מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים בקשר למעבד הזה: Intel Desktop board ca810e וגם כשהדלקתי אותו לבדיקה נדלקה נורה אדומה ואמרו שזה לא וזה עלול להישרף, האם זה נכון או שזה צריך להיות ככה??? תודה!
-
- 7 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המעבד intel pentium d LGA-775 DUAL-CORE יש לי 2 שאלות 1) האם הוא 64 BIT 2) אם כן, חייבים תוכנות מיוחדות בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/msn/?came=3132 אני יודע שזה פרסקוט,אבל זה לא מחשב טוב? המחיר ממש טוב. מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אהלן, אני מחזיק כרגע ב TWINMOS SPEED PRIMIUM חשבתי על האופצייה למכור אותם ולקנות זכרונות מבוססים TCCD , השאלה היא האם כדאי מבחינת עלות מול תועלת , אפשר המלצות על זכרונות כלשהם מבוססי TCCD ? משהו מכיר חנות חוץ מנעה שמוכרת DDR של G.SKILL ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 גיגה זיכרון במחשב 2*512 של twinmos ddr2 667 1024 של hynix עם אותם הנתונים והתזמונים עכשיו אני רוצה להסויף עוד ציפ אחד של 1024 אז אם אני יוסיף עוד אחד של גיגה עם אותם הנתונים אז יהיה לי דואל צ'אנל ?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת איך אתם מעריכים את לוח האם הזה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע בספטמבר לקנדה והשאלה האם יש חלקים ששווה להביא אותם וגם קל להבריח אותם במזוודה?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה ידוע שהמעבד Q6600 הוא מעבד E6600 כפול כלומר שני מעבדים מודבקים אבל כאשר היה לי את המעבד E6600 הוא פעל בתדר של 3200 בלי שום בעיה ועכשיו יש לי את המעבד Q6600 הוא פועל בתדר 3000 למרות שאפשר לסחוט ממנו אולי עוד כמה אבל ממש קצת רציתי לדעת למה הרי ה E6600 פעל בלי בעיה ויכולות ה O.C היו יותר טובות מה השוני חוץ ממספר הליבות ולמה יש הגבלה ב O.C למרות ששניהם תחלס אותם מעבדים ולפי בדיקה בסופר PI יוצא שהחישוב ב E6600 היה יותר מהיר מה פשר הדבר הזה ומה יותר כדאי להיות עם ה E6600 ולסחוט אותו עד 3400 או להיות עם ה Q6600 ולהשאר אותו בתדר 3000 רצוי לומר שלוח האם שלי הוא P5W DH
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים הזכרונות היו עובדים בדאוול מלא והייתי מקבל 55 בסופר פיי ומאתמול כשהתקנתי ווינדוס כבר אין יותר דאוול ואני מקבל 59 כשהמחשב מפורמט לגמרי! כמובן שאיפסתי ועשיתי כליר סימוס לראות מה הבעיה ועדיין עובד על סינגל בלבד! ניסיתי לשחק שם בהגדרות של הזכרונות ועדיין לא עובד,הפעלתי את הM.I.B של גיגה בייט בביוס ועדיין לא עובד ! מה עושים? יכול להיות שהזכרונות נפגמו? 2 הזכרונות הם של חברת PDP עם אותו הסריאל והם עבדו בדאוול לפני! הדגם הוא PDP LIBERTY 256 MB 400 DDR DAUL הם עובדים בתזמונים של2.5-3-3-6 מה עושים? הלוח הוא של חברת גיגהבייט דגם GA-8IPE1000-G והוא כאמור נקנה לפני כמה ימים ,ציפסט 865PE ,בבקשה אנשים שמבינים בלבד ,אני לא רוצה להרוס משהו ,ד"א אני רוצה לציין עוד…
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
מישהו פה פעם הזכיר תזיכרונות של ה GSKILL אבל אני לא יודע איזה דגם זה היה... התקציב זה עד 1500 שקל עם חריגות קטנות חשוב שיהיה מהירות 667/800. חשוב גם תיזמונים נמוכים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם תוכלו לחוות דעה המוצרים הבאים: מעבד:AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL [3200+] לוח אם:Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי כבר מתאם אלחוטי USB שאני עובד במחשב הנייד הישן האם יש לי סיבה לקנות CENTRINO אם אני מתכוון לעבוד עם המתאם האלחוטי ה USB שיש לי איזה עוד יתרונות יש ל CENTRINO חוץ מתמיכה באלחוטי? ובכלל איזה מעבד כדי לקנות בנייד חדש במחיר של 7000-9000 ש"ח לכל המחשב שהצרכים הם אופיס אינטרנט וקצת מולטימדיה ואני לא פוסל AMD אם זה יותר טוב מאינטל
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
לא הבנתי את הקטע...מה זה בדיוק תזמונים?ככל שזה נמוך זה יותר טוב?והאם זה כזה קריטי לגביי הזיכרון או שהמהירות חשובה יותר?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
טוב אנשים טובים אז ככה.. יש לי מחשב AMD (Athlon) XP 2600+ 1.91 GHz asus A7N8X-VM ואני רוצה לקנות 1024 זכרון פנימי ( 2 של 512) עכשיו.. אני מדפדף לי באתרים השונים ואני רואה מליון סוגים של זכרונות... נניח ובחרתי לקנות KINGSTONE עדין יש לי שלושה סוגים והבדלי מחירים מטורפים !!! אני הולך לרכוש בקרוב AGP 128MB PNY - 6600GT שהמליצו עליו פה.. אנשים טובים מהפורום.. עכשיו אני צריך זכרון שיחזיק את הכרטיס טוב ויתן תמורה טובה.. מה לקנות !??! CL2/5 או CL3 או HYPER - X או מה ?! מקווה שתוכלו לזור לי ולהסביר לי קצת על ההבדל בינהם.. ומה זה OC ??? תודה ויום טוב !!!!!
-
- 7 תגובות
- 513 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח הזה מגיע עם פלטת תמיכה מאחורה שמאפשרת חיבור גוף קירור גדול בעזרת חורי העיגון או שמא פלטה כזו מגיעה רק עם גופי הקירור?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
האם הלוח שלי (MSI 915P COMBO) מספק מספיק מתח כדי להשתמש בזיכרון Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memory ואני אשתמש בשניים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
לקוראים שלום : עמלתי קשות על תקציב ומעט ידע, וברצוני להרכיב [ בנתיים ] מפרט חלקי של מחשב. הבעייה שלי כעת היא בחירת לוח אם יעיל שנותן תמורה טובה לאגרה. [סטודנטית תפרנית] לכן ההתלבטות מאד משמעותית וקשה להחליט בתוך ים של מוצרים. המחשב ישמש לצפיית סרטים, משחקים [ לא קרייסיס ] אבל רוצה גרפיקה טובה. המפרט החלקי שלי הוא : 1. מעבד AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box / AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 BOX אגב, פער המחיר בין 2 סוגי המעבדים הוא 80 ש"ח. האם שווה את זה? 2. לוח אם : GA-MA78GM-S2H של גיגהבייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 האם הלוח הזה מתאים לחומרה, כגון המעבד, הזכרונות, וכ. המסך שבמפרט? ה…
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את E6600 אני מחפש לוח. מבחינת כסף זה פחות בעיה, רק שאני לא רוצה לדעת שאני מבזבז אותו על סתם. אני כן הולך לעשות עליו OC. השאלה היא האם לחפש משהו שהוא טוב מבחינת מחיר / ביצועים או איזה משהו באמת טוב שישרת אותי לאורך זמן. משהו נוסף הוא שאני לא מחפש כל מיני פיצ'רים קטנים כאלה כמו איזה כרטיס סאונד למערכת קולנוע וכו'
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום, אני קצת חדש במחשבים ואני רוצה להבין את נתוני המחשב שלי. הנה תמונות מהתוכנה CPU-Z (אם אפשר להגיד לי את נתוני המחשב שלי בצורה הזאת: דוגמא INTEL PENTIUM 4 PRESCCOT 530,3000/200, DDR2-53 וגם מה כל דבר אומר..) '>http://www.2send.us/"] [ '>http://www.2send.us/"] '>http://www.2send.us/"] '>http://www.2send.us/"] תודה.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אם לא מתוכנן אוברקלוק למערכת, האם זכרונות 800mhz אינם משתלמים? האם עדיף לקנות זכרונות 667mhz? ובנוסף, אם לא מתוכנן אוברקלוק האם יש הבדל משמעותי בין הלוחות 965p-ds3 ו 945p-s3?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
הם אותו מחיר בערך מה עדיף למשחקים ?????
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
המלצה על לוח אם של אינטל למעבד 2GHZ לזיכרון DDR 512MB שלא יהיה זול ולא יקר.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס זיכרון SDRam בן 128 מ"ב (4*32), האם ישנה מניעה כל שהיא להוסיף עוד כמות זיכרון (256 מ"ב) אבל בעל 8 מודולי זיכרון (8*32)? האם ישנה משמעות למספר מודולי הזיכרון על הכרטיס והאם הדבר עלול לגרום לתקיעת מחשב או כל תופעה אחרת. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום בירצוני לרכוש את המעבד "pentium extreme edition" והשאלה שלי היא כזו העם אני זקוק ללוח אם חדש הוא שאני יכול להישאר עם הלוח אם שלי? חשוב לציין בירשותי לוח אם עם תושבת 478 ולא 775
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? הכל טוב ? קיצר יש לי מחשב כזה: AMD Athlon +2800 XP 1024 DDR Twinmus 400 mhz nVidia nForce2 Ultra 400 +8rda3 120 GB Hard drive kingstone 3D-Club Radeon 9800 pro וואלה הכל טוב - רק מהיום שקיבלתי איתו אני קיבלתי אותו בלי הגדרות CMOS כאילו הוא לא מוגדר .. ואין לי מושג מה להגדיר והכל אני רץ על 166 FSB שאני יכול על 400 ואין לי מושג איך משנים תודה בכל מקרה .. ודרך אגב קניתי את המחשב בפנדה ומדי פעם המהירות מעבד שלי משתנה ואז אני הולך ל BIOS ומשנה שם את ה Preformece מ Optimal ל אחד אחר וזה איך שהו מסתדר
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-