עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BENNY-L,

יש איזה תוכנה? ואיך מעדכנים תודה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by yoxo,

שלום לכולם יש ברשותי את הלוח GA-P35-DQ6 ורציתי לדעת מה ההבדל בין שתי יציאות הPCI-E שנמצאות על הלוח, אחת בצע כחול והשניה בכתום.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  3. שלום אז הרצתי את wcupid סתם לא יודע למה אני חייב לציין שידע גדול אין לי אז יכול להיות שאני סתם היסטרי טוב אז שמה אני רואה ב- system bus שזה עומד על 398 עכשיו לפי מיטב ידיעתי צריך לחלק ב-2 כדי להגיע למהרות הבאס האמיתית שזה יוצא 199 עכשיו ראיתי ב-multiplier שזה גם לפי מיטב הבנתי המכפלה והיא עומדת על 16 אז עכשיו כמו שקראתי פה באתר באחד המדריכים לפני כמה זמן מהירות המעבד היא הכפלת שני הגורמים הללו כלומר 199*16 זה יוצא 3184 אז למה יש לי רק 1600 מגה הרץ עכשיו יש פה משהו רוב הסיכויים שאני טועה אבל מה קורה פה מחה לתגובות בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  4. שאני עושה בדיקה למעבד שלי מסוג - AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 ע"י התוכנה סנדרה ,בסוף הרשימה אני מקבל מין הודעה מוזרה - Warning W235 - Processor core voltage (Vcore) is less than rated minimum. Unless the reported value is incorrect or the processor is a different type that is not correctly detected, the voltage is lower than it should be. If youre under-clocking the processor you may have pushed too far. לא עשיתי OC ,המעבד שלי מזוהה נכון , למה הכוונה שהמתח נמוך מדי (ממה שהבנתי) וכיצד ניתן לפתור את הבעיה :s05:

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by roeesnir,

הגיוני??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום. ברשותי מחשב Tohiba All in One דגם DX735-3201: http://support.toshiba.com/support/staticContentDetail?contentId=3173873&isFromTOCLink=false המחשב כולל מעבד Core i5 של מחשבים ניידים, מדור 2 (Sandy Bridge). דגם המעבד הוא 2430M: http://ark.intel.com/products/53450/Intel-Core-i5-2430M-Processor-3M-Cache-up-to-3_00-GHz לסדרה DX735 יש וריאציה עם Core i7 2670QM: http://support.toshiba.com/support/staticContentDetail?contentId=3173324&isFromTOCLink=false http://ark.intel.com/products/53469/Intel-Core-i7-2670QM-Processor-6M-Cache-up-to-3_10-GHz לפי מה שאני מבין, השוני היחיד בין המחשבים האלה הוא המעבד. אם כך הדבר, האם אני יכול לקנות את המעבד שבדגם המתקדם יותר, ופשוט ל…

• 6 תגובות
    • 6.7k צפיות
  7. Started by Mozeliko,

כשאומרים מחשב 64 ביט, למה הכוונה ? מה הופך אותו ל64 ביט ? (אילו רכיבים) האם למשל הרכיבים האלה יכולים להרכיב מחשב 64 ביט : מעבד : Amd Athlon64X2 (AM2) 5400+ 2.8Ghz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  8. שלום לכולם, אני בונה מפרט חדש ויש לי כמה שאלות. מבחינת מעבד, 860 או 930? האם יש החלטה חדש משמעית בנושא? מבחינת כרטיס מסך הכיוון כרגע הוא 5850 או GTX 465 , צריך עזרה גם בהתלבטות הזאת המלצות ללוח אם גם יתקבלו בברכה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. E7400 עולה 664 שקל E7500 עולה 799 שקל E8400 עולה 945 שקל אני לא מתכוון לעשות OC משמעותי עם קירור רציני והכל אולי משהו ממש ממש נמוך שלא צורך השקעה של קירור עכשיו הזיכרון CACHE של ה8400 כפול משל ה2 האחרים [3 מול 6] וגם המחיר שלו בהתאם.. השאלה היא אם זה משהו משמעותי עבורי שיהיה 6 או שאני יכול להסתדר מעולה עם 3? אם למישהו יש נסיון עם המעבדי 7 שלמעלה זה יהיה לי מצוין ואין לי כוונה לשדרג את המעבד אחר כך.. ככה שאני צריך משהו איכותי לאורך זמן אז בקיצור השאלה זה אם לא תהיה לי בעיה להפעיל הרבה תוכנות ומשחקים באותו זמן כמו פוטושופ COD אייסיקיו מסנג'ר ונגיד פרימייר [ואם עולה השאלה איך אתה משחק ובפוטושופ וכל זה.. אז זה לא קשור כי הכוונה היא שאני לא יצטרך לסגור את התוכנות בשביל לשחק א…

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by kub,

שלום לכולם. אני מלבט מאוד בין הלוחות האלו. האם יש סיבה לשלם עוד 200 שקל בשביל האסוס או שאני משלם על שם בלבד? הלוח יעבוד עם 805.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by Abit.com.tw,

הם הזכרונות הכי יקרים בשוק! ונראה לי שsamsung אפילו יותר טובים מהם... מה זה ?!?! 600 שקל ל256 מגה פשוטים גועל נפש

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת בלוח הזה K8N Neo4-F אם יש כרטיס קול ואיזה? כמה יצאות לזיכרון יש? אם יש כרטיס רשת ואיזה? תודה לכול העונים

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  13. ראיתי אותו מופיע בnoacomp כדאי שיהיה להם חתיכת מלאי לפי כל המפרטי HTPC שראיתי כאן בזמן האחרון חחח

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by GENERAL,

יש לי מחשב 2.4 nortwind בעל לוח אם shuttle av40s איזה זיכרון אני יכול לקנות ב KSP ??? www.ksp.co.il

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by Tal-T,

אני קונה מחשב משרדי מבוסס E5200 ומוסיף לו "HD4670 עכשיו הלח שבא איתו הוא Intel nForce 630 Chipset 1333Mhz איך הלוח הזה? אפשר לעשות בו OC? כי לפי מה שהבנתי הוא של אינטל והצ'יפסט של נבידיה ..

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by swisaman,

מה ההבדל בין שני לוחות האם הללו? ASUS P8Z68-V PRO ASUS P8Z68-V LX ההבדל הוא 40$ במחיר,השאלה אם זה מצדיק תוספת 40 דולר או לא..

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  17. מה זה גורם? זה נחשב OC? תודה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  18. Started by haimon_v,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים וראיתי את הביקורת החמה שלכם על לוח האם של A8N32-SLI Deluxe רציתי לשאול אם הוא מספיק מתקדם ויתמוך בטכנולוגיות העתידות לבוא? שנית, האם הבנתי נכון שהוא תומך רק בזכרונות מסוג ddr עד מהירות 400 ולא יותר? ואם כן איך זה ישפיע על הביצועים שלו לעומת הזיכרונות המהירים יותר הקיימים כיום? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  19. לפי שאני רואה שאין הפרש עצום בין DDR2 ל- DDR3 במחירים האם אפשר להתקין בלוח אם כזה זכרונות DDR3

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by SUPER300,

1) מה אתם אומרים על Sabertooth Z77 מבחינת לוח לגיימינג ואוברקלוקינג? 2) כשכתוב 8+4+2 פאזות, זה אומר בכללי 12 פאזות למעבד, ושתיים לראם? 3) כתוב במפרט הלוח שהוא תומך בזכרונות עד 1866MHz. האם זה באמת נכון או שזה לא חוסם אותי ואני יכול להגיע ל2133Mhz בלי בעיה? 4) למה חשוב כל כך לקרר את מייצבי המתח? האם זה בגלל שככל שהם פחות חמים אז הם מספקים מתח יציב יותר? בבקשה תענו לי מהר, אני קונה את הלוח אם ביום ראשון וזה ממש חשוב לי... תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  21. שלום, התקנתי זה עתה סטיק 512 כמעט זהה לסטיק הקיים במטרה להשתמש בתכונת ה Dual Channel של הלוח אם ולשפר ביצועים. ולא עובד! הוא מזהה אותו כסינגל. מה עושים?! תיאור: השארתי את הסטיק המקורי בסלוט בו הוא היה. ואת השני הכנסתי לסלוט בצבע השונה. שני המודולים הם של סמסונג DDR400 זהים בכל הפרטים למעט שבמקורי הצ'יפים נמאים משני הכיוונים של הסטיק ובחדש הם רק בכיוון אחד. המחשב אכן מזהה 1024 מגה, אבל לא בדואל צ'אנל. עזרתכם בבקשה.... תודה SPC

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  22. שלום קניתי היום ספק כוח חדש בksp ב-100 שקל, משהו הכי פשוט של 400W למחשב ישן יחסית כשבאתי לחבר אותו התברר לי שהוא לא מתאים ללוח אם החיבור של הלוח אם הוא 20 פינים והחיבור של הספק הוא 24 פינים מה לעשות??? להוציא את החוטים מהספק החדש ולהחליף עם המחבר של הישן???

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by leahd3,

שאלה קטנה קניתי מעבד חדש שלאייבי בריג' 3550 יש לו כרטיס מובנה האם זה יוסיף ךביצועים של הגרפיקה או שברגע שאני מחבר את הכרטיס שלי זה למעשה מנוטרל??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by IlanF,

מחר אני הולך להזמין את החלקים למחשב החדש, אבל עדדין לא הצלחתי להחליט לגבי המעבד... בדקתי ב http://www23.tomshardware.com/cpu.html אבל לא מצאתי את המעבדים האלה ברשימה, לקחתי קצת דומים ויצא שAMD יותר טוב בדקתי באתר אחר http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=2802&p=5 פה יש את המעבד של AMD אבל את של INTEL שאני מחפש אין אז לקחתי דומה ועדיין יצא שAMD טוב יותר. אז תעזרו לי לפתור את הדילמה הזאת, איזה מעבד טוב יותר: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4600+ FSB 2000MHZ HT 2000MT/s BOX או Intel Core 2 Duo E6320 בבקשה תעזרו...

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by kazabubu,

ומישהו יודע כמה יהיה מחירו בערך?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים