עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kazabubu,

ומישהו יודע כמה יהיה מחירו בערך?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  2. Started by hagay21,

כמו כל אובר קלוקר מתחיל גם אני התעסקתי מעט עם שדרוג המארז הוספתי שתי מאווררי 120 אחד למלמטה ואחד מעל המארז קניתי גוף קירור למעבד spark7+ וגם משחה nenoterm כל המפרט ישב על לוח אם של ג'יגה בייט ga-8sq800 duak ultra אז פרקתי את המאורר הישן והחלפתי עם הספארק החדש אך שחיברתי הכל המחשב פשוט לא עלה פירקתי הכל בחזרה ונחרדתי לגלות כי אחד מהפינים של המעבד התכופף משניסיתי לישרו הוא נישבר לגמריי..... ההמצלמה שלי היא לכל מי שלא מבין או התנסה בעבר על תשחקו באש נאלצתי לקנות לוח אם חדש של abit ומעבד 2.4 800 הרץ חדשים מה שהותיר את הלוח אם שלי שאהבתי חסר בית עד מאוד אם יש למישהוא המלצות מה ניתן לעשות בלוח אם די חדש שאיבד את ביתו מוזמן לפנות אליי [הטלפון צונזר] חשבתי על להרכיב מחשב נוסף ו…

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  3. Started by Jack_g,

בחיים לא שמעתי על החברה הזו . הם דיי זולים, שווה לקנות?

4. Started by Peri228,

יש לי בבית מחשב ישן ( מאוד ;; ) , וההורים שלי החליטו לשדרג אותו . כמובן שפנטיום 2 אי אפשר לשדרג בלי להחליף לו את כל הרכיבים , חוץ מאת ה HD שאני אקח ( שהוא רק בן חצי שנה , WD 40GB 7200RPM ) , ואולי גם את הפלופי והסידי . בכל מקרה , אני מתלבט בלוח האם ובזכרונות , מאחר ואני כבר יודע שאני אקח AthlonXP 2500+Barton . בזכרונות , אני מתלבט בין - Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 PRO CAS2 Memory [ ¤ 950.14 ] 1 לבין - Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit [ ¤ 782.43 ] 1 השאלה היא לא שאלה של מחיר , אלא שאלה של ביצועים . אני מתכוון לעשות OC רציני , ואני רוצה מקסימום ביצועים . בלוח אם , בעיקרון התכוונתי לקחת את ה Ab…

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  5. Started by Azmodan,

אני נתקלתי שמודמי ה-ADSL של בזק, ה-ALE070 וה-ALE130 לא עובדים עם לוח האם המצוין למעלה (גם אצלי וגם אצל חבר שלי). אני מעוניין לדעת האם מישהו אחר ניתקל בתופעה? האם הדבר כולל גם מודמי USB של הכבלים (ה-motorola SB4200 ליתר דיוק). פשוט, הלוח אם הנ"ל מצויין (למעט הקטע של המודמים, הUSB עובד עם כל דבר אחר) ואני מעוניין לקנות לוח Gigabyte לפנטיום 4 האם יש לוחות אם של חברות אחרות בהם ישנה תופעה כזאת?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  6. Started by ytoledano,

והשאלה שלי זה אם אני צריך להזדזר כי AMD מתכננת איזה פייז-אוט של המעבדים האלה? או שגם עוד 3-4 חודשים אני אוכל לקנות אחד כזה עם לוח מתאים? עוד שאלה, איזה לוח כדאי להתאים לאחד המעבדים האלה - עם יכולות אוברקלוק, SATA RAID, ו DC? זה גם יעזור אם הלוח יוכל לתת 3.0 וולט לDIMMים, ואת הנתון הזה קשה למצוא באתרים של המוצרים.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  7. Started by Dano,

האם: Athlon XP 2500+(512k 333) NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 יספיקו לי ויריצו לי טוב משחקים חדשים לכמה שנים טובות?

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  8. Started by yarin,

זה הלוח שלי: JETWAY P4XFM/P4MFM M/B for socket 478 pentium 4 processor זה מה שרשום לי בתחילת החוברת של הלוח אם. לא מצאתי גם בחוברת וגם באתר אם הלוח אם שלי תומך בזכרון 400 MHZ. אז תעזרו לי לדעת אם הלוח שלי תומך או לא,תודה

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  9. Started by stingeR-,

אני הולך לבדוק מחר מה יתן לי יותר ביצועים , לוח חדש , או מעבד חדש... , הקיצר , הביצועים כרגע של המחשב על הפנים(רק שתידעו , שבעבודה שוטפת בוינדוס המחשב שלי הוא אחד המחשבים הכי מהירים שנתקלתי בהם , בכל השאר , חרא!) אני חושב שמה שעושה את הבעיה הוא הלוח אם , אז מחר אני הולך להעביר את המעבד+הכרטיס מסך שלי ללוח של אח שלי , ולבדוק כמה שיפור יהיה , אני כמובן אבדוק קודם איך הביצועים עם המעבד של אח שלי(אחרי אוברקלוק בדירוג של 3400+) אם יהיה שיפור גדול , אני אלך ואחליף לוח , אם לא , אז הבעיה היא כנראה במעבד? , כי הרי , זה מעבד חזק... בואו נגיד ככה , אצל חבר שלי עם לוח כמו של אח שלי(8RDA3I) ומעבד 2200(לי יש 2000) ו9600פרו של ספיר(לי יש של גיגהבייט , הPCB של שלי קצת יותר טוב ושלי גם כ…

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  10. Started by YoniG,

שלום, אני זקוק להמלצה על זכרונות טובים שהם לא מהזכרונות הזולים ביותר ולא מהיקרים ביותר (KINGSTONE ושות'). איזה חברה הייתם בוחרים לזיכרון DDR400 256MHZ שמחיריה בסביבות ה200-250 שקל ליחידה? תודה.

• 6 תגובות
    • 498 צפיות
  11. הרכבתי כמה שדרוגים למחשב , תגידו לי מה הכי משתלם . 1 2 3 4 5 6 תודה

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  12. שלום רב החלטתי ללכת על מעבד AMD Phenom X3 Triple-Core 720be לוח אם GA-MA790FXT-UD5P שזה DDR3 ואני מתקשה לבחור זיכרון מתעים אני מעניין בעדית לעסות CF ועוד שעלה העים הלוח הנל טוב לO.C העיקר התכנים שלי זה משחקים ואינטרנת אפשר גם לחרוג עד 650

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  13. Started by yl111,

אבא שלי נוסע בספטמבר לקנדה והשאלה האם יש חלקים ששווה להביא אותם וגם קל להבריח אותם במזוודה?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  14. Started by gggil,

הנה קישור: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US נשמע סבבה לא? הוא יציב למישהו יש נסיון? ומישהו יודע מה זה החיבור 48 פינים שיש ללוח אם? זה לא אמור להיות חיבור 4 פינים? תודה מראש, גיל

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  15. רציתי לדעת כמה יעלה לי 4GB זיכרונות 800MHZ DDR2 ללוח אם MSI כמה עולה? ואיזה חברה הכי מומלצת נכון להיום.

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  16. אני צריך להסגר על לוח אם למחשב שאני קונה. מפרט: quad 9300 2X2 gb ddr2 800 HD 4870 EzCool ps-1000 500 watt חשוב לי שהלוח אם יתאים לכרטיס מסך ותיהיה אפשרות לCF שאני יוכל לשים לכרטיס מסך אח תאום עוד כמה זמן.. עדייף של ASUS... תקציב עד 600 ש"ח... עדייף בין ה500-550... הנה 3 שחשבתי אליהם... מה הכי טוב מבניהם, ואם יש לכם משהו אחר להמליץ, בשמחה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=542&l4=0&model=1690&modelmenu=2 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2272&modelmenu=1 http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1694&l1=3&l2=11&l3=534&l4=0

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  17. יש בחנויות?

18. Started by BuNKeR,

שלום לכולם, מכיון שהתחלתי לעבוד לא מזמן עם VMWARE אני זקוק לתוספת זיכרון למחשב כרגע יש 2 סלוטים של 512 667MHZ של KINGSTONE חשבתי להוסיף עוד 2GB מה אתם אומרים על הזיכרון הבא : KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 CL5 מחיר 164 לוח אם שלי GA-945P-S3 תודה.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  19. Started by zam,

איך אני יכול לדעת ? תוכנות כמו Everest יכולות לומר לי? או האם זה מופיע איפה שהוא ב- BIOS?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  20. Started by ATGatdner,

המליצו לי בפורום מפרטים על לוח של ג'יגהבייט מסוג Gigabyte GA-P35-DS3L אני רוצה להבין בבקשה מה ההבדלים בין הצ'יפסט של אינטל (p35) לבין nforce 680i? האינטל יותר טוב באופן משמעותי? בהשוואה בין הלוחות של ג'יגהבייט נראה לי שדווקא זה שמבוסס על nforce הוא קצת יותר טוב, אפילו שהוא יתמוך ב SLI, ואם אני לא אשתמש בזה זה סתם ביזבוז של מקום על הלוח וכסף. בקיצר - יש כאן למישהו המלצות ספציפיות נוספות לכאן או לכאן?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  21. Started by arkzai,

חיכיתי ל-20 באפריל ולא ירד אפילו שקל אחד בשום חנות בארץ על המעבדים (בעיקר לא ה- 9300 שאותו אני כל כך רוצה)? אז מה קורה תהיה ירידה בקרוב? תודה

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  22. Started by ron56,

לבין מעבדE7200 האם שניהם CORE 2DUO

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  23. Started by NTT,

מה ההבדלים בין P5Q-E וP5Q-PRO? אני הצלחתי למצוא הבדל של PCI-E אחד נוסף לPRO. ומי ביניהם יותר יקר?

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  24. אני פשוט לא מצליח... לא מוצא פתרונות... נמאס לי... עזרה...

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  25. Started by avivshaia,

האם אני יכול לשים מארז שמתאים למארז מיקרו במארד מיד-טאוואר? עם להיות יותר ספציפי: האם לוח האם GIGABYTE GA-G31M-S2L מתאים למארז Compucase 6A19 Black Midi Tower תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים