עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב, זה המפרט לחבר שקיבלתי בפורום מפרטים: מעבד Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB BOX 1232 ש"ח. כרטיס מסך Sapphire Radeon X1800XT 256MB Dual DVI/VIVO PCI-E 1770 ש"ח. זיכרון MUSHKIN DDR2 2GB EM2-5300 667Mhz DUAL PACK 2x1GB 1007 ש"ח. מארז ללא ספק כח COOLERMASTER Centurion 5 CAC-T05-UW NO PSU 441 ש"ח. ספק כח Enermax Noisetaker 420W 419 ש"ח. כונן קשיח WD 160GB SATAII 7200 RPM 8MB Buffer WD1600JS 396 ש"ח. קירור למעבד Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot 195 ש"ח. עכשיו, מה שחסר זה לוח אם בתקציב של עד 650 ש"ח. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  2. Started by quepasa,

משהוא יכול לספק הסבר כמה שיותר מפורט לגבי זמני גישה (CL אם אני לא טועה ) ומה המספרים (7-7-9-5 לדוגמא אומרים) לא אילו ספציפית כמובן

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  3. שלום לכולם המעבד שלי מסוג e6300 אני יודע שהתדר צריך לעבוד ב1.86 גיגה הרץ ככה גם זה גם לפי הווינדוס שלי אך שהפעלתי את התוכנה everest נגלה לעיניי שהתדר של המעבד שלי עובד על 1.6 למה זה ככה שמתי תמונה שתוכלו לעזור לי ראוי לציין שיש לי ווינדוס ויסטה ו2 גיגה ראמ.. אולי איכשהו יחסי הזכרונות לא טובים יש לי ביוס הכי מעודכן שנמצא בבררת מחדל תודה לכל מי שעוזר מראש אדם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  4. אתם יכולים לרשום לי מה תאריך היציאה/ירידת מחיר ומה יהיה המחיר לאחר היציאה/הורדת מחיר של המעבדים הבאים: Q6600 E6550 E6750 E6600 תודה רבה לכל העוזרים! ;D

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  5. המחשב של אח שלי מעפן++ והגיע הזמן להשתדרג. אמא שלי נוסעת ביחד עם סבתא שלי לארה"ב קצת אחרי הסדר וחשבנו שזו אחלה הזדמנות להביא רכיבים למחשב (לפחות לפי newegg המחירים הם בין חצי לשני שליש לעומת מחירים בארץ, בהחלט משתלם). הרכיבים שצריכים להביא לא אמורים לתפוס יותר מידי נפח, מביאים אותם במזוודות הרי. חשבנו על כיוון של מעבד+זכרונות+כ.מסך. לוח אם כנראה יתפוס הרבה במקום במזוודה, אבל אולי תביעו אתם את דעתכם . בכל מקרה הדילמה הגדולה היא מה קונים. הרעיון הוא לקנות מחשב באמת חזק שיחזיק לשנים רבות (כמו שכולם רוצים ). הייתי בטוח ש AM2 מגיע לשוק באפריל, אבל לפי הסטיקי שלכם כנראה העניינים נדחו, מה שדי מבאס. באופן אישי אני תומך נלהב של הConroe והייתי מת לקנות כזה, אבל זה יכול לעלו…

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  6. רציתי לדעת כמה יעלה לי 4GB זיכרונות 800MHZ DDR2 ללוח אם MSI כמה עולה? ואיזה חברה הכי מומלצת נכון להיום.

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  7. אני נוטה לDFI , אני קונה Q6600 GO וכנראה TERMALIGHT 120 ULTRA+ SS F121 FAN. מישהוא קנה ומרוצה?

8. Started by Co[3]LHo,

ממה שהבנתי מעבדי 3500 רק יצאו לאוויר העולם לא מזמן , עדיין אין חוות דעת רציניות עליהם ואם הם שווים את ההפרש במחיר (כפול ).. האם כדאי לי לקחת A64 3400 ולשפר דברים אחרים? כמה הבדל כבר אני ארגיש בין ה3400 ל3500?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  9. זה מה שכתוב החוברת : The CPU supports 100MHz system bus. The SDRAM DIMMs and DDRs can synchronously work with 100 MHz or operates over a 266 MHz system bus. זה או 100 או 133? ואם כן אז לה כשאני שמתי ddr 400 זה עובד רק על 100? תודה אחים שלי!

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by vat,

שמעתי שיש בעיות עם לוחות מסוימים של AMD64 וזכרונות 1GB. אני מתכנן לקנות בדיוק את השילוב הזה, איזה לוחות 100% לא יגרמו לי בעיות?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  11. ב NF7 יש ??

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  12. Started by BENIT,

אני מתלבט בין שני לוחות אינטל D945 או D975. עבור מחשב לעיבודים מתמטיים וגרפיקה המעבד הוא אינטל 930D עם זכרון של 2*512MB האם יש הבדלים משמעותיים בביצועים של שני הלוחות אם כן מהם ההבדלים ?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  13. Started by Ninja,

אני יודע שטכנית שניהם מתאימים...אבל נראה לי שצריכים לעדכן ביוס ללוח. אז ככה זה המעבד : AMD Sempron 2800 Socket 754 Box Palermo וזה הלוח : Gigabyte GA-K8NS nVIDIA nForce3 250 Socket 754 מה אתם אומרים? כי הרכבתי הכל וזה לא עובד...אין לי שמץ למה הכל מחובר כמו שצריך

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  14. אני יודע שכאלשר הבאס של המעבד 200 ושל הזכירון 200 אז הם יעבדו בסינכרון 1:1 טוב ... אבל רציתי לחזק את הידע שלי בנושא . כמו מה קורה באותו זמן ... והאם 1:1 מתאים ל200 מה"צ לבאס מטעם המעבד ומטעם הזכרונות (כמו שאמרתי) ? ועוד בכלליות מה זה ההסתנכרנות של המעבד והזכרונות ... רציתי לקרוא את המדריך ב PCSPOT - אבל כמו שידוע לנו - האתר לא עובד :-X

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  15. Started by antiHeRO,

אני עם gforce 4 mx עם AGPX2 ויש לי בביוס אפשרות לשים על AGP x4 וכשה אני שם על AGP X4 המחשב עולה ושום משחק לא מגיב מה לעשות????

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  16. שלום לכולם, אני הולך לקנות מחשב אבל יש לי התלבטות בין המעבדים : Q6600 לבין E6750 אני צריך מחשב שיהיה טוב לשימוש ביתי (אנטרנט, הורדות וכו), קצת למשחקים וקצת לעריכת תמונות ווידאו (חובבן). מישהו יכול לעזור לי עם זה או אפילו להמליץ לי על מעבד אחר? תודה, קובי

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  17. הפכתי את העולם ולא מצאתי.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  18. Started by shuy,

שיכולה לרוץ מ-BOOTABLE CD (עם דגש על CD, אני יודע שיש תוכנה כזאת עבור 1.44, ואפילו יש לי כונן, אבל לך עכשיו תמצא דיסקט...). תודה.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  19. Started by ccc,

איך אני מתקין אותו? איך אני יכול להיות בטוח שהוא פעיל? כי רשום לי במנהל התקנים שקוראים לו 1394.. ?

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  20. היי, אני עומד לקנות בארטון 2500+ ממש בקרוב (היום מחר או ביום ראשון). המפרט שלי כתוב בצד. כרגע מותקן לי הקורסאייר XMS 3000 ב CAS LEVEL 2.0. אני מתכנן לעשות למעבד OC ל 3200+ (בבאס 200) - או כמה שיהיה אפשר. בכל מקרה לא מתכוון לעבור את ה 200 באס. הזכרונות הקיימים נבדקו, והם יעמדו בזה אם אוריד להם את התזמונים. אני קונה 512 מגה בייט נוספים. האם סמסונג פשוטים ב 500 ש"ח יספיקו \ יהוו פשרה נורמאלית ? האם אפשר להסתפק בטווינמוס בסביבות 475 ש"ח ? או האם כדאי GEIL ? בקיצור אנא, יעצו לי. התקציב שלי הוא לא יותר מ 550 ש"ח תודה רבה HF

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by סביבאון,

הבעיה הינה במחשב מבוסס AMD בעל לוח אם Gigabyte GA-MA74GM-S2H עם כרטיס רשת מובנה Realteak RTL 8168B/8111B Family PCI-E. לפתע, ללא הודעה מוקדמת, כרטיס הרשת חדל מלתפקד, החלפתי כבל רשת, אותו דבר. אני רואה שהנורית כלל לא דולקת. במנהל ההתקנים (VISTA) אין שום בעיה, הכל נראה תקין, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס והתקנתי שוב - לא עזר. כאשר אני מכבה ומדליק את המחשב, ומסתכל תוך כדי בנורית של כרטיס הרשת - היא כלל לא דולקת. שמתי לב שאם אני מוציא את המחשב מהחשמל, ואז מחבר ומדליק - הנורית דולקת, עד אשר מערכת ההפעלה עולה, ומאז היא כבוייה. האם הבעיה היא בעיית חומרה ברורה ? מה ניתן לעשות ?

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  22. איפה הרגיל? ואיזה דרייבר להוריד? http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-E תודה

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  23. Started by shay360,

לפי כמה ימים נעזרתי בפורום מפרטי מחשב בהרכבת מחשב אך עדיין לא הזמנתי אותו. המעבד במפרט כלל את המעבד AMD 64Bit AM2 4000 DualCore . היום באתי להזמין את המחשב אני רואה פתאום שהמעבד לא קיים באתר IQPC. שאלתי אותם למה הוא לא נמצא (אתמול הוא כן היה) וקיבלתי תשובה ש AMD כבר לא מייצרים את המעבד הזה. השאלה שלי היא למה? יש בו בעיות? עדיף לקנות את ה 4200 ?

24. Started by wow,

יש לי את הלוח IC7 של אביט. מאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים הכי עדכניים?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  25. Started by DardaDai,

ראיתי שקיימות 4 רויזיות שונות של הלוח אם הזה (1.0, 1.1, 2.0, 2.1) מבירור קצר שעשיתי רוב החנויות מחזיקות את rev 1.0 או rev 1.1. ולא מצאתי השוואה באינטרנט בין הרויזיות ללוח אם הזה - מישהו יודע מה ההבדל, והאם ההבדל הוא מינורי או משמעותי? תודה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.