עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מדובר בלוח האם GA-EP35C-DS3R. האם הוא תומך בתקן החדש PCI-E 2.0? ביררתי באתר של החברה ולא הצלחתי לקבוע בוודאות... תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  2. Started by meir3420,

יש לי מחשב יחסית ישן לוח אם Pcchips M952 ver 1.3 b אני רוצה לעדכן את הביוס כי המסך הכחול הזה שכולם מדברים עליו בווינדוס XP רושם לי תמיד בעייה עם הביוס. הורדתי מהאתר 2 קבצים אחד פלאש ואחד עם סיום ROM קובץ הפלאש הזה לא נטען בכלל... מה עושים??? אשמח לפירוט מדוייק....

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  3. Started by megahertz88,

היי. ניסיתי לעדכן את הביוס של לוח האם שלי (ז"ל) דרך האתר של אינטל. הלוח היה מדגם D-865GBF וכתוצאה מאיזה בעיה בעידכון נשרף לו הצ'יפסט (כך אמר לי הטכנאי). אצל החברה שבה אנחנו הולכים לסדר את המחשב שני שני לוחות שמתאימים לתושבת שלי. אחד של MSI שהוא קרא לו NEO2, אבל מה שמצאתי באתר שלהם שמתאים זה שני דגמים, 865GM2-LS או 661FM2-LSR אני לא יודע איזה מהם יש לו אבל אני אנסה לברר. הלוח השני הוא של GIGABYTE והוא אמר לי רק שהוא מסדרת P4TITAN, מבלי לתת דגם מסוים. כמו שאמרתי אני אנסה לברר את הדגמים וגם לחזור מחר (קצת קשה כי אין לי מחשב) אבל אני רוצה שהלוח יתמוך לי בדואל צ'נל של הזכרונות (256*2) וגם בHT של המעבד. דרישה נוספת היא שחשבתי לעשות OC למעבד וללוח/זכרונות, וזה היה קצת בעייתי עם …

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  4. שלום. אם אני קונה זכרונות 1066MHZ CL5 האם אני יכול לכוון אותם כך שיעבדו ב800MHZ CL4/677MHZ CL3?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  5. אז ככה... 1. יש היום הרבה מעבדים ולוחות אם. שלכל אחד מתאים משו אחר... אז למשתמש ממוצע שרוצה את המחשב בעיקר לשימוש ביתי+ (זתומרת אינטרנט ומשחקים מדי פעם והורדת סדרות וסרטים וכאלה אבל לא ברמה הכי גבוהה) מה עדיף? אינטל? AMD? ולהמשך האשכול... באות שאר השאלות מה זה DUAL CORE ומה זה SATA1 או SATA2 וכל מיני תמיכות ודברים כאלה שיש לרכיבים השונים. ומה זה קונרו? ואיזה לוח תומך ואיזה לא? ומה עדיף בשביל שתהיה אפשרות בשנה שנתיים הקרובות גם לשדרג את המחשב ולא להתקע עם טכנולוגיה שנהיה מחוייבים להחליף את כל המחשב בשביל לשדרג אותו. תודה.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  6. Started by ytoledano,

והשאלה שלי זה אם אני צריך להזדזר כי AMD מתכננת איזה פייז-אוט של המעבדים האלה? או שגם עוד 3-4 חודשים אני אוכל לקנות אחד כזה עם לוח מתאים? עוד שאלה, איזה לוח כדאי להתאים לאחד המעבדים האלה - עם יכולות אוברקלוק, SATA RAID, ו DC? זה גם יעזור אם הלוח יוכל לתת 3.0 וולט לDIMMים, ואת הנתון הזה קשה למצוא באתרים של המוצרים.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by hackermeir,

כרגע יש לי 512X2 MB 800MHZ של G.SKILL ואני מרגיש שהגיע הזמן להוסיף זיכרון . אז השאלה היא כמה אני צריך שיחזיק לי לשנתיים הקרובות, אם אני יקנה עכשיו עוד אחד בידיוק כמו שיש לי אז לא יהיה בלוח מקום לעוד זיכרון אם אני יצטרך. זאת אומרת שיהיה לי רק 2 ג'יגה ואני לא יכול להגדיל יותר. ואם אני יקנה 1X2giga כלומר יהיה לי 3 ג'יגה בסה"כ, תהיה איזושהיא בעיה שזה לא נגיד 2 או 4 ג'יגה בסה"כ(קפיצות אחידות)? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  8. יש רק אחד של ASUS (יש אותו בהרבה חנויות) ואת הלוחות של ספיר (ב KSP בלבד) ואת ה INFINITY של DFI, למה לא מביאים את הלוחות של החברות האחרות?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  9. C3 , או משהו מקביל אליהם באותו טווח מחיר?????? ההעדפה היא ללוחות VIA ולמעבדי C3

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  10. איזה מבין החלקים הבאים עדיף ? (אני לא רוצה OC) לוח אם MSI 965 NeoF או GIGABYTE GA-945P-S3-RH ? זכרונות 800MHZ או 667 MHZ ? לא מרגישים הבדל ? האם עדיף DUAL CHANNEL (למשל 1GB*2) או צ'יפ אחד של 2GB ? מעבד E6300 או E6400 ? לא מרגישים הבדל ? תודה לכולם, תשובות מהר בבקשה.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by niva401,

האם למישהו יש נסיון עם לוח אם INTEL G31 pearl creek 1333mhz fsb? האם הוא עדיף על לוח של ASUS מקביל?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  12. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

אני מחפש כרטיס נורמלי לא "מייד אין אינדונזיה", במחירים סבירים, בארץ של איזה 128 או 256 ואפילו 512.. שאני אדע את המחירים ומאיפה קונים תודה (:

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  13. Started by dannydr,

שלום יש לי מחשב עם לוח אמ של ASUS p4p800 se. ויש לי 4 SLOT של DDR. הכנסתי לשנייהם 256 מ"ב DDR 440 וכשהמחשב עולה זה מראה מהירות שעון של 266 MHZ. מצורף קובץ שגם בתוכנה EVEREST זה מראה אותם נתונים. שאלתי היא האם לא אמור להיות לי מהירות של 400 אם בשני הזכרונות המהירות היא 200 MHZ וזה חריצי DUAL DDR? בתודה מראש דני [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by niv212,

לאחרונה קניתי מחשב חדש וכשקיבלתי אותו ניתנה לי הזדמנות לקחת במקום 2X1024 של קינגסטון 1X2048 של פאטריוט, השאלה שלי היא האם למרות שפאטריוט הרבה יותר טובים (לפי מה שהבנתי) וקשה להשיג אותם בארץ, 2 ערוצים של 1024 יעבדו לי יותר טוב?. (אני יודע שעדיף לי להביא עוד 2048 של פאטריוט, אולי בעתיד)

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by zam,

איך אני יכול לדעת ? תוכנות כמו Everest יכולות לומר לי? או האם זה מופיע איפה שהוא ב- BIOS?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  16. Started by Sarlula,

אני רוצה לעדכן את הביוס שלי כי אני חושב שזה יוסיף את הפונקציה שאני צריך בשביל לפתור את הבעיה שלי. לוח האם שלי הוא: Dell Computer Corporation OptiPlex GX240 ומצאתי מאיפה להוריד לו עדכונים (לביוס): http://support.euro.dell.com/support/downloads/format.aspx?c=il&l=he&s=bsd&SystemID=PLX_PNT_P4_GX240&os=WW1&osl=EN&deviceid=162&typecnt=1&libid=1&releaseid=R46649&vercnt=5 הבעיה היא שאין לי כונן פלופי (דיסקטים) ולפי מה שהבנתי כאן בהורדות אין הפעלה ישירה דרך האינטרנט. איך אני יכול בכל-זאת לעדכן את הביוס שלי?

17. Started by aad11,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבחירה בין 2 לוחות: Asus m2a-vm או Asus M2npv-vm שניהם עם כ"מ מובנה, כמובן - מהם ההבדלים ביניהם, ואיזה מהם יותר מומלץ לתמיכה במעבד AMD 4800, למשימות של מולטי-טאסק, צפייה בסרטים ועריכת סרטים קלה (וירטואל-דאב, בעיקר). תודה מראש לכל המשיבים! אבירם

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  18. Started by MetalB,

שלום! אז ככה: יש לי מעבד פנטיום 4 1.3GHZ שזה הדגם הישן ביותר של פנטיום 4... :'( בכל מקרה אני מחפש לקנות לוח אם שיתאים לו אני מעוניין שיתמוך ב- AGPx8 ושיתמוך בזכרון DDR333 וגם עדיף שיהיה מבוסס על צ'יפ i845 אני לא רוצה שיהיה לו כרטיסים כמו כרטיסי קול וכרטיסי מסך מובנים... היתי שמח אם תציעו לי הצעות ותרשמו גם את שם החברה והדגם. תודה!

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  19. ani zarih luh am le meabed amd phenom 2 x4 945 kedey she uhal laasot oc takziv ad 400 bevakasha tivheru at ha luah am mi atar skypc.co.il

20. Started by guy113,

יש לי כרגע בתוך המחשב ארבעה כרטיסי זיכרון של 64 MB שזה יוצא ביחד 256 MB עכשיו הייתי רוצה לישאול עם אני יכול להוציא 64 אחד ולהכניס בימקומו 256 MB כאילו שהיה לי 3 64 ואחד 256 עכשיו השאלה היא עם אפשר ועם זה יהיה יותר טוב מ 4 64 MB מקווה שהבנתם תמונות של המחשב כרגע http://img113.imageshack.us/img113/237/sdfa2kk.jpg http://img113.imageshack.us/img113/6659/sdfsf0cw.jpg והזיכרון של 256 שאני רוצה להכניס זה 133MHZ משהו כזה

• 7 תגובות
    • 511 צפיות
  21. אני בונה מחשב HTPC לצפיה בלבד (ללא הקלטה) איזה מעבד עדיף Celeron 2.0GHZ או Sempron 2400plus האם שני המעבדים יחזיקו מעמד עם קירור פאסיבי ? איזה מהיר יותר ? איזה מתחמם יותר ? מה זה אומר שהמעבד TRAY ? תודה לכולם ! שחר.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  22. המחשב ישמש לאינטרנט,סרטים/סדרות,משחקים חדשים.אם יעשה OC הוא יהיה קטן מאוד,משהו כמו מ2.6 ל2.8-2.9,משהו כזה. על מה אתם ממליצים? את המחירים יש לקחת מהחנות TMS - www.tms.co.il.בבקשה לא לחרוג מהתקציב. תודה:-)

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by ff10,

:s05: :s05:

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  24. Started by finish,

חיפשתי מלא פעמים זיכרון שאני צריך בשביל להשלים ל1GB את המחשב שלי אני צריך זיכרון A-DATA DDR 400MHZ CL2.5

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  25. שלום אני מתכנן בניית מחשב HTPC חדש. מעבד E6420 לוח ASUS P5D DLX וזכרון 2GB אני מתכוון להריץ את המעבד על 8X333=2666 ביחס FSB לזכרון של 1:1 זה אומר FSB1333 בזכרון עדיפות ל OCZ או CORSAIR הכוללים צלעות קירור מובנות. אשמח לקבל המלצה על דגם זכרון שנמכר כזוג של 1GB מתואם. שאלנ נוספת האם במעבד E6420 הכופל ניתן לשינוי בלוח P5D או שהוא נעול ויש צורך במעבד מיוחד ? הייתי רוצה להריץ ב 9X333=3GHZ תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.