מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני באמצע בניית מפרט (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=57661&start=0) ורציתי לשמוע את דעתכם לגבי האתלון64 בסביבת חלונות סרבר 2003, תחת מולטיטסטינג כבד. האם כדאי יותר לקחת Pentium 4 3.0GHZ 800FSB? האם בכלל כדאי לקחת מערכת כפולת מעבדים כלשהי במעט יותר כסף? המערכת היא לצרכי למידה ושימוש עצמי בלבד. תודה! ;D
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי... יש לי מחשב ישן שנקנה ב- 1998 בעל מעבד p3 550 slot1 על לוח אם של MSI מדגם ms-6156 הכולל sound onboard. לפי הSPEC באינטרנט הלוח תומך בשני סלוטים של זכרונות במהירויות 66 ו- 100 עד 512MB (אני לא בטוחה אם מדובר ב512 לכל סלוט או ב- 512 סה"כ). עד עכשיו המחשב עבד עם שני צ'יפים של 128MB כל אחד כאשר אחד מהם היה במהירות 100 והשני במהירות 133 (כי זה מה שהיה בחנות). כאשר הכנסתי במקום אחד מהציפים הישנים (וגם במקום שניהם - ניסיתי את כל הקונפיגורציות) ציפ אחר של 512 במהירות 133 נקרא רק מחצית מהזיכרות ז"א רק ~260MB. בתוספת עם אחד המציפים הישנים יש לי בסה"כ ~390MB. הוצאתי את כל הזכרונות ושמתי ציפ של 256 במהירות 133. גם במקרה זה נקרא רק מחצית מהזיכרון (ובתוספת עם אחד מהציפים הישנים …
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אוקיי , חבר שלי מזמין מעבד 64BIT סוקט 754 , להתקין את המעבד לא תהיה בעיה(בסך הכל להרים את הצ'ופצ'יק ולהנחית עליו את המעבד... , עכשיו יש לי כמה שאלות , מריחת משחה טרמית , על מה אני מורח אותה (אין שם באמצע ליבה , הכל מתכת למעלה...) התקנת ההיטסינק , איך אני מתקין אותו , מכוון שלא היה לאף אחד ניסיון עם הרכבה של 64BIT(או שכן היה ואני לא יודע , אני יודע רק על אבנר שהרכיב) אנא פתחו את עיניי , תודה לכל התגובות.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי SIDEWINDER הכי ישן אם אני לא טועה והוא לא מתחבר ללוח החדש שלי. יש מתאם, כרטיס PCI והאם שווה בכלל לקנות אותם או פשוט לקנוץ GAMEPAD USB חדש?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
היי, האם יש הבדל מהותי בין כרטיס Firewire (שמחובר PCI) או יציאת Firewire שמסופקת כחלק מלוח האם? האם יש הבדל במהירות / איכות / אמינות החיבור? האם מישהו פעם שמע על הבדלי ביצועים של Firewire בין לוחות אם? תודה מראש! מוטי
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
צריך דעה על זיכרונות PQI קבלתי שלשום שניי זיכרונון 512X2 של PQI 400 3200 איך זה שזה עובדים בדואל שאנל. הזכרונות האלה טובים, ואיך הם ב OC? thanks in advice.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון בשבוע הקרוב לקנות מחשב. החלטתי כבר על כל הרכיבים חוץ מהלוח אם. יש שלושה לוחות אם שמענינים אותי: (מצטער שלא הוספתי קישורים ללוחות, פשוט לא הצלחתי) הלוח של ABIT - KV8-MAX3 והלוחות של GIGABYTE - Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Gigabyte GA-K8NNXP nForce 3 150 יש למישהו המלצה על אחת מהלוחות? או אם מיהו מכיר לוחות יותר טובים? בעיה נוספת היא הזכרונות, באתרים כתוב שיש בעיות תאימות עם חלק מהזכרונות, מישהו יכול לעזור לי לבחור זכרון מתאים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי ASUS P4P800 עם 865PE INTEL CHIPSET והארדיסק S-ATA שלא מוגדר כRAID. אני לא יכול להתקין לא את המאיץ עם ה-RAID ולא את המאיץ בלי ה-RAID. למה?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4C-2.6 עם לוח IS7-E וקירור סטוק של אינטל המעבד עומד על 42-44 מעלות בIDLE ועל 60 מעלות בFULL LOAD!!! בכל מקרה, שמעתי שלמעבדי אינטל יש מערכת הגנה נגד שריפת המעבד, ובטמפרטורות מסוימות המעבד מאיט את עצמו אוטומטית, זה נכון? המעבד לא בOC והקירור הוא סטוק כמו שאמרתי (המאוורר של המעבד מסתובב ב2200 סל"ד). מה הטמפרטורות המומלצות של אינטל (אני אשמח לקבל לינק בשביל להראות בחנות וכדי שיהיה לי קייס אם אני ארצה להחליף סינק וכו'), איזה טמפ מסוכנות וכו'. תודה מור
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
לפני רכישה של לוח חדש, מתלבט בין 2 לוחות אלו של איביט : NF7-S Nforce 2 KV7 KT600 יש למישהו המלצה או נסיון עם לוחות אלו? האם בשביל להשתמש בDUAL DDR חייב לרכוש זיכרונות תואמים, או שאפשרי עם 2 סטיקים פשוטים של זיכרונות פשוטים להנות מDUAL DDR ? תודה! kfir@jesta.co.il
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ללוחות AMD ואינטל יש אותם פיצרים ? אני מתכוון לדברים הבאים: האם ל א. AMD יש DUAL DDR CHANNEL? ב. האם בשניהם יש בדר"כ פיצרים של כרטיס קול, רשת, SATA ו USB (כלומר אם הגבלות טכניות) ג. ATA 133 אם יש משהו אחר ששכחתי אם בכלל יש הבדלים אנא הוסיפו תודה.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
האם ה- OCZ 512MB DDR-RAM 3500 EL Platinium Edition Memory יתאים ויעבוד טוב עם IC7MAX3???
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס AMI שלי מגרסה 1010 לגרסה 1012 בלוח ASUS P4P800 ופתאום התמונת הפעלה נהייתה מכוערת כזאת לא כמו הראשונה. למי שיש את התמונה המקורית ויכול להביא לי אני ישמח מאוד או איך דרך ווינדוס אני מדגיש, אני יכול להחזיר את הביוס הישן שיש לי את הקובץ שלו!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הי, אני לא מצליח להבין מה לא בסדר בלוחות של asus ו-gigabyte למעבדי amd ולמה ההמלצה היא תמיד על לוחות של epox ו-abit שקשה למצוא בדרום. אני יודע למעבדי intel רצוי לקחת לוח של אסוס, למה זה לא ככה במעבדי amd ? בנוסף לזה, למה ללוחות של אסוס וגיגהביט יש 3 שנים אחריות לעומת שנה אחת של אפוס ואביט ? לי זה נשמע שהם מציעים מוצא אמין יותר. האם זה קשור למחיר לעומת ביצועים ? (כוונתי שאולי הלוחות של אסוס וגיגהביט יקרים יחסית לביצועייהם) אני לא בור בחומרה ואשמח אפילו לקבל לינקים להסברים מפורטים בנושא תודה עריכה: אני בהחלט בעד רכיב אמין בעל ביצועים גבוהים לעומת אפשרות OC ופיצ'רים מיוחדים
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש : ואני כמעט סגור לגבי הכל חוץ מלוח אם , אז ככה זה המפרט שגם לגביו הייתי מעוניין לישמוע דעות בעד ונגד מעבד : +AMD 2600 זיכרונות : קינגסטון 512 DDR ועכשיו לגבי לוח אם המליצו לי על GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400 chipset מה שבעיקרון אני רוצה מהלוח אם הוא שיהיה Dual Channel , FireWire , Serial ATA , Ata 133 Raid
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לא מצאתי באתר של ABIT. זה מה שהיה: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-SV2.0&pSOCKET_TYPE=Socket+A
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
קיבלתי לוח אם מבית PcPartner, הלוח הוא מיקרו-ATX וזיהיתי אותו כלוח מסוג BXMS1-929 ע"פ המידע שידוע לי בהצלבה עם הדף הזה: http://www.pcpartner.com/support/bios/i440.htm#440bx כשניסיתי לעדכן לו ביוס שהורדתי מאותו דף, התוכנה הודיעה לי שגרסת הביוס לא מתאימה ללוח או משהו כזה. למישהו יש אתר עם אחד שיכול להתאים? או רעיון מה לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מזה גשר צפוני וגשר דרומי?? אתם לא צריכים להיות תוקפניים מה רע בנושא זה לא כמו הכותרת "מהר, למומחים בלבד!! שאלה לחכמים" ואם אתם לא אוהבים את הכותרת אז אל תיכנסו... אבל תענו (בבקשה)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אני יכול לעבוד בלוח אם שלי על שני הזכרונות יחדיו ? ה RDRAM מאוד מאוד יקרים יש לי היום סאמסונג 512MB כנראה 800 הרץ..(RDRAM) פנטיום 4 2.26. לוח אם שתומך גם בRDRAM וגם ב DDR MSI C-MAX 645 נדמה לי. הלוח מקבל את שניהם השאלה היא האם הם יעבודו ביחד ? :-\
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אז ככה... פעם הייתי מתעסק בחומרה יומם וליל, וכיוון שכבר שנתיים שאני מחוץ לעסק אני מוצא עצמי מסתבך בענייני תאימות... ולא משיג תשובות מאנשים ברי דעת. אלו השידרוגים של השלב הראשוני שאני אבצע: *מעבד (כרגע Celeron 700) ל- AMD כלשהו, תלוי בתקציב. *לוח האם (כרגע Via693A) לאחד מהלוחות התואמים למעבד הרצוי. *זיכרון (כרגע SDRAM 64MB), ל- DDR 256MB. אלו השאלות (ממוספר לנוחיותכם): 1. על מה הייתם ממליצים, Athlon או Duron (אני עושה שימוש משרדי ואינטרנט במחשב שלי)? 2. איזה לוח אם מועדף על ההמלצה שלכם למעבד? 3. האם מכשירי USB 1, פועלים עם תקן USB 2? 4. האם יש הבדל קריטי בין חריצי ה- AGP שבלוח שלי ללוחות האלו (לאו דווקא מהירות X8 או X4, אלא עניין הוולטג' או גרסה- 1.5 או משהו כז…
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לוח ג'יגהבייט GA-7N400-L ומעבד AMD BARTON 2800? 333FSB הרכבה מינימלית לוח+מעבד+כרטיס מסך כאשר אני מדליק את המחשב נשמעת מנגינה במשך מס' שניות והמחשב נכבה. ככל שאני בדקתי ג'מפרים זה נראה בסדר. בבקשה עזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הרי תמיד אומרים שאוויר חם עולה למעלה אז למה לא עושים לוח שהמעבד למטה ?!
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
*** לא הייתי בטוח באיזה פורום לשאול את זה, אז שאלתי את זה כאן *** אם אני מבצע עידכון BIOS והמחשב לא מצליח לבצע RESTART אחרי זה, רואים רק מסך שחור. האם האחריות מכסה את זה (בהנחה שביצעתי עדכון לפי ההוראות של החברה שיצרה את הלוח אם) ?? (לא ביצעתי עדיין עדכון כי קראתי על הרבה בעיות עם עדכון ה BIOS של ה P4P800)
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-