מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
אהממ לאחי נשרף הלוח(כנראה) זה הלוח והמעבד שלא התחבר רגיל אלא אל תוך הסלוט המזור שלידו עכישו לי שי ת'לוח הזה ורציתי לשאול אם יש איזושהי דרך לחבר את המעבד שלו לללוח שלי Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 51-2300-000000-00101111-030199-$MV850_ Motherboard Name Intel Maryville D850MV
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
נא ליצור קשר בטלפון 0548114775
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי את הלוח הבא : http://www.intel.com/design/motherbd/cy/index.htm כשאני מנסה לחבר כרטיסים שונים לחריצי PCI שונים בלוח הזה , הכרטיסים לא מזוהים כלל ע"י הוינדוס (XP SP2) . יש לציין שהכרטיסים הללו עובדים מצויין במחשבים אחרים. השאלה היא האם ייתכן שהחריצים תקולים או שמא ישנה איזושהי הגדרה שנועלת חריצי PCI ? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
ללוח אסוס A7N8X דלוקס . האם כדאי לי להוריד את הדרייברים האלו? http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=A7N8X%20Deluxe אני מתכוון לאחד לפני הסוף,זה שרשום שהוא כולל הכל(15 מגה)-תחת הספריה ALL רשום פה שזה כולל הכל,אז להוריד רק את זה או עדיך קודם להתקין מהדיסק(שיכול להיות ששכב בחנות שנה)?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
מבוסס קונרו E6300 , עם DDR2 667 , PCI X ללא OC ולא תומך OC . מסגרת תקציב פלוס מינוס 550 שח מה הכי עדיף מבחינת ביצועים במחיר הזה בלי יותר מדיי גאדג'טים ... ומספיק לי חריץ אחד של PCI X תודה
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מה יותר טוב ASUS P5B DELUXE או ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? לא מבחינת OC מבחינת איזה לוח יותר טוב יחזיק יותר? והאם הדלוקס תומך בזכרונות 800 וגם מה ההבדל בינו לבין : ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מה יותר כדאי מעבד AMD או INTEL? ומה ההבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך בזה בגלל זה אני שואל איך הלוח אם הזה GIGABYTE 845PE
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
איזה לוח אם אמין יש לAMD ATHLON 2400 והאם אולי עדיף BARTON 2500 חוץ מזה האם CELERON בא בחשבון (אם לא אז למה)
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי את הלוח המוכר של gigabyte 7VRXP,ונראה לי שעם כל הלוחות החדשים והמדהימים שיש עכשיו אולי כדאי להחליף כבר לוח אם חדש... יש לי r9700 pro והוא על 4x עכשיו אז אולי כדאי לעבור ל-8x ועוד כמה דברים אחרים כמו בעיה מעצבת של סאונד וכו'... שתהיה ערכת שבבים טובה nforce 2 או 3 אפילו... או אם יש משהו יותר טוב... יש לי 500 שקל,על מה אתם ממליצים שיהווה שיפור מהלוח הנוכחי, ואם אתם חושבים שכדאי לשפר משהו אחר אז גם תגידו!!! תודה!!!! ;D נ.ב יש לי amd 2000 אם זה משנה.. ואמרו לי שזה לוח טוב MSI K7N2 Delta-L nforce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR 400, AGP8X, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0 וגם מתאים בול לתקציב... מה עם זה Chaintech 7NIF2 nForce 2 Motherboard (Dual DDR400, AGP8X, VGA + TVOut, LAN, …
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מבנאדם זיכרון RDRAM(במחיר שפוי) אבל פוחד מהקטע של התקינות. הוא הציע לי לבוא עם המארז ולראות שהכל פועל, אבל כאן באה השאלה המסתבכת: האם יכול להיות שזיכרון יפעל למראית עין, אבל בגלל בעיה כשלהי אני אגלה מאוחר יותר שהמחשב נהיה לא יציב ויש קריסות, או שאר בעיות?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
איך הAbit IP35? נשרף לי ASUS P5W DELUXE וחשבתי לקחת אותו, יש דעות בעד? נגד? יתרונות? חסרונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום. מצטער אם אני משגע אותכם, בנושא הקודם שפתחתי החלטתי ללכת על סוקט 939 אבל שינתי את דעתי והחלטתי ללכת על 754 (אני לא מתכוון להחליף מעבד השנתיים-שלוש הקרובות, וממאמרים שקראתי באינטרנט וכאן באתר- הבנתי שה939 זה לא בדיוק Dual channel). בקיצור אני מתעניין מאוד בלוח DFI LanParty שממה שאני קורא כאן אני מבין שהוא לוח פגז (ויפה ). במידה ואני יקנה אותו, האם תיהיה לי בעית תאימות בינו לבין G-Force 4? (זמנית כמובן) תודה רבה מראש לכל התותחים כאן.
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בחרתי כבר את 4200+ AMD, אבל הורדתי אחר כך ל 3800+ בגלל שרציתי להוזיל קצת. אבל אז מישהו אמר לי שקונרו יותר טובים, אבל אני רואה שקונרו זה בערך רק 1 ghz. אז איך הוא יותר טוב ? אהה.. אם כבר אתם אומרים לי איזה מעבד הכי טוב, אולי כבר תעזרו לי עם הלוחות אם, כי שם יש לי יותר בעיה מאשר עם המעבד, כי אני בעצם לא מבין כלום בלוחות אם (אני צריך שזה לא יעלה לי הרבה) תודה MORIEL
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
תראו אני יודע שהCF הזה הוא לא הכי טוב בעולם אבל זה גם משהו......האם הוא פועל עם HD3850 או רק כרטיסים מסדרה 3400 ו-2600??
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
ראיתי שיש הבדלים בין הזיכרונות אני מחפש זיכרון 667 אני קונה מהחברה www.ksp.co.il או עדיף 2 גיגה אבל 533 או בכלל עדיף 512 מגה אבל 800 אני כן יבצע בעתיד אוברקלוק והמחשב למשחקים אז איזה זיכרון אני צריך גיגה השאלה איזה חברה? יש מלא....
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני נתקלתי שמודמי ה-ADSL של בזק, ה-ALE070 וה-ALE130 לא עובדים עם לוח האם המצוין למעלה (גם אצלי וגם אצל חבר שלי). אני מעוניין לדעת האם מישהו אחר ניתקל בתופעה? האם הדבר כולל גם מודמי USB של הכבלים (ה-motorola SB4200 ליתר דיוק). פשוט, הלוח אם הנ"ל מצויין (למעט הקטע של המודמים, הUSB עובד עם כל דבר אחר) ואני מעוניין לקנות לוח Gigabyte לפנטיום 4 האם יש לוחות אם של חברות אחרות בהם ישנה תופעה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
זה הלוח שלי: JETWAY P4XFM/P4MFM M/B for socket 478 pentium 4 processor זה מה שרשום לי בתחילת החוברת של הלוח אם. לא מצאתי גם בחוברת וגם באתר אם הלוח אם שלי תומך בזכרון 400 MHZ. אז תעזרו לי לדעת אם הלוח שלי תומך או לא,תודה
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות 2 דיסקים קשיחים של Raptor 36GB בשביל מערך Raid 0 שישמש כדסיק קשיח ראשי למערכת ההפעלה ואני מעוניין גם לרכוש דיסק קשיח 250GB לסרטים, משחקים וכו'. בקיצור - שאלתי היא, האם יש על הלוח Asus P5N32-E SLi שתי חיבורי S-ATA 1 בשביל ה-Raptorים (הם S-ATA 1) ועוד חיבור S-ATA 2 לדיסק הקשיח של ה-250GB? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מה דעתכם על הזכרון הזה, Corsair XMS2 TwinX CL4 http://www.corsair.com/products/xms2_dhx.aspx לא מתכנן OC כרגע. המחיר שלו בארץ הוא בסביבות 500 ש"ח לשני גיגה, אני מתכוון לקנות 4 גיגה, האם זה שווה את המחיר? יש משהו טוב יותר שאתה ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
(דרך אגב למי שהולך להגיד לי תסתכל בגוגל אני עשיתי פשוט אני מעוניין במידע קצת יותר עדכני) השאלה בכותרת איזה לוח עם pci-e ו agp8x כדי שאני יוכל לשדרג בעתיד הוא טוב בשביל סוקט 775 של אינטל? אני מתכוון איזה מהם הכי משתלם והוא תמורה למחיר ביצועים וכו' חשבתי על מעבד 930 של אינטל כפול ליבה עכשיו שאני רואה שהמחירים יורדים האם כדאי לחכות לקונרו במקום? כי אני חושב שהמחירים שלהם הדגמים הכי נמוכים אפילו יהיו גבוהים אז אני לא בטוח
-
- 6 תגובות
- 509 צפיות
-
-
האם 53 מעלות זה גבוה? ומה הטמפ' המומלצת ללוח אם msi k8n neo4 platinium nf4ultra
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש לי כיום לוח אם של אינטל. ואני מעוניין להחליף לוח אם בעיקר לאוברקלוק. האם לוח אם חדש יתאים לסוקט 478 שיש לי כיום? פנטיום 4 ו3 ג'יגה הרץ. 2 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך FX 5200 ועוד.... במידה ואחליף לוח אם,האם צריך לשנות זכרונות? אולי הכניסה שונה? וולטים שונים אולי? האם אוכל להתקדם לכרטיס מסךטוב יותר בעתיד? או שבכלל עדיף לחכות למעבדים החדשים של אינטל לפי מה שהבנתי צריכים להיכנס בינואר שנה הבאה (2006),ולשדרג כבר את הלוח אם יחד עם המעבד? אם צריך פרטים נוספים אתן. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שבנקודת הזמן הזאת אין שום טעם להשקיע בלוח אם יקר ל-conroe ( כ-1000 שח רק על הלוח) שמחייב קניית זיכרון ddr2 יקר, או על כרטיס מסך יקר לאור יציאתם של כרטיסי directx10 לשוק בעוד כחודש,שלבטח יהיו בתקופה הקרובה יקרים ולא משתלמים לגיימר שיש לו מעט שכל בקודקודו(ולעניות דעתי מניסיון מוקדם עם מערכות ההפעלה של מיקרוסופט,שומר נפשו עדיף שיתרחק מ-vista לפחות עד שיצא sp2 בעוד כשנה+). משחק ה-directx10 שיצא בתחילת ינואר-- crysis,טוב ככול שיהיה לא מצדיק את ההשקעה הכספית הגדולה הנידרשת ממי שמעונין לשדרג את המערכת שלו כך שתתאים ל-dx10 במלואו משום שבחצי השנה הקרובה, ככול שידוע לי לא צפוי לצאת שום משחק נוסף שינצל את ה-dx10 ,כך שעד שזה יקרה יחלוף פרק זמן של יותר מחצי שנה שבמהלכה צפ…
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
לוחות של GIGABYTE המתאימים ל 805 , מתאים לשדרוג לבעלי AGP + DDR http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/TechGuide_List.aspx?NewTechID=96
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-