מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הדרישות שלי: מעבדי AMD ATHLON XP החדשים ביותר DDR החדשים לא יותר מידי PCI AGP8 אני מחפש לוח שלא יבוצע עליו אוברקלוק והוא לא מיועד לכך. לוח טוב ואמין אם כרטיס קול מובנה וכרטיס רשת מובנה. כרטיס קול לא חייב להיות סראונד אני יודע שיש המון אני פשוט רוצה המלצות שלכם על לוח חדש טוב ואמין ולא יקר במיוחד... עד 600 שקל רצוי לינק
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני חושב לקנות תוספת של 256 MB (יש לי 128X2) למחשב אבל אני לא יודע איזה סוג הלוח אם שלי תואם ואיזה הוא לא, אני גם לא יודע כמה חריצים פנוים יש לי לזיכרון (אם יש בכלל). הלוח הוא D850MV של אינטל. יש לי את התוכנה AIDA32 אז תסבירו לי איפה כתוב עם איזה סוג זכרונות הלוח עובד וכמה אני יכל להוסיף. אולי זה יעזור?: הדגם לא מופיע באתר של החברה :'(
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אחרי הרבה דיונים בפורום, בעזרתכם החלטתי על זיכרון OCZ אבל אין להם במלאי את הדגם שהמלצתם לי. מה שיש להם זה : OCZ PC-3200 DDR 512MB DUAL CHANNEL PREMIER SERIES - אני קונה 2 של 512 http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+DDR+PC-3200+Premier+Dual+Channel למדתי בפורום שהזכרונות הטובים הם C 2 ואלה שרוצים לשים לי במחשב לא. המחשב הוא עבור עריכה ודיאו וגרפיקה והלוח הוא Asus P4C -E - DeLuxe האם כדאי ללכת על זיכרונות האלה (רק שלא יהו הצעות על דברים שאין במלאי. יש אפשרות כנראה גם ל-GeIL DDR 512MB 3200 400mhz Golden Dragon Value (אבל הם לא מופיעים באתר של ASUS כמתאימים) ;D האם יש התאמת הזכרונות שמציעם לי ללוח ואוכל להוציא מקסימום מהלוח והזיכרונות
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שתי דברים 1. cas katency (cl) זה זמן התגובה של הזיכרון?? 2. מה זה אומר נגיד 2-3-3-2 הראשון cl ומה זה כל השאר?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel i845G יש לו תמיכה ב-Serial ATA?
-
- 4 תגובות
- 454 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 750 ש"ח ....חשבתי על EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 מה אתם אומרים? יש הצעה יותר טובה.? תודה...
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח aopen ax63 pro והביוס שלו די ישן (99) (בדקתי בעזרת AIDA32) רציתי לדעת, מה יכולים להיות הייתרונות בהתקנת גרסת BIOS הכי עדכנית (הנה הגרסה : (הראשון ברשימה) http://download.aopen.com.tw/downloads/default.asp?keyword=AX63%20Pro&Software=All&searchoption=keyword&sel=category&seltype=BIOS&selpage= ) יתרונות, כלומר מה זה ייתן לי ? (אני לא מתעסק באוברקלוקינג, אבל זה אולי יוסיף איכשהו מהירות, או ביצועים יותר טובים לזכרון או משהו ?) ודבר שני, איך אני מתקין את זה ? יש ב ZIP שני קבצים בסה"כ : AX63P132.BIN AX63P132.EXE אני יכול להפעיל את זה ב WIN או רק ב DOS (יש לי XP PRO) האם יש תהליך שצריך לעקוב אחריו ? איך אני מגבה את הביוס העכשווי שלי ? (…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום אני מתכננן ליבנות HTPC ורציתי לדעת איזה יותר כאדיי לי ביגלל שאני לא הבנתי ממש את ההבדלים בינייהם כי A7N8X-VM תומך בDDR 400 והA7N8X-VM/400 צומך ב400 FSB אבל עד DDR 333 - 2700???? איך זה יכול להיות. *שניהם של ASUS למי שלא יודע ואם אתם מכירים לוחות אחרים טובים מבוססים NFORCE 2 תגידו לי
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי חבר אשר יש לו על המחשב שתי ציפים של 128 SDRAM ובנוסף לכך ציפ נוסף 64 SDRAM. המחשב מראה כשמדליקים ספירה עד קצת יותר מ-320 MB. השאלה שלי, האם זה נכון לעשות כך? האם זה עלול לפגוע במחשב, פשוט עד כמה שאני יודע אם שמים כמה ציפים, כולם יהיו בעלי אותו גודל.
-
אז ככה... הזמנתי מהאתר פנדה לוח אם של ג'יגה בייט כחלק מהזמנה של מחשב.. הם כרגע טילפנו ואמרו שיש בעיה ולחא ניתן לספק את הלוח בזמן הקרוב כי המשלוח נתקע במכס.. הם הציעו לי לבחור לוח אחר.. ואין לי ממש מושג איזה כדאי.. אני צריך במחיר של עד 530 שקל ושיתמוך בזיכרונות 400 agpx8 ושיהיו לפחות 4 יו אס בי 2 בבקשה מישהו יכול להמליץ לי על לוח במחיר הזה מהאתר pandas המון תודה ;D www.pandas.co.il
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני יקבל שבוע הבא סטיק אחד של 256 ram , עכשיו אני רק צריך לשים אתוו בחריץ להפעיל תמחשב וזהו ? אני לא צריך להגדיר כלום בביוס ? המחשב יזהה אותו אוטומטית ? והלוח שלי תומך Dual DDR , איך אני מנצל אותו ? ועוד שאלה חשובה , יש לי עכשיו סטיק אחד של סמסונג במהירות של 333 PC 2700 , אמרו לי שסמסונג זה גרוע , כדאי לי לקנות קינגסטון מאותו סוג ? זה משנה שזה לא מאותו חברה ? המחשב שלי הוא : p4 2400 533 Mhz Samsung 256 DDr SDRAM pc 2700 333 MHZ Win xp Asus p4s800
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שיכלול מעבד p4 עם 800mhz fsb, זכרונות dual-ddr של ocz במהירות של 500MHZ וכרטיס מסך APGX8 אני רוצה לוח אם חזק ויציב שיתמוך הכל הרכיבים שלי, לא מתוכנן בשנה הקרובה OC וגם לא צריך סאונד on-board כי אני קונה כרטיס קול. תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי לוח עם יציאת קול קדמית ו-USB קדמי ואילו למארז יש רק USB קדמי. מה זה אומר בדיוק? אני לא יוכל להוציא AUDIO או שאני לא יוכל רק מקדימה או שאני פשוט צריך להחליף מארז?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ה-256MB DDR PC3200 CAS2.5 של Corsair יהיו זקוקים לקירור מיוחד? ;D
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי זיכרון TWINX512-3200LL XMS3200 512MB 2-3-2-6 http://www.corsairmicro.com/corsair/products/specs/twinx512-3200ll.pdf ואני לא יודע מה לשים ב ras,rcd,rp ו cas בהגדרות של הביוס מה מהמספרים מתאים למה?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) The AI7 is the first motherboard with intelligent hardware monitoring: µGuru. Based on the 865PE chipset, the AI7 also comes with Game Accelerator, a BIOS tweak that allows users to increase their performance up to 30%. [PIV/DDR] מה הולך פה? ולמה זה עולה פחות מה IC7 שלי עם 30% שיפור בביצועים? מישהו יכול להסביר לי קצת?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי הלוח הוא NF7 משודרג. מה שבאמת קורץ לי זה החיבור כניסה של אודיו דיגיטלי ותמיכה מלאה בultra400. בכל מקרה, אני לא מוצא שום בקורות על הלוח. תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש עם לוח ASUS חדש ורציתי לדעת אם RAID זה כל כך חשוב ומה זה בכלל. תודה חברה! ;D
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איזה ראם הכי כדאי לקנות ללוח ASUS מסדרת ה-P4P800!
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אני צריך עזרה מהר! אני קונה מחר מחשב מחר ועדיין לא החלטתי איזה לוח אם לקחת! האפשרויות שלי כרגע הן: Asus P4P800 Deluxe MSI Neo2-LS Abit IC7 עכשיו, אני לא הולך לעשות OC אפילו לא קטן, המחשב הוא בעיקר למשחקים וסרטים. הנה המעבד והזכרון אוליי זה יעזור... Pentium 2.8Ghz 800FSB Samsung Original PC3200 512MB x 2 הסתכלתי ב 2 השוואות גדולות בין לוחות אם, אחת ב Toms Hardware שם ה NEO2 ניצח, ואחת ב Digital-Daily שם ה Asus ניצח... ה IC7 שמעתי שהוא בסדר למרות שאני לא הולך לעשות OC בכלל... ה NEO2 יותר זול משני האחרים באיזה 150 שקל דרך אגב אז זה גם שיכול. אני צריך דעות לגבי מה לקחת, עם הסבר למה בבקשה, אם משהו יוכל לתת לי השוואה שלישית בין הלוחות אם זה יהיה נהדר! יתרונות\חסרונות של כל לוח …
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שלא מצאתי בלינק "כל מה שרציתם לדעת על זכרונות תזמונים וכו'... וגם לא במנוע החיפוש מידע רלונטי בנושא. רציתי לדעת מה המושג ECC אומר, ומה ההבדל בין סוגי הזכרונות וכמובן, מה טוב יותר ל-OC. בתודה, אסף.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, פיתוח תוכנה, וגרפיקה דו-מימדית. Intel P4 2.8 800Mhz FSB 256MB Micron DDR PC3200/400 x2 Gigabyte GA-8I875 (875P) ATX האם זה בכלל מתאים? P4 עם באס של 800MHZ, לזכרונות של400mhz? אם כך אז למה יש גרסאות גם של 400\533 ומה ההבדל בינהם? בתודה מראש. EDIT: אל תתעסקו לי עם הכותרות בבקשה.
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני בקרוב יחליף את הזכרון שלי בקורסאיר כזה 3200, ושמעתי שיש כמה בעיות בקשר לבעייה הזאת... הבנתי שזה לא משהו הכי רציני, פשוט זאת בעייה באסוס, שהוא לא אוהב את הגדרות ה SPD של הקורסאיר, וקורסאיר ממליצה להכניס זכרון אחר, להכנס לביוס, לכוון את ההגדרות של קורסאיר ולהכניס אותו שוב וזה עובד... אני שואל, אם הבעייה הזאת משפיעה על הביצועים, על התזמונים (אולי אסור לגעת בהם או משהו?) בקיצור, חוץ מזה שהוא עושה טיפה בעיות בהתקנה שלו עם ההגדרות וזה הוא בסדר גמור על האסוס? אני לא הולך לשחק עם זה יותר מדיי... אז כל מיני בעיות שלא קשורות למה שכתוב לא אכפת לי... למשל איפוס ביוס וזה.. לא מתעסק עם זה. תודה
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=19-103-425&DEPA=1&sumit=property&catalog=343&mfrcode=0&propertycodevalue=4954,4425&keywords=&minprice=&maxprice= ללא הרבה מילים ... פשוט תכנסו ללינק יש שם טעות בפרטים התכנים ... כתוב שזה 2GHZ עם 1מב מטמון רמה 2 שזה עקרונית בכלל 3200+ ה3000 + בא או ב2גה"ז עם 512 מטמון (ניוקאסטל) או ב1.8GHZ עם 1מ"ב מטמון בכל מקרה זה ה1.8GHZ עם 1מ"ב מטמון רמה 2 ... פשוט אם תבדקו בחיפשו מוצרים לפי קטגוריה>A64 תראו שיש שם לינק ל1.8GHZ וזה יביא אותכם לדף הזה ;D
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-