עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by idofr,

הי אנשים שמעו אני צריך לוח אם באיזור ה 500 ש"ח +\- אתם יודעים עם צ'יפ של NVIDIA VGA על הלוח S-ATA, אם אפשר אז יותר מ2 יציאות USB כרטיס קול 5.1 ו DUAL DDR לא חייב כרטיס רשת תודה רבה למי שמוצא ולכול מי שמחפש

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

המפרט שלי כמו שאתם יכולים לראות בצד סלרון 2.4 לוח אסוס P4-S533-X 512 די די אר במהירות 333 כרטיס מסך ג'יפורס-4 מסדרת MX440 עם 128 מגה הרדיסק שעובד במהירות 7200 סל"ד עם 8 מגה באפר צורב שמשמש גם בתור סידירום.. קורא כפול 40 המארז מאורר ומקורר באופן סביר פלוס הרצתי את הצורך במהירות - אנדרגראונד (חחח נשמע על הפנים בעברית..) ומידי פעם בקטעים עמוסים היו קצת תקיעות ממש לא הרבה, ושאני מוריד את רמת האפקטים אז זה קורה ממש לעיתים רחוקות מה לדעתכם הסיבה? המעבד ? הזכרונות ? הכרטיס מסך ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by GHOST,

מישהו עבד אם הזיכרון הזה ויכול לתת חוות דעת? איך הוא בOC? OCZ 512 mb ddr pc3200 400mhz revision 2 performence series

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  4. למחשב)איך אני יכול לדעת איזה ערכים הם תודה

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by Bah_gots_pIII_450,

אוקיי, אז ברשותי לוח אם GA-7DXR של gigabyte http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7DXR.htm ולפי הFAQ אני יכול לשדרג מהThunderbird 1.4 שיש לי כרגע ל2600 (פאלומינו או TB החדש יותר) עם באס של 266... השאלה שלי האם מעבד TB 2400-2600 (הBarton הוא 333MHZ נכון?) עם באס של 266 לא יהיה מסורס? כרגע יש לי רק 256 מגה זיכרון ואני לא מתכוון לשנות את זה בקרוב. כדאי לשדרג? EDIT: מוזר, בCPU Support list הם אומרים שניתן לשים שליו מעבד עם באס של 333... אבל בSpecs לא, וגם לפי הידוע לי הצ'יפסט הזה לא תומך בבאס של 333...

6. טוב לא רציתי לפתוח ת'רד חדש כי גם ככה יש שניים שלי בעמוד הראשון. אז ככה בסוף החלטתי לעשת OC רק לכרטיס מסך אני לוקח pentium 2.8c supertalent case TT420w PS ומשאיר את הgf ti4600 שלי בעיקרון יש לי עוד 1800 שקל לזיכרון וללוח אם זה לא אומר שצריך לבזבז את כולם! אני צריך לוח אם חזק ויציב! שיהיו לו גם אפשרויות OC חזקות! לא צריך כרטיס רשת! יש לי אחד לPCI אז חשבתי לקחת p4p800 deluxe ששמעתי שהוא אחלה או Abit IC7 שגם שמעתי שהוא אחלה או אחת מההצעות שלכם אני פתוח להצעות זיכרון אני חשבתי על אלו: OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit מה ידוע עליהם? יש להם בעיות ידועות? הם לא מיועדים לOC... אני יודע שאפשר לקחת סמסונג או טווימנוס אבל אני מעדיף חברה אמינה וט…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Or ei,

OK אני ידוע שהיה כבר כמה ת'רדים קראתי ,ולא הכי עזרו לי להגיע להחלטה. אני עדיין לא בטוח מה לקחת. לאפוקס יש שם טוב אבל חסרון של SATA (לא מדבר על 8rda3 אין לו SS ככה שהוא לא בא בחשבון) לאביט יש גם שם טוב וגם יצא לי להרכיב אחד כזה (לחבר) ,למרות זאת גם שמעתי על כמה אנשים מאוכזבים ממנו יש לו SATA וגם את הsata 2 pata שמאוד קורץ לי וגם קרור אקטיבי לNB. עכשיו מכיוון שהרבה פרטים על לאיפה הגיעו איתם יותר רחוק עם OC לא מצאתי וזה גם אחד מהדברים שיקבעו מה עדיף בסופו של דבר אז כל מי שיש לו אחד מהלוחות הנ"ל אנא שתפו אותי ואת השאר הפורום לאן הגעתם עם הOC כמובן שתציינו עם איזה זכרונות\מעבד או שפשוט תגידו(או שתצביעו) מה אתם אומרים כדאי לקחת עם איזה נימוק קטן למה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. כשאני עושה בסנדרה פרו 2003 בנצ'מרק לזכרונות (יש שני סוגי בנצ'מרק) אז המחשב נתקע, סמן העכבר לא זז והמחשב לא מגיב יותר עד שאני עושה ריסט למחשב. הכל התחיל כשיום אחד המחשב שבק חיים, וגיליתי שהיה נוזל בקצה של המעבד בשורה אחת של הפינים שיש על המעבד מאחורה, ייבשתי את המעבד עם מייבש שיער והמחשב עלה. ראיתי איטיות מאוד גדולה עם המחשב והרבה תקיעות שלא מצאתי להם סיבה, פרמטתי אתמול והמחשב חזר להיות רגיל אבל כשאני עושה את הבנצ'מרק הוא נתקע, ולפני זה אם זכור לי טוב זה לא נתקע, כנראה שזה התחיל אחרי הרטע של הנוזל שהיה על המעבד. את שאר הבנצ'מרקים עשיתי והם היו מוצלחים, למעבד והשאר, אך ראיתי משהו מוזר: אתמול פרמטתי , עשיתי ישר אחרי הפרמוט בנצ'מרק להארד דיסק, התוצאה היתה קצת מעל 30 מגה, ואחר…

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by shlomo_l,

כי פה רשום לי 0

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by Bessmertniy,

תגידו באיזה חנות מגיעים מעבדי ה amd אם מאווררי spire? ( מצאתי כבר זה ksp) אני זוכר ראיתי 2500 אם spire ב 560 שקל. (אם יש עוד חנות שמוכרת ככה אז תגידו ) --------------------------------------------------------- תגידו יש איזה חנות אחרת שנותנת מעבד 2500 בסביבות ה 540-560 שקל אם 3 שנים אחריות כמו מרדנית.( גם אם זאת לא חנות אינטרנט גם אם זאת סתם חנות איפה שהוא באיזור המרכז) [הרבה זבל נמחק פה] עוד משהו מעצבן אצלהם שהם לא נותנים 3 שנים אחריות רק אם אתה קנית את המחשב אצלהם והם עושים לך הרכבה (שעולה 190 שקל) רק אז תקבל 3 שנים אחריות על המעבד. ( אבל הם זולים יחסית אפשר לקנות אצלהם את ה 2600 בארטון ב 620 שקל אם מאוורר spire)

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  11. לחורשי הפורום שלום! רכשתי לפני חודשיים מחשב בעל : בשתי סטוקים להגברת הביצועים 2* SAMSUNG DDR 256MB 3200\400 סה"כ 512 מעבד INTEL 2.4 800 Mhz 512k cache לוח +EPOX EP-4PDA2 דיסק קשיח WD 80GB 8MB BUFFER כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 64 MB ועוד דברים שלא חשובים לבעיה עכשיו שמתי לב שהמחשב איטי מהרגיל . הוא בקושי זז יענו לוקח לו זמן לבצע פעולות פשוטות כמו כניסה לוווינדוס אקס פי והעתקת קבצים וכו' והבנתי שיש בעיה כנראה בביצועים. בדקתי בPCMARK2002 ואני לא יודע אם ביצועי הארד דיסק שלי , הזכרון והשאר תואמים את מה שקיבלתי כי אם לא אני אחליף חלקים הציונים: CPU SCORE 5700 MEMORY SCORE 6700 HD SCORE 1200 נ.ב. אין לי מושג איך לבדוק ביצועים ללוח אם ....... תודה למגיבים!

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  12. שלום! יש לי כרגע לוח אם מתוצרת ASUS מסוג P4S533-MX וזכרונות 768 MB מסוג PC 2100, אני לא יודע של איזו חברה ומעבד P4 2.4B. אני רוצה להעלות את הביצועים של המחשב שלי. רציתי לשאול כמה דברים: 1. בוא נניח שאני לא קונה לוח-אם, כמה יעלה לי להחליף את הזכרונות הישנים שלי ב-512 MB חדשים. מכיוון שהלוח שלי תומך עד 2700, רציתי לשאול האם השידרוג לזכרונות אלה כדאי או לא? האם כדאי לקנות בסטיק אחד או 256X2? 2. אם לא יהיה שיפור ניכר אז אני אצטרך גם להחליף לוח אם, אז הדרישות הם ככה: לוח אם: 1.כנראה לא לOC, אולי עתידי... אם זה לא חורג ממסגרת התקציב אז שהלוח יהיה עם יכולות OC בסיסיות+. 2. צריך תמיכה ב-FSB533. 3. AGPX8 4. תמיכה בזכרונות מסוג PC3200+ 5. אין צורך בVGA, SOUND,1394 מובנים... 6. USB…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by Mr_Ghost,

שמישהו יגיד לי...

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  14. Started by stingeR-,

אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז רשמתי את זה כאן... אוקיי , זה הולך ככה , דבר ראשון יש לי לוח EPoX 8rda3I ואני רוצה לדעת איזה גירסא הוא ולא יודע איך לבדוק , ראיתי שלושה גרסאות שלו , אחת עם שני סינקים לגשרים הצפוני והדרומי בצבע כסף ואחר עם שני שנראים בידיוק אותו דבר רק בצבע זהב(את זה יש לי) ועוד אחד שיש לו סינק רק לגשר הצפוני בצבע כסף כמו שיש על ה8RDA הרגיל... אז דבר אחד אני רוצה לדעת איזה גרסא זה זה עם הסינקים בצבע זהב(אני מעריך שזה 2.1) דבר שני , קניתי זיכרונות של Infineon ביחד עם הלוח ועל הצ'יפים שלהם רשום בקטן אינפיניון עם הסמל של הI עם העיגול , אבל בAIDA32 וCPU Z וסנדרה זה כותב לי שהדגם של הזיכרון הוא Xerox DDR-SDRAM PC3200 256MB... WTF !?!?!?! מזה ? למה זה כותב שז…

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by matanyaniv,

קניתי מחשב חדש, לקחתי אותו לפני שעתיים בערך... בחנות הוא הראה לי שהכל שם אבל לא שמתי לב למשהוא מוזר: על הלוח(לוח לAMD של איפוקס) רשום הדגם EP-8RGA+ כאשר הדגם שקניתי היה אמור להיות: EP-8RDA+ חיפשתי גם באתר שלהם ואין דגם כזה.. מה זה הדגם הזה???

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  16. בגלל שאני לא מבין כל כך במחשבים, אני לא יודע אם צריך לקנות את המעבד בנפרד או לא.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  17. Started by lazy-bones,

לפני בערך חודש, שמתם פה באתר את התוכנה החדשה ללוח אם של אינטל , D865PERL התוכנה נקראת, desktop control center, הורדתי אותה גם מהאתר של אינטל.... וכשאני מנסה להתקין אותה מופיעה לי ההודעה : the inter® desktop control center can be installed only on intel desktop boards that supports IDCC. install will now abort. for information about which intel desktop boards suppot IDCC, see the read me file אני מבין מזה שפשוט אין לי לוח תואם אבל!!!!....... אני יודע שיש לי את הדגם הזה D865PERL ההוכחות בקובץ המצורף... (את החץ והסימונים אני עשיתי.. נכון מקצועי) מה יש לכם לומר על זה??????????? בבקששהההההה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by ETB,

יש לי לוח של חברת Octek RhinoII BX440, ואני מועניין לעדכן את הביוס שלו. הורדתי את התוכנה שאיתה מעדכנים את הביוס awdflash ואת הקובץ של הביוס. הבעיה שאני לא מבין איך לבצעה את העידכון? תודה לכול העוזרים Emanu מערכת ההפעלה היא Win Xp Pro Sp1

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  19. 1. מישהו יכול לעשות קצת סדר עם הלוחות החדשים של אינטל - i875 i865pe וכו' - לא מבין למה יש כול כך הרבה סוגים מישהו יכול להמליץ על לוח ולהסביר למה ? 2. ECC DDR למה זה טוב ? 3. DUAL DDR למה זה טוב ?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  20. Started by Joe-Al,

שלום אנשים. ברשותי לוח asus a7a266 ואני מתכנן לשדרג אות במעבד חדש, כרע אני רץ עם duron 700. (ואני מאוד מרוצה מהלוח הזה) מאחר וכסף אין לי... אני תוהה, האם מעבד 1800+ 0.13ץ רץ באותה "איכות" כמו 1800+ 0.18ץ (0.13ץ = Thoroughbred Core) (0.18ץ = Palomino Core) "איכות": מהירות\דיוק\instruction set\bus rate - אבל בגדול אני שואל האם במבחנים הם עוברים באותו ציון. לפי המידע שהצלחתי לחלץ => ב-clock הזה אין הבדל בינהם פרט ל 2 דברים: 1. המחיר (ה-Palomino יותר זול בכמה דולרים) 2. הטמפרטורה (ה-Palomino יותר טמפרמנטי :-*, לכן רגיש יותר ל-oc) אשמח לחוו"ד מנומקת. נ-ב- לצורך העניין, ה-2000+ 0.13 "יקר" מדי לטעמי, יש לי פילוסופיית קניית low end חמורה מאוד. כשקניתי את ה- duro…

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by radio gnome,

אהלן הבעיה שלי נראית פשוטה אבל עקב חוסר ידע וניסיון אני צריך עזרה בכדי לפתור אותה על לוח אם asus cuv4x-c מותקן celeron 700 עם 256 sdram במקרה יש לי בצד פנטיום 3 833 שגם מתאים ללוח אם הזה וגם מתאים לזיכרון אז איך אני עושה את זה? לכל הגאונים והגאונים בדיעבד שם אודה לכם על מדריך קצר לפתרון נ.ב. גאונות מוזמנות לשלוח גם דואל

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  22. Started by bohen44,

מחשב שלי P4 1700 geForce 2MX 256 DDR WINXP PRO קניתי עוד כרטיס זיכרון של 256 MB והגעתי ל 512MB עכשיו כשאני משחק בNEED FOR SPEED UNDERGROUND או CALL OF DUTY אחרי כמה דקות המשחק נכבה ומחזיר אותי לשולחן עבודה ניסיתי להתקין את המשחקים מחדש - לא עזר . לפני הוספת הזיכרון המשחקים עבדו כמו שצריך . שאר התוכנות עובדות בסדר . אולי מישהו יודע איך לתקן את זה ?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by tom123,

נראה שהם מתחילים להיכנס בשוק חזק... פעם ראשונה אני רואה במכרז של המדינה AMD ;D וגם בכל מיני עיתונים... אני אישית לא הכרתי את ה- AMD עד שלא ראיתי באינטרנט.....

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by פומה,

יש לי לוח אם של Chaintech מדגם 6BTM, לפי מה שהבנתי הוא תומך במעבדים בעלי מהירות BUS של 100 וגם 133 מגהרץ. כרגע יש לי מעבד פנטיום 2 400 מגהרץ על הלוח אם הזה, ואני יודע שמעבדי פנטיום 3 סלוט 1 בעלי ליבה Deschutes יעבדו עליו. השאלה אם לא תהיה בעיה גם למעבדי פנטיום 3 סלוט 1 בעלי ליבת Katmai. אני מתאר לעצמי שבגלל שמדובר בלוח אם ישן לרובכם בטח יש ניסיון איתו, לכן אשמח לשמוע חוות דעת.

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by composite,

שלום, מכיוון שאני משדרג את המחשב אני רוצה להתאים אותו ל- OC. אילו מעבדים מומלצים לאוברקלוק מסדרת C של אינטל? ואיזה מעבדים מומלצים לאוברקלוק מסדרת AthlonXP של AMD? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים