עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. רציתי לדעת כמה יעלה לי 4GB זיכרונות 800MHZ DDR2 ללוח אם MSI כמה עולה? ואיזה חברה הכי מומלצת נכון להיום.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by Impreza,

אני משתמש ב6 רמקולים שהם מחוברים לרסיבר והוא מתחבר למחשב, אני משתמש במפצל ביציאה ואני יכול לשמוע עם אוזניות והרמקולים במקבלי או רק אוזניות לבד ע"י כיבוי הרסיבר ולהפך שמתי לב שאני שומע מוזיקה יש מן סאונד כזה (צצצצצצצצצצצ) וגם שאני לא שומע מזה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by the t man,

צריך לוח אם שיתאים למעבד האינטל שלי 2.4 533 אני חשבתי על ABIT AI7 865PE מה אתם אמורים תנו המלצות רק למשחקים וכללי לא צריך אוברקולוק בנוסף עם מישהו יודע איך הבאנדל שמקבלים עם הלוח של אביט או כל לוח אחר שאתם ממליצים עליו אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by omrij,

שלום לכולם האם כדאי לקנות זכרונות BH5 ל p4 3.0c(הבנתי שאפשר להגיע ל 433 ב 2-2-2-5 ב 2.75v) או לחכות ל 3200xl החדשים של corsair?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  5. Started by mikshab,

יש לי לוח אם של MSI אני משתמש בו כבר שנה בערך, על הלוח אם אין יציאת 1394 מובנת אבל יש כרטיס כזה רק עם היציאה עצמה שממנו יוצא כבל קטן שמתחבר ללוח האם לפינים של JUSB1 ולא J1394 פשוט כי אין כאלה! זה אופציונלי ולא קיים אצלי. אני יודע שזה לא אמור לעבוד ושהחיבורים הם שונים אבל זה עבד, ככה זה הגיע כשקניתי את המחשב והווינוס היה מזהה את היציאה גם כיציאה וגם בתור כרטיס רשת. לא השתמשתי בחיבור הזה חודש וחצי בערך ובחודש וחצי האלה התקנתי גם SP3 וגם עשיתי שדרוג לביוס, ועכשיו רק שמתי לב שהווינדוס מזהה את החיבור בתור USB, כשאני מחבר את הצלמה אליו הוא אומר שהתקן הUSB לא זוהה, שהוא פועל באופן לא תקין ושווינדוס אינו מזהה אותו. מה אתם אומרים, יש אולי איזה הגדרה כזאת בביוס או שזה פתיר על ידי ד…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  6. Started by zam,

איך אני יכול לדעת ? תוכנות כמו Everest יכולות לומר לי? או האם זה מופיע איפה שהוא ב- BIOS?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by yanivma1,

שלום כולם, לפני כשנתיים רכשתי מערכת מחשב שהרכבתי לבד לפי המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 LGA1156. קישור ללוח אם באתר החברה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3242#sp מעבד: INTEL Core i5-760 2.8ghz quad-core (BX80605I5760) זכרון: G.Skill Ripjaws DDR3 4GB Dual Channel 1600MHZ CL7 4GBRM כרטיס מסך: SAPPHIRE TOXIC Radeon HD 5850 1GB Video Card 100282TXSR דיסק קשיח: לפני כחצי שנה החלפתי לזה: Crucial 64GB M4 SSD SATA3 6Gbs - 2.5 in (CT064M4SSD2 לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את כמות הזכרון במחשב. מתוך 4 סלוטים יש לי כרגע 2 פנויים ו-2 עם הזכרון "המקורי" שקניתי עם המחשב. חשבתי לקנות את זה: G.Skill Ripjaws 4GB 2GBx2 DDR3-1600 F3-12800CL9D-4G…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by dragon772,

מה זה CL בזכרונות? במה זה משפיע? ובזכרונות שלי כתוב ddr sdram אז זה ddr או sdram? תודה

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  9. אני מחפש לוח אם טוב עם ביצועים טובים , לא עושה OC אחד עם כמה שיותר PCI סלוטים לא יקר ויתן תמורה טובה לכסף כמובן ציפסט של אינטל האחרון תודה[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 14:46:56 IP35Pro Abit הוא לוח טוב?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  10. טוב אז ככה, אחרי שהתברר לי שהזכרונות שקניתי עם המחשב, עבדו עליי ורק המדבקה היינה 800 והזכרונות הם 667, אני הולך להכינס באמא של המוכר ולקחת את כספי בחזרה. את הזכרונות החדשים שקניתי לפני שבועיםם (קינגסטון 2 סטיקים של 512, ddr2 800mhz, 5-5-5-15, אני ימכור. ועכשיו דודים באים מארה"ב וזה הזמן לקנות זכרונות עם תזמונים יותר טובים. אז אם אתם יכולים לעזור אני ישמח, עדיפות לחנויות מאיזור לוס אנגל'ס. אני חושב להזמין את אלה, בשל מחירם המדהים- http://shop2.outpost.com/product/4967891?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG או אלו- http://shop2.outpost.com/product/5027495

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by assaf990,

אני רוצה לעדכן כל מה שאפשרי מצ"ב קובץ דיווח מאת אוורסט. השאלות שלי: איזה סוג של WIN98 יש לי? SE או הרגיל? ומהיכן בדיוק עלי לעדכן ביוס או דרייברים ללוח אם [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 555 צפיות
  12. המחשב ישמש לאינטרנט,סרטים/סדרות,משחקים חדשים.אם יעשה OC הוא יהיה קטן מאוד,משהו כמו מ2.6 ל2.8-2.9,משהו כזה. על מה אתם ממליצים? את המחירים יש לקחת מהחנות TMS - www.tms.co.il.בבקשה לא לחרוג מהתקציב. תודה:-)

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by shuy,

שיכולה לרוץ מ-BOOTABLE CD (עם דגש על CD, אני יודע שיש תוכנה כזאת עבור 1.44, ואפילו יש לי כונן, אבל לך עכשיו תמצא דיסקט...). תודה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  14. Started by דנה,

היי אני חדשה כאן הייתי רוצה לדעת איזה מבין שני הלוחות שברשותי הוא הטוב יותר gigabyte pentium 4 titan series ga-8sr533 intel desktop board d845wn אודה על תשובה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by keypod,

יש לי מישהו שיכול להביא לי מארה"ב שבוע הבא רכיבים למחשב החדש כאשר את שאר הרכיבים אני קונה בארץ. אני מתכוון להזמין מחו"ל: - A64 +3200 Socket 939 - OCZ PC3200 Platinum Rev. 2 512 X 4 כמו כן יש לי שאלה לגבי כרטיס מסך, האם לקנות PCI-Express ולחכות שבועיים בערך עד שגיעו לארץ לוחות nForce 4 או להזמין כרטיס AGP ולקנות בארץ לוח עם nForce 3 מדובר במחשב תותח שאני רוצה לעשות לו OC נורמלי (לא קיצוני) ושיחזיק הרבה זמן. השאלה שלי היא האם לחכות ל - nForce 4 כאשר מתשובות קודמות הבנתי שהשיפור היחיד מבחינת ביצועים יהיה PCI-Express או שמדובר בזמן רב עד שיצא ופשוט להזמין AGP וללכת על nForce 3 תודה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  16. מעבדים חדשים של AMD מתווספים לרשימה הגדלה של דור Zen 4 עבור תושבת AM5. בביקורת זאת אנו מכסים את ה-Ryzen 7 וה-Ryzen 9 החדשים בעלי 8 ו-12 ליבות, בהתאמה, עם מעטפת הספק נמוכה במיוחדלכתבה

17. Started by xgamer,

שלום. אני מעוניין בלוח אם, מעבד וזיכרון. אני בעיקר מריץ על המחשב תוכנות כמו PHOTOSHOP ו ZEND. כמו כן גם בעתיד הרצת סרטי HD (כרטיס מסך בעתיד, כרגע דרוש OB). עד כמה המעבד של AMD 4400 נחות מהמעבדים CORE 2 DUE של אינטל? הדרישות שלי הם גם 2 ג'יגה זיכרון. בגלל שלדעתי הדרישות לא גבוהות אפשר להשתמש בתקציב נמוך יותר. תודה רבה ואשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  18. ידוע לי שזה רבעון שני ,אבל משהו יודע תארך מדוייק ? ואיזה סוקט יהיה ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by gypscoun,

שלום, אני מעוניין לשדרג את הזיכרון בלפטופ שלי מ256 מגה בייט, ל1 גיגה בייט. העניין הוא כזה: הזיכרון הקיים הוא מסוג DDR, ואילו אני הייתי מעדיף לקנות DRR2 משני טעמים: איכות, וזמינות (קשה יותר למצוא מבחר זכרונות של גיגה מסוג DRR ללפטופ). השאלה היא כזו: אני יודע שלא ניתן לשלב שני כרטיסי זיכרון מסוגים שונים, אך האם ניתן להחליף את הכרטיס הקיים מסוג DDR לכרטיס אחר מסוג DDR2 וזה יפעל כראוי? נדמה לי שזה תלוי בלוח-האם, אבל אני לא מבין בזה יותר מדיי. אילו הגבלות יכולות להיות ואיך אני יכול לברר את זה בדיוק?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by kobi_af,

רציתי לדעת עכשיו יוצאים כל מיני זכרונות ddr2 וזכרונות pc3500 לאיזה לוחות הם יתאימו כי אני רואה במידע בלוחות רשום רק 400 מגה הרץ ....החדשים.. כאילו איפה הזכרונות של 550 מגה הרץ יוכלו לפעול טוב ולהפיק את מירב ביצועם

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  21. כחלק מאירוע לעיתונאים שערכה אינטל לכבוד השקת Raptor Lake בארה"ב תועד לו שבב שנראה שונה מכל השאר - עם לא פחות מ-34 ליבות עיבוד פיזיות לכתבה

22. Started by eli_a2006,

איך הוא אני אולי יקנה אותו למטרת אובר-קלוק כמובן .

• 9 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by the_big,

החזרתי לו את 820 ולקחתי 930 בתוספת של 80 ש"ח וזה ממש שווה בלוח היה צרך של 200 ש"ח נוספים עכשיו לגבי הכ.מסך יש לי עדיין את 6600 GT לדעתכם מה אני צריך לקחת במקומו הפרש אפשרי 200 ש"ח גג 7600 אין להם במלאי חשבתי לקחת X900 האם זה טוב

• 8 תגובות
    • 555 צפיות
  24. המחשב לא מיעד ל oc - הבנתי מהרישרושים שהלוחות האלה אינם מתאימים ל oc ההתלבטות בין: asrock conre x fire לבין אינטל d946gs המחיר כמעט זהה-על איזה הייתם ממליצים? שאלה נוספת בבקשה:מה זה esata? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by tom123,

יש לחבר שלי לוח אם שרשום P4V845 SERIES V845ED2+ עכשיו פירמטתי ואני לא יודע מה צריך להתקין איזה כרטיס קול וכל זה תעזרו לי למצוא פרטים עליו ודרייברים..

• 0 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים