עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gypscoun,

שלום, אני מעוניין לשדרג את הזיכרון בלפטופ שלי מ256 מגה בייט, ל1 גיגה בייט. העניין הוא כזה: הזיכרון הקיים הוא מסוג DDR, ואילו אני הייתי מעדיף לקנות DRR2 משני טעמים: איכות, וזמינות (קשה יותר למצוא מבחר זכרונות של גיגה מסוג DRR ללפטופ). השאלה היא כזו: אני יודע שלא ניתן לשלב שני כרטיסי זיכרון מסוגים שונים, אך האם ניתן להחליף את הכרטיס הקיים מסוג DDR לכרטיס אחר מסוג DDR2 וזה יפעל כראוי? נדמה לי שזה תלוי בלוח-האם, אבל אני לא מבין בזה יותר מדיי. אילו הגבלות יכולות להיות ואיך אני יכול לברר את זה בדיוק?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by TimoTy,

יש לי את הלוח NF-7s שך ABIT. יש לי 3 סטיקים של זכרונות ואני רותה לבטל את ה-Duel Channel ... איך אני עושה את זה ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אני צריך מעבד ולוח אם עד 300$ מNEWEGG. הדרישות שלי הם: מעבד אינטל, שיהיה טוב לOC לוח אם שיש לו 2 חיבורי PCIE שעובדים X16 בCROSSFIRE [אם יש כזה] ושגם יהיה טוב לOC שהחנות תהיה מNEWEGG אני רוצה שתהיה לי עוד אפשרות כי בתכנון ההתחלתי רציתי לקנות AMD X2 4600+ וAN9 32X בשביל לעשות SLI [8800GTS] X אבל בקרוב יוצא הסדרה החדשה של ATI ויש לי עוד זמן להחליט. לא כולל משלוח. ד"א מתי יוצאים הכרטיסים שתומכים בDX10 של ATI וכמה הכרטיס שאמור להתמודד עם הGTS יעלה? [פחות מ300$?] תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by mzini,

1. יש לי לוח אם 850i Maryville ויש לי עוד במארז שני חיבורים של usb שאינם מחוברים ללוח, חשוב לציין שסה"כ יש לי 6 יציאות usb ומיתוכם רק 4 מחוברים והשניים אחרים (שהם גם קידמיים) לא מחוברים ובצמוד לכל אחד מהם יש גם יציאה של מיקרופון או משהו דומה, אשמח אם תוכלו להסביר לי איך ניתן לחבר אותם ללחו אם. 2. רציתי את דעתכם למחיר שהוצע לי לגבי Rdram 1G האם 660 ש"ח זה מחיר טוב...? תודה... ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  5. יש למישהו מושג? ניסיתי כבר את Aida Everest

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by mushi,

מה המצב חברה אני קונה מחשב חדש רציתי לדעת מה ההבדל בין לוח אם Gigabyte GA8I945P-PRO לבין לוח אם Gigabyte GA8I945PGRH לבין GIGABITE GA-8I945G Pro ומה עדיף? אגב זה המפרט שלי בקובץ המצורף תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by NTT,

מה ההבדלים בין P5Q-E וP5Q-PRO? אני הצלחתי למצוא הבדל של PCI-E אחד נוסף לPRO. ומי ביניהם יותר יקר?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  8. שלום, יש לי בעיה בזכרונות. ככה, יש ברשותי לוח אם של אביט, תושבת 939 תומכת דואל DDR 400. יש לי בנוסף 2*512 DDR 400 מגה הרץ. בחוברת ההפעלה רשום כי כדי ליצור דואל צ'נל, צריך לשים את הזכרונות צמודים אחד לשני, הכוונה בסלוט 1+2 לדוגמא. עכשיו, הדואל צ'אנל עובד, אך פתאום אני מגלה כי הוא עובד על 333 בעצם במקום ב-400 מגה הרץ. מה עשיתי לא נכון? תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  9. Started by emuzon,

טוב הלוח הוא nec computers international sis 650 עם באס במהירות 100Mhz זיכרון נוכחי 224mb ם_o נראה לי אני הולך להוסיף לו 1gb ואני לא בטוח אם ללכת על 667mhz או 533mhz או יוצר נמוך או שני סטיקים של 512 או סטיק אחד של 1gb. כל עזרה, הארה, הערה והמלצה תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  10. Started by Blkm,

Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו (נכבה ונדלק) הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא עשיתי כלום ... מישהו נתקל,שמע, ראה פע…

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  11. Started by gjook,

ההתלבטות היא בן הדגמים: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 C2G800 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_373&products_id=4314 581 ש"ח G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_382&products_id=3640 601 ש"ח Geil 2GB DualKit DDR2-800Mhz Value GD22G800K http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_118&products_id=2663 615 ש"ח. תודה רבה ויום טוב[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 17:08:55 נראה לי שאני אלך על הgskil , מישהו חושב אחרת?..

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  12. Started by ifs2003,

אני רוצה להזמין זכרונות DDR2 800 ואני מעוניין לדעת מה התזמונים הכי טובים שיש עבור זכרונות אלו ? תודה. הזכרונות שכרגע אני חושב עליהם זה CORSAIR

13. יש לי את הלוח אם הזה: GA-8ST800 של חברת ג'יגהבייט, וסטיק אחד (עלוב) של זכרון 256 מגה בייט- DDR-SDRAM, אני רוצה להחליף זכרונות, האם אני יכול לקנות זכרונות אחרים עם הלוח אם הזה? או רק SDRAM? ואם רק SDRAM אז אילו זכרונות 1024 מגהבייט מומלצים ובמחיר של עד 500 שקל. עוד שאלה: יש לי מעבד של אינטל, 2.66 ג'יגההרץ (חד ליבה), האם מומלץ לקנות סטיק אחד של 1024 או 2*512? אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כי אני אשאר עם הזכרונות האלו פחות משנה, אך בינתיים אני חייב זכרונות חדשים, כי המחשב מאוד איטי :\ (לא קשור לוירוסים וכו'). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by mrsph666,

שלום, אני לא עושה OC עם הזכרון, אז משהו פשוט למשחקים... האם החברה הזאת טובה? http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=060103&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0&aff=Zap תודה!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  15. Started by factor,

לוח אם ?K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E)? GIGABYTE למפרט: ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? ?512Mb 400MHz Twinmos CL2.5? ?160GB SATA II 7200RPM 8MB? ?X800GTO16 256MB, TV, Dual DVI, PCI-E? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by Fungus Funk,

איזה לוח יותר טוב, ה - P5B Deluxe או ה - P5W DH Deluxe ?! פשוט יש מבצע בנועה ועם ה - E6600 יוצא איזה 240 ש"ח הפרש. לטווח ארוך, על איזה לוח כדאיי ללכת ...?

• 8 תגובות
    • 547 צפיות
  17. צמד DUAL של DDR2 800MHZ אמורים לעבוד ב1600MHZ בגלל שהם DUAL? תודה לעוזרים. .swg

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  18. Started by Or ei,

אני רוצה להוסיף עוד 512 במקסימום 300 ש"ח הבעיה היא שהזכרון שיש לי כרגע די יקר לקנות עוד סטיק כזה וגם לא משתלם כבר אז חשבתי להוסיף Kingston 512Mb 400MHz CL2.5 השאלה חוץ מה שינוי ל2.5 יהיה איזושהי הפרעה לעבוד בDC מבחינת צ'יפים שונים? או שבכלל כדאי לקנות את הזכרון 2.5 הכי זול שאני מוצא?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by ReL,

אני החלפתי לוח אם וקניתי P4S800 , ועכשיו המחשב נהיה הרבה יותר גרוע , חבר שלי יש לו אותו לוח אם והמחשב שלי אמור לאכול את שלו, אבל אצלו פועלים משחקים בהרבה יותר טוב , אז הגעתי למסקנה שהבעיה היא בהגדרות , כי התקנתי את כל הדרייברים שיש , ומה לא עשיתי ... המפרט של המחשב שלי : P4 2400 MHZ 533 FBS 256 DDR SDRAM Geforce FX 5200 128 MB קיצר אני צריך את העזרה שלכם בהגדרות בביוס, אני לא מבין בזה אז רציתי לדעת אם אני צריך לשנות משהו , אם ההגדרות האלו נכונות : CPU speed [Manual] CPU External Frequency MHZ [133/33] Memory Frequency MHZ [Auto] DDR Voltag Adjustment [Auto] CPU Level 2 Cache [Enabled] Chipset Clock Mode [synchronoy או משהו כזה ] SDRAM Configuration [by SPD ] SDRAM Co…

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by miim17,

ביומייים האחרונים כל כמה זמן נכבה לי המחשב, אחרי בדיקה גליתי שהמאוור שמחובר ללוח אם (לא זה של המעבד) תקוע. מחיפוש באתר של אביט וגוגל לא מצאתי איזה איזכור לתופעה. יש משהוא לעשות נגד זה? הבנתי שבמידה ואני מוציא את המסמרי פלסטיק שאיתם הוא מחובר אני דופק אותם ... יש קיטים של מאוורים כאלה לקניה? אולי קצת שמן יעזור לזה? לא רוצה לקנות לוח אם חדש בגלל מאוור אחד שהלך .... תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by Eden 6600,

בגלל שאני רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי במשחקים חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש. הבעיה היא שהמעבד הנוכחי שלי יגביל את הכרטיס מסך שאני מתכנן לקנות (HD4850), השאלה היא אם אני יכול לקנות מעבד חדש מסדרת core 2 dou ללוח האם הנוכחי שלי? (במפרט בצד) אם כן, על איזה מעבד אתם ממליצים ללכת, כאשר הדרישה האחת והיחידה היא שיוכל לעבוד טוב עם כרטיס מסך חזק ולא יגביל אותו. תודה.

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  22. הנה תמונה: http://img258.echo.cx/img258/218/clipboard010ec.jpg ודרך אגב הפעלתי את הדריבר של AMD שקט וקר ועכשי'ו המעבד ככה: תמונה בחתימה זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by lipa,

האם שני זכרונות אותו סוג ,אבל הגודל שונה (למשל 128+256 MB),יעבדו בדואל ?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  24. יש לי ווינדוס אקס פי והכל ממש איטי משחקים נתקעים... סרטים לא רצים חלק והכל פשוט פועל לאט ! עכשיו כאשר אני לוחץ ctrl+alt+del הוא מראה לי שכל הזיכרון בשימוש ז"א 100 אחוז של הזיכרון תפוסים וזה לא הגיוני כי אין לי שום תוכנות ברקע סגרתי הכל ויש לי 512 MB של זיכרון. ניסיתי הכל כבר ואני ממש אובד עצות בבקשה מישהו יכול לעזור לי ?! תודה מראש, יובל

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  25. Started by mazoneli,

והאם באותה רמת מחיר יש לוחות איכותיים \ חזקים טובים יותר ואם כן איזה ? http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775

• 9 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים