עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה שאני מתכוון בכותרת זה למעשה - יש לי לוח-אם Asus P4P800 SE עכשיו יש בו 4 חריצי זכרון DDR, כאשר הם כביכול מחולקים לזוגות - בכל זוג החריץ הקרוב יותר למעבד הוא בצבע כחול, השני בירוק, כפי שניתן לראות בתמונה: עכשיו, יש לי שני זכרונות 512MB DDR - ושניהם מחוברים לחריצים הכחולים. זה עושה הבדל כלשהו? עדיף לחבר אותם בצמוד? תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  2. שלום לכולם. הבנתי שיש לוחות שעובדים גם DDR2 וגם DDR3 יש לוח כזה לGIGABYTE . הבנתי שבעצם הלוח מרכז את 2 המערכות הישנה של DDR2 והחדשה של DDR3 עשיתי בדיקה של המחירי נניח שאני מוסיף עוד 300 ש"ח ללוח אם שתומך DDR3 ,אז נוצרת הבעיה שהזכרון של DDR3 הוא ממש יקר. לכן אני בדילמה והשאלות שלי הם : 1.מכיוון שאני לא אקנה טכנולוגיה ישנה DDR2 , האם שווה לקנות את הלוח המשולב? 2.במידה וכן מה המגבלות של לוח כזה (אני לא כל כך מבין את מגבלות הBUS אם תוכלו לעזור ולהסביר לי את המשמעות) הפחש שלי שאני אבחר בלוח המשולב עוד שנה וחצי אני ארצה להחליף זכרונות לDDR 3 ואז אני אגלה שהלוח מבחינת הBUS מוגבל מאוד מה דעתכם? תודה ??? ??? :

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  3. מעוניין בזיכרונות עד 2400 שח

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by Dimas,

אני רוצה לקנות מחשב חדש...ומתלבט בין שני המעבדים AMD וPENTIUM . תייעצו לי בבקשה, ותכתבו בתשובה מה היתרונות והחסרונות של כל מעבד. ולמה ה-PENTIUM יותר יקר. תודה לכם מראש.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  5. שלום, קניתי KINGSTONE 512MB ובהגדרות כתוב שיש לי רק 448.... אז זה אומר שאחת מהיחידות של הזכרון נדפקו לא? תודה מראש, ניר

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by Amir_ca,

אני לפני קניית מחשב ואני מתלבט בין הלוחות אם הנ"ל המחיר לא משנה רק מבחינת ביצועים אוברקלוק וקירור ! זה די דחוף כי אני ממש לפני הזמנה =) תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  7. Started by idan,

יש לי בעיה כאשר אני מתקין את הזכרון המחשב לא מזהה אותו ומצפצף.. יש לי עוד סטיק של 256 במהירות 266 MHZ חשבתי לחבר את שניהם על מהירות של 266 MHZ כי גם ככה המעבד לא תומך במהירות מעל זה... מה לעשות ? המפרט הוא: AMD XP 2000+ Asus A7V8X-X 256 266Mhz Samsung 512 400Mhz

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  8. אני מחפש לוח טוב לקונרו של MSI בלבד תקציב 700 ש"ח גג.תודה שלא יהיה בו כרטיס מסך מובנה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  9. Started by dudu26,

והאם הקירור סטוק מרעיש מאוד? יש לי במחשב אחר פריזר 7 וכאשר הוא עולה לחצי הספק ומעלה, הוא מרעיש יחסית. לא מציאה גדולה לדעתי. האם יש סיבה להחליף את הסטוק אם אין OC? זה המפרט אגב: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤631 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤469 כרטיס מסך: GECUBE ATI Radeon HD3850 512MB DDR3 OC - GC-XHD3850PG3-E3 ¤1022 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ ¤436 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤168 זיכרון: PQI 2048MB (1024MBX2) DDR2 667MHz CL 5 ¤261 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤220 ספק כוח: FSP 450W ATX450-PNR , 120mm FAN, SATA X 3 , PCI-E P.PFC ¤225 הרכבת מחשב: הרכבת…

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by PCguy,

אני צריך מחשב שמיועד לאינטרנט ולמעט משחקים שיהיה יציב ואמין עם כרטיס מסך טוב קול ורשת יכולים להיות על הלוח עדיפות ל5.1 לפחות חובה dual chanel memory או במידה ואין אז לפחות 1024MB RAM יש מצב??? יש לוחות זולים עם DUAL CHANEL MEMORY .? לAMD 64 ?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  11. שלום, ברצוני לבדוק האם לוח האם שלי תומך SATA (לצורב די וי די). הלוח הוא של חברת ABIT, והנתונים שלו מתוכנת CPU-Z: NF7II SERIES NVIDIA NFORCE-MCP2S ניסיתי למצוא לפי זה אם הוא תומך או לא אבל די הסתבכתי בגוגל. מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  12. יש לי זיכרון של KINGSTON מדגם: ValueRAM CE KVR266X64C25/256 כלומר 266MHz DDR PC2100 DIMM CL2.5. בחלק מהאתרים רשום שזה DDR ובחלק רשום SDRAM DDR. המחשב שיש ברשותי הוא מחשב פנטיום 4 עם לוח-אם של Gigabyte. האם הזיכרון יתאים? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  13. יש לי מחשב נוסף עם זיכרון של 512 מ"ב, שאני רוצה להוסיף לו זיכרון ליותר גדול הלוח הוא אינטל עם 2 תושבות של זיכרון (ללא יכולת DC) וקיים סטיק אחד של זיכרון CL2.5 DDR400 512MB של A-DATA הישגתי סטיק זיכרון של 1GB עם תיזמון DDR400 CL3 של OCZ ולהרכבו בתושבת השניה שבלוח. והשאלה היא! האם לא יווצרו כל מיני התנגשויות בהמשך הזמן עקב אי התאמה של סטיק גדול וקטן - או בתיזמון השונה. והאם יש סדר להרכבה מי הראשון בינהם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by BlackSheep,

מישהו יכול לתת לי את האתר שלהם פה או בפרטי? הוא אבד לי ממזמן ואני לא זוכר מה השם של החברה. תודה על העזרה :-)

15. היי קיבלתי סמפרון 2200 ולוח אם K7VTA3 של ECS והוא רץ רק ב 900 מה"ז במקום 1500 מה"ז לפי הרשום באתר AMD. בהתחלה הוא זוהה כ אתלון, אבל לאחר עדכון הביוס הוא מזוהה כסמפרון אבל בשני המקרים המהירות לא השתנתה. לא מצאתי איפה לשנות את ה FSB (לפי מה שהבנתי שצריל לשנות) בביוס. אין תיעוד מספיק בחוברת לגבי זה. איך אני מריץ אותו במהירות הנכונה??? תודה זכרון 256 MB DDR 400 (הלוח תומך רק ב 333) WIN XP , 40GB MAXTOR

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  16. Started by gania23,

יש לי כרגע 2 גיגה זיכרון במחשב 2*512 של twinmos ddr2 667 1024 של hynix עם אותם הנתונים והתזמונים עכשיו אני רוצה להסויף עוד ציפ אחד של 1024 אז אם אני יוסיף עוד אחד של גיגה עם אותם הנתונים אז יהיה לי דואל צ'אנל ?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  17. יש לי כרגע זכרון של ADATA 512 שפועל על CAS 3 ורציתי לדעת אם אני קונה עכשיו עוד 512 שפועל על CAS 2.5 האם הם יוכלו לתפקד ביחד במצב DUEL MEMORY?? או שפשוט הם יעבדו לי בסינגל?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by pudi,

הייתי מעוניין לדעת איך אתם מעריכים את לוח האם הזה.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by yl111,

אבא שלי נוסע בספטמבר לקנדה והשאלה האם יש חלקים ששווה להביא אותם וגם קל להבריח אותם במזוודה?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  20. Started by ZiX,

GA-EP45-DS3R זה הלוח אם שלי , התקנתי תכרטיס קול וחיברתי תאוזניות 5HV2 (לא USB) וכשאני עושה את הבדיקה של ה5.1 ערוצים מהתוכנה של הכרטיס קול אז זה מגיב כמו 2CH ולא 5.1 :\ זה בגלל הכרטיס קול או מה?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  21. Started by alias,

תראו לא החלטתי עדין איזה סוקט אני לוקח אז אני צריך 3 לוחות אם אחד ל 754 אחד ל 939 ועוד אחד 939 עם nf4 ? תוודה רבה ויש לי סתם עוד שאלה למה הסוקט המספר שלה הוא 754 939\ ולא איזה 768 \942???? אבל לא סתםם :spam:

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  22. מהו הדגם הפשוט ביותר של ASUS שכולל SATA וגם חיבור פיירווייר מובנה. אני פשוט עומד לקנות מחשב ממשווק שמוכר רק לוחות של ASUS ואינטל - אני יודע שהם לא הלוחות הכי טובים - אבל המיחיר שלו שווה את הפשרה. מבחינת לוחות של אינטל הוא הציע לי לוח Intel Rock Lake D865PERLX http://www.intel.com/design/motherbd/rl/index.htm?iid=ipp_dlc_deskmb+p4pmb_d865perl& מקריאת כמה ת'רדים הבנתי שהלוחות של ASUS עדיפים על אלו של אינטל. הבעיה היא שלא מצאתי לוח שיש בו גם SATA וגם פיירווייר. אני מודה לכם מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. שלום :] יש לי 2 כרטיסים של 256 במחשב (512..) של DDR CL3 . רציתי לדעת כמה בערך יעלה 1GB ;/ ? כי בדקתי בבאג ואמרו 420 ש"ח. ועוד שאלה : שאלתי משהוא שדיי מבין בזכרונות ובחמשב בכלליות . ואמרתי לו שיש לי 2 של 256 וזה וזה . ושאלתי אותו אם אני יכול להשאיר גם 1GB וגם אחד של 256 . והוא אמר שאי אפשר והמערכת שלי יכולה לקרוס. זה נכון :] ? שאלה 3 : ויש לי על הלוח אם 4 מקומות : 2כתומים 2 כחולים . ורק ב-2 הכחולים הזכרונות שלי מחוברים . אז למה השניים השניים :]? תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  24. יש לי כבר מתאם אלחוטי USB שאני עובד במחשב הנייד הישן האם יש לי סיבה לקנות CENTRINO אם אני מתכוון לעבוד עם המתאם האלחוטי ה USB שיש לי איזה עוד יתרונות יש ל CENTRINO חוץ מתמיכה באלחוטי? ובכלל איזה מעבד כדי לקנות בנייד חדש במחיר של 7000-9000 ש"ח לכל המחשב שהצרכים הם אופיס אינטרנט וקצת מולטימדיה ואני לא פוסל AMD אם זה יותר טוב מאינטל

• 2 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים