עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by liorsn,

אני מחפש מחשב לתכנות, אופיס אינטרמט ומשחקים כמו CALL OF DUTY 4. אני מתלבט בין E7200 לE8200. בנוסף איזה לוח אם עדיף Gigabyte GA-73PVM-S2H או Gigabyte GAP35--DS3 התקציב שלי מוגבל, אז אני מנסה להשיג את המקס' במינימום עלות. אם יש מישהו שגם יכול להמליץ על מארז וספק אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  2. Started by mx-3,

ראיתי כתבה באתר, שהולכת להיות הוזלה אחושלוקי על המעבדים שלAMD, ה-6000+ הולך לעלות 169$.. השאלה שלי היא, איפה הוא עומד ביחס לe6600 של אינטל? איך הוא בכללי? שווה משהו?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  3. Started by Eshel Hotel,

יכול להיות ש AMD כל כך חלשים בהשוואה לאינטל כרגע ? אני מסתכל בבנצמרקים ברשת והמעבדים HIGH END של AMD 1050-90T לא מדגדגים את המעבדים החזקים של אינטל 661 , 760 , 960 וכו' בעיקר במשחקים . להסתמך על הבנצרקים האלה ? AMD כרגע לא פקטור מול אינטל ?

4. אני מחפש עכשיו לקנות מעבד + לוח הבעיה העיקרית שלי כרגע היא המחיר והמבחר. מבחינת מבחר אין ממש תחרות ו אינטל אוכלת את AMD בתקציב של 1100 שקע ומעלה וזה לא טוב כי זה אומר שאין ממש תחרות בשוק ואינטל יכולה להשאיר את המחירים גבוהים. השאלות: (אני לא ממש מעודכן) 1. יש אולי איזה שמועה על ירידת מחירים לקראת החגים בקשר למעבדי אינטל ? (התקציב שלי למעבד עד 800 שקל - וקצת גבוה לי 1100 שקל למעבד) 2.מתי צפויים להיכנס המעבדי ה K8L החדשים של AMD ? והאם שווה לחכות? 3.בעיה נוספת היא המחבר הממש דל של לוחות תוכמי C2D, וזאת סיבה נוספת שגורמת לי לעקב את הקניה, המבחר מאוד דליל והמחירים בשמיים. אני מאוד אוהב את הלוחות של ATI, הביצועים שלהם מדהימים והמחירים מאוד הוגנים, מישהו שמע אולי או …

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by jambo7,

שלום מדובר בלוח עבור המעבד Q6600 4 MB זכרון שיהיה מתאים אוברקלוק בעתידי ללא כרטיס מסך. עריכה - לתת את הדעת גם לגבי הקרור הנושא של בחירת המעבד לא סגור ואם ישל לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  6. Started by eliranl,

התקציב 550 שקל אני לא עושה OC רצוי של ג'יגבייט או אסוס כי הם יותר זולים מהחנות שאני קונה ממנה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  7. Started by gabriel6,

שלום לכולם, אני מחפש לוח בעל קירור פאסיבי (לצ'יפסט) עבור מעבד AM2 על הלוח לכלול firewire Coaxial SPDIF או חיבור אופטי לסאונד רצוי גם ESATA אשמח מאוד לתגובותיכם כל טוב, גבריאל

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by Yakim Peled,

לא מכבר פרסמתי שאלה עם בקשה למפרט מחשב. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411437 המליצו לי שם על ה-Q8400. כאשר שלחתי בקשה לחנויות המליצו לי על ה-Q6700 כי יש לו cache גדול יותר. מאחר והפרש המחיר אינו רלוונטי (60 ש"ח), את מי כדאי לקנות? תודה מראש.

• 57 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. אז ככה הסתבר לי שאני אוכל להזמין תA64 שלי מחול אז אני צריך זכרונות טובים מפה - http://www.newegg.com/app/manufactory.asp?catalog=147&DEPA=0 אנלא עושה OC והתקציב הוא בערך 80 דולר אפשר קצת לחרוג .. תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  10. Started by ATk,

יש לי לוח אם GIGABYTE P35-DS3L והחום של הלוח אם(chipset ) מגיע ל 55C בעבודה זה לא קצת חם בשביל לוח אם?? אצל חברים שלי החום בלוח אם לא עובר את ה 30C (לא אותו לוח אם) השאלה שלי היא האם חום זה נורמלי ללוח אם ?והאם זה משפיע על הביצועים של המערכת ?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by ~Zeus~,

אני צריך עזרה בבחירת לוח-אם כי אני קונה מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 3500 S939 Venice ואני מתלבט לגביי הלוח-אם. מה ההבדלים בין NF4 לNF4 U מבחינת: 1) ביצועים/ניצול יכולת המעבד 2) יכולת שדרוג בעתיד לרכיב חדש, כלומר האם בNF4 U ניתן להתקין רכיבים שאי-אפשר להתקין בNF4 ? 3) אם יש עוד- תכתבו אשמח אם תעזרו לי!

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by X-BLADE,

1- מה זה תזמונים בזכרונות אף פעם לא הבנתי מה זה.... 2-יש לי את המפרט הבא: core2dou e6600 P5W DH Deluxe CONNECT3D Radeon® X1950 XTX 512MB GDDR4 DVI-I + DVI-I + Arctic-Cooling Accelero X2 G.Skill DDR II PC8000 1000MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-5 כרטיס קול של קריאייטיב x-fi. חרא של מפרט מבזבז הרבה כסף אבל זה מה שקנו לי.... קיצר שכחו ספק ויש לי בבית את הליברטי 500WATT האם הוא יחזיק את המערכת ביציבות גבוהה מאוד? וגם אם אני ייוסיף עוד כרטיס לcf? אם לא איזה ספק יהיה יותר טוב [עד 1000 שקל...]ושיהיה שקט מאוד.דרך אגב הליברטי שקט? [אף פעם לא הפעלתי אותו... הוא תקוע במחסן...] 3-איזה סדרה יותר חזקה Noisetaker או ליברטי? ומה שמוזר זה שנוייזטייקר עם הספק גבוהה משל הליברטי עולה 200 ש…

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by mordidot,

http://www.skypc.co.il/pl_product~31104~10~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm תודה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  14. שנה חדשה, מעבד אקסטרים מפלצתי חדש מבית אינטל. הכירו את Core i9 7900X, מעבד בעל עשר ליבות בארכיטקטורת Skylake-X שבא להשאיר את אינטל בראש טבלאות הביצועים. הביקורת המלאה לכתבה

15. שלום יש לי מחשב עם המפרט הזה: מעבד: AMD athlon 64 3800 x2 לוח אם: ASUS M2NPV-VM היו לי זכרונות של חברת :TWINMOS 1GB 667 MHZ DDR2 X2 .כרגע הזכרונות לא עובדים. השאלה היא אני יכול לשדרג לזכרונות מסוג DDR3?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by Vladgi,

קניתי סטיק של 512mb geil 400mhz ddr+cooling http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=19 ואם תשימו לב לתזמונים שלו כמו שאני שמתי לב בקנייה, ואחרי שהרצתי את aida גיליתי שהתזמונים שלו במחשב שונים ממה שהחברה אומרת שהם, אצלי הם גבוהים יותר (רע יותר) מה שנראה לי יוצר צוואר בקבוק ומשפיע על כל המערכת בכלליות, זה מה ש-aida הוציאה לי Chipset Properties Motherboard ChipsetnVIDIA nForce2 Ultra 400 CAS Latency2.5T RAS To CAS Delay4T RAS Precharge4T RAS Active Time8T Memory Slots DRAM Slot #1512 MB (PC3200 DDR SDRAM) AGP Properties AGP Version3.00 AGP StatusEnabled AGP Aperture Size64 MB Supported AGP Speeds1x, 2x, 4x, 8x Current AGP Speed8x Fast-WriteSupported, Enabled Side…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by ran-erez,

האומנם מכפלת המעבד סגורה, אבל השאלה שלי אם אני מעלה את תדר ה FSB מ 1333 ל 1600 זה יגרום להמהרת המעבד ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Vatos-Locos,

מפרט עכשווי: CPU: intel celeron northwood 2400@3288 MOBO: asus p4s533x based on sis chipset MEM: infineon 512mb 333mhz VGA: fic ati radeon 9600 CPU Cooling: Thermalright slk947u + Tt sf II מקסימום כסף לשדרוג: 1350 השדרוג שאני מתכנן (וכבר דיברתי עליו שבוע-שבועיים כמעט..) barton 2500+ abit nf7-sl ב1100-1000 שקל לא זוכר במדוייק... ולא היה לי מה לעשות ב350 האחרים אז כנראה אני סתם יקנה כבלים עגולים וכל מיני שטויות השאלה היא אם אפשר ב350 האלה לקחת רכיב טוב יותר או משהו בקיצור מה הייתם עושים במקומי עם חומרה כזאת ומחיר כזה.. דרך אגב אין אפשרות להשאיר את המעבד+הלוח הזה, כי הוא ימכר.. (המעבד כבר מצא בית חם הלוח בדרך) תודה. (:

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gilboag,

לאינטל יש לוח H67 שעל הנייר נראה מצויין מבחינת המפרט - כולל USB3 , יש 4 סלוטים לזכרון , ESATA + SATA3 , בגודל ATX ....בקיצור כל מה שבונה מערכת מבוססת H67 צריך.. הלוח : http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/db-DH67CL/DH67CL-overview.htm נמכר במחירים של פחות מ500 ש"ח שמקביל לו של גיגבייט נמכר באזור ה 600.. השאלה עם יש אתו איזה חסרונות (מעבר לבעית בקר SATA2 שידוע..) מול לוחות מקבילים ? *המלצתי עליו למספר אנשים ואני לא מכיר אותו מקרוב..

• 24 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. אני רוצה לשדרג את המחשב , והשאלה היא אם אני צריך לשדרג את הלוח אם . כרגע יש לי לוח של אינטל D915PCY עם מעבד פנטיום 4 540 (סוקט 775) . האם המעבדים החדשים יתאימו (E8400 \ E8500) או שצריך לוח חדש ?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  21. Started by DJPOWER,

אני צריך סטיק 1 של 512 לאוברקלוק שמגיע ל500-520 מגה הרץ 500-600 שקל איך הקינגסטון היפר אקס? לכמה הם מגיעים בערך?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by elad_nisim,

יש לי כרגע 2 של 4MB ואני לא מצליח למצוא בשומקום סלוט אחד של 8MB בכל מקום שאני מחפש מוכרים את זה רק כ 8 כפול 2 כלומר 16, וממש אין לי צורך בכזה... מישהו יכול לעזור לי ויודע על מקום שמוכרים בו אחד של 8MB ?

23. Started by yariv2007,

שלום לכול חברי הפרום הנהדר . אני חדש בפרום . אני מעוניין בקרוב לרכוש מחשב חדש למטרת עריכת וידאו, סאונד ואינטרנט . אני מתלבט בשאלה איזה יצרן לוח אם עדיף מבחינת זמן חיים ,אמינות , אחריות , ביצועים וכו' האם intel ? או msi או abit או GIGABYTE או...? קראתי על ערכת השבבים p965 אשר תומכת במעבדי CORE 2 ידוע לי לדוגמא ש- ?DG965RYCK s775 Conroe של אינטל עולה 670 (.K.S.P) ולוח מסוג: 965P-S3 s775, Conroe של GIGABYTE עולה 790 (K.S.P) האם יש הבדל בין הלוחות מבחינת איכות , אמינות , פצ'רים חוץ מעניין המחיר מאחר וערכת השבבים עד כמה שאני מבין היא הקובעת ? היתי מעוניין לדעת אם כדי לי להסתפק בלוח אם אינטל המכיל את P965 מאשר לוח אחר כדוגמת גיגבייט המכיל אותה ערכה . אשמח באם תעזרו לי ,תודה …

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  24. שלום לכולם, הלוח הנ"ל תומך (רשמית לפחות) בזיכרונות DDR2 במהירות של 533 ו667 MHZ בלבד. קישור: http://www.intel.com/products/motherboard/d975xbx/index.htm אני מעוניין בזיכרון שני ערוצים של 1 מגה (שני מודולים של 512 כל אחד) ישנו אתר מומלץ ע"י אינטל שבדק ואישר מספר יצרנים עבור הלוח הנ"ל קישור: http://www.cmtlabs.com/mbSearchResults.asp?sManuf=Intel&sMN=D975XBX&oSubmit=Search מכיוון שאני רוצה ללכת על בטוח אני מעוניין לקנות רק זיכרונות בדוקים ומאושרים. שאלתי היא: איזה זיכרונות נמכרים בארץ על פי המפרט שאני מעוניין בו ומאושרים ע"י האתר הנ"ל. או שמישהוא יכול להמליץ לי על זיכרון אחר אבל שגם הוא בדוק ומאושר על ידי אתר חומרה אמין. בברכה דורון

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  25. היי.. המפרט הוא כזה : ? amd athlon 64b 3000+ s-939 זכרון 512DDR 400MHZ, ומארז של HEC ... אני לא יודע מה לעשות עם הלוח אם! המליצו לי על GIGABITE , אני לא יודע אם לקנות NFORCE3 או NFORCE 4 ! המחשב לא נועד למשחקים בכלליות, אבל אני לא רוצה להתקע בעתיד בשדרוג. מצד שני אם אני קונה לוח עם PCI-E אני חייב שיהיה עליו כרטיס מסך ברמה טובה (מובנה) וכרטיס קול טוב מובנה ! ואין לי מושג אם זה קיים (לוח PCI עם כרטיס מסך טוב מובנה). אז תעזרו לי...בבקשה..אני רוצה להזמין עוד היום . המליצו לי על GIGABITE . תודה .

• 9 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים