מעלה את תדר ה FSB מ 1333 ל 1600 זה יגרום להמהרת המעבד ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט עכשווי: CPU: intel celeron northwood 2400@3288 MOBO: asus p4s533x based on sis chipset MEM: infineon 512mb 333mhz VGA: fic ati radeon 9600 CPU Cooling: Thermalright slk947u + Tt sf II מקסימום כסף לשדרוג: 1350 השדרוג שאני מתכנן (וכבר דיברתי עליו שבוע-שבועיים כמעט..) barton 2500+ abit nf7-sl ב1100-1000 שקל לא זוכר במדוייק... ולא היה לי מה לעשות ב350 האחרים אז כנראה אני סתם יקנה כבלים עגולים וכל מיני שטויות השאלה היא אם אפשר ב350 האלה לקחת רכיב טוב יותר או משהו בקיצור מה הייתם עושים במקומי עם חומרה כזאת ומחיר כזה.. דרך אגב אין אפשרות להשאיר את המעבד+הלוח הזה, כי הוא ימכר.. (המעבד כבר מצא בית חם הלוח בדרך) תודה. (:
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאינטל יש לוח H67 שעל הנייר נראה מצויין מבחינת המפרט - כולל USB3 , יש 4 סלוטים לזכרון , ESATA + SATA3 , בגודל ATX ....בקיצור כל מה שבונה מערכת מבוססת H67 צריך.. הלוח : http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/db-DH67CL/DH67CL-overview.htm נמכר במחירים של פחות מ500 ש"ח שמקביל לו של גיגבייט נמכר באזור ה 600.. השאלה עם יש אתו איזה חסרונות (מעבר לבעית בקר SATA2 שידוע..) מול לוחות מקבילים ? *המלצתי עליו למספר אנשים ואני לא מכיר אותו מקרוב..
-
- 24 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב , והשאלה היא אם אני צריך לשדרג את הלוח אם . כרגע יש לי לוח של אינטל D915PCY עם מעבד פנטיום 4 540 (סוקט 775) . האם המעבדים החדשים יתאימו (E8400 \ E8500) או שצריך לוח חדש ?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אני צריך סטיק 1 של 512 לאוברקלוק שמגיע ל500-520 מגה הרץ 500-600 שקל איך הקינגסטון היפר אקס? לכמה הם מגיעים בערך?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 של 4MB ואני לא מצליח למצוא בשומקום סלוט אחד של 8MB בכל מקום שאני מחפש מוכרים את זה רק כ 8 כפול 2 כלומר 16, וממש אין לי צורך בכזה... מישהו יכול לעזור לי ויודע על מקום שמוכרים בו אחד של 8MB ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכול חברי הפרום הנהדר . אני חדש בפרום . אני מעוניין בקרוב לרכוש מחשב חדש למטרת עריכת וידאו, סאונד ואינטרנט . אני מתלבט בשאלה איזה יצרן לוח אם עדיף מבחינת זמן חיים ,אמינות , אחריות , ביצועים וכו' האם intel ? או msi או abit או GIGABYTE או...? קראתי על ערכת השבבים p965 אשר תומכת במעבדי CORE 2 ידוע לי לדוגמא ש- ?DG965RYCK s775 Conroe של אינטל עולה 670 (.K.S.P) ולוח מסוג: 965P-S3 s775, Conroe של GIGABYTE עולה 790 (K.S.P) האם יש הבדל בין הלוחות מבחינת איכות , אמינות , פצ'רים חוץ מעניין המחיר מאחר וערכת השבבים עד כמה שאני מבין היא הקובעת ? היתי מעוניין לדעת אם כדי לי להסתפק בלוח אם אינטל המכיל את P965 מאשר לוח אחר כדוגמת גיגבייט המכיל אותה ערכה . אשמח באם תעזרו לי ,תודה …
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח הנ"ל תומך (רשמית לפחות) בזיכרונות DDR2 במהירות של 533 ו667 MHZ בלבד. קישור: http://www.intel.com/products/motherboard/d975xbx/index.htm אני מעוניין בזיכרון שני ערוצים של 1 מגה (שני מודולים של 512 כל אחד) ישנו אתר מומלץ ע"י אינטל שבדק ואישר מספר יצרנים עבור הלוח הנ"ל קישור: http://www.cmtlabs.com/mbSearchResults.asp?sManuf=Intel&sMN=D975XBX&oSubmit=Search מכיוון שאני רוצה ללכת על בטוח אני מעוניין לקנות רק זיכרונות בדוקים ומאושרים. שאלתי היא: איזה זיכרונות נמכרים בארץ על פי המפרט שאני מעוניין בו ומאושרים ע"י האתר הנ"ל. או שמישהוא יכול להמליץ לי על זיכרון אחר אבל שגם הוא בדוק ומאושר על ידי אתר חומרה אמין. בברכה דורון
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי.. המפרט הוא כזה : ? amd athlon 64b 3000+ s-939 זכרון 512DDR 400MHZ, ומארז של HEC ... אני לא יודע מה לעשות עם הלוח אם! המליצו לי על GIGABITE , אני לא יודע אם לקנות NFORCE3 או NFORCE 4 ! המחשב לא נועד למשחקים בכלליות, אבל אני לא רוצה להתקע בעתיד בשדרוג. מצד שני אם אני קונה לוח עם PCI-E אני חייב שיהיה עליו כרטיס מסך ברמה טובה (מובנה) וכרטיס קול טוב מובנה ! ואין לי מושג אם זה קיים (לוח PCI עם כרטיס מסך טוב מובנה). אז תעזרו לי...בבקשה..אני רוצה להזמין עוד היום . המליצו לי על GIGABITE . תודה .
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי במחשב זכרון אחד, 1024 עם ddr2 533 של חברה מסויימת ואני רוצה להוסיף לו עוד זכרון אותו גודל (1024). השאלה היא אם אני צריך שהזכרון הנוסף יהיה של אותו חברה ואותו דגם בדיוק, או שאפשר חברות שונות ורק שיהיה 1024 ו533, או שלא משנה בכלל ורק מה שמשנה זה ששניהם יהיו DDR2 1024 והמהירות יכולה להיות שונה? (בכל מקרה הכוונה שלי אם לא הבנתם זה שהזכרון יעבוד בdual)
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136_2308&products_id=14732 ומה נותנת לי התוספת בשם הדגם "Energy efficient 65Watt" (כי יש דגם זהה מעט יותר זול ללא התוספת הנ"ל) ומה מציעים ב-אינטל במחיר הנ"ל
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כל הפרטים הטכניים של ערכות ה-Z390 נחשפו באופן רשמי באתר יצרנית השבבים, שבועיים לפני ההשקה המיועדת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
- 1 follower
-
-
-
ובSATA2 כמובן וNF4 בקיצור מחפש לוח טוב שיחזיק שיהיה במחיר סביר
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את לוח האם הנ"ל ואיתו מעבד ATHLON XP 2000, ורציתי לדעת מה המעבד הכי חזק שאני יכול לשים על הלוח.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם 945p של asrock xfire 1: האם צריך להיות סדר במיקום הזכרונות בסלוטים בשביל דואל צאנל? לדוגמא בתמונה 2:הגיע לי היום המארז החדש פירקתי את הישן וחיברתי הכל נשארתי בבעיות קטנות... א. נשאר לי חיבור שיוצא מהספק קטן כזה 2 חוטים דקים מסובבים עם חיבור 3 חורים לאן זה אמור ללכת או שלא חייבים לחבר.? ב. כמו שרואים בתמונה במס' 3 האם צריך לחבר לשם חשמר מהספק או שלא חייבים ג. איפה מחברים את המאווררים... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם!! מחשב עם מעבד P4 3.6GHZ עם לוח אם Mainboard KINGJET SR-Intel845GL ,לאחר התקנה של XP הוא מזהה שיש לי מעבד סלרון 1.7GHZ המעבד ניבדק פיזית ועליו רשום שזה אכן 3.6 p4 ,(בביוס אין לי אפשרות לצפות בנתוני מעבד,וכמוכן שמחשב עולה (ממש לפני אפשרות לחיצה על דל כדי להיכנס לביוס )הוא רושם שאכן זה מעבד פנטיום 4 3.6 מה יכול לגרום לבעיה כזו??? האם זה לוח או XP שלי פשות לא תקין ,האם משהוא שמע על כזו בעיה בכלל? :-[ ??? תודה מראש !!!!
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח איזה לוח אם אני צריך עבור i5 2500k שאני קונה אני מתלבט בין Asus ל Gigabyte אני לא מתכוון לבצע OC (לפחות לא בזמן הקרוב), גם לא שימוש ביותר מ HD אחד. כרטיס מסך רגיל אחד כעקרון המחשב לשימוש משולב, קצת משחקים, קצת עבודה, קצת סרטים ומוזיקה על איזה לוח אתם ממליצים? כנרא שגם אין לי צורך בלוח Pro, אבל בהחלט אני מעדיף לוח אמין כמה שיותר. נ.ב. מה המשמעות ליציעת HDMI, האם היא עדיפה על היציאה הסטנדרטית?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-