עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתלבט בין מספר לוחות אם ספציפיים ולא מצליח להחליט על מה ללכת הדרישות שלי מהלוח הן חיבור ide(אחד) וכל הפיצ'רים של 965 אני משחק במחשב ועושה עריכות וידאו כגון AVID וכו' מעבד חשבתי על ה e6300(או המחליף החדש שלו) זכרונות זה 2 ג'יגה של קינגסטון ועכשיו אני מתלבט על הלוח אם gigabyte 965p s3 asus p5b abit ib9 abit ab9 abit ab9 pro

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  2. Started by amisag,

שלום לכולם כיף לגלות שיש אתר לחומרה כל כך טוב בעברית. אני מחפש אתרים/כתבות בהם יש השוואות ביצועים עם גרפים והכל כמו פעם, בין המעבדים השונים בצורה מרוכזת ואני לא מוצא והבילבול אצלי חוגג למרות כל הכתבות שקראתי גם כאן באתר בעצם מחפש טבלאות מרוכזות של פ 4 של אינטל ואטלון 64 של AMD עד למעבדים שיש היום תודה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  3. Started by AviBsH,

עם כל הנושאים שנפתחו על זה, עוד לא הגעתי להחלטה חד משמעית... אל תציעו לי ללכת על DS4 כי זה לא בתקציב. עכשיו, DS3 או DFI? תשובה עם פירוטים =] תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  4. שלוםף משיהוא יכול לתת הסבר קצר על ההבדל בין הלוחות הנ"ל ? אחד מבוסס כרטיס מסך ATI Radeon X1250 והשני GEFORCE 6150. הלכתי לקנות מחשב ליישום בעיקר של מוצרי אופיס ותכנת אוטקאד, הקנייה התבססה על מפרט באתר כאן וכללה לוח אם ASUS M2A-VM, בחנות קיים במלאי לוח m2npv-vm, לטענתם הביצועיםשל 2 הלוחות זהים ואפילו עדיפות קטנה ללוח מבוסס GEFORCE. ממתין לייעוץ........

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  5. שלום! כיום המחשב שלי הוא כזה: לוח אם - ms-7346 מעבד - e6550 זכרון - 1gb* 2= 2gb 800mhz ddr2 כרטיס מסך - 250gts אין לי עניין לקנות מחשב חדש והייתי רוצה לדעת במידה ואני יוסיף עוד 2 זכרונות של 1gb כ"א ויחליף את המעבד ל- q6600 (שלמיטב הבנתי הוא הכי חזק שהלוח אם שלי תומך בו) עד כמה שדרוג כזה ישפר לי את המחשב? האם זה הבדל משמעותי ששווה השקעה של 300-500 שקל או שעדיף לי להשאיר דברים כמו שהם? האם יש משחקים שעדיין אני לא יוכל להריץ על הגדרות הכי גבוהות (למרות שהמחשב כבר לא כזה חזק הבנתי שהמשחקים לא מנצלים את המעבדים החדשים עד הסוף ככה שאולי גם זה יספיק)? תודה!

6. Started by Lanzar,

שלום לכולם הזיכרונות הקודמים שלי נדפקו וקיבלתי חדשים ( אותם זכרונות אבל הדגם החדש ) הזיכרון הוא 2X512 GEIL PC3500 ULTRA והתיזמונים שלהם הם 6-3-2-2 כרגע אני מריץ אותם ב ב FSB 240 !! בתיזמונים במקוריים שלהם אבל שאני בודק ב MEMTEST יש שגיאות אבל שאני מריץ 3DMARK ומביא לו לעשות 10 לופים רצוף אין שום בעיה שום RESTARTים ושום כלום למה זה והאם אני יכול לעבוד איתם בצורה הזאת ?? נ.ב לפני שאנשים שואלים אני כרגע על מתח של 2.6 אבל השגיאות ב MEMTEST לא חולפים אם אני מעלה ל 2.9...

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  7. טוב אז ככה יש לי מודול אחד של מיקרון שעבד בתיזמונים 3/4/4/8 שזה די גרוע.......חחחחח עשיתי OC סתם בשביל לראות לאן המחשב יכול לסחוב ואז ביטלתי את ה OC והתיזמונים ירדו ל 2.5/3/3/6.... לא יודע איך ולמה ... ועוד לא ניסיתי להוריד את זה ל-2 - אולי אני אצליח..... האם אלה תיזמונים טובים בשביל מיצוי מקסימלי של הזיכרון במשחקים כבדים ??? והאם הוספת מודול זיכרון נוסף משפיע על התיזמונים ( זה שיהיה דואל צ'אנל אני יודע).... תודה לכל המגיבים

8. Started by SupeRnovA,

זה הלוח אם: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23747 זה המעבד: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=2354&from=show_details.asp&main_cat=1&sub_cat1=2&sub_cat2=83&sub_cat3=22&last_cat=sub_cat3&cat_id=22 אשמח לתגובות\המלצות לשינוי...

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by Esparco,

Asus P5ND2-SLI EDITION??? http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=227&model=558&modelmenu=1

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  10. Started by hagay21,

מישהוא יודע היכן ניתן לרכוש זכרונות של וינבונד 400 או סמסונג יש שנייה 512

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by shloosh,

יש לי את הלוח המוכר של gigabyte 7VRXP,ונראה לי שעם כל הלוחות החדשים והמדהימים שיש עכשיו אולי כדאי להחליף כבר לוח אם חדש... יש לי r9700 pro והוא על 4x עכשיו אז אולי כדאי לעבור ל-8x ועוד כמה דברים אחרים כמו בעיה מעצבת של סאונד וכו'... שתהיה ערכת שבבים טובה nforce 2 או 3 אפילו... או אם יש משהו יותר טוב... יש לי 500 שקל,על מה אתם ממליצים שיהווה שיפור מהלוח הנוכחי, ואם אתם חושבים שכדאי לשפר משהו אחר אז גם תגידו!!! תודה!!!! ;D נ.ב יש לי amd 2000 אם זה משנה.. ואמרו לי שזה לוח טוב MSI K7N2 Delta-L nforce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR 400, AGP8X, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0 וגם מתאים בול לתקציב... מה עם זה Chaintech 7NIF2 nForce 2 Motherboard (Dual DDR400, AGP8X, VGA + TVOut, LAN, …

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  12. Started by Ziv_o,

שלום אני צריך עזרה קטנה.. איזה מבין הלוחות הבאים של Gigabyte יותר טוב? 1) Gigabyte GA-P35-DS3 2) Gigabyte GA-G33-DS3R 3) Gigabyte GA-G33-DS3P

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  13. אהלן, אני מחזיק כרגע ב TWINMOS SPEED PRIMIUM חשבתי על האופצייה למכור אותם ולקנות זכרונות מבוססים TCCD , השאלה היא האם כדאי מבחינת עלות מול תועלת , אפשר המלצות על זכרונות כלשהם מבוססי TCCD ? משהו מכיר חנות חוץ מנעה שמוכרת DDR של G.SKILL ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  14. Started by HuGeMouTh,

עד היום כל הלוחות של FOXCONN היו גרועים ב OC, אם זה נכון זה צעד ממש לא טוב של ASUS. היחידה התהנה מהשילוב הזה זה FOXCONN שמספיק גדולה גם ככה אני בכלל לא מבין את החברה הזאתי (FOXCONN) יש להם כרטיסי מסך שלהם אבל הם בכל זאת שמרו גם את המותג LEADTEK (במקום להפוך את LEADTEK ל FOXCONN). הם כל כך אוהבים להתחרות נגד עצמם

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  15. בחרתי כבר את 4200+ AMD, אבל הורדתי אחר כך ל 3800+ בגלל שרציתי להוזיל קצת. אבל אז מישהו אמר לי שקונרו יותר טובים, אבל אני רואה שקונרו זה בערך רק 1 ghz. אז איך הוא יותר טוב ? אהה.. אם כבר אתם אומרים לי איזה מעבד הכי טוב, אולי כבר תעזרו לי עם הלוחות אם, כי שם יש לי יותר בעיה מאשר עם המעבד, כי אני בעצם לא מבין כלום בלוחות אם (אני צריך שזה לא יעלה לי הרבה) תודה MORIEL

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  16. מישהו יכול לכוון אותי בבקשה היכן אני יכולה למצוא לוח אם לפנטיום 3 שמתאים למעבד SLOT. אני די חדשה בעניין ולא ממש יודעת גם מה עליי לעשות אם זה אחר כך, אז אשמח אם אחרי שתפנו אותי . תסבירו לי מה צריך לעשות מכאן. :) תודה :-\ : ;D

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  17. Started by ytoledano,

והשאלה שלי זה אם אני צריך להזדזר כי AMD מתכננת איזה פייז-אוט של המעבדים האלה? או שגם עוד 3-4 חודשים אני אוכל לקנות אחד כזה עם לוח מתאים? עוד שאלה, איזה לוח כדאי להתאים לאחד המעבדים האלה - עם יכולות אוברקלוק, SATA RAID, ו DC? זה גם יעזור אם הלוח יוכל לתת 3.0 וולט לDIMMים, ואת הנתון הזה קשה למצוא באתרים של המוצרים.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  18. Started by Gal84,

לוחות של GIGABYTE המתאימים ל 805 , מתאים לשדרוג לבעלי AGP + DDR http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/TechGuide_List.aspx?NewTechID=96

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  19. עד לפני כמה ימים הזכרונות היו עובדים בדאוול מלא והייתי מקבל 55 בסופר פיי ומאתמול כשהתקנתי ווינדוס כבר אין יותר דאוול ואני מקבל 59 כשהמחשב מפורמט לגמרי! כמובן שאיפסתי ועשיתי כליר סימוס לראות מה הבעיה ועדיין עובד על סינגל בלבד! ניסיתי לשחק שם בהגדרות של הזכרונות ועדיין לא עובד,הפעלתי את הM.I.B של גיגה בייט בביוס ועדיין לא עובד ! מה עושים? יכול להיות שהזכרונות נפגמו? 2 הזכרונות הם של חברת PDP עם אותו הסריאל והם עבדו בדאוול לפני! הדגם הוא PDP LIBERTY 256 MB 400 DDR DAUL הם עובדים בתזמונים של2.5-3-3-6 מה עושים? הלוח הוא של חברת גיגהבייט דגם GA-8IPE1000-G והוא כאמור נקנה לפני כמה ימים ,ציפסט 865PE ,בבקשה אנשים שמבינים בלבד ,אני לא רוצה להרוס משהו ,ד"א אני רוצה לציין עוד…

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  20. Started by IceMan_22,

היי, אני מעוניין לקנות זיכרון 256MB נוסף למחשב של חברת Digma במהירות 400hz. ראיתי שיש את הפרמטר CL שלא ממש ברור לי מה הפירוש שלו. רק בשביל ידע כללי.. אצלי במחשב יש כבר זיכרון אחד כזה מסוג Digma ורשום עליו מעין מספר סידורי עם אותיות ומספרים, והשלושה ספרות הראשונות משמאל רשום D25. האם זה אומר שיש לי זיכרון עם CL 2.5? מה זה CL בכלל? כמה הוא קריטי מבחינתי? ומה רצוי לי לקנות? תודה לעונים..

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by dannydr,

שלום יש לי מחשב עם לוח אמ של ASUS p4p800 se. ויש לי 4 SLOT של DDR. הכנסתי לשנייהם 256 מ"ב DDR 440 וכשהמחשב עולה זה מראה מהירות שעון של 266 MHZ. מצורף קובץ שגם בתוכנה EVEREST זה מראה אותם נתונים. שאלתי היא האם לא אמור להיות לי מהירות של 400 אם בשני הזכרונות המהירות היא 200 MHZ וזה חריצי DUAL DDR? בתודה מראש דני [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by niv212,

לאחרונה קניתי מחשב חדש וכשקיבלתי אותו ניתנה לי הזדמנות לקחת במקום 2X1024 של קינגסטון 1X2048 של פאטריוט, השאלה שלי היא האם למרות שפאטריוט הרבה יותר טובים (לפי מה שהבנתי) וקשה להשיג אותם בארץ, 2 ערוצים של 1024 יעבדו לי יותר טוב?. (אני יודע שעדיף לי להביא עוד 2048 של פאטריוט, אולי בעתיד)

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  23. וזה המפרט שלו: Features Form Factor ATX Compatibility PC Chipset NVIDIA nForce4 Compatible Processors AMD Athlon 64, AMD Opteron Front Side Bus Speed 1000 MHz Technical Features Integrated Input/Output Ports USB 2.0 x 6 RJ45 Lan Port x 2 FireWire (IEEE1394a) x 2 Serial Port x 1 PS/2 Mouse x 1 PS/2 Keyboard x 1 Parallel Port (ECP/EPP/SPP) x 1 Floppy Port x 1 Expansion Slots PCI Express x16 x 1 PCI x 4 PCI Express x1 x 2 RAID Support JBOD Support SATA RAID 0 SATA RAID 1 SATA RAID 0+1 Storage Controller Type(s) Serial ATA II x 4 Processor Socket Type Socket 939 Max supported CPUs qty 1 Memory Memory Type DDR SDRAM Number of Memory Slots 4 x DIMMs …

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by xBlAdE,

האם הלוח שלי (MSI 915P COMBO) מספק מספיק מתח כדי להשתמש בזיכרון Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memory ואני אשתמש בשניים כאלה?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  25. Started by Sarlula,

אני רוצה לעדכן את הביוס שלי כי אני חושב שזה יוסיף את הפונקציה שאני צריך בשביל לפתור את הבעיה שלי. לוח האם שלי הוא: Dell Computer Corporation OptiPlex GX240 ומצאתי מאיפה להוריד לו עדכונים (לביוס): http://support.euro.dell.com/support/downloads/format.aspx?c=il&l=he&s=bsd&SystemID=PLX_PNT_P4_GX240&os=WW1&osl=EN&deviceid=162&typecnt=1&libid=1&releaseid=R46649&vercnt=5 הבעיה היא שאין לי כונן פלופי (דיסקטים) ולפי מה שהבנתי כאן בהורדות אין הפעלה ישירה דרך האינטרנט. איך אני יכול בכל-זאת לעדכן את הביוס שלי?

דיונים חדשים בפורומים