עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי מעבד a64 3200 newcastle s.754, איך אני בודק איזה סטפינג יש לי? אתם יכולים בבקשה לתת לי רשימה של הספינגים הכי טובים למעבד שלי??

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  2. המפרט: Pentium® D925 CPU 3.00GHz 4m dualcore זיכרון: 2GB RAM לוח אם: MSI V2 945GCM5-F 1333 כרטיס מסך: POWERCOLOR ATI RADEON HD4670 512MB DDR3 PCIE השאלה שלי היא איך המשחקים הבאים יעבדו במחשב שלי: GTA IV COD5 CRYSIS FALLOUT 3

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  3. Started by Kolshamen,

איזה חברה אתם מעדיפים? אמינות הגדרות ביוס קירור של הלוח תוכנות של החברה וכו....

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  4. Started by tomystein,

יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-K8NF-9 סוקט 939 מישהו יכול להגיד לי אם זה תומך בESATA. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד של WD שיש לו יציאה של ESATA שתומך במהירות של עד 3 GB בשניה ואני צריך לדעת אם יש לי לאן לחבר את זה במחשב.. תודה!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by udi,

שלום לפני כחודש פורסם מאמר על כך ש 4 לאוקטובר יושק לוח אם כולל כ.מסך מובנה האם משהוא יודע מתי הם אמורים להגיע לישראל ואיפה אולי אפשר למצוא עליהם מאמרים וסקרים כדי לדעת על טיבם ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  6. חברת הענק מצליחה להתעלות בגדול מעל לכל ציפיות הביצועים המוקדמות ומוכיחה כי שבב ה-M1 המקורי היה רק חימום קל לפני הדבר האמיתילכתבה

7. Started by Y.k,

היי, אני קונה עכשיו מחשב חדש ורציתי לדעת איזה זכרון אתם ממליצים? אני רוצה 2 סטיקים של 1GB הבנתי שהציפים של MICRON הכי טובים - האם נכון? אם כן אתם יכולים להמליץ לי על דגם שמוכרים בארץ עם הציפ הזה? האם CL4 מסיק טוב או שCL3 עדיף למרות מחירו היקר? האם ההפרש במחיר שווה את הפיצוי במהירות? תודה!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  8. אני בקרוב לקנות עומד מחשב חדש בקרוב. אז ההתלבטות שלי היא כזו: האם לקנות Athlon64 3000+ ולוח-אם מהדגמים החדשים שיצאו לאחרונה? או: לקנות P4 2.8C ב- 200ש''ח פחות, ולקנות לוח-אם חזק מאוד, ותיק, עם כבוד, כמו ה- P4C800 Deluxe של Asus? אני רוצה לציין שאני אעשה אוברקלוקינג גבוה, אז צריך להתחשב גם בזה. ולגבי הזכרונות: כדאי לי לקנות זכרונות מהירים מאוד, שיעמדו בבאסים גבוהים יותר כמו OCZ PC4000? או: זכרונות פחות מהירים, אבל הרבה יותר איכותיים כמו OCZ PC3500LE או Mushkin Black II (שניהם מבוססי BH5)? אלפי תודות לעוזרים. 8)

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  9. היום קיבלתי לוח ומעבד חדש. לוח: D915PGN מעבד: Intel Itanium 2 והבעיה זה שקיבלתי את המעבד והלוח בלי גוף קירור למעבד אז אני צריך לקנות אחד ואני לא יודע איזה יתאים. בבקשה תעזרו לי בחלטה.

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  10. שלום קניתי מחשב חדש וברשותי : 512Mb זיכרון Ram אני רוצה לשדרג אותו לאיזה כמות עלי לשדרג אותו 1Gb 2Gb? רצוי שהזיכרון יהיה טוב ובמחיר סביר! אם 1Gb אז למה דווקא לכמות זו? אם 2Gb טז למה דווקא לכמות זו? ואני לא מצליח לזהות את דגם הזיכרון ומאיזה חברה אבל עדיין אשמח שתמליצו לי על זכרונות ושיהיה מחברה מוכרת וטובה אבל עדיין במחיר סביר@

• 8 תגובות
    • 511 צפיות
  11. שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב חדש וכאשר הרכבתי מפרט ב2 חנויות שונות ניתנו לי כמה הצעות ובעקבותם שאלות: 1) לוח אם Gigabyte P35-DS3 עם מעבד Intel Core 2 Duo E6550 וזיכרונות OCZ 800Mhz Cl 4-4-4-15 2) לוח אם Gigabyte P35-DS3 עם מעבד Intel Core 2 Duo E6750 וזיכרונות 675Mhz Cl 4-4-4-12 של חברת Corsair עכשיו, איזה מעבד יעבוד יותר טוב עם איזה זכרונות? מה ההבדלים בהשפעת ה675 ל800 לעומת השפעת ה4-4-4-15 ל4-4-4-12? תודה מראש. (שימו לב שבין 2 ההצעות יש הבדל במעבדים. תתייחסו לזה פעם למעבד הראשון ופעם לשני ולשים דגש על הבדל הזכרונות...שוב תודה)

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  12. Started by Vaknir,

יש לי כרגע 256 זיכרון 133hz ורציתי לדעת מה עדדיף, האם כדאי לקנות עוד אחד 256 באותה מהירות או לקנות אחד 512 במהירות גבוהה יותר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  13. Started by GoldenAxe4000,

??? אהלן חברה יש לי את הלוח 945GNT : http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d945gnt/index.htm עם מעבד 820 רוצה להחליף ל 960 או למשהו עם INTEL VT ! חובה http://www.intel.com/products/processor_number/chart/pentium_d.htm האם משתלם ? מישהו יודע מחירים ? גם אי אפשר לעבור ל D2C : http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d945gnt/sb/CS-026630.htm עזרה בבקשה תודה

14. Started by holy_banana,

שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את הביוס שלי לפי ההוראות באתר של אביט: http://www.abit-usa.com/downloads/bioshelp.php אני מגיע לשלב העדכון אחרי שהוא נותן לי כל מיני אזהרות בדוס ומגיע שלב העדכון, הוא בוחר את הקובץ מהדיסקט וכותב please wait אני מחכה מחכה מחכה... חיכיתי 5 שעות + ועשיתי את זה פעמיים ! הוא פשוט לא מתחיל את העידכון לכן כשעשיתי ריסטרט לא נהרס שום דבר. מה עושים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by NTT,

מה ההבדלים בין P5Q-E וP5Q-PRO? אני הצלחתי למצוא הבדל של PCI-E אחד נוסף לPRO. ומי ביניהם יותר יקר?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  16. Started by Xstyle,

קנתי שתי יזכורנות 512 cl 2.5 supertalent ddr400 עכשיו הם באים אם גוף קירור עכשיו דבר ראשון תסבירו לי מזה T1 ומזה T2 ומה שלי ואיך אני עושה ש הזיכרון שלי יעבוד יותר מהר

• 7 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by sroolik,

שלום! אני בונה מחשב שעיקר שימושיו הם לאינטרנט, משחקים מדי פעם, עבודה עם תוכנות קלות-בינוניות וכו'. אני רוצה לדעת אם יש הבדל מורגש בעבודות שציינתי בין DDR2 533 לבין DDR2 667 ? אני רוצה גם שתמליצו לי על לוח טוב במחיר לא מופרז המחשב לא יעבור אוברקלוק, ולא יהיה בו משחקים עם הביוס תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  18. שלום לכולםרציתי האם המעבד של אינטל החדש שזה ‏Core i7 920, s1366, 8MB‎ מתאים לי ללוח האם או שאני צריך להחליף אותוהלוח שלי הוא אסוס p5k p35 למרות שעל הקופסא של הלוח שלי כתוב שהוא תומך במעבדי 45 nm מה אתם אומרים מתאים או לא? האם יש באג במעבד הזה קראתי שיש איזה באגים במעבדים החדשים האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  19. Started by Martok,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2350 מבט מוקדם על הצפוי בדור הקרוב של מעבדי AMD64.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  20. Started by johny,

אני מתקשה להבין את נושא מהירות אפיק BUS הזיכרון מול מהירות אפיק הלוח FSB. אני רואה על לוחות שרשום שהם עובדים ב 800MHZ FSB. גם המעבד עובד במהירות דומה. אז למה על הזיכרונות התואמים רשום הם עובדים במהירות 400MHZ? מה זה עוזר שהמעבד עובד במהירות כפולה מהזיכרון... הרי הזיכרון יאט את כל התהליך. אשמח להסברים. תודה.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  21. זו כל השאלה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  22. Started by wolf46,

יום לפני הקניה רציתי לשמוע את דעתכם על קניית המוצרים הבאים לוח אם Gigabyte GA-K8NS-939 מעבד AMD Athlon 64 3000+ 2000fsb 512k Socket 939 המחיר שקיבלתי על שני המוצרים הוא 1500 ש"ח, 3 שנות אחריות על כל מוצר. החנות היא חנות אמינה ובעלת המלצות רבות... יש לי כרטיס מסך AGPX8 שאני לא מתכוון לוותר עליו, המחשב בעיקר למשחקים אך גם לעריכת VIDEO (יש לי כרטיס במחשב הישן). אודה לכם על ההתיחסות בנושא... בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  23. יש לי לוח אם ABIT AA8 (dual channel( 4 SOCKETS של זכרונות פנימיים. 3 מהם תפוסים: 256MB DDR2 533 SPECTEK*3 אני רוצה להוסיף עוד 1 GB של Kingston. הדבר עלול ליצור בעיות? http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Memory&model_id=375821 קישור: יש לי ספק ג'נרי 520w תודה לעוזר\ים.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  24. Started by Shiker,

היי חברים אני רוצה זכרונות של DDR2 חשוב לי שיהיו 4 גיגה וכמה שיותר MHZ... הצעות יתקבלו בברכה בנוסף אני מוכר את ה- 2 סטיקים של 2 גיגה זכרון שלי 800MHZ של CROSAIR כמה יתנו לי תמורתם היום ?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  25. דגם הזיכרון: VS2GBKIT667D2 האם יתאימו זה לזה? באתר של CORSAIR ראיתי את ההערה הבאה: NOTE: Must use F4 BIOS or newer for optimal RAM compatability מה הכוונה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.