עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kub,

שלום לכולם. אני מלבט מאוד בין הלוחות האלו. האם יש סיבה לשלם עוד 200 שקל בשביל האסוס או שאני משלם על שם בלבד? הלוח יעבוד עם 805.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by Abit.com.tw,

הם הזכרונות הכי יקרים בשוק! ונראה לי שsamsung אפילו יותר טובים מהם... מה זה ?!?! 600 שקל ל256 מגה פשוטים גועל נפש

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת בלוח הזה K8N Neo4-F אם יש כרטיס קול ואיזה? כמה יצאות לזיכרון יש? אם יש כרטיס רשת ואיזה? תודה לכול העונים

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  4. ראיתי אותו מופיע בnoacomp כדאי שיהיה להם חתיכת מלאי לפי כל המפרטי HTPC שראיתי כאן בזמן האחרון חחח

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by GENERAL,

יש לי מחשב 2.4 nortwind בעל לוח אם shuttle av40s איזה זיכרון אני יכול לקנות ב KSP ??? www.ksp.co.il

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by Tal-T,

אני קונה מחשב משרדי מבוסס E5200 ומוסיף לו "HD4670 עכשיו הלח שבא איתו הוא Intel nForce 630 Chipset 1333Mhz איך הלוח הזה? אפשר לעשות בו OC? כי לפי מה שהבנתי הוא של אינטל והצ'יפסט של נבידיה ..

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by swisaman,

מה ההבדל בין שני לוחות האם הללו? ASUS P8Z68-V PRO ASUS P8Z68-V LX ההבדל הוא 40$ במחיר,השאלה אם זה מצדיק תוספת 40 דולר או לא..

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  8. מה זה גורם? זה נחשב OC? תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by haimon_v,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים וראיתי את הביקורת החמה שלכם על לוח האם של A8N32-SLI Deluxe רציתי לשאול אם הוא מספיק מתקדם ויתמוך בטכנולוגיות העתידות לבוא? שנית, האם הבנתי נכון שהוא תומך רק בזכרונות מסוג ddr עד מהירות 400 ולא יותר? ואם כן איך זה ישפיע על הביצועים שלו לעומת הזיכרונות המהירים יותר הקיימים כיום? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  10. לפי שאני רואה שאין הפרש עצום בין DDR2 ל- DDR3 במחירים האם אפשר להתקין בלוח אם כזה זכרונות DDR3

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by SUPER300,

1) מה אתם אומרים על Sabertooth Z77 מבחינת לוח לגיימינג ואוברקלוקינג? 2) כשכתוב 8+4+2 פאזות, זה אומר בכללי 12 פאזות למעבד, ושתיים לראם? 3) כתוב במפרט הלוח שהוא תומך בזכרונות עד 1866MHz. האם זה באמת נכון או שזה לא חוסם אותי ואני יכול להגיע ל2133Mhz בלי בעיה? 4) למה חשוב כל כך לקרר את מייצבי המתח? האם זה בגלל שככל שהם פחות חמים אז הם מספקים מתח יציב יותר? בבקשה תענו לי מהר, אני קונה את הלוח אם ביום ראשון וזה ממש חשוב לי... תודה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  12. שלום, התקנתי זה עתה סטיק 512 כמעט זהה לסטיק הקיים במטרה להשתמש בתכונת ה Dual Channel של הלוח אם ולשפר ביצועים. ולא עובד! הוא מזהה אותו כסינגל. מה עושים?! תיאור: השארתי את הסטיק המקורי בסלוט בו הוא היה. ואת השני הכנסתי לסלוט בצבע השונה. שני המודולים הם של סמסונג DDR400 זהים בכל הפרטים למעט שבמקורי הצ'יפים נמאים משני הכיוונים של הסטיק ובחדש הם רק בכיוון אחד. המחשב אכן מזהה 1024 מגה, אבל לא בדואל צ'אנל. עזרתכם בבקשה.... תודה SPC

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  13. שלום קניתי היום ספק כוח חדש בksp ב-100 שקל, משהו הכי פשוט של 400W למחשב ישן יחסית כשבאתי לחבר אותו התברר לי שהוא לא מתאים ללוח אם החיבור של הלוח אם הוא 20 פינים והחיבור של הספק הוא 24 פינים מה לעשות??? להוציא את החוטים מהספק החדש ולהחליף עם המחבר של הישן???

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by leahd3,

שאלה קטנה קניתי מעבד חדש שלאייבי בריג' 3550 יש לו כרטיס מובנה האם זה יוסיף ךביצועים של הגרפיקה או שברגע שאני מחבר את הכרטיס שלי זה למעשה מנוטרל??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by IlanF,

מחר אני הולך להזמין את החלקים למחשב החדש, אבל עדדין לא הצלחתי להחליט לגבי המעבד... בדקתי ב http://www23.tomshardware.com/cpu.html אבל לא מצאתי את המעבדים האלה ברשימה, לקחתי קצת דומים ויצא שAMD יותר טוב בדקתי באתר אחר http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=2802&p=5 פה יש את המעבד של AMD אבל את של INTEL שאני מחפש אין אז לקחתי דומה ועדיין יצא שAMD טוב יותר. אז תעזרו לי לפתור את הדילמה הזאת, איזה מעבד טוב יותר: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4600+ FSB 2000MHZ HT 2000MT/s BOX או Intel Core 2 Duo E6320 בבקשה תעזרו...

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by kazabubu,

ומישהו יודע כמה יהיה מחירו בערך?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by shlomico,

אני צריך דעה לגבי לוח האם ab9 pro למשחקים , האם הוא טוב יחסית למחירו לעומת שאר החברות? ???

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  18. Started by Aviv C,

לוח האם שלי הוא ASUS P5S800-VM. יש בו שתי תושבות של זיכרון RAM והזיכרון המירבי האפשרי הוא 2GB. כרגע יש לי צ'יפ אחד של 512MB DDR 400MHz, ואני רוצה להשאיר אותו. אני מעוניין לקנות עוד צ'יפ זיכרון של 1GB (זה המקסימום שאני יכול להוסיף). שמעתי שזה גם צריך להיות באותם זמנים או משהו כזה אז מצאתי צ'יפ בדיוק עם אותם זמנים כמו שלי 3-3-3-8. רציתי רק לדעת אם אני צריך לדעת דברים מיוחדים בשביל שהצ'יפ יעבוד. הכוונה שלי היא שאני יודע פיזית איך ואיפה לשים את הצ'יפ, אבל האם צריך לעשות דברים נוספים חוץ מההרכבה הפיזית או שאני פשוט מרכיב את הצ'יפ וזהו?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכול חבריי הפורום יש לי מעבד זה שרשום בכותרת אז הוא נשרף לי עכשיו יש לי שאלה אליכם העם יש בארץ יבואן שאני יכול להחליף אצלו את המעבד לא ידוע לי עם הוא בכלל באחריות על המעבד יש מדבקה עם סיריאלי AZ655969 מה נותר לי כבר לעשות אני נואש אז בבקשה עם אתם יכולים לתת לי מספר טלפון וכתובת של היבואן

20. אני תמיד רגיל להביא לאנשים חתיכות מפרטים, אבל כרגע זה לאחותי, כמובן שהיא לא סתם על המחשב, היא דיי מתעסקת במלא תוכנות וכאשר היא על המחשב שלי עם השם משתמש שלה בווינדוס אקס פי, המחשב דיי הולך לאט (פנטיום 4 עם 1700 מגה הרץ, 256 מגה בייט RDRAM של PC800) והמחשב שלי לא איטי בכלל. אז יש לי כמה שאלות למפרט: איזה לוח אם הכי טוב מבחינת ביצועים כיום? שמעתי על Epox 8RDA , עכשיו אם אני רוצה לאמת אם זה נכון. (כאן אני לא לוקח בחשבון את ABIT מכיוון שיש להם בעיות אחריות מאוד גדולות בארץץ לפי מה ששמעתי , כמובן שאני רוצה לבדוק אם זה נכון גם) זכרונות פנימיים - אם אני לוקח DUAL DDR לפנטיום 4, אז באמת יראו ביצועים בין DUAL DDR של 333MHZ לבין 400MHZ? ואם כן, בכמה אחוזים? (ולא להתחיל להגיד לי סת…

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by Mister-G,

תשמעו לפי מה שאני יודע הAthlon 64 יגיע בשני גירסאות לגירסה הבייתית של ה Dual Channel DDR ו Single Channel DDR... עד עכשיו אני יודע שהטכנולוגיה של הבאס הייתה Single Channel DDR (מלשון Double Data Rate) ועכשיו כשאני חושב שזה שני ערוצים, אני חושב לעצמי, האם זה יפעל כמו אינטל? כפול 4? או שזה כפול 4 תיאורטי? או שבכלל לא וזה פשוט פועל כמו שני ערוצים של DDR וזהו ויש הבדל רק ברוחב פס? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  22. שלום, יש לי לוח אם של ASUS NVIDIA nFORCE2 עם מעבד AMD ATHLON XP 1900+. עכשיו אני מעוניין לקנות את ה AMD SEMPRON 2800-Tray, האם המעבד הזה יתאים ללוח האם שכבר יש לי, ולא יעשה בעיות ?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by KF,

אני מתלבט בין 2 החברות, איזו כדאי לקחת ? http://tms.co.il/product/5362 http://tms.co.il/product/3634

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן, המפרט הנוכחי שלי הוא המעבד והלוח שבכותרת + 2GB DDR2 של MUSHKIN העובדים בקצב 1066MHZ. לפני מספר ימים הלך לעולמו אחד הסטיקים. כעת אני ניצב בפני דילמה - האם לקנות זכרון חדש (זכרונות 1066 יחסית יקרים, בעיקר אם אני רוצה ללכת על 4GB. האם ההבדל בין 1066 ל-800 מורגש באופן ניכר, או ששווה לי לרכוש 4GB עם CL טוב בקצב 800 על פני 1066?) ולהשאר עם הלוח הנוכחי, או לרכוש לוח טיפה יותר טוב התומך בDDR3 ולשדרג גם את הזכרונות (עד כמה מורגש יהיה השיפור בביצועים?) אני מעט לחוץ בכסף (700 ש"ח גג), אך גם רוצה לראות שיפור ניכר בביצועים. אשמח מאוד לשמוע תגובות, תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  25. בוקר טוב! יש ברשותי את השילוב של הלוח והמעבד הבאים: AMD 4200+ X2 ב OC של 2.20@2.60 ולוח אם : MSI K9N Neo v1.0 MS-7260 יש לי הזדמנות לקבל במקומם INTEL E4500 2.20GHZ לוח אם: GIGABYTE G31 הפשוט והקלאסי (הלוח שיש לי כרגע לא נראה לי יותר טוב ) , יש לי נטייה לבצע את ההחלפה הזאת, כי לפני שאני שואל פה חרשתי קצת את גוגל ומצאתי שהוא אוברקלוקר מצויין ושה4200 חלש בהרבה מה4500 ואפילו יש מצבים שה4500 נותן יותר ביצועים מE5200 (אני מודע לכך שהוא לא CORE 2 DUO ), בכל אופן, מה אתם אומרים? שווה? (מתוכנן OC, כמה שיותר, יש קירור ,יש זיכרונות, יש ספק, לא צריך כלום ) . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.