עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מישהו יכול לכוון אותי בבקשה היכן אני יכולה למצוא לוח אם לפנטיום 3 שמתאים למעבד SLOT. אני די חדשה בעניין ולא ממש יודעת גם מה עליי לעשות אם זה אחר כך, אז אשמח אם אחרי שתפנו אותי . תסבירו לי מה צריך לעשות מכאן. :) תודה :-\ : ;D

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  2. Started by ytoledano,

והשאלה שלי זה אם אני צריך להזדזר כי AMD מתכננת איזה פייז-אוט של המעבדים האלה? או שגם עוד 3-4 חודשים אני אוכל לקנות אחד כזה עם לוח מתאים? עוד שאלה, איזה לוח כדאי להתאים לאחד המעבדים האלה - עם יכולות אוברקלוק, SATA RAID, ו DC? זה גם יעזור אם הלוח יוכל לתת 3.0 וולט לDIMMים, ואת הנתון הזה קשה למצוא באתרים של המוצרים.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  3. איזה לוח יותר טוב Asus P5B או 945P S-3 (לא לאוברקלוקינג)

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by niv212,

לאחרונה קניתי מחשב חדש וכשקיבלתי אותו ניתנה לי הזדמנות לקחת במקום 2X1024 של קינגסטון 1X2048 של פאטריוט, השאלה שלי היא האם למרות שפאטריוט הרבה יותר טובים (לפי מה שהבנתי) וקשה להשיג אותם בארץ, 2 ערוצים של 1024 יעבדו לי יותר טוב?. (אני יודע שעדיף לי להביא עוד 2048 של פאטריוט, אולי בעתיד)

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  5. ב NF7 יש ??

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. עד סוף החופש הגדול החלטתי שאני משדרג את המחשב חזק כלומר זה נהיה די מחשב חדש... אני מעוניין לקנות לוח אם תותחן לOC כמובן יחסית לתקציב (שלא תגידו לי איך אתה רוצה בתקציב שלך לוח אם טוב! ???) ומעבד חדש+קירור מעולה+ספק אני יודע שהקירור והספק לא קשורים לנושא אבל למה להתחיל ללכת מפה לשם לשאול ביחידות בואו נרכז את זה לנושא אחד שיהיה לי יותר פשוט להבין אתכם... (אם אפשר כמובן אני לא רוצה להתחיל לקבוע פה למנהלים את החוקים) עכשיו האפשרויות ששקלתי עד עכשיו: E2160+AC Freezer 7+Asus P5B כאשר הלוח אם תומך בזכרונות 800 ו-Quad Core כך שהוא עונה על שידרוג עתיד-עתיד... השאלה איך הוא ב-OC מישהו יודע? או שלהישאר עם המעבד שלי אבל נראה לי הוא חרא מידי לא יהיה טוב ל-OC חם כמו תנור (הוא 90NM זבל ח…

7. Started by brainwave,

שלום, אני קצת חדש במחשבים ואני רוצה להבין את נתוני המחשב שלי. הנה תמונות מהתוכנה CPU-Z (אם אפשר להגיד לי את נתוני המחשב שלי בצורה הזאת: דוגמא INTEL PENTIUM 4 PRESCCOT 530,3000/200, DDR2-53 וגם מה כל דבר אומר..) '>http://www.2send.us/"] [ '>http://www.2send.us/"] '>http://www.2send.us/"] '>http://www.2send.us/"] תודה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  8. הם אותו מחיר בערך מה עדיף למשחקים ?????

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  9. אם יש לי כרטיס זיכרון SDRam בן 128 מ"ב (4*32), האם ישנה מניעה כל שהיא להוסיף עוד כמות זיכרון (256 מ"ב) אבל בעל 8 מודולי זיכרון (8*32)? האם ישנה משמעות למספר מודולי הזיכרון על הכרטיס והאם הדבר עלול לגרום לתקיעת מחשב או כל תופעה אחרת. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 531 צפיות
  10. הפכתי את העולם ולא מצאתי.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by Maiasony,

מהו ? ואיפה אפשר לקנות אותו ?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by Kobi Ohanna,

היי מתייעץ עם המומחים שיש פה, כרגע המחשב שלי: AMD RYZEN 9 5959X 64GB KINGSTONE FURRY 2400 CL15 ASRock X570 Creator GTX 1070 TI כרטיס מסך יוחלף בקרוב או סידרה 3000 או 4000 בעיקרון אני עובד עם HOUDINI AND REDSHIFT וקומפוזיציה NUKEX משום מה המחשב "עובד" לאט" האם יש לי בעיית תיזמונים של זיכרונות מול מעבד? על איזה סט זכרונות הייתם ממליצים והאם כדאי להגדיל ל 128GB?

13. Started by lital_shoham,

היי האחד הוא single side 256 MB והשני הוא 128 dual side שניהם 133 MHZ הבעיה היא כשאני מכניסה את ה- 133 המחשב עולה אך ה-XP עושה בעיות. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  14. Started by shay360,

לפי כמה ימים נעזרתי בפורום מפרטי מחשב בהרכבת מחשב אך עדיין לא הזמנתי אותו. המעבד במפרט כלל את המעבד AMD 64Bit AM2 4000 DualCore . היום באתי להזמין את המחשב אני רואה פתאום שהמעבד לא קיים באתר IQPC. שאלתי אותם למה הוא לא נמצא (אתמול הוא כן היה) וקיבלתי תשובה ש AMD כבר לא מייצרים את המעבד הזה. השאלה שלי היא למה? יש בו בעיות? עדיף לקנות את ה 4200 ?

15. Started by LIOR42,

פורסמה לא מזמן כתבה בוואלה שבא רשום שאיזה צעיר מהעולם הצליח בצורה מסויימת להריץ את המעבד שלו למהירות 7000 GHZ נראה לכם רציני?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  16. Started by moloko29,

שידרגתי את המעבד לקונרו 6300 לוח אם של אסרוק ב360 שקל והשאר השארתי והמחשב עדיין עובד לאט מה עוד יש לי לשדרג על מנת שהכל יעבוד חלק ? יש לי 1 ג'יגה זיכרון של ddr 1 333 כרטיס מסך ati 9200 והארד דיסק של 80 ג'יגה 7200 אני רוצה לציין שאני עובד הרבה עם פוטו שופ ותוכנות גקרפיות למיניהם תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by אחים באמת,

בשביל חבר... זה המחשב שלו-מצ"ב תמונה 1. המחשב שלו נתקע בהתכתבות בפיסבוק כי זה אקספלוור 6 - לא מסתדר עם פיסבוק טוב . ולכן יש אפשרות או להתקין פרי פוקס או אקספלוור 7 . עדיף 7 בגלל ששם עובד ועולה כל הרכיבים ולא כל הזמן צריך לעדכן את זה כמו פרי פוקס שהיא בכלל לא מבינה נדה במחשבים . 2. יש לו בעיה עם העלאת תוכנות תמונות וקבצים , ואני אמרתי לו שלא נראה לי שכדאי להשקיע במחשב כזה ישן , מה דעתכם בנושא האם אפשר להוסיף לו RAM? והאם זה משתלם ? אם אני יסדר לו את המחשב : 1. אני ישדרג לו לSP3 שגם ככה יהיה לו אקספלוור 7 ויסתדר לו כל הבעיה עם האינטרנט וכל מיני בעיות דומות . 2. יכנס לmsconfig ויפסיק לו כל מיני תוכנות שעובדות פתאום בהדלקה עם המחשב . 3. מה אם RAM להמליץ לו לקנות , או לא שווה …

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  18. Started by menacex,

שלום אני מחליף את הבורד והמעבד שלי לאינטל ויש ברשותי כיום ציפ של 512 DDR של קינגסטון. בכל אופן אני מעונין להוסיף עוד 512 על מנת שזה יעבוד בדואל צאנל. האם קניה של A-DATA 512 מ KSP תהיה מספקת ? האם זה יעבוד טוב בצורה טובה ? והאם OC יהיה אפשרי בעתיד ? תודה .

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by Oranili,

יש לי זכרונות של 3200 CL2.5 עכשיו יש לי 3 סטיקים של כאלה 256 256 256 768 RAM ! עכשיו אם אני יקנה את זה Kreton 256 MB 400MHZ DDR PC-3200 8 Chip - CL 2.5 - VT/Starex Series זה יתאים ? ... כי אין לי אותה חברה עכשיו ... זה לא משנה ? תודה

• 8 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by stas_k,

שלום. מה עדיף geil או סמסונג. אני מתייחס ל512 מגה 3200. ראיתי של ג'ייל יש תזמונים יותר נמוכים 2.5 ולסמסונג 3 לגבי הלוח- abit nf 7 או epox 8rda+? מה יותר כדי? (אני יודע את כל התכונות של הלוחות) השאלה היא לגבי האמינות. כי שמעתי שיש כמה בעיות עם האיפוקס. וגם הלוח לא מתאים לכל מארז... והאם הזיכרונות של גייל ילכו טוב עם אביט?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by barartzi,

קונה מחשב ומתלבט ביניהם

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  22. Started by יניב קופר,

מבקש עזרה בבחירת לוח אם לסוקט 775 מחפש לוח שיעבוד מהר

23. לוח-אם: EPoX 8KDA3J מעבד: AMD Athlon 64 2800 כרגע יש לי סטיק אחד של 512MB מתוצרת A-Data, ברצוני לעבור ל1 ג'יגה. השאלה היא, האם להוסיף "סתם" סטיק של 512MB DDR או שעדיף להחליף גם את הסטיק הנוכחי ולשים שניים זהים? (מהם כל ה"קיטים" האלו שיש באתרים) כל עזרה תתקבל בברכה מכיוון שאיני מבין יותר מדי בכל הקשור לחומרה הפנימית של המחשב עריכה: ולא, אני לא מתכוון להחליף את לוח-האם או את המעבד בשביל לתמוך בזכרונות חדישים יותר מבחינה טכנולוגית.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by Vaknir,

יש לי כרגע 256 זיכרון 133hz ורציתי לדעת מה עדדיף, האם כדאי לקנות עוד אחד 256 באותה מהירות או לקנות אחד 512 במהירות גבוהה יותר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  25. Started by mega1234,

חיברתי שני מאווררים ללוח אם שלי ( D850GB ) והם לא עובדים. יש למישהו רעיון ? המחשב עובד מצוין ואין בעיות, אני עובד עם ספק 300 - יש מצב שזאת הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים