עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hagay21,

כמו כל אובר קלוקר מתחיל גם אני התעסקתי מעט עם שדרוג המארז הוספתי שתי מאווררי 120 אחד למלמטה ואחד מעל המארז קניתי גוף קירור למעבד spark7+ וגם משחה nenoterm כל המפרט ישב על לוח אם של ג'יגה בייט ga-8sq800 duak ultra אז פרקתי את המאורר הישן והחלפתי עם הספארק החדש אך שחיברתי הכל המחשב פשוט לא עלה פירקתי הכל בחזרה ונחרדתי לגלות כי אחד מהפינים של המעבד התכופף משניסיתי לישרו הוא נישבר לגמריי..... ההמצלמה שלי היא לכל מי שלא מבין או התנסה בעבר על תשחקו באש נאלצתי לקנות לוח אם חדש של abit ומעבד 2.4 800 הרץ חדשים מה שהותיר את הלוח אם שלי שאהבתי חסר בית עד מאוד אם יש למישהוא המלצות מה ניתן לעשות בלוח אם די חדש שאיבד את ביתו מוזמן לפנות אליי [הטלפון צונזר] חשבתי על להרכיב מחשב נוסף ו…

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  2. Started by Jack_g,

בחיים לא שמעתי על החברה הזו . הם דיי זולים, שווה לקנות?

3. Started by Peri228,

יש לי בבית מחשב ישן ( מאוד ;; ) , וההורים שלי החליטו לשדרג אותו . כמובן שפנטיום 2 אי אפשר לשדרג בלי להחליף לו את כל הרכיבים , חוץ מאת ה HD שאני אקח ( שהוא רק בן חצי שנה , WD 40GB 7200RPM ) , ואולי גם את הפלופי והסידי . בכל מקרה , אני מתלבט בלוח האם ובזכרונות , מאחר ואני כבר יודע שאני אקח AthlonXP 2500+Barton . בזכרונות , אני מתלבט בין - Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 PRO CAS2 Memory [ ¤ 950.14 ] 1 לבין - Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit [ ¤ 782.43 ] 1 השאלה היא לא שאלה של מחיר , אלא שאלה של ביצועים . אני מתכוון לעשות OC רציני , ואני רוצה מקסימום ביצועים . בלוח אם , בעיקרון התכוונתי לקחת את ה Ab…

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  4. Started by Azmodan,

אני נתקלתי שמודמי ה-ADSL של בזק, ה-ALE070 וה-ALE130 לא עובדים עם לוח האם המצוין למעלה (גם אצלי וגם אצל חבר שלי). אני מעוניין לדעת האם מישהו אחר ניתקל בתופעה? האם הדבר כולל גם מודמי USB של הכבלים (ה-motorola SB4200 ליתר דיוק). פשוט, הלוח אם הנ"ל מצויין (למעט הקטע של המודמים, הUSB עובד עם כל דבר אחר) ואני מעוניין לקנות לוח Gigabyte לפנטיום 4 האם יש לוחות אם של חברות אחרות בהם ישנה תופעה כזאת?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  5. Started by ytoledano,

והשאלה שלי זה אם אני צריך להזדזר כי AMD מתכננת איזה פייז-אוט של המעבדים האלה? או שגם עוד 3-4 חודשים אני אוכל לקנות אחד כזה עם לוח מתאים? עוד שאלה, איזה לוח כדאי להתאים לאחד המעבדים האלה - עם יכולות אוברקלוק, SATA RAID, ו DC? זה גם יעזור אם הלוח יוכל לתת 3.0 וולט לDIMMים, ואת הנתון הזה קשה למצוא באתרים של המוצרים.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  6. Started by Dano,

האם: Athlon XP 2500+(512k 333) NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 יספיקו לי ויריצו לי טוב משחקים חדשים לכמה שנים טובות?

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  7. Started by yarin,

זה הלוח שלי: JETWAY P4XFM/P4MFM M/B for socket 478 pentium 4 processor זה מה שרשום לי בתחילת החוברת של הלוח אם. לא מצאתי גם בחוברת וגם באתר אם הלוח אם שלי תומך בזכרון 400 MHZ. אז תעזרו לי לדעת אם הלוח שלי תומך או לא,תודה

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  8. Started by stingeR-,

אני הולך לבדוק מחר מה יתן לי יותר ביצועים , לוח חדש , או מעבד חדש... , הקיצר , הביצועים כרגע של המחשב על הפנים(רק שתידעו , שבעבודה שוטפת בוינדוס המחשב שלי הוא אחד המחשבים הכי מהירים שנתקלתי בהם , בכל השאר , חרא!) אני חושב שמה שעושה את הבעיה הוא הלוח אם , אז מחר אני הולך להעביר את המעבד+הכרטיס מסך שלי ללוח של אח שלי , ולבדוק כמה שיפור יהיה , אני כמובן אבדוק קודם איך הביצועים עם המעבד של אח שלי(אחרי אוברקלוק בדירוג של 3400+) אם יהיה שיפור גדול , אני אלך ואחליף לוח , אם לא , אז הבעיה היא כנראה במעבד? , כי הרי , זה מעבד חזק... בואו נגיד ככה , אצל חבר שלי עם לוח כמו של אח שלי(8RDA3I) ומעבד 2200(לי יש 2000) ו9600פרו של ספיר(לי יש של גיגהבייט , הPCB של שלי קצת יותר טוב ושלי גם כ…

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  9. Started by YoniG,

שלום, אני זקוק להמלצה על זכרונות טובים שהם לא מהזכרונות הזולים ביותר ולא מהיקרים ביותר (KINGSTONE ושות'). איזה חברה הייתם בוחרים לזיכרון DDR400 256MHZ שמחיריה בסביבות ה200-250 שקל ליחידה? תודה.

• 6 תגובות
    • 498 צפיות
  10. מי שמוצא תודההההההההההההההההההההההה !! שיהיה על 1000 מגה הרץ ושינצל את כולו תודהה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 זה תומך?? רשום: HyperTransport supporting speed up to 1GHz, 2000MT/s

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  11. Started by Red-AnGel,

שלום רב אני רוצה היום (3.1.2005) להזמין לוח אם למחשב שלי כי הישן שלי נשרף או משהו בקיצור יש לי סלרון 1.7 והלוח אם שאני רוצה לקנות הואasus P4V800-X , לפי האתר של אסוס הלוח תומך במעבד הזה: Celeron 1.7 GHz (400 FSB, L2 cache:128KB) (תמונה מצורפת), האם זה המאפיינים של המעבד שלי? אם למישהו במקרה יש המצלמה ללוח אחר שיתמוך במעבד (לא מתכוון לקנות חדש) (478) אני אשמח :> ואם יש הערות רעות או טובות לגבי הלוח אני גם אשמח לקבל תודה רבה :> פירוט של הלוח - http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4v800-x/overview.htm# תמונה של התמיכה של הלוח אם במעבד: המעבד שלי: שוב תודה

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  12. בלי כרטיס מסך בלי כרטיס קול בלי ציוד היקפי בלי מארז בלי כרטיס טלוויזיה בלי צורב בלי כוננים בלי הארד דיסק או בקיצור רק שילוש....זכרונות (רצוי512), לוח אם, ומעבד. תודה לעוזרים ושוב...רצוי תקציב כמה שיותר נמוך.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  13. טוב אז ככה חשבתי ללכת על לוח של DFI SLI-DR מעבד 3500+ וינצ'סטר וזיכרון 4400le של ג'י.סקייל אני חושב כאילו זה יהיה הבאנדל.... בקשר לכרטיס מסך זה כבר בעיתיד 6800u*2 אפשר לקבל הצעות אחרות... תעבירו בבקשה למפרטים ..... בטעות לא שמתי לב שזה פה ...

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  14. Started by Mr.B,

אהממ לאחי נשרף הלוח(כנראה) זה הלוח והמעבד שלא התחבר רגיל אלא אל תוך הסלוט המזור שלידו עכישו לי שי ת'לוח הזה ורציתי לשאול אם יש איזושהי דרך לחבר את המעבד שלו לללוח שלי Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 51-2300-000000-00101111-030199-$MV850_ Motherboard Name Intel Maryville D850MV

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  15. Started by zaroor,

שלום לכם יש לי לוח P-3 עם 3 חריצי זיכרון sd ram האם אפשר להרכיב 3 כרטיסים של 128 MB כל אחד וזה יעבוד טוב... מישהו אמר לי שיכול להיות בעייה של לסגור בנק מפני שזה עובד ב 32 BIT אז שאלתי אותו איך זה שיש שלושה הוא אמר שהוא לא זוכר האם זה באמת משנה או שאפשרי לשים 3 כרטיסים בלי בעייה ?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  16. Started by Idan-h,

המפרט בחתימה. עד היום תמיד עבדתי במצב דואל עם המחשב, ולמרות שהזכרון הוא DDR333 והFSB הוא 533 יש שיפור דיי ניכר כשהמחשב במצב דואל. השיפור בכתיבה של הזכרון בדואל הוא 28% ~, מ2500MB/s לקצת יותר מ3200MB/s. השיפור בכתיבה של הזכרון בדואל הוא 22% ~, מ900MB/s לקצת יותר מ1100MB/s. היום המחשב פתאום התכבה באמצע עבודה בוינדוס, לא הבנתי מה הבעיה, יש לי במחשב פיטצ'ר של MSI שנקרא D-BRACKET ומשם אפשר להבין תקלות בבוט של המחשב, הנורות סימנו שמדובר בזכרון. בדקתי כל זכרון בנפרד והכל פועל, עם שני זכרונות במצב דואל בשתי הקונפיגרציות (1-3 ו-2-4) המחשב לא עולה. שמתי את שתי הסטיקים צמודים ב1-2 והמחשב עלה. מה יכולה להיות הבעיה. דרך אגב ניסיתי לאפס ביוס זה לא עזר.

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  17. Started by elad the master,

http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_8S661FXMP-RZ.htm זה הקישור.. בביוס יש אפשרות להפעיל ולבטל את הHT...גם כשאני מפעיל וגם כשאני מבטל..זה נישאר באותו מצב..בלי HT... המעבד הוא פרסקוט 3.0 גיגה הרץ. [attachment deleted by admin]

18. Started by brk2k,

אהלן. רציתי לדעת איזה מהמעבדים הנ"ל יותר טוב - 2800 או 3100, שניהם פלרמו. לראשון מטמון של 256 ולשני 128. אני מנחש שה3100 יותר טוב, אם כן - עד כמה? תודה.

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  19. שלום יש לי מעבד 754 HAMMER (אם אני זוכר נכון) ולוח אם ASUS K8N שהוא ל AMD Athlon 64 Sempron האם זה פוגע לי בביצועים או בכלל פוגע, או שזה ממש לא משנה? ה Sempron פחות טוב לא? תודה

• 6 תגובות
    • 498 צפיות
  20. אני מתכוון לקנות את המעבד intel pentium d LGA-775 DUAL-CORE יש לי 2 שאלות 1) האם הוא 64 BIT 2) אם כן, חייבים תוכנות מיוחדות בשבילו?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  21. לפני כמה ימים הייתי אצל חבר שלי והורדתי לו cpu-z...בתוכנה היה כתוב שיש לו את סט הפקודות sse3... יש לו מעבד אינטל 2.8 פרסקוט... האם זה הגיוני שיש בפרסקוט sse3? אם כן אז למה לa64 עדיין אין ויגיע רק בvenice??? מה זה נותן?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  22. Started by Gold shark,

שלום אני זקוק ללוח אם של GIGABYTE עם מפרט 4 - 3 IDE 4 S-ata 5 PCI חשוב מאוד שהיא לתושבת 478 וזה לא כל כך משנה לי עם אין לה כרטיס קול און בורד ועם ציפסט של INTEL עם מישהו יכול לעזור לי למצוא כזה לוח זה היא מצויין בברכה: Gold shark

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  23. Started by miim17,

ביומייים האחרונים כל כמה זמן נכבה לי המחשב, אחרי בדיקה גליתי שהמאוור שמחובר ללוח אם (לא זה של המעבד) תקוע. מחיפוש באתר של אביט וגוגל לא מצאתי איזה איזכור לתופעה. יש משהוא לעשות נגד זה? הבנתי שבמידה ואני מוציא את המסמרי פלסטיק שאיתם הוא מחובר אני דופק אותם ... יש קיטים של מאוורים כאלה לקניה? אולי קצת שמן יעזור לזה? לא רוצה לקנות לוח אם חדש בגלל מאוור אחד שהלך .... תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  24. Started by idani1983,

יש לי לוח אם של אינטל D945GCZ שלא עידגנתי לו את הביוס עד היום הבעיה היא שהגעתי לאתר של אינטל http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2063&OSFullName=Windows*+XP+Media+Center+Edition〈=eng&strOSs=88&submit=Go%21 ואני לא יודע באיזה גירסא לבחור והאם אני צריך את כולם או שרק את האחרון . כמו כן אני אסמך לקצת עזרה באיך לעשות את זה תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים