עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BhellSky,

אני רוצה לקנות למחשב החדש שלי זכרונות, אני רוצה 1024DDR400 מה אתם חושבים על הזכרונות האלה: TwinMOS 512x2 DDR 3200 ועם אפשר לינק למוצר באתר ישראלי? (המחשב שלי יהיה מעבד AMD64 300/3200+ )

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  2. Started by Lanzar,

שלום לכולם הזיכרונות הקודמים שלי נדפקו וקיבלתי חדשים ( אותם זכרונות אבל הדגם החדש ) הזיכרון הוא 2X512 GEIL PC3500 ULTRA והתיזמונים שלהם הם 6-3-2-2 כרגע אני מריץ אותם ב ב FSB 240 !! בתיזמונים במקוריים שלהם אבל שאני בודק ב MEMTEST יש שגיאות אבל שאני מריץ 3DMARK ומביא לו לעשות 10 לופים רצוף אין שום בעיה שום RESTARTים ושום כלום למה זה והאם אני יכול לעבוד איתם בצורה הזאת ?? נ.ב לפני שאנשים שואלים אני כרגע על מתח של 2.6 אבל השגיאות ב MEMTEST לא חולפים אם אני מעלה ל 2.9...

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  3. היום קיבלתי לוח ומעבד חדש. לוח: D915PGN מעבד: Intel Itanium 2 והבעיה זה שקיבלתי את המעבד והלוח בלי גוף קירור למעבד אז אני צריך לקנות אחד ואני לא יודע איזה יתאים. בבקשה תעזרו לי בחלטה.

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  4. Started by N.S,

מה יותר טוב לי ...: 1) amd athlon xp 1800+ 2)intel pentium 4 1800 amd athlon xp 1800=???לאיזה מעבד של אינטל הוא שווה???

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  5. Started by anismano,

רכשתי לאחרונה לוח גיגה-בייט GA-8INXP, ונתקלתי בכמה בעיות לי כמה בעיות, כרטיס הקול לא מוציא קול, למרות שהדרריברים מותקנים, אין התנגשויות חומרה, כשמריץ קובץ MP3 בWMP הVISUALIZATIONS עובד 100%, וידיתי שב BIOS הכרטיס ENABLED, למטרת בדיקה התקנתי כרטיס קול PCI והכל עבד חלק (כולל הקול), אין לי מושג מה אני מפספס. בעיה אחרת היא עם הUSB, יש לי מסך עם HUB שמחוברים לו כל התקני הUSB, לרוב כשאני נכנס ל WINDOWS, אני צריך למחוק את הגדרת ה GENERIC HUB ולהתקינה מחדש על מנת שיפעל כראוי. ולגבי הזכרון, יש לי זכרון 512MB (256X2, DDR 333, והלוח מזהה אותם כ 266 ב DUAL CHUANNEL.

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  6. Started by chenc,

אילו מבין השניים טוב יותר? על המ אתם ממליצים יותר? ובעיקר - האם זו בדיוק אותה שיטה של כרטיס קול? כי נאמר לי שבאפוקס המקודד הזה פועל ברמה אחת מעל הצ'יפסט (או משהו כזה שלא הבנתי... ) ולכן הוא בקושי לוקח כוח מהמעבד. האם זו אותה שיטה גם באסוס (כי ראיתי אמנם שזה אותו קודק אבל לא יודע אם אותה השיטה)... ומה השוני בתחלס? האחד http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-x/overview.htm והשני http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda%2B.htm שאלה נוספת: כיום אינני מתכוון להשתמש בSATA לHDD, אבל האם מאוד חשוב שהלוח שלי יתמך בSATA לעתיד? (אני קונה 80GB 8MB Buffer)

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  7. Started by FARKASH7,

אני צריך שילוש לחבר שלי מבוסס AMD 64 ביט אני לא כול כך מכיר את המעבדים הללו ואת הלוחות לכן אני מבקש מאלה שמכירים טוב להמליץ השילוש הוא לא בשבילי אלה בשביל חבר שיש לו בקשה אחת זכרונות קינגסטןון בכלבד על תגידו למה והוא רוצה תקציב אין הגבלה כי הוא עשיר אבל על תיתנו סתם מכונות מטורפות אלה משהו שיתן ביצועים מצויינים ביחס טוב למחיר (1024 זיכרון!!!).

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  8. Started by QuAKeR_996,

לא מזמן קניתי לוח אם ומעבד וזכרונות חדשים 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Gigabyte GA-8S655TX Ultra (SIS655TX) - ATX INTEL Pentium 4 - 2.6 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL התקנתי אותם לבדי והכל טוב ויפה (כמובן שהתקנתי מחדש את XP ואת כל הדרברים שצריך ) הבעייה היא די מוזרה וגם מעצבנת כי היא מתרחשת באופן רנדומלי לחלוטין - כלומר אני לא יכול לדעת מתי היא תקרה. (יש לציין שהבעייה לא קרתה עם החומרה הישנה שלי בכלל ! ) זה קורה סתם לא משנה מה אני עושה, פתאום נהיה BSOD (מסך כחול) וההארד דיסק נכבה (אני שומע אותו נכבה) וכתוב לי "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" ועוד כמה דברים למטה. אני לא יכול לקחת את המחשב לטכנאי כי יש היסתברות גבוהה שהתקלה לא תתרחש ואז סתם הל…

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  9. Started by nim901,

שימו לב בכתבה הזאת http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro/viewnews.cgi?newsid1093263500,34914, יש שם כרטיס PCI להרחבה בשביל סוק 747 אם אני לא טועה אז איך שמים שם קירור נורמאלי? הרי זה כרטיס PCI הוא יכול להשבר\ להתנתק מהמקום לא?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  10. ומה שאני שואל האם זה אפשרי בגלל שלא ניתן להשיג ללוחות החדשים דרייברים ל ווינדוס 98 ? האם יש למישהו יש פיתרון ? ואני חייב בבקשה מפרט אמין למחשב הנהלת חשבונות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  11. תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 500 צפיות
  12. Started by RTTW,

אז ככה קצת פרטים על FX80 שיהיה זמין באזור נובמבר ומעבדי FX90 שיהיו זמינים ברבע הראשון של 2008 יצאו לפי מה שכתוב עכשיו 3 מעבדים: FX-91 ו-FX90 שמה שמשותף להם זה בעצם העובדה שהם יהיו מיועדים לעבודה בתצורה של שני מעבדים כמו שיש עכשיו אם ה-FX7X ... FX91 יהיה בעל מהירות בין 2.2גיגה ל-2.6גיגה בעלת HT3 BUS של 3.6גיגה!!!!!! FX90 יהיה בעל אותם נתונים כמעט רק שבמקום 2.6גיגה המקסימום זה 2.4גיגה והוא יהיה בעל HT3 BUS של 3.2גיגה בלבד עכשיו ה-FX80 זה בעצם אותו מעבד כמו FX90 רק העובדה הקטנה שהוא מיועד לעבודה לבד לא בדואל... כל המעבדים בעלי L2 של 512K ... ו-L3 של 2 מגה משותף... וכל המעבדים בלי סוקט 1207+ וגם AM2+ לפרטים נוספים: http://www.dailytech.com/AMD+Prepares+Phenom+FX+L…

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  13. Started by sholzer,

שלום, אני מתעתד לקנות מחשב לצורך בייתי\משרדי קיבלתי הצעה שכוללת: intel e4600 asus p5gc-mx ddr 2 667 mhz 2gb השאלות שלי הן: 1. האם המעבד מספיק טוב ליישומי אינטרנט, סרטים, תמונות קצת עריכה קצת פיתוח ? 2. מה לגבי לוח האם האם כדאי לחפש לוח אם שיש לו כבר פייר וייר וכו' 3. האם כדאי כבר להשקיע בזכרון מהיר יותר? 4. האם הקומבינציה הזו מוצלחת או שיש אפקטיביות יותר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  14. יש לי כרגע P35 DS3L עם 1024X2 800Mhz CL4 של GSkill. קיבלתי זיכוי מKSP על סך 300 ש"ח ותכננתי להוסיף עוד 2 ג'יגה זכרון. שמתי עין על ‏2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4‎ (לצערי אין להם GSkill) ורק רציתי לוודא שלא אתקל בבעיות תאימות בין אם זה עם הלוח או הזכרונות האחרים. מקווה שתוכלו לעזור. יניב.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  15. יש משהו שמעניין אותי שלא כך הבנתי מקריאה מכתבות וסיקורים לגבי ריבוי הליבות. במעבדים של היום כידוע יש יותר מליבה אחת בוא נדבר על מרוטבעי ליבה ה Q או הפינום יש לכל מעבד 4 ליבות בואו נגיד שכל ליבה פועלת ב 2.0GHZ אם נקח תוכנה שלא מבינה בכלל מה זה ריבוי ליבות , ונותנים לה TASK מסויים האם העיבוד יתבצע כאילו על מעבד חד ליבתי 2.0GHZ ואותה תוכנה משתילים לה קוד שתבין לעבוד במקביל ב 4 ליבות , האם עכשיו התוכנה תבע את ה עיבוד במהירות כפול 4 משעשתה קודם , הרי שעכשיו 4 מעבדים 2.0GHZ מבצעים את העיבוד ביחד !! ולבסוף האם ה VISTA תומכת ביותר מ4 ליבות !?? והאקס פי SP2 ??

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  16. Started by quepasa,

משהוא יכול לספק הסבר כמה שיותר מפורט לגבי זמני גישה (CL אם אני לא טועה ) ומה המספרים (7-7-9-5 לדוגמא אומרים) לא אילו ספציפית כמובן

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  17. Started by rafi_d,

הלוח מאפשר בביוס - לאפשר הדלקת המחשב ע"י לחיצה כפולה על כל כפתור בעכבר. זה גם עובד נהדר, לאחר כיפוי המחשב בצורה מסודרת (מWINDOWS) . א-ב-ל כאשר אני ממש מחבר את המחשב לחשמל - ואז מנסה DOUBLE CLICK - העניין לא עובד. מישהו יכול לנסות ולראות אם זו בעיה שלי או בעית כללית בלוח ? תודה

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  18. שלום אני קונה בכמה ימים הקרובים את הQ6600 ו DDR2 4GB 1000MHZ אני רוצה בעצם לקנות לוח יציב לאוברקלוק בסביבות המחירים של 400-550 (חריגה אפשרית 50+) ואם אפשרי שיהיה בעל חיבור E-SATA...תודה

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by OuTsIDe,

טוב חצי שנה אני כבר לא מיתעניין בכל הקטע במחשבים ועכשיו חזרתי לזה שוב ולאחר שחזרתי ראיתי את הלוחות EP35 מה ההבדבל בינו לבין ה P35 הרגיל? ומה זה ה E הזה ביכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  20. Started by Pollik,

יש לי כרגע Kingston 1024x2 DDR2 800Mhz ואני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של 2048 MB גם DDR2 800Mhz ואני שואל אם כדאי. מבחינת מחירים מצאתי כבר מחיר טוב.

21. Started by itay_y17,

אני מעוניין לשדרג כרגע את הלוח אם שלי והמעבד איך המעבד הזה? E6750? ותנו לי עוד הצעות של מעבדים עד 1000 שקל איך ה E8400 ו הQ6600? לוח אם רק של אסוס כי אני קונה מימישהו שיש לו רק אסוס אז הוא הציע לי את ה p5k איך הוא? ואם יש עוד הצעות בסביבות המחיר של זה אז תגידו לי בבקשה תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  22. מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם - GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 (שווה לשים עוד קצת כסף בשביל DS3?) איזה זכרון הכי מתאים לצירוף הזה בשביל אוברקלוק? המטרה מחשב למשחקים, תוכנות שיתוף ואינטרנט תודה

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by biton,

בתהליך הרכבת מעבד E6420 על לוח אם מסוג Gigabyte GA-965-DS3 התעוררה בעיה בהרכבת מאוורר ה- Stock שהגיע עם המעבד (LGA775) : כאשר אני מצמיד את המאוורר ולוחץ את 4 הפינים לתוך ה- MB מתפתח לחץ רציני על הלוח שגורם לו להתעקם. אין ברירה אלא לחזק את הפינים עד הסוף אחרת הם לא ננעלים, ואני חושש שיהיה נזק ללוח אם אני אשאיר את ההתקנה ככה. מישהו נתקל בבעיה הזו ? האם זו בעיה מוכרת במאוורר ה- Stock שאינטל מספקת או ספציפית במקרה שלי ? האם החלפת המאוורר תפתור את הבעיה או שמנגנון הנעילה בכולם זהה ? תודה מראש לעונים, ברק.

• 6 תגובות
    • 499 צפיות
  24. Started by hj4ever,

כחלק מהצעת מחיר של מחשב מותג שקיבלתי, קיבלתי הMB צ'יפסט של אינטל 965Q. הוא טוב כמו כל שאר ה965ים, או יותר/פחות? הוא צ'יפסט טוב סה"כ?

• 5 תגובות
    • 499 צפיות
  25. שלום. אם אני קונה זכרונות 1066MHZ CL5 האם אני יכול לכוון אותם כך שיעבדו ב800MHZ CL4/677MHZ CL3?

• 4 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.