מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
אני יכול לקנות את הלוח אם ולקנות גם כרטיס קול? בלי שתהיינה בעיות תאימות אולי "לבטל" את הכרטיס שעל הלוח בצורה כלשהי..
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני לפרסם את השאלה הזאת ברצוני לקנות לוח לפנטיום 4 עם RAID ב SATA, ולחבר שני רפטורים בסטריפינג. עדיין לא הבנתי לחלוטין את ההבדל בין הצ'יפסטים של אינטל, הבנתי שה PAT שיש ל875 עובד יותר טוב רק בתאורייה אבל אף אחד לא הוכיח את זה עדיין, אבל שהוא גם מגיע עם בקר RAID שיכול לחסוך בעלויות. הלוח שאני מחפש חייב להיות אמין ואיכותי. משהו שיעבוד בלי תקלות. עכשיו כמובן שאני מחפש לוח שיהיה כמה שיותר זול. בגדול אני מתלבט בין שלושה לוחות שהבנתי שהם טובים. Gigabyte GA-8I875 שעולה 871 בזיגזאג ומגיע עם אחריות לשלוש שנים, שני SATA בצ'יפסט של אינטל, ושש מקומות לזיכרון. הבנתי שזה לוח איכותי מאוד שלא עושה בעיות, אבל שלא משתווה ל ABIT. Abit IC7 שעולה 670 ב KSP, מגיע עם אחריות לשנתיי…
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
התקנתי מעבד סלרון 2.6 והלוח תומך רק ב2.2 ועכשיו אני לא רואה את המיהירות בביוס אבל בוינדוס מופיע המהירות האם זה בעיה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה (שבוע) קניתי מחשב חדש, הכולל מעבד AMD 2500+ (בקופסת פלסטיק עם מאוורר) ולוח Epox EP-8rda+ וזכרון DDR400 512MB. הבעיה: בעת טעינת הBIOS המהירות המדווחת של המעבד - 2200 ולא יותר (ובסוגריים רשום 200*1.1). היו גם פעמים שהיה 1100 - ואני חושב בכל מקרה, שזה בגלל הגדרות הנוגעות לFSB וכל מיני כאלה בBIOS (יש גם קטגוריית CPU Clock), אך בגלל שאינני מבין גדול בזה, ומכיוון שלא רציתי להתעסק ולנסות ללא ידע - אני שואל פה - מה העניין בעצם? ואם צריך לשנות משהו בBIOS אז... מה צריך לשנות? בתודה מראש לכל עונה, חן.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מדובר על 80gb sata מי יותר טוב ואמין ונותן ביצועים יותר גבוהים seagate או samsung
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שדרוג ב2000 שח מה דעתכם! ברשותי כרטיס מסך cd בארנר ו2 הארד דיסקים מה אתם אומרים על במפרט וכמובן על המחיר לו אם Albatron KX18D Pro II Nforce 2 מעבד Athlon XP 2500 זכרון 512 OCZ 400MHZ DDR + HEATSINK מארז 400W +USB +3 FAN בצבע שחור עם הכנסה מיוחדת של הארד דיסקים ודלת שקופה כרטיס קול o.b בהוספת 120 שח אני יכול להוסיף לוח אם A7N8X DELUXE ASUS כל ההצעה היא 2000 שח אני חייב תגובות! תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: p4 2.4ghz 533mhz 256mb 266mhz 60 gb wd לוח אם של eci נראה לי readon 9600 pro אני רוצה להחליף את הלוח אם והזכרונות ואולי להוסיף עוד הארד דיסק יש לך המצלות ושיהיה במחיר הגיוני בין 1000-2000 אני לא מתכנן להחליף את המעבד ואם אפשר רוצה להוסיף גם מארז חדש ונחמד תודה
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי לוח EP-8RDA+ מדיי פעם כשאני מדליק את המחשב מופיעה בצג הקטן שגיאה מס' 51 בדקתי בחוברת של הלוח אבל אין בכלל פירוט על השגיאה הזאת מה המשמעות של השגיאה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי זכרון מאפן שקיבלתי של 256 DDR 266Mhz אני רוצה לשדרג ל512 איזה זכרון הכי מומלץ.... תודה מראש עידן
-
http://www.pricewatch.info/item/15449 EXTREME EDITION חדש ? INTEL ממשיכה להפתיע ...
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
אני קראתי קצת חומר כאן באתר ובאתרים נוספים ולא הצלחתי להבין את ההבדל, לכן כמוצא אחרון אני מבקש עזרה כאן. אני רוצה לקנות זיכרון של 400mhz ללוח ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD כאשר הלוח תומך ב2x256 ואני לא יודע מה עדיף פעמים 256 או סטיק אחד של 512 דבר נוסף, שמעתי או ליתר דיוק אמרו לי שכאשר אני שם פעמים 256 המחשב בעצם מזהה 256 ולא 512 האם זה נכון? כי לפי דעתי זה לא נכון
-
- 16 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי שלשום קניתי לוח של גיגהבייט 7vt600-L ורציתי לדעת עד איזה נפח של הארדיסק יזהה הביוס שלי אני מעוניין בקרוב לקנות דיסק של 160GB האם הוא יזהה לי את כל הגודל במלואו?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
את המחשב החדש שלי אני קונה במיוחד לאוברקלוקינג, וכידוע, אחד הרכיבים המשפיעים על תוצאות ה- OC הוא הלוח-אם. בהתחלה הייתי נעול על ה- IC7-MAX3 של Abit (יש לי תקציב יחסית גדול, חרף העובדה שחלק מרכיבים אני קונה במחיר מוזל), אבל ההחלטה התפלצה לשני צדדים, והלוח הנוסף שאותו אני שוקל לקנות הוא P4PC800 של Asus. אז קודם רציתי לשאול - איזה לוח עדיף מבחינת ביצועים נטו? איזה עדיף מבחינת יציבות ויכולות אוברקלוקינג? דבר שני, מה ההבדל בין גרסאותיו השונות של ה- P4C800?, הכוונה לרגיל, ל- Deluxe ול- E. האם השוני מתבטא בביצועים? היה ת'רד בעל אותו תוכן, שמישהו פתח פה לא מזמן, אך לא נתנו לו תשובות חד משמעיות, ולא מספקות על-מנת לבצע קנייה משמעותית שכזו. תודה רבה מראש לעוזרים! 8)
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
עם לוח 7vaxp ultra המעבד הוא מסדרת 0680 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
ז"א כמה הארד דיסקים SATA אני יכול לחבר בלי שום מתאם\מאריך או איך שזה נקרא?
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הבורד של ג'יגהבייט מסוג 8s655fx ultra ????
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כתבה מצויינת ב MAD SHRIMPS ! http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=497&articID=133 תהנו !
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אינני מבין מהספרות מה המשמעות של FF. המחשב עובד בצורה תקינה ובמנהל ההתקנים לא מופיעה שום בעיה. מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות בורד חדש Asus P4P800 Deluxe כבר החלטתי אז בבקשה אל תציעו לי הצעות כי יש לי אותו במחיר ממש נמוך... אז השאלה שלי היא - יש לי עכשיו בורד Asus P4S533-VM עכשיו ה- Bus speed של הלוח הזה הוא 533Mhz ואני לא בטוח שהמעבד שלי - Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz יתאים ללוח החדש שהוא 800Mhz?????
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אין מה להוסיף. שתי השאלות בכותרת ובכותרתינה. תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y120L0 120GB Ultra ATA/133 7200RPM Hard Drive w/Fluid Dynamic Bearing Motors Chaintech 9CJS ZENITH Asus GeForce FX5900 ULTRA Video Card, 256MB DDR, 256-bit, DVI/TV-Out, 8X AGP, Model "V9950U/TD" זכרונות אין לי מעבד אני מבולבל מה זה 2MB קאש L3? נ.ב. קישורים, מחירים ושמות מלאים זה סבבה
-
- 8 תגובות
- 584 צפיות
-