מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שאני קונה מחשב חדש, אני רוצה להתקין אותו לבד, עכשיו השאלה שלי היא: שאני קונה את כל החלקים... אני מקבל עם המעבד את המשחה הטרמית? או שאולי עם לוח האם? או לקנות בנפרד? תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים נתקלתי בדילמה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי אז ככה, כבר כמה חודשים אני מתכנן לקנות מחשב... בהתחלה חשבתי פשוט לקחת Pentium 4 2.8C עם איזה Asus P4P800 Deluxe או ABit IC7 שיאפשרו לי איזה אוברקלוק נחמד ל3.2 וזהו... (אני לא צריך כרטיס מסך, רק זכרונות, מעבד, לוח אם, מארז וספק) אבל אז התחלתי לראות בנצ'מארקים של A64 3000+ וראיתי שהוא עוקף את ה3.2c... ועולה 215 דולר! עכשיו הקטע הכספי לא משנה כרגע. הדילמה שלי היא: מצד אחד, הNorthwood C מבוססת טוב, יש לוחות אם יציבים וטובים, אין בעיות תאימות ובכלל, ליבה טובה. בביצועים של 32 ביט אפשר אפילו לעקוף את הA64 3000+... מצד שני, יש את הA64, שזו מין השקעה לעתיד והמעבד מראה יכולות מצוינות גם ב32 ביט! החיסרון שלו הוא שה…
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם אני אוכל לצרף את הזכרונות הבאים ביחד, על אותו לוח: Samsung 3200 512MB DDR והשני Samsung M3 68L3313CT1-CB0 PC2100 (133 MHz) על לוח EPOX 8rda+ (DDR400) האם יש מצב?
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מתלבט בין שני זכרונות, מה דעתכם (הדרישה שלי, שני כרטיס זכרון של 512 למחשב פנטיום 4 2.6) זיכרון DDR GEIL 400Mhz 512Mb ULTRA CL2 54219 ddr crosair twinx1024re-3200ll 512 400mhz ecc reg (יותר יקר ב 300 שקל ליחידה, האם ההוספה של ה 600 שקל קריטית?)
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אוקיי , לפני חודש קניתי בKSP AMD ATHLON XP 2400+ Tbred core וקיבלתי אותו עם Thorton Core עכשיו השאלה שלי , מזה THORTON? למה הוא משתווה? הוא פחות טוב מהTBRED הרגיל ? למעבד יש 256KB L2 CACHE ו266MHZ FSB כמו לTBRED... לפי מה שקראתי הוא יותר טוב מהTBRED אבל פחות טוב מהבארטון , אבל עכשיו Maphisto אומר לי שהמעבד הזה שווה ערך לדיורון ולסלרון , האם מישהו מוכן להאיר את עיני ? זה דחוף. ד"א : בבנצ'מארק הסינטטי הרגיל של סנדרה הוא נותן אותה תוצאה של ה2400 הרגיל , בPCMARK2002 הוא נותן 5974נקודות שזה נחשב טוב מאוד אם אני לא טועה... איך אני יכול לבדוק עוד כדי להבין אם המעבד טוב או רע?
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לדעת איזה סוג ומהירות זיכרון יתאימו ללוח האם הבא: V845SM VIA P4M266 http://www.vesta-im.com/display.asp?pid=102&pt=mb&mbt= תודה מראש, רון.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מחבר את הפלופי בצורה הנכונה ללוח וכשאר המחשב עולה הוא רושם FLOPY DRIVE FAIL הפלופי עצמו עובד (בדוק במחשב אחר) וגם ניסיתי לחבר פלופי אחר וזה לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי (מעבד, לוח אם וזיכרון), ואני מחפש המלצות על מפרטים בסביבות ה- 3000 - 3500 ש"ח. יש ברשותי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO וחשוב מאוד שלא תהיה בעיית תאימות בין הלוח אם לכרטיס. שכחתי לציין שהמערכת צריכה להיות מבוססת INTEL. בתודה מראש לעונים
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
חבר שלי קונה לוח ומעבד חדשים. הציעו לי מעבד פנטיום 4 2.6 של אינטל ולוח אם : Intel Rock עם צ'יפ של אינטל. האם כדאי לשדרג את המעבד ל 2.8? איך הלוח?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
איך הזיכרון הזה בשביל מחשב למטרת משחקים כבדים מאוד DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512MB CL2.5 2 זיכרונות כאלו ב1250 ש"ח מעבד INTEL P-4 2.60GHZ 800MHZ FSB HP לוח אם ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR 3Y
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
פשוט כל מה שאתם יודעים.. (ואם אפשר אז לכתוב פה ובעברית ולא להפנות אותי לאתרים) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שאני מוריד את השידרוג אז זה מסודר בתאריכים אני צריך להוריד אחד אחד לפי התאריך שיהיה לי הכל http://www.ecsusa.com/downloads/l4vxa2.html כנסו תיראו
-
לחבר שלי יש מעבד 2.4 עכשיו הלכתי לבדוק אם זה 800 MHZ (fsb( וכתוב שם 1.7 GHZ!!! יש לו זכרונות RDRAM אני כמעט בטוח שזה בגלל זה תוכלו להסביר לי?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
ברשותי לוח GIGABYTE 8SQ800ULTRA איזה דריברים ללוח יש לעדכן אני עידכנתי את הביוס
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
קצת קשה להסביר את מה שאני רוצה בכותרת אז אל תאשימו אותי... אז... מה המעבד בעצם עושה ומה הזיכרון בעצם עושה? הזיכרון לפי מה שהבנתי (וגם לפי איך שזה נשמע) זה כמה תוכנות יכולות לרוץ בו זמנית (אין לכם מה לתקן אותי אם זה לא נכון כי אני לי שמץ בזה ) אז תודה
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
האם משתלם להשקיע ולקנות חלקים (לוח זכרונות ומעבד) של 800MHZ או שעדיף להסתפק ב 400 ו mhz333 של זכרון? אני מחפש לשדרג את המחשב שלי ואני מחליף רק לוח זכרונות ומעבד אני חושב אולי אפילו לכיוון של AMD בגלל המחיר הזול והבנתי שהם לא כ"כ רחוקים מאינטל בביצועים ולדעתי גם יש OC יותר טוב למעבדים של AMD (***תקנו אותי אם אני טועה בבקשה***) **אין לי הרבה תקציב לכל הנושא הזה ככה אני רוצה להשקיע גג 1600 ש"ח אז תביאו בבקשה הצעות אם יש לכם דבר שני, מהי מהירות ב MHZ של מעבד AMD 2500+ ומה ההבדל בין מעבד AMD שיש לו ליבת BARTON לבין מעבד AMD רגיל? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אוקי אז מה הלוח הכי טוב שיש בעולם? ממש מבחינת אובר קלוק פיצ'רים יציבות הכוווווווול [אל תתיחסו למחיר] תודה מראש נשמות יאללה ביי
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
כמו שאתם רואים אני עובד עם סלרון 2.4@2.88 באס 400@480 זיכרון 512 של חברת אינפנאון (333, זה המקסימום של הלוח שלי) אני רואה שעם הזמן זכרונות333 נעלמים מהמדפים של KSP ואני רוצה לדעת אם שווה לי לקנות עוד 512 אם אני יראה בכלל הבדלי ביצועים בין 512 ל 1024.. כמו שאתם יודעים בסלרון יש לי רק 128 קאץ ככה שזה מה שהורס לי את התצוגה במשחקים (וכמובן הכרטיס מסך שיש לי :'() בעבודה רגילה בוינדוס גלישה וכאלה, יש לי לפעמים תקיעות, במיוחד בזמן האחרון עם האייסיקיו לדעתי זה בגלל הפרסומות המעצבנות ששמו למטה, שלפעמים אני כותב כותב מהררר פתאום נתקע לי הסמן ואני צריך לעצור כמה שניות ולהמשיך לכתוב השאלה אם זה באמת בגלל הזיכרון ואם הוספה של עוד 512 ראם תראה הבדלי ביצועים טובים יחסית למחיר
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שמישהו יביא לי אתר עם מחרים בישראל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת מתי יירדו המחירים של המעבדים החדשים של AMD שעובדשים ב 64ביט. אני רוצה לקנות מחשב חדש בעוד חודשיים שלושה ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם עד אז או עוד כמה זמן תיהיה ירידת מחירים של המעבדים ולוחות האם המתאימים. תודה, יובל
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כתוב לי ב AIDA32 שיש לי סוג זיכרון : ddr sdram חשבתי שsdram זה חידוש של rdram אבל שזה בכלל לא קשור לDDR וSDR 1. האם SDR=SDRAM ?? 2. האם RDR=RDRAM ?? 3. מה אומרים המושגים האלה ??? 4. כמה בדיוק משפיעה מהירות הזיכרון על המערכת, ועל משחקים ? ולמה ההפרש הכספי בין מהירויות זיכרון נמוך ???? 5. הבנתי את עקרון פעולתו של dual ddr אבל במה זה מועיל, האם יש לי עוד סיבה (חוץ מ-dualddr) לקנות 2 256 ולא 1 512, והאם יש בכלל יתרונות ל 1 512 6. זאת השאלה שתהיה בטח הכי פשוטה למי שקצת מבין: מבנה הDIMM - מה זה "בנק" ; האם row זה חייב להיות צד שלם או רווח בין הגוקים אומר שורה חדשה, double-sided נותן לי משהו ?? דוגמא לשאלה 6 : יש לי מודול זיכרון חד-צדדי 128 mb עם 8 גוקים רצופים (בלי רווח) בצד א…
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום! כרגע יש לי לוח אם ASUS P4S533-MX עם זכרונות מסוג PC 2100 בגודל של 768MB + מעבד שך 2.4 GHZ עם FSB של 533 מגה הרץ. כפי שאתם רואים הלוח לא משהו בכלל, ולכן אני חושב להחליפו ל ABIT IS7-E. אחת הסיבות היא בכדי לאפשר לי להחליף את הזכרונות שלי לPC3200 בגודל של 256MB בשני סטיקים. רציתי לשאול האם הלוח יכול לעשות DUAL DDR, והאם זה ישפיע על ביצועי המחשב למרות שהמעבד הוא לא ב800 FSB? בנוסף, האם שווה לי להחליף לפחות זכרונות (512MB) ממה שיש לי עכשיו אך לקבל את החדשים יותר מהירים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-