מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי 1 GB זכרון של GEIL תזמונים 2.5-8-4-4 שאלתי איזה התזמונים האלה והאם הזכרונות שיש לי לא יוצרים לי מגבלה במפרט הבא מעבד AMD 64 939 לוח אם DFI 939 NF4 ULTRA INFINIT כרטיס מסך ATI X1800 GTO את המעבד כבר יש לי מהמחשב הקודם אני צריך לרכוש את הלוח ואת כרטיס המסך
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
מהו הTDP של ה3570K לאחר OC? מישהו יודע? אני יודע שהTDP במהירות המקורית הוא 77W... אשמח גם להצעה למאוור טוב עם פיזור חום של 200W+ (אם זה קיים) תודה
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום כל חבריי הפורום המחשב שלי לא נדלק מיזה שבועה אנ בטוח שזה או ספק או לוח או מעבד יש לי לוח ASUS RAMPAGE 2 EXTREME וספק HEC CUAGER 700W חברים מה אני יכול לעשות בשביל לוודות מה הלך דרך אגב הנורות בלוח דולקות וכתוב על הצג של הלוח CPU INIT תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
- 1 follower
-
-
ספינת הדגל של דור מעבדי Ryzen 9000 יוצא רשמית למחשבים שולחניים - הרצנו את המעבד המסקרן דרך שלל מבחני ביצועים והבחנו שהפעם אופן שידרוג הביצועים הוא סלקטיבי במיוחד. אזהרה - המעבד הזה הוא ממש לא לכולםלכתבה
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
- 4 followers
-
-
המלצה על לוח אם של אינטל למעבד 2GHZ לזיכרון DDR 512MB שלא יהיה זול ולא יקר.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
מישהו יכול לכוון אותי בבקשה היכן אני יכולה למצוא לוח אם לפנטיום 3 שמתאים למעבד SLOT. אני די חדשה בעניין ולא ממש יודעת גם מה עליי לעשות אם זה אחר כך, אז אשמח אם אחרי שתפנו אותי . תסבירו לי מה צריך לעשות מכאן. :) תודה :-\ : ;D
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
כן אני יודע שכנראה הציקו לכם עם therad כזה כבר 14 אלף פעם ואני יודע שאני סתם n00b אבל אני רוצה לקנות מערכת טובה בכסף שלי ולכן באתי למומחים . המפרט הקיים: Athlon XP 1800+ (מלפני שנה וחצי) לוח אם Gigabyte (גם מלפני שנה וחצי) Gigacube R9600PRO (מלפני חודשיים) 256MB DDR 333Mhz (גם מלפני שנה וחצי) כרטיס קול, רשת ומארז גנריים. השדרוג הוא כאמור של המעבד, לוח האם והזכרון(גם מארז אם צריך) והמחשב הוא לצורך משחקים. תודה רבה חברה. ;D
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
C3 , או משהו מקביל אליהם באותו טווח מחיר?????? ההעדפה היא ללוחות VIA ולמעבדי C3
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אני לא מבין למה הם קראו ללוחות האם שלהם LAN PARTY! למישהו יש מושג..??
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
הזמינות בחנויות בחו"ל תהיה מיידית אולי גם דגם ה 3500+ יהיה ווניס בזמן ההשקה.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי מעבד a64 3200 newcastle s.754, איך אני בודק איזה סטפינג יש לי? אתם יכולים בבקשה לתת לי רשימה של הספינגים הכי טובים למעבד שלי??
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי את הלוח הבא : http://www.intel.com/design/motherbd/cy/index.htm כשאני מנסה לחבר כרטיסים שונים לחריצי PCI שונים בלוח הזה , הכרטיסים לא מזוהים כלל ע"י הוינדוס (XP SP2) . יש לציין שהכרטיסים הללו עובדים מצויין במחשבים אחרים. השאלה היא האם ייתכן שהחריצים תקולים או שמא ישנה איזושהי הגדרה שנועלת חריצי PCI ? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום. אני בטוח שיש כאן הסבר באיזשהו מקום אבל לא מצאתי... :s05: בלוח שבו DUAL CHANNEL - מה ההבדל בין כשמחברים 2 סטיקים של 256 לבין כשמחברים אחד של 512. במה ועד כמה יתבטא ההבדל (באופן תאורטי ובאופן מעשי) ? אשמח לקבל תשובה . תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אז ככה: המחשב מיועד 80% לגלישה באנטרנט 10% משחקים 10% צריבות,טקסטים,ועוד.. אני קונה מחשב חדש ויש לי תקציב של עד 5500 ש"ח והוא צריך לכלול מסך דק 17" יש לי היתלבטות בין אינטל לAMD המערכת של אינטל כוללת ככה: p-4 3g 775 lga m.board{intel/asus/msi/gigabyte}915 ddr 2 pci-e s-ata כמובן על הלוח יהיו כרטיס קול ,כרטיס רשת 512 ddr2 400mhz כרטיס מסך-radeon x600 או xfx5750 h.d-80g sata dvd rw+/- cd/dvd floppy מסך 17" דק-benq או fujitsu או umax {נכון למחירים של היום} מארז ,ספק,מקלדת ועכבר והמערכת של AMD מתבססת על socket939 עם מעבד של לפחות 3200 ושאר המפרט הנ"ל למעט DDR2 שאינני יודע אם הוא תומך בו אז מה כדאי לקנות? האם בכלל זאת מערכת טובה? האם היא שווה את המחיר? …
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
לפי כתבה בYNET אינטל שוב תתחיל לסבך לנו את החיים אם מיתוג מחדש של המעבדים שלה ה"יונה" יקרא "CORE" או CORE DUO או CORE SOLO בהתאמה לפי מספר הליבות שבו. לינק למקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3171849,00.html#n תמונות של המתוגים החדשים: http://tinypic.com/ftfxnc.jpg
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
רצוי הכי טוב שאפשר במגבלת תקציב של עד 550 ש"ח.תומך SATA
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין DFI NF4 INFINITY לבין DFI NF4 ULTRA INFINITY ? כי אני מבלבט איזה מהם לקחת
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני יודע שטכנית שניהם מתאימים...אבל נראה לי שצריכים לעדכן ביוס ללוח. אז ככה זה המעבד : AMD Sempron 2800 Socket 754 Box Palermo וזה הלוח : Gigabyte GA-K8NS nVIDIA nForce3 250 Socket 754 מה אתם אומרים? כי הרכבתי הכל וזה לא עובד...אין לי שמץ למה הכל מחובר כמו שצריך
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום כולם אני מחפש לוח חדש לs939 שהיה טוב עדין עוד ככה 6 שנים לשדרוג למעבדים כופלי הליבות שהיו פה רציתי לדעת אם שווה להשקיע בשביל הלוחות של dfi למרות שלא מתוכנן אובר קלוק או שזה סתם ביזבוז כסף תודה
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
רניתי מחשב חדש וקבלתי אותו היום הלוח אם הוא-Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard עכשיו אני מחפש את הדרייברים (של כול הניתונים) כי יש לי בעיה עם הדיסק שהוא נתקע לי כול הזמן אז בבקשה בבקשה עם מישהו יכול להגיד לי היכן אני מוריד אותם את ההתקנה? בבקשה ותודה
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
חיפשתי בביוס ולא מצאתי אפשרות כזאת מישה יודע איך לבטל זה נעשה ע"י תוכנה חיצונית? דרך אגב מצטער אם זה לא קשור לפורם הזה לא מצאתי פורם מתאים יותר :-[
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
I need to buy new M.B I need it to have LGA775 socket P4 3Ghz 64 bit 1M Also I need to have support DDR 1 And AGPx8 Also I need to know if this M.B have unlock cpu multiplier Reg.
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכורונת 400MHZ , והמעבד הוא 333MHZ. עכשיו כמובן שהלוח מפעיל את הזכרונות כ 333MHZ, ורציתי לדעת עם כדאי לי לעלות אותם ל 400MHZ (ה DEFAULT) שלהם או להשאיר את זה כמו שזה עכשיו ? או מה הכי מומלץ לשים אותם כדי לקבל ביצועים מירבים ?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
זה הלוח אם: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23747 זה המעבד: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=2354&from=show_details.asp&main_cat=1&sub_cat1=2&sub_cat2=83&sub_cat3=22&last_cat=sub_cat3&cat_id=22 אשמח לתגובות\המלצות לשינוי...
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-