עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Ziv_o,

שלום אני צריך עזרה קטנה.. איזה מבין הלוחות הבאים של Gigabyte יותר טוב? 1) Gigabyte GA-P35-DS3 2) Gigabyte GA-G33-DS3R 3) Gigabyte GA-G33-DS3P

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  2. היי קיבלתי סמפרון 2200 ולוח אם K7VTA3 של ECS והוא רץ רק ב 900 מה"ז במקום 1500 מה"ז לפי הרשום באתר AMD. בהתחלה הוא זוהה כ אתלון, אבל לאחר עדכון הביוס הוא מזוהה כסמפרון אבל בשני המקרים המהירות לא השתנתה. לא מצאתי איפה לשנות את ה FSB (לפי מה שהבנתי שצריל לשנות) בביוס. אין תיעוד מספיק בחוברת לגבי זה. איך אני מריץ אותו במהירות הנכונה??? תודה זכרון 256 MB DDR 400 (הלוח תומך רק ב 333) WIN XP , 40GB MAXTOR

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  3. Started by gania23,

יש לי כרגע 2 גיגה זיכרון במחשב 2*512 של twinmos ddr2 667 1024 של hynix עם אותם הנתונים והתזמונים עכשיו אני רוצה להסויף עוד ציפ אחד של 1024 אז אם אני יוסיף עוד אחד של גיגה עם אותם הנתונים אז יהיה לי דואל צ'אנל ?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  4. Started by baruch_m,

מה דעתכם על הזכרון הזה, Corsair XMS2 TwinX CL4 http://www.corsair.com/products/xms2_dhx.aspx לא מתכנן OC כרגע. המחיר שלו בארץ הוא בסביבות 500 ש"ח לשני גיגה, אני מתכוון לקנות 4 גיגה, האם זה שווה את המחיר? יש משהו טוב יותר שאתה ממליצים?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by hackermeir,

כרגע יש לי 512X2 MB 800MHZ של G.SKILL ואני מרגיש שהגיע הזמן להוסיף זיכרון . אז השאלה היא כמה אני צריך שיחזיק לי לשנתיים הקרובות, אם אני יקנה עכשיו עוד אחד בידיוק כמו שיש לי אז לא יהיה בלוח מקום לעוד זיכרון אם אני יצטרך. זאת אומרת שיהיה לי רק 2 ג'יגה ואני לא יכול להגדיל יותר. ואם אני יקנה 1X2giga כלומר יהיה לי 3 ג'יגה בסה"כ, תהיה איזושהיא בעיה שזה לא נגיד 2 או 4 ג'יגה בסה"כ(קפיצות אחידות)? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  6. שלום לכולם המעבד שלי מסוג e6300 אני יודע שהתדר צריך לעבוד ב1.86 גיגה הרץ ככה גם זה גם לפי הווינדוס שלי אך שהפעלתי את התוכנה everest נגלה לעיניי שהתדר של המעבד שלי עובד על 1.6 למה זה ככה שמתי תמונה שתוכלו לעזור לי ראוי לציין שיש לי ווינדוס ויסטה ו2 גיגה ראמ.. אולי איכשהו יחסי הזכרונות לא טובים יש לי ביוס הכי מעודכן שנמצא בבררת מחדל תודה לכל מי שעוזר מראש אדם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  7. ברצוני להרכיב מחשב HTPC רכשתי כרטים HAUPPAUGE-150 חשוב לי שבעתיד אוכל לשדרג את המחשב כשיהיה לי יותר תקציב ואשמח לקבל חוות דעת לגבי המארזים האלה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10798 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2935 תקציב למעבד וללוח אם ש"ח 600-1000. כמה שפחות עדיף. תודה

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  8. יש רק אחד של ASUS (יש אותו בהרבה חנויות) ואת הלוחות של ספיר (ב KSP בלבד) ואת ה INFINITY של DFI, למה לא מביאים את הלוחות של החברות האחרות?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  9. אילו חברות של זיכרונות יש באיכות טובה ולא יותר מידיי יקרים? כאלה זכרונות של 512 מגה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by NI4NI,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בסכום של עד 6000 שקל. לאחר מחקר די מעמיק ברשת עלו לגמר שתי ההצעות הבאות שלדעתי נותנות את היחס הטוב ביותר של מחיר/ביצועים. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1329 http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1302&p=0 היתרונות של הגייטויי: 512MB זכרון, כרטיס רשת אלחוטי מובנה, (מעבד חזק ?), מחיר זול יותר. חסרונות: מוצר מחודש, משקל טיפה גבוה. היתרונות של ה clevo: מעבד דותן (זמן סוללה ארוך), משקל נמוך. חסרונות: 256MB זכרון בלבד, ללא רשת אלחוטית, מחיר גבוה יותר. בשיקול של כל זה הם יוצאים די שווים ואני לא מצליח לבחור... האם ללכת על הגייטווי, שנראה די מציאה, או ללכת על השני שהוא עם מעבד קצת יותר מתקדם אבל בגדול המחשב יותר חלש ? אולי בסוף …

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  11. זה מה שכתוב החוברת : The CPU supports 100MHz system bus. The SDRAM DIMMs and DDRs can synchronously work with 100 MHz or operates over a 266 MHz system bus. זה או 100 או 133? ואם כן אז לה כשאני שמתי ddr 400 זה עובד רק על 100? תודה אחים שלי!

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  12. טוב אנשים טובים אז ככה.. יש לי מחשב AMD (Athlon) XP 2600+ 1.91 GHz asus A7N8X-VM ואני רוצה לקנות 1024 זכרון פנימי ( 2 של 512) עכשיו.. אני מדפדף לי באתרים השונים ואני רואה מליון סוגים של זכרונות... נניח ובחרתי לקנות KINGSTONE עדין יש לי שלושה סוגים והבדלי מחירים מטורפים !!! אני הולך לרכוש בקרוב AGP 128MB PNY - 6600GT שהמליצו עליו פה.. אנשים טובים מהפורום.. עכשיו אני צריך זכרון שיחזיק את הכרטיס טוב ויתן תמורה טובה.. מה לקנות !??! CL2/5 או CL3 או HYPER - X או מה ?! מקווה שתוכלו לזור לי ולהסביר לי קצת על ההבדל בינהם.. ומה זה OC ??? תודה ויום טוב !!!!!

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  13. התדרים של הזכרונות הDDR3 גבוהים ואמרים שזה טוב לאוברקלוק למעבד, ראיתי גם כמה אנשים שהחליטו לקנות זכרונות DDR2 1066 בטענה לOC. השאלה שלי היא כזאת, עם המעבדים של היום קשה מאוד להגיע לבאס של 400, מי שקונה יותר יצטרך עוד להשקיע בקירור כדי ל533 לא?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  14. Started by x-pac,

יש ליכשיו לוח Intel Silver Reef על מעבד אניטל 2.4 בסוקט 478 רציתי להחליף אותו בAUAS p4p800 לצורכי אוברקלוק חיקיתי הרבה זמן אם הקניה והתקשרתי לכמה חנויות ולכולם אין ,נגמר!!! בלוח שיש לי עכשיו יש לי agp x4 וזה אומר שאין לי אפשרות אפילו לשדרג את הכרטיס שלי מה אתה מציאים לעשות??

15. וזה המפרט שלו: Features Form Factor ATX Compatibility PC Chipset NVIDIA nForce4 Compatible Processors AMD Athlon 64, AMD Opteron Front Side Bus Speed 1000 MHz Technical Features Integrated Input/Output Ports USB 2.0 x 6 RJ45 Lan Port x 2 FireWire (IEEE1394a) x 2 Serial Port x 1 PS/2 Mouse x 1 PS/2 Keyboard x 1 Parallel Port (ECP/EPP/SPP) x 1 Floppy Port x 1 Expansion Slots PCI Express x16 x 1 PCI x 4 PCI Express x1 x 2 RAID Support JBOD Support SATA RAID 0 SATA RAID 1 SATA RAID 0+1 Storage Controller Type(s) Serial ATA II x 4 Processor Socket Type Socket 939 Max supported CPUs qty 1 Memory Memory Type DDR SDRAM Number of Memory Slots 4 x DIMMs …

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by Sarlula,

אני רוצה לעדכן את הביוס שלי כי אני חושב שזה יוסיף את הפונקציה שאני צריך בשביל לפתור את הבעיה שלי. לוח האם שלי הוא: Dell Computer Corporation OptiPlex GX240 ומצאתי מאיפה להוריד לו עדכונים (לביוס): http://support.euro.dell.com/support/downloads/format.aspx?c=il&l=he&s=bsd&SystemID=PLX_PNT_P4_GX240&os=WW1&osl=EN&deviceid=162&typecnt=1&libid=1&releaseid=R46649&vercnt=5 הבעיה היא שאין לי כונן פלופי (דיסקטים) ולפי מה שהבנתי כאן בהורדות אין הפעלה ישירה דרך האינטרנט. איך אני יכול בכל-זאת לעדכן את הביוס שלי?

17. Started by aad11,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבחירה בין 2 לוחות: Asus m2a-vm או Asus M2npv-vm שניהם עם כ"מ מובנה, כמובן - מהם ההבדלים ביניהם, ואיזה מהם יותר מומלץ לתמיכה במעבד AMD 4800, למשימות של מולטי-טאסק, צפייה בסרטים ועריכת סרטים קלה (וירטואל-דאב, בעיקר). תודה מראש לכל המשיבים! אבירם

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  18. עשיתי כבר חיפוש בפורום ולא מצאתי איפה אפשר לקנות לוח ITX זול

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by Dano,

האם: Athlon XP 2500+(512k 333) NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 יספיקו לי ויריצו לי טוב משחקים חדשים לכמה שנים טובות?

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by lazygecko,

אני רוצה להרכיב P3 בסיסי, הציעו לי לוח אם + מעבד ב 300 ש"ח. (יש לי את כל השאר) זה שווה ?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  21. היי, אני עומד לקנות בארטון 2500+ ממש בקרוב (היום מחר או ביום ראשון). המפרט שלי כתוב בצד. כרגע מותקן לי הקורסאייר XMS 3000 ב CAS LEVEL 2.0. אני מתכנן לעשות למעבד OC ל 3200+ (בבאס 200) - או כמה שיהיה אפשר. בכל מקרה לא מתכוון לעבור את ה 200 באס. הזכרונות הקיימים נבדקו, והם יעמדו בזה אם אוריד להם את התזמונים. אני קונה 512 מגה בייט נוספים. האם סמסונג פשוטים ב 500 ש"ח יספיקו \ יהוו פשרה נורמאלית ? האם אפשר להסתפק בטווינמוס בסביבות 475 ש"ח ? או האם כדאי GEIL ? בקיצור אנא, יעצו לי. התקציב שלי הוא לא יותר מ 550 ש"ח תודה רבה HF

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by Idan-h,

ליבת נורטווד. אני באוברקלוק ל3.0, ויחס 1:1. קירור סטוק של אינטל. במנוחה המעבד 33, שאני מריץ משחק איזה שעה הטמפ' 44 בערך, עכשיו אני מריץ פריים 95, כבר איזה שעה, והטמפ' כבר מלא זמן 60 מעלות, והיא לא תעלה, הטמפ' יציבה על 60 כבר הרבה זמן. זה בסדר 60 מעלות למעבד 2.4B [בהרצת פריים 95]? תודה

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  23. יש לי כרגע 2 סטיקים של 512 MB של חברת CORSAIR ואני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה, אני זוכר כשקניתי את הלוח אם נאמר לי שאני לא יכול לשים 4 סטיקים אלא רק 2 סטיקים, מישהו יודע אם זה נכון גם לאחר עידכון ביוס? ואם אני חייב לשים 2 סטיקים של ג'יגה על איזה אתם ממליצים ללוח אם שלי ואיפה הכי כדאי לקנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by biton,

בתהליך הרכבת מעבד E6420 על לוח אם מסוג Gigabyte GA-965-DS3 התעוררה בעיה בהרכבת מאוורר ה- Stock שהגיע עם המעבד (LGA775) : כאשר אני מצמיד את המאוורר ולוחץ את 4 הפינים לתוך ה- MB מתפתח לחץ רציני על הלוח שגורם לו להתעקם. אין ברירה אלא לחזק את הפינים עד הסוף אחרת הם לא ננעלים, ואני חושש שיהיה נזק ללוח אם אני אשאיר את ההתקנה ככה. מישהו נתקל בבעיה הזו ? האם זו בעיה מוכרת במאוורר ה- Stock שאינטל מספקת או ספציפית במקרה שלי ? האם החלפת המאוורר תפתור את הבעיה או שמנגנון הנעילה בכולם זהה ? תודה מראש לעונים, ברק.

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by Kolshamen,

איזה חברה אתם מעדיפים? אמינות הגדרות ביוס קירור של הלוח תוכנות של החברה וכו....

• 1 תגובה
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים