עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by JohnClark,

היי כתבתי לגבי הנושא הזה בפורום מפרטי מחשב ואף אחד לא הגיב אז חשבתי לנסות את מזלי פה הנה מה שכתבתי שם: שלום אני מעוניין לקנות בKSP מחשב... (אם השירות שם טוב) אני רוצה מפרט מבוסס A64. זה יוצא די טוב עם התקציב... מארז - אני עוד צריך עזרה בבחירה אבל זה מאוחר יותר ספק - TT420w... סבבה כן? מעבד - A64 3000+ (אין לי כסף ליותר, וגם לא כל כך צריך יותר, לא?) ואת כרטיס המסך שלי אני משאיר (Asus GF4 Ti4600) עכשיו זכרונות ולוח אם אני לא כל כך בטוח... לוח אם אמרו לי שהכי טוב Asus K8V... זה נכון? זכרונות אני לא יודע עם מה יש בעיות תאימות... עם מה לא... אני אשמח אם תסבירו לי קצת מה הכי כדאי... OC למעבד לא מתוכנן, אך ורק לכרטיס מסך... עוד שאלה - אני מתכנן לשדרג את כרטיס המס…

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by Oprapc,

יש לי 865PE CHIPSET בלוח ASUS P4P800 ואני פועל עם הארדיסק MAXTOR 80GB 7200RPM 8MB S-ATA ואני לא מצליח להגדיר אותו בביוס כRAID כי אז או שהוא מעלה את הווינדוס ועושה מיד REBOOT או שהוא אומר לי שאין לי BOOT כך שאני לא יודע איך להפעיל את הRAID והוא לא נותן לי להתקין את התוכנה. כיוון שהגרסה ללא הRAID לצ'יפסטים ישנים עד 860 בלבד אני לא יכול להתקין אותה גם כן. בבקשה ממכם עזרה! 8)

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by DL,

טוב, הביצועים של המחשב החדש שלי לא מרשימים מדיי אז חשבתי אוליי זה בגלל משהו בביוס, יש שם שתי אפשרויות (מבוטלות) שאולי הן הסיבה, אתם יכולים בקשה לומר לי מהם ומה הם עושות? 1) Performance Mode (Auto Standard or Turbo)x זה כרגע על אוטומטי, מה זה? האם זה ישפר ביצועים להפעיל? והאם יש סכנות? 2)Memory Acceleration Mode (Auto or Enabled)x שוב, זה נמצא על אוטומטי, מה זה לעזאזל עושה, האם זה ישפר ביצועים ומה הסכנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by nahonh,

שלום אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שני הלוחות הנ"ל בגרסאות הפשוטות שלהם: 1. msi 865pe neo2-s 2. msi 865g-neo2 מה ההבדל בינהם ואיזה צ'יפ יותר טוב?(pe או g?) שניהם ללא כ.מסך מובנה וללא כ.רשת

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  5. Started by Posford,

אז ככה קניתי מחשב חדש לפני שלושה שבועות ורק עכשיו שמתי לב בתעודת אחריות שרשום לי על המעבד Intel P4 - 2.6GHz - 800MHz אחריות 3 שנים. השאלה היא כזו, האחריות שניתנת לי בחברה שקניתי ממנה את המחשב ל3 שנים זה אחריות במסגרת החברה ואחרי 3 שנים אם חס וחלילה אני פונה לאינטל אז יש אחריות על המעבד לכל החיים? או שללכת לחברה לבדוק את זה כמה שיותר מהר?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

הלכתי ל KSP עם חבר שלי יש לו Pentium 3 - 600MHz עם לוח אם קקה, כתוב על הלוח עצמו INTEL אז אני מתאר לעצמי שזה לוח של אינטל =] קקה כזה רק עם שתי סלוטים של SDRAM וכולו ירוק כזה מוזר קיצר.. אני בא למוכר אומר לו שאני רוצה הרדיסק 80 גיגה הוא אומר לי שהמחשב לא יתמוך בזה.. אמרתי לו 40? הוא אומר לי גם לא הלכתי למוכר אחר שישב לידו. אמר לי אותו דבר הלכתי למעבדה כי שם אנשים נורמליים נמצאים אמרו לי ש40 גיגה יהיה אחלה, 80 גיגה בספק נסעתי אליו הביתה עם הרדיסק 80 גיגה והרדיסק אחר 80 גיגה עם 8 מגה באפר לאותו מחשב וראינו ששתי ההרדיסקים עובדים באנו למוכר, הוא התחיל לגמגם ואמר שזה מוזר, ובסוף מכר לנו הייתי רוצה לדעת מה כל הקשקוש הזה שהוא אמר בהתחלה ואם מישהו יודע איך אפשר לזהות איזה דגם של ה…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by Bug2000,

שמעתי שלוחות אם יעברו שינוי מ ATX ל BTX עכשיו יש לי שאלה : סוף סוף אספתי מספיק כסף בשביל לקנות מארז כמו שאני רוצה וכמובן שאני מועניין שהוא ישרת אותי עוד הרבה זמן אבל אם יעברו ל BTX המארז יוכל להכיל לוח אם שהוא BTX למרות שהמארז הוא ATX? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by gal,

על AMD? שמעתי המון שמועות לגבי זה אני פשוט רגע לפני קנייה של השילוש הקדוש (מעבד,לוח אם,זכרון) ופשוט מפחד לקנות שאני לא אפול בפח בגלל שמשהו לא עולה לי אם אפשר תשובה מהירה אני לחוץ על קנייה!! תודה

• 12 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by tom123,

מתי יוצאת הגרסה החדשה ל- IC7 MAX3? (בארץ)

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Moo,

לא הבנתי בדיוק מה נותן מעבד 64BIT של AMD. ראיתי שיוצאת בטא לווינדוס XP למעבדים 64 ביט. מה שהוא יכול לתת הסבר קצר או לינק ?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by com555,

נא הכירו את הממשק החדש שאמור להחליף את ה bios שעבר את גיל ה 20. קוראים לו extensible firmware Interface או בקיצור efi. ה efi הינו פרי יצירתם של 2 ענקיות המחשבים microsoft ו intel שחיפשו מחליף לממשק הביוס הזקן שקיים עוד מלפני מערכות ההפעלה ועבר כל כך הרבה שינויים. המטרה היא כמובן להתקדם בטכנולוגיה, למעט הממשק הנוח והמשופר מערכת ה efi תוכל לבצע דיאגנוסטיקה לחלקי החומרה, לאבחן תקלות ותיהיה יציבה פי כמה ממערכת ה bios. למרות שזה לא הפעם הראשונה שיש תוכניות להחליף את מערכות ה bios, הפעם הדבר כנראה יצא לפועל ונראה את ה efi משולב עוד בשנה הנוכחית בלוחות האם. כמה עידכוני ביוס נכון ל 1/1/04 תוכלו למצוא פה: http://www.onlynewz.com/modules.php?name=News&file=article&sid=983 …

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. Started by RoyShefy,

מה ההבדלים בינהם!? זהו! בשביל הסיפור הזה זה 2.6C נגד 2500+ מה יותר טוב? מכל הבחינות וסתם ההבדל הגדול... ואם כל הקטע שהליבה בAMD יותר איכותית אז בבקשה להסביר מה עושה הליבה ומה יחדות המגה"צ

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by lipa,

יש לי את הלוח P4P-800 של אסוס, בעדכונים באתר יש את Afudos BIOS update tool למה זה משמש ואיך מתקינים את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by zagreb,

מה ההבדלים למשל בין מעבד של אינטל 2.4@3.0 ל-מעב של אינטל 3.0? כנ"ל ב-AMD.. יש בכלל הבדלים? או שרק קירור או משהו.?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by oren,

שלום לכם, היה לי מעבד AMD Athlon 1.33 והטמפ' שלו נעה סביב 60 מעלות ללא OC, אך הייתי מבסוט מביצועיו. כעת, החליפו לי מעבד, בחינם, ל-Duron 1.48, הטמפ' נעה סביב 40 מעלות... שמתי לב שב-Duron יש חצי Cache ממה שהיה לי ב-Athlon.... רציתי לדעת אם מהירותו הגבוהה של ה-Duron מחפה על חוסר ה-Cache? או שעדיף לחזור ל-Athlon 1.33 ? תודה.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by EagleX2,

דרך אגב אם אני יקנה athlon64bit אני יבחין בשיפור? (היום/בעתיד הקרוב)

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by Dana_s,

על התכונות הבאות: (ובכלל לא חשובים לי יכולות OVERCLOCKING כי אני לא אשתמש בזה) 1. זול ויציב (שלא יתקע לי לעיתים תכופות) 2. לפחות 4 יציאות USB אחוריות ו- 2 יציאות מקדימה 3. עדיף (אבל לא הכרחי) תמיכה ב SATA 4. כמה שיותר אחריות יצרן 5. השימוש של המחשב יהיה גם למשחקים (גם לתלת מימד - אם כי לא תלת מימד כבד. כרטיס המסך שארכוש (ראו בהמשך) יהיה GIGABYTE RADEON 9200 6. סוג המעבד - עדיין לא נקבע - תלוי בלוח. אני אוהבת אינטל אבל ברור לי שעדיף AMD כי הוא זול יותר כלפי הביצועים שלו הערות: 1. לידיד שלי יש לוח אינטל איסטון. הלוח מצויין. הוא לא נתקע אבל הוא כבר מיושן. הלוחות החדשים של אינטל מאוד יקרים יחסית. האם כדאי להשקיע באינטל בכל זאת? 2. מאחר שחשובים לי יציאות VIVO אז תודות ל…

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום רב! הום נכנסתי לאתר http://www.isramods.net/isramods/ וקראתי שם שמצאו דרך לפתוח את המכפלה: הנה עוד כמה לינקים: http://forums.amdmb.com/showthread.php?s=&threadid=283956 http://www.overclockers.ru/news/newsitem.shtml?category=1&id=1072762712 http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=35;t=003859;p=1 http://forums.amdmb.com/showthread.php?s=&threadid=281060 בבעלותי בארטון של שבוע 42 (נעול) רציתי לדעת מה בדיוק צריך לעשות כדי לפתוח את המכפלה. מה זה יתן והאם אני יכול לשנות את המכפיל ל12 והאם מותר לעשות את זה בכלל? תודה מראש! אם כבר יש תרד כזה אני מצטער.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by Hard-Drive,

אני רוצה לבנות לעצמי מחשב תותח שיהיה לאורח זמן ארוך ועל המודינג נדבר אחר כך חח ולא משנה איזה מחיר לוח תותח מעבד כמובן על איזה הכי מומלץ וזיכרון לא יודע אם יש על מה להמליץ אבל בכל זאת תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 665 צפיות
  20. קניתי מעבד INTEL P4 2.60GHZ 800FSB HP וזיכרונות DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512MB CL2.5*2 רציתי שהזיכרונות יעבדו על 800MHZ יחד אבל בתוכנה CPUZ זה מראה לי אל כל זיכרון 200MHZ FREQEUNCY ואל המעבד 200MHZ FSP מה אתם אומרים זה אמור ליהות ככה הוא שעבדו אלי ? ועוד משהו קניתי לוח אם ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR3Y ובמחשב ודרך תוכנות ראיתי שלא מוזכר המילה DELUXE רשום לי רק P4P אפילו בדיסק שקיבלתי זה גם אמור ליהות ככה ?

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  21. קניתי לוח של GIGABYTE 7n-400L ואני לא מצליח להפעיל את ה DUAL יש לי שני זכרונות 1) 256 MB 333 MHZ 2) 128 MB 266 MHZ אני חיברתי אותם לאותם צבעים ורשום לי ב BOOT שה DUAL מופעל אבל כשאני מגיע ל WIN רשום שהם פועלים על 266 MHZ תעזרו לי בבקשה תודה

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

AMD ATHLON 64 3000+ ASUS K8T800 DELUXE KV8 או PENTIUM 4 3GHZ ASUS P4P800 DELUXE מה אתם אומרים בלי קשר לתמיכה של 64ביט... אני מדבר רק אל אוברקלוק וביצועים מה ילך יותר טוב פנטיום 4 אם אוברקלוק

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  23. אז ככה: motherboard : manufacturer acer laboratories modMODEel :ali 1631 verVERsion:1.0 syssystem chipset:acer lab (ali) ali M1621 alladin pro 2 AGP באתר הבא אני יכול להוריד את הדרייורים אבל אנני יודע מה להוריד את של 1631 או של 1621 http://www.ali.com.tw/eng/support/drivers.php תודה רבה נעם

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  24. Started by arikbaron,

רכשתי לוח(epox pda2+()rev 2.0 .אבקש את עזרתכם להתאים זכרון mb512 שיתאים גם ל oc קראתי שה corsair הם הטובים ביותר אבל יש להם הרבה בעיות תאימות ללוחות שונים.איך הם עובדים עם הלוח שרכשתי? תודה מראש :

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  25. Started by אוריפ,

ראיתי באתר של החברה את הלוח הזה (IS7-E2): http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E2&fMTYPE=Socket+478 חוץ מהקירור הפסיבי (האם הוא מספיק לעומת האקטיבי בגרסא הקודמת?) האם יש עוד שינויים? האם כדאי לקנות אותו או את הגרסא הקודמת?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים