עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Bright Moon,

הקדימון שפורסם ב-VR-ZONE בשני לאוקטובר - חדשות קצת ישנות, אבל חיפשתי והיא לא פורסמה פה - די מעניין לדעתי. מראה כמה דברים מעניינים - OC של 30% בסטוק בלי מאמץ (בלי שינוי וולטז' ובאס, רק ללחוץ על ה-"+" ההוא בביוס). ה-ES הוא מהשבוע ה-33 ב-2006 (תחילת ספטמבר). אגב - וחשוב מאוד - בפורום שלהם המבקר ערך בדיקות נוספות, ובבדיקה שנעשתה באמצע העמוד הזה מעלה דווקא דברים מדאיגים - בזמן בדיקת quad-SP2004, ב-voltage של 1.43 וקירור אוויר הטמפרטורות הגיעו ל-83C!!! I ran quad-SP2004 with Kentsfield. Temperature got as high as 83C. And that was with VCore at 1.43v and air-cooling. וכותב מלמטה מסכם את העניין: Oic ... thanks. Man those chips are hot. Well then, a new stove anyone ?

2. אני מנסה לעקוב אחרי המפרט שנשלח לי אבל אני רואה למשל שזיכרון מאותו סוג של קינגסטון ושל ג'יסקיל נמצאים בהפרשים של 120 ש"ח... אני קונה זיכרון של 2048 (2X1024) האם ההבדל ביניהם כל כך ממשי ואפשר להתפשר? תודה לכל המגיב!!

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  3. Started by Bone-Breaker,

רציתי לדעת אם הלוח הזה מגיע עם פלטת תמיכה מאחורה שמאפשרת חיבור גוף קירור גדול בעזרת חורי העיגון או שמא פלטה כזו מגיעה רק עם גופי הקירור?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  4. שלום אני מתכנן בניית מחשב HTPC חדש. מעבד E6420 לוח ASUS P5D DLX וזכרון 2GB אני מתכוון להריץ את המעבד על 8X333=2666 ביחס FSB לזכרון של 1:1 זה אומר FSB1333 בזכרון עדיפות ל OCZ או CORSAIR הכוללים צלעות קירור מובנות. אשמח לקבל המלצה על דגם זכרון שנמכר כזוג של 1GB מתואם. שאלנ נוספת האם במעבד E6420 הכופל ניתן לשינוי בלוח P5D או שהוא נעול ויש צורך במעבד מיוחד ? הייתי רוצה להריץ ב 9X333=3GHZ תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  5. דבר ריאשון איפה יש באתר מאמר שמסביר מזה CL,DDR,ECC וכו' :s05: יש לי במחשב dual channel DDR2 512Mb X2 533MHz CL4 Corsair ואני רוצה לקנות עוד סטיק של 1GB Corsair. האם זה יכול לפגוע בתפקוד של ה Dual Channel ולגרום לו לתפקד לאט יותר? אם לא מה יהיה השינוי? יש לי לוח-אם של GA8I915P GIGABYTE לפי מה שהבנתי יש בעצם רק 2 SLOT ל DUAL וה 2 האחרים זה לסטיקים בודדים זה נכון? או שאני יכול לקנות עוד Dual Channel ולחבר? הינה קישור ללוח-אם http://www.ok-computer.co.il/Product.asp?productid=449 תודה

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  6. Started by RaZ^MaN,

אם יש לי לוח עם מעבד OPTERON 2.4 אני יכול להוסיף מעבד OPTERON 2.6 ? או שהמעבדים צריכים להיות זהים?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  7. Started by 6600GT,

לפורום שלום , לפני כחודשיים קניתי לוח חדש שבדיעבד אני יודע שאי אפשר לבצע בו overclocking למעבד , אחרי וויכוחים רבים שהקרצתי איזה תירוץ למה הלוח הזה לא טוב לי הם הסכימו להחליפו , אני צריך לוח למפרט הבא : intel pentium 4 3.0 one giga ddr 2 667 sata 2 pci express אני משחק המון משחקים ואני צריך לוח חזק שאפשר לבצע בו oc למעבד , חשוב לי מאוד הOC... מה אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 499 צפיות
  8. איזה מבין החלקים הבאים עדיף ? (אני לא רוצה OC) לוח אם MSI 965 NeoF או GIGABYTE GA-945P-S3-RH ? זכרונות 800MHZ או 667 MHZ ? לא מרגישים הבדל ? האם עדיף DUAL CHANNEL (למשל 1GB*2) או צ'יפ אחד של 2GB ? מעבד E6300 או E6400 ? לא מרגישים הבדל ? תודה לכולם, תשובות מהר בבקשה.

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  9. יש רק אחד של ASUS (יש אותו בהרבה חנויות) ואת הלוחות של ספיר (ב KSP בלבד) ואת ה INFINITY של DFI, למה לא מביאים את הלוחות של החברות האחרות?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  10. Started by AmosC,

אלו הזכרונות ש-KSP מוכרים במחשבי המבצע שלהם (במהירות 667), לפי מה שאמרו לי בטלפון. מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  11. Started by TimoTy,

יש לי את הלוח NF-7s שך ABIT. יש לי 3 סטיקים של זכרונות ואני רותה לבטל את ה-Duel Channel ... איך אני עושה את זה ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  12. אם כן אשמח אם תציינו לי דגמים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  13. Started by pergola,

בסביבות ה600 700 שקל עדיף כמה שיותר נמוך יש כזה דבר בכזה מחיר?!?! מעבד Conroe 1066MHz זיכרון DDR2 667MHZ עם 4 סלוטים כרטיס מסך סלוט PCI EXPRESSX16 כונן קשיח SATA 2

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  14. Started by zx12rr,

UNIFOSA,EUDAR,Princeton קישורים לחברות 1. www.princetonusa.com 2. www.eudar.com.tw 3.www.unifosa.com.tw סורי על הבורות אבל נתקלתי בחברות האלה רק היום. וסתם רציתי לדעת לידע כללי איך החברות האלה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  15. ספינת הדגל של דור מעבדי Ryzen 9000 יוצא רשמית למחשבים שולחניים - הרצנו את המעבד המסקרן דרך שלל מבחני ביצועים והבחנו שהפעם אופן שידרוג הביצועים הוא סלקטיבי במיוחד. אזהרה - המעבד הזה הוא ממש לא לכולםלכתבה

16. הסיבה שאני שואל היא שקיבלתי לאחרונה תגובות קוטלות עליו. שהצי'פסט שלו גרוע ושבכלל הוא ממש לא מצדיק את המחיר שלו. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 499 צפיות
  17. Started by DOR_2911,

בביצועים ואיכות בלוחות אם כמובן תודה

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  18. השאלה בכותרת איזו חברת לוחות אם עדיפה למעבדי אינטל : גי'גה בייט או אינטל ? נתקלתי במוכר ממורמר שטוען כי הלוחות של ג'יגה בייט למעבדי אינטל ובכלל "על הפנים" ושהלוחות של אינטל יותר טובים למעבדי אינטל מאשר גי'גה בייט... אומנם יש פה "פשר" קליל לטענה שלו... בכל זאת לוחות אינטל.. ומעבדים של אינטל.. אבל גי'גה בייט חברה מוכרות ולא מדובר בלוחות גרועים.. לי אפילו נדמה שהפיצ'ירים והמבנה של הלוחות של ג'יגה בייט טובים יותר משל אינטל אבל... לא יודע מה אתם אומרים ? מה עדיף למעבדי INTEL ?

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  19. יש לי מעבד intel 2.4 ורציתי לדעת אם הוא יעבוד על לוחות אם חדשים? * אם אפשר גם להמליץ על לוח אם טוב בתקציב של 1000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  20. Started by wooper,

שלום יש זכרונות שמדורגים למהירויות של 3200 למשל OCZ EL PC3200 Rev2 והם יכולים להגיע לddr 600 ויש זכרונות שמדורגים למהירויות גבוהות כמו Gskill PC4800FF והם מגיעים לאותם מהירויות ddr600 אז למה יש דירוג מהירויות כי יש זכרונות שמדורגים ל3200 והם מגיעים לאותם מהירויות כמו זכרונות שמדורגים ל4800 תודה

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  21. שלום לכולם... אני מעוניין לשדרג את הלוח + מעבד +כרטיס מסך בתקציב של 2700 שקל מקסימום. אולי אם ישאר עודף אני אשדרג גם את המארז כרגע יש לי רדאון 9600 פרו + AMD 2400 + ABIT NF7-S. מ KSP או כל מקום אחר שיש לו אחריות טובה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  22. Started by brk2k,

אהלן. רציתי לדעת איזה מהמעבדים הנ"ל יותר טוב - 2800 או 3100, שניהם פלרמו. לראשון מטמון של 256 ולשני 128. אני מנחש שה3100 יותר טוב, אם כן - עד כמה? תודה.

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by assaf990,

אני רוצה לעדכן כל מה שאפשרי מצ"ב קובץ דיווח מאת אוורסט. השאלות שלי: איזה סוג של WIN98 יש לי? SE או הרגיל? ומהיכן בדיוק עלי לעדכן ביוס או דרייברים ללוח אם [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 499 צפיות
  24. האם 53 מעלות זה גבוה? ומה הטמפ' המומלצת ללוח אם msi k8n neo4 platinium nf4ultra

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  25. הלוח אם שאני קונה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1323&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 המעבדעם האופציה לקירור) http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1405{11}42&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 יש בלוח אם כרטיס רשת בכלל? אם לא שווה לי להוסיף או לקנות אחר?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.