עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shloosh,

יש לי את הלוח המוכר של gigabyte 7VRXP,ונראה לי שעם כל הלוחות החדשים והמדהימים שיש עכשיו אולי כדאי להחליף כבר לוח אם חדש... יש לי r9700 pro והוא על 4x עכשיו אז אולי כדאי לעבור ל-8x ועוד כמה דברים אחרים כמו בעיה מעצבת של סאונד וכו'... שתהיה ערכת שבבים טובה nforce 2 או 3 אפילו... או אם יש משהו יותר טוב... יש לי 500 שקל,על מה אתם ממליצים שיהווה שיפור מהלוח הנוכחי, ואם אתם חושבים שכדאי לשפר משהו אחר אז גם תגידו!!! תודה!!!! ;D נ.ב יש לי amd 2000 אם זה משנה.. ואמרו לי שזה לוח טוב MSI K7N2 Delta-L nforce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR 400, AGP8X, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0 וגם מתאים בול לתקציב... מה עם זה Chaintech 7NIF2 nForce 2 Motherboard (Dual DDR400, AGP8X, VGA + TVOut, LAN, …

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  2. Started by BUNG,

קודם כל הBX2 שנראה ממש טוב עם כל המתחים האלה, ועכשיו ה-BearLake שהוא פשוט נראה מצויין ומביא DDR3 ו-PCI-E2.0. לפי איך שזה נראה הוא גם כן יביא תמיכה בDDR2 בוזמנית עם ה-DDR3. לא יודע מה איתכם אבל אני מחכה בקוצר רוח ראות בנצ'ים. תאריך יציאה משוער רבע ראשון-שני של 07. מקור http://www.ixbt.com/news/hard/index.shtml?06/96/57 (ברוסית)

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  3. שלום, רציתי לשאול, האם יש הבדלים בין זכרונות שונים כאשר לא עושים עליהם אוברקלוק? זאת אומרת, האם יהיה הבדל בין (רק דוגמא) זכרונות PC3200 DDR 400 של GeIL לעומת אלה של A-DATA - PC3200 DDR 400? או לעומת כל זכרון אחר? תודה.

4. Started by pergola,

בסביבות ה600 700 שקל עדיף כמה שיותר נמוך יש כזה דבר בכזה מחיר?!?! מעבד Conroe 1066MHz זיכרון DDR2 667MHZ עם 4 סלוטים כרטיס מסך סלוט PCI EXPRESSX16 כונן קשיח SATA 2

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  5. יש לי מחשב AMD 2500 ABUT AN7 ראדיון 9600 XT !! איזה זיכרון איזה חברה ! דחוף @

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  6. אוקיי אז חבר שלי משדרג את המחשב שלו- הוא מחליף לוח אם, מעבד וזכרונות והתקציב שלו זה 2000 ש"ח. בהתחלה לא תכננו לשדרג זכרונות אבל אז הוא אמר לי שיש לו 512MB וזה נראה לי הכרחי. הרכבתי לו את הקומבינציה הבאה: Intel Core 2 Duo E6400 BOX לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 זכרון G.SKILL DDR2 1024MB 667MHZ CL5. אנא הציעו קומבינציות יותר טובות אם יש לכם. תודה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  7. Started by allammo,

איך הAbit IP35? נשרף לי ASUS P5W DELUXE וחשבתי לקחת אותו, יש דעות בעד? נגד? יתרונות? חסרונות? תודה.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  8. Started by HaSY,

אני מחפש לוח אם של ASUS למחשב מבוסס AMD (מעבד 4600+, 2GB זיכרו 667, כרטיס מסך 8600GT, דיסק קשיח 2*256GB במערך RAID 0) לא נידרש OC, ולא ניראה לי גם שSLI (למרות שזה יכול להיות בונוס נחמד אם הוא לא מייקר משמעותית) קיבלתי המלצה על M2NE אחר כך ניתקלתי ב M2NPV-VM שלכאורה נותן מפרט דומה (כולל כרטיס מסך און-בורד שמיותר מבחינתי) במחיר נמוך יותר (100 שקל אצל הספק ממנו אני קונה) אין לי בעיה להוצי את הסכום היותר גבוה, השאלה אם יש הצדקה לעלות הגבוהה יותר, ומה היתרונות (אם בכלל) של הM2NE ? ואם יש לוח אם אחר במחיר דומה שלדעתכם עדיף אני אשמח לשמוע. תודה מראש HaSY

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  9. בחרתי כבר את 4200+ AMD, אבל הורדתי אחר כך ל 3800+ בגלל שרציתי להוזיל קצת. אבל אז מישהו אמר לי שקונרו יותר טובים, אבל אני רואה שקונרו זה בערך רק 1 ghz. אז איך הוא יותר טוב ? אהה.. אם כבר אתם אומרים לי איזה מעבד הכי טוב, אולי כבר תעזרו לי עם הלוחות אם, כי שם יש לי יותר בעיה מאשר עם המעבד, כי אני בעצם לא מבין כלום בלוחות אם (אני צריך שזה לא יעלה לי הרבה) תודה MORIEL

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  10. תראו אנשים אני מרכיב לי מחשב חדש וקניתי כבר את כול החלקים חוץ ממעבד לוח אם וזכרונות למי שרוצה לדעת מה החלקים שלי אז הנה הרשימה : מארז tt lan fire ספק כוח tt buterflay כונן דיוידי lite on dvd דיסק קשיח wd 80 gb ide 8 b כרטיס מסך redaon 9800 pro 128 mb כונן דיסקטים nec flopy כרטיס קול creative soundblaster 5.1 כבלי ide מעוגלים של tt קתודה של סאבמן ועכשין עוד לא החלטתי איזה מעבד לקנות ובגלל זה עוד לא קניתי לוח אם וזכרונות אז לשאלה !!! יש לי תקציב של 3000 שקל למעבד ולוח וזכרונות אני מתלבט בין פנטיום 4 במהירות 3.0 לבין אטלון 64 +3400 שהוא במהירות 2.2 מה כדאי לי לקחת כי הפנטיום יותר מהיר מהאלטון אבל מצד שני לאטלון יצא ציון יותר טוב בבנצמריקם וגם אני רוצה שהמחשב הזה יחזיק י…

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  11. מישהו יכול לכוון אותי בבקשה היכן אני יכולה למצוא לוח אם לפנטיום 3 שמתאים למעבד SLOT. אני די חדשה בעניין ולא ממש יודעת גם מה עליי לעשות אם זה אחר כך, אז אשמח אם אחרי שתפנו אותי . תסבירו לי מה צריך לעשות מכאן. :) תודה :-\ : ;D

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  12. התיישבנו לבחון את ביצועי המעבד המרוענן של AMD - האם ההשקה הזאת מצליחה להציל אותה מהפסד בתחרות הקשוחה העדכנית?לכתבה

13. Started by demonshlomo,

אני יכול לשים מעבד סלרון על לוח אם שעד עכשיו המעבד היה עליו? התושבת היא 478! נ.ב אני מחפש את הסלרון הכי זול שמתאם לתושבת 478,מצאתי ב 330 את הסלרון 1700 חדש מPCH שמתאם ל478 זה יעבוד? וזה בא עם היטסינק או שאני צריך לקנות אחד?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  14. ברצוני להרכיב מחשב HTPC רכשתי כרטים HAUPPAUGE-150 חשוב לי שבעתיד אוכל לשדרג את המחשב כשיהיה לי יותר תקציב ואשמח לקבל חוות דעת לגבי המארזים האלה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10798 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2935 תקציב למעבד וללוח אם ש"ח 600-1000. כמה שפחות עדיף. תודה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  15. Started by IceMan_22,

היי, אני מעוניין לקנות זיכרון 256MB נוסף למחשב של חברת Digma במהירות 400hz. ראיתי שיש את הפרמטר CL שלא ממש ברור לי מה הפירוש שלו. רק בשביל ידע כללי.. אצלי במחשב יש כבר זיכרון אחד כזה מסוג Digma ורשום עליו מעין מספר סידורי עם אותיות ומספרים, והשלושה ספרות הראשונות משמאל רשום D25. האם זה אומר שיש לי זיכרון עם CL 2.5? מה זה CL בכלל? כמה הוא קריטי מבחינתי? ומה רצוי לי לקנות? תודה לעונים..

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by benma,

האם ידוע מתי יגיעו לארץ מערכות מחשב מוכללות (EMBEDDED) עם מעבדי GEODE של AMD?

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  17. Started by omrij,

שלום לכולם האם כדאי לקנות זכרונות BH5 ל p4 3.0c(הבנתי שאפשר להגיע ל 433 ב 2-2-2-5 ב 2.75v) או לחכות ל 3200xl החדשים של corsair?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  18. התדרים של הזכרונות הDDR3 גבוהים ואמרים שזה טוב לאוברקלוק למעבד, ראיתי גם כמה אנשים שהחליטו לקנות זכרונות DDR2 1066 בטענה לOC. השאלה שלי היא כזאת, עם המעבדים של היום קשה מאוד להגיע לבאס של 400, מי שקונה יותר יצטרך עוד להשקיע בקירור כדי ל533 לא?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  19. Started by 54321,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין שני הלוחות האלו כי אני לא מצאתי הבדל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=10680

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  20. Started by x-pac,

יש ליכשיו לוח Intel Silver Reef על מעבד אניטל 2.4 בסוקט 478 רציתי להחליף אותו בAUAS p4p800 לצורכי אוברקלוק חיקיתי הרבה זמן אם הקניה והתקשרתי לכמה חנויות ולכולם אין ,נגמר!!! בלוח שיש לי עכשיו יש לי agp x4 וזה אומר שאין לי אפשרות אפילו לשדרג את הכרטיס שלי מה אתה מציאים לעשות??

21. http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=4277 או http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=6347 תודה.

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  22. וזה המפרט שלו: Features Form Factor ATX Compatibility PC Chipset NVIDIA nForce4 Compatible Processors AMD Athlon 64, AMD Opteron Front Side Bus Speed 1000 MHz Technical Features Integrated Input/Output Ports USB 2.0 x 6 RJ45 Lan Port x 2 FireWire (IEEE1394a) x 2 Serial Port x 1 PS/2 Mouse x 1 PS/2 Keyboard x 1 Parallel Port (ECP/EPP/SPP) x 1 Floppy Port x 1 Expansion Slots PCI Express x16 x 1 PCI x 4 PCI Express x1 x 2 RAID Support JBOD Support SATA RAID 0 SATA RAID 1 SATA RAID 0+1 Storage Controller Type(s) Serial ATA II x 4 Processor Socket Type Socket 939 Max supported CPUs qty 1 Memory Memory Type DDR SDRAM Number of Memory Slots 4 x DIMMs …

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by tom123,

האם ה- OCZ 512MB DDR-RAM 3500 EL Platinium Edition Memory יתאים ויעבוד טוב עם IC7MAX3???

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  24. יש לי במחשב השני מעבד core 2 due E6600 ובדקתי אותו עם התוכנה cpu-z וזה מה שיצא: אחרי זה בדקתי אותו בפעולה (בדיוק הפעלתי IE) וזה השתנה: זה בסדר או שרימו אותי או משהו? ועוד משהו זה מה שיצא בזיכרון 2X1Gb 667Mhz: למה המהירות שונה מ-667?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  25. Started by asaff74,

שלום כל חבריי הפורום המחשב שלי לא נדלק מיזה שבועה אנ בטוח שזה או ספק או לוח או מעבד יש לי לוח ASUS RAMPAGE 2 EXTREME וספק HEC CUAGER 700W חברים מה אני יכול לעשות בשביל לוודות מה הלך דרך אגב הנורות בלוח דולקות וכתוב על הצג של הלוח CPU INIT תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.