מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
האתר Inquirer מדווח כי ערכת השבבים nForce4 או בשם הקוד שלה CK8-04 אמורה לצאת באמצע אוטובר. גרסאות של ערכת השבבים כבר נמצאות אצל שתי חברות גדולות לייצור לוחות אם,Asus and MSI . http://www.theinquirer.net/?article=18499
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2006/08/03/asus_p5b_deluxe_wifi_ap_edn/1.html
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן כל מה שאפשרי מצ"ב קובץ דיווח מאת אוורסט. השאלות שלי: איזה סוג של WIN98 יש לי? SE או הרגיל? ומהיכן בדיוק עלי לעדכן ביוס או דרייברים ללוח אם [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום בירצוני לרכוש את המעבד "pentium extreme edition" והשאלה שלי היא כזו העם אני זקוק ללוח אם חדש הוא שאני יכול להישאר עם הלוח אם שלי? חשוב לציין בירשותי לוח אם עם תושבת 478 ולא 775
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היי הוספתי למערכת שלי 2 גי'גה זכרון כדי שיהיה 4 הזכרונות הם אותו דבר בדיוק ocz xtz 2g kit הזכרונות הם אותו דבר אבל הביוס והווינדוס לא מזהה לי אותם אבל cpu-z מזהה לי אותם אז מה הבעיה ???? ניסתי גם 3 סטיקים והוא עדיין לא מזהה לי יותר משני ג'יגה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
איך אני מתקין אותו? איך אני יכול להיות בטוח שהוא פעיל? כי רשום לי במנהל התקנים שקוראים לו 1394.. ?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
במחשב הנייד IBM G40 שלי? מה שמטריד אותי זה הפרטים מהאתר של IBM לגבי הזכרונות המתאימים למחשב: Memory 64-bit Double Data Rate (DDR) non-parity SDRAM memory PC2100 at 266MHz Two 200 pin SO-DIMM memory slots, one slot is pre-populated with 128MB or 256MB, leaving one socket available Supports up to two 512MB SDRAM SO DIMM Supports maximum memory up to 1GB (הועתק מכאן: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-58232#mem) הבנתי שהם יעבדו במהירות 266 שניהם, האם זה לא יכול לגרום לבעיות במקרה הזה? תודה....
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא gigabyte p45ds3r q6600 4870 1GB 4gb ddr2 800 בדקתי ב-CPUZ והמעבד במנוחה רץ על 1600 ולפעמים קופץ ל2100 ולעיתים רחוקות 2400 שיניתי בביוס שירוץ על 2400 אבל הביוס אמר לי לאחר ריסט שיש boot failure למרות שההגדרות נשמרו והמחשב עולה כרגיל המעבד עומד על מכפלה של 9x266 אני רוצה שהמעבד יעבוד תמיד על 2.4 כי אני מרגיש שהמחשב לא מנצל את כוחו ב-multi tasking ובווינדוס שמעתי שזה בגלל הלוח אם עושה את זה, סוג של פיצ'ר של ג'יגהבייט... מה אפשר לעשות כדי שיפעל כמו שצריך על 2.4 קבוע
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אם כך התקציב הוא עד 800 ש"ח ממש מקסימום המחשב עצמו בסך הכל יהיה מיועד למשחקים אז ככה שהייתי רוצה לוח אןם טוב שיציא את המיטב מהכרטיס מסך המעבד וכו'... הנה המפרט ושמתי בנתיים את הלוח שלdfi החדש ורציתי להחליף אותו כי הבנתי שהוא לא בדיוק תומך במהירוית גבוההות של הזכרון במידה ואני ירצה לשדרג בקיצור זה המפרט אנא תמליצו על לוח אם טוב ואיכותי תודה מראש מעבד- AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1110 ש"ח לוח אם- DFI LanParty ut NF4 ULTRA-D לא סגור!!!! 890 ש"ח זכרון- GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory בשני סטיקים!!!!! 640ש"ח כרטיס מסך-Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 1990 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמו…
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בלוח אם, מעבד וזיכרון. אני בעיקר מריץ על המחשב תוכנות כמו PHOTOSHOP ו ZEND. כמו כן גם בעתיד הרצת סרטי HD (כרטיס מסך בעתיד, כרגע דרוש OB). עד כמה המעבד של AMD 4400 נחות מהמעבדים CORE 2 DUE של אינטל? הדרישות שלי הם גם 2 ג'יגה זיכרון. בגלל שלדעתי הדרישות לא גבוהות אפשר להשתמש בתקציב נמוך יותר. תודה רבה ואשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
ראיתי שקיימות 4 רויזיות שונות של הלוח אם הזה (1.0, 1.1, 2.0, 2.1) מבירור קצר שעשיתי רוב החנויות מחזיקות את rev 1.0 או rev 1.1. ולא מצאתי השוואה באינטרנט בין הרויזיות ללוח אם הזה - מישהו יודע מה ההבדל, והאם ההבדל הוא מינורי או משמעותי? תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני מתלבט האם להסתפק ב- 945 או להשקיע יותר ב- 965. OC הוא לא שיקול אמיתי עבורי, ו- DDR2-800 (שנתמך רק ב- 965) לא יתן ככל הנראה תוספת ביצועים משמעותית על DDR2-667. האם 945 יגביל אותי בעתיד ? למישהו יש נסיון עם ה- ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 או שיש לו לינק ל- bench רציני שעשו לו ? על איזה לוח 965 לא יקר אתם ממליצים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע 256מ"ב DDR400 של spectek ואני רוצה לקנות עוד 256 מגה זה ישנה אם אני יקנה של חברה אחרת? זה לא יעשה בעיות כמו ה"dead blue screen"? ועוד שאלה קטנה יש לי מעבד p-4 2.8ht c אם אני יקנה זיכרון מחברה אחרת הוא יעבוד בדואל עם המעבד?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש הבדל ששווה 190 שקל בין: Athlon 64 3000 S-939 + ABIT AV8 ו Athlon 64 3000 S-754 + GIGABYTE K8NS אני לא עושה אובר-קלוק אז נתונים כאלה לא מעניינים אותי..
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
עם תג מחיר גבוה משל לוחות B660 רבים אחרים אך נמוך מזה של לוחות Z690 ממוצעים, מצאנו את לוח האם הזה יושב במקום טוב באמצע - כל מה שצריך לדעת על B660 GAMING X DDR4 של GIGABYTE מחכה לכם בפניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר לוח טוב למעבד AMD DOUAL CORE שתומך בזכרונות DDR 2 ויש לו חיבור SLI
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את הזיכרון בלפטופ שלי מ256 מגה בייט, ל1 גיגה בייט. העניין הוא כזה: הזיכרון הקיים הוא מסוג DDR, ואילו אני הייתי מעדיף לקנות DRR2 משני טעמים: איכות, וזמינות (קשה יותר למצוא מבחר זכרונות של גיגה מסוג DRR ללפטופ). השאלה היא כזו: אני יודע שלא ניתן לשלב שני כרטיסי זיכרון מסוגים שונים, אך האם ניתן להחליף את הכרטיס הקיים מסוג DDR לכרטיס אחר מסוג DDR2 וזה יפעל כראוי? נדמה לי שזה תלוי בלוח-האם, אבל אני לא מבין בזה יותר מדיי. אילו הגבלות יכולות להיות ואיך אני יכול לברר את זה בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום רב חבר שלי רוצה לקנות זכרון 512 השאלה היא אם יש הבדל בין ה CL שכתוב על הזכרון.. וכמה זה משפיע
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אולי מישהו מכיר אתר שיש בו השוואה בין ה AMD Turion לבין הגירסאות הנייחות של מעבדים כמו אטלון/סמפרון או פנטיום/סלרון? חיפשתי בחפיפות בגוגל ולא מצאתי, אז חשבתי אולי אנשים פה יודעים תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קצת מבולבל ... מה ההבדל כאן ? NFORCE 3 NFORCE 3 150 NFORCE 3 250 NFORCE 250GB יש עוד ?? מה ההבדל ?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
1. יש לי לוח אם 850i Maryville ויש לי עוד במארז שני חיבורים של usb שאינם מחוברים ללוח, חשוב לציין שסה"כ יש לי 6 יציאות usb ומיתוכם רק 4 מחוברים והשניים אחרים (שהם גם קידמיים) לא מחוברים ובצמוד לכל אחד מהם יש גם יציאה של מיקרופון או משהו דומה, אשמח אם תוכלו להסביר לי איך ניתן לחבר אותם ללחו אם. 2. רציתי את דעתכם למחיר שהוצע לי לגבי Rdram 1G האם 660 ש"ח זה מחיר טוב...? תודה... ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מבקש הצעות ל מעבד קונרו זכרונות 2gb לוח טוב תומך pci-e ועם כ.קול מובנה משובח תקציב- 3k פלוס מינוס תודה
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אפשר רשימה של לוחות אם שמתאימים לקונרו? ומה יהיה הטווח מחירים של הלוחות האלה?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-