עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אפשר בבקשה תתוכנה שמראה אם הלוח שלי תומך בדואל צאנל

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  2. יש לי זכרונות של OCZ Platinum Revision 2 שאמורים להיות מתוזמנים 4-4-4-15 אבל מתוזמנים 5-5-5-15.. אמרו לי פה לשנות את זה בBIOS.. אבל אני לא מוצא איפה... בנוסף כתוב שהם אמורים להיות 1.9V עד 2.1V.. אבל בCPU-Z כתוב שהם רק 1.8V.. וגם את זה לא מצאתי איפה לשנות.. יש לי לוח P35-DS3L של גיגהבייט.. אז אם מישהו יכול להגיד לי איפה לשנות.. תודה.. אני לא יודע אם זה קשור אבל אני אשאל בכל זאת.. המאוורר של המעבד (FAN1) לפי Fanspeed עובד ב100% אבל לא עובר את ה850RPM.. המאוורר הוא TT BIG TAYPHOON VX.. לפי מה שקראתי פה יכול להיות שיש הגבלה בביוס.. אבל גם את זה (שוב) לא מצאתי.. אז אם מישהו יכול לעזור תודה.. תודה..

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  3. Started by dark_b0y,

אני עומד לפני החלפה של כמה רכיבים אבל אני מתלבט בין החברות .. אני עומד לקנות מעבד 3800 כפול ליבה של AMD ונשארתי עם 2 לוחות שמצאים חן בעיני . ה DFI LP ULTRA-D וMSI NEO4 PLATINUM .. שניהם עולים אותו דבר .. (5 שקל הפרש) תכלס שניהם מאוד דומים אבל הMSI לוקח בסטוק. אני עדין לא סגור על OC אבל רוצה להשאיר אפשרותל לעתיד . מצד שני אין לי נסיון בכלל בOC ואני לא רוצה לקנות לוח שיקח לי שבוע לקנפג. שאלה שניה: איך המאווררים שבאים עם המעבדים של AMD ? רועשים ? מקררים היטב ? יש לי עכשיו THERMALRIGHT XP120 ואני מאוד מרוצה ממנו (אבל הוא נשאר על המחשב הישן) אם יש לכם הצעות לקירור שקט (חשוב שיהיה מאוד שקט אבל יעיל) עד 200 שקל (פחות או יותר ) אשמח לקבל אותן ... תודה לכל העונים ...

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by yoav1000,

יש לי שאלה בקשר ללוח אם ASUS A8N32-SLI Deluxe. האם ניתן להתקין על הלוח את המאוורר Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan והאם הוא מתאים למארז SILVERSTONE Lascala LC17-S HTPC

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  5. חברה סתכלו בתמונה. הטמפרטורה של הלוח אם שלי היא בסדר? ומה הטמפרטורה הלא רמויה ללוח אם? תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  6. בזמן האחרון (אפילו חודשים) חיפשתי מעבדי AMD כפולי ליבה בסוקט 939, אני רוצה אטלון, ומשהו בין 3800-4400. בנעה אמרו "יהיה בעוד שבוע-שבועיים" אחרי מספר שבועות שאלו אם לבטל את ההזמנה כי עוד לא הגיע. בעוד חנות אותו מקרה. האם בעיקבות AM2, פשוט הפסיקו להביא את 939 לארץ? כנראה עוד יש את החדי-ליבה, אבל אני צריך כפול ליבה. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אחד? תודה לעונים.. :-*

7. אף פעם לא עידכנתי את ה BIOS והגירסא האחרונה היא הגירסא ה -15 המעודכנת מהגירסא שלי. אני צריך לעדכן את כל הגירסאות אחת אחת או ישר לעדכן בגירסא האחרונה ששוחררה ב 31-12-2009 ?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  8. Started by zik125,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך קצת הסברים לגבי מעבדים לוחות אם וזכרונות אשמח אם מישהו יוכל קצת לתת אינפורמציה מה צריך לדעת מה חשוב ומה נחשב לטוב אציין שאני מעוניין לקנות מחשב חזק להרצת משחקים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by bikram,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות כלשהיא לחיבור הכרטיס מסך המובנה בלוח אם Gigabyte GA945G S3, לטלויזיה או שצריך לקנות כ.מסך בנפרד? תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  10. אני צריך המלצות חשבתי על הG.SKILL HK אבל אני לא מוצא בשום חנות למישהו המלצה? שלא יהיה יקר יותר מדי עד 450-500 שקל חשוב שיהיו טובים בOC.. אני עושה OC על E8400 לכיון 4.3GHZ

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  11. שלום הייתי רוצה לדעת מתי הלוח הזה מגיע לארץ?? הוא תומך ב 65 nm וב 975x הכי חדש של אינטל.. ואם אתם מוצאים אותו באיזה אתר למכירה...תנו לינקים בבקשה עידו

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  12. שלום. אני צריך שתגידו לי איזה לוח יותר טוב משני אלו: K8N Neo2 Platinum (s939) AV8 (s939) sata,GBL הלוח יהיה למעבד 3500 או 3200 זה לא החלטתי עדיין.... ראיתי שה MSI הוא גם עם AGP ו PCI-E... אז מה לדעתכם יותר טוב....? עכשיו יש לי כמה שאלות בקשר לגרסאות של המעבד... הבנתי שהוא בא בכמה גרסאות NEWCASTLE CLAWHAMER ועוד... אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל..? תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by BENNY-L,

אני מסתכל על מעבד יד 2 ורציתי לדעת אם הוא מתאים ללוח שלי הלוח - GA-8TRS350MT של גיגה בייט המעבד - PENTIUM 4 630SL 3.00GHZ/2M/800 תודה

14. האם התוספת של 70 ש"ח שווה את ה+Athlon64 3000 ביחס ל+2800 ? אני הולך לעשות OC. (מחיר של +2800 הוא 740ש"ח בKSP) עכשיו חשבתי על הלוחות אם האלה: 1) ABIT KV8PRO, ב480ש"ח. 2) ABIT NF8, ב520ש"ח. 3) MSI K8MM-ILSR, ב440ש"ח. 4) GIGABYTE K8NS, ב440ש"ח. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by Blkm,

Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו (נכבה ונדלק) הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא עשיתי כלום ... מישהו נתקל,שמע, ראה פע…

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  16. באחת השאלות של מה עדיף...... הזכירו כדרך אגב שאם רוצים להשתמש בDUAL בAMD צריך לקנות קיט ואי אפשר להוסיף מאוחר יותר ( אני לא זוכר איפה זה היה משהוא לפני כמה שבועות) מה פיספסתי כי לא תיקנו את התענה הזאת ? *חייב להשתמש בKIT (מה ההבדל בין קיט לשני מודולים זההים שבאו בנפרד) *למה אי אפשר לעבור מאוחר יותר זה נראה לי מוזר

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  17. לאחר כמה וכמה נסיונות של כמה וכמה גירסאות WINDOWS 7, תמיד מופיע המסך הכחול בעת ההתקנה. ממה שהבנתי זה שצריך לעדכן ביוס ורק לאחר מכן אולי הבעיה תיפטר. אז ניסיתי עדכון אונליין של @BIOS אך לבסוף לא הצלחתי. הוא מתחיל להוריד לי את העדכון אך לאחר כמה אחוזים מופיעה לי הודעה הבאה מהי בעצם הבעיה? מה אפשר לעשות בנדון? תודה רבה. * הבעיה ניפתרה בדרך אחרת* אפשר למחוק את הנושא.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  18. יש לי מחשב עם לוח אם מסוג abit kn9-s שתמוך בזיכרון מסוג ddr 2 במהירות של עד 800mhz. העניין הוא שיש לי כרטיס מסך חדש (ati 4580) ומעבד בסך הכל בסדר (amd athlon x2 64 bit 4200) אבל משחקים לא כל כך רצים לי בגלל שיש לי רק 1gb זכרון וגם הוא כולה במהירות של 677mhz. לאחרונה לקחתי לאחי מהמחשב עוד כרטיס זכרון של גיגה נוספת כדי לבדור אם יש שינוי ואכן המשחקים רצו הרבה יותר טוב. השאלה שלי בעצם עד כמה גיגה הלוח אם שלי תומך, כי פשוט חשבתי לתת לאחי את כל הזכרון שלי ולקנות איזה 4-6 גיגה (יש לי 4 סלוטים של זיכרון) למחשב מהסוג שהוא תומך( 800 הפעם במקום 677), ועל הדרך לעבור לויסטה כי ממה שהבנתי הxp לא תומך ביותר משני גיגה. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא....תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by sella,

יש לי במחשב זיכרון של micron ואני רוצה לקנות עוד אחד של SimpleTech זה יעבוד לי שתיהם ביחד??

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by david86,

מה זה אומר בזיכרון המילה SINGLE CHANNEL ___ וDUAL CHANNEL מה הבדל בנהם בייניהם? סמתי תמונה וסימנתי בחץ את המילה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  21. שלום לכם !!!! אתמול קניתי מחשב חדש. קניתי את כל הרכיבים חוץ מהמעבד. בינתיים מאוד משעמם לי אז יש לי שתי שאלות עיקריות: 1. האם כרטיס המסך שקניתי יכול להתאים ולעבוד עם הלוח אם הישן שלי ? 2. האם שני כרטיסי הזכרונות 256 DDR כל אחד, יכולים לעבוד עם הלוח אם הישן שלי ? (למרות שהם 400) סוג כרטיס המסך הוא : GIGABAYTE RADEON 9200 128 MEGA סוג כרטיסי זיכרון: 400 ובקשר ללוח האם - הנה המידע עליו: SiSoftware Sandra Mainboard Bus(es) : X-Bus AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : No MP APIC : Yes System BIOS : Intel Corp. PT84520A.86A.0011.P06.0209201643 Mainboard : Intel Corporation D845EBG2 Total Memory : 255MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82845E Brookdale Host-Hub In…

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by ReL,

אני החלפתי לוח אם וקניתי P4S800 , ועכשיו המחשב נהיה הרבה יותר גרוע , חבר שלי יש לו אותו לוח אם והמחשב שלי אמור לאכול את שלו, אבל אצלו פועלים משחקים בהרבה יותר טוב , אז הגעתי למסקנה שהבעיה היא בהגדרות , כי התקנתי את כל הדרייברים שיש , ומה לא עשיתי ... המפרט של המחשב שלי : P4 2400 MHZ 533 FBS 256 DDR SDRAM Geforce FX 5200 128 MB קיצר אני צריך את העזרה שלכם בהגדרות בביוס, אני לא מבין בזה אז רציתי לדעת אם אני צריך לשנות משהו , אם ההגדרות האלו נכונות : CPU speed [Manual] CPU External Frequency MHZ [133/33] Memory Frequency MHZ [Auto] DDR Voltag Adjustment [Auto] CPU Level 2 Cache [Enabled] Chipset Clock Mode [synchronoy או משהו כזה ] SDRAM Configuration [by SPD ] SDRAM Co…

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by liran_85,

שלום אני כרגע עומד לקנות מחשב והייתי מאוד מעוניין לדעת מה ההבדל בין Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit שעולה 1400 לבין Pentium 4 3.0 Ghz 1M שעולה 1000 או בכלל עבור ל AMD ? שכן יש לציין שאני לא משחק כלל במחשב אני לרוב עובד במחשב עם photoshop,paintshop ועוד תוכנות של macromedia וכו. וגם עם תוכנות מוסיקה כמו LOGIC CUBASE ועוד כמה שהתוכונת האלה די כבדות... וכל השאר זה תוכונת אינטרנט ICQ MSN וכאלה.... רציתי לדעת אם כדי לי להשקיע על המעבד 64 ביט יש לציין שאני קונה 1GB זכרון... בתודה רבה לירן,

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by avivshaia,

האם אני יכול לשים מארז שמתאים למארז מיקרו במארד מיד-טאוואר? עם להיות יותר ספציפי: האם לוח האם GIGABYTE GA-G31M-S2L מתאים למארז Compucase 6A19 Black Midi Tower תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  25. אני רוצה לשדרג את הזכרונות כדי להשיג ביצועי OC טובים יותר, וכמובן לשדרג את מהירות העבודה במחשב. לכן אני מחפש זכרונות 4GB בתקציב של עד 500 שקלים למטרת OC. אבל הדרישות הן קצת בעייתיות: מכיוון שיש לי הנחה בנועה מחשבים על זכרונות OCZ ו-G.Skill, אני מחפש רק זכרונות כאלה. מצאתי כמה זכרונות שצדו את תשומת ליבי: G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=263 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2911 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 (הבדל של 25 שקלים בין גרסת הCL5, אבל המתח גבוה יותר) http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=32…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים