עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני יודע שכאלשר הבאס של המעבד 200 ושל הזכירון 200 אז הם יעבדו בסינכרון 1:1 טוב ... אבל רציתי לחזק את הידע שלי בנושא . כמו מה קורה באותו זמן ... והאם 1:1 מתאים ל200 מה"צ לבאס מטעם המעבד ומטעם הזכרונות (כמו שאמרתי) ? ועוד בכלליות מה זה ההסתנכרנות של המעבד והזכרונות ... רציתי לקרוא את המדריך ב PCSPOT - אבל כמו שידוע לנו - האתר לא עובד :-X

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by Holography,

האתר Inquirer מדווח כי ערכת השבבים nForce4 או בשם הקוד שלה CK8-04 אמורה לצאת באמצע אוטובר. גרסאות של ערכת השבבים כבר נמצאות אצל שתי חברות גדולות לייצור לוחות אם,Asus and MSI . http://www.theinquirer.net/?article=18499

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by 1nstall,

היי ביקשתי מדודים שלי למצוא לי חנות זולה לזכרונות ( בחו"ל ) אז נתתי להם את דגם בזכרונות הבאים CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 4000 PRO http://www.pch.co.il/docs/pd1161997941.htm אז הן חיפשו ואמרו לי שהם יעלו לי 1600 שקל ( ניראה לי זול כי בארץ זה 2500 שקל ) אז רציתי לדעת איך הזכרונות האלה תיזמונים ביצועים וכו' ??? ( אני ממש לא יודע איך קוראים לחנות אבל אני יודע שהיא נמצאת בפלורידה ) תודה מראש Install

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  4. יש בחנויות?

5. Started by oren12,

יש לי כרטיס זיכרון מסוג 2X1GB CL4 4-4-4-12 800MHZ Gskill אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה השאלה היא אם אני חייב להוסיף עוד 2X1GB מאותו סוג או שאפשר להוסיף סטיק אחד 1 של 2 ג'יגה מכל חברה אחרת, וכל מהירות אחרת שהיא 4-4-4-12 איך זה הולך בדיוק ההתאמה תודה רבה (לוח אם- P35-DS3L)

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. נגמר לי המקום ב- 20GB. :-\ ואני רוצה לקנות הרדיסק של WD בנפח של 80GB. השאלה היא האם הלוח שלי יזהה אותו? האם אפשר לקנות מתאם PCI IDE שיקבל אותו? אם יש למישהו פתרונות אז שיציע חופשי! אלעד

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. מה המצב אנשים? הכל טוב ? קיצר יש לי מחשב כזה: AMD Athlon +2800 XP 1024 DDR Twinmus 400 mhz nVidia nForce2 Ultra 400 +8rda3 120 GB Hard drive kingstone 3D-Club Radeon 9800 pro וואלה הכל טוב - רק מהיום שקיבלתי איתו אני קיבלתי אותו בלי הגדרות CMOS כאילו הוא לא מוגדר .. ואין לי מושג מה להגדיר והכל אני רץ על 166 FSB שאני יכול על 400 ואין לי מושג איך משנים תודה בכל מקרה .. ודרך אגב קניתי את המחשב בפנדה ומדי פעם המהירות מעבד שלי משתנה ואז אני הולך ל BIOS ומשנה שם את ה Preformece מ Optimal ל אחד אחר וזה איך שהו מסתדר

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  8. שלום אנשים ! יש ברשותי זכרון ישן של 128 מגה ,שנקנה לפני מעל 5 שנים , במהירות 66MHZ . ומחשב עם לוח אם מסוג K7SEM שהוא יותר חדש (הכל יחסי אתם יודעים) . האם יש סיכוי שהוא לא יפעל , יקצר את הלוח אם או יהפוך את המחשב לפצצת זמן מתקתקת ? אם זה עוזר , תוספת הזיכרון היא בשביל להתקין חלונות XP , שלא מסתדר 128 מגה (וזה מה שיש במחשב לצערי).. תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by wwll soldier,

יש לי את המפרט הבא gigabyte p45ds3r q6600 4870 1GB 4gb ddr2 800 בדקתי ב-CPUZ והמעבד במנוחה רץ על 1600 ולפעמים קופץ ל2100 ולעיתים רחוקות 2400 שיניתי בביוס שירוץ על 2400 אבל הביוס אמר לי לאחר ריסט שיש boot failure למרות שההגדרות נשמרו והמחשב עולה כרגיל המעבד עומד על מכפלה של 9x266 אני רוצה שהמעבד יעבוד תמיד על 2.4 כי אני מרגיש שהמחשב לא מנצל את כוחו ב-multi tasking ובווינדוס שמעתי שזה בגלל הלוח אם עושה את זה, סוג של פיצ'ר של ג'יגהבייט... מה אפשר לעשות כדי שיפעל כמו שצריך על 2.4 קבוע

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  10. Started by dRoyal,

יש לי המון בעיות עם המחשב, זה מתחיל מזה שלפעמים המסך לא מקבל שום מידע מהכרטיס מסך, כלומר הכרטיס מסך לא פועל וצריך להפעיל את המחשב כמה פעמים מחדש עד שהוא מתחיל את הכרטיס כמו שצריך. לפעמים גם המחשב בכלל לא עולה, כלומר הכפתור של ההפעלה פועל כמו אוטו שלא מתניע, האורות נדלקים לחצי שנייה ואז הוא חוזר להיות מכובה. בנוסף גם שום כונן דיסקטים לא עובד, גם כאלו שעובדים במחשבים אחרים. החלפתי ספק, ככה שזאת לא הבעיה. לדעתי הבעיה היא בלוח אם, אם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע. עכשיו אם אני רוצה להחליף את הלוח אם, אני מחפש לוח אם חדש מתאים. יש לי מעבד PENTIUM 2.8PRESSCOT (1024 CACHE) מארז thermaltake armor full tower מערכת קירור thermaltake bigwater 12cm liquid cooling system 4X512MB Ki…

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  11. יש לי כרגע 2 סטיקים של 512 MB של חברת CORSAIR ואני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה, אני זוכר כשקניתי את הלוח אם נאמר לי שאני לא יכול לשים 4 סטיקים אלא רק 2 סטיקים, מישהו יודע אם זה נכון גם לאחר עידכון ביוס? ואם אני חייב לשים 2 סטיקים של ג'יגה על איזה אתם ממליצים ללוח אם שלי ואיפה הכי כדאי לקנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by nbd,

יש מצב ש Athalon 64 3200+ 2.0 GHZ (Oem) 1 MB L2 Cache יעלה 1300?!?! שלחתי מפרט לחנות באילת וזה המחיר שלהם יש משהו אחר בסגנון של אטלון שאולי הוא הכניס לי את זה במקום וזה יותר זוללל?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  13. http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=341 זה בישביל המערכת השנייה שלי כך שיהיה במערכת הראשונה שלי 2x512 2x256

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  14. חורג ב 100 שח עם יש צורך תודה רבה לעוזרים יש לי ספק חדש HEC 550W

15. קראתי שם שזכרון עשה צרות ... , והוא שם אלכהול על הזכורנות והשאיר את זה כל הלילה בחוץ והבעיה וכאילו הבעיה לא הייתה ... וגם לא חזרה! שלחתי לא איימל אך בדיוק הוא עשה את זה ? ומזה תאומרת אלכהול אך הוא משפיע על רכיב ככה ? ומה הוא הכניס את הזכרון עצמו לתוך בקבוק ? אלכהול נקי או רק ניקה ... זה ממש עניין אותי על הקטע . בבקשה אנשים מישהו אולי ניסה כזה ? דבר או שזה בטוח בכלל או שזה סתם בלוף תודה !

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  16. השאלה בכותרת, תודה.

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  17. מדובר בלוח ASUS P5K 775 מי שיכול לתת עליו פרטים והאם שווה לקנות אותו (המחיר בחנות 717 שקל ללא מע"מ כלומר 828 שקל עם מע"מ לאחר הנחת מזומן) תודה מראש לעונים

18. Started by reyrey_200,

שלום, רציתי לדעת האם הלוח שציינתי בכותרת תומך במעבדי 45 ננו-מטר ? ושאלה נוספת,האם כדאי להשקיע בלוח אם זה במקום בP35-DS3L של GB במטרה של CF עתידי ?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by Hawie,

שלום. יש לי במחשב את המערך הבא: 2 זכרונות של 256MB שפועלים בדואל.. יש לי כאן לידי סטיק 512MB 400MHZ, האם אפשר לצרף אותו לדואל איכשהו? ואם לא, האם כדאי לצרף אותו על חשבון הדואל? תודה

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by SugarFreeBoy,

שעליו כנראה ישב 3800X2. OC לא כלכך בתכנון, אבל חשוב שיהיה לו כרטיס קול טוב. לצורך העניין, שמתי לב לNF4U LANPARTY של DFI, איך האוןבורד סאונד שלו? יש טובים יותר? תודה(:

21. Started by cold-fire,

איזה מעבד נותן יותר ביצעוים במישחקים בלי קשר לכרטיס מסך ?P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? או ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by IG,

ממה שהבנתי בביקורת, הקור שנבדק הייה בכ-20% טוב יותר מהFX-60.... מה שאומר שהK8L, שמבטיח שיפור של 40% יעבור את הקור בלי בעייה. ( ) השאלה: איך??? מה אמור להיות ההבדל הגדול בין הFX-60, והFX שיתבסס על הK8L? (חוץ משינוי בגודל השער...)

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by alia,

כללית,הלוח תומך עד 8 גיגה זכרון האם יש מגבלה לשים 800mhz/2x2048? באתר היצרן לא מצויין לכמה,אם בכלל,מוגבל כל סטיק בוקר טוב ותודה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  24. Started by ilil,

לוחות האם הנ"ל מבוססים על אותו הצ'יפסט G965, ומכילים את אותם הדברים (למעט ערוצי אודיו), אם לא טעיתי בזיהוי הדגמים. ועדיין הג'יגה-בייט יקר באופן משמעותי על פני אינטל (850 ש"ח מול 650 ש"ח בערך). מה היתרון של ג'יגה-בייט? מה הייתם בוחרים? בתודה, ilil

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  25. Started by יניב קופר,

מבקש עזרה בבחירת לוח אם לסוקט 775 מחפש לוח שיעבוד מהר

דיונים חדשים בפורומים