מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב, וראיתי בksp את הזכרונות שלהם, והמחיר שלהם נמוך לגמרי, רציתי לדעת למה והאם כדאי לקנות אותם, אני מתכנן לעשות oc וזכרונות 500mhz היו עוזרים :\
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום. מה עדיף geil או סמסונג. אני מתייחס ל512 מגה 3200. ראיתי של ג'ייל יש תזמונים יותר נמוכים 2.5 ולסמסונג 3 לגבי הלוח- abit nf 7 או epox 8rda+? מה יותר כדי? (אני יודע את כל התכונות של הלוחות) השאלה היא לגבי האמינות. כי שמעתי שיש כמה בעיות עם האיפוקס. וגם הלוח לא מתאים לכל מארז... והאם הזיכרונות של גייל ילכו טוב עם אביט?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לפני שעתיים קיבלתי את המחשב מחדש עם ווינדוס חדש מותקן, אמנם צריך עכשיו לשים הרבה תוכנות מחדש[ממה שאני זוכר כרגע, 3 תוכנות צריבה, 3 נגני מדיה, עוד דפדפן, נטלימיטר, הפוך על הפוך, תוכנה של אולימפוס] קיצר, הרבה בלאגן. אבל המחשב רץ נהדר, לא ראיתי כזאת מהירות אי פעם. מסתבר שהטכנאי שלי דווקא יצא גדול הפעם והביא לי את הלוח אם הטוב יותר, GA-G33M-S2H http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2600 יש לו אפילו יציאות ל7.1, ואני בכלל לא משתמש ברמקולים! יש לו כ.מסך מובנה לא אדיר, אבל מריץ את AUDIOSURF וזה ישעשע אותי עוד הרבה זמן.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
e8400 gigabyte ep43 zotac gtx260 מסך samsung 2433 אני לא מתכנן OC ברגע זה אך אולי בעתיד אני יעשה OC כדי להדביק את הקצב עם איכות המשחקים. חשבתי לקנות קיט 2X2 OCZ DDR2 800 ההתלבטות שלי זה בין http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_platinum_4gb_dual_channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_cl4_4gb_edition אין הבדל גדול במחירים אך האם יש הבדל משמעותי בביצועים? או שההבדל זניח מדי ועדיף לקחת את ההכי זול?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום רב. הלוח שלי כנראה פגום (קריסות בלתי מוסברות, ניסיתי להחליף כבר את שאר החלקים), מחפש לוח חלופי בתקציב שצוין. אפשר להשיג במחיר כזה לוח סביר עם תמיכה ב-RAID? המחשב משמש בעיקר לפיתוח ודורש חומרה איכותית. אודה על המלצות.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מעבד ולוח אם עד 300$ מNEWEGG. הדרישות שלי הם: מעבד אינטל, שיהיה טוב לOC לוח אם שיש לו 2 חיבורי PCIE שעובדים X16 בCROSSFIRE [אם יש כזה] ושגם יהיה טוב לOC שהחנות תהיה מNEWEGG אני רוצה שתהיה לי עוד אפשרות כי בתכנון ההתחלתי רציתי לקנות AMD X2 4600+ וAN9 32X בשביל לעשות SLI [8800GTS] X אבל בקרוב יוצא הסדרה החדשה של ATI ויש לי עוד זמן להחליט. לא כולל משלוח. ד"א מתי יוצאים הכרטיסים שתומכים בDX10 של ATI וכמה הכרטיס שאמור להתמודד עם הGTS יעלה? [פחות מ300$?] תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני בקרוב לקנות עומד מחשב חדש בקרוב. אז ההתלבטות שלי היא כזו: האם לקנות Athlon64 3000+ ולוח-אם מהדגמים החדשים שיצאו לאחרונה? או: לקנות P4 2.8C ב- 200ש''ח פחות, ולקנות לוח-אם חזק מאוד, ותיק, עם כבוד, כמו ה- P4C800 Deluxe של Asus? אני רוצה לציין שאני אעשה אוברקלוקינג גבוה, אז צריך להתחשב גם בזה. ולגבי הזכרונות: כדאי לי לקנות זכרונות מהירים מאוד, שיעמדו בבאסים גבוהים יותר כמו OCZ PC4000? או: זכרונות פחות מהירים, אבל הרבה יותר איכותיים כמו OCZ PC3500LE או Mushkin Black II (שניהם מבוססי BH5)? אלפי תודות לעוזרים. 8)
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המעבד הוא בעל תושבת 939 ומחובר ללוח אם Gigabyte מדגם GA-K8NF-9. לוח האם תומך בזכרון במהירות 400MHZ ורוחב הפס שלו הוא 800MHZ. מאחר והזכרון הוא צוואר בקבוק, נראה לי חשוב זכרון מטמון גדול ככל האפשר. נשאלת השאלה האם יש טעם להחליף רק את המעבד ל +Athlon 64 X2 4400 שהוא בעל אותה התושבת זכרון מטמון שך 2X1024 ? אם התשובה היא כן, איזה שינויים בקונפיגרציה (מתח, מכפיל מהירות וכו') צריך לבצע ? האם יש צורך גם בגוף קירור חדש? אגב, האם מדובר במעבד כפול ליבה אמיתי או בשתי ליבות מודבקות ?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה גודל ההשפעה על הביצועים שיש לזכרונות DDR2 במהירות 1066 מול 800, כאשר מדובר על מעבד Q6600 שעובד בבאס של 1066Mhz כי מבחינת מחיר יש הבדל של פי 2 בערך (2 גיגה זיכרון של 1066 עולים קרוב ל1000 שקל, בעוד ש2 גיגה של 800 אפשר להשיג ב500 שקל) תודה !
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מעוניין בלו ח אם של אסוס P6T Deluxe האם בשביל הלוח הזה עם זכרונות 1333 הלוח יעבוד ללא בעיות גם עם אוברקלוקינג ? האם יש השפעה בין CL9 ל- CL8
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לא מצאתי פורום מתאים הנוגע לחומרה כלית ושיכולים לשאול עלייה,ובכל זאת,כאן נראה פורום מתאים ובקיא בנושא! השאלה: כיצד בודקים התאמה של מעבד לזיכרון כלשהו למשל?? באילו מקרים לא אוכל להתאים זיכרון של 4GB למעבד כלשהו?(שהוא לא פנטיום 3 ענתיקה!! )? מהם כ==ל קריטריוני-ההתאמה הנהוגי לבדיקה על ידי הקונים ברכיבים נפרדים להרכבה שבהם מתחשבים לשם כך שאדע שהחלקים הם "תואמים",כלומר יכולים לעבוד במקביל ו"ביחד"?? והאם נכון לומר שהיום,אם אקח מחשב ואשים בו מכל רכיב את החדשים ביותר או המתקדמים שיש ולאו דווקא 'הכי' אוכל לדעת בוודאות שאותו מחשב יפעל כראוי והוא "מותאם" כפי שציינתי למעלה?כלומר אם אקח את אותו מחשב לאותה מטרה(משחקים,שרת,עריכה-גרפית,משרדי[חלש]?). תודה רבה מקרב לב לכל העונים ותורמ…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות לוח אם+זיכרון... התקציב שלי הוא עד 1000+מישלוח...אז החלטתי לקנות מ-KSP לוח אם ABIT IS7-E זכרונות A-DATA 400MHZ 256MB*2...הפשוטים (אלה שעולים 250 שקל ל-256MB) ויש לי עכשיו מעבד P4 2.4GHZ 533 א. שווה ליקנות מ-KSP??? (יש לזיכרונות וללוח אם אחריות לשנה) ב. האם יש לכם הצעות אחרות לגבי החלקים שאני קונה? ג. האם זה טוב ל-OC אבל לא רצחני...OC די קטן. ויש לי ספק ג'נרי(אם אני לא טועה זה ספק רקוב) 300W...כתוב שהחברה שלו זה Mono Mode תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
טוב תקשיבו 1.מה זה זיכרון מטמון? 2. במה הוא עוזר? האם הוא עוזר במשחקים? 3. האם ההבדל בין 1MB ל 2MB ל4MB גדולים ? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולםרציתי האם המעבד של אינטל החדש שזה Core i7 920, s1366, 8MB מתאים לי ללוח האם או שאני צריך להחליף אותוהלוח שלי הוא אסוס p5k p35 למרות שעל הקופסא של הלוח שלי כתוב שהוא תומך במעבדי 45 nm מה אתם אומרים מתאים או לא? האם יש באג במעבד הזה קראתי שיש איזה באגים במעבדים החדשים האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אהלן! יש לי שני הארד-דיסקים ATA ושני אופטיים גם ATA. האם הלוח של ASUS ה- P5B Deluxe יתאים? ראיתי שיש עליו המון כניסות של SATA אבל לא מצאתי שני ATA. (אחד לאופטיים ואחד לHDים). :silly: :silly:
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המליצו לי בפורום מפרטים על לוח של ג'יגהבייט מסוג Gigabyte GA-P35-DS3L אני רוצה להבין בבקשה מה ההבדלים בין הצ'יפסט של אינטל (p35) לבין nforce 680i? האינטל יותר טוב באופן משמעותי? בהשוואה בין הלוחות של ג'יגהבייט נראה לי שדווקא זה שמבוסס על nforce הוא קצת יותר טוב, אפילו שהוא יתמוך ב SLI, ואם אני לא אשתמש בזה זה סתם ביזבוז של מקום על הלוח וכסף. בקיצר - יש כאן למישהו המלצות ספציפיות נוספות לכאן או לכאן?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
(לא מצאתי ב faq ) ...
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
היי חברים אני רוצה זכרונות של DDR2 חשוב לי שיהיו 4 גיגה וכמה שיותר MHZ... הצעות יתקבלו בברכה בנוסף אני מוכר את ה- 2 סטיקים של 2 גיגה זכרון שלי 800MHZ של CROSAIR כמה יתנו לי תמורתם היום ?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה: GA-8ST800 של חברת ג'יגהבייט, וסטיק אחד (עלוב) של זכרון 256 מגה בייט- DDR-SDRAM, אני רוצה להחליף זכרונות, האם אני יכול לקנות זכרונות אחרים עם הלוח אם הזה? או רק SDRAM? ואם רק SDRAM אז אילו זכרונות 1024 מגהבייט מומלצים ובמחיר של עד 500 שקל. עוד שאלה: יש לי מעבד של אינטל, 2.66 ג'יגההרץ (חד ליבה), האם מומלץ לקנות סטיק אחד של 1024 או 2*512? אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כי אני אשאר עם הזכרונות האלו פחות משנה, אך בינתיים אני חייב זכרונות חדשים, כי המחשב מאוד איטי :\ (לא קשור לוירוסים וכו'). תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
אני צריך להחליט אם להגיע פיזית לחנות או להזמין דרך האינטרנט. החנות לא רחוקה מהבית שלי אבל יותר נוח אם זה יגיע לדואר. * אז אודה אם תייעצו לי באיזה אופן לקנות. * וגם - מה צריך לבדוק כשקונים זכרון 1 ג'יגה של קינגסטון? איך יודעים שלא מכרו לי מוצר לא טוב?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם , לא מזמן קיבלתי את המעבד הנ"ל ואני רוצה לקנות לוח אם וזכרונות מתאימים התקציב שלי הוא בערך עד 1000 שקל ללוח אם ועד 800 שקל לזכרונות אשמח מאוד אם תמליצו לי על דגמים טובים הדברים החשובים שאני רוצה מהולח והזכרונות זה יציבות בעיקר ביצועים טובים ויכולות אוברקלוק סבירות תודה לכל מי שיעזור תומר
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3308894,00.html :errrr:
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש ההבדל בין Athlon 64 3000+ (S-754) ל- Athlon 64 3000+ (S-939 חוץ מזה שזה סוקט אחר? ומה עדיף? איך הלוח אם הזה?הוא תומך ברשת אלחוטית? K8NS (s754) Nforce3 250 http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS.htm
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד 512 במקסימום 300 ש"ח הבעיה היא שהזכרון שיש לי כרגע די יקר לקנות עוד סטיק כזה וגם לא משתלם כבר אז חשבתי להוסיף Kingston 512Mb 400MHz CL2.5 השאלה חוץ מה שינוי ל2.5 יהיה איזושהי הפרעה לעבוד בDC מבחינת צ'יפים שונים? או שבכלל כדאי לקנות את הזכרון 2.5 הכי זול שאני מוצא?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-