מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם יש לוחות תומכי פנטיום 4 חחדשים בעלי FSB800 שתומכים בRDR?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף, כרטיס אחד של 512 DDR או שתי כרטיסי 256 בDUAL ? ולמה..
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מחפש את הדרייבר (מן הסתם רמיקס של כל מיני חבר'ה) ש: 1. או שיתן לי את תוצאות הmemoory bandwidth הטובות ביותר 2. או שיתן לי את תוצאות הבנצ'ים כמו 3DMARK וכאלה הגבוהות ביותר... שלא יהיה כלול עם IGP , ואם אפשר לינק ישיר ודגם תודה !
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מתכנן פרוייקט להכניס מחשב לאוטו, אני מתכנן לשים את המחשב עצמו בתא הכפפות, שזה בעצם יהיה לוח אם קטן אני רוצה שהכל יהיה built in כולל הכרטיס מסך והכל, לא משנה שיהיה הכי טוב העיקר שיהיה אפשר לשמוע אמ פי 3 ולראות די וי די אז מה לוח האם הכי קטן שניתן למצוא כיום? ואם מישהו יודע אז גם ספק קטן בהתאם
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יסביר לי כמה בדיוק חשובה מהירות הזיכרון, ולמה זה נתפס ככזה לא חשוב וההבדלים במחירים בין זכרונות במהירויות שונות מזעריים.. מעניין אותי בעיקר איך המהירות משפיעה על משחקים ??
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
למה במאמר באתר אחד דיברו על ה overclocking ורשמו שמהירות המעבד (תדר העבודה) נקבע ככפולה של מהירות הבסיס? מה הקשר בין מהירות הבסיס למהירות העבודה של המחשב ועוד משהו קטן לדוגמה מעבד 1800 עושה 1800000000 פעולות בשניה? או בפעימה?
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין לדעת מתי יצא המעבד הנ"ל וכמה הוא יעלה... (עברתי על מספר דיונים פה, ולא ראיתי שאלה דומה..)
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכם אני בונה מחשב שיעודו העיקרי להיות מעיין אולפן הקטלות בייתי (ערכיה ויצירה של סאונד וכד'..) כמו כן גם משחקים סרטים ושאר ירקות.. המערכת שאני הולך לבנות כנראה תיהיה מבטססת מעבד AMD2600+ ולוח אם, ספק Epox 8RDA3+ ספק ABIT NF7-S (הכול שאלה של תקציב..) המטרה היא לבנות מערכת לביצועים מרחיקי לכת בתקציב דיי נמוך כשהדגש הוא בעיקר על זכרונות טובים ותקווה לעשות אוברקלוק מכובד ויציב. המיבחר הוא דיי גדול וחלק מהזכרונות אף חורגים מהתקציב שבערך הצבתי לעצמי (750שקל). הייתי מודה לכם אם הייתם עוזרים לי לבחור את הזיכרון שיתן לי מענה טוב ומספיק מביין הבאים: GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory - 750 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_…
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מה זה FSB וBUS?? אני באמת לא יודע איך אני לא יודע מה זה אבל כדי לדעת צריך לקבל את הידע מאיפה שהוא! אז יש לי תקווה שתידעו אותי קצת אז רציתי לישאול מה הוא כל אחד מהמושגים הנ"ל. מה יוצא לי מזה שאני מעלה אותם? איך אני מעלה אותם? ואיך זה בא לידי ביטוי (במשחקים, OC וכדומה)..?
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג לוחות כאלו בארץ? אני זוכר שלפני כמה זמן ראיתי כאלו בפלונטר, אבל נדמה שהם נעלמו מרשימת הלוחות למכירה שלהם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
!! יש!! amd xp 2500 ומי שאמר לי שיפעל לי על 133 טעה... זה פועל על 166x11 כמו שצריך... ובקרוב אני יקנה...את ה alx 800 ואז אני יראה איזה OC אני יכול לעשות.
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יכול להיות שאני מקבל את אחד משני הלוחות הבאים: Abit IC7 Max3 או Asus P4C800-E Deluxe איזה מהם מציג ביצועים יותר טובים? ואיזה מגיע יותר רחוק באוברקלוק? ואם אפשר, איזה מגיע יותר רחוק אחרי מודים של מתח למעבד, זכרונות ואחרי Droop mod תודה
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
ואיזו חברה יותר טובה לסטיק הזה 256 DDr Sdram 333 MHz , יונדאי או אליקסייר ?
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
-
יש לי במחשב זיכרון של micron ואני רוצה לקנות עוד אחד של SimpleTech זה יעבוד לי שתיהם ביחד??
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי לוח אם חדש של ABIT - IS7-E VER1.2 הוא הגיע עם ביוס מגרסא 1.6 (15.8.2003), האם לעדכן את הביוס לגרסאה 1.7 (4.11.2003). האם יש סיכוי שזה יעדכן לי את הקריאה של הטמפ של המעבד (כי כרגע הוא רץ לי בין 40 ל60 במצב IDLE סתם) האם מישהו עדכן ביוס של ABIT IS7? http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=BIOS תודה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אילו מבין השניים טוב יותר? על המ אתם ממליצים יותר? ובעיקר - האם זו בדיוק אותה שיטה של כרטיס קול? כי נאמר לי שבאפוקס המקודד הזה פועל ברמה אחת מעל הצ'יפסט (או משהו כזה שלא הבנתי... ) ולכן הוא בקושי לוקח כוח מהמעבד. האם זו אותה שיטה גם באסוס (כי ראיתי אמנם שזה אותו קודק אבל לא יודע אם אותה השיטה)... ומה השוני בתחלס? האחד http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-x/overview.htm והשני http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda%2B.htm שאלה נוספת: כיום אינני מתכוון להשתמש בSATA לHDD, אבל האם מאוד חשוב שהלוח שלי יתמך בSATA לעתיד? (אני קונה 80GB 8MB Buffer)
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אני קניתי את ה-P4P800 של ASUS ושני סטיקים של 256 MB DDR 400 MHZ של GeiL, ומסתבר שהלוח לא תומך בזכרונות האלו. ככה שאני מחליף את לוח האם והזכרונות ;/ תקציב: לוח אם 600-800 ש"ח, רצוי לוח 865 כלשהו זכרונות 250+ לכל סטיק, 350 גג אבל ממש גג. רצוי פחות. תודה !
-
- 2 תגובות
- 411 צפיות
-
-
אני מחפש לוח לBARTON 2500, שיכלול 1394, USB2, SOUND' , וכרטיס GF 440 מובנה..(אם אפשר שיהיה לו TV OUT, מה טוב....)... עד 800 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שאלת תם: מהו המעבד המתקדם ביותר ש-8RDA+ יכול להריץ? (סדרת Socket A) מהו המעבד האחרון בסדרה? (הבנתי שסדרת המעבדים החדשה מותאמת לסוקט אחר = לא מתאים ללוח) תודה.
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
המעבדים מהדגמים החדשים מעבירים את הנתונים בקצב של 800 מגהרץ זאת אומרת 800000000 פעולות בשניה אבל הם פועלים בטכנולוגיה של 32 ביט בפעימה אז קודם כל מה ההבדל בין מהירות העברת הנתונים במגהרץ לביטים ואם עושים 800000000 חלקיי 32 יוצא 25000000 זה לא הגיוני שזה מספר הפעימות בשניה אז מה כל העניין עם הביטים??
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
במהלך שיטוטי באינטרנט מצאתי ביקורת וידאו על הלוח הזה. מישו מכיר את הדגם או שזה דגם חדש? הנה קישור לביקורת: http://www.3dgameman.com/vr/coolerguys/mobilemaxx_hd_rack/video_review.html
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
1)האם בעתיד אוכל להוסיף כרטיס מסך אחר? 2)האם באמת כרטיס המסך המובנה הוא GeFORCE 4 MX-440 128MB ? זה לא הפורום לכרטיסי מסך אבל האין מדובר בלוח אם? תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לדוגמא, ראיתי מעבד אטלון 3200+ שהוא בעצם 2100 או משהו כזה..
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני בהתלבטויות רבות בקשר לקניית לוח אם. אני משתמש בזיכרון RDRAM 800 MHZ והשאלה העיקרית שלי היא האם יש לוחות ספציפיים שתומכים בזיכרון זה ואם כן איך אני מזהה אותם. מעבר לזה אני מצפה שתמליצו לי על לוח אם אמין אם ביצועים טובים. אני סומך עליכם חבר'ה. דרך אגב אם זה משנה או לא את בחירת הלוח אם אז המעבד שאני מתכוון לשים על הלוח זה או : Intel Pentium 4 2.6 Ghz 800Mhz או INTEL P-4 2.40GHZ 800MHZ FSB. תעזרו לי בבבקשה לבחור לוח אם פשוט שזו השקעה לטווח ארוך ואני את הלוח הכי אפקטיבי שמתאים לי הכי. תודה רבה שוב... :
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-